Puutarhajyrsimet, dieselin hinnat ja arvostelut

8 hienoin jyrsimiin

Ottaa oma maatila, tehdä ilman mekaanista "pomoschnikov9raquo; vaikea - jopa matalan aisaohjattavaa pystyy lievittämään paljon teoksia, useimmat ei-standardi tavalla: esimerkiksi asentamalla voimanottonopeuden pumppu voi nopeasti pumppaamaan vettä kaivosta tai päinvastoin, valua ojaan tai caisson. Ei ole yllättävää, se on usein kylissä näet hulluin malleja, jotka seuraavat esimerkkiä varhammerovskih örkit ovat menossa kirjaimellisesti mitä oli tarpeeton käsillä.

Emme kuitenkaan ymmärrä tänään niin kerätä versojen, ja mitä voidaan ja pitäisi ostettiin kaupoista 2017.

Miten sijoitusta paras perästäkäveltävien traktorit

Ensinnäkin voidaan todeta, että emme jatkaa mainostarkoituksessa. Kaikki ehdotetut omaan harkintaan voimala valittiin puolueettomasti periaatteella - "itselleen."

 • lausunto omistajat ajoneuvot huomioidaan ensiksi. Olemme sitä mieltä, että tämä on varmin tapa saada klo vastaus kysymykseen: "Onpa kiva perästäkäveltävä traktorin ja lähellä mikä on parasta mennä myymälään?". Käytännöt uskon enemmän kuin myyjiä, mainostajat. Mutta on toinenkin puoli kolikon - arvioon omistajien paras luokitus oli mahdollisuus saada ainoastaan ​​jo laajalle levinnyt ja bensiinin ja dieselin versojen, ja laadukkaita uusia tuotteita voidaan pitää. Miten teemme sen? Katso. Seuraava kappale.
 • Tutkimus Performance paljasti yksiosainen, jo markkinoilla olevien maatalouskoneiden Venäjällä, mutta se on edelleen hieman käyttävät kansalaiset. Tällaisissa tapauksissa olemme seuranneet tällaisia ​​tuotteita yritys, jolla on jo arvioita ja yleistää tulokset kuvattuun malliin. Eli käytännössä arvioi maine, että yhtiö on saanut itselleen aikaisemmin. Lisäksi olemme analysoineet vastauksia ulkomaisia ​​sivustoja.
 • Toiminnallisuus ja hinta - arviointi parametrien duo sallita jättää ylhäältä versojen, jotka "eivät sovi" modernin Venäjän todellisuuteen, nimittäin malli kustannus verrattavissa hintaa uuden auton, mutta tavallista toiminnallisuus asetettu.
 • edullisuus - ei ole mitään järkeä kuvata perästäkäveltävien traktori, joka on mahdotonta ostaa maamme. Tällaisille tuotteille on olemassa ulkomaisia ​​luetteloita.

Saat kätevästi versojen luokitus voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

 • kevyt jyrsimiin kapasiteetti on korkeintaan 4-5 moottorit hevosvoiman moottori vaihde useammin ja samalla kytkin niitä - tämä kiilahihnakäytön. Päätarkoitus - työskennellä leikkurit, ylimääräinen sidos yhdistää toisen hihnan vetopyörän jos on olemassa useita virtoja. Suuri kuormitus muodossa auraa, ne eivät vedä edes painotus, ylikuumenee raskaan kentällä. Tämä perästäkäveltävien traktori - hyvä valinta pientiloja, jossa laitteet on vakava kuokka, mutta kovaa työtä suuria määriä ei odoteta.
 • keskimääräinen jyrsimiin pidempi ja tehokkaampia ja painavampia. Tässä luokassa, voit tavata paitsi malli, jossa on monivaiheinen lähetys ja nousevan, mutta diesel malli, joka tosin kallista, mutta usein käyttää edullisempia polttoaineen kulutusta. Motor siirto suorin - ja tämä tekee mahdolliseksi yhdistää käynnissä olevan liitetiedoston nivelakselin.
 • raskas jyrsimiin Täysin perustelee nimi - sen massa on enemmän kuin 150 kg (tai jopa ylittää 3 kiloa, kuten Profi PR 1040E ja hänen luokkatoverinsa), joten niillä ei ole ylimääräistä painoa voi vetää auran mukanaan ladattu kärryt - ja moottorit kapasiteettia 10-13 litraa. a. erinomaista työtä tällä kuormalla. Kun otetaan huomioon koko ja paino tällaisten laitteiden, siirto näyttää ero - lähettämään tämä tekniikka yhden pyörän vaalean versojen, ei ole tullut ulos. Usein voit tavata pienemmälle vaihteelle vaihdelaatikossa.

Paras (katsauksia asiantuntijoiden ja kuluttajien) mallin ruokittu 2017 - ja arvostelut:

Kategoriassa parhaassa valossa bensiinin Koneharat voittaa Neva MB-1B-6,0FS. Se on pitkään ollut tuttu tuotemerkki päivitetyn "serdtsem9raquo; Hyvä uutinen on, että ongelmat siirtopalvelusta ei tuota - kaikki osat ovat saatavilla kaupoissa, ja hyvin tunnettu perästäkäveltävien traktorin, niin että tarvittaessa on mahdollista löytää "kulibina9raquo; naapurustossa. Mukaan Neuvostoliiton perinne tämän sarjan versojen tuotetaan painonlisä puolustuksessa yrityksessä - Leningrad "Punaisen lokakuun" vuonna 1984.

Ehdotettu malli nyt onneksi heitti epäluotettavia kotimaan moottori ja mukana osoittautunut bensiinimoottori Briggs&Stratton RS950. Kanssa sen 208 cm3 se antaa 6 hv, valon moottori hara (vaikka paino "Neva9raquo, keskemmälle - 75 kg), on erittäin hyvä. Vaikka moottorit amerikkalaisen brändin ja ovat menossa Kiinaan, valituksia laadusta Ei - Tämä vahvistettiin omistajat, ja kestävyystesteillä asiaan liittyvistä julkaisuista: yli 250 tuntia nimelliskuormalla moottori ei osoita merkkejä kulumisesta, säilyttäen teho ja vääntömomentti kärsimättä.

Asennettu aisaohjattavaa traktorin siirto MultiAGRO - kolmivaiheinen, jossa peruutusvaihde. Lisäksi sekä moottorin voimansiirtopyörän - dvuhrucheykovye siten, että vaihdetta vaihdetta voi vaihdella ja moottori vaihde. Siksi sitä voidaan turvallisesti käyttää leikkureita mailla lievempiä, tarkasti määrittää haluttu nopeus, kuljettaa ostoskorin mitään ongelmia ohjailuun - aisaohjatut jäljellä edullinen ja monipuolinen olennaisten muutokset tarvitsee asentaa vain "differentsialov9raquo akseli; (Split Ohituskytkimessä), jos se on tarkoitus työskennellä usein peruutukset. Ja tietenkin, on dvuhrucheykovy hihnapyöräkäytön hihna voidaan esittää aktiivinen sarana, ja hyöty vahvistaa itse tarvikkeet valmistaja on antanut.

Vaihtamiset - perustuu ohjauspyörän vipu siirtyy sen mukana, kun korkeussäädön - ja usein kalliimpia malleja pitkä ihmisiä täytyy tavoitella vipua alaspäin. Ergonomia "Neva9raquo; ansaitsee myös plussaa. Toinen etu mitattuna sopii - on läsnäolo ajovalojen.

 • Monipuolisuus.
 • Luotettava moottori helposti käynnistyksen.
 • Kolme-portainen vaihteisto.
 • Solid paino on kätevä raskasta työtä, mutta ei kuljetusta tai ohjailu.
 • Ketjupyörän.

Halvin ja kevyt (52 kg) ja luokitus moottorin taakse traktorin suorituskykyä - kaksoisveli MKM-3-DK7, siirto on myös samanlainen (kaksi eteenpäin, yksi takana). Mutta tässä on kätevästi kävely traktori liikkeitä tasoittaa epäkäytännöllisyys "out of the box" - ostamalla talousarvio semisilny aisaohjatut traktorin omistaja luonnollisesti käytetään raskasta työtä, joten se täytyy vain laittaa painot, ja kokopäiväinen piiri vaihdelaatikon olisi korvattava vankempi.

Vuonna Monitoimikoneen on kyky asentaa Etukytkentä aktiivinen, mutta jälleen "rodnoy9raquo; - muiden valmistajien on siirtyminen kiinnike. Tärkein vaatimus Tillers - on, että säädettäessä ohjausvaihde vipu pysyy paikallaan käytön aikana on välttämätöntä venyttää.

Kaiken rahaa takana traktorin ei ole huono, vaikka olisi mukava nähdä, jos ei merkkituotteiden moottori, jotain kunnon joukko kiinalaisia ​​"nouneyma9raquo, ainakin samassa Lifan.

 • Edulliseen hintaan.
 • Kyky edessä saranan.
 • "Bezymyannyy9raquo; moottori.
 • Säätelemätön vaihdevipu korkeus.

Epäonnistui "kevyt» Aurora kompensoi keskimääräisten - tarjoamia diesel malli sen edullinen hinta ja hyvä rakentaa laatu kiinnostaa monia. Vaikka kapasiteetti moottori on pieni - 5,4 hv - mutta sen suuren vääntömomentin jo pienillä kierroksilla sallii 147 kilon Tillers luottavaisesti vetää auran, tai erityisesti Hiller. Moottori on varustettu sähköisellä käynnistin, mutta koska se on helppo käynnistää ja purkuohjelmaa kaapeli.

Jossa kaksivaiheinen vaihteisto diesel kytketty kuiva kytkin, takaisin näyttöön PTO, takana on suojaava metallinen suojus. Vähennysventtiilillä - vaihteelle karu valurautaa kampikammioon.

Tietenkin vähän virtaa rajoittaa toiminnallisuutta useita versojen, mutta korkean vääntömomentin ja kirjaimellisesti tippua polttoainetta se kannattaa perinteisessä sovelluksissa - kyntö, viljeleminen maaperän. Täällä liikkumavaraa erittäin epämukavaksi sen - raskas ja kömpelö, hän riistää paitsi ero, mutta yksinkertaisin tapa kynsistä.

 • Taloudellinen ja resurssien huolimatta kiinalaista alkuperää, moottori.
 • PTO.
 • Koska hitaus ja rajoitettu nopeuskyvyistä tuskin sovelletaan ratsastaa koriin.

Erittäin halpa sen luokan Monitoimikoneen pieni koko ja paino (85 kg), joten sen kuljettaminen ei ollut mitään ongelmia. Ja vaikka se on dieselmoottori Hammermann CF 178F kapasiteetti 6,5 hv, jotta vetokyvyllä ongelmia ei ole tarkka.

Tietenkin rahaa laite on erittäin yksinkertainen - motor liukuhihnana, vaihdekeppi kehoon. Näin ollen aktiivinen sidos voidaan asentaa vain edessä, ja pitkä ihmiset ovat pokoldovat vipu. Mutta lisäksi korkean vääntömoottori on heikentynyt niin, että koko perästäkäveltävien on 4 eteenpäin ja 2 taakse nopeuksilla. Vähennysventtiilillä - vaihde.

Koska moottori "est9raquo; noin litra dieseliä tunnissa nimelliskuormalla, monille, tämä malli on mielenkiintoinen, ja se tunnustaa puutteet omistaja tai sietävät tai aisaohjatut viimeistelee oman harkintansa mukaan.

 • Dieselmoottoriin erinomaisen pidon.
 • Kiipeilyvarusteet lähetyksessä.
 • Vain käsikäynnistys.
 • Rajoitettu toiminnallisuus.

Luokka jyrsimiin yhden pyörän akseli ei ole niin yleistä - yleensä pyörän ja leikkuri on asennettu samalle akselille, työskennellessään kaksi-akselin moottori-lohko todella kätevä. Valitettavasti helpotukseksi kirjaimellisesti joutuvat maksamaan, ja hinta Mobil By Ghepard CH395 tämä osoittaa selvästi.

Vaikka erillinen asema - ei ole ainoa "fishka9raquo; malli: täällä voi nähdä lähetyksestä 4 ja etu- 3 käänteinen nopeuksilla, ja 10 hv bensiinimoottorin Kohler kanssa taottu kampiakseli ja tselnochugunnym sylinteri, ja koko lukitus ero. Tällainen outo voimansiirtolaitteen keksi tietoisesti - pyörä voi kääntyä 180 astetta, eli ennen ja takaisin moottori-lohko voidaan vaihtaa, ja sama nivelakseli pystyy toimimaan sekä edessä että takana sidos.

Itse ajaa jyrsinyksikkö - on myös asennettu laite on asennettu nivelakseli. Muut moduulit - lisävarusteita, horisontaalisen järjestely osoittaa selvästi ristiriidassa yleisimpiä laitteita lukuun ottamatta, että pumput. Mutta täysi perästäkäveltävien traktori toimii ja Lumityökalujen, ja leikkaa ruohoa, asfaltin ja jopa pyyhkäisee.

 • Itseliikkuvat viljellä.
 • Luotettava ja korkean vääntömomentin moottori on kanadalainen.
 • Kohtuuttomia valtaosa yksityisten maatilojen hinnasta.
 • Yhteensopimattomuus yhteisen sidoksen.

Voittaja meidän sijoitusta paras raskaiden Koneharat - Minsk Valko 09h-01 - tämä ei ole uusi asia: tuotettu "devyatoe9raquo; perheen omistuksessa vuodesta 1992, niin että kaikki hänen "lastentauteja", tai poistettu tai niiden ratkaisut ovat hyvin tiedossa. Erityisesti tämä muunnos käyttää alkuperäisen bensiinimoottorin Honda, eikä sen kiinalainen klooni - tosin meluisa eikä kovin tehokas, mutta se on osoittautunut luotettavaksi ja konstailematon.

Monitoimikoneen on vaihteisto, jossa on alennettu sarja (4 eteenpäin - taaksepäin 2), ja voi kehittää liikkeellepaneva voima 100 kgf. Alennusvaihteen on varustettu ero on positiivinen lukitus, takana vaihdelaatikko voidaan nähdä PTO.

Sen ytimessä, se ilmentää mitä me arvostamme valkovenäläisvaltuuskuntaan tekniikka - yksinkertainen laitteen ja tarkasti talteen, se on suunniteltu toimimaan eikä kiertämiseen mainontaan julisteita. Pisteet sijoitusta Tillers alennamme paitsi hankala painojakauma.

 • Käytännöllisesti katsoen benchmark luokassaan, moottori Honda GX 270.
 • Vähennetty määrä lähetyksen.
 • Tasauspyörästön lukko.
 • Vain käsikäynnistys.
 • Melko korkea polttoaineen kulutus.

Vaikka standardin terät kerralla pois traktorin kaappaa 125 senttimetrin nauhat, mutta tätä mahdollisuutta ei selvästikään rajoitu - ja tämä on merkitty moottorin työntövoiman, ja lähetyksen voimakkuus.

Kiinalainen dieselmoottori jyrsin sai melko hyvät arvosanat käyttäjiltä - se on edullinen, melko meluisa, mutta asianmukaista hoitoa se voi toimia monille vuodenaikoina.

 • Moottoriteknologiaa suuren vääntömomentin.
 • PTO.
 • Sähköstartti.
 • Kaksivaiheinen siirto ilman ero.

Mutta jos Patriot brändi on maassamme ainakin jossain palveluverkosto, jotain Herz tuotemerkki on vähän tunnettu, niin että jopa samantyyppinen kävely Traktorien huolto ja korjaus voi olla vaikeaa. Siksi voimme vähentää pisteitä ranking Kiinan versojen, vaikka se on halvempaa.

Ostaessaan kyseisiä kävely traktori syytä muistaa, että mikä tahansa, muut kuin kokonaiset tehtaat, myyntiin siellä, joten tämä laite - se on valinta rukastogo isäntä, joka mahtuu mitään kotimaan liitetiedostoja.

 • Alhainen hinta.
 • Taloudellinen diesel.
 • Ei ero.
 • Snap-on "kolhozit9raquo;.

Aloita moottori - jos valitset aisaohjatut bensiinin, niin etusija merkkituotteiden nizhnevalnye moottorit (Honda GX, Briggs&Stratton, Subaru-Robin), verhnevalnye Subaru moottorit, liian huono, mutta se on vaikeampi ylläpitää; halpa mutta luotettava kiinalainen kloonit - Lifan, Kipor. Jos emissiokurssi on akuutti, se täytyy valita jo täynnä kiinalaista "nouneyma9raquo,, joka on tai ei ole merkitty lainkaan tai on jo merkitty kokoonpanon omalla nimellään.

diesel Monitoimikoneen parempi valita milloin olla paljon raskasta työtä, koska niillä on suuri vääntö pidempi, ja pienempi polttoaineenkulutus. Valtaosa saatavilla meidän markkinoilla varustetut mallit "puhdas kiinalainen" moottorit, mutta Lifan ja Kipor moottorit jälleen selvästi jäljittää japanilainen "korni9raquo;.

Mitä moottori siirto, valinta on vain keskiluokan: Kevyt Koneharat lukuun ottamatta muutamia harvinaisia ​​malleja ovat hihnakäyttö, raskas myös oltava suora levykytkinpinnoissa. Tavalliselle Monitoimikoneen paras vaihtoehto olisi suora viiva, mutta on monia onnistuneita malleja, jotka käyttävät turvavöitä yhteiset koot: jos ei ole olennainen tarvitse asentaa taka asennettavat voimanoton akseli, kuten aisaohjattavaa on kannattavampaa hinta.

Mitä alennusvaihde, Sitten on kolme vaihtoehtoa:

 • ketju- halpa ja helppo, mutta ajan mittaan ketju venyy ja on vaihdettava uuteen, ja tämä täytyy purkaa "nogu9raquo; Monitoimikoneen. Halpa kiinalainen vetokoneet on parempi korvata kotimaan analogiset välittömästi.
 • mato vähennysventtiilillä on kestävä ja pienikokoinen, mutta sen tärkein haittapuoli - puute Free Running kuin aisaohjattavaa traktori ei voi vieriä, puristettaessa kytkin pyörän heti "nousta osuuden." Jyrsimiin käyttää tällaisia ​​vaihteistot ainoastaan ​​auraus, kuljetuksia rattailla teiden varsille on yksinkertaisesti vaarallista.
 • vaihde vähennysventtiilillä kallein, koska se "noge9raquo; joukko vaihdetta, kuten tapauksessa niiden alle täsmälleen tylsää paikkaa. Mutta sen toiminnan aikana säilyttää oikea öljymäärä on riittävä.

Jotkut jyrsimiin käyttää dual piirejä, esimerkiksi, vaihde-ketjupyörän (ketju venytetty pitkin kotelon luopua kallis joukko vaihdetta, mutta päättyy underdrive hammaspyöräparin, puretaan piirin ja kulumisen vähentämiseksi) tai yhdistelmä hammaspyörän vetopyörän ja mato - erillinen lähtö leikkurin . Mutta se on melko eksoottinen, yhteiset mallit perustuvat perinteiseen kinematiikka.

neuvosto: jos mahdollista, ennen ostamista tarkistaa päämoottori-lohkon solmuja, äänestää visuaalisesti rakentaa laatua ja kattavuutta. Joskus Underturned pultti oppii lisää laitteen luotettavuutta kuin kasa opiskelee kirjallisuutta.

Top 10 kultivaattorit ja versojen käyttäjäarviointien

Monitoimikoneen maanviljelyä edistää yksinkertaistamista hoitoa maaperään. Kuitenkaan ole kaikissa tapauksissa voi kestää vuosia maksimaalisen suorituskyvyn. Jos haluat saada laadukkaan tuotteen, tutustu valikoimaamme. Se sisältää vain parhaita kultivaattorit ja versojen - kunkin mallin saa vain positiivisia arvioita. Paras tapa tehdä ostoksen - on valita listalta perästäkäveltävien traktorin.

kaimaani

Valmistaja Caiman puutarha ja maarakennus, ei ole kymmenkunta vuotta. Tänä aikana hän on kertynyt suuri määrä patentteja. Moderni teknologia mahdollistaa vähentää energiankulutusta, mikä on erityisen tärkeää teho puutarhajyrsimet, koska he haluavat täyttää mahdollisimman vähän. Yhtiö käyttää usein Subaru tuotteita kuin moottori.

Etelä-Korean Daewoo perustettiin vuonna 1967. Lähes välittömästi, hän sai paljon yksiköitä harjoittavat täysin eri toimialoilla. Nyt kun Daewoo yhtiö ei enää ole, mutta tunnettu tuotemerkki käyttää vielä joitakin yrityksiä. Erityisesti kaupoista löytyy Daewoo versojen. Ne erottuvat laadukkaan kokoonpanon ja järjissään hinta.

Tavaramerkillä Elitech myydään paitsi versojen, mutta myös muita puutarhanhoitovälineet. Vaikka suurin osa tämän valmistajan merkki rakentajat aktiivisesti käyttää hitsauslaitteita ja Jännite. Yhtiö säännöllisesti toteaa, että se ei tingi laadusta, seurauksena sen luominen ovat asiakkaita jo vuosia. Samalla hänen tekniikka on mahdollisimman helposti - löydät sen monissa venäjäksi kaupoissa.

Tuotteet JSC "Krasny Oktyabr - Neva" ovat hyvin paljon kysyntää. Niiden hyväksi on budjetin hintalappu. Halpalentoyhtiöt pitäisi olla yllättävää, sillä kokoonpano vetokoneet "Neva" tapahtuu Venäjän alueella, tuote ei tarvitse toimittaa toisesta maasta. Myös kuluttajat ovat melko suuri määrä palvelukeskuksia koko alueella sijaitsevien Venäjän. Vaikka moottori-lohkon jotain tapahtuu, korjaa se ei ole liian vaikeaa.

PATRIOT amerikkalainen yritys perustettiin vuonna 1973. Se auttoi öljykriisi, kun Andy Johnson lomautettiin ja päätti tehdä omia juttujaan. Hyvin pian hänen uusi hanke on päässyt vauhtiin. Nyt yrityksen tuotteiden tiedetään vain Yhdysvalloissa, mutta myös muissa maissa. Suurin painopiste Patriot tekee sähkön ja moottoroidut tuotteita. Jyrsimiin että yritykset eivät useinkaan ole kovin korkea hinta. Suuren tehon voit käsitellä suuren tontin lyhyessä ajassa.

Ranking parhaista kultivaattorit ja versojen

Tässä ranking, joka perustuu käyttäjien palautteen, otettiin huomioon:

 • Maksimi käsittely- alue;
 • Valituksia vajaatoiminta;
 • Tyyppi asennettu moottori;
 • Siirtojen määrää;
 • Läsnä käänteisen;
 • Tilavuus moottoria ja sen teho;
 • leveys muokkaus;
 • Syvyys viljely;
 • Kustannuksia.

Useimmat kultivaattorit valo (30 kg)

Jos etsit helpoin nykyisin jyrsin, suosittelemme kiinnittää huomiota Hyundai T 2000E. Se painaa alle 30 kg, joten se on helppo levittää myös vanhempi mies karannut tallista. Hän kuitenkin selviytyy työnsä.

 • Hyvä sähkömoottori teho 2,72 hv.;
 • Kunnollinen halkaisija terät (280 cm);
 • Ketjupyörän;
 • Ei kovin korkea hinta;
 • Korkea luotettavuus;
 • Kyntösyvyyden on 25 cm.
 • Korkea melutaso,
 • Kun käytetään laajoilla alueilla on ongelmia.

Arvioita Hyundai T 2000E osoittavat, että hankkia luominen Pohjois-Korean seisoo vain, jos on hyvin pienellä alueella. Halusimmepa sitä tai ei, mutta sähkömoottori tuo instrumentti omat erityispiirteensä. Vähintään teho tehty luojat ongelman ratkaisemiseksi: "Tee painotetaan kyntösyvyyden tai leveys hoitoa?". Lopulta valinta tehtiin hyväksi perusteellisesti, kun taas leveys maaperän käsittely oli vain 55 cm. Tarpeetonta sanoa, että niin suuri osa käsittelystä parametri aiheuttaa melko ongelmia?

Useimmat kultivaattorit keskimääräinen (60 kg)

Näyttää siltä, ​​että jyrsin on nimetty kuuluisan terminaattori. Samoilta uskoa luomiseen saman unkillable. No, arvion mukaan se siitä - vakavia vahinkoja ei ole vielä kohdannut.

 • Erinomainen Hyundai IC Teho 160 hv 5,5.;
 • Vielä ole korkein hinta;
 • kultivaattoriyksikkö syvyys on 30 cm;
 • Ketjupyörän;
 • Korkea luotettavuus.
 • Yhteensä yksi edessä ja takana siirto;
 • Maaperä työskentelee leveys on enintään 60 cm.

Arvioita Hyundai T 800 mukaan ostajat kadu rahoista. Tämä kultivaattori ei ole huonompi joitakin lähtötason vetokoneet! Voit vain sääliksi puute mahdollisuuksia kiinnittää lisävarusteita. Ja leveys maanmuokkaus herättää kysymyksiä. Kaikki tämä osoittaa, että malli on suositeltavaa ostaa vain kun ei ole kovin suuri alue. Jos sen käsittely ei vie liikaa aikaa.

Ja tämä on vakava tuote, jossa se toimitetaan kuusi suurta leikkureita. Tämä kappale on erittäin suuri syvyys auraus, ja yksinkertaistettu hallinta.

 • Hyvä moottoriteho 5,57 hv.;
 • Ketjupyörän;
 • Kyntösyvyyden saavuttaa 33 cm;
 • Maaperä työleveys on 85 cm;
 • Alhaisia ​​tämän luokan laitekohtaisia;
 • Korkea luotettavuus;
 • Polttoainetaloutta.
 • Yhteensä yksi edessä ja takana siirto;
 • Pyörät voi vaurioitua asettamalla ne alimpaan asentoon.

Katsauksia Champion BC6712 mukaan osa kultivaattorit ei saada paljon kalliimpaa vetokoneet. Tämä malli on erinomainen aura - mitään valittamista joko syvyyteen auraus, eikä maanmuokkaus leveys. Luojat eivät unohda peruutusvaihde, ja laadukas moottori mahdollistaa toivoa pitkän käyttöiän.

Useimmat kultivaattorit raskas (yli 60 kg)

Tämä malli on ominaista suuri leveys maaperän käsittely, joka on 95 cm. Tämä tulos saavutetaan käyttämällä kahdeksan leikkureita mukana.

 • Maaperä työleveys on 95 cm;
 • Kyntösyvyyden on 30 cm;
 • Hyvä moottoriteho Husqvarnan 4,89 hv.;
 • Kaksi edessä ja yksi takana vaihde;
 • Ketjupyörän;
 • Vankka rakenne;
 • Sarja sisältää avaaja ja vanteilla.

Huomioita Husqvarna TF 338 ovat osoittaneet, että se on yksi parhaista kultivaattorit. Tehon suhteen, hän ei anna moottorin-lohkojen samaan luokkaan. Useimmat asiakkaat kuten kunnon paino (93 kg), minkä vuoksi se on helppo leikkaus mihin tahansa muottiin. 95-cm työleveys mahdollistaa loppuun työn mahdollisimman nopeasti. Tämä ostos suositellaan kaikille omistajille suurten vihannes tontteja!

Paras valo jyrsimiin (80 kg)

Kuten ymmärtää sen valtava ulkonäkö, perästäkäveltävien viittaa keskiluokan. Työtä se tarjoaa nelitahtimoottori on enintään 6 HP

 • Maksimi käsittely- alue ulottuu 2500 neliömetriä;
 • Tehokas nelitahtimoottori Subaru;
 • kultivaattoriyksikkö syvyys on 32 cm;
 • kylvö- leveys saavuttaa 90 cm;
 • Kaksi eteen ja yksi taakse.
 • Hihna kytkin ei näytä luotettavia;
 • Riittävän korkea hinta.

Arviot Caiman VARIO 60S TWK + ehdotukset niitä tarvitse pelätä nämä hirviöt eivät ole sen arvoinen. Tämä toimintamallin yksinkertaistetaan ratkaisevasti - edes tunne, että on moottori, joka soveltuu kaikille skootterin tai moottoripyörän. Tämän seurauksena hyvin pian voit unohtaa rahoista. Mutta ostaa perästäkäveltävien tarvitsee vain omistajat suurista sivustoista.

Mallin nimi tekee selväksi mahdista moottorin on asennettu. Mielenkiintoista, laite on varustettu peräti neljä vaihdetta eteenpäin, ja sen maksiminopeus nousee vaikuttava 8 km / h!

 • Suuri määrä siirtoja;
 • Ei kovin korkea hinta;
 • Kuusi tehtaat mukana;
 • kultivaattoriyksikkö syvyys on 25 cm;
 • Maaperä työleveys on 88 cm;
 • Moottoriteho on 6,5 hv.;
 • Korkea luotettavuus.

Huomioita Salut-5L 6,5 viittaa siihen, että joskus on parempi ostaa kotimainen tuote. Tämä malli ei myöntää, ja joiltakin osin jopa ylittää ulkomaisten kanssa. Laite mahdollistaa kiinnittää häneen paljon lisävarusteilla siitä, kuten leikkuria. Muokkauslaite syvyys sopii istuma aivan kaikissa kulttuureissa.

Tämä malli on ominaista sen erittäin voimakas moottori. Seitsemän hevosvoimaa riittää kyntö, jopa kaikkein vakaalla pohjalla!

 • Hyvä 7 hp moottoriteho.;
 • Korkea luotettavuus;
 • Kaksi edessä ja yksi takana vaihde;
 • Ketjupyörän;
 • Melko suuret pyörät;
 • Maaperä työleveys on 85 cm;
 • Ei kovin suuria kustannuksia.

Onko harvinainen tapaus, kun laite ei ole vakavia puutteita. Tästä on osoituksena katsauksia PATRIOT Chicago - ihmiset eivät vain tiedä, mitä heidän epäkohtia. Ongelman takana traktorin selviytyy hieno hevonen ei hintansa arvoinen, ja luotettavuutta rakenne mahdollistaa olla varma, että osto kestää useita vuosia. Jää vain pahoitella, että kaikki Koneharat yhtä hyvä.

Paras keskimääräinen jyrsimiin (100 kg)

Tämä malli on suunniteltu käsittelemään erittäin suuria alueita. Tällöin et voi luottaa sen jakautuminen. Luovat tämän Monitoimikoneen vakavasti työskennellyt suunnittelun luotettavuutta, mikä näkyy laadukas moottori ja ketjun pyydyksiä.

 • Ei korkeat kustannukset;
 • Hyvä moottoriteho 6,53 hv.;
 • Ketjupyörän;
 • Suuri määrä siirtoja;
 • Kohtuullisen määrän polttoainesäiliön;
 • Korkea luotettavuus.
 • vaihdevipu voidaan tehdä aito.

Arvostelut Neva MB-2B-6.5 Pro osoittavat, että tämä Monitoimikoneen vakavia puutteita. Se tarjoaa käyttäjälle neljä eteenpäin ja kaksi vaihdetta taakse, mikä on helppo sopeutua virtaintensiteetillä maanmuokkaus. Moottorin teho on enemmän kuin tarpeeksi aisaohjatut traktorin perävaunua vedettäessä tai liitteitä.

Jos sinulle tärkeimpiä työleveyttä, suosittelemme kiinnittää huomiota Neva MB-2C-7.5 Pro. Myös tämä laite pystyy miellyttää suunnittelun laatua joka puhuu hyvin pitkän aikavälin toiminnan.

 • Maaperän työleveyden yli 127 cm;
 • Erittäin suuret jyrsintä;
 • Korkea luotettavuus;
 • Neljä eteenpäin ja kaksi vaihdetta taakse;
 • Luotettava moottori Subaru;
 • Ketjupyörän.
 • Korkea melutaso,
 • Suhteellisen korkeat kustannukset.

Arvostelut Neva MB-2C-7.5 Pro osoittavat, että voit hoitaa valtava kirjoitusten käyttää tätä moottoria hara. Tämä vaikuttaa paitsi Japanin moottori, joka on 7.48 hevosvoimaa kapasiteettia, mutta myös leveys maanmuokkaus saavuttaa 127 cm. Laitteen mukana ostaja löytää kahdeksan leikkureita.

Paras raskas jyrsimiin (yli 100 kg)

Tämä on todellinen hirviö, jota tarvitaan teollisuuden käyttöön, kun se on kasvanut tuotteita lähetetään myyntiin. Teho moottorin perustettu 12 hv ja kokonaismassa on yhtä kuin 300 kg!

 • Viiden litran polttoainesäiliö;
 • nopeus - 18 km / h;
 • Kuusi eteenpäin ja kaksi vaihdetta taakse;
 • Läsnäolo sähkökäynnistin.
 • Korkeat kustannukset;
 • Kyntösyvyyden enintään 19 cm;
 • maanmuokkaus leveys voisi olla.

Arviot Crosser CR-M12E mukaan tämä laite - paras valinta omistajalle useita suuria sivustoja. Kustannukset kävely traktori ei ole nostettu kosmisen horisontin (vaikkakin pieni kutsua sitä on myös mahdotonta), ja sijoitettu moottori taattu otpashet vuosina. Suuri koko johtuu paitsi voimakas moottori, mutta myös ympäröivät polttoainesäiliö. Mutta me kaikki tiedämme, että jos Monitoimikoneen eniten ikävä tulee tankkausta. Tällaisen säiliön tehdä tämän sinun harvoin!

Valitessaan moottori hara pitäisi ensin miettiä, miten suuri sivusto aiot käsitellä. Ehkä olet vain neljäsataa? Tässä tapauksessa on parempi tarkastella mahdollisuus ostaa kultivoija. Se on edullisemmin ja sopii lomailijoille. Joissakin erityisen suuria yksilöitä saattaa edistää käsittelyyn maaperän ja valtavia annoksia.

Kuten vallasta puutarhajyrsimet, ne tulevat suuret pyörät, jotta se voidaan kytkeä lisälaitteita - esimerkiksi trukin mitään kuormitusta. Ja kuitenkin nämä yksiköt mahdollistavat kylvämään, leikata ja tehdä muita toimia - kiinnitä sopiva lisälaite.

Tahansa perästäkäveltävien tiller ja on käytössään moottori. Se voi olla bensiinin, dieselöljyn tai sähköinen. Erityisen voimakas malleja voi olla Sähkökäynnistyksellä - se ei satuta, koska manuaalinen käynnistys suuri moottori on kauhea Moroku.

Jos sinulla on erittäin vakaalla pohjalla, niin sinun täytyy luottaa raskaan aisaohjattavaa traktorin tai hara. Vain hän voi upottaa tehtaille kovalla alustalla. Jos sinulla on tontin alueen kuusi eekkeriä säännöllisesti viljellä maata, olet melko tyytyväisiä helppo asentaa.

Voit silti kiinnittää huomiota työleveyden ja terämäärä. Pidemmällä Näiden parametrien, sitä nopeammin voidaan suoristaa tehtäväksi. Pyydysten lukumäärä vaikuttaa käyttäjäkokemusta. Jos vain yksi vaihde, et voi tehdä kaikki voimat takana traktorin mennä nopeammin, vaikka maa allasi oli hyvin lievä.

Jyrsimiin: hinta arvosteluja, kumpi on parempi ja TOP 7 mallia

Jos kasvimaan kestää kaksi tai kolme sataa, ei ole tarvetta turvautua koneellistaminen. Voimme olettaa vskopku tällä sivustolla nautittavaa fyysinen harjoitus. Aivan erilainen tilanne, jos puutarha-alue alkaa kymmenen aaria. Työ paikan päällä ei ole hauskaa, jos et käytä aisaohjatut traktorin. Sen avulla harrastajia oppimaan neitsyt tontteja, koska kaikki mitä tarvitset - vähän polttoainetta ja taito ohjata laitetta. Yhtäläisyydet ja eroavat toisistaan ​​versojen? Hinnat, arvostelut parempaa ja neuvoja laitteen käyttöä - tässä materiaalissa.

Perästäkäveltävien traktori - todellinen kesän asuva avustaja

Ennen etsiä sopiva sivusto oman mallin, sinun pitäisi tutkia tätä laitetta puutarha koneen ja sen variantit.

Komponentit moottori-lohko:

 • moottori (sähköinen tai bensiini);
 • siirto;
 • hallinta;
 • alustan;
 • aggregaatti järjestelmä.

Ajo laiteyksikön

Huomioon kaikki nämä komponentit lisää:

 • Moottorit vetokoneet on kahta tai nelitahtinen.
 • Pyörimisnopeutta ohjataan ohjausjärjestelmän automaattisessa tilassa.
 • Moottorin teho alkaa viisi hevosvoimaa kevyeen rakenteita ja jopa kymmenen raskas Koneharat PTO Venäjän tuotanto.
 • Moottori-lohkoja löytyi neljänlaisia ​​lähetyksen pyydyksiä, telineeseen ja-mato, vyö ja gidroobomnaya.
 • Ratas pidetään perinteinen. Tällöin kampiakselin sijaitsee vastapäätä akselilla.
 • Hammastetut kierukka-akselin rakenne kaksi ylempää hammastettu, alempi - mato. Tässä muunnoksessa, kampiakselin on sijoitettu pystysuoraan.
 • Hihnavoimansiirto mahdollistaa lisätä maatalouden tekninen tila. Kampiakselin pantiin vaakasuoraan.
 • Gidroobomny periaate - uusi sana lähetyksessä. Se on erittäin helppo käyttää laitetta, jossa on sileä säätö.
 • moottorin-lohkojen hallinta on keskittynyt ohjaustangot.
 • Vasen - kytkimen ohjaus, oikea - kaasu.
 • Oikealla on raskas jarru yksikköä.
 • Valo laitteita ei varustettu jarrulla.
 • Vipu voimanottoakseli pois päältä ja kaasuttimen säätö sijaitsevat suoraan solmut.
 • Jokaisessa huoneessa aisaohjattavaa traktorin varten muokkauskoneilla. Ne on asennettu pääosaa akselin.
 • Useimmat laitteet ovat voimanottomahdollisuus mekanismit ja aloittaa työn liitteitä.

Tärkein mekanismi moottori hara - pochvorez. Sitä käytetään poistamaan rikkaruohot, kyntö, lisäämällä lannoitteena.

Nopeus ja laatu maaperän hoito riippuu mitat tämän elementin

Sitä paitsi pochvoreza, puutarhajyrsimet on varustettu muiden asennetut laitteet:

Luokitella laitteet voivat olla useita periaatteita.

Sopimuksen mukaan, ne jakautuvat kotimaan, puoliammattilainen ja ammattimaista. Jälkimmäinen eroavat enemmän valtaa ja erikoislaitteita.

Professional jyrsimiin on varustettu kärryt

Voit jakaa laitteen asennus:

 • kultivaattorit (laite maaperän käsittelyyn on asennettu akselin);
 • pyöräyksiköiden (toimivat vetovoima).

Eri välineiden ja moottorin teho. Saman luokittelu voidaan tiivistää ja välineen painosta.

Tällaiset puutarha yksiköt painavat enintään kaksi tusinaa kiloa ja käytetään pienillä tonttien. Valo kone pystyy käsittelemään jopa kasvihuoneen alueella. Laite sopii auton takakonttiin koottuna.

Helppo perästäkäveltävien traktori pientä esikaupunki siirtolapuutarha

Niiden paino nousee viisikymmentä kiloa, ja koneteho 3-4 hevosvoimaa. maanmuokkaus syvyys - kaksikymmentä senttiä. Tällaiset laitteet ovat sopivia jaossa tuhatviisisataa.

Näin ollen laite voi käsitellä puutarha ja kasvihuone

Kahvimylly oksien puutarha sähkö. Tämä laite ei voi kutsua asia ensimmäisen välttämättömyys, mutta se pystyy jäähtyä elämän helpottamiseksi mökkiläiset. Miten valita oikea kone, sen ominaisuuksia, hinnat ja myyjät käsitellään erityisellä julkaisun.

Stokilogrammovye jyrsimiin moottorin seitsemässä hp kyntää maata leveä nauha. Hyvää omistajat viidenkymmenen hehtaarin maa tämä laite auttaa selviytymään tehtäviä. Ainoa asia - on tottunut hallintaan. Tämä suuri laite on erilainen ohjattavuus.

Laitteiden keskellä painoluokan vaatii taitoa hallinnassa

Raskas takana traktorin (bensiini ja diesel)

Hulk jopa satakolmekymmentä kiloa ja Devyatisil'nyi moottorin tarjotaan laajoja alueita - yhdeltä hehtaarilta. Se on melko nopeasti kokoonpano, se voi liikkua nopeudella kahdentoista kilometriä tunnissa. Tämä tekniikka katsotaan ammattitaitoinen ja jota maanviljelijät.

Raskaat koneet kykenevät käsittelemään yli hehtaari peltoa

Valita oikea puutarhanhoito assistentti, kannattaa harkita annoskoot, erityisesti maaperän ja tehtävistä, jotka on suoritettava hoidon aikana.

Vihje! Jos sivusto ala on yli 2 hehtaarin - mitään järkeä ostaa aisaohjatut traktorin. Työtä se on tarpeettomasti aikaa vievää. On parempi ostaa mini traktoriin.

Valmistajat tarjoavat taajamatraktorit pohjalta kävely traktorin. Jos maa siirtolapuutarha oman valoa eikä ole tukossa - voit käsitellä ja kevyt laite, joiden paino oli jopa viiteenkymmeneen kiloa. Käytössä savimaa srednetyazholy käsittelemään vain takana traktorin alennusvaihteen ja kytkin levy. Virgin olisi laadittava kone paino kilogrammaa.

Puutarhatraktori: kumpi on parempi, hinta, arvostelut

On olemassa kolme versiota välineen alkuperän:

 • Venäjä - kiinteitä Salute, Neva, Ugra;
 • Euroopan ja Yhdysvaltojen -Viking, Caiman, eurojärjestelmä;
 • Kiinalainen - Champion, Weima, Greenfield.

Hinnat vastaavat laitteet. Vuonna jyrsimiin Italian ja Japanin tuotanto on korkein hinta, jonka venäläiset tuotteet miehittää puolivälissä hintaluokkaan, kiinalaiset instrumentit ovat halpoja.

On muistettava, että kiinalaiset valmistajat eivät aina ota vastuullinen asenne laatua tuotteita. On vaikea varmistaa pitkäikäisyys Tällaisia ​​moottoripyöriä

Mieti luokitus Yandex versojen. Hinnat, arvostelut, mikä on parempaa ja tärkeimmät ominaisuudet seitsemän suosituimpia malleja:

Alexander, 45 vuotias, Volgodonsk: "Käytän kolmatta vuotta, vaikka oli uutena aluevaltauksena alueella. Kaiken tyytyväisiä hankintaan, fyysinen voima hallita tätä "peto" tarpeeksi, kesällä et voi mennä kuntosalille. Jonkin aikaa tottua variaattorin, on tarpeen työntämällä laitetta edestakaisin scuffing vaihdepyörää. "

Plussat: Japanin moottori, vankka veitset, helppo hallita.

miinukset: käyttöhihna kustannus - yli tuhat ruplaa, mutta voit löytää halvempaa yhteensopivia haluttaessa. Toiminnassa, syy vuotaa öljyä lähetyksen.

Hyundai T 2000E

Armen, 36 vuotias, Maikop: "Ostin tämän mallin kiire, ei todellakaan ymmärtää ominaisuudet, keskitytään ainoastaan ​​hinta. Voimme sanoa onnekas, versojen luotettavaksi ja ahkera. Hyvä laatu-hintasuhde. tasolla kyntö tarpeeksi "meidän maa.

Plussat: laatu moottori kiinnikkeiden luotettava, kevyt ja pienikokoinen.

miinukset: kunnes hän löysi vain - tarve ajoittain teroittaa veitset.

Igor, 56 vuotias, Syzran: "Kuusi hehtaarin neitsyt maa kynnetty kaksi tuntia ja vietin sen vain neljä litraa bensiiniä! Kuinka ilmoittaa, että kaikki tämä olisi ollut lapio kaivaa, se on huono. Hyvä, kiinteä yksikkö, hyvä vastine rahalle. "

Plussat: selviytyy jopa kivinen maaperä, alhainen polttoaineen kulutus, luotettava leikkuri, helppo hallita, takaisin sinne.

miinukset: melko heikko asennettavat osat (kuten useimmat kiinalainen), pyörät eivät ole kiinteitä ala-asennossa jyrsimen koskettaa pyörän, se voi katketa.

Vladislav, 40 vuotias, Novgorod: "Vaikuttunut pakkaus, laatikko yksikkö metallikehys. Kokoontuivat puoli tuntia, hyödyksi yksityiskohtaisia ​​ohjeita ja kuvia. Kaadetaan välittömästi öljyn ja tauko. Tulos: puoli päivää taukoja tupakoida ja syödä kynnetty 8 hehtaaria. Tärkeää saada takaisin ja kaksi nopeutta eteenpäin. Mills tehdas teroitus, vahva ja varmistettu niin kuin sen pitäisi. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen. "

Plussat: helppo aloittaa, helppo hallita

miinukset: ei ole helppo löytää tarvikkeita.

Siemenneste, 34 vuotias, Tver: "Monitoimikoneen varmasti vonkale. Raskas, kiinteä, kuten traktorin. Se herättää tällaisissa kokoonpanoissa, että on hämmästyttävää. Hyvä laajoilla alueilla. "

Plussat: Kuvan alkuperäinen -moottori, varaosat

miinukset: Vaikean alun terävä alussa, pysähtyy joutokäynnillä.

Tietoa! Hinta - ei aina indikaattori tuotteen laadun. Esimerkiksi kotimainen Neva versojen PTO ja monia lisäominaisuuksia ylivoimainen ranskalaisia ​​monin tavoin, mutta ovat halvempia. Lisäksi meidän moottori-lohkot ovat Japanin moottoreita, ja tämä on laadun tae työn.

Oleg, 42 vuotta, Rostov-on-Don: "Erittäin raskas yksikkö, koska sen paino nostaa savi ja kivistä vaivatta maahan. Häiriöttömästi, kahden kauden työpaikka ei petä kerran. Jos käännät ohjauslukkoon, kyntää kaista ilman kuljettajaa. "

Plussat: kestävä valurauta runko, pnevmokolesa, helppo käyttää.

miinukset: ei yksityiskohtaisen järjestelmän muutos ero ja pois, epämiellyttävä kaasu säädin kahva, korkeat kustannukset asennettujen osien.

Vihje! Raskas kalusto on hankalaa hallita. Siksi älä kiirehdi ostaa tehokas perästäkäveltävä traktorin, tutkia alueen tekijöitä ja malleja markkinoille.

Sergei, 48 vuotias, Tula: "Ostin tämän auton jälkeen selkävamman, vskopka lapio ei voi enää tehdä. Tämä laite on erittäin ketterä, helppo ajaa. Se säästää polttoainetta. Avaajina kontrolloi työsyvyyttä".

Plussat: ruiskutettavuuden, luotettava, helppo säätö kädensijassa voidaan käyttää kuten lumilinko

miinukset: vaikea löytää liitetiedostoja

Monitoiminen ustroytsvo auttaa viljellä maata rikkakasvien ja lannoittaa

Vihje! Ostaessaan moottoripyöriä kiinnittää huomiota paitsi tae myös saatavuuden takaamiseksi keskusten kaupunkisi. Lähettämistä niin suuri yksikkö voi olla suuri osuma taskussa.

Luotettavin ja suosituin kultivaattorit. Yksinkertaista hoito maa ei ole vaikeaa avulla "pienimuotoinen koneellistaminen." Tässä artikkelissa tarkastellut laitteen markkinoille, jotka mahdollistavat hyvin yksinkertainen ja helppo tehdä oikea valinta.

Suosituksia toiminnasta ja ylläpidosta raskaiden dieselmoottorin lohkot PTO

 • Ennen työn aloittamista, sinun täytyy tarkistaa saatavuuden öljyn ja polttoaineen. Vaihtaminen polttoainetta vain irrotettaessa moottori.
 • Sekvenssi alkaa toimia: polttoainesäiliön läppä, kansi suljetaan kaasuttimen ilman osaston, käännä virta päälle, vedä narusta, ja sen jälkeen resistenssin vetää se, toistamalla prosessi tarvittaessa useita kertoja.
 • Ennen yksikön alasajo tulisi pitää sitä pari minuuttia kytketyssä tilassa. Tämä ehkäisee moottoriajoneuvoja.
 • Ennen jokaista käyttöä on syytä tarkastaa ja todentaa vahvuus kiinnityspisteiden.

Liitteet täytyy teroittaa peridicheski

 • Moottori on erittäin kuuma voklyuchennom kunnossa, älä koske siihen.
 • On mahdotonta säädellä ja suorittaa korjaustyöt laite kytketään päälle.
 • Käytä äärimmäistä varovaisuutta laitteen siirtämistä Paluuiskun pitää jalat.
 • Älä koskaan jätä moottoripyöriä mukana moottori.
 • Tiiviisti suljettava venttiili polttoaineen ja öljysäiliöt.
 • pitäisi huolellisesti valmistetaan varastointia: valuta polttoaine, laitteen puhdistamiseen ja vaihda öljy. Myymälän tekniikka kuivassa tilassa.

Moottoripyörät - luotettavaa avustaja suuri kasvimaa. Venäjän tai Kiinan raskaiden diesel kätevä perästäkäveltävien traktorin maataloudelle antaa sopivampia valoa Euroopan malleja. Että olisi tutkittava ennen kuin ostat aisaohjatut? Arvosteluja, kumpi on parempi, hinnat ja tekniset tiedot - ovat tärkeimmät kriteerit Laitevalintanäyttö.

Älä osta liian raskas tekniikka pieni tontti

Poiminta malli, kiinnittää huomiota läsnäolo myynnissä liitetiedostoja ja sijainti lähimmän palvelukeskuksen.

Laatu lumi kone omin käsin: toteuttamista hankkeen kohtuullisin kustannuksin

Miten valita bensiini trimmeri: ranking parhaista malleista, suosittelut, ammatilliset suositukset

Ranking parhaista malleja sähkö trimmerit ruohon: ammatillisia neuvoja asianmukaista.

Tekniset laitteet asunnon: luotettavin ja suosituin kultivaattorit

Lumipuhdistusvälineet koti ja puutarha: valitse kesä kelkka

Miten valita murskaus sivukonttoreiden puutarhassa sähkö?

Perästäkäveltävien traktori - se on hyvä asia, käyttää sitä tarvittaessa, kuten jonkin aikaa minulla on selkävaivoja. Monitoimikoneen on suositeltavaa käyttää suhteellisen laajalle alueelle, sitten kun lasku alueella, esimerkiksi perunoita, on kuusisataa ja enemmän. Perästäkäveltävien traktorin valitsi hinnan ja arvostelut löytyy internetistä. Uskon, että paras vaihtoehto, ja paino on pieni ja riittävän tehokas suorittamaan kaikki tarvittavat tehtävät.

Ja mitä malli valita?

Välttämätön väline työtä mökillä. Mieheni ja minä päätimme ostaa aisaohjattavaa, se on hyvä löysätä maaperän, koska lapio kaivaa kovaa. Ja takana traktorin aura tehokkaammin. Maan hoidon jälkeen on pehmeä, ilmassa! Ostimme Hyundai T 2000E. Sivusto meillä on 15 aaria. Hyvä malli. Kohtuullinen hinta, hyvä syvyys auraus.

Ja sitten, päätimme ostaa toinen poistettavien rivien välillä - helppoa. Laitteet olivat tyytyväisiä!

Valitsimme pitkään, kaikki eivät tiedä, miten ostaa aisaohjatut traktori, kävellen ohjattava traktori valitsi Neva 2Mt Subaru moottorin ja teho 7 l. kanssa ... - hinta me järjestää. Sanoa, että olimme tyytyväisiä olisi vähättelyä - olimme tyytyväisiä.

Työmäärä, joka oli kaivettu käsin muutaman päivän - on nyt käsitelty muutamassa tunnissa. Alusta on pehmeä, pörröinen - aivan ihana.

Meni kauppaan ja määräsi kuorma versojen, me myös rullata sen päällä. Pidän perästäkäveltävien traktori - Suosittelen, jos joku vaivautunut tekemään kaiken käsin.

"Neva" - hyvä versojen. Niillä on myös paljon lisälaitteita. Talvella ja kuten lumilinko voidaan aktivoida.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 4 = 2