Polubarnye tuolit keittiöön

Polubarnye tuolit keittiöön: miten valita oikea

Keittiön on suuri määrä erityyppisiä tuoleja. Jatkuvasti on mannekiinit, päivitetty valmistustekniikat, keksi epätavallisia ratkaisuja. Tuolit eroavat toisistaan ​​pääasiassa ulkoisia. Toiminnot he tekevät samaa - on varmistaa mukavan loman pöydässä. Monet ihmiset nykyään mieluummin polubarnym tuolit. Et koskaan kuullut tällaisesta? Kuka kertoo.

Polubarnye tuolit sopivat täydellisesti moderni sisustus

Polubarny tuoli - johdettu huonekalu baarijakkara, sen korkeus vaihtelee tavallisesti 60-70 cm. Oli tuolit ovat hieman myöhemmin kuin baarissa. Ja he alkoivat tuottaa, kun mukavuus ja estetiikkaa etualalle. Ne sopivat suuri studiossa keittiön suunnittelu tai tiloihin, joissa suunnitelman keittiö yhdistettynä olohuone.

lyhyt ammattilaiset polubarnyh tuolit:

 • se on aivan uskomattoman keittiö attribuutteja, joka yllättää vieraat;
 • ne ovat mukavat toiminnassa;
 • antaa sisustus tyylikäs täydellisyyttä;

Mutta näissäkin poikkeuksellisia eriä on omat haittansa: polubarnye tervetulleita ei sovi keittiön pöydän tavallista korkeudella, mutta sopivat erinomaisesti liukuva taulukot muuntajat.

Ruokailu tai ruoanlaittoon, istuu tuolille alhaisella pöytälevy on ainakin epämukavaksi.

Miten valita ja mitä etsiä

On tärkeää baarituoleja eivät sovi yleiseen suunnitteluun käsite käsite

On yleisiä sääntöjä valintaa polubarnyh tuolit. Jos noudatat niitä, osto ei petä.

Ennen kuin ostat polubarny tuoli, sinun täytyy päättää sen parametreja. Kaikkein paras korkeus polubarnogo tuoli on, että se olisi hieman yli keskellä baarin. Tämä koko on mukavin. Jos taulukko on valittu hankinnan jälkeen tuolit, sääntö on sama - se on tarpeen ostaa työtaso korkea jalat tai ajatella asettamalla rima asunnossa.

Mitä leveys näiden tuotteiden, keskimäärin se on 40-50 cm. Jos mukaan taulukko on paljon istuimet, kannattaa valita pienempi leveys tuolin. Jos asunto ei tapahdu paljon kävijöitä, voit ostaa laajan polubarny tuoli.

Valitsemalla baarituoleja on kiinnitettävä huomiota useisiin tekijöihin

Materiaali, jonka puheenjohtaja on tehty ratkaiseva rooli. Useimmiten nämä huonekaluja on valmistettu seuraavista materiaaleista:

 • Etuja tällaisten tuolien lujuus, luotettavuus ja kestävyys;
 • ne pystyvät kestämään vaikuttava paino;
 • he eivät pelkää altistumista kohonneelle kosteus, auringonvalon, lämpötila, erilaisia ​​nesteitä;
 • Lisäksi metalli tuolit polubarnye erittäin helppo puhdistaa, ei vaadi erityistä hoitoa.

Ja jotta vahingoittaa tuotetta, sinun täytyy yrittää oikeudenmukaisesti.

Ainoa haitta - alhaisen lämpötilan käyttö teräs tuoli kestää epämukavuutta. Pehmeä istuin ratkaise ongelmaa.

Puiset baarituolit näyttävät perinteinen ja kodikas

Polubarnye puutuolia näyttämään yksi rakenne, usein lisäämällä muovi- ja metalliosia. Edut niiden ympäristöystävällisyyttä, mahdollisuus käyttää kylmähuoneissa sekä houkutteleva design. Ne voivat jopa maalata oman.

Muovituolit eivät ole yhtä luotettavia, mutta värikäs ja hauska

 • yleisin materiaali tuolit polubarnyh, hän on edullisinta ja käytännön;
 • kestävyydestä ja voimaa ei pitäisi olla mitään harhakuvitelmia;
 • vankka tuolit on vaikea soittaa;
 • mutta jos ajatellaan keveyden ja lämpötilan muutosten - niillä ei ole yhtä suuri;
 • ne on helppo siirtää, seisoa ulkona ja pinottu.

Tuolit lasista? Satunnaiset, mutta harvoin käytetty

 • tuolin runko on yleensä valmistettu metallista;
 • tyylikäs ja epätavallinen vaihtoehto keittiöt;
 • Hän on hauras, astioita asenne, vaikka lasi ja iskunkestävä;
 • mennessä harvat uskaltavat lasia polubarnye tuoleja. Kuten sisätila ratkaisuja sopii pienille tiloihin, joissa on tarpeen laajentaa tilaa visuaalisesti.

Miten valita taitettava tuoli lasista täällä.

Lue arviot ovat huonekalutehdas Zetta.

On tärkeää kiinnittää huomiota vakautta johdolla. Sen ei pitäisi olla epävakaa, kaikki jalat tukevasti lattialla, jollei toisin ole suunnittelun. Ja mitä se ominaisuus - perinteinen tuoli neljä jalkaa, istuin pitkällä säädettävät jalat tai Tuolinjalat ristikkäin - sinä päätät.

Polubarnogo ergonominen tuoli on perusta voittanutta. Ennen ostamista, sinun pitäisi testata tuoli arvioimaan istuimeltaan, selkänojan. Jalkatuki ei saa olla liian korkea.

Lue, miten valita tuolilla selkä keittiö

Kaikki parametrit polubarnogo tuoli pitäisi orgaanisesti yhdistetty toisiinsa muodostaen rakenteen, joka ei halua lähteä.

Osto polubarnye tuolit - ei ole ongelma. Paljon vaikeampi valita oikea keittiön kalusteiden alle muuhun sisustukseen.

 • polubarnye puutuolia yhdistyvät täydellisesti klassinen ruokaa (esim Wienin polubarny puheenjohtaja) tai keittiön tyyliin "maa", chalet tummaa tai vaaleaa puuta;
 • Metalli- ja terästeollisuuden tuolit - etuoikeus keittiön tyyliin korkean teknologian tai moderni;
 • Muovia käytetään yleisesti maa taloa;
 • lasi sopii lähes mihin tahansa huoneeseen muotoilun. Joukko avoimia tuoleja ja pöytiä koristaa pieni ruokasali, lisää valoa ja ajoneuvon visuaalisen.

Harmonisesti sovi polubarnye tuolit sisämaassa, voit muuttaa leikata tai tehdä nahkaa tai kangasta peittää oikeassa värejä.

kangas materiaali käsittely erityinen ratkaisu, jotta se nesteitä läpäisemätön. Kohokohta keittiö voi olla mukava tyyny tuolin istuinosan.

Mutta tyylikäs nahka baarituolit, jotka sopivat hienostunut sisustus

Jos haluat "kotiin" baarijakkara, vain rakentaa se itse peräisin puun. Prosessi on yksinkertainen, erityisesti niille, jotka ovat ainakin pinnallisesti tuttuja puusepän.

tarvitset valmistukseen materiaalit:

 • sähkötyökalu (Drill, pistosaha, ruuvimeisseli).
 • hiekkapaperi tai hiomakone.
 • Hammer, höylä, ruletti, Carpenter nurkkaan.
 • terävä, liuotin maali ja harjat.
 • Palkki 50 * 50 matriisi ja paksuus 3 cm, 36 cm halkaisija puu. Tämä voi olla koivu, pyökki tai mäntyä.

Miten tulla baarituolit hienostunut sisustus, katso:

 • alustavasti piirustus tulevaa tuoli piirustuksen tarkat mitat;
 • Istuimen voidaan tehdä neliön yksi leveä lankut tai liitos laudat 3 2-;
 • jalat on valmistettu puusta. Höylä tarvitse prostrugat koko artikkeli mäessä;
 • että tuoli on jatkuvaa, alareunassa haaran paksuuden tulisi olla noin 2,5 x 2,5 cm, ja alkuun niin paljon kuin mahdollista. Jalat on vahvistettu teräksestä kulmat ruuvit;
 • jalkatuki voi rakentaa neljä progam. Niiden realisoituneet työntää pistorasiaan, ja edelleen kiinnitetty liimalla merkkijono;
 • lopussa kaikki terävät kulmat on tasoitettu hiomapaperilla;
 • tuoli lakattu useita kerroksia;
 • prosessissa päällysteen hiekkapaperilla hiekka tuoli, ja lopulta - huovan.

Lue vinkkejä kokoamiseen Ikean keittiöt, ehkä ne auttavat sinua.

Puiset tuolit voidaan maalattu kirkkain värein, luoda aksentti

 • Baarituolit voidaan tehdä pyörivä istuin, yleensä tuolit metalokarkase. Tämä loistava ominaisuus valittaa lapsiperheille. Ja se on kätevä.
 • Käytössä baarituoleja voi ommella peittoja käsillään. Epätavallinen ja alkuperäinen ovat denim kannet.
 • Kauniisti näyttää tuolilla pesäpallomailat sijaan jalat. Sinun täytyy huolehtia sen vakauden.
 • Elements rottinki paju lisää mukavuutta ja lämpöä sisätiloihin, sopii keittiöön talossa tyyliin Provence.

tuolit selkä turvallisempaa.

Kuinka pidentää baarituoleja

Mielenkiintoisia näyttävät upeasti takorautaiset tuolit

Erityistä varovaisuutta baarituoleja eivät vaadi. Kohdella heitä kuin tarvitset, sekä muiden huonekaluja. Terävien pidetään poissa verhoilu, jotta vältettiin kosketus kiehuvaan nesteeseen. Pese tuolit tarvitsevat kostealla liinalla, kun ne ovat likaisia.

Huonekaluja rottinki tai viiniköynnöksen yleensä huonompi metalokarkasom

Polubarnye tuolit keittiö - se on loistava tilaisuus osoittaa ihmisille heidän ainutlaatuinen maku, sekä tehokas tilan käyttö pieni keittiö tai ruokailutila.

Tyylikäs baarijakkaroita keittiöön: tyypit ja varianttien

Moderni keittiö, riippumatta sen koosta, pystyy laittaa itsensä baarissa baarissa ei ole ominaista keittiöihin, koska tämä malli on suunniteltu pubien. Lisätä kapasiteettia baarissa, ihmiset annettava mahdollisuus olla puoliksi pystyssä baarissa, jossa he voisivat pysyä pidempään, viestintään ja tilaaminen juomia. Koska he istuvat, jalat epävarmuudessa, sitten kestää huomattavasti vähemmän tilaa kuin ihmiset pöydissä, ja istuma-asento antaa niille kauan väsyä ja viettää enemmän aikaa baarissa. Jotkut tilava keittiö mahdollistaa sijoittamista baarissa, johon haluat ostaa taitto tai kiinteä uloste tuoleja tai ulosteet.

Miten valita baarijakkaroita keittiöön

Valitsemalla bar uloste on paljon monimutkaisempi kuin vain ruokailuryhmä. Joten baarituolit yläpuolella, ja jalat eivät lepää lattialla, mukavat istuimet - avaintekijä, koska epämiellyttävä jakkara, et voi istua mukavasti: lopettaa puhelun.

Baarituolit tulevat pyöreät ja kulmikkaat, pyörivä tai kiinteä

Valitessaan baarituoleja on otettava huomioon joitakin kohtia:

 • Etäisyys istuimen työtaso on erittäin tärkeää. Kätevin - on 28 cm, joten jos baaripöytä noin 91 cm pitkä, niin baarijakkara pitäisi olla noin 64 cm metri taulukon, tarvitset jakkara korkeus 80 cm ..
 • Baarituolit sijoitetaan kauemmas toisistaan ​​kuin Ruokasalin tuolit. Välinen etäisyys keskusten kahden vierekkäisen uloste tulee olla vähintään 70 cm, ja paikkaa, tämä etäisyys voi olla 60 cm, kuin silloin, kun istuu tuolilla ihmisen jalka toiseen asentoon.
 • Takana oleva selkä on tyylikkäämpi ja vähemmän hankala, mutta jos aiot käyttää säännöllisesti ruokailua, on parempi ostaa baarijakkara takana
 • Kaikkiin tuoleihin tai taitettavaihin tuoleihin ei ole jalkatukea, joten istuin on mukavampi. Siksi on parempi ostaa baarijakkara, jossa on jalkatuki tai säädettävä tuoli.
 • Pyöreät kokoontaitettavat ulosteet vie vähän vähemmän tilaa kuin neliön ulosteet. Molemmat tyylit näyttävät hyvältä, mutta pyöreät baarituolit ovat yleensä turvallisempia - ne ovat vähemmän kompastumassa kävelemällä.
 • On parempi ostaa kääntyvä jakkara kääntääkseen keskustelukumppanille, eikä päästä pois siitä järjestelemään uuteen paikkaan.

Jos baari on sisustettu graniitti- tai marmoriväreillä, niin ohuet puiset tuolit, jotka ovat kotelosi sävyssä, sopivat siihen. Jos työtaso on sisustettu tavallisella laminaatilla, uloste voidaan ottaa kevyestä nahasta, vinyylistä tai pehmeästä kankaasta

Mieti myös kaikkia perheenjäseniä. Jos sinulla on lapsia, kannattaa ostaa jakkara säädettävällä istuinkorkeudella. Lapset voivat näin ollen päästä baaripöydälle syömään ja oppimaan. Jätä jalat eivät pääse lattialle tai poikkipalkkiin, mutta lapset tottelevat jaloillaan, eikä tämä vaivaa heitä.

Rakenna baarijakkara omalla kädelläsi (video)

Valitsemme keittiön puoleiset tuolit

Keittiön sisustuksessa on tärkeää löytää täsmälleen ne puoli-tuolit, jotka sopivat keittiötyylin tyyliin, mutta on yhtä tärkeää löytää mukavin tuoli. On tarpeen löytää oikean korkeuden tuoli, määrittää oikein istuintyynyjen materiaali, kädensijoiden saatavuus ja pyörimismahdollisuus.

Puolibarbaaristen suunnittelijaratkaisujen valikoima on erittäin suuri, ja ostajat voivat suunnitella huoneen nykyisen sisustuksen perusteella

Tässä on vain muutamia semi-bar-ulosteiden tyylejä:

 • perinteinen puolipalkin taitettavat tuolit on yleensä valmistettu tummasta puusta, joka on leikattu vanhalla patinaatilla ja nahalla. Suunnittelu vaihtelee eri amerikkalaisista tyyleistä eurooppalaisiin perinteisiin Välimereltä Skandinavialle. Kiinteät ja pyörivät rakenteet käsinojilla ja selkänoilla ja ilman niitä.
 • trooppinen Puolibarbaatikot perustuvat saariperinteisiin, joita usein käytetään viiniköynnöksistä ja rottinkista. Jotkut tämäntyyppiset tuolit yksinkertaisesti käyttävät trooppisia malleja istuimen verhoiluun.
 • Semi-baarituolit, joilla on siirtymäkauden tyyppi tummasta puusta, sisältävät metalleja ja nahkaa, vaikka ne näyttävät vähemmän painavia kuin perinteiset tuolit. Monissa tapauksissa tuolit on varustettu pienillä käsinojatuilla, jotka on suunniteltu muille kuin tavanomaiselle kasvulle. Pyöritettävä ja säädettävä korkeus.
 • «Moderni tyyli», Se tarkoittaa yleensä "Retro" -tyyliä, joka oli 1940-70-luvulla nykyaikainen, nahasta tai vinylistä, joskus tuolit on varustettu hydraulisilla hisseillä. Ihon päävärit ovat mustat, ruskeat, valkoiset, punaiset, mutta vinyylipäästä ja muovista päästään ehdottomasti väriä.

Semi-baarituolit eroavat perinteisistä baarien sisustustekijöistä niiden suunnittelun avulla, jotka ovat sopeutuneempia kodin kodikseen

Valitamme puoli-baarituolit oikein: ideoita (video)

Puiset baarituolit keittiölle: luo viihtyisyyttä

Puiset baarituolit ovat erittäin hyvät Keski-keittiön pöydälle tai baarille. Vakioimaton korkeus tai lapsille voi ostaa tuoleja säädettävällä korkeudella tai jopa parempia tuoleja, joissa on jalkatuet tai kääntyvä muoto.

Puiset tuolit ovat monenlaisia, joita voidaan käyttää yhdessä baarilaskurin kanssa. Joillakin niistä on klassinen tai perinteinen muotoilu, yksinkertainen puukehys ja pehmeä istuin.

Puiset tuolit ovat saatavilla monissa eri kooissa, tyyleissä, muodoissa ja verhoilumateriaaleissa

Muut fancy-tuotteet tehdään yleensä käsin ja tilauksesta, mikä takaa, että jokainen tuote on taattu. Ne voidaan valita pöydän väristä. Tässä tapauksessa sinun tulee olla erittäin varovainen värin ja materiaalin valinnassa.

Tuolit baariin: puinen ja metallinen (video)

Baarituolit keittiölle: mukavuus ja mukavuus

Baarituolit eivät itse asiassa eroa baarituoleista tai tuoleista, sisältävät vain korkeat käsinojat ja taipunut selkä, jotta henkilö tuntuu olevan haudattu nojatuoliin. Pohjimmiltaan tuolit ovat mukavampia kuin tuolit tai uloste, mutta ne ovat raskaampia ja epävakaita.

Neljän jalan tuolit eivät pyöri, joten sinun täytyy kääntyä naapuriin koko kehon kanssa tai järjestää tuolin uudelleen

Bar-tuolit ovat siirtymäkauden muoto perinteisen keittiön tuolin ja baarijakkarin välissä, koska sen avulla voit yhdistää mukavan istuma-aseman lähes vaakasuoralla lonkkapysäytyksellä ja henkilön sijainnin kompastisuuden palkinlasin takana. Tuolit on tehty kudotuksi tai nahaksi, niiden korkeus on valittava samalla tavalla kuin tuoleille ja ulosteille.

Design baarijakot keittiölle (video)

Oikeiden baarituoleja, ulosteita tai tuoleja keittiölle on vaikeampaa kuin tavanomaisten tuolien valinta. Sen pitäisi olla hyvä arvio siitä, kuinka erilaiset tuolit tai tuolit sopivat keittiön baariin ja keittiön tyyliin kokonaisuutena. Tärkeintä - se on välttämätön korkeus tuolin tai tuolit ihmisiä istumaan mukavasti, sinun täytyy harkita parametrit, kuten korkeuden ja läsnäolo selkä, kädet ja käsinojat sekä kyky kääntää istuimen.

Keittiön puoli-tuolit: uuden kerroksen palkkikalusteiden lukeminen kerrostalossa

Mikä tahansa keittiö on täynnä mukavia, toimivia ja kauniita asioita. Jos keittiötarjous voidaan tehdä minkä tahansa huoneen kokoiseksi, niin ruokailutila - tämä on akuutti ongelma monille isännille. Kaikilla ei ole varaa ostaa puolipyöriä tuolit keittiölle, jotka ovat sopivia lähellä baaria, mutta ei tavallisessa ruokapöydässä. Tätä tuoliryhmää tutkitaan kaikilla puolilla.

Baari ja puolipalkki - onko eroa?

Kahviloiden ja baarien vieraat tuntevat pitkään baarijakkarat. Tämä on kätevä paikka istua lähellä laskuria, jolla on riittävän korkea korkeus. Jos käytät perinteistä tuolia, pääset sitten laskuriin tai kokeile jotain syötävää tai juoda on vaikeaa. Siksi baarituoleilla on erityinen muoto ja mitat. Voidaan varustaa selkänojalla, aina mukavalla jalkatuella.

Useissa taloissa tai huoneistoissa on tarpeeksi suuri keittiö tai yhdistetty yksiö. Ja täällä alueella voit käyttää baarin sisäosaa, joka jakaa keittiön tai huoneiston kahteen alueeseen.

Mutta baarituolit eivät aina ole sopivia kerrostalossa. Siksi valmistajat ovat kehittäneet kotiversion - puolipalkkijakkara. Tuote hieman muuttanut muotoa, mitat, niin että se liukenee harmonisesti yleiseen muotoiluun, ei estä tilaa.

Kotipalkki näyttää erilaiselta kuin kahvilassa. Hänellä on vain pöytälevy tietyllä korkeudella ja jalka-jalusta, joka suorittaa koristeellisia ja tukitoimintoja. Alhaalta on tilaa, jonka kautta keskustelukumppanit tai perheenjäsenet voivat istua toisiaan vastapäätä.

Semi-baarituolit voidaan sijoittaa telineen yhdelle tai kahdelle puolelle. Se riippuu huoneesta.

Puolibarbaarisen pääkanavan pääominaisuudet

Puoliteräistuimella on erityismitat, jotka on suunniteltu tietyn korkeuden omaavien telineiden parametrien mukaisesti. Pöydän korkeus vaati tavallisen tuolin nykyaikaistamista.

Et voi käyttää tuolin pöytään, jossa istuma-asennossa on vahva mutka tehdä menettelyä ruokaa (paitsi polubarnye tuoli, voi kävellä alas vipu jalkaan).

Nämä tuotteet voidaan sijoittaa vain baaritiskiin, koska istuimen korkeus on mukava paitsi viestinnälle myös ruokaa ja juomia varten. Puolikanavan ulosteen korkeuden tulisi olla hieman yli puolet telineen korkeudesta.

Koska jokainen yhdistelmä telineistä on yhteinen korkeus, keittiön puoliterälevy on valittava vain istuimen muodon ja leveyden mukaan. Istuin voi olla leveys 400, 500 mm. Joissakin malleissa on leveä pohja lattian lähellä, mikä on myös otettava huomioon.

Kun työtason pituus keittiössä on rajoitettu, sinun on valittava kompakti malli (jos palkkia ei ole suunniteltu vain kahdelle). Muista, että tuolit eivät häiritse toisiaan. Jokainen käyttäjän tulee rauhallisesti istua alas laskuriin, viettää mukavasti aikaa (ilman liikkumisrajoituksia), vapaasti jätä istuin.

Siksi lasketaan keittiön puoliperävaunujen määrä keittiössä oikein, jotta et osta ylimääräistä. On parempi ostaa taitettavat tuolit, jotka voidaan sijoittaa pieneen kulmaan tai keittiön alempaan kaappiin. Tarvittaessa ne on helppo saada.

Huonekalut salongit avulla voit valita oikean kohteen joukossa erilaisia ​​istuimia. Moderni sisustus ja klassikko sopivat puolihyönteisiin keittiön tuoleille. Pääasia on valita oikea malli.

Mallien rakenteelliset erot

Puolipalkkijakkara voi näyttää erilaiselta:

 • Yhdellä jalalla, yleensä metalli tai neljä jalkaa, kuten tavallinen tuoli.
 • Missä tahansa mallissa on välttämättä pohja saman materiaalin alapuolella kuin tuote.
 • Monissa malleissa on avoin istuin, joka voi olla eri muotoisia, joissa on suorat pinnat tai syvennys. Jotkin tuotteet myydään selkänojilla, jotka ovat käteviä tukemaan lannerangan aluetta.
 • Semi-bar-nojatuoleja yhdellä jalalla on yleensä varustettu istuimen korkeutta säätelevällä mekanismilla. Painamalla vipua voit säätää korkeuden mukavuutta työtasoon nähden.

Mallilajikkeet materiaalin mukaan

Semi-bar-jakkara on valmistettu huonekalujen tuotannosta. Suosituimmat ovat yhdistetyt tai puiset tuolit.

 • Yhdistetyt mallit on tehty kahdesta tai useammasta materiaalista. Metallinen pohja, istuin ja selkänoja puusta, vaneri, MDF, muovi, lasi. Voidaan leikata kankaalla tai nahalla.
 • Puiset puoli-baarituolit ovat kaksoset lounasta, mutta korkeammat. Monet valmistajat tuottavat samoja malleja yksinkertaiseen pöytä- ja baaritiskiin, jotta kuluttajilla on mahdollisuus työskennellä keittiön kaikki alueet samalla tyylillä. Eri rotujen tuottamiseen: koivu, mänty, pyökki, tammi, hevea jne.
 • Ystäville muovi- tai lasi huonekalut keittiössä valmistajat tarjoavat mielenkiintoisen mallin polubarnyh tuolit muovia ja karkaistu lasi. Se on yleensä kirkas kappaletta, maalattu eri väreillä, jotta keittiön juhlava. Vain tämä huonekalut on lyhyempi käyttöikä kuin puusta tai metallista kollegansa. Kevyt, kosteus, lämpötila muutosvastarintaa, mutta ei osunut, antaa mahdollisuuden laittaa nämä takaisin kadulle, puutarhassa.
 • Lasi polubarnye malli tarkoituksenmukaista pieni keittiö, jossa jokainen esine pitäisi näkyä tiivis tai liukenevat avaruudessa. Lasissa on hyvä siinä. Haittana on haurautta materiaalin.

Yhteensopivuus polubarnyh tuolit tyylit

Polubarny tuoli - nimi loihtii että se on merkityksellinen vain keittiössä moderniin tyyliin, jotain, joka muistuttaa kaupungin baari, kahvila. Mutta tämä ei ole aivan totta. Nämä tuolit voidaan toteuttaa missä tahansa keittiössä, jos valita oikea malli:

 • klassista, maa sopii puukuviosta kanssa selkänsä. Istuin voi olla jäykkä tai pehmeä osa toimikas, shinila;
 • korkean teknologian, modernin minimalistista hyväksy metalli, lasi, nahka. Asettaa valoa takaisin tai alkuperäiseen muotoon sidushek puoli-cup;
 • muovi sopivat täydellisesti sisälle sekoitus tyyliä, kun keittiön vaatii läsnäoloa valoisa sisustus.

Älä unohda värimaailman. Mikä tahansa osa keittiön tulee olla osa mosaiikki, luoda malli.

Vinkkejä valita tuolit baarissa keittiössä

Haluavat olla keittiössä baarijakkara, monet ostoksen hätäisesti, eli että ensimmäinen saha. Mutta polubarnom tuoli kotitaloudet käyttävät yhtä aikaa kuin normaali uloste tai tuolin. Jos malli on kaunis, mutta epämiellyttävä, se voi vain olla seuraava huonekalu. Tarvitsemme myös mukava ja käytännöllinen kalustus kokoontumisiin baarissa.

 • Tutkitaan tuolin puolelta.
 • Tutustu eri kokoja ja tekniset ominaisuudet (taittuvat peilit, korkeussäätö).
 • Istu tuolille polubarny, tuntea sen kehon.

Klo vähääkään epämukavuutta edelleen etsiä täydellisen polubarnogo syöttötuoli omaan keittiöön. Unelma baari keittiössä on tullut todellisuutta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

56 − 47 =