Polymeeri lattiat autotallissa

Miten tehdä polymeerin kerrosta autotalli: vaihtoehdot ja menetelmät

Autotallin lattiapinnoite polymeerien vaikuttivat melko hiljattain, mutta viime vuosina, koska sen vaatimaton ja houkutteleva ulkonäkö on tullut hyvin suosittu. Hyvä virtaus pinnoite voidaan tehdä itsenäisesti haluttaessa ja saatavuus asianmukaisten taitojen.

Läsnä nestemäisessä polymeerikoostumus osien aikana asennuksen reagoida. Päätyttyä työn lattiapinnan näyttää erittäin tasainen ja homogeeninen kuten kuvassa.

Polymeeripinnoitteen puheenvuoroa autotallissa sisältää sen rakenteen ja siksi akryyli- kovettuu nopeasti. Polymerointimenetelmänä on valmis lyhyessä ajassa, voit käyttää sitä seuraavana päivänä.

Lattian pinta polymeerien on useita etuja:

 • käyttöikä 40-50 vuotta, kuten Self-tasoitus liitoksia ei muodostu, ja juuri he ovat useimmiten syynä tuhoavia prosesseja;
 • tulenkestävyyden;
 • kestävyys lämpötilanvaihtelut ja pitkä halla;
 • päällysteen ei keräänny pölyä;
 • helppo puhdistaa ja siksi järjestyksen palauttamiseksi ei tarvitse suorittaa mitään erityisiä toimia;
 • erinomainen vesi- ja lämmöneristys ominaisuudet huolimatta 1,5-2 millimetrin kalvon (kuulumaan: "Miten saada lämmin lattia tallissa käsillään - Asetukset");
 • ei pelkää vaikutusta kemiallisesti aggressiivisten aineiden;
 • tärinä;
 • hyvä vastustuskyky taivutuksen ja puristuksen.

Ovat polymeeriset Lattioiden, seinien autotalli on kalliimpi kuin muut lattianpäällysteet Näistä tiloista ja se on heidän merkittävä haitta. Hinta "neliön" pinta on noin 100 dollaria, koska kaikki komponentit sisällyttää seokseen, ovat kalliita.

Toinen haittapuoli on, että tehdä osittainen korjaus päästä tiettyyn värimaailma on vaikeaa, jos tarpeen.

Nestettä koristeellinen kerros voidaan levittää eri substraateille: sementti, joka kattaa laudoista, keraamiset laatat. Jos valittu aluslattian perusteella puu, on tarpeen jäykästi korjata, mutta käyttämällä ensimmäistä pohjustetulle pinnalle betonin emästä, jotta ilman poistamiseksi huokosista.

Luokittelu polymeeriä kerrosta autotalli

Riippuen komponenttien kemiallisen koostumuksen polymeerin kerrosta autotallien ovat erilaisia.

 1. Epoksipinnoitteilla (Tunnetaan myös nimellä nestemäinen lasi) on täytetty kvartsihiekkaa. Niitä käytetään useimmiten. Kvartsi aikaansaa mekaanisen pintavastus ja hankaavuus, ja suojaa hartsia kemikaaleille altistumisen. Epoksipintaan on vesitiivis (katso lisää: "Mikä on epoksi lattia valita"). Haittapuoli Tällaisen kerroksessa on sen puute elastisuus.
 2. polyuretaanipäällystettä. On hyvä kemiallinen kestävyys. Polyuretaani kerros autotallissa maksaa kalliisti.
 3. metyylimetakrylaatti pinnoite. Ne on sijoitettu myös alhaisissa lämpötiloissa (alas - 20 astetta). Tällainen polymeeri lattia elastinen, kestävät stressiä ja vahva. Tuottavat täyttö ilman kokemusta on vaikeaa, koska ratkaisu jähmettyy erittäin nopeasti. Tässä prosessissa kuivaus haihtuvat aineet voimakkaasti hajua myönnetty pinnoite. Katso myös: "Mikä on lattia autotallissa valita: tyypit ja materiaalien ominaisuudet."

nestemäinen täyte tekniikka sukupuolten

Helpoin tapa kattaa järjestely täyttö - se laittaa ratkaisun perusteella sementti (lue: "Miten tehdä itsevakauttava lattia autotallissa kädellään"). Kustannukset on halvempi kaataa betonilattia, ja suojata hauras sementti-hiekka lattiapinnan käyttää itsetasoittuvat seos kovettuu.

Jotta polymeeri kerrosta autotalli käsillään, on noudatettava tiettyjä sääntöjä:

 1. Pääasiassa linjassa pohjan päälle, joka polymeerikerros on sijoitettu. Lika ja pöly, ja crack hämäriä paikkoja hiottu poistamaan vikoja kulmahiomakoneiden koneiden ja metalli harjalla.
 2. Mukaan kehä lattiapinnoitekniikasta Thermo-korvausta kuilu.
 3. On puhdistettava ja rasvasta perustuu käytettyyn (aluketta), jossa kuivaus on 8 tuntia.
 4. Liuosta vaivataan ennen valua.
 5. Huone on pidettävä vähintään 15 astetta ja estettävä auringonvaloa. Alle peittämä alue lattia voi liikkua kraskostupah.
 6. Alkua aloilla toimivat jakaen tasaisesti seoksen avulla neula.
 7. 12 tunnin kuluttua 2 kertaa sovellettu polymeerisiä lakka lyhyt telalla. Pinta on täysin kuivua jälkeen 15-30 päivää, jonka jälkeen kiillotettu lattiat. Katso myös: "Millainen lattia on parempi tehdä autotalli - valitse materiaali puheenvuoroa."

Miten tehdä omin käsin polymeeri itsetasaava lattia autotallissa? Viimeistely ja huolto

polymeeri lattia täydellinen autotallien ja teollisuuslaitokset. Tällaiset päällysteet kestävät vaikeissa käyttöolosuhteissa, ne palvelevat vähintään 50 vuotta.

Pitkäikäisyys on erittäin helppo selittää. Lähtökohtana on, että polymeeri lattia Heillä ei ole mitään saumoja, ja sen jälkeen kaikki liitokset ovat haavoittuvimpia paikoista. Juuri tästä alkaa murtaa mitään peitetty.

Lattia autotallissa täyte: mitä vaihtoehtoja on tarjolla?

teollisuus tarjoukset itsetasaava lattia autotalli Sementti-pohjainen ja polymeeri-pohjainen.

itsetasaava lattia Garage: kumpi on parempi? Kaikki pinnoitteet voidaan jakaa useita, luokittelun otetaan huomioon niiden kemiallinen koostumus:

 1. Epoksilattiat. Ne ovat yleisimmin käytettyjä. Täyteaine on kvartsihiekkaa, joka antaa päällysteen erinomaisen kuluttavuus. Tuloksena on pinta, joka ei pelkää mekaanisia vaurioita. Sisällyttäminen hartsiseos voidaan suojata lattiaa kemiallisen vaurion. Mutta kaikki edut epoksi lattia poikkeavat hieman kimmoisuutta. Mutta tällainen polymeeri kerrosta autotalli ovat vedenpitäviä, ne usein tekevät, jos haluat vedeneristys.
 2. Polyuretaania. Heillä on korkeampi hinta, mutta heillä on paljon joustavuutta. Gulf seosta, saat tasaiselle alustalle kemiallisille aineille.
 3. metyylimetakrylaatti päällysteet ovat kestäviä, kimmoisa. Kaada emäs voi olla myös alhaisissa lämpötiloissa, jos huoneen lämpötila on laskenut alle -20 ° C: ssa Jos olet valinnut tämän lattialle, tarvitset enemmän vaivaa työskenneltäessä. Kun seos kovettuu nopeasti, polymeerisiä lattiat tallissa täyttää kovaa. Huomaa, että kun kuivan materiaalin ilmassa allokoitu omaavien aineiden voimakas haju. Se voi tuoda tiettyjä haittoja.

Alemmassa kuvassa itsetasaava lattia autotalli:

Itsetasaava lattia sopii autotalli ihannetapauksessa. Hän ei halkeile kovassakin, pitkään pakkaset. Päällyste ei pelkää lämpötilan muutoksista. se on ehdottoman turvallisesti, koska pohja ei pala. Tällainen lattia ei tartu pölyä, koska materiaali ei ole sähköistetty. pinta sileä, Tulet puhdistaa huoneen nopeasti, jos tarvetta ilmenee.

jopa elokuva 1,5 mm paksu, on erinomainen vedenpitäväksi ja eristävät ominaisuudet. Vuotanut öljy ei koskaan älä liota pinnalla, ne ei aiheuta vahinkoa lattialle. korkea värähtely Se erottaa polymeeri perusta monet muut.

On syytä huomata negatiivinen piste. Se on se, että tulva lattiat autotalli maksaa kalliisti. Parantamiseen neliömetrin voidaan tarvita $ 100: lla. Onneksi on mahdollista soveltaa materiaali on hyvin ohut kerros.

Mitä se vaatii laitteen?

ennen asennusta polymeerin kerros autotalli omin käsin, sinun täytyy ostaa tarvittavat materiaalit. Työhön tarvitaan seuraavat asiat ja välineet:

 1. Sekoittamaan ratkaisun hankinta kapasiteettia.
 2. Jos autotalli on iso, se tarvitsee betonimylly tai porakoneen erityisellä suuttimella.
 3. Osta sopiva harja pohjustusta ja neula. Parempi ottaa tuote pitkä kahva.
 4. Sillä halkeamien napata kitti, pohjamaali ja tarve.
 5. Saadaan seos, joka perustuu sementtiin ja nauha, sen on sinetöidä nivelet.

Nauha terminen kuilu. Se tarvitaan estämään ulkonäkö halkeamia, jotka voidaan havaita laajentamalla base vaikutuksen alaisena korkeita lämpötiloja.

Sekä artikkelin siitä, miten valita laatta lattialla autotallissa.

Miten tehdä itsetasaava lattia autotalli omin käsin? Askel askeleelta opas:

 1. Ennen työn aloittamista valmistella betonipinta, Se riippuu palvelusaika ja pohjan vahvuus lattian. Tarkasta halkeamien esiintymisen pinnalla. Etsi kuoppia ja pullistumat.

Ne, halkeamia, jotka löydät, pidentää. Poista reuna, käytä vasaraa ja talttaa. Puhdista crack roskia, pohjustetaan. Tämän jälkeen sinun täytyy laittaa kitti.

 • Jos lattia on, kuoppia, Toteutettava hiekkapaperilla ja kohtelevat heitä. Peitä maaperän soveltaa kipsi.

  Tämän seurauksena pitäisi saada sileä pinta. Neliömetriä kohti sanoa 8 mm korkeusero.

  Ei tarvitse laittaa paljon vaivaa, yhdenmukaistaa betonipohjan. Se, että seoksen koostumus sisältää polymeerikomponentin, laasti tasot itsenäisesti.

 • Poista lattialta kappaleet kumi, Käytä hiomakone tai hiekkapaperilla. Keskimääräinen paksuus täyteaineen kerros on 2-8 cm.
 • Ennen seoksen levittäminen tehdä kehä Thermo-korvaus aukko, joten ratkaisu ei kuulu rakoon. Pohjassa, soveltaa pohjamaali, hyvää käyttöä pohjamaali. Odota vähintään 8 tuntia.
 • vaivata ratkaisu ja heti laittaa sen maahan. Toimi nopeasti, sillä seos alkaa paksuuntua jo ensimmäisen tunnin sekoittamisen jälkeen. Jos puhumme koostumuksesta, se koostuu yhdestä tai useammasta komponentista, niin aina Lue ohjeet ennen työn aloittamista.
 • lattia täyttö aloilla. Ota neula rulla, sen avulla poistat pieniä ilmakuplia. Tasaisesti seoksen pinnan yli. Sekoita ainekset ja työskennellä autotallissa, unohtamatta noin korjaustoimenpiteitä. käyttö hengityssuojain. Jos haluat siirtää jo tulvi osa lattian, ota kraskostupy.
 • Autotallissa, jossa lattia kaadetaan, lämpömittari ei pitäisi laskea alle 15 ° C: ssa Suojaa itsetasaava lattia suoralta auringonvalolta. Odota 12 tuntia, ja sitten soveltaa polymeeri lakka. Ottaa lyhyen telalla, emäksen lakka takki kahteen kerrokseen. Pinnan kuivaamiseksi pitäisi kulkea 15-30 päivää.

  Itsetasaava lattia on tunnettu siitä, että Sillä ei ole saumoja. Pinnoite ei pölyinen, se ei rotu bakteereja. Kiiltävä lattia koskaan menetä kiilto. puhdistus yksinkertainen asia, riittää imurointi pintaan tai mennä moppi.

  Polymeerinen lattia autotalli Luontoystävällinen, se ei säteile haitallista ihmisten terveydelle. Tällaiset pinnat on erinomainen suorituskyky, he arvostavat monet omistajat autotallit verraton vahvuus ja kestävyys.

  Miten tehdä itsetasaava lattia autotallissa käsillään? Katso video:

  Katso epätarkkoja, puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä tarinan paremmin?

  Haluatko tarjota julkaista kuvia aiheesta?

  Auta meitä tekemään sivustosta paremmin! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentit - otamme yhteyttä ja yhdessä teemme julkaisun paremmin!

  Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että autotallissa esteettistä näkökulmasta paremmin. kuin itsestään tasoitus lattia, ei löytänyt mitään. Loppujen lopuksi on mukava pohtia, sekä merkkituotteiden SRT ajoneuvoista. ja lattian Gorny, krasivenky, kaikki kiiltävät ja ei ole saumoja. Ja tämä lattia näyttää rikas. Mekin kun he rakensivat autotalli auton, valinnan pysähtyi polyuretaanilattiat. Täytyy sanoa, että tässä kerroksessa maksanut meille sievoinen summa, mutta se osoittautui kauniisti. laatu ja luottamus. joka on kestävä.

  Subevav> Blogi> itsetasaava lattia autotallissa

  Vanha betonilattia ei sovi minulle, ensinnäkin pöly (ei paljon metylaatio on aina ja kaikkialla), ja toiseksi se on villi ja epätasainen betonin heikkeneminen lopussa ja toisella puolella kuopan.

  Tutkittuaan vaihtoehtoja ja hyödyntämistekniikassa on minun versioni päätettiin tehdä itsetasaava lattia sementtipohjainen tarkemmin lattian valu tekniikoita lukea täältä

  Lattiapinnan olisi valmisteltava huolellisesti ennen täyttöä se on erittäin tärkeä ja mielenkiintoisimmat työvaiheeseen, jos ei hyvä puhdistus ja pohjamaalaus pinta, voit saada murtuma, "puzyriki9quot; ja muut kertyneet korot.

  Kaada kaksi kulkee kolmantena päivänä jo ladattu uusi pinta ja edelleen täyttää loput 2 \ 3.

  Muuten, voit kävellä lattialla 3-4 tunnin kuluttua se on erittäin kätevä ja voit kaataa lattialle 1 päivä.

  Tietoja ratkaisu: pussin 25kg tarvitsevat 5-6L vettä, on välttämätöntä puuttua suoraan koko pussi, käytä ämpäri 45L och.udobno. Valittiin, koska VOLMA Tupaan teki korjata näitä materiaaleja oli tyytyväinen täyttävätkö hinta \ laatu, ostaa kaikki Leroy, ensimmäiset 5 pussia valkoista kun sekoitetaan liuos, loput 7 pussit tumma beige, laadusta päällysteen ei vaikuta.

  Ei tulvi ja koko pinnan toisella puolella kuopan ei täytä täysin, ja se on plus 5 enemmän laukkuja.

  Pinnan suojaamiseksi käytetyn akryylimaalia lattioita, mutta pankki siitä betonin tai mitään ei kirjoitettu konkreettisia maali epoksi viileä tietenkään mutta ei paras ja kustannustehokkain variantti minun tapauksessa niin promonitorit tarjoaa Obi Leroy ja muut Kastoria löysi maali 3kg 119 ruplaa, 119rubley Carl! Valitsin klassinen väri lattian kylässä, joka on lämmin tunne)))

  Tulos vastannut odotuksiani, mutta prosessi oli joitakin epävarma tällä hetkellä SUV ajoi kaikki on kunnossa, se on ilo puhdistaa pyyhkäisi vedellä ja puhtauden pitkään. Raskas kuin ei laskenut vaan pudota 6kg käsipaino 30cm haalistua jää pieni lommo.

  Hinta kysymys: 4500

  Laitamme niin paljon oman työnsä ja aikaa, ja tulos näyttää huono. En ole rakentaja, nyt vain tehdä lattian autotallissa. Eilen kaadetaan 22 m2 15 cm tasoite, joten avustajat ovat jo alkaneet murinaa minua, että yritän tuoda ihanteellinen, he sanovat samassa kerroksessa tallissa, mutta ei toimi.

  Ymmärrän ei ole mahdollista päätellä pintaan tai se on korkeat kustannukset. Mutta et näe vaikeuksia. vain ylimääräinen päivä valmistella.

  Millainen seoksen, erityisesti löytyy. Näen, että "Volma leveler Express". Hän kirjoitti, että sementin. En löytänyt tätä. Olemme "Aksone9quot; Vain tällainen valettu: akson.ru/p/rovnitel_pola_...ma_niveler_ekspress_20kg/

  Lisäksi haluan täyttää kerroksessa autotalli betonilaatalla. Minun täytyy kerros 5-10 mm. Ei tällaisia ​​materiaaleja. Sementti vain 30-100mm.

  Koska se 2 vuoden kuluttua toiminnan?

  2 vuosi normeja kaikki maali koko repiä pinnoitetta ilman halkeamia minua

  linkki voi olla materiaaleista ja niiden tarkka Nathaniel

  Kysyy ja maali miten on jonkin ajan kuluttua ja maa ei kuulu ennen maalausta?

  paloja kuoritut maali ei kovin hyvä suoja, käännä pyörät kappaleita siellä ei kuulu

  Mikä on kerroksen paksuus osoittautui?

  ja jos lattia - kovaksi pakattu hiekka ei ole ratsastaa?

  juuri nyt valmistelemme pinnan alla mikseri, voimme ja meidän ei tarvitse mikseri

  Brough lukea linkki on kaikki aivan tapaus on maalattu, esimerkiksi

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  9 + 1 =