Projekteja ympäri taloa

Rakennamme ainutlaatuinen pyöreä talon

Viime aikoihin asti, että pyöreän talon projekti, monet reagoida jotain ihmeellistä ja erittäin epätavallista. Valtaosa potentiaalisten asiakkaiden ja tulevien omistajien asuinrakennusta ovat tutumpia perinteisen malliset kulmat. On kuitenkin syytä huomata, että muinoin suosi pyöreitä rakennuksia, joita käytettiin rakentamiseen erilaisten rakennusmateriaalien - oljesta kiven.

Tällä hetkellä tällaisia ​​rakennuksia kuten kupoli talon ovat varsin suosittuja, koska kaikki on uutta - hyvin unohdettu vanha. Se on usein lämpöä eristävä kerros tällaiset rakenteet tehdään paitsi nykyaikaisia ​​materiaaleja, mutta myös olki. Ihmisten määrä, jotka tilaavat hankkeita asuinrakennusten, joilla on pallomainen muoto, kasvaa jatkuvasti. Se on täysin johtuu teknologian edut ja rakenteellisia piirteitä näistä kotitalouksista, verrattuna perinteisempiin hankkeisiin. Lisäksi käytännöllisyys, House Dome edukseen sen estetiikkaa ja omaperäisyyttä, että suurin korostaa yksilöllisyyttä omistajilleen.

On huomattava, että nykyaikainen pallomainen kotona - se ei tiedä miten. Rakennusten pyöreä pohja, jota muinaiset asukkaat Kyproksen, kelttien, Afrikkalainen heimojen sekä asukkaiden kaukana pohjoisessa.

Celtic vuoden talo

Samalla he rakensivat kotinsa out:

On välttämätöntä kiinnittää huomiota siihen, että omistajat Näistä asunnoista eivät tule toisiaan ja naapureitaan joten he eivät voineet lainata tekniikka rakentamisen. He elävät paitsi eri mantereilla, mutta eri aikoina käyttäen pitkälti samat arkkitehtonisia muotoja. Tämä osoittaa, että läsnä on riittävästi pakottavaa syytä pystytys tällaisten rakenteiden, kuten myös kiistaton ansioita, joka on tunnettu siitä, että pyöreä talo.

Ottaen eduista rakennusten on pyöreä tyyppi, se on ensinnäkin todettava, että se on ympyrä pidetään ihanteellinen geometrinen muoto. Esimerkiksi Maya, samoin kuin monet muut sivilisaatiot, se oli elämän symboli. Lisäksi monet antiikin uskonnolliset rakennukset (kirkot ja katedraalit), säilynyt meidän päiviimme, ja on nyt rakenteilla, on holvautunut katot.

Joka vuosi, suosio tämäntyyppisen yksityisen rakentamisen, koska koti alalla kasvaa eksponentiaalisesti. Samanlainen suuntaus selittyy täysin yksinomainen ulkonäkö, käytännöllisyys ja kestävyys rakennusten sekä asennuksen helppous teknologioiden tällaisia ​​rakenteita. Vaikka ensi silmäyksellä, se voi tuntua, että rakentaa kupoli talo on melko vaikeaa. Lisäksi tämän projektin useimmissa tapauksissa on paljon halvempaa verrattuna suunnitteluun perinteisen koteihin.

Jatkuvat teema minimoida rakennuskustannukset, on huomattava, että säästöt ovat jo ensimmäisessä vaiheessa. Esimerkkinä tästä on perusta rakenne on varsin kallis ja aikaa vievä toimenpide. Tyypillisesti kupoli talon sijaitsee suhteellisen pienellä alueella, ja on paljon, paljon huonompia kuin tavallista kotiin. Tästä syystä järjestely säätiön vähenee merkittävästi sekä taloudellisia ja aika kulut. Tällöin geometrinen muoto tulevaisuuden perusta talo ei ole syy esiintyminen ongelmia asennuksen aikana. Suunnitteluvaiheessa asiantuntijat ottavat huomioon kaikki vivahteet tulevan rakentamisen.

Kiistattomia etuja ympäri taloa voi turvallisesti sisältää seuraavia piirteitä näistä rakenteista:

  • Pitkä käyttöikä ei vajaassa viidessäkymmenessä vuodessa;
  • Maksimaalisen vakauden taattu, riippumatta sääolosuhteista. Modern House kupoli ei altistu ympäristötekijät - kuten maanjäristys, hurrikaani ja lumimyrsky. Myös muoto rakenne ei salli sitä kerääntyä lunta talvella;
  • Rakentaminen pallomainen muoto mahdollistaa asentaa talo, jonka tilavuus on olennaisesti enemmän kuin tavallisesti, suorakulmainen rakenne, jolla on sama pinta-ala;
  • Kupoli kehys niin paljon kuin mahdollista estää vuodon mahdollisuus, jonka avulla voidaan käyttää tämäntyyppisen taloja jopa kaikkein vaativimmissa ilmasto-olosuhteissa;

  • Rahoituskulut hankintaan tarvittavien rakennusmateriaalien on supistunut lähes 20 prosenttia verrattuna klassiseen suorakulmainen malleja. On myös mahdollista säästää asennus;
  • Ainutlaatuiset piirteet kupolin kehys tarjoaa kiertoilmauuni, ei vaadi paljon vaivaa. Toisin sanoen, se minimoi kustannukset lämmityksessä kotien
  • Koska kulmat huoneissa edistää tasaisen jakaantumisen auringonvaloa, niin että tilat eivät ole tummia alueita. Tällä kierroksella talon lämpenee aikana huono lämpöä, joka poistaa tarpeen ylimääräisiä ilmastoinnin kesällä;
  • Kevyt tyyppi koko rakenne antaa mahdollisuuden minimoida rakentamisen perusta, joka tekee koko prosessin rakentamisen paljon halvempaa;
  • Helppo asentaa kaikkiin vaiheisiin. Näin voit suorittaa monia toimintoja omasta tarvittavat välineet, sekä asiaan liittyvät teoreettiset tiedot ja käytännön taidot;
  • Rakentamiseen kupumaisen talo voi käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Tähän mennessä samanlaiset rakenteet pystytetty puusta, kivestä ja jopa olki.

Toinen ainutlaatuinen piirre ympärillä rakentaminen on hyvä akustiikka. Tämä estää leviämisen resonoi ääniä, jolloin melutaso on vähentynyt lähes 30 prosenttia verrattuna tavanomaisiin rakenteisiin, joilla on suorakaiteen muotoisia. Älä myöskään unohtaa sitä, että ulkoasu kupu talot voidaan tehdä mukaisesti ehdottomasti mitään suunnittelusta sekä mieltymyksiä sen tulevien asukkaiden. Tämä mahdollistaa sijainti ikkuna- ja oviaukkojen lähes missä tahansa.

Rakentaminen ympäri taloa ja sen ominaisuuksia

Tähän mennessä monet ihmettelevät, miten rakentaa kierroksen talon. rakentaminen emästä suoritetaan rakentamisen alkuvaiheessa. Jotta voidaan asentaa kupoli talon, se riittää asettaa tai järjestää kevyt säätiö, koska koko rakenne on suhteellisen alhainen paino (varsinkin jos talo on tehty olkia). Tämä koskee yhtä kerroksisen, ja mökkejä asennukseen. Kuten jo todettiin, tämä ominaisuus vähentää merkittävästi paitsi taloudellisia kustannuksia, mutta myös ajoitus rakentamisen. Projektista riippuen ja omistaja haluaa, holvattu rakennus voidaan varustaa kellarissa ja autotallissa.

Seuraavassa vaiheessa rakentamisen maalla tuotujen ja -levyt, joita tarvitaan rakentamiseen kupoli. On huomattava, että se on mahdollisimman helposti koko prosessin käyttöön nykyaikainen runko teknologia tarjoaa digitaalisen koodauksen kohteita. kehysrakenne tehdään käyttämällä erityistä metallia moduuleja, sekä pultit ja mutterit. Tässä tapauksessa tärkein väline on yleisin avaimella.

Päätyttyä asennusteline ja asennus jäykisteiden tuottaa verhoiluineen vedenpitävä Vanerilevyjen. Samanaikaisesti tämän suoritetaan korjaamalla puutteet eristys kehysosien. Emme saa unohtaa myös siitä vedeneristys, jatkaa taloon pallo ei vaikuttanut korkea kosteus. Optimaalinen paksuus eristekerroksen on 150 mm. House pallo voidaan ylläpitää jopa kaikkein vaativimmissa ilmasto-olosuhteissa. Tämä kerros voi olla valmistettu lasikuidusta materiaaleista, vaahtoava massa ja olki.

Pyöreä talon runko

Kiinnitä kierroksen talossa, jossa on kaksi kerrosta, myös ei ole ongelma. Tämä johtuu siitä, että katon asennus ei edellytä rakentamista kantavien seinien. Koko runko on kestävin, mikä tekee mahdolliseksi luoda asettelua sisustus.

Erityistä huomiota rakentamisen kupolin talojen olisi annettava sijainti ja tyyppi ikkuna malleja. Valinta erityisiä vaihtoehtoja tehty suunnitteluvaiheessa. Nykyisin talossa kupu voidaan varustaa tavanomaisena kaksinkertaiset ikkunat ja kattoikkunat, jotka edustavat polygonaalinen ikkunajärjestelmien. Niiden sijainti pitäisi laskea ottaen huomioon mahdollisimman säästöjä passiivista lämmitystä ja ilmastointi antamat konvektiovirtaukset.

Asennettaessa pyöreä talon katolla voi olla tarpeeksi käyttää monenlaisia ​​moderneja rakennusaineet, nimittäin:

Toinen tärkeä piirre rakentaminen tällaisista rakenteista on minimaalinen jäte Katemateriaalien - noin 5%. Vertailun vuoksi samanlainen kuva asennettaessa suorakulmainen rakenteet voivat olla jopa 15%.

Tarvittaessa pyöreän rakennussuunnittelulla voidaan jatke pieninä kupolia. Nämä rakenteet on liitetty päärakennuksen ja täten vaikuta jäykkyyteen sen luuranko. Tulevaisuudessa ne voivat sijaita saunat, uima-altaat ja virkistysalueet.

Kirjoittaja: T. Rozanov

Tallenna linkki jotta ei menetä, tarvitset:

vuoden talo projekti kasvihuoneet, suunnittelu

Tämä projekti on kiinnostunut meistä kannalta suunnittelun, koska talon haluamme omistaa. Se on melkein sama kuin ajatuksemme ja kuvia pienellä säädöt. Tarvitsemme 1-2 makuuhuonetta enemmän ja talvipuutarha hieman liian pitkä.

Tyylikäs muotoilu on pyöreä ja tilava talon olki lohkojen ala on 150 neliömetriä Kohokohta talon - talvipuutarha, jatkuvasti virkistävä huoneilmaa ja voit kasvaa kukkia ja yrttejä ympäri vuoden. Alaosa korkeus 40 cm. Riittää suojaamaan olki seinät kosteudelta talvella ja kesällä, muoto katon mahtuu kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone toisessa kerroksessa on tilava, 38 m2 oleskelutila. Olohuoneessa päällä yhdistettynä keittiö mukava studiossa. Suuri osa ikkunoista huoneeseen luonnonvaloa päivänvalossa säästää energiaa ja paksuseinämäiset lämpöä säästävä ansiosta pyöreästä muodosta ajoittain tehokkaasti vaalia lämmin talvella ja kylmä kesällä. Siksi, kun aurinko talven ajan talo ei käytännössä tarvitse kuumentaa.

Puuttuminen suorassa kulmassa mahdollistaa energian kiertää tasaisesti eikä pysähdy, avo rajoittaa meitä vain läsnäolo keskuspylvään kokonaisten lokit. Round House jolla on alhaisin verrattuna suorakaiteen muotoista aluetta, ulkoseinät, voidaan vähentää lämpöhäviö rakennuksesta. Pyrkimys kohti aurinkoa - elämän lähde ja lämpöä - innostaa ihmisiä maksimoida käyttää valtaansa. Suunniteltu aurinko arkkitehtuurin periaatteista, talossa on lähes ole ikkunoita pohjoisen puolella, jotta samaa mahdollistaa varastoida lämpöä päivällä. Tärkein kohokohta talossa on talvipuutarha vierestä lounaaseen puolella talon, jonka avulla voit olla ympäri vuoden pöydällä oman vihreitä vihanneksia, ja lämpiminä myös puskuri kertymistä lämmön ja kierrättämällä sitä kautta huoneeseen.

Suunnittelu Round House

Arvioidut rakennuskustannukset - $ 15000 1 neliömetri.

Kuten se? Kertokaa!

Liittymään meihin sosiaalisissa verkostoissa!

12 kommenttia talon tekniikka ja arkkitehtuuri, Eco

12 kommenttia Round House Project kasvihuoneet, suunnittelu

Hei! Haluan nähdä koko projektin hoteloz ympäri talon kellariin säätiö, seinät ja katto vozvidenie! Jos UTB vozhmozhno!)))

Hei, minäkin haluaisin tutumpi projektiin. koska on mahdollista minkä tahansa ohjelman olet työskennellyt.

Tervetuloa! Haluaisin myös nähdä koko kierroksen suunnittelu talo!

Perheeni ja haluan asua talossa! Kiitos.

Hyvää päivää! Se on kuin pyöreä talon projekti. Ehkä ostat tämän projektin?

Hyvää päivää! Käytätkö mitään rakennusalan yritys, joka voisi rakentaa "avaimet käteen"? Tai voit neuvoa - jotka voivat neuvotella rakentamiseen tämän talon Leningradin alueella.?

Rakas Natalia, loppuun lisätään jälkeisen linkki lähteeseen, jotenkin jäi tällä hetkellä ... Onnea sinulle kotiin!

Hyvää päivää! Olemme nyt rakentamassa talossa, kaksitoistakulmiosta karkasnik (mutta voit tehdä edestakaisen kipsi) vuonna Len. p.Shum.Esli [email protected] kiinnostaa ota 89045133005 /

90000000 ruplaa tähän (vaikkakin erittäin onnellinen talo), koska se ei ole onnellinen! On syytä miettiä ...

Houkuttelevuutta olki rakentaminen on juuri edullisia ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, ja jos niin tärkeä kriteeri kuin hinta on kadonnut, se ei näe järkeä tällaisen rakenteen. Ainekustannukset ovat enintään 500000rub. No antaa enemmän 500000 - rakentajia. ASIC omatunto! Miksi tällaisia ​​hintoja?

Ja ei liikaa, jos $ 15000 neliömetriä. mittari?

Hei Ja kenen kanssa voin puhua tästä projektista.

Olen jo aloittanut rakentamisen tämän talon.

Kuinka paljon puutavaraa katolle ilman talvipuutarha,

Yksittäisten pyöreä hankekehityspäälliköt "Unikalnyy9quot;

Pieni talo pysyvää oleskelulupaa perheen 2-4 henkilöä. Kuvan alkuperäinen suunnittelu talo, jossa määrätään tehokkaan käytön sisätilaa. Talossa on ympyrän muotoinen päältä katsottuna. Tämä muoto on energiatehokas, koska suurin käyttökelpoinen alue on pinta-alaltaan vähintään ulkoseinät, jotka tarjoavat vähintään lämmönhukkaa. Muista alkuperäiset piirteet talon ympärillä hanke - katto. Tämä korvaa klassinen kattoterassi.

Materiaalit ja pyöreä talon rakenteita

Foundation: nauha teräsbetonista

seinät: kevytbetoni lohkot

jotka koskevat: puupalkit

kattorakenne: puupalkit

Kattotyyppi: toimi

katto: keraamisia laattoja

Viimeistely cap: luonnonkivi

Julkisivun viimeistely: kuvioitu kipsi maalilla, fragmentit loppuun luonnonkivi

Fragmentteja Kierroksen talon hankkeen katosta

Suunnitelma 1. kerroksessa Kierroksen hankekehityspäälliköt

Plan 2 kerros Kierroksen hankekehityspäälliköt

Tarkastele vuoden kotona etelälaidalla. © Superdoms Arkkitehti Bureau.

Tarkastele vuoden kotona tulopuolella

kerrosluku2 kerrosta + katto

sijainti: Pushkinskij n (MO)

Haluat projisoida tai tilata

rakentaa talon meille?

8 (499) 390-34-09 Moskova, Leningrad Ave., 47 [kaavio]

© 2010-2018 Superdoms. Kaikki oikeudet pidätetään. Web-sivusto suunnitellut studio Datasite Technology

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 41 = 46