Puhdista mikroaaltouuni sitruuna

Kuinka nopeasti puhdistaa mikroaaltouuni?

Perussäännöt mikroaaltouunin puhdistukseen

Riippuu suurelta osin vaikeus puhdistaa sisäpinnan. Vaikeutui pestä, bio-pinnoite helpompaa. Joten ennen kuin ostaa, aina lue säännöt siitä, että valitaan mikroaaltouunissa. Ihmeeseen modernin kotiäidit auttaja ja ne toimivat murskatut ennenaikaisesti seuraavia sääntöjä tulee noudattaa rasvakasautumien roiskeilta ja raitoja:

 • Vaurioiden välttämiseksi sisäpintojen mikroaaltouuni ei ole välttämätöntä käyttää metallia sienet tai harjat. Lisäksi on tarpeen olla soveltamatta Hiontatuotteiden.

Miten puhdistaa mikrossa 5 minuuttia?

Valinnainen puhdistamaan ihana avustaja turvautumaan avulla erikoistyökaluja, vaikka joillekin se voi olla helpoin tapa poistaa nykyisten mikroaaltouunin sisäpuolen saastuminen. Kaikki kotiäidit, mikä ei ole hyväksyttävää Ylitys, suosittelemme noudattamaan tällaisia ​​ohjeita:

 1. Kostuta sienellä juoksevan veden alla ja sitten laittaa muutama tippa pesuainetta ruokia - satu, Frosch, Eared lastenhoitajat mistä Nevan kosmetiikkaa tai Pril. Jälkeen, vaahdotettu sieni, aseta se lasilevylle.

Niinpä vain 5 minuuttia, voit päästä eroon likaa, jotka ovat kertyneet mikroaaltouunin.

Miten Clean mikroaaltouunia käyttäen sitruuna?

Tällainen menetelmä puhdistamiseksi suosikki monet kodinkoneiden pidetään tehokkaimpana. Ei hoida paljon vaivaa, on mahdollista päästä eroon paitsi nykyisen saastumisen, mutta myös epämiellyttävä haju, ulkonäkö, joita ne herättävät. Jälkeen yksinkertainen toimenpide, mikroaaltouuni tuoksuu:

 1. Suurkontissa kaadetaan 400 ml: aan lämmintä vettä;

On toinenkin todistettu resepti. Valmista ihmelääke seuraavasti:

 1. Ottaa lasi potin, joka sopii käytettäväksi mikroaaltouunissa. Täytä 2/3 vettä.

Muut puhdistusmenetelmät mikroaaltouuni rasvasta

Siinä tapauksessa, jos on krooninen ja vaikea saastuminen on mahdollista turvautua kaikkein yksinkertainen menetelmä puhdistus mikroaaltouunissa. se on seuraava:

 1. Keraaminen astia tai kulho korkean lämpötilan lasi täytetään puhtaalla vedellä - riittävä ottamaan 500 ml;

Vaikutus menettely on parannettu huomattavasti käyttämällä tuotteita, kuten:

 • Ruokasoodaa. Kaadettiin syvään säiliöön puoli litraa vettä, siihen lisättiin 1 kasata rkl valkoista jauhetta. Aseta ajastin 10 minuuttia, kuuluu laitteeseen. Ennen pyyhi se kamera, on suositeltavaa odottaa 10 minuuttia, mikä antaa "pari sooda" tarkemmin voimassa oleviin sumutuskuivattiin rasvaa.

Tehokkaasti käyttämällä sitruunahappoa:

 1. Yksi pussi (paino 20 g) kaadetaan valkoisina kiteinä 1 litraan lämmintä vettä, ja seosta sekoitettiin liueta täydellisesti niitä;

Tämä puhdistusmenetelmä on jonkin verran huonompi käyttäen sitruuna suoritusmuodossa, koska ei ole olemassa bonus saatavuus käsittelyn jälkeen miellyttävä sitrushedelmien makua.

Ominaisuudet käyttävät valmisteet mikroaaltouunit

Markkinoilla kotitalouksien kemikaalien edustaa laajan valikoiman tuotteita, jotka auttavat puhdistamaan tällaista välttämätön ominaisuus keittiö, kuten mikroaaltouuni. Useimmiten ne tulevat muodossa spray. Jotta voidaan selvittää kirkkautta mikroaaltouuni, on tarpeen tutustua lähemmin käyttäen pakkauksen ohjeita valitun varoja.

Itse menettely on melko yksinkertainen:

 1. Spray levitetään kaikille pinnoille mikrovolnolnovki (pohjalevyn, seinä), mukaan lukien ovi. Ainoastaan ​​se on tärkeää välttää kosketusta nesteiden hilalla kattaa magnetroni.

Jälkeen käyttää erityisiä keinoja puhdistamiseksi mikroaaltouuni, suuri todennäköisyys kammiossa pistävä haju. Päästä eroon siitä, on suositeltavaa tuulettaa laitteesta perusteellisesti töiden jälkeen.

Koska valmisteet varsin syövyttäviä, tulisi suorittaa tämä menettely vain käsineet.

Video vinkkejä hoitaa mikroaaltouunissa alkaen kotiäidit

Siinä tapauksessa, jos laite on hyvin likainen, käytä ilmaistu video koetuilla hoitomenetelmät kokeneilta innokas kotirouvat. On huomionarvoista, että samalla menot vain vähän, koska arvo eniten käytetty tarkoittaa "halpa".

Huolimatta siitä, että menetelmät mikroaaltokäsittelystä useita, on suositeltavaa säännöllisesti ylläpitää puhtautta sitä. Jotta ei tarvitse käsitellä vanhoja rasvaa pisaroita, on välttämätöntä pyyhkiä mikroaaltouuni laitteen kammiota jokaisen myöhempää käyttöä varten. Jos saastuminen on edelleen olemassa, yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja järjestää ihme tekniikka, joka ei salli hänen ennenaikaisesti epäonnistuvat.

Kompakti tila | yhteinen tila

Jäljentämistä materiaaleja ilman kirjallista lupaa on kielletty!

Miten puhdistaa mikroaaltouuni sitruuna

Mikroaallot tulevat elämäämme erottamaton ja välttämätön tavoite keittiökoneet. On epätodennäköistä, että ostaessaan kukaan meistä ajattelee lähtevät. Päivittäinen sulatus, voileipiä ja lämpeneminen ruokaa, ennemmin tai myöhemmin johtaa ajatukseen pilaantumista.

Sitä voidaan käyttää puhdistamaan erilaisia ​​kemiallisia pesuaineissa ja puhdistusaineissa, joissa on useita haitallisia aineita ihmisen elimistöön, mikä johtaa eri sairauksiin. Pääsääntöisesti, moderni malleja sisällä, peitetty emali, mikä mikroaaltouuni - aalto, niin jotta ei pintaa, sovelletaan puhdistusaine on erittäin epätoivottavaa.

On kevyempiä ja tehokkaampia, täysin vaaraton tapoja poistaa likaa ja haju, jotka mahdollistavat korkealaatuisen ja nopean pesun kotiin avustaja.

Puhdistus mikroaaltouunissa käyttämällä sitruuna

Menetelmä perustuu kostuttamalla ilmastus höyry ja ruuan jäljellä keittämisen jälkeen.

Tarvitset:

 • suuri sitruuna (sopiva ja hienonnettuna kuori);
 • vesi;
 • märkä ja kuiva rag pehmytkudoksen;
 • syvään kulhoon.
 1. Täytä säiliö puoli vedellä;
 2. Leikkaa sitrushedelmien ja purista mehu;
 3. Loppuosa hedelmän leikataan pieniksi paloiksi ja laita yhdessä mehua vedessä;
 4. Siirrä mikroaaltouuniin ja päälle 5 minuuttia;
 5. Aika-pohjainen 15-20 minuutin sammuttamisen jälkeen, avaa oven ja sisäpinnan puhdistuksessa ensimmäisen märkä, sitten kuivalla kankaalla.

Tämä vaihtoehto ei ole ainoastaan ​​tehokas, mutta myös iloa. Kun se haju ei vain uuniin, mutta myös ympäröivän alueen.

Kenkä mikroaaltouuni sitruunahapolla

Merkityksen menettely on, että vaikutuksen alaisena happo plakin seinille nopeasti pehmentää ja puhdistus ei aiheuta paljon ongelmia.

 • lasiastiaan vedellä (200-250 ml.);
 • teelusikallinen happoa (myydä missään kaupassa);
 • kangas.
 1. Astiaan vettä lisätä jauhe ja sekoita hyvin;
 2. Kymmenen minuuttia siihen paikkaan ja ovat;
 3. Kun ajastin laukeaa, odota 10-15 minuuttia. On välttämätöntä, että kerros rasvaa on täysin liuennut;
 4. Poistaa plakkia pyyhkimällä talouspaperilla.

Kun hoitaa laitteiden tulisi noudattaa muutamia sääntöjä:

 • Pesuyksikkö tulisi olla sekä sisä- että ulkopuolella, kiinnitetään huomiota takaseinään. Kerääntynyt pöly ja ei poisteta ajoissa, se voi johtaa ylikuumenemiseen ja epäonnistumisen.
 • Rag olisi hyvin painetaan estää liuoksen virtaus hilan läpi, joka on sijoitettu seinät.
 • Kapasiteetti on täynnä nestettä tiukasti puoliväliin kiehuvaksi, kun sitä ei ole täytetty tärkeitä yksityiskohtia.
 • Älä lisää mikroaaltouunissa täydellä teholla. Sen pitäisi toimia enintään kymmenen minuuttia.

Noudattamatta jättäminen Näiden sääntöjen johtaa nopeaan epäonnistumiseen.

Koska jatkuva pula ajasta, emme ajattele päivittäiseen hoitoon laitteita. Käytön aikana sisällä kertynyt kerros rasva plakin ja paha haju. On huomattava, että vakava saastuminen voidaan välttää kokonaan, jos pyyhkiä ja puhdistaa kamera ajoissa. Ja myös tuotteita, laitettiin suljettuun astiaan, tai peitetty erityinen kansi, joka estää rasva- pisaroiden sisäseinään mikroaaltouunissa.

Seuraavat hyvin yksinkertaisia ​​vinkkejä kodinkoneet hoidosta, jokainen nainen voi helposti pitää sen täydellisessä järjestyksessä, ja antaa häiriöttömän käytön pitkään.

Saatat olla kiinnostunut

Suositeltava liittyviä artikkeleita

Voit jättää ensimmäinen kommentti

Päivitykset sivustolla

© 2015-2018 - Kaikki oikeudet pidätetään

Kun kopiointi materiaalit aktiivisesti ja indeksoitu linkkejä sivustoosi, lähde pakollista.

Miten puhdistaa mikroaaltouuni?

Lähes joka toinen keittiössä on eri kodinkoneista, jonka tarkoituksena on helpottaa jokapäiväistä elämäämme. Eräs tällainen laite on mikroaaltouunissa tai mikroaaltouunia, joka, kuten tiedätte, on suunniteltu nopeaan ruoanlaittoon tai elintarvikkeiden lämmitys ja sulatus ruokaa. Toimintaperiaate mikroaaltouunin perusteella UHF kyky tunkeutua syvälle ruokaa 2,5 cm on tasaisesti koko pinnalle, mikä vähentää lämmityksen ajan.

Laite patentoitiin vuonna 1946 amerikkalainen insinööri Percy Spensorom. Perin tarkoitettu mikroaaltokuumennukseen ruokaa ruokaloissa ja koko miehen korkeus. Ajan etenemistä edistyneet paljon ja ne ovat nyt huomattavasti pomelchavshie mikroaaltouuni varustettu grilli ja yleissopimus, joka lisää niiden toiminnallisuutta. Mutta on esine, ja siksi hänen kanssaan ei voi olla ongelmia. Ja yksi heistä, miten puhdistaa sisäpuolelta mikroaaltouuni vahingoittamatta pinnoitetta.

Miten puhdistaa mikroaaltouuni?

Mikroaaltouunin sisäpuolen emaloituja valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten hioma puhdistukseen emme sovi. Ne voivat vahingoittaa uunin pintaa, jolloin naarmu. Joten miten ja mitä sitten on puhdistaa mikroaaltouuni?

Keskeisin ongelma, jonka emäntä kun puhdistat uunin, se jähmettyi Rasvapisarat seinillä. Vaikka nykyaikainen teollisuus tarjoaa erilaisia ​​puhdistusaineet mikroaaltouunit, kuten "majakka", "herra Muscle" ruokaa ja muita tällaisia ​​keinoja, tässä tapauksessa on olemassa muutamia vivahteet. Joten, ennen kuin puhdistat mikroaaltouuni, sinun täytyy laittaa sisälle vesilasiin ja keitetään 15 minuuttia. Höyry kiehuvaa vettä pehmentää rasvan seinille, ja me yksinkertaisesti pyyhi ne kankaalla. Jos niin helppo lian ja rasvan älä anna periksi, kun minun mikroaaltouuni höyryssä pehmeällä sienellä tai liinalla ja miedolla puhdistusaineella. Onneksi joissakin uuneissa, erityinen höyry puhdistus-toiminto, joka voi helpottaa huomattavasti työtäsi, mutta se ei ole, jos uuni on erittäin likainen.

Miten puhdistaa mikroaaltouuni sitruuna?

Yleensä eivät ajattele miten nopeasti puhdistaa mikroaaltouuni, on välttämätöntä peittää ruoan kanssa linssinsuojus, niin rasva ei ruiskuttaa kamerassa. Ja vielä, jokaisen käyttökerran jälkeen, uuni pyyhitään puhtaalla liinalla, kunnes muta ei ole jäätynyt.

Miten puhdistaa grillin mikroaaltouunissa?

Puhdistus grilli mikrossa ei ole helppoa, koska hankala sijainti Tena, pääsy on rajoitettua. Jotkut kotiäidit eivät tätä: käynnistä grilli, avaa oven ja anna niiden polttaa kaikki, joka on kertynyt sitä. Haitat tätä menetelmää: savu ikeen, kauhea haju, joka on pitkään haalistua. Voit käyttää spray grilli - "Thief" tai "Mister Cleaner", he tarvitsevat raspylitna kymmenen, ja pyyhi kovaa sienellä. Jos saastuminen vahva, toiminta on toistettava. Sitten pestään huolellisesti pois uunin seinämän kemia ja ilmanvaihto kammioon. Voit yrittää esipehmentää likaa. Tätä tarkoitusta varten, vesilasi sekoita 1 tl leivinjauhetta tai 9% etikkaa, laittaa mikroaaltouuni. Käännä uunin täydellä teholla ja keitä 15 minuuttia. Sitten pyyhi tahra jäykkä sienellä.

Riippumatta herää kysymys, miten pestä mikrossa, se ei ole tarpeen odottaa, kunnes se on umpeenkasvu rasvaa. Se on helpompaa, kun kukin pinta pyyhitään kuin pestä lika. Jokainen laite vaatii huolellista suhtautumista itseensä ja sitten hän palvelee meitä pitkään.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

26 − 20 =