Projektit runko taloa autotalli

Projektit runko taloa autotalli

ja taloja autokatos

Tässä osiossa Projektit runko taloa ja taloja autotalli autokatos. Hankkeet rakentamiseen omin käsin alusta asti viimeistelyyn. Projektimme ovat sopeutuneet itse rakentamisen ei-ammattilaisten ja mitat materiaalien kaupasta!

Ostaminen meiltä projektin puutalo, saat ole vain joukko asiakirjoja ja monimutkaisia ​​piirustuksia, saat yksityiskohtaisen askel askeleelta kokoamis- sekä rakentamisen, sekä laitteen tekniset palvelut (asennus ja liitäntä sähkö-, LVI).

Rakentaa meidän hankkeita ei tarvitse olla rakentaja, tarpeeksi voidakseen pitää käsissä vasara!

Runko talo parvi 6x10 120m 2: katon korkeus 2,4 m / 2,6m.

Asunnon hinta 575000 ruplaa. - hintaan sisältyy 150mm eristys ja viimeistely.

Runko talo ullakko 8,4h10 168M 2: 2,6m korkeus katot.

Asunnon hinta 751000 ruplaa. - hintaan sisältyy 150mm eristys ja viimeistely.

Runko talo ullakko 8,4h11 195m 2: 2,8m korkeus katot.

Home hinta 1034 ruplaa. - hintaan sisältyy 200mm eristys ja viimeistely.

Kerroksinen puutalo 8h9,2 73m 2: katon korkeus 2,7 tai 2,9m.

Asunnon hinta 447000 ruplaa. - hintaan sisältyy 200mm eristys ja viimeistely.

Timber Frame talo autotalli

Runko talo autotalli - ihanteellinen omistajat autoja, jotka suunnittelevat rakentaa viihtyisä mökki ja mallikas. Hanke on täydellinen pieni perhe 2-3 ihmisiä tai iso ystävällinen perhe. Tällaisessa mukava koti on paitsi sen asukkaille vaan myös ajoneuvo aina suojattava vaikutuksilta sade, UV-valon ja lämpötilan muutoksia.

Projektit runko taloa autotalli

Autotalli voi liittää kuin yhden kerroksinen rakennus, ja talo läsnäolo 2 kerrosta. Ja itse asiassa, ja toisessa tapauksessa, rakenne näyttää näyttäviä ja orgaanisesti. Acces auton voi olla oikeassa ulos talosta, joka on erittäin kätevä, tai vain kadulla. Rakentaminen tällaisten järjestelmien merkitystä rajoitetusti tilaa, erillisenä pääsy autotallin pienillä alueilla on joskus mahdotonta.

Edut runko taloa liitteenä autotalli:

  • luotettavan suojan ajoneuvon ulkopuolisen ympäristön (kone ei jälleen tullut märkä sateessa tai jäädyttää kylmä kausi)
  • järkevä käyttö suljetussa tilassa;
  • kokonaishinta runko taloa autotalli on suhteellisesti pienempi kuin rakennusten rakentamiseen yksin
  • mallikas ulkonäkö näkymä rakenteesta (autotallin sopii tyyliin talon).

Autotalli, riippuen ajoneuvojen määrä voidaan suunnitella yhden tai useampia autoja. Perustuu valittuun hankkeeseen, se on pysäköity kellarissa rakennetta tai muodossa laajennus puolella rakennusta. Ensimmäisessä tapauksessa, tarvitset vankka pääoman perusta ja kellarissa, mikä lisää kustannuksia osa rakentamisen.

"Maa onnea", yhtiö tarjoaa rakentamisen palveluja parhaalla mahdollisella tavalla! Laatutakuu - satoja kiitollinen asiakkaille, jotka asuvat taloissa luoneet mestarit, ja neuvoi meitä ystävilleen. Luotamme asiakkaillemme ja siksi on valmis aloittamaan rakentamisen ilman maksua. Lisätietoja - soita nyt!

Projektit runko taloa autotalli käsillään: Talotekniikka, järjestelmiä ja hyödyt

Kaunis talo runko moderniin tyyliin

Projektit runko taloa autotallin, koska ovat runko teknologia periaatteessa käyttää pitkään asuinrakennuksessa, ja on tiukasti osoittautuneet tehokkaiksi ja käytännöllisyys. Että runkorakenne sallittu kanadalaiset ja suomalaiset oppivat niiden Pohjoisterritorio, luoda luotettava, edullinen, käytännöllinen ja lämmin suojaa. Heidän kokemuksensa oli poimima muut maat - vuosittain Pohjois-Amerikassa rakennetaan noin 1,5 miljoonaa kompakti runko taloa.

Klassisesta maalaistalosta beige

Ylellinen yksityisen huvilan panoraamaikkunoilla

Ihana puurunkoinen talo linnassa

Moderni teknologia mahdollistaa toteuttaa avulla tahansa runkorakenne, pisimmällä ja innovatiivisia ideoita, luoda kotiin lähes mitään tyyliä. Samoilla menetelmillä ja periaatteet rakentamisen, saat runko taloa eri tyylejä ja kokoja. Kompakti yhden tarinan kotiin tai tilava monikerroksisia. Kanadassa, esimerkiksi sallittu rakentaminen puutalot jopa 5 kerrosta, maamme kuitenkin tiukempia vaatimuksia, varsinkin jos aiot rakentaa talon omaan - enintään 2 kerrosta. Optimaalinen myös näyttää korvaaminen toisessa kerroksessa on iso ullakko, ja tietenkin, älä unohda autotallissa. Voit ostaa valmiina suunnittelu ja helposti mukauttaa tarpeitasi. Haluttaessa talossa voidaan edelleen liittää autotalli, kuisti tai terassi auki.

Puutalo omin käsin: talotekniikka

Kotelossa on tärkein tyyppi matala rakennus

Pieni, moderni puutalo, jossa on kaksi autotallit

Talo, rakennettu runko tekniikkaa, monia etuja

Puurunkoinen talo - melko yksinkertainen ja helppo rakentaa, tärkeintä - päättämään oleskelun kesto: se on kausiluonteista (loma) talo tai talo pysyvää oleskelulupaa. Sen jälkeen menemme rakennukseen.

Säätiö. Puutalo - se on erittäin kevyt, ei ole tarvetta luoda massiivinen vyö tai estää perusta. On tarpeeksi columnar tai kierrekanta, varsinkin jos puhumme maalaistalon. Tässä tapauksessa ei tarvitse kuluttaa suuria maanrakennustyöt toisaalta, se nopeuttaa rakentamista ja säästää rahaa, koska se ei ole tarpeen ottaa pois maasta, ja toisaalta - kajota kerros hedelmällistä maata sivuston.

Järjestelmän perusta ruuvin paalujen

Vihje! runkorakenne menetelmät mahdollistavat lopettaa rakentaa lisäkerroksen nykyisiin tiili (betoni, kivi) talon ilman taustalla.

Omakotitalo kaksikerroksinen talo mielenkiintoinen muotoilu vaikutuksen vieraasi tai ohikulkijoita

Pystyttää rungon. Pelkkä nimi "runko" viittaa selvästi perus Olennaista tässä talossa, ensin pystytettiin runko koostuu yksittäisistä elementeistä - kuten puuta ja metallia. Meillä on laajimmin käytetty puitteet puuta - se on helppo asentaa, ne ovat ympäristöystävällisiä ja taloudellisia. Talon säilyttää alueellinen jäykkyys, kehys on vahvistettava henkselit, tai vaikutuksen alaisena ulkoisia voimia, vääristymiä voi esiintyä, mikä johtaa edelleen romahtaminen talon. Sääntö - puurunkoinen talo on rakennettu järjestelyn kolmen tuet tehty samasta materiaalista kuin runko.

Kiinnitys olkaimet telineet

Sitten, välillä pystytukiin ja horisontaalinen vanne sijoitettu lämmöneriste, ja sisä- ja ulkoseinät on vuorattu omasta: ulkopuolella - puu, kipsi tai eri suoritusmuotoja sivuraide - tahansa viimeistely vaihtoehtoja (maalaus, stukko, sivuraide, vaneri, lastulevy, kipsilevyä, laatta , tapetti jne). Paksuus eristekerroksen riippuu tarkoitus talon. For kausiluonteisesti (kesä), taloissa, joissa ei ole tarkoitus olla talvella, olisi riittävä mineraalivilla kerros on 5 cm.

Ajo eristys seinien puurunkoinen talo

Vihje! Kun luot kehys on parempi olla käyttämättä metallikierteille - paikoissa kosketuksiin metallin puuhun alkaa mädäntyä. risteyksestä on parempi korjata nauloja, joten toiminta kehyskaudeksi kasvaa merkittävästi

Kolmikerroksinen tiilitalo myytävänä puhtaalla puuta

Talon tyyliin hi-tech puun

Lattia. Ennen asennusta ruho ulkoseiniin asetetut puutavaran laatu (jakso 150h150mm) kyllästetty antiseptisellä kyllästetty estämällä veden imeytymisestä. Välillä perusta ja palkki on laid katemateriaalin. Palkki asennettu ankkuri pultteja, vaihe - 2 metriä. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kulmat, laittamalla ne tasolle mahdollisimman tarkasti. Tärkeää - runko, seinät ja lattiat olisi tehty samasta materiaalista, koska eri materiaaleilla on erilaiset laajentumiskertoimet, mikä lopulta johtaa vinoutuminen talon. Ensimmäisessä vaiheessa lattia - luodaan viive jotka tasoittavat lämmitin. Sen jälkeen varustaa karkea lattia - halvinta, Särmäämätön esiliotettiin ne mätänevät ja kosteudelta. Päällekkäin lautoihin.

Vahvistamisesta sitovat ankkuri

Walling. Seinät asennetaan ensin tasaiselle pinnalle, ja sitten asentaa. Jotta alentaa runko, on tarpeen valita täysin tasainen alue - tämä auttaa välttämään vääristymät. On tärkeää määrittää korkeus katot, kun katsomme, että viimeistelytyö voi "syödä" jopa 20 cm. Esimerkiksi kun viimeistely seinään alennetaan 2,5 m 2,3 m. Jos haluat nopeuttaa rakentamista voidaan käyttää valmiita tehtaalla, sandwich-paneeli. Nämä paneelit on paras suorituskyky lämmönjohtavuus kuin eriste kootaan paikan päällä.

Ylellinen yksityisen huvilan ylellinen laivaston

Frame rakennetyyppi sopii rakentamiseen maalaistalon

Asentamalla höyrysulku. Asennettu oikein, höyry auttaa ylläpitämään hyväksyttävän kosteus kaikilla alueilla, koska luonnollista liikettä ilmamassojen. Käyttävät usein termiä kuten "hengittäminen seinät" tulisi välttää yleisimmät virheet:

  • Korvaavan tehdas paroizolyatorov halvalla polyeteeniä. Itse asiassa, vaikka pinnallinen muistuttavat polyeteenin kanssa höyrynsulkukalvo ja monikerroksinen hengittävä. Mutta polyeteeni luoda jonkinlainen termospullo, sillä seurauksella, että eriste ja seinät alkaa syret, ne kerääntyvät kosteutta, sieni ja muotti tulee;
  • löyhästi teipattu seinään paroizolyator;
  • paroizolyator asennetaan suoraan eriste;
  • paroizolyatora vahinkoa, on huonosti kytketty saumat;
  • paroizolyator asennettu yksinomaan sisälle taloon, joten on tarpeen varmistaa, että kalvo on asetettu halutulle osapuolelle.

Kerroksinen puutalo terrakotta ullakko

Projektit runko taloa autotalli käsillään kestää kauemmin, mutta halvempaa kuin erikoistuneet rakennusliikkeet

Klassinen muotoilu omakotitaloalueella on aina ajantasalla

Asennus katto. Se ei ole täysin erilainen katolta muulla talossa. Laatu katon voidaan käyttää pehmeää laatat, peltiprofiilien luonnollinen laatta tai Onduline.

Rakentaminen katon puutalo ei eroa asennusta katon muita talossa

Jollei rakennustekniikan pienin elinikä puurunkoinen talo - 50 vuotta. Paitsi korjaus (korvaaminen putket, johdot, eristys, ventkorobov) ei ole vaikeaa - Irrota ruuvit, irrota OSB-levyn (tai vaneria), korvaaminen lanka, laita levy ja kiinnitä se uudelleen.

Yksi tärkeimmistä eduista runko taloa - se on helppoa tiedonannon, jossa

Kehys talo on yksinkertainen kunnostaminen - milloin tahansa, mikä tahansa seinä voidaan purkaa sisälle taloon, koska kantava funktio toimii vain kehyksen. Mitä tapahtuu kunnostusta paino uudelleenjako ei odoteta olevan vaikutusta yleistä luotettavuutta suunnitteluun. Tässä tapauksessa "globaali" luonteeltaan korjaaminen ei vaadi suuria investointeja.

Runko autotalli: vankka ja mobiili

Yksinkertaisuus rakentaminen, taloudellisia säästöjä ja vähintään kerran - tärkeimmistä eduista runko talon

Tärkein etu rungon autotalli - yksinkertaisuus rakentaminen ja pienin tarvittava aika luoda turvakodin "Iron Horse". Jossain rakentaminen foorumin erittäin tarkasti kerrottu, minkälaista koulutusta tarvitaan rakentamiseen autotallin: "ruletti, ruuvimeisseli, romahti ja saha kädessään järjestetään? Loput seuraa. " rakentaminen osat on liitetty ruuveilla tai pulteilla, joten ei ole aikarajaa vuosi.

Johtuen rakenteen yksinkertaisuus, tiili autotalli voidaan rakentaa erikseen talosta

Moderni teknologia mahdollistaa rakentamisen runko taloa ei tuota koteihinsa tehty tiilistä tai betonista luotettavuuden ja kestävyyden

Koristelu ulkoseinät vinyyli sivuraide - hyvin suosittu tapa saada haluttu sävy rakennuksen julkisivun ja seinä suojaa ulkoisen ympäristön

Toinen kiistaton etu rungon autotallin - hänen liikkuvuutta. Jos ei ole mahdollista toteuttaa hanke suoraan runkoon talo autotalli (ei salli sivuston kokoonpano, korkeus tai muista syistä), voit aina rakentaa autotallin erikseen. Ajan jos äkillinen tarve vaatii, se voidaan purkaa ja koota uudelleen muualla.

Yksityiskohtaisia ​​ja selkeästi siitä, miten rakentaa tiili autotalli kätensä - katso video:

Projektit runko taloa autotalli - Photo

Hanke kotiin rinteessä. Asuinalue 372,54 m²

Hanke on kaksikerroksinen talo, jossa on kaksi autotallit ja parveke yli kuistilla

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 6 =