Polyuretaanikompositiot paisutettu polystyreeni

Liimaa styroksin - tarkistamaan varoja myytävänä

Jos valita oikea liima, vaahto aluksella voidaan asentaa mille tahansa pinnalle

Suunnitelma eristää talon styrox tai liimaa tämän materiaalin keskenään? Ongelma on, että ei jokainen työkalu on sopiva käytettäväksi huokoisten polymeerimateriaalien. Kerron mitä Liima styroksin voi ostaa ja miten näitä varoja muihin tarkoituksiin.

Paisutettu polystyreeni ja siihen liittyviä ongelmia liimaamalla

Kuvassa esimerkissä työskenneltäessä polystyreeniä voi tehdä ilman liimaa

Suulakepuristetun (ekstruusio) polystyreeni (Epps), - vaahdotettu materiaali, korkea tiheys verrattuna tavanomaisiin vaahto. Se on muodostettu valmistusvaiheessa prosessissa kulkee vaahdotetun massan ekstruuderin läpi.

Suulakepuristettua polystyreeniä on saatavilla muodossa laatat, joiden pinta on alhainen tarttuvuus monia liimakoostumuksia. Tämä ongelma ratkaistaan ​​käyttämällä erityisiä formulaatioita, jotka joko hallussaan parantuneen tarttuvuuden mihin tahansa pintaan tai osittain pinnan polystyreeni on liuennut, tunkeutuu tietyn etäisyyden sen paksuus.

Ennen kuin päätät mitä liimata polystyreeniä, on tarpeen määrittää, missä järjestyksessä materiaali tulevat liittymään:

 • Jos sinun täytyy liittää kaksi kappaletta polystyreeniä, vaativat jonkin verran tavalla;
 • Jotta hyvä kontakti materiaalia muiden rakennusmateriaalien, erityinen liimat ovat välttämättömiä.

"Hetki Puuseppä" Hyvä erilaisia ​​pakkauksia, lopulta se voi ostaa astioissa 125 grammasta 30 kiloa. Tämä tarkoittaa, että voidaan työskennellä vaahtopolystyreenillä tähteiden käyttämättä liimaa.

Tärkeimmät edut koostumuksen - nopea jähmettyminen, ei korroosiota liimattavat pinnat.

Keskihinta: 90-110 ruplaa. per 125 grammaa (jäljempänä hinnat ovat kevät 2017).

 • Aine on maidonvalkoinen tai kellertävä paksu neste ilman epämiellyttävää hajua. PVA kuivuu hitaammin kuin konsistenssi "Hetki Carpenter", mutta liitossauman on kestävämpi;
 • Sekä "Hetki Puuseppä" PVA-MB ei syövy pintaa polymeerin. MB vähentäminen puhuu monipuolisuutta, joten voit käyttää liimaa eri korjauksia.

Ei kaikki modernit valmistajat tekevät laadukkaita PVA, joten kannattaa ostaa kallista liimaa vähittäiskaupoissa

.Keskihinta: 200 ja 250 ruplaa. 2,5 kg.

Oppaan mahdollistaa käytön lämpötiloissa, ei ole alempi kuin +6 ° C: ssa UHU «Por» putket voidaan ostaa määrä 5 ja 50 ml.

Keskimääräinen hinta: 290-350 ruplaa. 50 ml.

 • Välineet liimaukseen polystyreeni laatat, ja yhdisteiden tämän materiaalin muiden pintojen kanssa. Titan Wild on homogeeninen puolikiinteä tahna oli vaalean ruskea väri;
 • Ahne Titan Wild kerros tapahtuu 10 sekunnin ajan, täydellinen kuivaus kestää 12 tuntia. Eli käytettäessä Titan Wild ei tarvita pitkään pitää liimattu tuote, joten tämä liima - paras valinta asennus kattopaneelit ja patonkia.

Huomaa: koska sen väri säilyy kuivattiin liima on selvästi näkyvissä valoa pinnalle.

Keskihinta: 450 ja 500 ruplaa. 4 kg.

 • Lack - hidas asetus liimakerros. Sen vuoksi levy on kiinnitetty pystysuoraan pintaan vaahdon, meillä on pitkä aika pitää niitä, jotta ne eivät liukuisi alas omasta painostaan;
 • Se etu, että vaahto - on kyky täyttää väliset saumat laattojen asennettu, mikä on tärkeää asennettaessa ulkoinen lämmöneristys.

Tuloksena on homogeeninen päällystyskoostumus, jolla on sama lämmönjohtavuus parametrit koko alueelle.

Keskihinta: 200- 500 ruplaa. 0,75 litraa kohti.

 • Tuote soveltuu käytettäväksi polystyreeni, kuten sulamislämpötila (+ 110 ° C) puoli sulamislämpötila vaahdotetun polystyreenin;
 • Sulaliiman voi ostaa muodossa tangon, jolla on tietty halkaisija. Yleisin tangon halkaisija on 11 mm ja lisätä mihin tahansa, jopa halvin ase.

Keskimääräinen hinta: 400-1500 ruplaa. per kg (riippuen tangon halkaisijan ja viskositeettiaste).

 • Etuna erityistä mastiksi, että he eivät tarvitse lämmetä ennen käyttöä. Koska yhdenmukaisuutta nestemäisen koostumuksen levitetään ohut kerros;
 • Puute mastiksi bitumi - hidas käsitys siitä, mitä on tarpeen pitää sidoksen pinnat liukumisen estämiseksi.

Keskihinta kittiä Bitumast tuotemerkin 1900-2000 ruplaa. 21,5 litraa kohti.

Liuos levitetään levyn alapintaan, joka on vasten tiettyä rakennuksen pinta.

Ei ole keinoja: hidas asetus ja pieni kuoriutumislujuus (10 kg / cm). Siksi liimattu seinään eristelevyjen lisäksi vahvistettiin erityisiä tulpat, sateenvarjoja.

Keskimääräinen hinta: 200-1000 ruplaa. 25 kg.

 • Mastiksi liimaukseen polystyreeni tsementopeschanye ja käytetyt liuokset eristys ulkoseinät ja kosteussulku korkit;
 • Polyuretaanivaahto - paras vaihtoehto lämmittäen laattojen polystyreeni puun runko rakenteet, laatat tehdyn lämpöä eristävästä materiaalista palkkien väliin ja orret;
 • Sulateliima ja UHU «Por» - täydellinen ratkaisu rakentaa omin käsin erilaisia ​​malleja ja mallit vaahdon.
 • PVA "Moment Puuseppä" jne - on yleispätevä ratkaisu, joka soveltuu kaikille työtä vaahtoa, mutta vain sisätiloissa.

Nyt kun tiedät mitä liimata polystyreeniä. Yksityiskohdat löytyvät katsomalla videon tässä artikkelissa. Kysymyksiä voi esittää kommentteja.

Liimaa styroksin ulkoapäin: mitä valita

Eristys julkisivujen käytetään usein laatoiksi paisutettu polystyreeni tai muuten - penoplex. Tämä korkealaatuinen materiaali, jonka avulla on mahdollista säilyttää kertyneen lämmön huoneeseen ja suuresti energiatehokkuuden lisäämiseksi talon. Melko tärkeä on kysymys: miten liimata nämä levyt ja kuinka valita liimaa polystyreeniä ulkoapäin.

Niistä valtava määrä nykyisten liimojen on valittava siten, että se täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Se tarttuu hyvin mihin tahansa pintaan;
 • kestää lämpötilan ja muiden ääri;
 • helppokäyttöinen eikä muodosta SAG;
 • Se ei ole osa myrkyllisiä, myrkyllisiä aineita.

Vinkki! Työskenneltäessä seosta polystyreeni ei voida käyttää voimakkaiden liuottimien koostumuksessa. Ne tuhoavat materiaalin.

Liiman seos

Liimaa varten paisutettu polystyreeni ulkotyöt: lajien

Liimaseoksen voidaan valmistaa eri muodoissa. Tämä voi olla erityinen yhdiste, joka täytyy laimentaa omasta tai valmiin ratkaisuja. ja Penoplex liima ei saa sisältää voimakkaita liuottimia, kuten asetonia, bentseeniä. Tällaiset yhdisteet voidaan liuottaa lämmitin, polttamalla ne iso reikä. Niiden ei myöskään pitäisi olla:

Järjestelmä eristys ulkoseinä käyttäen polystyreenilevyjä

Kuten liima koostumukset koostuvat ajovalojen liuottimessa, joka ei vaikuta polystyreeni, ja pehmittimen suoraan bitumin. Tällaiset seokset ovat varsin suosittuja, niitä myydään täysin valmis pienissä kauhat, mikä helpottaa niiden käyttöä.

Bitumipitoisen liiman Penoplex

Ennen kuin bitumipitoista liimaa seinäpinnoille olisi kuivataan huolellisesti, hiottu ja pohjustettu. Perusteella pitäisi pysyä pöly, lika, ruoste ja muut tahrat. Koostumuksen erityisellä kampa lastalla. Sen kanssa, ohut jatkuva kerros aaltoileva linjat on säädetty seinään, jonka jälkeen levy on liimattu. Kytkin polystyreeni pintaan tapahtuu ensimmäisen 20 minuuttia, joten tässä ajan edellyttävät lisäkiinnitysvälineitä potkureita tai joidenkin lastin.

Esimerkki lämmitin, jossa käytetään kittiä Bilem

Tällainen liima on resistentti bensiinin, erilaisia ​​öljyjä, happoja ja ultraviolettivaloa. Se tarjoaa lisäeristys kosteutta vastaan ​​koko eristys.

Tällainen rakenne voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Sementti-polymeeri liima paisutettu polystyreeni ulkoapäin soveltuu ihanteellisesti betonin Penoplex, shlakoblochnogo tai tiili seinät. Liima tämä tyyppi on varsin lujasti kiinni polystyreeniä levyt, mutta vaatii melko pitkän pohjustus tahansa pinnalle. Ne myydään pääasiassa muodossa kuivana jauheena, joka vaatii laimennus ohjeiden mukaisesti.

Soveltaminen sementti-liima polymeeri

Nykyisten Portland-sementin seokseen lisätään erilaisia ​​polymeerejä, mikä mahdollistaa valmiin liiman olla melko taipuisa ja helppo levittää. Tuloksena liuokset ovat stabiileja korkean kosteuden, alhainen lämpötila ja eivät hajoa ajan mittaan.

Asennus eristys seinään

Tämän tyyppinen liima-koostumus on täysin erilainen kuin edellä. Sitä myydään tölkeissä ja sitä käytetään tavanomaiseen vaahtona. Polyuretaaniliima ulkona polystyreeni on korkea liiman ominaisuuksia, ja sillä on myös muita tärkeitä etuja:

 • helppokäyttöinen;
 • kuivuu nopeasti;
 • on taloudellinen kulutus;
 • ei altistunut monille äärimmäisten sääilmiöiden;
 • Se ei levitä;
 • Se on korkea pakkasen.

Polyuretaaniliima vaahto on myydään sylinterit

Laatu Penoplex liimattaessa liima polystyreeni ulkoapäin on huomattavasti suurempi. Ei tarvitse jatkuvaa valvontaa oikeellisuuden koostumuksen valmistamisen, sekä suositeltu mittasuhteet. Tämä liima seos ei vaadi sekoittamista. Täysi vahvuus on kirjoitettu noin 2 tunnin ajan, kun taas bitumin ja sementtilaasti tarvitaan vähintään 6. Yksi tällainen ilmapallo liima korvaa yli 25 kg jauhetta.

Hakemus Ohjeet mutkikas vaahto-liima

Liimaa vaahto ei vaadi jatkuvaa käyttöä, minkä vuoksi se on edullinen. Levitä se suoraan polystyreenilevyjä reunalla ympärillä kehä ja muutaman lisäpisteitä vahvemman otteen. Se edellyttää myös päällystämällä nivelet lukita Penoplex arkit yhteen.

Vinkki! Liimaa vaahtoa on sovellettava erityisellä aseen rakentamista. Sitä voidaan käyttää prokleivat rakoja levyjen väliin muodostuu.

Suulakepuristaa polyuretaaniliima käytetään erityistä suuttimen ase

Ennen ostamista valittu liima polystyreeni ulkotyöt määrittää sen määrä, on tarpeen laskea tulevaa kokoonpanoa kulutuksen. Tarkkoja lukuja lasketaan, tietenkin, on mahdotonta, koska ne voivat riippua seinään materiaali, sen absorboiva kyky, mutta joitakin tietoja voidaan saada neuvoa valmistajan ohjeiden.

Keskimääräinen kulutus eri koostumusten:

Laadukkaasta lämmöneristys riippuu ensisijaisesti terveyttä rakennuksen ja siellä asuville ihmisille. Valinta liimaa käytetään ulkoisen eristys - tärkeä tehtävä. Tutkittuaan kuvaus tärkeimmistä liimat polystyreenistä sekä menetelmiä niiden soveltamista, voit valita ihanteellisen koostumuksen erityisistä pinnan.

Liimaa varten paisutettu polystyreeni (video)

Mikä on paras liimaa laatat? Lajikkeet liimakoostumuksia

Tekniset ominaisuudet suulakepuristettua polystyreeniä vaahdon

Uloväri ulkoapäin: hinta ja ominaisuudet koostumusten

Maalaa puun ulkoa: lyhyt katsaus värien

Julkisivun kipsi ulkotöihin: erityispiirteet materiaalin

Kestävä maali konkreettisia ulkoapäin ja sen soveltaminen

Miten valita liimaa vaahto?

Asentamiseen eristyslevyjen (vaahto) aikana Lämpöeristystyöt täytyy ostaa liima vaahto. Luotettavuuden vahvistamisen lämmittimen viimeistely pohja ei riipu ainoastaan ​​elämän rakenteesta, vaan myös tehokkuutta Eristeiden tulevaisuus. Siksi valinta liima ja edistää sen käyttöä tulisi suhtautua suuri vastuu.

Polyuretaaniliima vaahtoa

Lajikkeet liimat asentamiseksi vaahdon

Monet väittävät, että kiinnitys polystyreeni levyjen voi olla lähes mitä tahansa liimaa, joita käytetään rakentamisessa. Jossain määrin tämä toteamus voimme sopia, koska vaahto luotettava kytkentä pintakäsittely voidaan saavuttaa kitti, liimaa kipsilevyä, laatat, jne

Kuitenkin tiedot eivät sisällä seosta, jossa on huokoinen rakenne ja alhainen veden imeytyminen polystyreeni, mikä lisää kuivumisaika liiman ja offset ennalta määrätyn arkki asentoon. Siksi viimeistelyyn seinien, lattioiden tai kattojen suositeltavaa käyttää liimoja tapahtui suoraan valitusta materiaalista.

Valitessaan liimalla tai suulakepuristettua polystyreeniä vaahto, on tarpeen ottaa huomioon laatu pinnan, ja toiminta lämmöneristys levyt olosuhteissa.

Kaikki seokset asentamiseksi käytettävää vaahtoa, voidaan jakaa kahteen ryhmään:

Nämä materiaalit eivät eroa ainoastaan ​​ulkonäköä, ja valmistusmenetelmä, mutta myös teknologian soveltamista. Siksi pidämme molempia vaihtoehtoja yksityiskohtaisemmin.

Kuiva seos asentamiseksi polystyreeniä

Tähän mennessä kuiva liima koostumukset ovat paras vaihtoehto hinnan ja laadun monien rakennustoiminta. Samoin lasketaan osuudet kaikki komponentit tällaisen seokset voidaan saavuttaa luotettava kiinnitys eristyslevyjen häiritsemättä niiden suorituskykyä.

Kuiva formulaatioita voidaan käyttää sisä- ja ulko-(fasadi liimaa). Tässä toisessa tapauksessa erityisiä lisäaineita, jotka lisäävät materiaalin kylmänkestävyys ja korkea ilmankosteus. Sillä mitä työ on tätä tai tuota osaa, merkintä pakkauksessa.

Kuiva rakentaminen liima vaahto

Useimmissa tapauksissa, kuivaseokset myydään paperipussit 25 kg. Ennen kuin ostat liimaa, olisi tunnettava valmistuspäivämäärä. Tämä johtuu siitä, että säilyvyys jauhe ei ole enemmän kuin 1 vuosi.

Kaikki liima seos vaahdon jaettu yleinen ja erillistä käyttöä varten. Tarkoitus liima ei voi vain vahvistaa polystyreenilevyjä, vaan myös vahvistaa verkkoonsa. Toinen ryhmä käytetään tietyn tyyppisen työn (esimerkiksi, vain yksi koostumus asennus vaahto voidaan suorittaa, ja muut - vahvistaminen). Universal liimalla on keskimäärin ominaisuuksia ja sitä pidetään yhtenä talouden. Jos haluat saada todella laadukkaita asennus vaahtoa, etusija olisi annettava hyvin erikoistunutta muotoiluja.

Polyuretaanikompositiot paisutettu polystyreeni

Kuivaseokset ovat välttämättömiä silloin, kun sitä tarvitaan paitsi eristää millä tahansa pinnalla, mutta myös kohdistaa sen samaan aikaan.

Niitä voidaan käyttää tuottamaan linjassa emäksiä korkeuserot jopa 60 mm. Toinen etu näiden koostumusten on niiden suhteellisen alhaiset kustannukset, mikä on erityisen tärkeää aikana korjaustöiden kanssa rajallinen budjetti.

Kuiva liima ei ole pelkästään etuja, mutta myös haittoja, joista on syytä korostaa:

 • suuri paino, mikä rajoittaa sen käyttöä korkeissa työpaikkojen;
 • pölyisyyden valmistuksessa liuoksen;
 • pitkä avoin aika (vähintään 2 päivää).

Liimaa vaahtoa vaahdota

Toisin kuivaan seokseen, polyuretaaniliima (liima vaahto vaahto) ei ole tällaista haittoja, joten sitä käytetään usein, kun työskenneltäessä, samoin kuin silloin, kun on tarpeen lyhentää eristys kokoonpano.

Käyttö polyuretaanivaahto sylinterien avulla voi ratkaista seuraavat tehtävät:

 • vähentävät tekoaika asennustyöt enintään 4 kertaa;
 • parantaa tarttumista vaahto viimeistely perusta;
 • varmistaa asianmukainen seoksen valmistuksen kädet, koska markkinat polyuretaaniliima syötetään jo valmiiksi muodossa;
 • asennus laadullisesti täyttää saumoja, mikä minimoi lämpöhäviöt Eristetty pinta;
 • liimaamalla tuottaa vaahto alhaisissa lämpötiloissa.

Tyypillisiä käyttöohjeet polyuretaaniliima seuraavasti:

 1. Pohjan valmistuksen. Ennen asennusta vaahdon pinnan viimeistely on oltava kohdakkain (korkeus on enintään 10 mm) ja roskia.
 2. pohja pohjamaali. Käyttäen aluke voi lisätä liima-aineen, mikä lisää lujuutta kytkimen.
 3. Laitetaan seos vaahto. Liima vaahto levitetään levyn kehän ympäri välilyönnillä reunasta noin 20 mm sekä keskellä.
 4. Liimaus vaahto pohjaan. Käsitelty levy levitetään liima pintakäsittely ja pienellä vaivalla korjata sen. Tässä asennossa levy voi muuttua 20 minuutin kuluessa sen asennuksen.

vaahto asetus on noin 2 tuntia. Tämän jälkeen voi alkaa toimittaa valitun eristemateriaali.

Valittaessa liimaa asennukseen solupolystyreenikappale, on tarpeen ottaa huomioon olosuhteet sen toiminnan, tilan pintakäsittelyn ja taloudellisia mahdollisuuksia. Jos substraatti on merkittävä nousu, tällaisessa tapauksessa on suositeltavaa käyttää kuiva seos vaahdon. Jos pinta on enemmän tai vähemmän yhtä suuri, paras vaihtoehto olisi polyuretaaniliima, jolla vähentää asennusaikaa ja parantaa kiinnityksen lujuutta levyjen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

21 + = 28