Puolikuiva Lattiatasoitteen käsillään

Contents

Puolikuiva Lattiatasoitteen: teknologia, suosituksia, arvosteluja. Puolikuiva Lattiatasoitteen käsillään

Rakentamisen aikana etätyöntekijöitä täytyy tehdä paljon työtä, ja soveltaa erilaisia ​​tekniikoita. Walling valmistettu eri materiaaleista ja sisustus tehnyt eniten epätavallisilla tavoilla. Piirre työn lattialla tasoitus on, että tuloksena rakennusvaiheen omistajien ei vain nähdä joka päivä, mutta myös tuntea jalkojen alla. Kaikki tämä todistaa, että on tärkeää oikeellisuuden perusteet.

 1. perinteistä. Märkä perän sementistä-hiekka betonin tai laastin. Tällä tavalla tasoitus emästä käytetään rakentamisessa pitkään. Työ märällä valun vaatii paljon aikaa, koska materiaalin on oltava täysin kuiva.
 2. märkä perän. Tämä tehdään käyttämällä levyjä, lastulevyjen, OSB, lastulevy tai vaneri. Kustannukset tällaista työtä riippuu alkuperäisen laadusta pohjan. Mikä pahempaa, sitä enemmän materiaalia linjaukseen tarvitaan. Vahvuus noin laattojen ei mahdollista pinota ne yhteen kerrokseen, joka puhuu myös tarve uudelleen työtä yhdenmukaistaminen.
 3. Puolikuiva tasoite. Tämä menetelmä on samanlainen toteuttamiseen klassisen emäksen, mutta on täysin erilainen minimimäärään vettä hiekka-sementtiseokseen. Se ei ole kaadetaan, ja kaatoi lattialle. Lujuuden lisäämiseksi liuoksen voidaan lisätä polypropeenikuituja, että rooli vahvistaa ruhon. Puolikuiva perän teknologian toteuttamiseen, jotka tullaan käsittelemään alla, voidaan valmistaa useilla tavoilla, riippuen siitä, erot pohjatason.

Edut semi lattiatasoite

 1. Ei tarvita ylimääräisiä vedeneristys lattian, sillä ratkaisu ei virtaa.
 2. Töiden aikana, ei välttämättä käyttää suojakäsineet ja jalkineet, kuten hiekka-sementti seos sisältää vain 25% vettä. Tämä tekee siitä ei-merkintä.
 3. Jos työ tehdään ei pohjakerroksessa, ei vuotoriskiä liuoksen palkkien väliin.
 4. Laite osittain lattiapäällysteen, joka tekniikka mahdollistaa saada täysin tasainen pinta, myös mahdollistaa täydellinen puuttuminen ilman onteloita ja halkeamia.
 5. lattia on täysin kuiva aika on vain 4-5 päivää. voidaan asentaa pintamaali tämän jälkeen.
 6. Paino kostea emäksen huomattavasti vähemmän märkä. Näin voit vähentää kuormitusta rakennuksen kerroksissa.
 7. Toimii liuos voidaan suorittaa lämpötiloissa aina -50 ° C: ssa
 8. Erityinen rakenne materiaali tarjoaa lattia erinomaisen äänen ja lämmöneristys ominaisuudet.
 9. Puolikuiva tasoite tekemät eurooppalaisten standardien erityistä seoksilla. Enemmän kyllästyneet markkinat kuten erilaisten materiaalien ja palvelujen johtaa vähimmäismarginaalit työhön.

Haitat puolikuiva lattiatasoite

 1. Ennen mitään töitä tiivistemateriaali alue huone on hyvin likainen.
 2. Käytettäessä erityistä korjaus kustannusten nousua.
 3. Hinta per 1 m2 puolikuiva jaaritus riippuu korkeus, jossa työt. Esimerkiksi lattian arvoon 1. ja 20. kerroksessa eroaa 30%. Tämä johtuu tarpeesta nostaa kaikki materiaalit ja laitteet.
 4. Puolikuiva ratkaisu on hyvin vaikea sekoittaa käsin.
 5. Rakentajat eivät useinkaan tiedä tarkkaa määrää vettä seoksessa, joten kaada se ei riitä tai liian paljon. Tämä johtaa häiriöitä teknologian ja saadaan odottamaton tulos.
 6. Puolikuiva tasoite on välttämätöntä huolellisesti tiivistetty, muuten se jatkaa murentua ja jopa narina jalkoihin.

 1. Perän ilman substraattia. Materiaali saattaa paljaalla betonialustalle.
 2. Polyetyleeni- substraatti. Ratkaisu tässä tapauksessa ei koske karkea pohja ja seinät. Tällainen siteet kutsutaan "kelluva".
 3. Kun eristävän substraatin. Roolissa lisäkerros toimivat usein mineraalivillan laatat. Tämä pätee erityisesti ensimmäisessä kerroksessa talojen ja yksityisten rakennusten.
 4. Akustinen järjestelmä substraatin. Hyvin hiekka-sementtiseokseen ääni huono kulkee. Lisäksi on mahdollista käyttää vaahdotetun polyeteenin tai melua tyhjennysvälin kalvo.
 5. Vahvistetulla mesh. Ne ovat kiinni lattiaan enemmän voimaa.
 6. Lasikuitu. Tällainen lattia pystyy kestämään erittäin suuria kuormia.

Joitakin näistä voidaan yhdistää toistensa kanssa, joten se muuttuu optimaalinen tietylle huoneen lattiatasoite. Teknologian laitteiden osittain siteet jakaa useisiin vaiheisiin.

Pohjustaa puolikuiva lattiatasoite

 1. Ennen työn aloittamista, pohja on poistettu kokonaan. Roskat on poistettu luuta, hienoja hiukkasia ja - imurointi.
 2. Näytteillä nolla. Se auttaa mitata Sokkelin korkeus.
 3. Tarvittaessa suuri lattiapinta vikoja shpaklyuyut. Puolikuiva tasoite, joka pinoaminen teknologian avulla voit luoda tasaiselle pinnalle, mutta ei takaa tunkeutumista kaikkia puutteita perusta. Jäljellä olevat tyhjät tilat voivat myöhemmin aiheuttaa halkeilua.
 4. Koko lattiapinnan välttämättä pohjustettu. Tämä auttaa sinetöidä uusi kerros vanhaa. Pohjamaali kuivuu useita tunteja.

Asentaminen majakat ja vedeneristys

Majakat kutsutaan ohjauselementit palvelevat viitearvot tuleville vaakatasossa lattia. Nämä auttavat levittämään liuokseen rakentaja halutun paksuuden.

Vedeneristykset puolikuiva massapinnoitteet ei vaadita, mutta seinät ja sarakkeet on suojattu ratkaisu. Tämä tapahtuu niin, että puristus ja myöhempi laajentaminen pystyrakenteiden ei vaikuttanut tilan lattian. Yläpuolelle tulevat yhteydet kaikille pinnoille pelti on liimattu nauha, se estää halkeilua materiaalin. Kuivauksen jälkeen lattia se on poistettava terävällä veitsellä.

Puolikuiva Lattiatasoitteen, mikä merkitsee laitteen tekniikka pakollinen läsnäolo majakat mahdollistaa niiden suorituskykyä monella tavalla. Yksi niistä liittyy kohdistuslaite on kahden vastakkaisen seinän. Majakat koostuvat tiivistetty seos. Niiden korkeus tarkasti mitattuna nollatasoa.

Majakat voi olla myös kiinnitettyä samorezah tai betoniin. Niiden taso, yleensä maanpinnan yläpuolella 8-10 cm.

Nämä majakat asennetaan baareja välein 180-190 cm, jos käytetään kahden metrin sääntö. Laskiessa sen pituus välisen etäisyyden referenssipisteiden lyhenee. Niiden korkeus mitataan merkkijono venytetty seinämien väliin ensimmäisen majakat.

Prosessissa tasoitus lattialle majakoita ei pitäisi siirtää. Voit tehdä tämän, ne on kunnolla kiinni. Seuraavalla kerroksessa on vahvistettu tarpeen mukaan.

Liuoksen valmistus puolikuiva lattiatasoite

Tämä prosessi voidaan toteuttaa monella tavalla. Yksinkertaisin näistä on vedellä laimentamisen valmis kuivan seoksen. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain seurata ohjeita.

Jos seos ei ole valmis, se voidaan tehdä erikseen. Tehdä tämä, sekoitetaan yksi osa sementtiä ja kolme - puhdistettu karkeaa hiekkaa. Tarvittaessa pehmitintä lisätään ja fibrovolokno. Kaikki sopii sekoittimeen, ja vähitellen se kaadettiin veteen. Puolikuiva perän lattian teknologiaa, joka tullaan käsittelemään alla, valmistamiseksi liittyy tietty konsistenssi laastin. Siten, että puristuksen aikana nyrkki se muodostaa pallon, mutta ei tuota vettä.

Puolikuiva tasoite lasikuidulla kestää hyvin korkeita kuormia. Tarvittava määrä liuosta, joka saadaan lisäämällä kuivat komponentit ja vettä.

Laite on puolikuiva lattiatasoite. betonitekniikkaan

Päätyttyä valmistelutyötä voi alkaa ohjata betonoinnin pintaan. Puolikuiva Lattiatasoitteen, joka tarjoaa teknologian toteuttaminen teosten useita rakentajat kerrallaan, alkaen seosta nukahtamisen kiskojen väliin. Materiaali on kohdistettu hieman yli sääntö majakat. Seos vedetään itsensä päälle. Tarvittaessa voit tehdä undulations sääntö, se auttaa poistamaan ylimääräisen materiaalin lähialueilla.

Vaikka betoni ei ole alkaa kuivua, se on tiivistetty ja lastaa. Kaikki tämä on suoritettu 6 tunnin sisällä kohdistus. Se käyttää erityistä kone, jonka avulla voit tehdä pinta tasainen ja sileä lattia. Toiminnan aikana laitteen materiaalin asettuu vähän.

materiaali käsittely päättyy SEKIT tasaisuutta ja tasaisuus tuloksena kerroksessa. Tasolla on välttämättä oltava puhtaita.

Tämän auttaa estämään liian nopea kosteuden haihtumista, jotta asteittain kuivaa lattia pinta peitetty polyeteeni 12 tuntia. Sen jälkeen kuivattaa lattian vähintään neljän päivän ajan.

Puolikuiva Lattiatasoitteen kädet: laitteen ja tekniikka toimii

Työskenneltävä itsenäinen kerroksessa betonivalun mahdollista. Ainoa ero on käyttää autojen sijasta tasoittaa normaalin saumausta laajalla alueella. Mukavuussyistä, on mahdollista tankata lattian pienissä segmenteissä. Tekniikkaa käyttäviin laitteisiin semi sitoa omiin käsiinsä tarjoaa nopean ja johdonmukainen soveltaminen kaikissa vaiheissa. Näin ollen, voidaan sekoittaa liuoksen, toisen - pino sen ja tasolle, ja kolmas - korvata.

Komponenttien kustannukset työtä lattiatasoite

Tilattaessa tasatilanteessa rakennusalan yritys lopettaa sen kustannukset muodostuvat kustannuksista:

 • betoni, ja kuiva seos;
 • kuljetus ja nosto aineet ja laitteet;
 • lisämateriaaleja;
 • rakennusurakan toteuttaminen.

Arvioita siitä, että menetelmä puolikuivattujen massapinnoitteet

Monet niistä, jotka suorittivat työn itsetasaava lattia, totesi, että tärkein asia - valita oikea määrä vettä. Tämän kulun sementin hydratoitumisen prosessi riippuu. Jos liuos ei tarpeeksi vettä kosketuksiin valmiin materiaalin pinnan kosteus kiteet voivat alkaa jälleen kasvaa, ja lattia squeak.

Useimmat asiantuntijat puhuu menetelmä puolikuivattujen screeds positiivisesti. Kuitenkin enimmäiskeston sen palvelu ei ole vielä tiedossa.

Siten puolikuiva lattiatasoite, teknologian pilotointiin jota on pidetty artikkelissa, voidaan tehdä sekä ammattilaisiin, ja omistajien asuntoja omasta.

Kuinka tehdä puolikuiva Lattiatasoitteen käsillään - ja teknologia askel askeleelta opas

Että lattia kestää monta, on tärkeää luoda vankka perusta. Käytämme usein puolikuiva menetelmä - risteytys märkä ja kuiva perän. Yksi argumentteja pohja nimi, joka puolikuiva Lattiatasoitteen omin käsin voidaan suorittaa tavalliseen "talon isäntä" on jo kokemusta toteuttamisessa rakennustyöt. Tärkein etu - nopeus kovettumisen jälkeen 4-5 päivää, olet valmis edelleen viimeistelyyn.

Se on puolikuiva lattiapinnoitteille ja sen edut ↑

Ennen asian valmistelusta perusteita kuivarakennusseokset, linoleumin tai muu lattiapinnoite, on hyödyllistä ymmärtää, mitä on puolikuiva lattiatasoite, mitä sen suunnittelu, tärkeimmät edut ja haitat.

Puolikuiva tasoite lattialämmitykseen

Suunnittelu ja komponentit liuosta ↑

On olemassa kaksi osittain pinoaminen teknologia tie - tai ilman vahvistusta. Käyttää metalli vahvikeverkko, ja toinen suoritusmuoto - lujuuden parantamiseksi lisäämällä polypropeenikuituja, joka mahdollistaa saada ulostulossa ei vain kestävä, mutta myös toiminnallinen alustaan. "Pie" segmenttien kuten siteitä voi olla seuraava:

 1. Vedeneristyskerroksen.
 2. Lämmöneristyskerros.
 3. Betoniteräsverkko.
 4. liitin elin.

vahvistaminen tekniikka

Ensimmäiset kaksi kerrosta "sandwich" eivät ole sitovia. Mutta niiden sisällyttäminen voi merkittävästi parantaa toimivuutta ja suorituskyvyn puolikuiva lattiatasoite.

Munivat ilman vahvistusta

Kuten kosteussulku on usein käytetty tavanomainen polyeteenikalvo, jonka paksuus on 100-200 mikrometriä. Se auttaa estämään kosteuden virtaa pohjasta naapureille ja suojella ruumiin perän kosteutta vastaan, joka voi päästä huoneeseen korkea kosteus, joka sijaitsee alakerrassa (kellarikerroksessa, pohjakerros).

Asentamiseksi lämpöä eristävä kerros on usein käytetty polystyreeni (normaali tai suulakepuristettu). Jos aiot sitoa paksu, eristys voidaan suorittaa kevytsoran. Erityisen tärkeää rakennuseristeet, jonka mukaan on lämmittämätön tai slabootaplivaemye volyymit - kaaria, kuistia, kellareihin. Lisäksi lämpöä eristävä toiminto, tämä kerros auttaa antamaan ja muita äänen eristys.

Puolikuiva perän valmistettu sementti-hiekka seos on vähäisiä määriä vettä - tämä on perustavaa laatua oleva ero märästä perän.

Edut ja haitat uuden teknologian ↑

Jos puhumme eduista puolikuiva tasoite verrattuna märkä analoginen, se on tämä:

 • merkittävä väheneminen kannalta valmius;
 • käyttämään vähemmän vettä, joka ei vuoda alakertaan;
 • Multigrade työn jälkeen kaatamalla johtuen pienempi määrä kosteutta;
 • vähemmän todennäköistä krakkaus;
 • parempi lämmön ja äänen eristys pintavaluille elin suorituskyky johtuen sen huokoisesta rakenteesta;
 • lähes täydellinen puuttuminen kutistuminen liuosta.

Koneistaminen asennus osittain lattiatasoite

Vakavia puutteita puolikuiva tasoitteet käytännössä yhtään. Ainoa asia, joka kannattaa mainita - valmistetaan liuos, joka sisältää pienen määrän kosteutta ja litistää sen paikka hakemus on monimutkaisempi kuin raaka. Siksi hyödyntämällä paremmin koneelliset työkaluja ja muotoilu on uhrata enemmän fyysistä rasitusta.

Tekniikka ja vaiheet annetun puolikuiva massapinnoitteet ↑

Kun itse, puolikuiva Lattiatasoitteen valmistus tekniikka ei ole kovin monimutkainen. Siksi on täysin mahdollista tehdä omiin käsiinsä. On vain tärkeää noudattaa teknologisia tarpeita ja aikaa aukkoja vedettäessä materiaalia.

Video: miten tehdä puolikuiva Lattiatasoitteen käsillään

Alustan esikäsittely betonilaitteita ↑

Valmistelusta riippuu laadusta tuloksen, joten älä laiminlyödä sitä.

 • Jos perusteet ovat betonilaatta, on tarpeen poistaa kaikki palasia väljä ja kaikki roskat. Jotta tarkimmin keräävät pölyä, voit käyttää pölynimuria tähän tarkoitukseen.
 • Jos pohjapinnan on merkittäviä häiriöitä, kuoppia, halkeamia, ne on kohdistettava, sementti-hiekka laasti. Voit näihin tarkoituksiin käyttää itsetasaava seos. Kuivaamisen jälkeen pinta pohjustettu parempi ratkaisu, joka ei anna edelleen puristetut sementtipölyä.

Tärkeää! Paksuus puolikuiva valun tulee olla vähintään 30 mm ohuimmasta osan.

Käytä laser tasolla asennuksen aikana

 • Toinen toiminta on suoritettava valmisteluvaiheessa - asennus pellin nauha. Hän pani kehä huoneen alaosassa. Siellä missä massaa on niiden seinien vieressä. Vaimennin nauha on valmistettu polyeteenistä vaahto ja toimii kompensaattori lineaarinen laajeneminen lämpötilan vaihtelut.

Asennus vaimennin nauha

Asennuksen helpottamiseksi pellin nauha on itseliimautuva nauha. Siksi ennen seisoo selvää, että osa seinää, jos asennus suoritetaan. Harvoissa tapauksissa asennus on muovinen kiinnitin vaarnat. Hihnan leveys on valittu siten, että se on liitetty tilassa oli hieman korkeampi kuin pinta perän. Ylijäämä sitten helppo leikata veitsellä.

Asennus vedeneristys ja lämmöneristys kerrokset ↑

Polyeteenikalvo sijoitetaan lattialle ilman ylimääräisiä kiinnikkeitä pohjapinnan. Estämiseksi, että entistä suurempi nauhojen toistensa suhteen vierekkäisen terän voidaan edelleen liimanauhan.

Tärkeää! Zastilaya kalvo ei unohda päällekkäisyys viereisen rainojen 15-20 cm toisiinsa ja rainan taivuttamiseksi seinään.

Eristelevy on sijoitettu aivan toistensa. Mutta ilman ylimääräistä vaivaa, että kerros ei ole "kasvatettu". Jos korkeus huoneen avulla, se on parempi tehdä kaksi kerrosta offset toisiinsa nähden. Näin päällekkäin yhteistä tilaa ja vähentää todennäköisyyttä kylmäsiltojen muodostumiselta.

Sama ongelma voidaan ratkaista käyttämällä arkkia pää lukot, joka myös raon kylmää ilmaa reittejä.

Tärkeyttä teknologian ja asennus majakoiden ↑

Täytettäessä puolikuiva Lattiatasoitteen kädet kokematon master vaikeaa ylläpitää ennalta määrätty pinta. Yksinkertaistamiseksi täyttöä käyttäen majakat. Ne auttavat tekemään pinta sileä, ilman epäonnistumisia ja toivottuja pullistumat.

Useimmiten käytetään majakat T-muotoinen metalli kiskot, joita kutsutaan maalin majakat. Tavallisesti ne sijoitetaan suuntaan takaseinästä seinään johon etuoven vaiheet 20-30 senttimetriä vähemmän kuin käytettävissä sääntö. Joskus maalaus majakat korvata profiilin kipsilevyä asennusta.

Asennus pinoamiseksi majakat liuosta

Laita jäljityskuvakkeen erityisesti nasypannye dioja paksu ratkaisu. Korkeus Näiden dioja tulisi olla suunnilleen yhtä suuri tai hieman odotetun perän. Vaihe sijoittaminen diat yhteen suuntaan määräytyy käytettävissä-sääntö ja toisaalta olisi riittävän jäykkä, majakat. Loppujen lopuksi, jos ne alkavat luolaan vaikutuksen alaisena voimien sääntöön, jonka hyödyt menee nollaan.

Altista majakat tiukasti vatupassin avulla. Ja on tarpeen valvoa paitsi noudattamista linjan majakka "lohjennut" pre-maanpinnan kerroksessa. On tärkeää, että ne kaikki muodostavat yhdessä tasossa, jolle tarve sitten siirtyä normaalisti.

Liuoksen valmistus eri tekniikoiden ↑

Tärkeimmät ainesosat mix - hiekkaa ja sementtiä. Laajuudessa kuin ne sekoitetaan, riippuen siitä millaisia ​​tuloksia on tarkoitus saada lähtö:

 • Jos se on tavallinen linjaus, esimerkiksi, lattialämmitys, on mahdollista, että yksi osa sementin ottaa neljä osaa hiekkaa.
 • Viimeistelyyn kerroksen alla laatat, laminaatti tai päällyste on parempi sekoitetaan suhteessa 1: 3.
 • Liuos massattu vahvistaminen on suositeltavaa valmistaa yksi osa sementtiä kolme osaa hiekkaa.

Tärkeää! Valitessaan merkkistä sementtiä, on parempi keskittyä M400 ja edellä.

Lasikuitu sementin-hiekka seoksia

Kun liuos sekoitetaan käsin, ensin kourun tai muun säiliön sekoitetaan sementin ja hiekan, ja kaada se hitaasti veteen. Jos käytetty betoni sekoittimessa, jonka jälkeen sekvenssi ei ole niin periaatteellinen. Mutta säilyttää koostumuksen homogeenisuus on parasta pitää samaa menettelyä komponenttien valmistamiseksi.

Veden määrä lisättiin liuokseen, erityisesti tapauskohtaisesti. Se riippuu hiekkaa kosteutta. Tulisi toimia vertailukohtana johdonmukaisuus valmiin liuoksen. Hänen täytyy takertuvat "lumipallo", mutta ei vapauta vettä ilman ongelmia. Se on tämä kosteutta vastaa teknisten standardien liuosta varten puolikuivaa screeds.

Vaihtoehtona käyttäen polypropyleeni lujitekuitupakkaus. Verrattuna basaltti, metallia tai lasikuitua lasikuitua, polypropeeni ympäristön kannalta turvallinen, ei rikkoudu ajan, se ei anna ylimääräistä painoa.

Ja puolikuiva Lattiatasoitteen lasikuitu tunnettu siitä, että:

 • lisääntynyt lujuus ilman lisävahvistusta;
 • minimaalinen kovettumisaika liuoksesta ja asettaa ne nimellinen vahvuus;
 • suuri pinnan sileys.

Myös lisäämällä kuidun ei tyypillinen pinnan halkeilua valmiin siteet, ja sakeus liuos tulee joustavampi, kätevä tasoittaa sääntö.

Kypsennyksen aikana, ratkaisu kuidun määrä määritetään perustuen sen kokonaistilavuudesta. Tavallisemmin 600-800 grammaa cu. m. Tämä on riittävä, jotta saadaan halutun konsistenssin.

Ohjeita lattia betonointi- ↑

Työskennellä ratkaisu koko paikka, on toivottavaa tehdä yhden päivän, jotta vältetään epätasainen kovettuminen alueen sementti-hiekka seos. Tällaisessa tilanteessa, paikka, jossa kaksi "epätasainen" fragmentit voivat olla mahdollisesti heikoin osa kokoonpanon. Siksi kaikki työ paremmin täyttää joukko 2-3 henkilöä jatkuvuuden varmistamiseksi teosten ja niiden kiihtyvyys.

 1. Laskelmat liuoksen alkaa linjat kehä, alkaen kaukaisimpaan nurkkaan sisäänkäynnistä. Siten, vedenpitäväksi ja eristetyt painetaan kerrosta, ei ole sallittua niiden vähäinen muutos prosessissa.
 2. Täytä polut välillä majakat jälleen - ylivoimaisesti nurkkaan.
 3. Sen jälkeen, kun liuos on suljettu osasto vierekkäisten majakoita, on toivottavaa, että hieman tiivistää.
 4. Siirry venyttely pintaan. Vastatakseen tähän sääntöön sijoitti majakat ja edestakaista liikettä liikkuessaan oikea-vasen tasoitettu lattia.
 5. Jos pinta vedetään ilmeisiä virheitä puutteen vuoksi ratkaisu voi hahmotella pieniä lisäyksiä ja uudestaan ​​kävelemään sääntö sovittamaan tai lastalla. Laatu ei vaikuta.
 6. Jos majakat käyttää T-muotoinen nauhat, ne voidaan jättää rungon perän. Johtuen pienestä koosta, ne ovat vähemmän havaittavissa.
 7. Jos taso näytteillä käyttämällä profiileja kipsilevyä asennusta, niin se on parempi poistaa kaatamisen jälkeen, ja myöhemmin muodostui uomia täyttää ratkaisu, maantiivistyskoneet sitä hieman.

Pinnan tasoitus sääntö

Muutaman tunnin kuluttua annetun ja tasoitus liuos puolikuiva perän napata tarpeeksi aloittaa pinnan viimeistelyyn, joka koostuu hionta ja laasti. Tämä tehdään, jotta maksimaalinen lujuus ja pinnan tekemiseksi sileäksi. Sitten voit edetä muninnan maaliin lattiapinnoitteen.

Järjestelmä puolikuiva jaaritus

Ennen siirtymistä kiillotus, edullisesti metalli lastalla leikata olemassa olevien kumpujen ja laastia fragmentti kerroksessa polyuretaanista tai puinen kellua. Ensimmäinen, korjattu osa suihkutetaan vettä spray pullo, ja sitten trituroitiin sementti-hiekka laasti suhteessa 1: 1.

On kätevintä saumaukseen ja kiillotukseen käyttää erityistä konetta. Se ei vain tee pinta sileä, vaan myös johtuen sen omasta painosta ja tärinää tiivistää rungon tie. Käsittely tapahtuu useissa vaiheissa peräkkäin hiomalaikat eri viljaa - suurista pieniin. Jos et voi käyttää hiomakone, se sopii myös tähän tarkoitukseen lastalla levyn asennuksen tai kelluu.

Pyöreä semi tie

Sudenkuopat - mitä kiinnittämään erityistä huomiota ↑

Jälkeen syvällisen mietinnän asennuksen, puolikuiva Lattiatasoitteen käsillään, haluaisin kiinnittää huomiota joihinkin vivahteita, jättäminen voi merkittävästi vaikuttaa lopputulokseen.

Video: Puolikuiva- Lattiatasoitteen laajennetusta polystyreenistä

Ensimmäinen - on esillä majakat. Tässä vaiheessa on tärkeää säilyttää yhdessä tasossa. Tämä ei vain helpottaa työtä hallitsemaan, mutta ansiosta lattia on vaakasuora.

Jos puolikuiva jaaritus on huoneessa yli 15 neliömetriä. m, sitten 24 tunnin kuluttua ensisijainen kiillotus ja asetus suositeltava ratkaisu tasoittaa liikuntasaumojen. Tämä on tarpeen, jotta voidaan vähentää minimiin halkeilua. Tee sauma käyttämällä sääntöä. Syvyys - kolmasosa paksuudesta valettu kerros ja leveys - pari millimetriä. Paikat, joissa toimivat liikuntasaumoissa, - ovien linjan välillä sarakkeiden tukielementit.

Kuluttua saumauksesta ja kiillotus, kuiva Lattiatasoitteen on tarpeen peitä muovikelmu. Muuten ei ymmärrä ratkaisua ja kuivaamalla se tapahtuu. Asetus on noin yksi viikko. Sitten voit edetä tehdyn valmiin lattiapinnan pinnoitteita.

Suojata liialliselta kuivausratkaisua

Siten erityisiä taitoja asentamiseen puolikuiva Lattiatasoitteen käsillään ei ole tarpeen. Huolellinen noudattamista kaikki teknologiset vaatimukset tuttuus videoinstallaationa tae menestyksestä. Mutta on mahdollista tuoda täyttymykseen työn ammattilaisten ja käyttämään tietoa valvoa prosessia.

Monet aloittelevat rakentajat eivät aina ymmärrä, mitä tasoite, ja mikä on sen tarkoitus rakentamiseen lattia. Tämä on yksi tärkeimmistä.

Luokittelu kipsiin, ja ohjeet laitteen kädet

Rullaverhot soveltuvat ystäville yksinkertaiset muodot, selkeät linjat ja viileä muotoilu. Ne ovat täysin selviytymään päätarkoituksena verhot.

Miten ja mitä tehdä käsillään kaihtimet: askel askeleelta ohjeet valmistukseen kaihtimet

Yksinkertainen, tyylikäs, tiukka ja tyylikäs taitekaihtimet tulee täydellinen koriste tahansa sisustustyyli ja ehdottoman tahansa huoneeseen, onko olohuone.

Puolikuiva tasoite käsillään

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Puolikuiva jaaritus - perusta lattiapäällystettä, joka on tuotettu käyttäen puolikuivaa ratkaisu kova hiekka ja sementtiä. Lisävoimaa se antaa metallinen lujittavan rakenteen tai polypropeenikuidun.

Päätyyppiä puolikuivattujen massapinnoitteet

Tähän mennessä on olemassa useita erilaisia ​​puolikuiva tasoitteille jotka eroavat toisistaan ​​asennustenologialla ja teknisiä ominaisuuksia.

 • tueta. Tämä on edullinen valinta tasoitus pinnoite. Keinot vahvistetut betonilattialle, ja että se ei ole imenyt kaiken kosteuden ratkaisussa pinnoite on pohjamaalattu. Tämä vaihtoehto on yleisimmin käytetty korjaukseen teollisuus- ja julkisiin rakennuksiin.

Riippumatta siitä, mitä materiaaleja lisäksi sisältyy päällysteen sellainen emäs on vahva ja kestävä. Kuivauksen aikana se asettuu ja on peitetty halkeamia, joten tämä on hyvä vaihtoehto jatkokäsittelyn viimeistely kerroksessa.

Edut ja haitat puolikuiva lattiatasoite

Ennen puolikuiva seos valmistettiin ja aloita asennus, lukea perinpohjin pohjan.

 1. Budjetti vaihtoehto asennukseen aluslattian. Käytetyt materiaalit (sementti, hiekka, fibrovolokno) melko halpoja, ja ostaa niitä ei ole vaikeaa missään rautakaupasta. Kustannukset täyttämällä puolikuiva tasoitteet suuruusluokkaa vähemmän kuin muut menetelmät, laatat, tapetit, mikä voi merkittävästi vähentää korjauskustannuksia.

Lisäksi, kuten haitat eristetty puolikuiva jaaritus:

 • Massa jaaritus on pienempi juoksevuus. Kun sekoittamalla tämä ratkaisu edellyttää lisälaitteita. Manuaalisesti koostumus on ongelmallista. Työn laatu riippuu suoraan siitä, kuinka hyvin sekoitettu ratkaisu.

Laitteet Technology semi lattiatasoite

Valmistelu aluslattian ennen lattian asentamista

Valmisteluvaiheessa on tärkeä rooli prosessissa lattian asentamista. Miten nämä työt, kestävyys pinnoitteen riippuu oikeista tehdään.

 1. Poista vanha sokkelit, ulkona koristeellinen maali, jos sellaisia ​​on.

Tason määrittämiseksi puheenvuoro puolikuiva massapinnoitteet

Kunnolla määrän laskemiseksi tarvittavien materiaalien ja tehdä puolikuiva tasoite laatua, sinun täytyy määrittää tason horisontin huoneeseen. Voit tehdä tämän, tuo seinille huoneen linjan avulla manuaalisen vesivaakaa tai laser tasoitus.

 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

Asennus lattian eristekerrokset

Vesitiivistävänä materiaalia käytetään usein polyeteenikalvon, jonka paksuus voi olla 100-200 mikronia. Filmiliuskojen päällekkäin toistensa kanssa, on oltava vähintään 15 cm, ja nousta seinälle 20 cm. Kytkeminen kalvon, joka perustuu ei tarvitse.

Asentamista majakat ja puolikuiva massapinnoitteet

Yhdenmukaistaa lattian pinnan laatu, on välttämätöntä käyttää majakat - erityinen palkit, jotka on ohjattu jakelu puolikuivattujen screeds. On suositeltavaa hakea profiilien T: n muotoinen.

Liuoksen valmistus semi-siteet

Valmistuksen aikana liuoksen on noudatettava mittasuhteet sementin ja hiekan yhdestä kolmeen. Suositeltu laatu portlandsementin - 400D20. Mitä hiekka, sinun pitäisi ostaa pesty joen tai louhos. Sen hienous moduuli pitäisi olla suurempi kuin 2,5. On tärkeää, että hiekka ei turvetta epäpuhtauksia kasvin jäämiä. Raja hienojen hiukkasten savi - ei enempää kuin kolme prosenttia.

Jälkeen valmistettu liuos tulee välittömästi aloittaa laskemisen. Puolikuiva tasoite käsillään vaikeuksitta, koska tekniikka tämäntyyppisen korjaus on hyvin yksinkertainen:

 • Levitä massa lattialle alkaen kehä, joka on ympäri seiniä. Näin sinulla on etulyöntiasema ja kiinnitä vedenpitävä kalvo.

12 tunnin kuluttua sen jälkeen, kun lattian asentamista jo kestettävä paino aikuisen, ja 96 se on valmis Loppukokoamiskäsittelyn lattiapäällysteen. On tärkeää seurata koko prosessin kuivaus puolikuiva mix: pinnalla ei tulisi muodostaa mitään vikoja, koska ne merkitsevät heikkeneminen lattian.

Menettely asennus puolikuiva tasoite on yksinkertainen, mutta tärkeintä tarkkailla ja tarkasti suorittaa kaikki vaiheet annetun - ja oikein taso majakoita, kokki ja pakkaus ratkaisu. Ennen kuin aloitat, tutkia tekniset ominaisuudet laitteen ja puolikuiva tasoitteet virheiden välttämiseksi työhön, mikä voi johtaa ulkonäön vikoja pinnalla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

59 − 58 =