Projektit mini talot

Suunnittelu pienoiskoossa taloa

Jos ajatellaan perus taipumus yksityisen mökin rakentaminen, on mahdollista tarkkailla kasvua suosio hankkeen pohjalta joka sisältää talon ala on 50 neliömetriä. m. Nämä talot ovat pääosin rakennettu talvi- ja kesälomien sekä vaihtoehtona tärkein asuntojen kaupungeissa ja kylissä. Nousu suosio liittyy pienen budjetin tällaisia ​​hankkeita sekä edullisia lämmityksessä, sähköntuotannossa ja yleinen ylläpito talon.

Hanke on pienoiskoossa talon ullakko ja terassi

Hankkeet yksikerroksinen taloja ja kaksikerroksinen moderni mini-talot voidaan toteuttaa käyttämällä erilaisia ​​rakennusmateriaaleja, on erilainen arkkitehtuuria ja sisustusta.

Erilaisia ​​mini-talojen hankkeissa

Mini voi rakentaa monista syistä. Mutta yleensä, sitä käytetään lomamökki vapaapäiviä. Ja he voivat rakentaa nuoren perheen tai yksineläjät. Nimi "mini kotiin" ei pitäisi yhdistää rakenteen, mikä on hankalaa asua tai vähän tilaa. Tyypillisesti alueen tällaisten rakennusten vaihtelee kolmekymmentä kohteeseen viisikymmentä neliömetriä. Suunnittelu tehdään kaikilla nykyajan trendejä ja suunnitelma talon sisältää kaiken mitä tarvitset kunnon loman tai vuoden.

Optio-ohjelma minidoma pysyvää oleskelulupaa

Pyynnöstä kehittäjä voidaan kehittää kotona parvi ja eri arkkitehtonisia muotoja. Kolmiulotteisensuunnittelu jopa 50 neliömetriä. m. voidaan onnistuneesti yhdistää pieni puutarha, luoda yhteinen siisti koostumusta. Täydellinen mukavuutta talvella lattiat mini-talo voidaan varustaa erillislämmityksen.

Joku rakentaa mini-koti:

 • Nuori perhe;
 • Yksin asuville;
 • Maana talossa lepoa;
 • Täysihoitolaksi;
 • Kuten väliaikaista rakennustyömaalla.

Yksikerroksinen pientalo - hanke, jossa sijaitsevat: olohuone, makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone. Luovuttamisesta tiloihin jaettu siten, että se mahdollistaa kaikki hyödylliset alueella. Tyypillisesti nämä talot on suunniteltava niin studio, joka on yhdistetty keittiö ja olohuone.

Valmiin projekti kotona verhotun pienoiskoossa vyöruusu

Nukkuja voi korvata sohva olohuoneessa. Kuitenkin jos talo on alueen yli 30 neliömetriä. m., sänky nukkua erillisessä huoneessa asetettu.

Tällaiset hankkeet voivat olla useita vaihtoehtoja kaavoituksen, kaikki riippuu asettelua. Ullakolla on nukkuja ja pukuhuone, olohuone, keittiö ja kylpyhuone ensimmäisessä kerroksessa. Kolmiulotteisensuunnittelu ullakolle maksaa hieman parempi Yksikerroksinen talo ja voit luoda erillinen suljettu alue.

Miniature kaksikerroksinen talo voidaan turvallisesti kutsua täysimittaiseen asuntojen toimivaltainen suunnittelu luo studiossa olohuone, keittiö ja kylpyhuone talossa ensimmäisessä kerroksessa ja huone, suihku ja pukuhuone toisessa kerroksessa.

Laatu energiaa säästävä mini-asuntoja

Jotkut uskovat, että talon pienelle alueelle on huono pitämään lämpimänä ja ne kylmä talvella, etenkin Pohjois-Venäjällä. Itse asiassa viime vuosina rakennusalalla kehittyy niin nopeasti, että tämä kysymys voidaan pitää merkityksetön. Jos talo on rakennettu teknologiaan ja on ilmanvaihdon ja lämmitysjärjestelmien talvella ja kesällä se on mukava olo.

klassinen

Kolmiulotteisensuunnittelu jopa 50 neliömetriä. m. voi olla mitään tyyliä. Kuitenkin erityisen suosittuja ovat klassisia laatikot harjakattoja.

Classic mini-talon projekti

Tällaisia ​​hankkeita voidaan kutsua budjetin ja houkutteleva kaikilta osin, kuin valitun paras ja halvin tapa rakentaa niitä.

Ystäville pysyä kertaa, voit kiinnittää huomionsa korkean teknologian hankkeita taloja. Taloja tässä tyyli ovat kuitenkin vähäisiä, antaa vaikutelman tilava ja moderniin elämäntapaan. Tiukka ääriviivat laatikon kotona tasaisella tukahdutettu katon näyttää varsin mielenkiintoinen.

Normaalisti Kolmiulotteisensuunnittelu jopa 50 neliömetriä. m. koristavat panoraamaikkunoin visuaalisesti kasvattaa talon ja päästää runsaasti valoa huoneeseen.

Tyyli arkkitehtuuri on aivan samanlainen kuin korkean teknologian, mutta voi olla eri värejä ja koristeita. Julkisivussa talon tyyliin teollisuuden lisäys voi olla alumiinia, syvä harmaan sävyjä vallita alle väri betoni. Periaate tämä tyyli on samanlainen kuin moderni, mutta kuten se harjoittaa persoonallisuus. Useimmat mini-taloja rakennettu jugendtyylinen, mutta se ei tarkoita, että tällainen rakenne ei näytä hyvältä barokki kullattu ja elementtejä taonta.

Tyypit rakennusmateriaali rakentamiseen

 1. Mini talon poltetusta tiilistä, tietenkin, on monia etuja, ja tämä rakennus kestää tarpeeksi kauan. On kuitenkin otettava huomioon useita tekijöitä, jotka merkittävästi nostaa kustannuksia koko projektin. Tärkeimmät voidaan pitää arvoa nauhan pohjan tiili. Kehittäminen ja asennus perustusten saattaa kestää paljon rahaa. Ja myös se tarvitsee paksuuntuminen kantavien seinien, mikä nostaa kustannuksia pohjoisosassa maata. Mini koti harvoin rakennettu tiilestä.
 2. Mini talon vaahtopalat - eräänlainen vaihtoehto tiili kuitenkin rakentaminen vaahtopalat on paljon nopeampi, ja materiaali on erittäin ympäristöystävällinen sinänsä. Jos vertaa talon tiili, säätiö ja kustannukset ovat alhaisemmat, koska vaahto on kevyempi.
 3. Mini talon SIP paneelit voidaan kutsua paras vaihtoehto. Tietenkin, sandwich-paneelit ei voida pitää rakennuspalikoita numero yksi, mutta edullisia asuntoa pieni alue, ne sopivat täydellisesti. Niiden etuna on, että ne tarvitsevat yksinkertaisia ​​ja edullisia säätiöt. Itse materiaali voi kilpailla hinnalla monien muiden. Mutta sen tärkein etu - se on rakentamisen nopeus, eristys laatu ja alhaiset viimeistely.
 4. Mini-talot puusta voidaan katsoa johtuvan klassisen rakennuksia. Kuitenkin hanke modernien rakennusten puusta voi ylittää klassikoita ja suunniteltu tyylejä, kuten jugend ja hi-tech. Vaan rakentaa hyvä hirsitalon, puutavaran on oltava arvokkaita lajeja, jotka voivat myös vaikuttaa talousarvioon. Mutta jos on tavoite toteuttaa hanke esikaupunki mukavuutta ja miniatyyri talon puusta, niin tämä ajatus on sen arvoista.

Alkuperäiseen suunnitelmaan mini talon puusta

Useimmat hankkeet ovat pieniä taloja paljon halvempaa kuin vastaavia taloja torilla.

Suunnittelu ulkoa ja projekteja

Julkisivu pientaloista voi näyttää hyvältä ja olla suunniteltu yhtä suurta menestystä kuin suurissa rakennuksissa torilla. Suunnittelija luodessaan projektin juuri mitään rajallinen. Internetissä löytyy paljon ilmaisia ​​kuvia ja tarkastella erilaisia ​​viimeistelyjä ja muotoja rakentamisen.

Jos talo oli alun perin klassiseen tyyliin, sen julkisivu voidaan tehdä sivuraide, vuorattu sisustuslaattoja tai maalattu. Kaikki käsittelyt ulkoasua talon riippuu suunnittelija tai omistaja.

mini-talot Euroopan projekteja ovat suuret lasi-ikkunat koristevaikutelma ja valoa. Mutta voit myös asettaa kapeita ikkunoita, joka visuaalisesti tekevät rakenteen korkeammalle ja modernimpi.

Mini-Kolmiulotteisensuunnittelu käyttävät Kanadan tekniikkaa ovat sandwich-paneelit ja julkisivun jäädä pois kipsistä ja laatat, samoin kuin se on mahdollista maalata emulsioita, ja muut värit.

Sisäinen hankkeen suunnittelun riippuu siitä, kuka tulee asumaan talossa. Vanhusten, se voi olla tiukka Classic lämpimät värit ilman ylimääräisiä värejä. Nuorille omistajat voivat rajata alueen, koska useimmissa tapauksissa nämä talot on suunniteltava niin studiossa. Pieni alue saisi loukata ideoita. Kaikki tietävät, että jopa tavallinen yhden makuuhuoneen huoneistoja, saatu luovia hankkeita maassa tyyliin, eklektinen ja minimalistinen. Jos talo on rakennettu puusta ja on pieni mökki, seinät voi sisustaa, sisustaa yhdistelmä. Muotoinen palkki on hyvä visuaalinen vaikutus sisätilojen kylän talon baari ja ehkä ei tarvitse täydentää.

Esimerkki sisustus ja mini talon

Huomautus: Mini-house hanke voidaan toteuttaa suhteellisen lyhyessä ajassa, jolloin talon rakentaminen ei viivästyy muutaman kauden.

Positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet mini-asuntoja

 • Alhainen hinta;
 • Nopea rakentaminen;
 • Kevyt säätiö;
 • Liikkuvuus (jos puurunkoinen talo);
 • Kyky rakentaa pienellä alueella;
 • käytännöllisyys;
 • Alhainen energiankulutus.
 • Koteihin viiteenkymmeneen neliömetriä. M. Pääasiassa käyttää avoin (joillekin tämä on plus);
 • Haittana sijoittamista yli kolme ihmistä;
 • Kooltaan pieni kylpyhuoneissa yksityiskodissa.

Yleisesti ottaen haitat mini-talo on pieni, koska sitä pidetään talousarvion ja pieni talo, joka voi elää korkeintaan 3-4 henkilöä. Näin ollen on olemassa pieni kylpyhuone ja laskettiin neliömetriä kohden käytettävissä oleva ala. Koska se voidaan helposti nuoren perheen ja pystyy vastaamaan vieraille. Tällaiset kodeissa voidaan onnistuneesti rakennettu siirtokuntia pysyvää oleskelulupaa. Ne ovat mukavia, lämpimiä, ja mikä tärkeintä, hinta pienoisteräsvalimoiden kodeissa on edullinen.

DKMK kasvi

Rakentaa puutalo edullinen Suomen teknologiaa!

kohdat

 • DKMK kasvi
 • Kolmiulotteisensuunnittelu
 • maalaistalot
 • mökit
 • loma-asunnot
 • puutarha talot
 • bathhouses
 • suomen teknologian
 • uusi talo
 • puurunkoinen talo
 • House of kertopuu
 • domokomplekta
 • Kotiin baari
 • Pergolat ja aidat
 • House lohkojen
 • rakennusaineet
 • Artikkelit

TOP 12 artikkelia

  Domokomplekta runkotalot toimitus Venäjälle
  Projektit runko taloja Suomen teknologian
  Optima - halvin puutalo 3 tai 4 makuuhuonetta
  Kahvi - Maa puurunkoinen talo ullakko ja veranta 7H9
  Cone - Suomen lomamökki toisen valoa
  Selma - kerroksinen Scandinavian mökki
  Puutalo avaimet käteen merkitty Suomen Technology
  Hinta puurunkoinen talo - Laskin
  Photo kertomuksesta rakennusalan Venäjän kylpy VIP hankkeen
  Minidom - domilon pysyvää oleskelulupaa
  Berry - universaali kehys mökki
  Filosofia DKMK kasvi

Minidom (domilon) - pieni talo pysyvää oleskelulupaa

Korkeat kustannukset asuntojen nykymaailmassa saa lahjakkaat ihmiset hakeutuvat ulospääsyä. Yksi helpoimmista tavoista rakentaa halvin talon, on tietenkin sen pienentämiseksi.

Siksi muun arkkitehtoniset suuntaukset ovat nyt aktiivisesti konseptin kehittämiseen minidoma. Termi "mini-home" tarkoittaa paitsi pientä sanaa, pieni - se arhitekurny minimalistiseen tyyliin. Se on talo, jossa ei ole käytävillä, jossa jokainen huone - monikäyttöinen, joka on erittäin hyvin harkittu ulkoasua ja voit käytännössä paikan päällä, jotta saavutetaan riittävä asioita.

Katsotaanpa muutamia minidomov (kutsutaan myös pienen talon, pieni talo, cabine - pieni taloja, pieniä taloja, mökkejä), kehittynyt ulkomailla, ja sitten siirtyä ehdotuksen tehtaalta DKMK

Domilon - pieni talo, talon arvo jopa miljoona ruplaa. Tässä talossa on useita piirteitä ominainen kaikille niille "hytit":

 1. alkuperäisen ulkoasun
 2. suuret ikkunat, jotka tarjoavat runsaasti valoa
 3. kompakti ulkoasu talon, joka todella on kaksi tai kolme huonetta
 4. erittäin pieni koko ja alhaiset kustannukset
 5. ja, tietenkin, kirkkaita värejä!

Disposition minidoma, kuten näemme, on erittäin kompakti - kiireinen joka sentin!

Sisällä domilona kodikas - yhdistelmä seinäsomisteiden puu ja moderni design luo epätavallisia vaikutuksia.

Katsotaanpa muutamia kuvia mini taloja, ja sitten analysoimaan niiden toimintaa.

Tämä pieni talo on kaunis maalaismainen tunnelma ja aiheuttaa paljon hymyjä muilta.

Ja tämä mini talo kootaan amerikkalainen opiskelija vanhoista auton osia, junk materiaaleja kaatopaikalle. Kuitenkin luominen asuntoauto kaikki mukavuudet ja kalusteet ala on noin 16 neliömetriä hintaan $ 12000 (noin 740000 ruplaa päivän valuuttakursseihin).

Mini talon 15 neliömetriä

Tässä talossa, vain viisitoista neliötä, ei verannalla, ja itse asiassa on vain kaksi huonetta: pieni kylpyhuone ja yhdistetty olo-keittiö-ruokailutila makuuhuoneen. Huolimatta pieni koko, se on kätevä koti yksi henkilö, matkailijaryhmistä tai kalastajia. edellyttäen, että se on lämmin.

Ehkä talon palvella ja asuntojen nuoripari - kuten talon valkoinen.

Yksi harkittuja mini taloa esiteltiin arkkitehtitoimisto Dwelle. Hän työskenteli useilla eri tavoilla, mistä hyvin pieni mökki yksi tai kaksi ihmistä koko 3x6 jopa melko suuri mukava mini-talon leveys neljä metriä ja pituus peräti seitsemän.

Tässä mitä tämä ihana mini talo, joka sijaitsee metsässä.

Tärkein etu mini koti on ensisijaisesti alhainen hinta, ja toinen - tiiviyttä, mukavuutta kotiin. Mini talossa pitäisi olla käyttöä mukavuudet: sähkö, kylmä ja kuuma vesi, wc ja peseytymistilat. Siinä on pieni talon pihalta tai loma-asunnon.

Kuten tiedätte, koska hyvin pieni kooltaan, mutta pieniä talo toimii kotelona yksi tai kaksi ihmistä pitkään, tai kolme tai neljä, mutta vain muutaman päivän.

Siten pieni talo voi toimia:

 • mini kodin pysyvään oleskeluun,
 • Talo eläkeläisille,
 • talon nuoret parit tai opiskelijoille
 • lomakoti
 • house virkistys, matkailukeskukset,
 • majatalo,
 • lisärakennus päärakennus

Arkkitehtoniset ratkaisut mini kotiin

Tyypillinen ratkaisu pieni koti ei ole vain vaakasuoria, vaan pystysuora vyöhykejaon tiloissa. Esimerkiksi toisessa mezzanine - venäjänkielisillä, hylly - määrätty nukkuja, ja olohuone sijaitsee alakerrassa.

Mini kotiin pysyvää asuinpaikkaa DKMK kasvi

Ensinnäkin minidom "Brigitte" - House 540 000 esikaupunki versiossa tulee helposti kotiin pysyvää oleskelulupaa hintaan 695 000 ruplaa. Hinta sisältää vankan ja ulkoasu apuohjelmia talossa, ja seinät ja katto kipsilevyä kitti saumat alle taustakuva. Ja graniitti laatat lattialla kylpyhuoneessa. Ja asennus suihku, pesuallas ja wc valittu ja ostettu.

Analoginen Brigitte on hieman yli budjetin domilon "Eve"

Toiseksi Suomen hankekehityspäälliköt "Rowan", 6x6, käytettävyyttä-ala on yli 30 neliötä ja maksaa noin 960000 ruplaa.

Kolmanneksi, voit valita talon, "Alice" 6x6 yhdessä kerroksessa, joka on arvoltaan noin 1 miljoona ruplaa käytettävän alueen 48 neliötä! Se on rehellinen, on mahdollista ostaa asunto Jekaterinburgissa, koko 48 neliömetriä miljoona ruplaa?

Neljänneksi voit valita talon "Hope" koossa 8x4 yhdessä kerroksessa, joka maksaa noin 920000 ruplaa käytettävän alueen 28. neliötä plus ihana kuisti!

Ja lopuksi, voimme rakentaa sinulle mitään mini hankkeita taloja näet yllä!

Ja koska voit löytää itsesi tai piirtää oman suunnittelun mini kotiin määrittää täydellinen - esimerkiksi jos veljesi, sähköasentaja, vähennämme kustannuksia johdotuksen, ja jos voit tehdä säätiön koon itse - me laitamme talosi perustuksen! Autamme suunnittelemaan ja tehdä siitä hieman halvempia ja kaunis talo, jossa voit ainaisen!

puhelu +7 (343) 361-27-66

Stone karhunvatukka - pieni puutarha talon koko 6x4

Clara - edullinen puurunkoinen talo 6x8 metriä yhdessä kerroksessa

Lydia Project puutarha-esikaupunki mini puurunkoinen talo

Miten elää pienessä talossa? henkilökohtainen kokemus

Suunnittelija jakaa hänen kokemuksensa suunnittelusta ja asuu talossa on 30 neliömetriä. m.

Merelle, riippumaton pienoisteräsvalimoiden kotien (Tiny House) vuodesta toiseen on tulossa yhä suositumpi. Ja se ei ole vain tavallista tapana amerikkalaisille - se on helppo siirtää. Asuntolaina kriisi 2008 pakotti Yhdysvaltain kansalaisten radikaalisti tarkistamaan näkemyksiään käsitteen "kodissaan". Monet, peläten päästä lainaa, mutta kipeästi suojaa, päätti lieventämään ruokahalu, ja sen sijaan, että rakennuksen tai ostaa koko pituus mökki kiinnitti huomiota mini-kotiin.

Näyttää siltä, ​​että elää tässä talossa ympäri vuoden ei ole realistinen. Todellakin, kuinka käynnistää alueen 30-40 neliömetriä. m? Koska käytännön kokemus osoittaa, tarpeeksi elää talossa, joka kerran ja ikuisesti muuttaa mieltäsi siitä.

Mieheni ja olen vakaasti päättänyt elää varojemme. Eikä mennä velkaantuvat ja maksaa pankeille, olemme omalla kustannuksellaan rakentanut mobiili mini talossa. Heidän kokemuksensa, haluamme osoittaa, että elää tässä talossa, voit myös, kuten täysikokoinen mökki.

talon ala, rakennettu pohjan perävaunun (se on perinteisesti Amerikka), vain 20 neliömetriä. m + ullakko 10 sq. m. Näyttää siltä, ​​että tällä alueella on yksinkertaisesti minnekään kääntyä, mutta Gabrielle kertoo, että hän ja hänen miehensä tuntuu täysin mukavaksi. Älä riko polvet ja päät kulmissa, liikkua vapaasti ympäri taloa ja onnistui jopa järjestää täyden makuuhuone, olohuone, keittiö ja wc.

Tärkeintä joka tapauksessa - huolellista suunnittelua. Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että rakentaa mini-talon - juuri. Itse asiassa hänen suunnittelu tulisi käsitellä tarkemmin kuin rakentamisen suuri mökki. Ei tilaa virheille. Vikoja johtaa huomattavaan vähenemiseen mukavuutta.

Siksi, pari useita kuukausia omistautunut suunnitteluun. talon suunnittelu, kaavoitus, sijoittaminen huonekalujen koko keittiön laitteiden - kaikki laskettu sentin niiden välissä elämää pienoismallit.

Emme tunne ahdas. Kun keittiö seisoo normaali liesi, virtansa kaasupullo. On keittiön pöydän, takka, iso jääkaappi ja syväpuhdistus. On "toisen kerroksen" otimme koko sänky, jossa voit myös rentoutua tai työskennellä kannettavan. On kaapit, vaatteet. Kävelemässä käytävällä, Andrew emme usko, jos voimme hajottaa.

Keittiö ja kylpyhuone kompostikäymälä sijaitsevat eri puolilla taloa.

Ruokapöytä tehty taitto.

Toimiakseen täydellisesti, se on myös suunniteltu toimimaan.

Ullakko portaikko johtaa, ja paikka portaiden alla on varattu varastointia.

Myös lisätä visuaalista tilaa ja virransäästön suuret ikkunat.

Ymmärrämme, että tämä talo ei sovi kaikille. Ensinnäkin se on suunniteltu pysymään nuori pari ilman lapsia. Toisaalta, käsite tällaisten asuntojen tarkoittaa erinomaista skaalautuvuutta. Jokainen voi toistaa hankkeen tarpeidesi. Esimerkiksi lisätä alueen tai sijasta asuntovaunujen tekevät laitoshoito majoitusta. Mielestäni tämä on hyvä vaihtoehto nykyajan liikkuville ihmisille, jotka haluavat hankkia oma asunto alhaisin kustannuksin.

Ja meidän elokuvan opit rakentaa oman studion, jossa voit elää aikana talon rakentamiseen.

Suosituimpia videoita

Olemme sosiaalinen. NETWORKS

© 2005-2018 LLC "FORUMHAUS"

Täydellä tai osittainen materiaalien käyttöä vaaditaan aktiivinen loma verkossa suora yhteys.

Sivusto voi olla sisältöä, joka ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 + 1 =