Puhdas rauta mittakaavassa

Kolme tapaa puhdistaa rauta mittakaavassa kotona

Likaa sisälle kotiin laite silitys paitsi estää normaalia toimintaa, mutta voi pilata suosikki asioita. Jos esimerkiksi likainen vesi joutuu hienopestävät, se on pakko jättää joitakin paikkoja, jotka sitten on siivottava. Siksi on tarpeen miettiä etukäteen, miten puhdistaa raudan mittakaavassa. No, jos se on jo olemassa, meidän on toimittava heti! Mutta ensin katsomme, miten voit yleensä välttää vitsaus.

Sinun rakas auttaja aina toimi hyvin, älä kaada säiliöön vesijohtovedellä. Kotona paras käyttää tislattua. Osta se voi olla missä tahansa huoltoasemalla, se on sen arvoista halpa, mutta tuo suuria etuja. Joten jos sinulla on auto, ja sinun täytyy täyttää säännöllisesti, vain napata pari kontteja.

Jos tislattu vesi ei ole käytettävissä jostain syystä, kokeile käyttää puhdistettua tai puolustamisesta. Tietenkin, se on vielä jonkin verran suolaa, mutta mittakaava sen soveltamista muodostetaan paljon hitaammin, niin puhdasta, se on paljon helpompaa.

Älä odota laskennallista suolojen palaset putoavat ulos aukkojen höyry. Yritä puhdistaa raudan ajoissa, ja sitten hän on varmasti pitkä miellyttää sinua sen oikean toiminnan.

No, nyt on aika mennä tärkeimmät puhdistus tekniikoita.

Käytämme toimintoa samootchistki

Valmistajat Iron tietenkin tietoisia ongelmasta mittakaavan muodostuminen tuotteissaan. Siksi kaikki nykyiset mallit on erityinen puhdistus toiminto, jota voidaan käyttää kotona. Ennen kuin tehdä työtä, sinun täytyy huolellisesti lukea käyttöohjeita. Lyhyesti, prosessi puhdistusta on seuraava:

 • Kaada vesisäiliöön kuin mahdollista;
 • asettaa ainoa lämmityksen säädin on korkein lämpötila;
 • Kytke virtajohtoa pistorasiaan;
 • antavat välineen lämmetä, jäähtyä ja lämpenee (varo / off hehkulamppu);
 • kun rauta toimii, tuo ulos kylpyhuoneesta isoon kulhoon;
 • Nyt kallista laitetta yli kulhoon pohja alas;
 • klikkaa painiketta automaattinen puhdistus.

Höyryä, joka sitten alkaa erottua voimakkaasti Kertaluonteisten aukot pohjassa, poistaa sisätilojen kodin avustajan kaikki tarpeettomat. Sinun tarvitsee vain vetää ulos virtajohto, odota sen jäähtyä kunnolla ja huuhtele säiliö useita kertoja puhtaalla vedellä. Älä unohda lopussa varovasti pyyhi se pyyhkeellä!

Kuten ilmenee rauta mittakaavassa, käyttäen sitruunahappoa

Suosituin tapa - on käyttää kranaatin. Tämän täytyy liuottaa lasilliseen vettä pulla hapon ja kaada sitten saatu liuos säiliöön. Sitten sinun täytyy asettaa maksimi kuumennuslämpötila ainoa ja käynnistä laite.

Kotisi lämpenee ensin avustaja, ja sitten sammuu. Tässä vaiheessa, sinun täytyy painele höyryn painiketta tai käyttämällä "höyry" eli lähes kaikki modernit mallit. Varaudu siihen, että yhdessä lautalla tulevat ja paloja roskaväkeä, niin pitää laite yli kulhoon tai upota.

Kun menettely säiliöstä poistamiseksi sitruunahappoliuoksella. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa pehmeällä liinalla.

Digestoitua saastuminen säiliön sisällä

Ennen kuin käytät tätä menetelmää, saa mitään kuumuutta kestävä astia, joka sopii suosikki avustaja. Usein käyttää laajaa paistinpannu, pannulla tai lasin vuokaan. Sinun tulee myös kätevä kaksi pientä puutikkuja, joka täytyy laittaa rauta niin, että siellä oli matkaa noin 1 cm. Joten se on helpointa puhdistaa niiden välillä ja pohja.

Nyt sinun täytyy tehdä seuraavat:

 • Sekoita veden kanssa sitruunahappoa tai mitään erityisiä välineitä puhdistukseen asteikon, joka voidaan ostaa kaupassa kodinkoneet;
 • Keitetään saatu liuos;
 • Asenna kone puukepit sisäpuolella kuumuutta kestävä astia;
 • Kaadetaan varovasti saatu liuos siihen. Nesteen tulisi kattaa anturan 1-1,5 cm. Näin ollen kaikki kumi ja sähköiset osat laitteen on oltava vedenpinnan yläpuolella. Tärkeää: rauta koko ajan pois!
 • Aseta astia on pieni tulipalo ja keitä hiljalleen 10-15 minuuttia. Tänä aikana koko asteikon luovuttajilta,
 • hyvä pestä yksikkö ja sen ulkopuolella;
 • Pyyhi kaikki osat pehmeällä pyyhkeellä.

Mielenkiintoinen tapa puhdistaa video

Se on siinä! Älä unohda säännöllinen puhdistus suosikki avustaja, ja sitten hän on varmasti miellyttää sinua pitkää ikää!

Materiaali päivitetty 13.07.2017

Menetelmä käyttäen sitruunahappoa - juuri oikea.

Jos valitset virtaava vesi on kovaa - käytä vettä pehmentäviä virtaus suodatin, suodatin-kannu, tai pahimmillaan hyvin keitettyä vettä useita kertoja (jälkimmäisessä tapauksessa suurin osa saastalle valtaavat vedenkeitin)

Älä unohda tätä ruskea roskakoriin ja puhdistus sitruunahappoa. Tämä perekalenny kalkkia, joka on muodostettu sen kaikille pinnoille sisällä rautaa, hapolla ja reagoida kiehuvassa pohja. Ja jos rauta käynnissä - se on paljon ja se on erittäin syövyttävä - Tuuleta huone menettelyn aikana, ja huolehtia silmäsi, parit ananaksen voi napostella - se ei ole tappava.

Pitää kupin laimennetun "kranaatti" ja jotkut puuvilla levyjä. Välillä alkaa pari kostutetulla vanulla limonka poista roskat ulokkeita. Asianmukaista sorminäppäryyttä wouldn polttaa. Sitten valua kapasitanssi jäämien happoliuoksella ja täyttää useita kertoja pesemällä sisällä puhdasta vettä.

Lopussa täyttää tankki täynnä puhdasta vettä ja käydä läpi puhdistuksen. Levyt, voimakkaasti liotetaan limonka jokaisen vapautumisen höyry blotattiin reikää - ne on talletettu edelleen RAID - tämä on niiden ratkaisu ja myös purkaa energiaansa.

Ja lopuksi, älä poimi mitään metallia reikiin anturan! Naarmuttaa viimeistely ja jonkin ajan kuluttua se alkaa hajota.

Miten puhdistaa rautaa mittakaavassa

kunkin kotiäiti rauta on välttämätön väline jokapäiväisessä elämässä. Lähes päivittäin höyrysilitysrauta ja vuori pellavaa ja vaatteita. Aikana usein käyttää missä tahansa raudasta on muodostettu ns vaahto, joka destruktiivisesti vaikuttaa laitteen toimintaan. Mietitäänpä yksityiskohtaisesti eri vaihtoehtoja, miten puhdistaa rauta mittakaavassa kotona.

Mikä se on tämä koulutus ja miten se näyttää paremmin ymmärtää prosessin miten puhdistaa raudan mittakaavassa pitäisi tietää. Scum kutsutaan kiinteä liukenematon suola talletukset (pääasiassa kalsium ja magnesium), pinnoille muodostuu laitteen, jossa kiehuva tapahtuu, ja haihduttamalla raakatuote kovasta vedestä, suoloista. Tästä on selvää, että pääsyy kiinteän talletus on kovaa vettä. Ja se on jäykempi kuin, mitä suurempi kerroksen sedimentti on muodostettu.

Näkymätön sisällä rauta asteikolla kerros voi aiheuttaa suurta vahinkoa laitteen. Ensinnäkin, mittakaava on riittävän alhainen lämmönjohtavuus kymmenen kertaa pienempi kuin teräksen, josta lämmityslaite on tehty rautaa. Tämän vuoksi on toimintahäiriö laitteen, ja se menee alas paljon aikaisemmin kuin eliniän. Toinen syy tarve säännöllisesti turvautua puhdistus raudan mittakaavassa kotona on, että ajan mittaan, pieniä hiukkasia sedimentin pudota ja tukkia reiät pohja tai vedestä ja voidaan jättää kankaaseen silityksen aikana vaikeiden tahrojen.

Jotta puhdistaa sisällä rautaa mittakaava on paljon vähemmän, kannattaa noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 1. Käytä vain pehmeää, puhdistettua vettä käytön aikana rautaa. Ihanteellinen suoritusmuoto tislattua vettä. On myös mahdollista kaataa suodatetun tai äärimmäisissä tapauksissa, puolustaa vettä. Tyhjennys jäljellä oleva vesi on jokaisen käyttökerran jälkeen.
 2. Valita ja kunnioittaa silitys ja höyrytys.
 3. Nykyaikaisessa rautoja jonka itsepuhdistustoiminto, esimerkiksi Philips, rautaa kalkinpoisto tuottaa ehkäisyyn vähintään 1-2 kertaa kuukaudessa.

Paras höyrysilitysrauta tislatussa vedessä kaadetaan. Sitä voi ostaa mistä tahansa huoltoasemalla.

Miten puhdistaa mistä mittakaavassa höyrysilitysrauta

On olemassa useita tapoja uskollinen puhdistusohjeet rauta mittakaavassa kotona nopeasti ja tehokkaasti:

 • Käytä itsepuhdistustoiminto rauta;
 • protivoizvestkovogo puhdistus sauva;
 • eri keinoin, tuhoaa vaahdon.

Harkita kunkin menetelmän yksityiskohtaisemmin.

Miten poistaa kalkkia rauta kanssa itsepuhdistustoiminto

Koska keksintö höyrysilitysrautojen ongelma laskeutumisen kalkin alkoi huolehtia ei ainoastaan ​​kotiäidit vaan myös tuottajat näitä samoja silitysrauta. Ulos tilanteesta oli uusien mallien rautoja erityistä tehtävää «itsestään puhdas», eli itsepuhdistustoiminto. Eri valmistajat ovat toteuttaneet innovaatio omalla tavallaan. Esimerkiksi asiantuntijat yksi tunnettuja yrityksiä suosittelevat miten puhdas rauta Philips alkaen mittakaavassa:

 • Täytä vesisäiliö merkki «max«. Älä käytä mitään kemiallisia tai muita keinoja, kuten selvästi rauta Philipsin joka tarvitaan ainoastaan ​​puhdasta vettä;
 • aseta lämpötilaksi maksimipisteet, kytke virtalähde;
 • parolerulyator asetettu "0";
 • rauta yläpuolella aluksen (amme, pesuallas, altaan);
 • paina painiketta itsepuhdistustoiminto ja pitämällä se samalla useita kertoja voimakkaasti ravistella rautaa. Tällä hetkellä, mistä aukkojen pohja tulee ulos kontaminaatiota veden ja höyryn;
 • irrota virtalähteen rauta;
 • Jäähdytyksen jälkeen laite, huuhdellaan perusteellisesti juoksevalla vedellä höyrykammiossa.

Lähes kaikki uudet mallit rautoja itsepuhdistustoiminto mittakaavassa. Muista tarkistaa ohjeet ennen laitteen käyttöä.

On tärkeää tiukasti sääntöjä säädetty ohjeiden mukana rautaa ja erityisesti uusien monimutkaisten mallien rautoja. Mielenkiintoisin on, että jotkut kotiäidit eivät edes tiedä läsnäolo raudan tällaisen hyödyllinen ja käteviä toimintoja. Siksi hankkimalla rautaa, muista lukea huolellisesti käyttöohje.

Learning miten puhdistaa raudan mittakaavassa Phillips sisällä, kiinnittää huomiota muihin merkkeihin.

Valmistajat Bosh ja Siemensin kodinkoneet tarjoavat silitysrauta sisäänrakennettu, joka neutraloidaan kalkilla. Laite on tarkoitettu rauta kasetti on varustettu helmiä, korvaamalla positiivisten ionien kalsiumin ja mangaanin negatiivinen. Asiantuntijat näistä yrityksistä väittävät, että järjestelmä toimii tehokkaasti koko elämän laitteen.

Menetelmä puhdistus tangon protivoizvestkovogo

Pidämme yksityiskohtaisesti, miten puhdistaa mistä mittakaavassa raudan Tefalin sisällä. Nykyaikaiset rautoja tarjotaan erityisiä merkkejä irrotettava sauva, joka kestää koko ammuttu kalkkia. Noudatettava seuraavia sekvenssin toimia kunnolla puhdistaa Tefal rautaa asteikolla:

 • kun rauta on jäähtynyt, on tarpeen poistaa tappi vetämällä suluissa;
 • tanko sijoitetaan altaan aikaisemmin valmistettuun liuokseen, jossa oli 9% etikkaa vedellä 1: 1 tai 1 tl sitruunahappoa litraa kohden vettä;
 • sauva liota liuoksessa tunnin tai kauemmin, jos tarpeen;
 • Huuhtele vedellä sauva, poista kalkki tähteet, kuivaa pyyhkeellä ja asetetaan paikoilleen.

Protivoizvestkovogo puhdistus sauva tulee suorittaa vähintään 1 kerran kuukaudessa.

Ymmärtämällä miten puhdistaa Tefal rautaa mittakaavassa, me ymmärrämme, miten se on usein tarpeen suorittaa tämän yksinkertaisen menettelyn. Asiantuntijat suosittelevat puhdistaa protivoizvestkovy sauva kerran kuukaudessa, ja se on mahdollista useammin käytettäessä käsittelemätöntä vettä.

Joissakin malleissa on rautoja protivoizvestkovymi patruunoita tai kasetteja. ne eivät yleensä tarvitse puhdistaa, ja vaihtaa tarvittaessa. Se on myös erittäin tärkeä malli rautoja sisäänrakennetulla irrotettava veden suodattimet. Ne puhdistettua vettä epäpuhtauksista kovaa suoloja ja estää esiintyminen vaahdon.

Miten poistaa kalkkia rautaa käteviä työkaluja

Edes yksinkertaisimpia höyrysilitysrauta, ilman erityistä itsepuhdistustoiminto voidaan puhdistaa kalkkia kotona. Mieti, mitä tarkoittaa käytettävissä puhdistukseen lietteen rauta ovat tehokkaimpia:

Miten puhdistaa asteikosta rauta sitruunahappo

nämä vaiheet, muista seuraavat turvallisuusmääräykset suorittamaan menettelyn oikein ja tehokkaasti, sinun pitäisi:

 • 1 laimennettiin pakkaus sitruunahappoa 200 ml: aan kuumaa vettä;
 • kaadetaan liuos höyrykotelosta huippu;
 • Aseta säädinpyörää maksimilämpötila ja kytke virta;
 • rauta yläpuolella alus (altaan, pesuallas tai kylpyamme);
 • Kun kuumennuksen jälkeen, laite sammuu on tarpeen puhdistaa se nesteestä toistuvasti painamalla irrotuspainike höyry;
 • Irrota rauta, ja sen jälkeen täydellistä jäähtymistä, huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä.

Monet kotiäidit sitä mieltä, että kaikkein tehokkain puhdistus raudan mittakaavassa sitruunahappoa.

Kun rauta kalkinpoisto vapautuville kemikaaleille pistävä höyry. Ole varovainen! Noudata turvaohjeita!

Vastaavasti, puhdistus voidaan suorittaa etikan rautaa. Liuoksen tekemiseksi, on tarpeen käyttää vain etikkaa laimennetaan juokseva vesi 50/50.

kohdennetaan pistävä höyryä, joten muista tarkkailla tarvittavat turvatoimet tietojen puhdistus tekniikoita. On parasta suorittaa menettelyn lähelle avoimesta ikkunasta.

Toinen tehokas tapa, miten puhdistaa sisällä rauta mittakaavassa käyttäen tavallista kivennäisvettä. Huomioon kaikki vaiheet järjestyksessä:

 • kaadetaan säiliöön kivennäisvettä merkkiin «max«;
 • lämpö jo maksimissa ja kytke virta;
 • jälkeen lämmitysjärjestelmä ja automaattinen sammutus, rauta yläpuolella aluksen ja alkavat tuottaa pareja kuorituista mittakaavassa;
 • useita kertoja toistaa menettelyn, huuhtele juoksevalla vedellä rautaa.

Tämä puhdistus on tarpeen viettää 3-5 kertaa, riippuen pilaantumista sisäpinnan. Näin ollen ennalta määrättyyn minimiin valmistamiseksi 1 litra mineraalivettä.

Puhdistus avulla erikoistyökaluja

Ja nyt tarkastella, miten päästä eroon kalkkikivipitoisuuden raudan sisällä erityisiä keinoja. Yleisin ja edullinen avulla "kalkinpoisto" käytetään yleensä puhdistaa ruukkuihin. Laimentaa tl avulla dekantterilasiin juoksevan veden alla, sitten kaadetaan säiliöstä huippu. Lämmitä väline korkein lämpötila, sammuta, jätä ajaksi 30-50 minuuttia riippuen saastumista. Sen jälkeen valutettu hiukkaset vaahdon ja huuhdeltiin vedellä perusteellisesti, höyrykammiossa. Jotkut kotiäidit kehotetaan käyttämään puhdistusainetta, "Silit" eikä "kalkinpoiston". Lisäksi kaupallisesti saatavilla kemiallisia erityisiä puhdistusaineita nimittäin silitysrauta - «taikavoimaa», «Bon», «Topper» ym. Ennen ostaa ja käyttää näitä varoja muista lukea ohjeet käytöstä niiden tuotteita.

Puhdistus raudan höyryhauteella

Monet kotiäidit huomata korkea hyötysuhde tämän menetelmän puhdistusta. Kuitenkin on vaarallisin. Turvautumalla sen, kannattaa olla hyvin huolellinen seurata tarvittavat varotoimet. Joten, Katsotaanpa, miten puhdistaa sisäpuolelta raudan mittakaavassa höyrysauna:

 • metallisen leivinpaperilla laittaa kaksi puista säleet, laita ne päälle raudan pohjaan ainoa;
 • pohjaan pannulla kaataa "hilseenpoistoon" tai muut välineet kattilakivenestoainetta (seuraavia ohjeita), tai sitruunahappoa per 1 tl litraa vettä;
 • Kaada kiehuvaa vettä pannulla niin, että se juuri ja juuri kattaa alareunan anturan, mutta koko pinta ainoa pitäisi olla vedessä;
 • jätä rauta tässä asennossa ajaksi 40-50 minuuttia, sitten huuhtele juoksevalla vedellä ja kuivaa pyyhe;
 • alla erittäin raskas likaantumista voit asettaa pannulla hidas kaasu, joka on paljon vaikutuksen lisäämiseksi puhdistusaineita.

Pidentää todellisen auttaja jokaisen kotiäiti - Rauta on kuitenkin ensiksi tutkia huolellisesti oheisen ohjeen, ja toiseksi paras vaihtoehto päästä eroon rautaesiintymää, ja kolmanneksi, säännöllisesti ja huolellisesti valittu suorittamaan puhdistusprosessi.

Miten puhdistaa rautaa mittakaavassa

Omistajalle joutuu kysymys siitä, miten puhdistaa mistä mittakaavassa rautaa. Vaikka kalleus kodinkone silitystä ei takaa ilman epäpuhtauksia tai skaalaus pohjat sisäpuolella. Käytön aikana, eivät aina käytä tislattua vettä, joka johtaa plakkia. Laite toimii huonommin ja tahroja. Valikoima erityinen ja folk korjaustoimenpiteitä tehokkaasti auttaa pääsemään eroon vaahdon.

Tapoja poistaa rautaa mittakaavassa kotona

Tuloksena plakki aiheuttaa saastumista vaatteiden kanssa hänen silitystä. Ne ovat ruoste tai keltaisia ​​pisteitä, jotka vaikuttavat ulkonäköön suosikki asioita. Joku ajattelee yksikkö asteikon pilalle ja jo kiire ostaa uuden. Se on turhaa: on olemassa useita menetelmiä, miten puhdistaa rauta kotona - alkaen itsepuhdistuva on "koti" tarkoittaa.

Kuinka helppo puhdistaa mistä mittakaavassa rautaa? Nykyaikaiset valmistajat ovat hoitaneet asiakkaiden ja tarjosi kotiin höyry avustaja erityinen tehtävä. Se on nopea itsepuhdistusjärjestelmä kotona pari askelta:

 1. Etsi ohjeita, millaista vettä tulisi käyttää silitystä.
 2. Kaada laitteeseen enimmäismäärä nestettä.
 3. Aseta kuumennuslämpötila korkeimmalla tasolla, kytke laite sähköverkkoon.
 4. Odota, kunnes se lämpenee, ja aika automaattinen sammutus ilmoitusta.
 5. Toista lämmityksen prosessin 2. aikaa.
 6. Kun taas rauta kulkee 2 lämmitys / jäähdytys sykli, poistaa kuumuutta kestävä astia, kuten altaan.
 7. Taivuta laitetta yli altaan ja paina itsepuhdistuvat painiketta.

Puhdista laite lialta ja plakin johtuu intensiivistä eristäminen Pohjasta höyryn, josta näet alareunassa altaan jälkeen jätevesihuolto. Tehokkaampaa hilseenpoisto annettiin hieman potryasyvat laite aikana veden tyhjennys. Jäähdyttämisen jälkeen rauta huuhdellaan muutaman kerran vedellä ja virtauskapasiteetin pyyhkiä kuivaa laite itse.

Erikoistuneet kalkinpoisto

Tavarat markkinat kodinkoneiden on laaja valikoima anti-skaalaus rautoja:

 1. "Kalkinpoisto". Erikoistyökalua jonka avulla voit poistaa kalkkia. Päästä eroon avulla lialta, laimenna aine sellaisella määrällä vettä, joka on määritelty ohje. Kaada saatu liuos osaksi rautaa, liitä se verkkoon ja odota 30 minuuttia. Jäähdytyksen jälkeen huuhtelun puhtaalla vedellä.
 2. Topperr. Karstanpoistoaine aktiivisesti toimivat kalkkia rakenne, joka johtuu korkea pitoisuus. Valmistamiseksi puhdistusainetta, yhdistää vesi, ja tarkoittaa, että suhteessa 2: 1. Kuumenna rauta pystyasennossa, ja sitten laittaa se pelkästään. 2 tunnin kuluttua kaadetaan liuos. Huuhtele astia ja sitten täytä se veden, lämmön ja höyryn syöttämiseksi puhdistaa pohjat vaahdon. Progladte tarpeetonta liinaa jäänteitä kalkkia.
 3. Top House. Puhdistusta varten laitteen täyttö- kapasiteettia 100 ml: lla vettä ja 50 ml pesuainekoostumuksen. Kuumenna rauta "puuvilla", asento on pystysuora. Kun lämmitys on valmis, mene höyryn tilassa, kääntämällä laitetta vaakasuunnassa. Odota 10 min. ja liuos viemäriin. Pese rauta höyry tilassa, kunnes ulos rei'istä ei lakkaa kalkkia hiukkasia.
 4. Greenfield. Kynä kemiallinen vaikutus, joka käytetään suoraan hoitoon silitystä pinnan metallin tunkeutuminen. Kaasujen poistamiseksi, lämmön yksikkö fleece raudalla lämpötilassa, ts 140 ° C Laita lyijykynä ainoa. Muutaman minuutin pyyhi puhdistettavaa pintaa pellava ja puuvilla kangasta. Jäähdytyksen jälkeen pesuvesi ainoa.

Folk korjaustoimenpiteitä puhdistukseen pohjalevy

Lisäksi erikoistuotteita, voit käyttää ja kotiin menetelmiä. Tässä ovat reseptit miten puhdistaa rauta metalli levinneisyys ja laajuus:

 1. Suolaa. Erinomainen työkalu puhdistukseen jalkapohjien Kotiapulainen. Suola levitettiin paperille, jossa on ohut kerros. Pehmentää liian suuria hiukkasia, lisäävät seoksen raastettua parafiinia. Saatu koostumus progladte, että se sisältää kaikki lika. Huomaa, että ei voi puhdistaa tällä tavalla teflon.
 2. Etikka 9% liuosta. Sen avulla voit helposti ratkaista kysymys siitä, miten pestä rauta talletus. Etikka tehokkaasti puhdistaa silitysrauta Philips niiden herkkä keraaminen pohja. Kostuta niitä millään rievulla ja hierotaan jäänteitä metallin tunkeutumisen, mutta älä liioittele. Kuumenna rauta silittää jokaisen tarpeettomia asia. Prigara siitä jää jäljelle. Sen sijaan, että etikkaa voi käyttää ammoniakkia.
 3. Puhdistaa pohjat poltetun kankaalla, lämmittää laitteen maksimi. Sitten kaapia jäänteitä synteettisten puulasta, mutta älä käytä rautaa pesusieni. Se vahingoittaa tarttumaton pinnoite tiettyjen rauta- malleja, esimerkiksi Tefal malleja.
 4. Liitä perustuu veden ja sooda selviytyy ongelma, miten puhdistaa rauta metalli levinneisyys. Mielestä niin se on hyvä, koska se ei vaadi lämmityksen laitteen. Sinun tarvitsee vain laittaa pinnalla pieni määrä vettä ja ruokasoodaa. Muutaman minuutin kuluttua, seos toimii. Sitten voit huuhdella sen, ja sitten kuivaa lopuksi pohja.

Miten puhdistaa rautaa mittakaava

On olemassa erilaisia ​​menetelmiä ja keinoja käsitellä paitsi pintaa vaan myös sisäpuolelta instrumentin. Tässä vinkkejä siitä, miten puhdistaa sisäpuolelta rauta mittakaavassa. Rakastajattaria ovat luonnollisia tuotteita. Ne, jotka käyttivät kivennäisvettä tai sitruunahappo, on helppo kertoa, miten poistaa saastalle:

 1. Täytä rauta kivennäisvettä tai ratkaisu, joka perustuu yhden pussin sitruunahappoa.
 2. Kuumenna laite maksimilämpötila.
 3. Useita kertoja miss höyry ja vesi päälle valmistalo säiliötä, kunnes se kuorii koko raid.
 4. Toista kaikki vaiheet jo käyttävät pelkkää vettä pestä laitteen.

Video: puhdas rauta mittakaavassa ja likaantumisen

Tefal teflonpinnoitettu keraaminen pohja Phillips tai Moulinex ruostumaton pinta - jokainen kuvio vaatii yksilöllistä lähestymistä puhdistaa. Ei ole helppo löytää tietoa, miten ja mitä hangata raudan lietteen ja kalkki. Luettuaan ohjeita koostumuksen kalkin, voit palauttaa laitteen aikaisempaan tilaan.

Miten tämä on mahdollista, jos parhaillaan jotain meni pieleen? Mistä tiedän, kuinka hyvin toteutettu tekniikka puhdistus laite? Todennäköisyys virhe on minimaalinen, on suositeltavaa seurata omin silmin prosessi siivousvälineet. Hyödyllinen katsella videoita osoittavat miten ja mitä puhdistaa raudan liete ja vaahto, selityksen kaikissa vaiheissa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

51 + = 52