Puansetiya lisääntymiseen ja hoito

Leikkaaminen ja eteneminen joulutähti kotiin

Kun talvella kukkivat joulutähti loppuu, se voi tuntua, että kasvi kuolee, mutta se ei ole. Käyttöiän pidentämiseksi kukka viljelykasvien jalostukseen ja joulutähti kotiin. Aika ja oikein leikata antaa erinomaisen monivuotinen taimiaineiston, ja sen jälkeen loput muodostaa nuoret versot ja kukkii runsaasti.

Ominaisuus puansetii - talvi kukinnan mukana ulkonäkö värikkäitä ruusukelehdet, suojuslehdistä. Niiden ansiosta tehtaan sai toisen nimen - joulutähti. Ei ole yllättävää, joulutähti monissa maissa se esitetään lahjaksi talvilomillesi. Mutta kun kukinnan päättyy, kompakti pensas menettää koristelua.

Aloittelevat viljelijät usein vajoamisen lehtiä merkkinä kuoleman ja häikäilemättömästi päästä eroon kukka. Älä kiirehdi!

Tehdas tarvitsee vain pakollinen lepoaika joulutähti, joka kestää noin kaksi kuukautta, ja sitten versoja vastaperustetun lehdet ja huomaamaton kukkia ympäröivä pöllö rotuja Korvakkeet.

Ensimmäinen sato ostamisen jälkeen joulutähti kukka kotona odottamassa kun musertava kirkas vehreässä ruusukkeita. Ennen kuin kasvi eläkkeelle, se leikataan, jolloin kukin versoja 3-5 terveitä munuaisia. Ne antavat uutta kasvua ja tulla perusta tuleville kukinnan. Lomalla joulutähti siirretään viileässä ja kuivassa paikassa. Lämpötilassa + 14-16 ° C: ssa hajallaan auringonvalo potin edelleen 2 kuukausi.

Kun varret ei herätä merkkejä, joulutähti melkein ei tarvitse kastelua. Jos maaperä on kostutettu, se on hyvin varovainen aiheuttaa mätänevät juuret ja maanpäälliset osat.

Toukokuussa lepoaika punsettii päätökseen. Herätä vasen munuainen. Kun tämä tapahtuu, ruukku siirretään lämpimään valoisaan huoneeseen ja jatkaa aktiivinen kastelu, varmistaen, että menettelyjen välillä ylemmän kerroksen maaperän kuivuu vähän, ja potin tarjotin ei kerry vettä.

Kukkia oli rehevää ja vahva kuin mahdollista, kukka tulisi pitää korkeintaan 5-6 vahva versoja. Myöhemmin vihreät osat kukka voi nipistää elokuuhun, jolloin asetetut päissä versoja alkeita tulevaisuuden kukinnot.

Varret, joista on tullut tarpeettomia jälkeen karsimisesta, kello lisääntymiselle joulutähti talossa muunnetaan erinomainen pistokkaita.

Pistokaslisäys puansetii

Useimmiten, viljelijät käyttävät tilaisuutta kasvullisen lisäyksen. Parasta kaikessa pistokkaita pituudeltaan 10-15 cm, leikkauksen jälkeen saadut puansetiii kotiin juurtunut keväällä ja alkukesästä.

Koska laitos on milkweed, estäen kuivauksen paitsi leikata, vaan myös juuren muodostumista, niin ennen kuin poistua kappaletta varret maahan:

  • ne leikataan pois alemman lehdet;
  • viipaleita paikka muutaman minuutin upotetaan veteen;
  • sitten imupaperilla paperipyyhkeellä;
  • varret vinkkejä priporashivayut stimulaattori juurtumista.

Nyt pistokkaita, jotka on tarkoitettu jalostukseen joulutähti, valmiina istutusta. Alusta voi käyttää kevyt, hengittävä seos pestiin hiekkaa ja perliitti. Juuristo taimia ei ole liian suuri, joten ensimmäinen ja joulutähti elinsiirtoa pysyvään asuinpaikka, voit käyttää hyvin pieniin ruukkuihin tai kuppia 250 ml.

Alareunassa säiliön tehdä salaojitus reikä. Aluke varsi upotetaan syvyyteen 3 cm, se on tarpeeksi. Taimet sijoitetaan huoneeseen teplichke. Seuraavaksi nuori joulutähti edellyttää:

  • kastelu tarpeen;
  • kirkas mutta ei suoraa valoa;
  • vakio lämpötila 16-22 ° C;
  • tuuletus säännöllisin väliajoin.

Että hoitoa riittää pysäyttämään alkuun 45-60 päivää annetaan juuret ja olivat valmiita siirrettäväksi pysyvä ruukuissa. Elinsiirtoon joulutähti ottaa 7-10 cm halkaisijan omaava säiliö, alaosassa, joka tekee kuivatuskerros ja täytettiin sitten alustalevy, joka perustuu turvetta ja maaperän sisällyttäminen pieni määrä turpeen puhdistettiin vieraita aineita, ja hiekka.

Puhkeamista aktiivisen kasvun kärjen taimi on poistettu. Tällainen karsinta joulutähti kotiin voit heti saada haarautuvan pensas muutaman kirkas silmut.

Samoin käyttäytyminen elinsiirrot joulutähti jo tsvetshih viime kauden. Menettely suoritetaan toisella puoli kevään jälkeen karsimisesta kasveja kotiin.

lisääntymiselle joulutähti siemennestes

Harva tietää, että sato ei ole niin välttämätöntä lisääntymiselle talon joulutähti. Self-pölyttävät kukat ovat pieniä, voit odottaa muodostumista ja kypsymisen pyöristetty, lähes mustia siemeniä.

On helpompi kuljettaa siitepölyä pumpulipuikolla tai pehmeällä harjalla ohut. On tärkeää koskettaa jokaisen kukka ja varmista, että jyvät olivat rasvaa, jos se on tarpeen.

Jonkin ajan kuluttua paikalle kukkia vihertävä siemenet palot muistuttavat pikkusipuleita.

Kun lehdet alkaa pudota, laatikot kerätty ja tallennettu paperipussiin kosteus poissulkien. Kuivui, muuttua ruskeaksi laatikot helppo avata, ja kypsä siemenet kaulitaan.

Kannustaa muodostumista ituja, siemenet, joulutähti, levittäytyvät maan kosteana ja kevyesti sirotellaan maahan kolme kuukautta toipumassa kotijääkaapissa kerrostumista.

Itävyys alkaa lämpöä ja ottaa pari viikkoa. Koko tämän ajan viljelykasvien on kohtalaisen kostutettu. Emme voi sallia kasvua hometta tai, niin teplichku tarvitse ilmaa säännöllisesti.

Huolta taimet ei ole kovin erilainen kuin muiden kotimaisten viljelykasveihin. Pienet taimet sukeltaa ensin, ja sitten, kun he saavat vahvempi, pidä elinsiirrot joulutähti suuriin ruukkuihin.

Taudit ja tuholaiset joulutähti

Ongelmat viljelijän elinsiirtoa, leviämistä ja karsinta joulutähti kotihoidon liittyvät sääntöjen rikkomiseen. Vaikka tämä kasvi ei voi kutsua Moody, kukka voidaan kohdistaa hyönteisiä, sienten ja haitalliset bakteerit.

haittaavat eniten joukossa tauteja ja tuholaisia ​​joulutähti aiheuttavat kaikenlaisia ​​laho, provosoi noudattamatta jättämisestä kastelu järjestelmän ja ylläpidon kukka outoa kuumassa tai kylmässä ympäristössä. Emme voi sulkea pois infektio sieni-infektioita ja maatuholaiset kuten sukkulamadot tai mealybugs, jos kukka on istutetaan alustaan, jota oli jo käytetty ja jota ei ole desinfioitu. Laitos sijaitsee kuiva ilma, helposti hyökkäyksen punkit.

Kuitenkin, hyönteiset eivät aina vaanivat joulutähti kotiin. Usein jo valmistajalta ikkunalaudalla kukka saa tartunnan piilee takana lehden jauhiaisen.

Fighting tuholaisten ja tautien joulutähti on normalisoida vankilaolot ja käsittelyn ongelman aiheuttaja sienitautien tai hyönteismyrkkyjä. Asiaankuuluvat osat kasvin sieni, kun se on tarpeen poistaa ja korvata vioittuneen maaperän tarpeen.

Joulutähti: Care kotona (kuva). Suurimpia ongelmia hoitoon joulutähti kotona

"Betlehemin tähti", "joulutähti", "joulutähti", "kaunis joulutähti" - kaikki nimet trooppinen kasvi, joka on tullut symboli katolisen joulun ja uudenvuoden, ei vain Yhdysvalloissa ja Euroopassa, mutta myös Venäjällä.

Luonnossa se kasvaa pensas, päästä korkeus noin 3 metriä.

Koristeellinen Hänestä elävän suojuslehdet, kerätään pistorasiaan muodossa tähti noin pieni mitäänsanomaton kukkia.

Joulutähti kuuluu perheeseen Euphorbiaceae, tunnusomainen edustajien on huomiota herättävä on vaurioitunut kasveja myrkyllisiä maitomaista mahlaa.

Atsteekit käytetty elävä suojuslehdistä väriaineena kosmetiikka ja kudoksessa ja mehua - valmistukseen huumeita.

Nimi joulutähti nimettiin lääkärin ja kasvitieteilijä Dzh.R.Poynsetta joka löytää sen eteläisessä Meksikossa, hän alkoi viljellä sitä omassa kasvihuoneissa.

Villityyppisissä "Christmas Star" punainen verholehdet. Myöhemmin kasvattajat ovat jalostaneet lajikkeiden toisen väri:

• Pink - Maren, vaaleanpunainen, Dorotee, Festival Rouz, Freedom vaaleanpunainen;

• Valkoinen ja kerma - Annett Heg Valkoinen, Sonora White, Winter Rose, Polar Bear;

• punaisen - Premium Red, Winter Rose, EuroGlory, Black Beauty, Carousel tummanpunainen, Olympi, PeterStar;

Suojuslehdet voi myös olla valkea (Kulkuset) ja värikäs (suonet, reunukset): Sonora Valkoinen Glitter, Silverstar marmori, Carousel Pink, Jester Pink.

Lisäksi maalaus joulutähti verholehtien erimuotoiset lehtien: Eli lajikkeiden ryhmä Carousel suojuslehdistä on aaltoilevat reunat, kun taas Mansikka ja kerma vain kaksi bonus: lisäksi ylimääräinen monivärinen maalaus lehtien reunan huono leikata.

Kotihoidossa joulutähti ei ole monimutkaista. Kuitenkin tämän trooppisen kauneuden tyytyväinen kirkkaita värejä, sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä.

Joulutähti: Care kotona - eteneminen, karsinta, istuttamisen, lepoaika

Joulutähti on lisättyjä ainoastaan ​​kasvullisesti kotiin. Kevät leikataan apikaalisella pistokkaita (kukin niistä on oltava nivelväleistä 5 - pituus on saatu noin 15 cm) ja paikoillaan 10-15 minuuttia lämpimässä vedessä. Jolloin kiinni chyle kuivattiin imukykyinen paperi tai vanulla sirotellaan kohdat puuhiilijauhe. Valmistetut pistokkaat juurrutetaan veteen tai substraatin yhtä suuret osat turvetta ja hiekkaa. Tämän jälkeen taimet tulee sijoittaa teplichku tai peitetään purkki tai pussi. Nopeuttaa syntymistä juuret käytetään stimulantteja - kornevin, IAA. Optimaaliseen lämpötilaan tonkia on + 24-28ºS. Laskeutuminen ajoittain kostuttaa ja ilmasta. Noin 3-4 viikkoa juuret näkyvät aktiivinen kasvu alkaa. 2 viikon kuluttua juurtumista voi aloittaa lannoitus nuoret taimet. Paremmin versojen versot hyppysellinen 5-6 arkkia. Tällaiset menettelyt toteutetaan säännöllisesti, jolloin Bush kompaktissa muodossa. Yhtenäistä kehittämistä kruunu ajoittain potin kasvi on välttämätöntä pyörittää. Taimet viljellyn kaataa yksittäisiä ruukkuihin.

Keväällä (maaliskuussa) uusien ampumien aktiivinen kasvu alkaa joulutähti. Jotta ei oksettaisi eikä "itävyjä", mutta sillä on kompakti muoto, kouristus suoritetaan muodostaen karsimisen. Kasvuksessa heikot versot poistetaan, jäljellä olevat voimakkaat varret leikataan 1/3: ksi. Leikattuja osia käytetään juurtumiseen. Tämän jälkeen pyöritetään kirkkaalla paikalla, joka stimuloi uusien versojen kasvua.

Rajatuista poinsettiteistä ilmestyi uusia versoja

Heti kun ne kasvavat 10-12 cm: iin, ne puristuvat. Tämä menetelmä edistää kasvien kasvua: sitä enemmän oksia, sitä enemmän kukkia ilmestyy myöhemmin - kukkakimppu kukkii vain uusilla versoilla.

On parempi siirtää joulupukki keväällä, kun uusia versoja kasvaa karsimisen jälkeen. Uusi potti otetaan hieman enemmän kuin edellinen (jos lisäät sen toiseen, niin niiden välinen kuilu on 1-1,5 cm). Ruukkuissa välttämättä tehdään salaojitus.

Poinsettia on selkeä lepoaika. Sen kesto on 2 kuukautta. Tämän ajanjakson aikana kastelu vähenee, mutta maaperän täydellinen kuivaus ei ole sallittua. Kasvi pidetään lämpötilassa + 12-14 ° C.

Huomio! Lisääntymisen yhteydessä on huolehdittava siitä, että hedelmämehu on myrkyllistä ja voi aiheuttaa ihon ärsytystä, mahalaukun ja heinänuhan. Siksi kaikki maidon käsittely on parempi käyttää käsineitä.

Poinsettia kotihoito - maaperä, valaistus, kukinnan edellytykset

Tarvitsen valoa, valutettua maata: sen juuristo ei siedä kosteuden pysähtymistä ja tarvitsee paljon happea. Veteen likaisessa maaperässä se on helppo murskata. Palkoverkkoihin hyväksyttävä maaperän koostumus on seuraava: 3 osaa turpeesta ja 2 osaa lehtimaa, yhtä suurina määrinä turve ja hiekka.

Suora PoW ei siedä Poinsettia - on parempi valoisa ja diffuusi valaistus. Kesällä se voidaan sijoittaa ulkona: parveke, terassi, puutarha.

Lämpötila ja kosteus

Lepo-ajan aikana poinsettia on + 12-14ºС, kukinnan aikana - vähintään + 16ºС. Jäljellä olevilla kasvukausilla ankerias ankerias tuntuu hyvältä + 18-25 ° C: ssa. Trooppisena kasvinä "joulutähti" tarvitsee paljon kosteutta. Siksi sitä tulisi suihkuttaa useammin lämpimällä vedellä, ja kasvi, jossa kasvi, asetetaan säiliöön, jossa on märkäraja, kiviä ja laajennettu savi.

Maidontuotannon kukat eivät itsessään edusta mitään koristeellisia arvoja: ne ovat pieniä ja houkuttelevia. Kirkkailla kielillä on arvo. Ulkonäköä varten on järjestettävä lyhyt päivä -toiminto:

• Kaksi kuukautta (loka-marraskuu) kukkapuvut kirjanmerkkeihin säilytetään pimeässä 12-14 tuntia;

• Hämärän alkaessa potti peitetään laatikolla, tummalla paketilla tai paksuisella paperilla;

• Shelter poistetaan aamulla;

• 8 viikon kuluttua tällaisesta stimulaatiosta spurge palautetaan normaaliin hoitoon;

• 2 viikon kuluttua kirkkaat tukit näkyvät;

• On syytä muistaa, että kukkakimppujen kukat muodostuvat vain uusista versoista. Jotta kukkia kasvatettaisiin, on tarpeen joko kasvattaa uusia näytteitä tai virkistää nykyistä kehrää.

Poinsettia kotihoito - alkuun kastelu ja kastelu

Kesäisin piparjuuri kastetaan runsaasti, kun maa kuivuu. Talvella kastelu vähenee - alustan tulee olla hieman kostea.

On tärkeää, ettei jätetä ylimääräistä vettä kattilaan - jotta juuret eivät hajoaisi, se on tyhjennettävä.

Aktiivisen kasvillisuuden aikana (keväästä syksyyn) poinsettia ruokitaan monimutkaisella mineraalilannoitteella joka toinen viikko. Jos kasvi siirrettiin, se voidaan hedelmöittää aikaisintaan 30 päivää siirron jälkeen. Kasvimaiden leviämisen aikana (loka-marraskuu) fosforin ja kaliumin annos kasvaa.

Poinsettia kotona: miksi hän kuolee?

Aikaisen kellastumisen ja putoavien lehtien syy on kuiva ilma. Nostoa varten kasvi on usein sprinklöity vesisuihkulla.

Jos poinsetti heitetään pois, tämä voi tapahtua useista syistä:

• Luonnollinen prosessi ennen lepoaikaa;

• Virheellinen kastelu: ylivuoto tai riittämätön kosteus;

• matala kosteus huoneessa;

• potti seisoo luonnossa;

• laitos jäätyy kuljetuksen aikana;

Kun maa muuttuu suolaliuokseksi, lehdet keltaisiksi reunat, ruskeat ja kuivuvat. Maaperä, jossa liiallinen suolapitoisuus on peitetty vaalealla päällysteellä. Tässä tapauksessa on välttämätöntä löysätä maata useammin, lopettaa lannoitteiden käyttö ja varmistaa hyvä kuivatus kevättulavalan siirrossa.

Jos lehdet ovat epämuodostuneita, vääntyneitä, niille muodostuu "reikiä", tällainen kuva on tyypillistä molybdeenin puuttumiselle ja virheellisen happamuuden tasolle. Poinsettia tuntuu hyvin maaperän pH: ssa 5,5-6,2.

Molybdeenin puutteen ilmentyminen poinsetissa

Epäyhtenäinen väritys ja peittolevyjen (avioliitto) esiintyminen ilmenee äkillisissä lämpötilan ja kosteuden muutoksissa, epäsäännöllisessä ruokinnassa, valaistuksen puutteessa.

Jos poinsettien ulkonäkö ei vastaa lajikkeen muotoa, tiheyttä, lehtien väriä, niin tällaisia ​​kasveja kutsutaan chimereiksi. Poikkeaman syy on spontaani solu-mutaatio. Se ei ole tarttuva muille kasveille, hoito ei ole välttämätöntä.

Lehtien marinointi on merkki mosaiikkiviruksesta, joka välitetään imemällä tuholaisia. Tauti ei reagoi hoitoon, joten haavoittunut kasvi on tuhottava.

Poinsettia, epäasianmukaisella hoidolla, on altis erilaisille rotille:

• Juurien ja varren roottumisen myötä lehdet vaipuvat ja muuttuvat keltaisiksi, vanhojen lehtien reunat ruskeat. Juuret muuttuvat pehmeiksi, niiden kankaat ovat kerrostettuja.

• Ruskea rotu vaikuttaa pääasiassa istutettuihin pistokkaisiin. Jotta ne voidaan istuttaa istutuksen jälkeen, suihkuttaa Rovral-fungisidilla.

• Harmaa rotu kehittyy suurella kosteudella ja alhaisella lämpötilalla. Useimmiten se vaikuttaa kasviin värjäytymisjakson aikana. Kukinnot, lehdet ja varret ovat tummia pilkkuja, joilla lisämuoto kasvaa sporangian kanssa. Laitoksen vaikuttavat alueet poistetaan ja se ruiskutetaan fungisidisella liuoksella, esimerkiksi Topsin-M, Fundazolilla.

Kun mehiläishoito vaikuttaa munakoisoon, lehdissä muodostuu valkoista pinnoitetta, jonka alapuolella kudokset muuttuvat ruskeiksi ja kuolevat. Taudin torjumiseksi käytetään sienitautien, kuten Fitosporin-M, Topaz, Skor, Alirin-B.

Poinsettia, johon on vaikuttanut jauhemaissi

Joskus "joulutähden" lehdissä voi havaita säädös - raskas muotokuvio, joka muistuttaa asteikkoa. Syy tällaisiin muutoksiin ei löydy tutkijoilta. Voimme olettaa alhaisten lämpötilojen, virusinfektioiden, geneettisten mutaatioiden vaikutuksen. Kasvi itse ei aiheuta epämukavuutta.

Lehtien kukkasolujen läsnä ollessa näkyvät punctureja, joiden ympärille lehtikudos deformoituu ja kiertyy. Tuholaisten tuhoamiseksi käytetään hyönteismyrkkyjä (Fitoverm, Fufanon, Aktellik jne.).

Jos mildewsillä on ateria ja röyhkeä, ne voidaan ensin poistaa mekaanisesti tamponilla, joka on kostutettu alkoholilla tai pesty saippualla. Jos on olemassa monia, hyönteismyrkkyjen (Aktara, Fitoverm, Vermitek) hoito on perusteltua.

Bractin kuolema, lehtien kärkien stimulointi, heikko runko ovat tyypillisiä ilmiöitä kalsiumin puutteen läsnäollessa. Tämän eliminoimiseksi on maidon käyttöä veteen mahdol- lisesti kalsiumnitraatin (1,5 g / l vettä) liuoksella.

Molybdeenin puute ilmenee lehtipäiden kloroosista ja niiden reunojen ruskistumisesta. Tässä tapauksessa on välttämätöntä säilyttää pH 5,5 - 6,5 ja syöttää hyytelöä monimutkaisella lannoitteella, jossa on mikroelementtejä.

Kun ilma on kuiva, "hämähäkki", joka elää lehtien alapuolella, voi asettua "joulutähtiin". Pistelypaikkojen väri on kellertävä. Toiminnan seurauksena lehdet häipyvät, kuivuvat ja putoavat. Sen torjumiseksi kasvi ruiskutetaan vihreällä saippualla. Jos tämä toimenpide ei auta, käytä punkkien torjunta-aineita (Actellik, Sanmayt, Fufanon).

Toinen yleinen tuhoeläin on lepakko, joka on pienikokoinen hyönteinen, joka on samanlainen kuin koi. He laskeutuvat lehtien alapuolelle. Toukat ruokitaan kasvin mehussa, imago kärsii virustaudista. Jotta voisimme päästä eroon valkoihoisista, hyytelöä ruiskutetaan hyönteismyrkkyillä (Aktara, Confidor).

Musta samettinen pinnoite lehtivihreän lehdissä osoittaa mustan sienen esiintymistä. Hän selviytyy tuholaisten imemiseen. Sienipäällystetyissä kudoksissa fotosynteesi häiriintyy. Tämän sienen ulkonäön estämiseksi on välttämätöntä torjua haitallisia hyönteisiä.

© 2012-2018 "Naisten mielipiteet". Kun kopioit materiaaleja - tarvitaan linkki lähteeseen!

Päätoimittaja portaalista: Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Toimitus: +7 (965) 405 64 18

Poinsettia: hoito ja lisääntyminen

Poinsettia (Poinsettia) - pensas kasvi, joka kuuluu perheen herättämiseen. Poinsettia kutsutaan "jouluksi" tai "jouluksi", koska se kukkii talvella jouluksi.

Poinsetti huoneen olosuhteissa jopa 60 cm korkea. Hänen lehdet ovat tummanvihreitä, jumittuja lopussa.

Hoito poinset kukinnan aikana ja kukinnan jälkeen on erilainen.

Hoito poinsettille kukinnan aikana

Kun ostat tehtaan myymälässä, sitä on mukautettava uuteen ilmastoon. Poinsettia ei siedä äkillisiä lämpötilan muutoksia, luonnoksia ja kylmää (se voi hylätä lehdet). Laita se varjostettuun, luonnolliseen paikkaan, jossa on kohtalainen lämpötila (18 - 20 ° C), pidä se 2 päivän ajan ja siirrä se sitten pysyvään paikkaan.

Ilman lämpötila ja valo joulupukin kukinnan aikana. Valon kirkkauden on oltava riittävä, ikkunan lähellä sijaitsevien talojen itäiset, läntiset tai eteläiset sivut eivät ole välttämättömiä suoraan auringonvalolle laitokseen - ne voivat polttaa lehdet. Kukinnan aikaisen hyytelöajan ilman lämpötila ei saa olla alle +20 - + 22 ° C, mutta ei alle + 18 ° С.

Kastelu ja kosteus. Kukinnan aikana, joulupukki on usein kasteltu ja ripoteltu, niin se pitää tukilautansa pitkään. Jotta vesi on tarpeeksi runsaasti lämpimää vettä, maaperän yläkerroksen kuivumisen jälkeen on tarpeellista tyhjentää kaikki ylimääräinen vesi pannusta (vettä kastelun jälkeen levyssä ei saa olla yli 30 minuuttia), jotta maa ei ole liian kostea. Riittävän kosteuden takaamiseksi poinsettia tulee ruiskuttaa pehmeällä (ei jättää tahroja) vettä huoneenlämmössä 2 kertaa päivässä.

Kukinnan joulutähti ei tarvitse repot ja ei tarvitse ruokkia.

Hoito kukinnan jälkeen joulutähti

Useimmissa tapauksissa joulutähti kukkii vasta helmikuun lopulla, tänä aikana, se putoaa lehdet ja alkaa lepoaika, useimmat ihmiset uskovat, että kasvi kuolee ja heittää sen.

Varmistaa hyvä vahvistus ja joulutähti rikas väri, on tarpeen leikata puoli ja antaa kasvin varjostettu viileässä (ei vähemmän kuin 10 ° C); Meidän täytyy vähentää kastelua, pitää varjostus ennen loppua keväthallojen yön yli, sitten tuo ulkoilmaan varjossa.

Kukinnan jälkeen joulutähti leikkaamme syytä istuttaa. Paras aika istuttamisen on touko - kesäkuun alussa. Valitse potin hieman suurempi kuin edellinen. Alukkeen on oltava turvetta ja makuualustan lisäämällä turvetta, humusta ja hiekkaa (3: 3: 1: 1: 1), täytyy myös varmistaa kuivatus.

Elinsiirron jälkeen joulutähti jättää jonkin aikaa, joten hän alkoi. Seuraavaksi laita hyvin valaistussa paikassa (ei suoraa auringonvaloa), runsaasti vettä ja alkaa ruokkia (2 kertaa 30 päivää). Laitos alkaa tuottaa puolelle versoja nuoret versot (vaiheessa 4-6 lehdet) valita 4 vahvin ja kehittynein ja loput sadon (siitokseen).

Miten saada joulutähti kukkia

Alussa syyskuun joulutähti siirtyä huoneeseen, vähitellen vähentää kastelua ja lannoitusta. Jotta joulutähti kukka, lopusta syyskuun laitoksen olisi alennettava päiväsaikaan. Voit tehdä tämän, klo 18.00 08:00, ja kuljettaa sitä pimeässä paikassa, joka ei ole valoa tai peitetty mustalla polyeteeni- tai mustaa agroplenkoy. Do shadowing tarve noin 2 kuukautta. Sitten kasvit laitettiin valoisa ja lämmin paikka ja kastellaan säästeliäästi ja asianmukaisen kosteus. Odotamme kukintaa.

Joulutähti levittävät pistokkaita ja siemeniä. Leikkaa pistokkaat ja istutettu kuten tavallista, mutta on yksi piirre: 15 minuuttia on tarpeen laittaa veteen, meni mehua.

Sairaudet näkyvät väärään hoitoon. Tuholaisia, jotka uhkaavat joulutähti: hämähäkki punkki, Jose mittakaavassa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

92 − = 83