Pölypussiton pölynimuri pölyä, joista valita

Pölypussiton pölynimuri: luokitus. Miten valita pölynimuri ilman pölypussia?

Miten valita pölynimuri ilman pölypussia? Itse asiassa markkinoilla on tarjolla erilaisia ​​malleja, jotka kykenevät laadullisesti siivota pölyltä. Ensinnäkin on tärkeää mainita syklinen laitteita. Piirre malleja tämäntyyppisen pidetään imutehon.

Lisäksi kaupat tarjoavat asiakkailleen pystysuoran kannettaviin laitteisiin. Heillä on pieni kapasiteetti. Mutta ne ovat helppokäyttöisiä. Cordless imurit ovat myös kysyntää ostajien. Se on keskimääräinen laatu malli on noin 22 tuhatta. Rub. Listalla imuria ilman pölypussi olisi pidettävä suosituimmista laitteista, jotka ovat markkinoilla.

Miten valita imuria ilman pussin (pölyn poistoon) sylinteri tyyppi? Ensinnäkin, asiantuntijat neuvovat arvioimaan kammion tilavuuden. Muutokset suurissa rakennuksissa on suuri imuteho. Jos ajatellaan mallin kahteen kammioon, heillä on useita suodattimia käytetään. Aste puhdistus näistä laitteista on erittäin korkea. Mukana on varmasti eri muodossa suutin. Sovitin on helppo kiertää.

Putki on kestettävä raskaita kuormia. Melutaso on tärkeä rooli. Muutostöissä syklisen mainittu parametri sijaitsee yleensä tasolla 60 dB. Suuttimet harjoilla voi myös auttaa puhdistus huoneisto. Vahvuus imulaitteen, kuten yleensä, 5,5 N. Virta imurit on valmistettu 220 B. Osta mukava rengas muuttamista pölynimurin kotona voi olla niinkin alhainen kuin 20000. Rub.

Miten valita imuri huoneiston (ilman pussin) pystysuoran tyyppi? Ensinnäkin on syytä huomata, että mallit ovat yhdellä tai useammalla kameralla. imuteho, keskiarvo on 4 N. Nimelliskuormitettavuus tyhjiön on 20 wattia. Kun imu neste ei pysty käsittelemään kaikkia muutoksia. Pakkauksessa yksikkö olisi kiinnitettävä erityistä huomiota.

Standardi pitäisi voida olla muutama harjat. Laaja suuttimet mahdollistavat laadullisesti puhdistaa matot. Rajoittava taajuus tällaista pölynimuri, yleensä ei ylitä 55 Hz. Tilavuus kammion malleja voi vaihdella. Viime vuosina suuri kysyntä pienet mallit. Sen pitäisi olla hyvä pystyssä pölynimuri markkinoilla noin 25 tuhatta euroa. Rub.

Miten valita pölynimuri ilman langatonta tyyppinen laukku? Monet asiantuntijat suosittelevat valita malli, jossa aseman 220 B. Parametri rajataajuus, keskimäärin, on 33 Hz. Monet muutokset käyttämällä sisäänrakennettua ylijännitesuoja. imu voima on yleensä tasolla 2,5 N. Monissa malleissa on lisäksi putki, jonka avulla voit puhdistaa vaikea päästä paikkoihin. Parametri virrankulutus ei saa ylittää 300 wattia. Osta hyvä langaton pölynimuri voi olla 15 tuhatta. Rub.

Nämä imurit ilman pölypussia suodattimia tehdään laatu. Rengasjärjestelmä mainitun suurta tehoa laite eroaa. Kamera käyttää pientä kokoa. Jos uskot asiantuntijoita, teline on kestettävä raskaita kuormia. Siivous malli sopii hyvin. Kaikki mukana on kuusi suuttimet. Puhdistusharja käytetään vain yksi.

Imuteho on 5,7 N. puutarha pölynimuri tässä sarjassa sopii huonosti. Ensinnäkin olisi kiinnitettävä huomiota arvokkaiden sähkönkulutusta. Suurin äänitaso on 66 dB. Bittiä tässä tapauksessa, muutos ei ole helppoa. Sovitin kääntyy vain 30 astetta, ja joskus se ei riitä. Putki standardin paketti on valmistettu alumiinista. Se poistaa se on erittäin vaikeaa. Virtakytkin, malli ei ole valmistajan antamia. Ostaa pölynimurin syklinen tyyppi voi olla niinkin alhainen kuin 22000. Rub.

Mainittu imuri on tehty kolmella kameralla, ja on varustettu vain yhden suodattimen. Imuteho on tasolla 2,2. N. Asiantuntijoiden mukaan jalusta on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Puhdistaa ison talon malli sopii hyvin. Osuus energiankulutuksesta on enintään 340 wattia. Voimanlähteenä pölynimuri pystyssä, aktiivinen taajuudella 34 Hz.

suojautumista koskevan järjestelmän ylikuumenemisen, sillä ei ole. Pääkamerasta sijaitsee konepellin alle. Suodatin tässä tapauksessa otetaan ulos läpi sivulokerosta. Aseta vain on viisi vinkkejä valita. Pienin niistä leveys on vain 2,3 cm. Puhdista vaikeasti saavutettaviin paikkoihin se sopii hyvin. Standardin laajennus sisältyy toimitukseen. Sovitin pyöritetään 45 astetta.

Letku, malli ei pelkää mekaanisia vaurioita ja painaa hyvin vähän. Suurin äänitaso on yhtä suuri kuin 79 dB. Jolloin saatiin pystyssä imurilla esitetty on myös sopiva. Suutin, jolla on pitkä harjakset pakki puuttuu. Malli painaa aika paljon ja ennen ostamista on syytä ottaa huomioon. Ostaa kaupasta pölynimurin käyttäjä voi hintaan 24000. Rub.

Kuvaus mallien Samsung VCC4325

Esittelyyn tyhjiön suuri teho varattu ilman laukkuja. Suodattimet ovat tässä tapauksessa alla keskikammioon. Märkäpuhdistukseen malli sopii hyvin. Tässä tapauksessa imuvoima on yhtä suuri kuin ja enintään 3,6 N. järjestelmä suojaa ylikuumenemisen pölynimurin ei ole käytettävissä. Sillä Matonpesu malli ei sovi. Aseta vain siellä kuusi suutinta valita.

On myös tärkeää huomata, että mukana harjalla. Ylempi kammio on saastunut melko harvinaisia. Pyörät käytetään pienihalkaisijaisia, mutta laite on siirretty hyvin helposti. Tiedot ovat voimakkaita pölypussiton imuroi pöly noin 18 tuhatta. Rub.

Mallissa Samsung VCC4330

Samsung VCC4330 - tämä on paras pölynimuri ilman pölypussia joukossa pienet mallit. Se on valmistettu pitkä haltijalle. Putki oli tehty alumiinista. Jos uskot, että asiakkaiden arviot, adapteri kääntyy ilman ongelmia. Ylilämpösuojan käytetään sisäänrakennettua tyyppiä. Vahvuus imulaitteen on noin 4,5 N. yhteensä, käyttäjä voi löytää joukko kahdeksan suutinta. Harjat pintojen puhdistukseen matto on.

Putki tässä tapauksessa käytetään sovitinta. Pidin on kiinnitetty puhtaampaa ruuvi. Suoraan kameraan ja on valmistettu kokonaan muovista. Kestä sitä on melko vahva. Parametri sähkönkulutus pölynimurin on yhtä kuin 360 wattia. Melutaso on yhtä suuri kuin enintään 49 dB. Voiman mallin saavat sopeutua. Kapea harja standardin asetettu sinne. Pienemmissä kodeissa puhtaampaa sopii hyvin. Ostaa malli tässä sarjassa voi olla niinkin alhainen kuin 27 tuhatta. Rub.

Arvosteluja pölynimurit Samsung VCC4346

Nämä pölynimurit ilman pussien merkillistä niiden tiiviys. Stand ne on valmistettu iskunkestävästä muovista tyyppiä. Holder vain yksi. erä-tyyppinen järjestelmä on tunnettu siitä, korkea laatu. Imuteho sijaitsee tasolla 5,3 N. suojajärjestelmä ylikuumenemiselta sovelletaan sisäänrakennettua tyyppiä. Asiantuntijoiden mukaan sovittimen kääntyy hyvin.

Ongelmia melun lisääntyminen osoitti imuri ei pelkää. Kamera on hänen pieni runko. Yläkansi on kiinni aika tiukka. Puhdistus keittiö laite soveltuu hienoa. Murusia malli pärjää hyvin. Suodatin hän käytti pehmeitä PVC. Villan puhtaampaa pärjää hyvin. Ostaa mallisarja määritelty käyttäjä pystyy jopa 24000. Rub.

Ominaisuus LG VC 73184 malleja

Sanoi voimakas Pölypussiton pölynimuri on kysyntää, koska hyvä moottori. Lisäksi hän pystyy ylpeillä pitkä letku. Suuttimet on kiinnitetty siihen sovittimen kautta. Raja kulma on 40 astetta. Muovi mallia melko laadullista. Mekaanisia vaurioita imurin ei pelkää. Suoraan moottoria käytetään voimalla 3,7 kW. Tämä parametri vastaa enintään kulutus 350 wattia. Käytetty putki tässä tapauksessa haltijalle.

Runko on valmistettu alumiiniseosta käytetään. Jos uskot, että asiantuntijoiden lausunto pyörät korkealaatuista käytetään. Imuvoiman enintään 4,3 N. Suuttimia pitkät harjakset pakki puuttuu. Puhdistus keittiöt sopivat ei ole paras tapa. Kuitenkin, villan laite pärjää hyvin. lämpösuoja käyttää ilman tyyppi. Ostaa markkinoiden malli voi olla niinkin pieni kuin 22 tuhatta. Rub.

Mainittu pölynimuri, joka on varustettu kiinteän puikon. Laajennus tällöin poissa. Suodatin voidaan puhdistaa erikseen, jos halutaan. Jos puhumme luvuista, imuteho on yhtä kuin 3,3. N. moottorin teho pölynimurin ei ole yli 2 kW. Mainittu malli toimii taajuudella 40 Hz. Suuttimia, joilla on pitkä parta joukossa ovat käytettävissä.

Ylempi kammio laitteessa on harvoin saastunut. Jos uskot, että asiantuntijat, rengasjärjestelmän tarjotaan laadukkaita. Yhdistetty suutin joukossa ei. Trasseli puhtaampaa huonosti sopii. Sovitin on kytketty jopa 35 astetta. Joissakin tapauksissa tämä ei riitä. Kauko paikoissa vaikea poistaa murusia. Olisi edustaa sarja tyhjiössä noin 28000. Rub.

Ominaisuudet LG VC 73185 malleja

Ilman pölypussia Tämän tyyppinen eroavat muita muutoksia laadullisia haltijalle. Putkeen malli on valmistettu kokonaan alumiinista ja painaa niin vähän. Letku tässä tapauksessa on asennettu suoraan sovittimeen. Kamera käyttää pientä kokoa. Peitä hän valmistetaan kokonaan muovista. Moottori Malli on alaosassa rakenteen.

Jos uskot, että asiakkaiden arviot, ongelmat suodattimen tukkeutumista esiintyy vain harvoin. Järjestelmässä ylilämpösuojaus moottoria käytetään sisäänrakennettua tyyppiä. Tarvittaessa, suodatin voidaan poistaa erikseen. Kaikkiaan on yhdeksän joukko suuttimia valita. Harjat erikokoisia käytetään. Jos uskot, että asiantuntijat, melu pölynimuri on alhainen. Puhdistaa keittiön laite soveltuu hyvin. Myymälässä pölynimurin mainittu sarja on hinnoiteltu 33000. Rub.

Kuvaus LG VC 73178 laitteisiin

Pölypussiton pölynimuri tämän sarjan tehdään moottori 2,5 kW. imuteho malli on yhtä suuri kuin 4 N. mukaan asiantuntijoita, parametri tehonkulutuksen laitteessa on alhainen. Käynnistysaika vain kaksi sekuntia. Puhdistus keittiö malli sopii täydellisesti. Murusia laite pärjää hyvin.

Putkeen malli on valmistettu kokonaan alumiinista. Läpimitta vastaa hänen peräti 1,7 cm. Se painaa tietyn pölynimuri hieman ja siirrä se voi olla erittäin helppoa. ylilämpösuojaus upotettujen tyyppi. Haltija on tässä tapauksessa valmistettu muovista. Sovitin kytkee enintään 40 astetta. Vain standardi asettaa käyttäjä löytää yhdeksän suuttimia. Siten harjakset ovat eri. Tarvittaessa letku voidaan helposti irrottaa.

Sato puutarha, tämä pölynimuri on parempi olla ostamatta. Ensinnäkin, on tärkeää huomata, että suodatinta hän käytti on melko pieni. Saastunut nopeasti ja saada se kovaa. Toimii vain malli taajuudella 40 Hz. Melutaso on suuruudeltaan enintään 85 dB. Ylempi kammio sijaitsee yläpuolella laskuri. Kansi malli no. Mainos ja puhdista pölynimuri tässä sarjassa on ongelmallista. Etsi se markkinoille voi olla niinkin alhainen kuin 25000. Rub.

Harkitsee mahdollisuutta edellä mainittujen mallien, luokitus Pölypussiton pölynimuri on seuraava:

10 parasta pölynimuri ilman pölypussia 2017

EtotDom testasi toimistossa puhtaamman ilman pölypussia. Ensinnäkin se on tehokkaampi analogi pussi, ja toiseksi, ei hajua siitä. Tänään assort yksityiskohtaisesti, miten valita pölynimuri kotiin:

Pölynimuri ilman pölypussia: mitkä ovat parhaat?

Ajan tyhjiön laukkuja korvataan sykloni, joka edustaa uuden sukupolven. Jokainen niistä on etunsa ja haittansa. Tarkastellaan seuraavaa esimerkkiä.

Ammattilaiset sykloni mallit (Pölypussiton pölynimuri)

 • Taloutta. Ei tarvitse ostaa pölynimuripusseja pölyä.
 • Aina käyttövalmis, vain puhdistaa säiliö ja se on valmis käytettäväksi uudelleen.
 • Hyvä imuteho puhdistettaessa. Se liittyy moneen jossa on kaksi tai kolme jätteiden erottaminen kammiosta pyörrevirtojen. Kun pussi on täynnä, pölynimuri teho pienenee.
 • No outoa hajua. Jos kuumennettu ilma kulkee pussin, haju ei voida välttää.
 • Parannettu pölynkokooja suunnittelu. Sisälle asennettu pöly puristus järjestelmät - pyörivät terät tai erityinen mäntä. Näin voit sovi aika paljon jäteastian ja puhdista se harvemmin.

Top 10 malleja pölynimurit - Arvostelu 2017

Ranking parhaista bagless pölynimurit on asiakaspalautteen perusteella vuonna 2017.

Kumpi on parempi ostaa pölynimuri kotiin?

 • Virrankulutus 10
 • paino 5
 • 7 Filter Kapasiteetti
 • tehonsäätö
 • 9 Virrankulutus
 • paino 6
 • 7 Filter Kapasiteetti
 • tehonsäätö
 • 7 Tehonkulutus
 • paino 10
 • kapasiteetti 8 suodatin
 • tehonsäätö
 • Tehonkulutus 5
 • paino 8
 • kapasiteetti 10 Suodatin
 • tehonsäätö
 • Virrankulutus 4
 • paino 10
 • Suodatin kapasiteetti 5
 • tehonsäätö

Ensinnäkin kiinnittää huomiota valtaa pölynimuri. Varsinkin jos on lemmikkejä. Low-end-mallit pussi tehottomampi pölynimurit. Kun pussi on täytetty roskakoriin, imuri teho putoaa automaattisesti.

TÄRKEÄÄ! Tehokkaampi sykloni puhdistusaineita. Niitä tuotetaan aquafiltering. Pöly säiliössä kulkee veden läpi ja pysyy siellä, niin tämä ilma kulkee suodattimen läpi. Tämä viittaa siihen, tehokkaamman ilman puhdistusta.

Toiseksi runkoon puhtaamman bagless ovat lukuja, jotka osoittavat energiankulutusta. Sillä Puhdistuksen laatu on tärkeää imuteho. Parempi valita pölynimuri pienemmällä energiankulutuksella ja suurempi voima imun, sillä ne eivät riipu toisistaan.

Tyypillisesti tyhjiön tuotettu imukyky on 250-600 wattia. Keskimääräinen teho imuria ilman pölypussia on 300-400 wattia. Indikaattorit 500-600 wattia ovat tehokkaimpia.

Imuri pölysäiliötä Burning VCK2102BCYIV hyvä pölynimuri kotiin ilman Bosch laukku (ei pussi) BGS 62232

Kolmanneksi, syklonissa imuri suodatin asetetaan 2-3. Ilmaa roskat tulee ensimmäiseen säiliöön, jolloin tärkein puhdistus tapahtuu, ja poistuu sitten suodattimen läpi lisäpuhdistusta.

TÄRKEÄÄ! Suodattimia, kuten HEPA 10, puhdasta ilmaa, 85% ja HEPA 14-99,97 at%.

Ne on suunniteltu niin märkä ja kuiva puhdistus.

Pölypussiton pölynimuri: asiakkaiden arviot

Viidentenä Käytän pölynimurilla. Teho riittää puhdistamaan ja matto pitkä torkut ja roskat kerätään laatat.

Haittoja: kallis suodatin.

Jos on kissa paksut hiukset, valtaa pölynimuri ei riitä. Vaikka voit ostaa harjalla tähän tarkoitukseen. Märällä lattialla ei ota. Toisaalta tehtäviä selviytymään ilman ongelmia. Valtaa aikaa ei vähennetä.

Haitat: huonosti vetää lanka.

Että virta ei putoa, sinun aika puhdistaa suodatin ja säiliö. Jos johto saa pyörien alle, imuri on vaikea liikahtaa.

Haitat: korvaaminen suodattimia siellä myyntiin.

Imurin ole epämiellyttävä haju, teho riittää suunnata dvushku (matot keskipitkän torkut, keittiötiilet).

Haitat: kahvasta on virtakytkintä.

Pieniä, voimakkaita (talossa asuu kissa). Erittäin tilava pölynkerääjä kahvassa mukava tehonsäädin. Suosittelen.

Haitat: huono päätyy johdosta.

Yleensä pölynimuri mitään valittamista, mutta se ei ole kovin ketterä. Paitsi että se on kevyt.

Lisää kommentti

Korjaus, ja täysin valmis Moskovassa ja Moskovan alueella! Olemme valmiita sdelatdlya sinulle.

 • Erilliset toimintaa korjausrakentamisen

 • rakennus korjaukset

 • Olen tarjota palvelujaan korjata asunnon tyhjästä ja valmistui, sekä erilaisia ​​koriste s.

 • Teemme töitä avaimet käteen ja lajeittain.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Sijoitusta paras pölynimurien syklonisuodatin

  Valitsemalla imuri syklonisuodatin, yritä pysyä perinteistä tuotemerkkejä - Samsung, Bosch, LG, Thomas, kohtuuhintainen - Scarlett, Marta. Jos mahdollista, on parempi kulkea Rolsen, Ves ja Vitek - se on paljon huonoja arvioita niiden tuotteita. Tärkein parametri bezmeshkovyh imurit - imuteho. Jos et tarvitse superdelikatnoe pylevsasyvanie, ei ole mitään syytä ostaa laitteen vetovoima alle 230 wattia. Tärkeää suunnittelun pölynkerääjä jos ravistamalla sitä aina löydät itsesi pölypilven, parempi valita toinen malli. On muitakin vivahteita. Kaikki heistä - meidän sijoitusta paras imuria ilman pölypussia Venäjän markkinoilla. Lue ja valita!

  Puolivälissä markkinoille

  Scarlett SC-VC80C01

  • alhainen hinta
  • Hyvä imuteho
  • Hyvä suodatin
  • kompaktit mitat
  • keveys
  • meluisa työ
  • Epäluotettava muovi aallotettu putki

  • alhainen hinta
  • Hyvä imuteho
  • tehokkaat suodattimet
  • kompaktit mitat
  • Suodatin on puhdistettava ja vaihdettava usein

  • HEPA-suodatin
  • Hyvä imuteho
  • kompaktit mitat
  • helppo puhdistaa

  Daewoo Electronics RCC-154

  • Kun läsnä on jalkakytkimen
  • Kyky pystysuora pysäköinti imuputken
  • Johdon pituus
  • talous
  • kompaktit mitat
  • HEPA-suodatin
  • Ei kovin helppo puhdistaa pölynkeräysastiaan kuppi suunnittelu

  • alhainen virrankulutus
  • HEPA-suodatin
  • Kun läsnä on jalkakytkimen
  • kompaktit mitat
  • Alhainen melutaso
  • Pieni määrä pölysäiliöstä (1,5 l)

  • Hyvä imuteho
  • suuri pölynkokooja
  • alhainen virrankulutus
  • Kun läsnä on jalkakytkimen
  • alhainen hinta

  LG VK76W01H

  • Imutehon
  • pöly kompressoivasta järjestelmästä
  • pölynsuodattimet
  • Melko hyvä pituus johto (5 m)
  • hyvät varusteet

  Philips FC 8474

  • Laadullinen pölyn suodatus
  • Hyvä imuteho
  • rikas laitteet
  • Johdon pituus
  • helppo puhdistaa
  • meluisa työ
  • Ei tehonsäätö

  • Pitkän kantaman siirtämättä pölynimuri
  • laatu suodattimet
  • Imutehon
  • helppo puhdistaa
  • kompaktit mitat
  • Suodatin on jatkuvasti puhdistaa välttämiseksi tehon menetystä

  • alhainen virrankulutus
  • maloshumnost
  • Ihmisarvoinen imuteho
  • HEPA filtr13 arvosana
  • söpö suunnittelu
  • Kevyt (4,4 kg)
  • Pitkä virtajohto (7,5 m)
  • Sähköistetty pöly lujasti kiinni seiniin pölynkeräysastian

  • Tuhoa pölynkeräysastian yhdellä painikkeella
  • Hyvä imuteho
  • Multi-järjestelmä
  • Keveys mallit tämän merkin

  Scarlett IS-VC82C03

  • Imutehon
  • mielenkiintoinen suunnittelu
  • rikas laitteet
  • pehmokäynnistintä
  • hiljainen
  • pienet roskat

  • Imutehon
  • Suuri määrä pölyä kerääjä
  • Johdon pituus
  • helppo puhdistaa

  Dyson DC36 Allergy Parquet

  • korkea energiatehokkuus
  • Huolellinen pölynimulaitteen
  • erinomaisen ohjattavuuden
  • rikas laitteet
  • Tällaisille agility virtajohto on vähän lyhyt

  Paljon asioita on suoritettava, poistaa kaiken mitä dotyanet.

  Super taloudelliset ja energiatehokas pölynimuri LED anturi pöly, raportointiin laadusta puhdistuksen. Kuluttaa vain 750W, se tarjoaa imuteho 250 wattia. Siellä jalkakytkin ja desinfiointi UV-lamppu. Se toimii hiljaa, rikas laitteita.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 40 = 46