Profiloidun levyn koko ja hinta

Profiloitu galvanoitu ja väri

Hinnat seinä, katto, kantaen profiloitu. Hinnasto sinkittyä teräslevyä ja värin.

ALV 18%, ruplaa. 200 m2

Profiloitu (puolisuunnikkaan pelti) S10h1110 (1170) dl.8m max

Profiloitu (puolisuunnikkaan pelti) S21h1000 (1039) dl.12m max

Profiloitu (puolisuunnikkaan pelti) NC35h1000 (1040) dl.12m max

Profiloitu (puolisuunnikkaan pelti) N60h845 (902) dl.12m max

Profiloitu (puolisuunnikkaan pelti) N75h750 (800) dl.12m max

Profiloitu (puolisuunnikkaan pelti) N114h750 (810) dl.12m max

1. myynti aaltopahvin kuljettaa irrallisena, alle järjestys. Jakamalla haluttu pituus: C10, C21, NS35, H60, N75, N114 on 0,5-12 metriä.

2. Tilaukset hyväksytään valmistukseen 200 m2 vakioväri, voidaan tuottaa alle 100 m2, lisämaksusta, tiedot saatavilla pyynnöstä!

3. hinnasto aaltopahvin on voimassa 08.01.2017 hinnat lueteltu järjestyksessä 200 m2 vakioväri tai galvanoitu! Hinta ei sisällä pakkaus.

4. artikkeli suojakalvo lisäksi hintaan 20 ruplaa m2. Kustannukset numerosi, voit tarkistaa meidän johtajat. On alennuksia volyymi! CALL.

5. Valmistus aallotettu päällystetty polyuretaanilla polyamidin kanssa muutos.

6. pyytää tuotannon ja toimituksen. Toimituskulut lasketaan aiheesta tarkemmin.

Profiloitu Katto: arkin koko ja hinta, sisältyy erilaisia

Nykyaikaisessa rakentamisessa käytetään useita eri katemateriaalien ja terasseille on yksi suosituimmista joukossa. On olemassa kaksi pääasiallista ominaisuutta, kun valitaan materiaalista, kuten katto Kansi: arkin koko ja hinta. Kukin tyyppisten rakennusalan tuotteiden on ominaisuuksia harkitsemaan ostaessaan ja asennus, ja hinta per sivu riippuu monista tekijöistä.

Patiolankku - suosittu materiaali koristamaan katon

Mikä on profiloitu ja mitkä ovat sen ominaispiirteet

Kansi - metallinen poimulevy, jota käytetään laajalti monilla aloilla rakentamisen. Järjestämistä varten katto on vain osa koko erilaisia ​​vaihtoehtoja tälle materiaalille. Myös suuri määrä erityyppisiä aallotettu kattolevyjen on ominaista, kuten kantajia, joita käytetään luomaan päällekkäisyyttä kerrosten välillä, seinä ja palvelevat ulko koristeluun seinät.

Tärkeimmät erot eri aaltopahvin kattolevyjen koostuvat koko, korkeus ja aallotus tyyppi polymeeripäällyste. Etujen joukossa aaltopahvin ovat seuraavat:

 • kevyt ja kompakti - materiaali on helppo säilyttää ja helppo kuljettaa;
 • Poimulevy kestettävä suuri kuormitus, joka johtuu aallotetun muodon, joten se voidaan menestyksellisesti käyttää järjestää katto eri viistouskulma;

Terasseille voidaan käyttää Vanhojen rakennusten päällysteet sekä rakentamiseen uusia tiloja

 • vähimmäismäärä jätteen leikattaessa - leikkaa tarkasti profiloituja kokoon, mikä säästää rahaa;
 • helppo asennus - katon avulla tämän aineen ei asettuminen vain vähän vaivaa, mutta suhteellisen lyhyessä ajassa.

Kaikkein optimaalinen arvo kyseessä ja laadun suhde on galvanoitu profiloitu katto, jonka hinta on huomattavasti alhaisempi kuin arkkia polyvinyylifluoridin päällysteen. Näin ollen se on pitkälle kestävyyttä ja luotettavuutta.

Mitä etsiä valitessaan materiaalin

On olemassa useita tekijöitä, jotka sinun pitäisi etsiä ostaessaan kalvo katolla. Mikä on parempi valita vaihtoehto - se riippuu pitkälti oman taloudelliset mahdollisuudet sekä suunnitellun tyyppinen katto. Joka tapauksessa, ensinnäkin on tarkastella laatua lähdemateriaalia. Sivut pitäisi olla mitään lommoja, naarmuja ja muita näkyviä vaurioita. Huono laatu lakanat voidaan nähdä myös pakkaukseen.

Erittäin tärkeä parametri on myös kantavuutta arkin. Huomaa, että tasainen tai harjakattoinen katon altistuu kovalle rasitukselle etenkin talvella, joten poimulevyjen katon, aiot ostaa että on oltava riittävän suuri paksuus ja Aallonkorkeus on oltava vähintään 8 mm.

Nykyisin aaltopahvin käytetään yksityiseen, rakentamisen

On myös otettava huomioon koko levyn aaltopahvin ja niiden hinnoista. Koko määritetään parametrit oman katon, ja hinta riippuu pinnoitteen, ja muut ominaisuudet tuotteiden.

Vinkki! Jos et ymmärrä ominaisuuksia tietyn tyyppistä materiaalia, voit pyytää lisätietoja sen ominaisuuksista valmistajalta.

Tyypit ja koot arkkia aaltopahvin

Ymmärtää, mitä paremmin profiloitu tietyn tyyppinen katto, sinun täytyy navigoida peruspalkkaluokka materiaalia. Kaikki levyt on erityinen merkintä:

 • C - aaltopahvista, joka on yleisesti käytetty seinät, mutta voidaan käyttää myös kattotiiliä. Se on keskimääräinen ominaisuudet paksuus ja korkeus aaltojen. Ei ole suunniteltu raskaita kuormia, jotta katto voidaan käyttää vain jos ei ole vaaraa menettämisen suuri sademäärä;

Maalattu profiloitu Kansi - päällystetyn levyn väri suoja- ja koriste- pinnoitteen

 • H - levyt, joilla on suuri kantavuus, se soveltuu paremmin järjestämiseksi katto. Tunnettu siitä, että suurin paksuus ja korkeus aaltojen kestää raskaita kuormia. Joissakin malleissa on lisäksi erityistä urat suurin vahvuus;
 • National Assembly - universaali materiaalia voidaan käyttää seinien koristeluun ja kalustus katon. Hinta poimulevy kattotiiliä ei ole paljon suurempi kuin muut vaihtoehdot, ja ominaispiirteitä ovat keskimääräisiä lujuus ja alhainen korkeus aaltojen.

Sinkitty profiloitu katon: arkki koot ja hinnat

Jos viipyä mitat katelevylle aaltopahvin ja ominaisuuksia eri merkkejä, on syytä huomata, että suositellut vaihtoehdot käsitellään alla järjestely katon.

C10 - on tunnettu siitä, että puolisuunnikkaan aallotuksen, käytetään järjestää katto riittävän suuri kulma. Yleisimmin käytetään kaupallisiin ja tehdasvalmisteiset rakennukset. profiilin korkeus on 10 mm ja mitat arkin aallotetun katon tämän tyyppinen käsittävät 0,5-12 m pitkä ja 1,15 m leveä. Pelti- leveys - 1,1 metriä.

aalto tyyppi ja mitat aallotettu C-10

C20 ja C21 - uritetut levyt, jotka kuuluvat eri tyyppisiä polymeerejä suojaavat kielteiset vaikutukset. Verrattuna edelliseen suoritusmuoto on tunnettu siitä korkeammat lujuusarvot, mutta voidaan käyttää myös kattoihin, jossa on suuri kaltevuuskulma. Suositeltava sorvaamalla vaihe arkkia tämäntyyppisten - 80 cm. Mitat Tämän tyyppinen katto kalvo on 0,5-12 m pitkä ja 1,05 m leveä, ja työleveyden arkin - 1 m.

NS35 - luettelot päällystetyn ja lisäksi uritettu. Tunnettu siitä, että korkeampi lujuus ja tiiviys, sorvaus vaihe käytetään jopa 1,5 m Suositeltava kulma ulkokattopellit kun käytetään tämäntyyppistä -. 15 astetta. Tämän tyyppinen galvanoitu aallotettu katto on myös 0,5-12 metriä pitkä, koko arkin leveyden on 1,06 m, valmistus - 1 m.

NS44 - se on myös varustettu täydentäviä ripojen ja käyttää katto säteet kulmissa 15 astetta. Sitä voidaan käyttää vaiheessa laatikoissa 3 metriä, joten se on erinomainen vaihtoehto koristeluun kattojen suurten rakennusten. Lehtiä pituus 0,5-12 m, jonka kokonaisleveys on 1,07 m työleveydellä -. 1 m.

Aallon tyyppi ja koko levy NA-44

N57 - aaltopahvin parannettu lujuusominaisuudet, että se antaa läsnäolo lisää kaivantojen. Ominaista suuri korkeusprofiilissa käytetään katoilla jaolla 3 m laatikoita. Jos haluat ostaa sinkitty profiloitu teollisuusrakennuksiin kattojen tai kattojen suurella kuormalla, niin tämä on vaihtoehto. arkki voi olla jopa 14 m, ja kokonaisleveys - 0,8 metrin työleveydellä 0,75 m.

H60 - profiilin kanssa edellisessä suoritusmuodossa, olennaisesti identtinen suoritusarvot, mutta joilla on suurempi paksuus. Myös eri koko kasvoi aallotukset voidaan käyttää järjestelyä tasakattojen enintään piki rima 3 m suurinta mahdollista pituus -. 14,5 m, kokonaisleveys - 0,9 metriä, valmistus - 0,84 m.

N75 - yksi kestävä ja luotettava katto vaihtoehtoja maksimikorkeus profiilin. . Sitä voidaan käyttää annetun kattoruoteisiin lisäyksin 4,5 m suhteellisen korkea hinta aallotetun katelevyn mitat tämän tyyppisen muodostavat 14,5 metriä pitkä, ja koko käyttökelpoinen kalvon leveys - 0,8 ja 0,75 m: iin.

Aalto tyyppi ja koko H-75 aallotettu

N114 - kaikkein kestävä ja kestävät stressiä vaihtoehto Kattopellit. On lisäksi vahvistusrivat, korkeus arkki on 114 mm, pituus - 13 m, kokonaisleveys - 0,64 m työleveyden - 0,6 m. Hinta poimulevyn kattojen tämän tyyppinen vastaa sen toiminnalliset ominaisuudet, että sijaitsee riittävän korkealla tasolla.

Vinkki! Kun yksi edellä olevista suoritusmuodoista katto myös syytä kiinnittää huomiota kyseisen ominaisuuden kuin painon yhden neliömetrin materiaalia. Riippuen tämän asetuksen, sinun täytyy laskea ja katto rimat.

Jos olet ostamassa katto aluslaudoitus, hinta per levy on pitkälti riippuvainen tyypistä ja paksuudesta Polymeeripinnoituksen sekä paksuudesta levyn. Eräs esimerkki hinta per neliömetri materiaali on seuraavan taulukon mukaisesti:

Kuten taulukosta käy ilmi, hinta per muotolevykatteissa kalvo on suoraan verrannollinen paksuuteen sen päällysteen.

Järjestämistä varten katon, voit käyttää ja joitakin muunnelmia seinämän poimulevyn. Esimerkiksi, mukaan GOST tekniset aallotettu C-8 avulla soveltamaan sitä elvyttämiseen katon, jossa on suuri kaltevuuskulma. Tietenkin, se ei ole kovin kestävä ja sitä voi käyttää vain, jos on olemassa vankka laatikoita, mutta on ainakin yksi hyvä syy ostaa profiloitu katon - hinta neliömetriltä tätä tyyppiä. Joissakin tapauksissa käytetään edullisen version materiaalin käyttö on perusteltua, vaikka se ei ole välttämätöntä niiden väärinkäyttö.

Edut eri aaltopahvin

Luokitella aktiivinen materiaali voi olla useita parametreja. Ensimmäinen, pallo sen soveltamista, ja toiseksi - tyyppi suojakalvon. Ensimmäinen parametri erottaa katto- laakeriseinällä ja poimulevy, mutta jo nyt puhumme mitä valita katon aluslaudoitus harkita yksityiskohtaisesti lähetystapojen on tämän lajikkeen materiaalia.

Uusiutuvasti konetta varten poimulevyn linja

galvanointi - helpoin ja halvin tyyppi arkin suojaa korroosiolta. Se saadaan upottamalla materiaali sulalla sinkillä, ja paksuus on 25-30 pl. Tällaiset aaltopahvia käytetään rakennuksiin kattojen ja kunnostustöistä, ei ole korkea suorituskyky ominaisuuksia. Tärkein etu - alhainen hinta. Kysymys kuuluu, mistä ostaa profiloitu katon, ei tee vaikeuksia, tämäntyyppinen kansi myydään erityisosia rautakaupasta.

Aluzinc - luotettavampi kattavuus, joka hyvin suojaa katon haitallisilta vaikutuksilta aggressiivinen kemiallisissa ympäristöissä, läsnäolon ansiosta alumiinin koostumuksessa. Levyt tällä pinnoitteella ovat ihanteellisia koristamaan katon lähellä moottoritietä tai teollisuusalueella, jossa on suuri osuus syövyttävien aineiden ilmassa. Valokuva katto aaltopahvia tämäntyyppisen voidaan nähdä, että erityislaatuista kannalta suunnittelu, tämä materiaali ei ole eroa.

plastisol - orgaaninen polymeeri pinnoite, joka paksuus voi olla 200 nm. Tämä mahdollistaa sen, että ammattilainen lattia polymeeripäällyste kestää mekaanista rasitusta ilman suurta haittaa eheyttä levyn ja sen ulkonäköä. Lisäksi edut Tällaisen päällysteen voi sisältää korkean tason vastustuskyvyn negatiivisen luonnon ja kemialliset vaikutukset. Heikkous plastisol - suoraa auringonvaloa, josta se menettää väriä sekä äkillisiä lämpötilan.

Poimulevyt eivät vaadi säännöllistä maalaus, koska terasseille on aurinko

polyesteri - yleisin pinnoitteiden hyvät käsittelyominaisuudet ja houkutteleva ulkonäkö.

Pural - pinnoite polyuretaanista, joka hiljattain ilmestyi markkinoille. Se tunnettu siitä, että vastustuskyky kaikenlaisia ​​kielteiset vaikutukset ja erilaisia ​​vaihtoehdot.

Polidiftorionad - korroosion kestävä pinnoite suoritusmuodossa poimulevyn. Ominaista rikas värivalikoima jotka eivät haalistu ajan. Haitat ovat suhteellisen korkeat kustannukset.

Vinkki! Kumpi vaihtoehto valitaan kattavuus, pitäisi parantaa suojaa levyn ohuella kerroksella lakka ja maali. Käyttää erityisiä pinnoitteiden ja niiden säännöllinen päivittäminen mahdollistaa vähentää korroosion riskiä lähes nollaan.

Esimerkki päällekkäisyys kokoamisen aikana poimulevyjen

Tyypit ja ominaisuudet lisäelementtejä katoissa aaltopahvin

Muita elementtejä käytetään suunnittelussa aallotetun katto kokoonpanoja. Tällaiset elementit toimivat suojaa nivelten vedestä, ja antamiseksi valmiin katon tyyppi. Yleisin vaihtelut muita osia, ovat:

 • Verhotangot - suojaa räystään eikä salli sadeveden pudota rakennuksen julkisivuun. Se on kiinnitetty viimeinen lauta katto rimat ruuveilla aaltopahvin asennettu limityksellä 10 cm;
 • hihna pää - on asennettu reunan profiilin arkin. Asennus voidaan suorittaa tarkasti limitetyt tai arkin koon. Loppuun hihna voidaan kiinnittää avulla kateruuveilla tai kohouma, ja se tulisi tehdä ennen asennusta kattomateriaalin;
 • razzhelobnaya hihna - alle asennettu harjun elementti tehdä houkuttelevampi;
 • hevonen - on erittäin tärkeä tekijä, joka suojaa yläriville varvas säteiltä. Kiinteä aina yläosassa harjat ja edelleen tiivistetään käyttämällä tiivistettä. Tällaiset elementtien väliset saumat on suositeltavaa täyttää erityisiä tiiviste tarjota luotettavaa suojaa kosteudelta;

Luistella katolla - tämä on erityisen tärkeä osa katon

 • lumi säilyttäminen hihna - asennetaan noin 30 cm räystään, on koko massa lunta ei aio sitä;
 • Listoitukset - pyritään suojelemaan yhteyden olevia levyjä asennetaan nivelet;
 • Valley - yhdistää säteiltä eri näkökulmista, sekä toimii vedenpitäväksi.

Suurin osa lisäelementtejä on tehty galvanoidusta teräksestä, joka voi olla polymeerinen pinnoite väri kalvo. Hinta elementtejä riippuu ja päällysteen paksuuden, ja halvin on yksinkertainen sinkki.

Terasseille on parempi vaihtoehto pöydältä pinnoite

Kuinka asentaa profiloitu katon: arkin koko ja hinta työn

Mitat aallotettu levyt voivat olla hyvin erilaiset, ja ovat 0,8-1,15 m leveä ja 0,5-14 metriä. Ei ole väliä mitä koko materiaalin olet valinnut kaiken sen katto, sen asennus tehdään aina seuraavassa järjestyksessä:

 • setti häkki. Paksuus laudat käytetään tähän riippuu aallon korkeus levyn, ja niiden välinen jakomitta - sen koosta, ja suurin sallittu kuormitus materiaalin. Esimerkiksi, jos käytetään ohutta profiloitu C8 alhainen aallonkorkeus, korin pitäisi olla kiinteä ja vahva ja raskas vaiheeseen N144 voi olla noin 4 metriä;
 • on asennettu eristävä kerros. Tämän päällekkäisiä pinottu useita kerroksia vedeneristysmateriaalin, joka voi olla tavanomainen muovikalvo tai erikoismateriaaleja;
 • kontrobreshetka joukko puisia baareja. Se palvelee luoda ilmanvaihto sekä turvata Vedeneristyskerroksen;
 • on kiinnitetty vaippa valittu tyyppi levystä. Tämä tehdään avulla erityistä kateruuveilla;
 • paikalla murtuma katolle asennettava laaksossa. Se suojaa katon kosteudelta ja kiinnitetty ruuveilla ja tiivisteet.

Kansi on merkittävä etu muut vastaavat materiaalit

Vinkki! Kiinnityskohdat arkkien suositeltavaa käyttää erityistä tiivistysaine tiivistämiseksi halkeamia. Tämä estää kosteuden tunkeutumista alle kattolevyt.

Mikä määrittää hinta aaltopahvin katolle: Kuinka paljon materiaalia kattotiiliä

Valitsemalla tyyppi kateaineen kuten aaltopahvin, on tärkeää ottaa huomioon taloudelliset mahdollisuudet. Kustannukset asennus katon perusteella poimulevyn riippuu sellaisista tekijöistä kuten:

 • kustannukset itse materiaalin;
 • lisäkuluja materiaaleja, kuten vedenpitäväksi;
 • katon alueella.

Monissa erikoistuneita sivustoja, on olemassa erityisiä laskimet, joiden avulla voit nopeasti laskea hintaa järjestelyn katon, ottaen huomioon nämä parametrit. Muista, että on olemassa monia muunnelmia aaltopahvin. Kumpi on parempi, että talon katolle teidän tapauksessanne - päättää puolestasi.

Mitat peltikattourakoinnin: hinta ja parametrien valinta, asennus materiaali

Mitä valita katon terasseille: merkki ja tyypit

Mistä tiedän mikä on parempi: Onduline tai profiloitua?

Koko arkki Kipsilevy. Paksuus, paino kipsilevy arkki

Puukuitulevy: paksuus ja arkin kokoa, hintaa materiaalin. Mikä vaikuttaa tuotteen hinta?

Lastulevy: koko ja levyn paksuus, tuotteiden hinnat johtavista

Miten valita profiloitu katon: arkin koko ja hinta, ja muut tärkeät tiedot

Onnistuneelle toteuttamiselle tahansa rakennushankkeen edellyttää huolellista suunnittelua. Jos virheitä ei valittu katon aluslaudoitus, arkin koko ja hinta, katon suunnittelu ja asennus tekniikkaa, se on helpompi saada toivottua tulosta. Tehdä oikean päätöksen auttavat materiaalia tässä artikkelissa.

Katon poimulevy - erinomainen ulkonäkö ja luotettava suojaus

Mikä on parempi katon aluslaudoitus?

Koska nykyaikainen teollisuus tarjoaa usein uusia kohteita, kannattaa tarkistaa toteutuneiden tietojen markkinasegmentti. Kuitenkin tietoa yleisistä periaatteista auttaa arvioimaan paremmin todellisia etuja ja haittoja tarjoutuu. Tutkimuksessa kalvojen tarkoitettu katon, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin kriteereihin:

 • ulkonäkö;
 • vahvuus;
 • sietokykyä;
 • kykyä pitkäaikaissäilytyksen hyvässä kunnossa esteettiset ja tekniset parametrit;
 • paino;
 • kustannukset;
 • saatavuus riittävän laaja muita tuotteita varten luodaan erityinen kokoonpano katon.

Kaikenlaiset aaltopahvin on jaettu kolmeen ryhmään:

 • "C" - seinä;
 • "N" - kantaja;
 • "NA" - universaali.

Useimmat kestävät tuotteet ( "H"), käytetään luomaan päällekkäisiä kerroksia, suljin ei voi irrottaa tyyppiä, muihin malleihin säilymään koko- kovaa rasitusta. Niiden käyttö valmistamiseksi teräslevystä. Muodot eroavat suhteellisen korkea profiileja lisäjäykistäjinä.

Erilaisia ​​muotoja, kokoja ja värejä

Tällainen jako on melko mielivaltainen, jos pidämme kattotiiliä hanke. Jos kulma säteiden iso, ei ole paljon sadetta ja kovaa tuulta, sallittu käyttö edullisia malleja "NS" tyyppiä tai "C". Vaan estää esiintyminen vammojen hyvällä marginaalilla käyttää eniten kestäviä tuotteita.

Seuraavassa luettelossa on esitetty dekoodauksen standardin nimityksiä HC 40-0,98-1100-10000 arkki. Kaikki mitat ovat millimetreinä:

 • "NA" - universaali arkin soveltuu rakentamiseen katon.
 • 40 - korkeus.
 • 1100 - leveys.
 • 10000 - pituus. Tämä vaihtoehto ei ole aina piste, koska lisäksi standardin koot jotkut kauppiaat ja valmistajat tarjoavat kohteita oikealle asiakkaalle koot vaihtelevat 500 12000 mm.

Rullattu ja leikata tehtaalla mahdollistaa halutun pituuden saavuttamiseksi ilman vikoja

Suoja ulkoisia vaikutuksia vastaan ​​ja esteettinen parametrit

Jopa ohut teräslevyjen vastaava profiili voi kestää voimakkaita mekaanisia vaikutuksia. Mutta osuma veden pinnan ja ilman estettävä metalli korroosiota ei tuhoudu. Vastaavat kerrokset on muodostettu eri materiaaleista ja materiaalien yhdistelmiä kemiallisia yhdisteitä. Heillä ei vain suojaavia, vaan myös koristeita.

Löytää tarkka profiloitu katon, mutta koko levyn ja hinnat ottaa huomioon seuraavat seikat:

Nykyään monikäyttöinen pinnoite parantaa kuluttajien ominaisuuksia. Käyttöikä joidenkin tuotteiden yli 20 vuotta. Tämä parametri otetaan huomioon vertaileva analyysi useita näytteitä kattolevyn tiettyjen arkin koko ja hinta.

Rakenne moderni suoja- ja koriste- pinnoitteen

Kuvio esittää seuraavat kerrokset:

 • 1 - maalata polymeerikomponentin, kulutusta kestävä, suoraan auringonvaloon.
 • 2 - pohjustuksesta.
 • 3 - välituote suojaava pinnoite.
 • 4 - sinkki-alumiiniseos.
 • 5 - teräslevy.
 • 6 - seoksesta.
 • 7 - kerros hyvän tartunnan.
 • 8 - sisäinen suojaava pinnoite.

Mitat peltikattourakoinnin, hinta. Erillinen julkaisu tarjoaa yksityiskohtaisen yleiskuvan katemateriaali ja lisämuokkaamista temppuja.

Vahvistamisesta ja lisäelementtejä katoissa aaltopahvin

Kiinnittämiseksi katelevyn käytetään galvanoitu ruuvit kumi pesurit.

Kiinnikkeiden eri väriä malleja

Niitä käytetään myös turvaamaan muut osat:

 • Harjanteen - kattaa kulman liitoksen levyjen yläreunassa.
 • Viinipullo - siirtymäkauden tekijä erottamattoman yhteyden eri osien katon.

Tyypit lisäelementtejä

 • Tarkoitus snegozaderzhivayuschih selkeät tiedot tiettyjä nimiä.

Nämä elementit estävät nopean kokoontuminen suuria määriä lunta

 • Ansat turvallista eikä vahingoita kattoa liikkeen luiskat korjattavaksi rutiinihuollon.
 • Rima - ja suojella päät rakennuksen julkisivu sadevedestä.

Tarvittaessa luoda erityisiä suojaavia tekijöitä

Jos se on tarkoitettu kattamaan katon Katot, hinta työstä lasketaan ottaen huomioon hankkeen monimutkaisuudesta ja kokonaispinta-ala. Lämpöhäviöiden vähentämiseksi, melun vähentämiseen ja estää kosteuden pääsy monikerroksinen eristys käytetään.

Rakenteen tyypillinen kattorakenteen

Tämä kuva esittää sekvenssin asennus materiaaleja:

 • Alempi kerros kalvo muodostetaan, joka estää kosteuden pääsyn kuitumattojen.
 • Eristys väliin tukitangot.
 • Sen yläpuolella on asetettu vedenpitävä kalvo.
 • Sen ja poimulevyjen vajausta 20-30 mm riittää vapaa ilmankierto. Tämä on tarpeen, jotta estettäisiin kondensaatio.

Vinkki! Jos asetat lautaset polystyreenistä, tällaisia ​​tuotteita ei ime kosteutta. Täyttää kaikki ontelot, seos nesteen komponentteja. Niistä tuottavat vaahtorakenteella suoraan työmaalla.

Esimerkinomaisessa mitat poimulevyn katot ja hinnat on esitetty seuraavassa taulukossa:

Näiden tietojen perusteella on selvää, että ydin on päällysteen muodossa eikä parametrit teräksen alustoille.

Kattaa "puu" taidokkaasti jäljittelee luonnon materiaali

Kun sovitettu katto aluslaudoitus, arkin koko ja hinta materiaalien tunnistettu - olisi tutkittava seuraavat työt:

 • Tavarantoimituksilla sivuston, purku, varastointi.
 • luominen kattojärjestelmä . Puun kyllästäminen tuotteita, joilla on erityisiä keinoja, sovelletaan metalliosat suojakerrosten ja maali pohjamaali.

Laatu kattorakenne luoda ei vain

 • Asennus eristys, pää- ja lisäelementtejä. Miekkailu ja aidat.

Asennus voidaan suorittaa itsenäisesti aaltopahvin

 • Lian poistamisen. Roskat poisto.

Miten ostaa oikeus katon terasseille: arkin koko ja hinta, havainnot

Yllä olevat tiedot antavat meille mahdollisuuden muotoilla seuraavat suositukset:

 • Ostaa profiloitu katon oikein, tarkista se on välttämätöntä paitsi hinnaston. Kaksisuuntainen suojaus on vain hieman kalliimpaa, mutta se täyttää tehtävänsä paremmin.
 • Korkeammat kustannukset erityisissä esteettiset vaatimukset ja sietokykyä.

Valitse oikea väri ei ole vaikeaa

 • Nykyisentyyppisiä päällysteet antavat laajennus palvelua ilman korjauksia, joten tällaiset investoinnit ovat perusteltuja.

On otettava huomioon kaikki kulut materiaaleilla ja työhön. Joissakin tilanteissa, tilausten kokeneita monimutkainen halvempaa verrattuna suunnitelmien toteuttamista omasta.

Tällainen katto voidaan luoda vain alan ammattilaisille ilman virheitä

Video: DIY asennus aaltopahvin kattotiiliä

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

93 − 92 =