Projektit keittiö valokuvakokoja

Valokuva keittiö projekteja.

Tarjoamme sinulle hieman valokuva keittiön suunnittelu. Hanke valokuvat ovat arvokkaita, koska toisin valokuvan ruokia hankkeisiin näyttää mitat keittiön ja koot yksittäisten osien keittiön asunto. Tämä tarkoittaa, että jos hanke haluat, voit tältä pohjalta ja pohjalta koko keittiön itse suunnitella keittiöön, vain hieman säätää valmiin projektin.

keittiö hankkeet Useimmissa valokuvien esittelyyn mustavalkoisena, siellä on vain valita värin lastulevyn ja julkisivut.

Valokuvaprojekteja esitetään kahdessa osassa:

Keittiö luetellut hankkeet voidaan tilata Kaliningradissa. Tämä on pieni osa keittiön hankkeita, jotka on toteutettu huonekalutehdas.

Ennen kuin hypätä valokuva keittiön suunnittelu, joitakin teoria keittiö ergonomia, Mitä enemmän katsomme tulevaisuuteen erillisessä artikkelissa.

Järjestelmät ergonomia antavat Italian sivustojen suunnittelun keittiöt.

Erään ensimmäisen järjestelmän, syvyys Yläkaapit on 32-36 cm. Tämä syvyys mahdollistaa helposti asentaa kuivauksen nostolaitteet ovien vaakasuora aukko.

Asia korkeus kaapit pohja 90 cm, hyvin kellarissa 15-20 cm. Meidän korkki on 10-15 cm korkea ja 72 cm kehon seurauksena saamme 82-87 cm. Syvyys kaappien järjestelmään 60 cm, tämä on yleensä syvyys työtasot, hyvin syvyys on tehty yhtä suuri kuin tavanomaisten 52 cm ja 56 cm jalustat kaapit alle upotettu uunin vakio-olosuhteissa.

Korkeus keittiön esiliina 60-70 cm, sinun täytyy harkita, jos aiot tehdä esiliina laattojen.

Kiinnostus on poikkeuksellinen sinulle keittiö projekti rinnakkaisjärjestely, kun palkki on järjestetty yhdensuuntaisesti tärkein keittiö.

Toisessa kuva ei ole yhtä kiinnostavaa ulkoasun meille, kun ruokapöytä on vieressä saaren osa joukko keittotason.

Mitä hyvää keitto: ymmärtää erityispiirteisiin

Keitto ei jätä yhden neliömetriä oleva ala ei ole käytössä sen toimivuutta keitto päihittävät keittiöt suora: he auttavat tekemään hyödyllisiä kirjaimellisesti jokaisen neliömetri. Pienet keittiöt ei ole varaa keittiö sarjaa yhdellä rivillä, mutta on erinomainen vaihtoehto. On huomattava, että monet moderni muotoilu on helppo koota, omin käsin, viemättä alkuperäisen suunnitelman.

Klassinen malli pienoiskeittiö

Ulkoasu keittiönurkkaus käsittää kolme päätekijää: molemmat sivuhaarat ja keskisegmenttiä. Tämä sviitti sijaitsee yleensä kahden seinän keittiö, mutta voit sijoittaa sen ja kolmella seinällä. Ensimmäinen löytää paikkansa keskiosa, ja sitten laitetaan oksat.

Sivuelementeillä keitto voi olla eri kokoisia ja muotoisia

Myös suunnittelussa nurkassa keittiössä:

 • Vastannut upotettavat kodinkoneet;
 • kattokaiteet;
 • Saranoitu tangot (taustavalaistu);
 • baaria;
 • Järjestelmä väärien laatikot viestinnän.

Kaikki tiedot eivät enää ole (at omistajan harkinnan), mutta jos hän haluaa tehdä ylimääräistä keittiö elementtejä, laita ne siellä. Usein nurkassa keittiössä on aamiaisbaarilla. Tämä on myös järkevä ratkaisu, jonka avulla voidaan välttää hankalia ruokailutila.

Katon - lisärakentaminen, joka voidaan kiinnittää keittiökoneet säännölliseen käyttöön. kaide muotoilu on yksinkertainen, ne ovat pieniä, ei painaa tilaa ja voit korjata ne käsillään.

Laite kulma kaapit (video)

Virheitä asennus suunnittelu ei ole harvinaista koota keittiössä voi tehdä ilman niitä, opiskelu piirustuksia ja ohjeita välttää yleisiä virheitä.

Keskeisin virhe - naapuruston alueita, jotka sen sijaan olla yhtä etäällä toisistaan. Paikka ruoanlaittoon, paikka lihan leikkaaminen ja elintarvikkeiden valmistuksessa ja varastotilat tulisi erottaa toisistaan. Toisin sanoen saada "työ kolmio", jonka kärkipisteet ja pysyy vyöhykkeellä.

Jos tätä periaatetta ei noudateta, paljon tarpeetonta melua keittiössä tekee kypsennyksen epämukavaksi.

Toinen virhe liittyy baari. Vahvistamisesta hänen omin käsin, usein omistajat tekevät sen vain läpivientilaitteena määränpää. Tai päinvastoin, ajetaan pimeässä nurkassa. Sen ei pitäisi olla ovella, ei saisi olla liian lähellä ikkunaa, ja paikka istui baarissa pitäisi riittää jottei rajoittaa harkintansa mukaan henkilön kiukaan taakse.

Galleria kulmikas rakenteita baari ilman häntä on esimerkkejä keitto suunnitteluun.

On mahdotonta välttää tilanne, jos on kuoppia seinille, jotka ohitetaan asennuksen aikana keittiö. Käsillään tai asiantuntijoita, mutta väärinkäytöksiä on poistettava, muuten esteettinen puoli asiasta on epäonnistunut.

Huonekalujen suunnittelu on vaikea määrittää, jos keittiön seinällä väärinkäytösten on mahdollista sovittaa kompaktissa keitto kaikki tarvittavat

Koottaessa ja asennettaessa huonekalut on tärkeää noudattaa tarkasti sääntö "kolmion"

Keitto ja pieni keittiö

Pienille keittiö kätevä vaihtoehto baari, ottaen huomioon, että hanke on toinen ruokailutila ei anneta.

Voit valita tällaisen sarjaa pienoiskoossa ruokaa Muut ominaisuudet:

 • Mieluummin projektin L-muotoinen keittiö layout, se sijaitsee kohtisuorassa seinät;
 • U-muotoinen keittiö kulma kaapata kolme seinät, joskus se on yksinkertaisesti mahdotonta tehdä, tai täytyy uhrata jotain (esimerkiksi palkki);

Usein keittiönurkassa pieneen tilaan, tartu kynnys alueella, saattaa se, esimerkiksi, puhdistusta (pesua menee suoraan ikkunasta);

 • Taloudellisuuden periaate materiaalia on, että mitä tahansa suunnittelu pieni keittiö, määrä ylemmän laatikot ja hyllyt tulisi minimoida, ja se voidaan tehdä vain väljyys pohjaan kuulokkeet;
 • Jos keittiö on pieni keittiö voi tehdä ilman alkuun, sinun täytyy luopua ainakin ovelta - avohyllyt asetettava nämä välineet visuaalisesti laajentaa tilaa;
 • Corner keittiö on pieni baari luoda kuva keittiö oleskelutila, varsinkin jos tämä teline on joitakin houkuttelevia, ei tilaa vieviä lisävarusteita.

Huonekaluista nurkkaan pieni keittiö on korkea Virtaviivainen muoto kaapit moduulit tekevät pieni keittiö mukava

Ja silti suunniteltaessa tiiviitä keitto tapahtumat onnellinen retro asiaa: suunnittelijat päättivät tehdä nyökkäys muoti 50-60th palasi pieni söpö keittiön vetolaatikot tai hyllyille. Niiden avulla voit helposti luopua ylipitkä keittiön, poista yläkaapit. Ja elementti peruu joskus käsittämätöntä piirustuksia, johon voit rikkoa pää kokoonpanon aikana.

Keitto - vivahteita kättensä

Pikku salaisuuksia auttaa järjestää tilaa, jotta vaatimaton menekki on perusteltua epäsovinnainen lähestymistapa:

 • Muita valaistus ei merkitty piirustuksissa - tekee suunnittelu pehmeämpi, viihtyisä ympäristö;
 • Ja vielä yksi seinä, vapautti ylhäältä kaapin, voit ripustaa maalaus tai seinämaalaus kuvan mukana jotain valtavaa (kuvan illuusio laajentamiseen tilaa), se täydentää perusrakenne, ja kädet teet keittiössä hieman enemmän, jopa visuaalisesti;
 • Yläpuolella oleva tila bar, myös on antaa lisää valaistusta;

Kulma järjestely huonekalut keittiössä monin tavoin yksinkertaistaa kypsennyksen

 • Omin käsin vanha, tylsä ​​keitto voidaan muuntaa decoupage - design et löydä kukaan muu;
 • Keittiössä takana on suuri etu - kaikki lähellä, joka on erittäin kätevä. Ja kuitenkin nämä kuulokkeet näyttävät kompakti ja järjestää tilaa, ja huolehtia heistä on yksinkertainen.

johtopäätös

Keitto voi koota omiin käsiinsä, valita hyvä tapa suunnitella, päästä eroon tarpeettomasta yksityiskohtia sotkua jo pieni huone.

Ulkonäöltään nämä ruoat eivät vain väistettävä lineaarinen ja moottori voidaan muuttaa elementtejä säilytykseen astiat tekee kuulokkeen hieman ulkopuolella, mutta sisällä on erittäin informatiivinen.

Tee keittiössä suunnitteluprojekti itsenäisesti

Kitchen - tämä on yksi tärkeimmistä ja merkittäviä tiloja missä tahansa asunnossa, onko se asunnon tai talo. Siinä paljon aikaa jokainen perheenjäsen, ja teki juhlallisen vastaanoton tai juhlan. Juuri tästä syystä tarvitsee keittiön suunnitteluohjelman sisätilojen se täyttää vaatimukset kaikkien asuu talossa, sekä vieraille.

Tähän mennessä mallit ovat niin moninaisia, että kuka tahansa, joka haluaa muuttaa sisätilat, voi tarjota paljon omaperäisimpiä, kaunis ja käytännöllinen keittiö malleja. Tietenkin ehdotetut vaihtoehdot voivat olla täysin mukaisesti henkilökohtaisista mieltymyksistä asiakkaan ja hänen perheensä. Mutta jos haluat edelleen projektin kehittää sisätilojen keittiön oli kirjailija, on syytä ottaa huomioon se, että se vie paitsi aikaa. Toteuttaa, todellisuudessa raskaaksi, täytyy laittaa paljon vaivaa ja vaivaa!

Ensinnäkin, sinun täytyy ajatella ja miettiä, mitä tyyliä haluat suunnitella sisustus. Myös harkita lattiatilaa ja yleinen ulkoasu.

Usein käy niin, että keittiö on paitsi kohde suoran tapaamisen. Sitä käytetään myös ruokasali, ja vieraana. Toisin sanoen, se ei vain tapahtuu prosessin ruoanlaitto, sekä sen käyttöä ja tavata ystäviä.

Joillakin alueilla (vaikkakin pieni) On tärkeää laatia projekti, että kaikki peruutettiin. Tällaisella suunnittelulla on kiinnitettävä huomiota enemmän kuin vain huoneeseen, jossa keitto tapahtuu. On joitakin vivahteita suunnittelussa tällaisen suunnitelman keittiöt. Tämän, samoin kuin muunnelmia sisustus keittiöt ja käsitellään edelleen.

Hanke on keittiö yhdistettynä olohuone

Jos keittiö yhdistettynä olohuone, se antaa mahdollisuuden säästää kunnon neliön kuvamateriaalia asunnon tai talon. Lisäksi tällainen sisustus voi luoda kaikkein ainutlaatuisella tavalla. Mutta mikä tärkeintä, että ei voi tehdä ilman ammattilaisia ​​tällä liiketoiminta - suunnittelijat.

Jotta voidaan yhdistää olohuoneen ja keittiön, sinun täytyy uudistaa asiakirjat kehittämismahdollisuuksia, jonka jälkeen antoi erityisen oikeuttavan asiakirjan suorittamaan töitä.

Myös suunnittelun tällaisen suunnitelman, muista kehittää keittiö hanke.

Tärkeää on se, että määräysten mukaisesti, keittiö asetettu siirtämään olohuoneeseen - on kielletty. Siinä koko työalueella tulisi sijaita täsmälleen keittiössä. Muilta suunnittelu - voit täysin luottaa fantasioita! Voit verrata valokuvan keittiön suunnittelu - niin olet varmasti helpompi ymmärtää mistä on kyse.

Jos alkuperäistä lähestymistapaa järjestämisestä uusi sisustus, keittiö yhdistettynä olohuoneen voi saada varsin epätavallista, värikäs ja alkuperäisiä.

Suunnitteluprojekti keittiö-ruokasali

Usein keittiö yhdistettynä yhdessä ruokasalissa. Tämä muotoilu on tehty rajoittamisesta neliömetrin huoneessa, ei salli järjestää muita vaihtoehtoja.

Mutta jos koko alueen keittiö, esimerkiksi, on 12 neliötä, ruokasali, ja se voi järjestää helposti! Tässä huoneessa on hyvin omaperäinen yhteen paitsi ruokapöytä kahdeksan riittää mukavat tuolit voidaan laittaa siihen, kaikki tarvittavat keittiö viestinnän ja muut tarvikkeet.

Ehkä olet jo nähnyt kuvia keittiön suunnittelu projekteissa, joissa erittäin mukava ja täysin määritelty on raja, joka erottaa keittiön ruokasali ja jakaa liesitaso. Lisäksi tällainen voitonjakoa varsin mielenkiintoinen ja on hyvä toimivuus.

Olemme koonneet kokoelma 10 parasta kaavoihin keittiö asunnossa alla voit tarkastella niiden kuvia. Suurentaa valokuvaa klikkaa sitä:

Yhdistämällä määritellyn tyylejä ja kirkkaita värejä, keittiö tullut, että kumpikaan on mestariteos!

Tähän mennessä ei liikaa kysyntää on keittiöt. Tärkeintä, että se voi helposti olla puhdas ja suora tilauksia, ja - mukavuutta ja toiminnallisuutta. On tärkeää suunnitella keittiöön hanke on suunniteltu siten, että vaikka oli olemassa terve ruokahalu ja motivaatiota luoda kulinaarisia mestariteoksia.

Keittiö yhdistettynä olohuone (ruokasali)

Puhutaan suunnittelu suunnittelu keittiön avaruushankkeiden yhdistettynä olohuoneeseen tai ruokasali, tärkeintä on näkemys siitä, miten huone näyttää?! Mutta yksi monista valmiita valokuvan keittiön suunnittelu hankkeita, on mahdollista, ja se on sisätilojen keittiön, se on hienoa sovi yleistä suunnittelua ja ympäristön kotiisi.

Huomattavan saatu suunnittelija keittiö, sisustettu saksalaistyylinen tai minimalistiseen tyyliin ja modernia perinteitä.

Koska keittiössä pitäisi käyttää enemmän toiminnallisesti mietitty sisustus ovat kaikki erittäin huolellisesti. Ei pitäisi olla mitään tarpeettomia asioita ja yksityiskohtia. Tämä mahdollistaa imee viihtyisä ja viihtyisässä ympäristössä.

Kiinnitä huomiota keittiön valaistus. Sen pitäisi olla liian terävä, mutta samalla kirkas - se on liesitaso. Alueella, jossa aterian voi järjestää hajallaan tai valoisuus.

Projektin luominen keitto yhdistettynä olohuone, voit käyttää erilaisia ​​huonekaluja. Kulmasuihkuja, sohvat. Parhaita herkkuja tilauksesta Kazan täällä. Kun alkuperäisen version jakelu saavat ihana tupakeittiö, mikä ilahduttaa koska omistajat talon ja kaikki sen vieraille.

Lisäksi, jos olet päättänyt yhdistää keittiö ruokasali, valitse lämpimät värit ja ne, jotka luovat kodikkaan, viihtyisän ympäristön ja edistää ruokahalua.

Self-uuden sisustuksen, katsella valokuvia ruokakulttuurit hankkeiden luoma ammatillista suunnittelijat. On mahdollista, että voit valita itse valmis vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi ja vaatimuksiin. Erittäin kätevä kun suunnittelija luo keittiön suunnittelu, jonka mitat! Näin jokainen omistaja liikkua, sekä mitä voit varustaa yksi tärkeimmistä huonetta missä tahansa kodissa.

Vaihtoehdot keittiöön sisäympäristön

Muista pitää mielessä, että keittiössä pitäisi olla paitsi välttämätön kaikille - jääkaappi, astianpesukone, kuivausrumpu ja liesi. On tarpeen asettaa työtaso, jolle valmistella ja palvella lautasen ennen tarjoilua.

Mitä modernin kodinkoneiden, se voidaan sisällyttää erilaisia ​​huonekaluja vaihtoehtoja riippumatta tyyliä sisustuksen.

 • Valitsemalla laitteet keittiössä, harkitse luotettavuutta ja toimivuutta.
 • Pesuallas, aseta chopper - se on paljon helpompaa elämän jokainen omistaja.

Myös harkita etäisyys keittiökalusteet ja muita aiheita, myös avajaisissa kaapit. Jos sinulla on pieni alue, se on parasta käyttää koko korkeuden keittiö tilaa. Optimaalinen etäisyys levyn pesua on yksi metri.

keittiön suunnittelu luoda täysin ole vaikeaa. Tärkeintä on, että oikea lähestymistapa tähän kysymykseen, ja sitten saat mukavan ja alkuperäinen sisustus!

Tarjoamme myös mielenkiintoisen mestarikurssi kokenut suunnittelija luo keittiöön hankkeen avulla erityisiä ohjelmia. Hyvää katselu:

TOP-100 valokuvan keittiön suunnittelu vaihtoehtoja

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

8 + 2 =