Projektit skandinaaviseen tyyliin talot

Talo skandinaaviseen tyyliin: hankkeet, ominaisuuksista

Ominaisuudet skandinaaviseen tyyliin ovat luonnollisia ja helppoja. Jos päätät rakentaa talon tähän tyyliin, niin mitään ongelmia pitäisi syntyä. Tämä rakenne olisi liittyy luonnon materiaaleja. Talo skandinaaviseen tyyliin - on sekä yksinkertaisuus ja ylellisyyttä.

Koska Skandinavian lumi talvella, laadittaessa tarvetta tehdä katon pääty, ja jyrkkä rinne. Silloin lumi menee nopeammin ja ei ole merkittävää kuormitusta katolla. Kuten muoto katon, se voi olla perinteinen tai epäsymmetrinen. Laajalle levinnyt kattorakenne ikkunoita, joiden kautta voit tehokkaasti hyödyntää ullakolle.

Ikkunat Skandinavian kotona on tietty koko ja korkeus. Hyvin usein panoraamaikkunat. Täten valo voi vapaasti tulee huoneeseen, täyttäen sen valoa ja mukavuutta. Ikkunanpuitteet ovat puuta, joten se on hyvä tapa korostaa ympäristö- ja luonnollinen tyyli.

Video - Scandinavian-tyylinen talo:

Kun kyseessä on panoraama lasitus voidaan soveltaa energiaa säästäviä ikkunoita muovia, jäljitelmä puuta. Jos päätät rakentaa talon skandinaaviseen tyyliin, sinun pitäisi sisällyttää hankkeeseen suuri kuisti. Silti on mahdollista varustaa terassille, joka tulee sijaitsemaan talon edessä tai takapihalle.

Mitä suunnittelussa Skandinavian kotiin, sen tärkeimmät ominaisuudet ovat lyhyitä ja houkuttelevia. Tämä tyyli perustuu käyttöön vain luonnonmateriaaleja. Lisäksi käsittely julkisivu, seisoo yhdistää mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Scandinavian talon julkisivu ensi silmäyksellä ei edusta mitään erityistä. Mutta jos tarkastellaan sitä, se on mahdollista ymmärtää, että perusta niiden vakavuutta, ja laita maltillisuutta. Jopa sisätilojen rakentamiseen ei käytetä koriste-elementtejä.

№1 projekti

Jos olet etsimässä mielenkiintoinen ja mukava Yksikerroksinen talo koko perheelle, niin kannattaa kiinnittää huomiota tähän hankkeeseen. Hänen mukaansa talo on rakennettu skandinaaviseen tyyliin. Sille on ominaista sen toimivuus ja tyylikäs.

Kotiin baari skandinaaviseen tyyliin

Seinät on valmistettu puun ja pohja on esitetty muodossa monoliittisen paino / paino laatta. Korostaa eleganssia puurakennukset voidaan käyttää ullakolle harjakatolla. Se on päällystetty pehmeällä laatta, joka yhdessä tiivis sarakkeet antaa taloon aivan alkuperäisen ilmeen.

Joten, mitä sijaitsee sisälle taloon? Se kaikki tila on jaettu niin, että suuri perhe pystyi elää mukavasti. Jos tarkastellaan oikeassa osa talon, siellä on keskittynyt suuri terassi. Se oli hän, ja toimii sisäänkäynnin taloon. Keittiö-ruokasali ja vierashuone on yhdistetty yhdeksi avaruuteen. Siksi on kohta yhteisessä oleskelutilassa. Tästä ovi johtaa kaikissa muissa huoneissa talon.

Katso täällä voi olla 3 makuuhuonetta ja huone kotikäyttöön. Tämä voi olla kylpyhuone, eteisessä tai ruokakomero. Etuna tässä projektissa pidetään sauna. Nyt jokainen perheenjäsen rankan päivän voi rentoutua omassa kylpylässä. Luonnoksen mukaan Scandinavian Talo on sijoitettu luonnon helmassa, niin pitää tämä mielessä, kun sivuston.

Tämä talo on kooltaan 155 m2. Kroll ullakon tyyppi ja päällystetty metalli laatat. Erikoisuus tässä projektissa on, että on tyylikäs ulkoverhous julkisivun. Se esiintyi vaalea rappaus. Silti on olemassa elementtejä tekokivestä. Erittäin mielenkiintoinen on tehty rakentamisen geometria. Harjakatolla antaa tiivis täyttää lomake ja luoda mukava elinoloja.

Kotiin baari Scandinavian muotoilu metalli-2 155 m

Perustus talo on esitetty muodossa paino / paino levy, ja päällekkäisyys - puupalkeilla. Talossa on tilava terassi, joka on täydellinen paikka rentoutua tai tavata ystäviä. Koska se on peitetty, niin paista kebab on nyt mahdollista kaikissa sääolosuhteissa.

Talossa on kolme sisäänkäyntiä. Anna se terassit, kuisti ja kattilan läpi, jos päästä taloon terassilta, niin voit mennä olohuone ja keittiö-ruokasali. Muu rakenne tila jaetaan kolme makuuhuonetta, sauna ja suihku. Vielä on tilaa kotikäyttöön. Siellä voit rakentaa varasto, kylpyhuone ja pukuhuone.

Tämä projekti ei liity mitään ylimääräistä, se tarjoaa tilaa tarvitaan asua mukavasti ympäri vuoden, perheen 4 henkilöä. Ottaen huomioon tyyli talon, se on pystyssä esikaupunkialueella jossa se mukavasti mahdu metsämaisemaa. Mutta joka heijastaa kaksikerroksinen talo, jossa on aumakatto on suosituin ja kaunein, näet katsomalla kuva artikkelin.

Tämä Hankkeessa rakennetaan kodin alueen 159 m2. Sen perusta on valettu teräsbetonista / betonilaattoja ja lattiat - puupalkit. Katon pääty, taitekatto laatat päällystetty metallilla. kipsi levitetään ulkovarusteiden. Hanke säädetään sokkeli, joka toimii kellariautotalli 1 autolle.

Koko 159 m2

Sen valmiiksi käytetty kiviseinä. Seuraavat tilat sijaitsevat talon: pannuhuone, toimisto, 2 makuuhuonetta, keittiö-ruokasali, sauna, eteinen, kylpyhuone. Ja koska ullakolle, voit lisätä oleskelutila talon varustaminen se makuuhuoneeseen tai vierashuone. On myös mielenkiintoista tietää, että paremmin peittää katto, ja miten poimia materiaalia.

Mitkä ovat hankkeita yksikerroksinen talojen erkkeri, ja miten ne näyttävät, näet kuvassa artikkelissa.

Ja tämä on mitä moderni talo tasakatto, ja miten niiden rakentaminen, erittäin yksityiskohtainen tässä artikkelissa: http://2gazon.ru/postroiki/zhilye/proekty/sovremennogo-doma-s-ploskoj-kryshej.html

Mutta näyttää siltä, ​​että hanke taloja tyyliin minimalismi ja funktionalismi, ja miten talon rakentamiseen, löytyy tässä artikkelissa.

№1 projekti

Talossa on ala 198 m2. Ulkoseinät hänen runko, ja perusta on esitetty muodossa jatkuvan levyn. Katto parvi tyyppi on päällystetty bitumilla tai voi olla metallia laatat. Ulkopuolisiin viimeistelyihin sovellettu tiili ja puiset seinäpaneelit. On kellarissa, jota käytetään viimeistelyyn kiviseinä.

Koko 198 m2

Ensimmäisessä kerroksessa on myös huoneita, kuten 3 makuuhuonetta, pannuhuone, keittiö, eteinen, kylpyhuone, eteinen, olohuone, kylpyhuone ja terassi. Hanke tarjoaa makuuhuone, eteinen ja pukuhuone toisessa kerroksessa. Mutta mitkä ovat katot kattojen yksityiskodeissa, ja miten ne näyttävät kuvassa, auttaa ymmärtämään tämän artikkelin.

Rakennuksen ala on 155 m2. Perusta edustaa kiinteä paino / paino levyt. Lattiat - puuta. Mansardikatto, kattaa se käyttää metallia tai vyöruusu. Ulompi vuoraus voi olla muodostettu vuori, kipsi.

Puutalo skandinaaviseen tyyliin vyöruusu 155 m2

Facing korkki edustettuna muodossa kiviseinä. Ensimmäisessä kerroksessa on sellaisia ​​tiloja keittiö, olohuone, eteinen, eteinen, kylpyhuone, kodinhoitohuone, tutkimus. Toisessa - 2 makuuhuonetta, eteinen, kylpyhuone ja wc. Mutta mitkä ovat hankkeiden yksikerroksinen taloa pulpettikatto, ja miten ne näyttävät, voit nähdä tässä artikkelissa.

Alueella tämä talo on 121 m2. Rakentamalla säätiön käytetään teräsbetonista. Katolla ullakko tyyppiä, joka kattaa se käyttää metallia tai vyöruusu.

Koko 121 m2

Ulkopinnat voidaan tehdä puusta tai luonnonkiveä. Korkki lohkottu kiviseinä. Alimmassa kerroksessa on eteinen, keittiö-ruokasali, eteinen, olohuone, eteinen, kylpyhuone. Toisessa kerroksessa on 2 makuuhuonetta, olohuone ja kylpyhuone. Ja tässä on, miten se näyttää yhden tarinan runko talon pulpettikatto, ja miten sen rakentaminen, auttaa ymmärtämään tietoa.

Talo skandinaaviseen tyyliin on vuosien varrella eivät menetä suosiotaan. Ne ovat melko yksinkertaisia, mutta alkuperäisen ulkoasun. Lisäksi, kuten rakenteet varsin toimiva. Mutta on olemassa joitakin ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon rakennettaessa tällaisten talojen. Yksi niistä on valinta sivuston. Scandinavian rakentaa talon tarvitset luonnon helmassa.

  • Lastaus.

Tietoportaalin noin maiseman suunnittelu. Tehtävänä meidän kirjoittajien kertovat yksityiskohtaisesti, valokuvien ja video-ohjeita, kuinka rakentaa sivuston.

Projektit skandinaaviseen tyyliin talot

Uusi projekti

Tuotevalikoimamme sisältää hankkeita taloja skandinaaviseen tyyliin puun, tiili ja kevytbetoni. Kodikas lämmin koti Skandinavian vetää sen ympäristöystävällisiä ja sopusoinnussa Venäjän maisemia. Niille on ominaista luonnollinen lämpöä säästävä ja luonnollinen ilmanvaihto.

Edut ja ominaisuudet:

  • Ekologinen materiaalien puhtaus
  • kestävyys
  • erinomainen mikroilmasto
  • hillitty lyhyt selvitys
  • lisätä rakenteellisen lujuuden
  • suuret ikkunat
  • panoraamaterassit
  • jyrkkä kattokulma

Meidän studio "Toimenpide-Proekt9raquo; Se antaa kaikille mahdollisuuden valita ja ostaa valmiin projektin pohjoismaa mökki parhaaseen hintaan. Lisää tietoa voit vierailla toimiston Pietariin tai soittamalla puhelinnumeroon esitetty.

Scandinavian kotiin: malleja, kuvat

Luonnollisuus ja yksinkertaisuus - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet talon skandinaaviseen tyyliin. Monet asiantuntijat sanovat, että rakentaminen tällaisten järjestelmien ei edusta erityisiä vaikeuksia. Tämä talo on liityttävä luonnon materiaaleja, yksinkertainen puuhuonekalut, vaaleat seinät. Kaikki tämä on saatavilla tällä hetkellä. Joten, viettää tietty määrä rahaa, saat yksinkertainen toisaalta, mutta toisaalta Skandinavian tyylikäs runko taloa.

Maanmiestemme tiivis arkkitehtuuri Skandinaviassa. Tarkasteltaessa näitä pieniä, yksinkertaisia ​​ja siisti rakennusten ympäröimänä sanoinkuvaamattoman luonnon kauneutta, et tuntuu rauhoittaa sielua iloitsee silmään. Scandinavian arkkitehtuuri syntyi kauan ympäröivät metsät, joet, vuonoja ja järviä. Luonto - on tärkein inspiraation lähde, edellytys rakentamiseen ja materiaalin.

Skandinavian kodeissa sopeutua maisemaan. Nämä ihmiset yrittävät suojella luontoa. Ympäristöystävällisiä ja tiivis - ovat tärkeimmät kriteerit talonrakennusta pohjoisessa.

Hotellissa on skandinaavisen tyylinen talo

Puhutaanpa suunnittelusta. Sen pääosat ovat esteettisyys ja ytimekäs. Tämä tyyli liittyy käytön vain luonnonmateriaaleja. On muistettava, että Skandinavian kotona pitäisi aina yhdistyvät mukavuus ja toimivuus. Tähän mennessä kiinteistömarkkinat on kasvava kysyntä talot rakennettu samaan tyyliin.

Julkisivu rakennuksen skandinaaviseen tyyliin näennäisesti ei ole mitään erityistä. Mutta on syytä tarkastella lähemmin, voi ymmärtää, että tärkein ominaisuus tämän julkisivu on vakavuus ja malttia. Lisäksi talossa sisätilat on myös ominaisuuksia. Ei käytännössä ole koriste-elementtejä. On kuitenkin muistettava, että ensisijainen värit ovat kirkkaita sisätiloissa.

Tässä talossa, jokainen tuntee rauhallinen ja rauhaa.

Keraaminen liesi-lämmitin on vaikuttavin tekijä talon. Se sijaitsee olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Tämä puuhella tulisi sijaita nurkkaan.

Skandinaviassa kunnioittavat rotunsa. Siksi kaikki perhekuvia, vanha kellastunut paperi, jotka liittyvät perheeseen, olisi sijoitettava seinille. Myös löytää paikkansa ja öljymaalauksia, työtä lasten.

Scandinavian mallit yksikerroksinen taloa avulla voit luoda täydellisen majoituksen, jossa tunnet olosi mukavaksi ja luottavainen. Loppujen lopuksi lähes kaikki lapsuudessani oli unelma - elää metsässä kota, mukaisesti varustetuista nykyajan vaatimuksia mukavan elämän. Nämä ovat Skandinavian kotiin. Kuvia näistä rakennuksista ovat kiehtovia. Ne ovat molemmat yksinkertainen ja tyylikäs.

Ennen siirtymistä rakennustyöt, meidän pitäisi kiinnittää huomiota hankkeisiin Skandinavian kodeissa. Ensinnäkin meidän pitäisi aloittaa rakentaminen, kun otetaan huomioon maaston. Talo skandinaaviseen tyyliin useimmiten rakentaa yhden tarinan. Usein ruokailutila on sijoitettu lasitettu terassi.

Scandinavian taloissa on houkuttelevan näköisiä. Erityistä huomiota kiinnitetään kun rakentaminen lämmön säilyttäminen. Siksi sinun tulee käyttää laadukkaita ikkunoita, jotka tarjoavat luotettavan lämmöneristys.

Yleisin materiaali talon rakentamiseen on liimattu tai muotoinen palkki. Se on myös hyvin suosittu ja runkorakenteet.

Alkaen monenlaisia ​​katon valittujen materiaalien pronssilevyt, laattoja tai luonnon polymeeriset materiaalit. Asiantuntijat neuvovat kiinnittämään huomiota harjakatto, koska heillä on kokoonpano, joka mahdollistaa lumityöt keväällä ilman ongelmia.

Kodikas ja moderni talo, kuten metsän kota rakkaan lasten tarina, - kotelo, valmistettu skandinaaviseen tyyliin. Perusmateriaalina rakennuskohteen on puu. Yleisimmin käytetty pyökki, koivu tai mänty.

Rakentamisen tällaisten laitosten on omat erityispiirteensä. Tämä talo on hyvin erilainen kuin tavalliset modernit mukavuudet. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

- Suuri puinen ikkunat.

- Puinen ovi.

- Maksimimäärä kerroksia: kaksi.

- Käyttää luonnon materiaaleja rakentamisen aikana.

Useimmiten tällaisissa taloja ei ole julkisivun koristelu. Lisäksi se ei tarjoa pohjakerroksessa ja ullakko. Rakenteet voidaan muodostaa useita värejä:

Skandinavian kodeissa on ominaista kirkkaat värit. Sisustus ei käytetä pelkästään valkoinen, mutta myös terrakotta, keltainen. Itse asiassa, ei paljon luonnon materiaaleja, joille on ominaista tällaiset värit. Tämä johtuu pääasiassa lehtipuu laji. Kuten käytetty kangas tällaisten rakenteiden, puulevyt jotka sopivat sisälle huomattavasti. Suunnittelijat sanovat, että on sallittua käyttää myös taustakuvia, mutta se on parempi valita siten, että tulevaisuudessa on mahdollista maalata. Muista, että maali on kirkkaita värejä.

Värikylläisyydestä alakatto ei pitäisi käyttää sisätilojen Skandinavian House sekä monimutkaiset kattorakenteisiin.

Sukupuoli tulisi tehdä vaaleaa puuta. Usein tämä materiaali käsitellään läpinäkyvä lakka, jonka läpi huoneen ottaa yllättävään keveys.

Päätavoitteena sisätilojen - se mukavuutta omistajat.

Projektit Skandinavian kodeissa yleensä kaikki tiedot rakennusmateriaaleja käytetty rakentamiseen.

Se olisi myös kiinnitettävä erityistä huomiota kaikkien kankaiden sisätilojen talon. Niiden pitäisi olla sopusoinnussa paitsi seinät, mutta myös keskenään. Värikuvio on eroavat vain värin voimakkuutta. Perusteella sisäisen koristelu toimitilat beige, sinertävä tai vaaleanharmaa sävyjä. Muista myös, että kaikki tuotteet on valmistettu kangasta (huonekalut, tyynyt, pöytäliinat) on valmistettu luonnonmateriaaleja. Asiantuntijat suosittelevat käyttää yksinkertaisia ​​kangas, mukaan lukien ne, joilla on karkea rakenne (pellava, esimerkiksi).

On muistettava, että taloissa skandinaaviseen tyyliin älä käytä mattoa. Paul koristaa neulotut itämaisia ​​mattoja ja matot.

Huonekalupäälliset, verhot, liinavaatteet ja pyyhkeet on joko raidallinen tai häkissä. Kumpikaan näistä voi olla läsnä myös Skandinavian koristeet ja kuvioita - peuroja, zigzags, joulukuusia ja lumihiutaleet.

Scandinavian puutalo - se on kaikki luonnolliset ja luonnollinen. Tämä majoitus näyttää hienolta paju huonekalut. Elementtejä sisustus on täysin yhdistetty valo viiniköynnöksen. Joten voit luottavaisin mielin käyttää koristeina koripajukorit, tyyny tuolit ja nojatuolit.

Loput huonekalut, joka on läsnä talossa on kevyt, houkutteleva ja viihtyisä. Olisi kerättävä nopeasti. Sisätilojen ehdottavat erilaisia ​​yhdistelmiä lasi- ja puupinnoille, suljettu tai avoin hyllyt. Sängyt pitäisi olla yksinkertainen runko, tuolien - sujuvasti kaartunut ja sohvat - tiivistetyssä muodossa ja valon verhoilu.

Sängyn valinnasta talon skandinaaviseen tyyliin, muista antaa etusijan varustettuja malleja laatikkoa vaatteita. Kaikki tuolit, pöydät ja sohvat on myös kokoontaitettava. Taulukoissa tervetuloa eri laatikot ja hyllyt.

Muista, että käytetyt huonekalut Skandinavian talossa on välttämättä tehty puusta. Käyttö sisätilojen muovista tai metallista on ehdottomasti kielletty.

Muista, että talon Skandinavian ilmatilassa erittäin tärkeänä. Näin ollen, huone on kevyt, ja huonekalujen määrä on vähennetty minimiin. Keinovaloa käytetään myös sisätiloissa. Niihin kuuluvat, jos luonnonvaloa ei riitä. On myös mahdollista käyttää useita erilaisia ​​valaistus.

Scandinavian yhden tarinan taloa sopivat ihmisille, jotka haluavat käyttää vain luonnollisia materiaaleja ja arvostaa toimivuus kaikkien heitä ympäröivää elämässään. Myös talon tämä tyyli sopii minimalistinen kannattajia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

91 − = 89