Projektit-kerroksinen kylpyjä

Miten laatimaan ja toteuttamaan hankkeen rakentamisen kaksikerroksisessa kylpy

Omistajat kesämökkejä, unelma rakentaa hyvä eristetyssä talossa, jossa ala, voit vastaanottaa ja sijoittaa kätevä vieraille.

Hän tarvitsi kutsua ystäviä, lapset, lapsenlapset ja muut rakkaansa olla yhdessä viikonloppuisin ja arkipyhinä milloin tahansa goda.I todella rentoutua kylvyssä ja se fantastinen hauskaa, se ei voi vain rentoutua sielua, vaan myös veloittaa keholle energiaa ja terveyttä .

Miten mahtuu vaatimaton 6 hehtaarin, mutta saadakseen ja kylpyamme, ja sitä maalaistalon? On ratkaisu - rakentaa kaksikerroksinen kylpy.

Tällainen ratkaisu olisi sopivin (ja kannattava) ratkaisu useista syistä:

 1. Säästämiseksi. Pienessä kaksikerroksisessa talossa voi turvallisesti mahtuu paitsi kylvyssä, mutta myös muutamia asuntoja. Itse voit päätyä täydellinen talo, yhdistettynä sauna ja lepohuone.
 2. materiaalisäästöt. Ehkä tämä kuulostaa hauska, mutta rakentaminen toisen kerroksen, voit säästää materiaaleja.
 3. Säästöt lämmityskustannuksissa. Toisessa kerroksessa kylpy voidaan kuumentaa, koska ensimmäinen, ja voidaan lämmittää ja kiinnittää jäähdyttimet; Ensimmäisessä tapauksessa se vähentää merkittävästi kustannuksia asuntojen lämmitys, toinen - ei uppoa kylpy "vain lämmetä ylempään huonetta."

Ylellinen huone, jossa on parvi

Korkea rakennus, varsinkin jos se on tehty rakkaudella ja mielikuvitusta, tarkastellaan sivusto varsin houkutteleva.

Nimittäminen kylpy itsessään ei aiheuta ongelmia maan ystäville, vaan kaksikerroksinen kylvyt projekti olosuhteet ovat hieman erilainen kuin tavallista, eli:

 1. Koko / kokonaispinta-ala on rakentamisen.
 2. Mitat kunkin yksittäisen huoneen. Jos esimerkiksi höyry huone on suunniteltu perustuu 2-3 henkilöä samaan aikaan, lounge on oltava tilavampi ja sisältää löytää suurempi määrä ihmisiä.
 3. Kulma johtavat portaat toiseen kerrokseen, sekä tyypin tikapuut (suora, spiraali).
 4. tilaa paikkaan. On selvää, että kaikki huoneet on niin, että se oli kätevä siirtyä yhdestä toiseen (mistä razdevalki- "odotushuoneessa" - in pomyvochnaya alkaen pomyvochnaya - in höyrysauna ja takaisin, sekä takkahuone, jne).

On myös tärkeää tietää, mitä on syvyys perustuksissa kylpy on normi ja syvyys ei ole riittävä.

Sen sijaan, että täysi toisessa kerroksessa, voit rakentaa saunan ullakko. Tällöin säästö rakennusmateriaali (ei edellytä lisärakentamiseen esteet), ovat hieman alentuneet kustannukset lämmityksessä eri tiloihin (usean sijasta huonetta siellä on lämmitys yksi - ullakko).

Miten hanke hozbloka nurkassa amme, kuvattu tässä artikkelissa.

Suunnittelussa ja rakentamisessa kylpyammeet on täytettävä tietyt vaatimukset:

 • Pakollinen läsnäolo hyvää ilmanvaihtoa höyrysauna ja lepohuone;
 • erillinen savupiippu uunista ja erillinen pari lämmitys - jos toisessa kerroksessa tarkoitus asentaa takan (tai muun uunissa);
 • muuttamisesta apuohjelmia tiukan sääntöjen noudattaminen (erityisesti vaatimus koskee johdotus pari);
 • on erillinen / itsenäinen lämmön syöttölähteen toisessa kerroksessa - kaasun kattila tai generaattori, lisälämmitys laitteet (yleensä lämpöpattereita tai sähkölämmitin);

Piirirakenne kylpy 6x6

Tämäntyyppiselle venevajoineen on varata erillinen tila kaasun (kuuma vesi) kattilan vastaavien solmujen laitteistokokoonpanoja.

Artikkelissa luetellaan kylpyammeet projektit silikaatin lohkoja.

Perinteisesti, todellinen venäläinen kylpylä on välttämättä valmistettu puusta - puutavarasta tai puutavaran. Mutta viime aikoina, kylpy voidaan taittaa ylös ja ulos vaahtopalat. Mikä on ero näiden kolmen materiaalin rakentamiseen kylvyssä?

Metsäinen kylpylä - primordially venäläinen rakenne, jolla on monia etuja: lämmin, kuiva ulkonäkö. Lokit - varmasti hirret, saada todellista hirsimökki, kaunis, karu, tiheästi lokit, käsiteltiin varovasti antiseptisiä koostumuksia sieniä ja lahoa. Sopivasta materiaalista kylpy verannalla yhden kerroksen. Näytä hankkeet yksikerroksisen kylpyammeet kuisti on mahdollista tässä artikkelissa.

Kylvyssä ruhon viimeistely (tarvittaessa) pitäisi tehdä vähintään puolitoista vuotta rakentamisen jälkeen.

kylpy projekti terassi ja uima

Ammattilaiset käyttävät tukit:

 • hyvän otteen lämpöä;
 • on houkuttelevan näköisiä;
 • ei pelkoa kosteuden ja tuhohyönteisiä puun;
 • pidempi käyttöikä.
 • korkea hinta materiaalin (katso hinta on 1 kuutiometriä pyöröhirsistä halkaisija 200 mm Venäjällä on 7300 ruplaa ...);
 • laajennettu Hankkeen kesto (oltava täysin kunnossa lokit yhteen, niin että seinät eivät jää suuria aukkoja)
 • tarvitsevat zakonopachivaniya lähtö.

On olemassa kolmenlaisia ​​puun:

 1. Helppo / normaali. Yksi edullinen, unpresentable näkymä, jonka yhteydessä sitä käytetään tapauksissa, joissa rakenne on edelleen päällystää sisä- ja ulkopuolelta päin muut (esimerkiksi, sivuraide). Pääsääntöisesti vastaavat rakennukset pystytettiin, jos alue on jo talon ja tarve "säätää" arkkitehtoninen muoto kylvyn alle päärakennuksen.
 2. Profiloitu. Se voi olla yksinkertainen ja liimataan - Toisin kuin tällainen puu on poikkileikkauksen muoto ja ominaisuudet viestintä: työpintojen muotoinen puutavaran valmistajat jättää urat ja piikkejä (tiukka lukitus yhteys). Ominaisuus tämän tyyppisen puun ei tarvita ylimääräisiä sulkusauma hinata tai tiivisteet, tiivisteet.
 3. Liimattu.Sen kustannukset ovat hieman tavanomaista suurempi - yhdessä laminoitu levy on tiettyjä etuja: nopea asentaa, "valmis" ulkonäön kylpyyn, joka ei vaadi ylimääräisiä viimeistely, esikyllästetty antiseptistä yhdisteitä, ja palonkestävyys ilmastotekijöille vastarintaa.
 • kestävyys;
 • luotettavuus;
 • vahvuus;
 • erinomainen ulkonäkö;
 • ei tarvetta viimeistelytyöt.

Miinus vain yksi, vaatii huomattavia taloudellisia investointeja. Keskimääräinen hinta per 1 ov. m. liimattu 200x200 mm Venäjällä on 24000 ruplaa.

Nykyään se on edullisin rakennusmateriaali, ei anneta tuntuvia alustaan ​​kohdistuva kuormitus koko rakenne. Vaahto lohkot on suurempi huokoisuus ja suuri koko fraktioita betonia laastin.

Vähemmän käyttö vaahtoa lohkojen rakennusaineena kylpyammeet yhä olemassa. Niiden huokoinen rakenne ei ole riittävän vedenpitävä. Kylpy vaahtopalat eivät kestä pitkään, jos et pidä laadukas vedeneristys seiniin. Samalla säästetään laatuun käytettyjen materiaalien pitäisi olla, koska se voi aiheuttaa tuhoa tukirakenteiden 2-3 vuoden käytön.

Jos seinän rakenne on hyvin suojattu kosteudelta ja sen ulkopuolella, tällainen saunan ilahduttaa omistajien useita vuosia.

 • lyhentää rakennusaikaa rakentamiseen;
 • Rakenteen helppouden vuoksi (verrattuna kylvyt puutavaran ja);
 • suhteellisen alhaiset kustannukset (katso hinta on 1 kuutiometri - 2500 ruplaa ..);
 • ei tarvitse tukkia aukon.

Ennen rakentamisen varmistaa, että kaikki mitä tarvitset käden ulottuvilla:

 1. Valitun perusmateriaalin (puun, sahatavaran tai betonielementtien).
 2. Sementti, hiekka, sora / sepeli, hamppu, betonimylly.
 3. Hammer Nagel ruletti, rakennus tasolla.

Stage 1.Razmetka alueella. Ensimmäinen, paikka valituissa tulevaisuudessa kylpy, tyhjennetään sitten poistettu osa kaikki roskat ja rikkaruohot. Sitten rajat on merkitty säätiön.

Vaihe 2.Zalivka perusta. Yksinkertaisin (ja luotettava) on nauhan alustakerroksen, ja sen alla on kaivaa kaivantoon leveys on 0,4 m ja syvyys on vähintään 0,5 m, joka kaadettiin sitten konkreettista ratkaisua aiemmin kasata sora pohja tyyny. Riippuen maaperän, valitse tyyppi perusta - vyö, kiinteä, kasa. Tyypillisesti, paaluperustukset valitaan, kun sisäänrakennettu runkorakenne - kevyt, ei erityisen tilaa vieviä, vakaa.

Vaihe 3: Walling. Tämä prosessi alkaa vasta täydellisen jähmettymisen betoniperustuksen (kunnes betoni saavuttaa luokitusvahvuus, sen pitäisi irtoa vettä - enemmän asetus). Samassa vaiheessa tulisi tarjota päätelmät jäteveden ja veden verkkoihin tuloa verkkoihin.

Jos kylpy on valmistettu vaahto estää, seinät on aina vahvistettu metalliverkolla joka neljännellä rivillä - niin suunnittelu on paljon vahvempi ja kestävämpi.

Jos pystyssä kylpy puun tai tukkien - lisäksi ensimmäinen sarja olisi käsiteltävä antiseptisella liuoksella, joka estää rot ja sieni muodostuminen puun.

Harkko pituus säädetään, niin päät leikata raot tulevia yhteyksiä muihin baareja. Se ei ole suositeltavaa käyttää ruuveilla, vaikka korkein galvanointilinjalla - vain Nägeli (puukiiloja)! Nägeli ajettu reikiin.

Prosessi yhdystankojen on seuraava:

 1. Porattu reikä alatyökalun baari / log - puoli palkin / palkit, ylemmän palkin läpi porataan reikä.
 2. Ylempi kruunu poistetaan, Nagel ohjaa eniten "cap", eli kunnes se pysähtyy.
 3. Useat noudattaen eristys (sammal, hamppu, juutti), sitten poistetaan kruunu takaisin paikalleen. Samoin tulevat jokaisen rivin, jossa sisä- ja ulkopuolella. Seinät on rakennettu ottaen huomioon ikkuna- ja oviaukot, Lasikuitu aukot suljetaan sitten (vasta täydellinen kutistuminen perusta).

Vaihe 4. Laite päällekkäisyys ja katto. Pystyttämisen jälkeen seinämien ensimmäisessä kerroksessa aloittaa laitteiston päällekkäisyyttä ja järjestely johtavat portaat ylempään kerrokseen. Seinät kerroksessa on rakennettu samalla tavalla kuin pohja.

Vaihe 5: Valmistetaan kylpy tulevaisuuden kutistuminen. Prosessi kestää yli kuusi kuukautta (7-8 kuukautta), ja tänä aikana rakenne voi "istua" on 5-10 cm. Pystyttämisen jälkeen seinien toisen kerroksen ylemmän kruunut kääri laudat ja pane kattomateriaaliin. Loppuun mennessä kutistuminen voidaan suorittaa viimeistelytyö, järjestää hyvin kylpy, pystyttää katon - yksi tai päädyssä.

Video rakentamisesta kaksikerroksinen kylpy "konepellin alle"

Katso yksityiskohtainen video rakentamisesta kylvyn (6 metrin korkeuteen, mitat 8h11 M) kedrovgo baarin ruokokatto.

Muutama sana Haluan sanoa kaksikerroksinen kylpyammeet terassi ensimmäisessä tai toisessa kerroksessa. Pääsääntöisesti jatkoa huoneen, tulee ulos ulkoilmaan.

Samanlaisia ​​mieluummin suurperheet - niin, menossa illalla keskustelemaan päivän tapahtumista yli kupin teetä tai kahvia. Lisäksi, terassit säästää muutama ylimääräinen neliömetriä maata, joka miehittää erillinen huvimaja. Ainoa haittapuoli terassi vieressä kylpy - kyvyttömyys laitteen tilaa grilli tai grilli alue.

Input terassille on oltava kaksi (varsinkin terassi ensimmäisessä kerroksessa rakennukset) - kadulta ja kylvyn läpi, pohjahyllyyn terassien on palveltava laituri säätiö (tai pylväät). Mutta kiinnitetty seinään Terassin alue ei ole toivottavaa - jottei se vinoon.

On hankkeita Kaksikerroksisten rivitalo kylpyjä, jotka liukuvat seinät, aidat. Kohokohta sellainen rakenne on, että kesällä terassi yksi seinä voidaan poistaa työntämällä sitä tapaan "liukuvia" portit. Omistajat saavat täyden suljettu veranta, joka voidaan tehdä, jos haluat avata.

Valokuvat - Bath terassilla

Suunnitelmia - Bath Terassi (kerros 2)

Täytäntöönpano "2-in-1" (amme + loungea) voit vapauttaa tilaa mökillä altaan laitteita. Tässä altaan kulho voidaan sijoittaa ulos tai alle irtoa; Voit myös asentaa uima lasitettu liitteenä sekä terassi.

Eduista saunat ja uima-allas voidaan tunnistaa hyödyllisiä menettelyjä terveys (kun, kun kosteat ihminen kastetaan kylmään veteen sijaan hyväksymällä kontrastisuihku) ja estetiikka rakennuksen. Ongelma voi olla veden poistaminen kulhoon puhdistuksen aikana tai korvaa vanhan veden tuoretta. Siksi on erittäin tärkeää saada aikaan nesteenpoistolaitteeseen (jos maa-alue, jätevesi voidaan käyttää uudelleen samaan puutarhan kasteluun-puutarhan saostussäiliö jäteveden puhdistamiseksi).

Vaihtoehto kylpy parvi ja uimapaikka

Rakennussuunnitelma: Bath 2 kerrosta, uima-allas

Kompakti monitoiminen huone, jossa uima-allas

Väri kylpy piirustus vierashuone ensimmäisessä kerroksessa

Tänään, kaksikerroksinen huone - ei vain yksi villitys kuljettajien ja varsin tietoista järkevä maankäyttö. Lisäksi täysi toisessa kerroksessa useissa huoneissa on kaikki tarvittavat palvelut (vesi, viemäröinti, sähkö, lämmitys) mahdollistaa innokas kesällä vierailija jäädä taloon yössä, jopa kylminä päivinä.

Perheemme rakastaa kylpeä kylpyamme. Joten päätin lomallaan 6 hehtaarin rakentaa kaksikerroksinen kylpy. Nyt määritetään materiaalin kanssa. Aion rakentaa vaahtoa lohkot (eduista - nopeus erektio ja hinta). Mielenkiintoinen päätös rakentaa lisää, ja allas. Vaikka tämä ei ollut havaittu. Jokainen projekti on hyvä omalla tavallaan.

Tietoportaalin noin maiseman suunnittelu. Tehtävänä meidän kirjoittajien kertovat yksityiskohtaisesti, valokuvien ja video-ohjeita, kuinka rakentaa sivuston.

Projektit-kerroksinen kylpyjä

Kaksikerroksinen kylpy on erityisen houkutteleva, koska ne mahdollistavat käytön toisessa kerroksessa asuinrakennuksen. Se sopii niille, jotka eivät asu maassa pysyvästi, vaan ainoastaan ​​tulee viikonlopun vapaapäiviä.

Projektit-kerroksinen kylpyjä voidaan jakaa yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia.

- yksinkertainen projektit - saada kaiken mitä tarvitset laatua hygienian ja kunnon lepoa, käyttäen tässä pienessä maa-alasta. Tässä tapauksessa, pohjakerroksessa annetaan höyrysauna ja pesukone. Ja toiseksi, voit varustaa tiloissa.

- Kaksikerroksinen monimutkaisia ​​projekteja kylvyt on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat korostaa heidän omaisuutensa. Täällä ytimessä kaikki se tuo mukavuutta käyttäjille. Ground tällaiset kylvyt sisältävät höyryä, pesu, virkistysalue, joka voi olla kehittymätön allas (kuva). Eri liiketiloja - drovnitsu, eteinen, kylpyhuone, pesula, jne on usein myös järjestää pieni kuntosali. Toisessa kerroksessa on makuuhuone mukava, biljardisali, työhuone.

Kaksikerroksiset kylvyt ovat ilmeisiä etuja, kuten:

 • lisää hyödyllisiä tilaa ja samanaikainen säilyttäminen alueen osan;
 • lämmitysku- kustannuksia. Toisessa kerroksessa on lämpimämpi vaikutuksesta kuumaa ilmaa, joka kohoaa ulos höyryä;
 • mallikas ulkonäkö.

On huomattava, että toinen ennustetaan samanaikaisesti ensimmäisessä kerroksessa. Koska suuntaviivaluonnokset olisi pidettävä sallittuja kuormia. Lisäksi sinun täytyy harkita kaikkea viestintää kuljettaa vettä, tee kylpy ilmanvaihto, ja enemmän. Ne ovat itse kaksikerroksinen rakenne toteuttaa monimutkaisempia kuin yhden tarinan. Loppujen lopuksi rakenteen tulee olla paitsi monikäyttöinen, mutta ennen kaikkea turvallinen ja kestävä.

Valitaan yksi valmiita hanke tai luomaan yhdessä arkkitehti omalla saat kylpy ja olohuone, jossa yhdistyvät siten, koota ja miellyttävä, ja hyödyllisiä.

Kaksikerroksinen huone: luonnos poimii rakentaa omin käsin

Mistä ja miten laittaa kylpyyn? Rakenteensa takia käytetään eri rakennusmateriaalien, kuten tiili tai korkean tason lukot. Tällöin perinteisesti suosituin Venäjällä käytetään puuta, jolla on verraton yhdistelmä mekaanisia, lämpö- ja ympäristöominaisuudet. Ja jos valitsemalla jolle rakentaa, olet harkinnut luonnoksen kaksikerroksinen kylpyammeet palkin tai palkit, jotain muuta ja saada vankka, esivalmistettu omin käsin, monitoiminen rakennus.

Miksi rakentaa kaksi kerrosta kylvyssä?

Tietenkin, kylpy voi olla vakio ilman lisäosia tai parvi. Se voidaan liittää talon tai laittaa niin itsenäisenä objektina. Kuitenkin erillinen Duplex rakentaminen varatun tilan alue ei eroavat toisistaan ​​yksikerroksiset, mutta se on enemmän toiminnallisia. Esimerkiksi, jos pohja sijaitsee sauna kompleksin höyrysauna, pesu, vapaa-aika ja kylpyhuone, ylempi tila voidaan käyttää elokuvateatteri huone, biljardihuone, työpajan, makuuhuone, ja omistaa kullekin niistä itsenäisen vyöhyke.

Kylpy toisessa kerroksessa, vaikka verrattuna ullakko, on paljon enemmän käyttökelpoista tilaa kustannuksella täyspitkän ylimääräinen kerros. Loppujen lopuksi ongelma aluskatteen varustettuja tiloja, että ne käyttävät vain osa huipputason alueella. 100% sen kehitys on lähes mahdotonta, koska geometriset parametrit katon aina asettaa tiettyjä rajoituksia. Jos seinät 2. kerroksen rakennettu kokonaan tai ainakin poluetazhnom suoritusmuodossa, tällainen ongelma ei ole olemassa, ja vaihtelevuudesta uudelleensijoittamista-ala kasvaa. Tallennetaan myös ullakkotilan, joka mahdollisesti tehdä ei-käyttö- tai käytössä, mikä lisää hyödyllisiä tilavuus rakenteen.

Toisin sanoen - kaksikerroksinen huoneessa voi menestyksekkäästi korvata maahan talon perheen loma tai mennä pysyvää oleskelulupaa.

Jos ytimekkäästi ilmaisevat toteutettavuutta tämän vaihtoehdon rakentavat, se olisi myös kiinnitettävä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • se sallii taloudellinen käyttö maa-alasta, jolloin esimerkiksi myös laajentaa alueen virkistys- tai puutarha;
 • tietysti sen toteuttaminen maksaa enemmän tarina, mutta hyödyllinen alueen rakentaminen kasvaa lähes kahtia. Tällöin kokonaiskustannukset hankkeen lisämateriaalia ja työ maksu nousee vain 25-40%, ja toiminnallisuus kaksikerroksinen layout on paljon suurempi.
 • harjoittaa sisäinen vyöhykealuetta, on selvää, että kun sen käyttötarkoituksen vaikuttaa portaikko suunnittelu, ottaen kaikilla tasoilla 3-4 m käyttökelpoista alueella.

Piirteet rakenne ja järjestely kaksikerroksisessa kylpy

Huolimatta selvää eduista kaksitasoinen kylpy ja elävät monimutkainen kehittäjä joutuu ratkaisemaan useita teknisiä ongelmia ei ole tai vähemmän monimutkaisia ​​yksinkertaisissa yhden tason rakenteita. Erityisesti olisi otettava huomioon erityispiirteet viestintä, joka on vaikea asentaa, mutta myös kohtaavat enemmän vakavia vaatimuksia tukirakenteisiin.

 1. Esimerkiksi kaksikerroksiset projektit kylpyjä usein terassi tai parveke kaukosäädintä vaikeuttaa sekä ulkoasu ja kantavien elementtien rakennuksen. Siksi sijainti kohdealueen ja sosiaalitilat vaatii huolellista alku- suunnitteluvaiheessa.
 2. Välipohjissa vaativat huolellista lämpö - höyrynsulku lämpönä useita huonetta toisessa kerroksessa lämmön ansiosta syntyy höyrysauna, koska tämä on toisinaan halunnut ullakot, se ei vielä riitä.
 3. Kaksikerroksinen kylpy jopa puusta tai tukkien ei jää laittaa paikalla pinnalla laakerit, ja heittoliina maaperä täytyy huuhtoa teipillä tai paaluttamisen.
 4. Jos ensimmäisessä kerroksessa tarjoavat lämpimän yksinkertaisesti kuumentamalla loput huone ja suihku suoraan uunista vieressä höyrysauna, toisessa kerroksessa on tehtävä lisää savukaasujen uunin kanaviin tai hoitaa erillinen lämmitysjärjestelmä. Se voi olla erillinen piirejä tai veden lämmitysjärjestelmän kattilan tai takka. Tapauksessa tulipalon tai kattilan (solid-state, öljy, kaasu), niiden savupiippujen on rakennettu erikseen uunista. Ei ole harvinaista, kun ylempi huoneet lämpiävät sähköllä kattilan tai koko kylpyamme ja elävät kompleksi valmistuu polttamalla.
 5. Ilmanvaihto olisi kehitetty verkon pohjaosassa pesukone-pari, ja lisäksi ylemmän tason. Olohuoneeseen edellyttävät erillistä järjestelmää. On toivottavaa, että se piti erikoistuneiden ammattilaisten.

Jos ajattelee kylpy asuin toisessa kerroksessa, se ei todennäköisesti onnistu tekemään yksinkertaistetun järjestelmän kierrättämällä. Jäteveteen kylvystä, ja erityisesti WC, eivät olleet mukana seuraavassa yksittäisten juomavesilähteiden saanti (hyvin tai porakaivosta), on suositeltavaa, mikäli mahdollista, yhteyden keskitettyyn keräilijän tai asentaa autonomiset jätevedenpuhdistamo (septinen, SBR-reaktori).

Valitsemalla kaksikerroksinen kylpy hankkeet

Onko se kannattaa käyttää aikaa ja rahaa projektin?

Hankkeen kehittämisessä, tallennus edellyttää lähes jokainen pieni asia - on squaring rakennusmaa, maalaji, koko rakentamisen alalla, sen sijainti, tarjonta viestinnän sekä lukuisia muita komponentteja. Tällöin valmiin projektin paketti sisältää paitsi tilaa suunnitteluratkaisut rakennussuunnittelun, mutta myös yksityiskohdista kaikessa rakentamisessa ja viimeistely materiaaleja. Ottavat hyvin kirjallista aineistoa, kehittäjä tietää aina, kuinka paljon rakennusmateriaali tarvitaan tiettyä työtä, sen hinta ja vaikka kustannukset itse työn. Lisäksi materiaalihankinnasta, voit helposti analysoida markkinoiden vertailla hintoja eri toimittajilta, valitsemalla itselleen edullisimman vaihtoehdon.

Tänään, kaksikerroksinen hankkeita kylpyammeet tehty palkit, puutavaran tai puutavaran voi tilata monia yksityisiä ja valtion organisaatioiden helposti. Tietenkin yksittäiset kehittäminen vaatii taloudellisia lisäkustannuksia, mutta saat kaikki edut omistukseen Työasiakirjojen jo mainittu. Lisäksi on aina mahdollisuus ostaa vain osa suunnittelusta paketti, joka tulee halvemmaksi. Esimerkiksi hintaan 180-200 ruplaa / m2 ilman insinöörin osiossa, saat:

 • suunnitelma, nelisivuinen ulkoinen muoto, julkisivut ja osat;
 • suunnittelee palkit, kattotuolit, katto ja kellarikerroksen;
 • yhteenveto erittely;
 • razbrusovku tai razbrevnovku.

Useimmat budjetin tapa on etsiä ja ladata online projekti kaksikerroksinen kylpy maksutta. Luonnollisesti, se ei mene mitään puhe Yksilönäytteistä ja yksityiskohtaiset laskelmat, mutta otti sen perustana ja räätälöity heidän tarpeisiinsa, lähdössä saat melko työskentelee asiakirjat yksityiseen käyttöön soveltuvat rakentamiseen omiin käsiinsä. Tämän seurauksena voit säästää kunnon summan rahaa, vaikka se on viettää paljon älyllistä energiaa ja henkilökohtaisen ajan.

Tyypillinen kokoonpano päätöksiä kylpyammeet 2 kerrosta

Olitpa authoring standardi kaksikerroksinen kylpy ratkaisuja puusta tai tukkien voisi liittyä kahdentyyppisinä:

 1. Ns "house-kylpy" projekteja.
 2. Kaiken hankkeissa, joissa toisessa kerroksessa on suunniteltu viihtyisään oleskeluun tai vapaa.

Nämä hankkeet on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöaste perheitä, jotka omistavat pienen tonttia. Siksi ne usein eivät ole kaikkein kompakti, koska ensinnäkin, on sisällettävä kaikki tarvittavat asumis- ja niihin liittyvät laitteet, sekä pesu ja höyrysauna alue voi toimia uutena vaihtoehto mukavaa elämää.

Tyypillisesti alhaisempi rakenteen sijoitettu täysimittainen itsenäinen saunaosasto höyrysauna, suihku, wc, oleskelutila, mahdollisesti allas tai fontti. Tämän lisäksi, voi olla valtava keittiö olohuoneen - niiden läsnäolo ja koko määritetään potentiaalia alueen ja vaatimuksiin omistajille.

Kylvyssä asuin toisen kerroksen käytävällä välttämättä suunnittelevat tai ainakin pieni odotustila, josta voi kiivetä portaita yläkertaan, jossa makuuhuoneet sijaitsevat, vierashuone, lastentarha, on toivottavaa, ja kylpyhuone. Usein se on tehnyt tukijalka terassi tai parveke. Tällainen suunnittelu on erityisen edullinen suurperheet, joka on menossa illalla yli kupin teetä ulkona, keskustella päivän tapahtumista, ihaillen maisemia. terassit etu, että se ei vie ylimääräistä tilaa sivuston lehtimaja rakennettu toisistaan.

Myös hankkeiden rakentamiseen kaksikerroksinen kylpyjä, joka tarjoaa terassin liukuva ulkoseinät. Kohokohta liitäntä näytetään kesällä, kun yksi rivitalo seinät voidaan yksinkertaisesti työntää syrjään saamalla avokuisti.

Kylpy kaksi kerrosta virkistys

Tämän projektin, alemman tason rakenne on täysin vetäytynyt alle bannuyu vyöhyke, joka sisältää tavanomaisia ​​pesu-, höyrysauna ja loput tilaa suuri yritys. Ehkä vielä tulee sijaitsemaan uima-allas, kuntosali ja pieni keittiö. Kun muualla huoneessa on kätevä tehdä verannalla tai terassi grilli.

Ylemmällä tasolla, sekä talon sauna, varustettu makuuhuonetta, mutta ne eivät enää etusijalla. Niiden tarkoitus on pikemminkin vieras, ystävien tai sukulaisten. 2.krs kylpy rentoutumista, voivat sisältää muita oleskelutiloja, kuten biljardia tai kirjasto ja terassi.

On selvää, että hankkeet toisen tyypin on suunniteltu ihmisille jo varmistanut asuntojen liittyvät arkkitehtoniset muodot kaikki ei ole pienin alueilla. Kuitenkin ne ovat melko soveltuvat vuodenajan oleskeluluvan maanomistajien muutaman hehtaarin.

Projektit-kerroksinen kylpyammeet palkin tai palkkien voidaan toteuttaa millä tahansa tavanomaisella tai modernia teknologiaa. Heille sopivia baari luonnollisen kosteuden, profiloitu tai laminoitu, tai "raaka" tai pyöröhirrestä. Kullakin näistä aineista on omat etunsa ja jotkut haittoja, jotka on kuvattu artikkelissa "rakentaminen kylvyn eri puulajit kädet" ja "Miten leikata kylvyn käsillään: asennusominaisuuksia."

Valitsemalla kylpy toisessa kerroksessa, saat:

 • säästöjä, koska talo sijaitsee vapaasti pienellä alueella paitsi kylpylä monimutkainen, mutta myös asuin. Myös vähentää ainekustannukset, johtuen siitä, että parin ei pystytetty erillisessä rakennuksessa;
 • siisti ulkonäkö rakenne, erityisesti kauko-terassi toisessa kerroksessa, verrattuna yksikerroksinen bathhouse;
 • Kaksikerroksinen huoneen jopa mökillä vie vähintään maa-alasta. Se voi säästää tilaa, esimerkiksi rakentamiseen uima-altaat. Näin ollen sitä voidaan käyttää ulkona, pysyä alle kevyt katos tai toimia looginen osa kylpy-ja-virkistys monimutkainen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

54 − = 44