Pussit pesu pyykkiä pesukoneessa

Pussit pyykin - Review ja suositukset

Konepesun helpotti suuresti naisten elämään, erityisesti suurissa monilapsisia perheitä. Kuitenkin kaikki kätevästi pesukone, sillä voi olla negatiivinen vaikutus laatuun vaatteita. Neuleet venytetty, muodostuu pellettejä, asiat voivat saada huonossa kunnossa.

Välttää nämä ja muut ongelmat, on tarpeen käyttää laukkuja pesussa. Unohdettu kohteita taskussaan, etsii napit, pienet esineet (sukat, nenäliinat), laskenut rummun rajojen voi aiheuttaa paljon ongelmia. Alkaen pitkä, arvaamaton itsekorjaamisominaisuuksia, hoitoon erikoistuneessa työpajassa.

Pyykin erikoissäkit on monia etuja, vaikka ne eivät ole kalliita ja ne ovat saatavilla. Myynti on jopa pussiin pesuun kenkiä.

Käyttö pussit pesuprosessin on etuja:

 1. Asiat, jotka ovat erityistilanteessa pussiin, eivät menetä muotoaan.
 2. Älä eksy pienikokoisia pyykkiä.
 3. On pussit hänen alusvaatteissa ja pussit urheilukengät.
 4. Se tarjoaa turvallisen automaattikone.
 5. Säästää aikaa ja rahaa.

Eri asioita pesussa, ja joskus menettävät ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Suurin osa vaatekaappi henkilöä koostuu neulottu asioita, jotka ovat kaikkein haavoittuvimpia. Venytys, muuttavat muotoaan, lopulta heikkeni, erityisesti voisi neuleet, alusasut kohteita, tekstiili- kenkiä, vaatteita, asusteita, joiden elementtejä. Kova tilassa linkouksen aikana vaikuttaa negatiivisesti päällysvaatteita. pyykkipussi vähentää merkittävästi vaikutusta vaatteita. Konepesun pussissa on herkku, verrattavissa manuaalista.

Asioiden laittamista erikoispussi lopussa pesun on mahdoton hävitä nenäliina tai sukka. Ja unohdettu taskuihin pieniä eriä ei vahingoittaa rumpua, älä jätä naarmuja, älä jätä häntä tilaa eivätkä vetäytyä auton sroya. Hakeminen laukku pesuun kenkiä, se mahdollistaa olemaan pelkäämättä, että ne osuvat seinään rummun, voi laukaista vaurioita yksittäisiin koneen osiin. Kaikki liinavaatteet säilyttää alkuperäisen muotonsa ja edellinen muoto.

Alennuksessa on olemassa useita erilaisia ​​laukkuja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi pesu- ja liinavaatteet. Ne luokitellaan:

 • muoto ja koko;
 • materiaali, josta se on tehty,
 • tyypin lukko.

Useimmiten on pussit valmistettu kestävästä nailonista kuituja. Tämän tyyppinen materiaali kestää korkeita lämpötiloja, kulutusta kestävä ja pitkäikäinen, ympäristöystävällisiä. pyykkipussi pysyy vakiona aikana toistuvan käytön. Tämä rakenne on käytetty kokonaan tai silmukkaverkkoja.

Säkkien muodossa käytetään pääsääntöisesti tavanomaisia ​​asioita pyörimään vapaasti, tarjoaa täyden huuhtelu ja merkittäviä spin.

Yleisimpiä muotoja:

 • kuutio ja neliö;
 • pallomaisia ​​ja ympyrän;
 • sylinterimäinen ja suorakulmainen prisma.

Laukku pesu rintaliivit, kaikkein huolellinen pesu, toimitetaan "kylkiluut" valmistettu muovista, jotka takaavat säilyttämistä alkuperäisen muodon ja laatu. Nämä pussit suojaavat hyvin ohut kangas, käsintehtyjä tuotteita, ehkäistä venyttely, kiertyminen, mitään vahinkoa.

On parempi olla useita tuotteita erilaisia ​​alusvaatteet ja vaatteita, sen koosta. Pussit pesu rintaliivit ei sovellu ulkokäyttöön vaatteet ja päinvastoin. Tavarat matalammalla wc on nollattu, yleensä pienissä erissä ja suursäkit eivät ole hyviä. Vetoketju voidaan sulkea, on kiinnitetty tai kiristetty pitsiä. Lähes samanaikaisesti kynnyksellä automaatit, se on yleisesti käytetään näitä laitteita pesuun.

Hakeminen laukku pesuun kengät ja muut laukut, kannattaa noudattaa muutamia sääntöjä:

 1. Asiat täytyy täyttää enintään kolme neljäsosaa tilavuuden pussin.
 2. Pesula päällysvaatteet, se on parempi ostaa laukku, kokoa hieman suurempi kuin pyyhittävät asia.
 3. Ostaessaan, tarkistaa eheyden pussin, korjaus lukot.
 4. Kun asetat rummun, jättäen tilaa esteettömän kulun asioita.
 5. Pesuaine ei pitäisi täyttää suoraan pussiin.
 6. Päätyttyä pesun, sinun täytyy kuivata pussiin, pitää suljettuna.

Vastausten perusteella laukkuja pesuun rintaliivit, top asioita eri kohteita wc joitakin päätelmiä tulevat mieleen:

 1. Laukut muotoinen volyymi, ovat hyvin suosittuja. Toalettikultaseppävalmisteet huuhdellaan heitä paremmin, ei kierretty.
 2. Laukut vetoketjut voivat kiinnittämättä. Salpa estää purukumia irrottamalla se.
 3. Muodon säilyttämiseksi alemman wc, ne on sijoitettava pusseihin 6 -8 muovinen "kylkiluut". Tällainen pussi ei ole epämuodostunut, ja herkkyyttä säädetään pesu.

Emäntä jotka välittävät houkuttelevuutta asioista jo käyttävät laukkuja pesuun.

 • Jaa mielipiteesi - jättänyt kommenttia

Suositukset käytöstä pussin pesussa

Pestä oli tarkempi ja varovainen, eikä riitä, että pesukoneen herkkä pesuohjelma ja toiminta spin nopeuden säätö. Hän silti voi vaurioittaa herkkiä kudoksia ja vahinkoja vaatteita. Auttaa ratkaisemaan ongelman pussit pyykin automaattiset pesukoneet. Nämä pussit on valmistettu eri materiaaleista ja olla erimuotoisia - erityyppisille vaatteita.

Miten valita pesupussissa? Mitä etsiä valitessaan? Millainen laukut sopivat parhaiten tietyntyyppisten kudosten? Kaikki tämä me puhumme osana tarkastelun.

Miksi tarvitsen pesupussia

Pesutapahtumaa automaattisessa pesukone on jaettu kolmeen päävaiheeseen - pestä, huuhtelu ja spin. Pellava voi tulla huonoon kuntoon vaiheessa pestä, koska kangas voi repiä tai venyttää. Mitä suurempi on kuormitus kuitujen, sitä suurempi kuluminen kankaita. Maksimikuormitusta vaatteita linkouksen aikana havaitaan silloin, kun se on kirjaimellisesti puristetaan rummun. Jotta vältettäisiin tällaisia ​​vaikutuksia, on tarpeen käyttää erityisiä pusseja.

Harkitse toinen ongelma - se on pieniä asioita. Kuten tunnettua, sukat, sortsit, huivit ja muut pienikokoisten asioilla on tapana juuttua välillä täyttöaukon ja ranneke. Joissakin tapauksissa he viettävät siellä koko ajan päässä pestä loppulinkousta. Jos kotona on pieniä lapsia, määrä pieniä asioita varmasti suuri. Ja monet näistä asioista voi juuttua alle huonoenteinen luukku. Jos kaikki palaset vaatteiden makasi pussiin, niin mikään tämä olisi tapahtunut. Laukut pesuun on myös suuri pesuun tyynyt pesukoneessa.

Seuraava ongelma pesemättä laukku - on menetys muotojen asioista. Vaatetus voi venyä, katketa ​​ja menettävät alkuperäisen ulkoasun ja käyttää sitä sitten se on mahdotonta. Tilanne on huonompi tapauksessa, jos vaatteet on ommeltu herkkä kankaasta - se voi tulla rappeutumaan. On sijoitettu pussiin pesuun säilyy ennallaan. Tämä on ongelma tyuley, joten pestäessä ilma verhot, se on parasta käyttää erityistä kannet.

Lentää varusteet ja pieniä asioita pois taskussaan - jotka voivat vahingoittaa pesukone. Unohdettu yksityiskohta, naulat, ruuvit, tai irrota lukitsee salaman usein lankea väliin rummun ja pesualtaan. Käy niin, että luun tuli rintaliivit pesukoneessa rumpu. Seurauksena kitka näiden tuotteiden pinnalle säiliön, säiliön itse voi halkeilla ja epäonnistua - se edellyttää kallista vaihtamista. Usein käy niin, että pienet esineet revitty ranneke luukku. Välttää lyömällä pieniä esineitä mekanismeihin pesukoneen auttaisi pussi mesh pyykkiä.

Pese kenkiä pesukoneessa - se on toinen ongelma. Jos me pettivät kengät suoraan rumpuun, se voi vaurioitua, jolloin naarmuja. Olisi paljon parempi, jos kenkien pyöritetään pussiin, mutta ei omalla tavallaan.

Katsotaan, mitä ovat pussit pyykin ja miten niitä käytetään oikein.

Lajeille ja pyykkipussit

Nykyaikainen teollisuus tuottaa monia erilaisia ​​laukkuja pesuun. Suosituin pussit - nylonia. Niillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Kestää korkeita lämpötiloja;
 • Ominaista pitkä käyttöikä;
 • Sopivat tiiviit ja pesuissa.

Alennuksessa on laukkuja ja muita materiaaleja, mutta ne ovat huonompilaatuisina nailonpusseihin.

Pyykkipussit eroavat toisistaan ​​paitsi linnoja ja kankaita, mutta myös muoto. Esimerkiksi, ne voivat olla pallomaisia, kuutio, lieriömäinen, suorakaiteen muotoinen, ja monet muut. Joissakin malleissa on jäykisteet, tällaisia ​​pusseja käytetään pesuun herkkä kankaat - ne eivät rutistaa vaatteita eivätkä aiheuttaa kudosvaurioita. Ne pestä kirjonta ja muut käsintehtyjä tuotteita, neulotut vaatteet ja asioita, pelkää kiertämällä ja laiminlyönneistä.

Pussit pesu kengät tehty ottaen huomioon, että tässä mahtuu kaksi kengät kenkä tai kaksi, ja tälle tyhjä paikka - kengät on sijoitettu pussiin vapaa.

Lisäksi pussit pyykin voi olla erilaisia ​​kokoja, riippuen määränpäähänsä. Esimerkiksi pesemällä alusvaatteet pussi voi olla riittävän pieni aika ylempi pukupussit niissä suuremmat mitat. Mitä haluat? Ehkä poistaa pienet asiat suursäkeissä? Itse asiassa se on parempi olla kulloinkin erilliseen pussiin, ja harjakattoisia ja herkkä asioita ostaa laukku herkkä pyykin - vahvistusrivoilla.

Ostopaikat pesupussissa? Ostaa niitä ei ole ongelma - ne myydään kaupoissa kodinkoneet lisävarusteena, samoin kuin monissa rautakaupoista ja supermarketeissa.

Miten käyttää pussit pesu

Pussien käyttö pesu, Älä jätä niitä vaatteisiin ennen kieltäytymistä - Muussa tapauksessa vaatteet eivät ulotu, vaan vain kosteutta. Jätä aina kolmasosa äänenvoimakkuudesta, mikä auttaa vaatteita hankaa toisiaan vastaan. Rumpuissa olevien pussien määrä voi olla mikä tahansa, mutta sinun on seurattava kaikkien ladattujen pyykin kokonaispainoa. Tarkista myös vapaan tilan saatavuus.

Mistä laitan jauheen? Jotkut käyttäjät uskovat, että jauhe kaadetaan suoraan pussit, mutta tämä on kaukana tapauksesta. Kaada jauheet tälle tarkoitukseen tarkoitettuihin astioihin ja älä peitä pääsi tarpeettomilla ongelmilla. On parempi kiinnittää huomiota lukkoihin, jotka on kiristettävä tai suljettava mahdollisimman tiiviisti - tämä poistaa niiden spontaanin irtoamisen.

Kuten näemme, käyttää pussit pesu ei ole liian vaikea, mutta vaatteet ovat aina puututa - kuitukangasta ei kierretty ja puristimet, pienet esineet eivät katoa eikä "nousee" oven alta, ja kynnet ja pieniä kolikoita koskaan onnistu sisällä säiliö.

Hyödyllisiä pussit vaatteiden ja kenkien pesuun pesukoneessa

Joskus herkän pesutilan esiintyminen pesukoneessa ei riitä. Haluan suojella jotain muuta lempeällä kudoksella. Monet kotiäidit suosittelevat pussin käyttöä vaatteiden pesuun pesukoneessa. Tämä hyödyllinen asia pitää erittäin hyvää huolta asioista ja sen mahdollisuuksien hyödyntämiseksi, sinun on tiedettävä, mikä pussi ostaa ja mitä sen käyttöominaisuuksia.

Pyykinpesukoneen käsittely koneistossa tapahtuu kolmessa vaiheessa - tämä tapahtuu suoraan pesemällä, huuhtelemalla ja pyörittämällä. Pesu saattaa tapahtua jo ensimmäisessä vaiheessa, koska kangas voi puhkaista tai venyttää. Mutta suurin vaatteiden kuormitus tapahtuu spin-off-aikana, pesula yksinkertaisesti puristetaan rumpuun. Tämän vaikutuksen minimoimiseksi meidän asioihin on käytettävä pussia herkän pyykin pesuun.

Pienien asioiden runsaus on toinen ongelma jokaisessa perheessä. Sukat, sortsit, huivit ja muut "pikkujuttu" vain juuttua ensimmäinen rummun pyörimisen kumi ranneke lähellä ovea. Ja sitten sinun täytyy tavoittaa ne käsin. Nuorilla kotitalouksien perheillä tämä ilmiö kattaa todellisen katastrofin laajuuden. Mutta jos kaikki nämä pienet asiat laittaa valmiiksi mesh pesupussissa, ne ovat kaikki erittäin hyvin ja pestä, eikä "nousee" sisällä pussilakanat, tai jokin muu isoja asioita.

Monet naiset kärsivät alusvaatteiden muutoksesta pesun jälkeen. Pyykinpesua on usein poistettava irrottamalla luut. Ja kaikki tytöt tietävät, että jos luu on "eksplisiittanut" kerran, niin temput ja korjaustyöt eivät pelasta - se lyö aina. Lisäksi kalliita liinavaatteita, jotka on valmistettu hienoista kankaista ja pitsiä, voivat muuttua muotoilluksi rätiksi yhden pesun jälkeen. Pakkaa herkät asiat pussista alusvaatteiden pesemiseen, säästät ne muodonmuutoksilta.

Alusvaatteiden pyyhkiminen erikoispussiin ei voi pelätä, että se vahingoittuu pesuprosessin aikana

Laukku vaatteiden pesuun, joka on arvioitu korjaavien korjausten perusteella, auttaa ja pitää pesukone vahingoittumattomana. Napit, niitit, salamoiden "koirat" ja pienet muutokset taskusta - kaikki tämä voi olla vakava syy pesukoneen hajoamiseen. Tällaiset esineet usein putoavat rummun ja säiliön väliin. Jatkuva kitka voi rikkoa säiliön tai repätä luukun mansettia ja vaatia kalliita korjauksia.

Laukku vaatteiden pesemiseen stylalkoon soveltuu myös kenkiin. Jokainen tuttu tilanne, kun suihku on rumpu pesukone, kaksi tai kolme paria kenkiä kankaan ja koko pesun huolissaan siitä, että ei murtaa oven lasi tai naarmuta rummun. Pussin kengät pestään huolellisesti, tehokkaasti ja turvallisesti pesuyksikölle.

Laukku pyykinpesukoneiden pesuun

Erityisen pussien edut

Edellä esitetystä huolimatta on olemassa useita etuja, kun käytetään pussia vaatteiden pesemiseen pesukoneessa, jonka alhainen hinta tekee tästä laitteesta entistä suositumman.

 • Älä vääristä kangasta, joka ei siedä korkeita lämpötiloja ja pitkittynyttä kitkaa.
 • Pieniä asioita ei menetetä pesun jälkeen.
 • On olemassa erityisiä pussit, jotka mahtuvat paitsi alusvaatteet, mutta myös kengät vaikuttava koko.
 • Sinun ei tarvitse huolehtia tankin eheydestä ja "stilalki": n sisäisistä mekanismeista.
 • Säästää rahaa laajentamalla asioiden elämää.

Eri valmistajat tarjoavat erikokoisia kokoisia, tiheitä, konfiguroitavia ja toimivat pussit. Tunnetuimmat ja edullisimmat ovat polyesteripusseja. Tämä materiaali on erinomainen tällaisiin tarkoituksiin, koska se kestää korkeita lämpötiloja, ei vaipua tai muuttuu.

Kaupassa useimmiten löytyi laukkuja verkkorakenteen, mutta siellä on myös malli kudos on tiheämpää, jossa on paljon pieniä reikiä näkymättömiä, täysin vesitiivis.

Jotkut pussit ovat pehmeitä, ja joissakin on pyöreä, sylinterimäinen tai neliömäinen muoto kehyksen ansiosta. Mallit on helpompi sulkea pitsiä, mutta useimmilla pusseilla on silti vetoketju mukavaksi.

Erilaisia ​​pieniä leluja vaatteiden ja vaatteiden pesuun

Muuten tällaisen pussin ompelu vaatteiden pesemiseen omilla kädillä ei ole ollenkaan vaikeaa, riittää, että on saatavilla sopiva kangas.

Kuinka käyttää pussia pesemään kunnolla

Varmistaaksesi, että sekä laukku että siihen tallennetut asiat pitävät sinua pitkään aikaan, kun peset, sinun on noudatettava näitä suosituksia:

 • Laukku on täytettävä enintään 3/4 sen tilavuudesta.
 • Suuri asia on ostaa pussi, joka on 1,5-2 kertaa suurempi kuin sen koko.
 • Ennen lastaamista asioihin pussiin, sinun on tarkistettava sen eheys.
 • Käytön jälkeen pussia tulee kuivata ja säilyttää lukon ollessa lukittu.
 • Pesukoneen on liikuttava vapaasti kiertämisen aikana.
 • Älä unohda tai kaada pesuainetta pussiin.

Luettuaan "ihmeellisten" laitteiden upeista ominaisuuksista monet kotiäidit alkavat heti miettiä, mistä ostaa pussin pyykinpesuun ja siihen, miten valita oikein. Tällaisia ​​pusseja myydään kotitalouskemikaaleissa ja taloustavaroissa. Valinnan osalta voit antaa tällaisia ​​suosituksia:

Liinavaatteet polyesteripesuille

 • Kokeneet rakastajattarensa mielestä tasainen pussit hieman huonompi toimintoja sen laajojen "veljet", kuten pellava irtotavarana laukku paremmin huuhdellaan.
 • Ennen kuin ostat laukun vetoketjulla, sinun on tarkistettava "koiran" lukon läsnäolo. Vaikka kiinnittimen puutteesta johtuva ongelma on helposti ratkaistu vetoketjun alussa olevan kuminauhan avulla, jonka alapuolella liukusäädin läpäisee.
 • Luurista ja kovaa kupillista saatuja rintaliivejä pestään parhaiten lankahaaroissa.
 • Laukun koko valitaan pesulaitteen mittasuhteiden mukaan, joka sopii siihen.
 • Pussien soljen osalta asiantuntijoiden mielipiteet eroavat toisistaan: "salama" voi erota ja rikkoa, ja merkkijono - sekaisin ja vie tilaa. Voit pestä vaatteet herkistä kudoksista pussiin, vetää merkkijonoa ja asiat ovat vaikeampia - sopeutumalla lukkoon.

Useimmat huolelliset housupojat, jotka käyttävät laukkuja pesuun, kuvaavat ilahduttaen kätevyyttä ja hyödyllisiä ominaisuuksia yhdessä pienen kustannuksen kanssa. On parasta huolehtia asioista ja pesukoneesta etukäteen kuin pahastua ongelman vuoksi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

85 − = 79