Puutarhanhoito ja maisemointi

Maisemointi - puutarhanhoito ja maisemointi

Tahansa asuinrakennuksen onko uusi talo ja pieni mökki, riippumatta siitä, miten ne näyttävät kauniita ja omaperäisiä arkkitehtuuriltaan näkökulmasta on integroitava harmonisesti ympäröivään maisemaan, arkkitehtuurin ja suunnittelun ratkaisun kadun ja on sopiva "vihreä" kehys.

Kukin varustaa sivustosi taiteellinen maku siihen liittyviä, tarpeet ja valmiudet. Usein kovasti haluavat laittaa sivuston, katsokaa ensin. Ja vielä, on tarpeen täyttää tärkein edellytys - ehkäistä huonoa makua eikä kasaantuvat kaikkea. Meidän ei pidä hävetä näyttää merkin ja säätää naapureille. Juoni tulee täyttää samalla tyylillä, mutta hänen "kohokohta".

Tietoa sivustosta suunnittelu suunnittelu maiseman

Jotta voidaan tehokkaasti käyttää käytettävissä maa-alue, ja siten tehdä houkutteleva ja kaunis, se on ratkaistava jo suunnitteluvaiheessa, sen osaa omistautua puutarhaan, kasvimaa, kotitalouksien tarpeisiin, virkistysalue. On parasta ottaa kynä ja paperi, tehdä lista niistä, jotka haluaisivat nähdä sivustolla, piirtää tiekartta mittakaavassa. Maiseman suunnittelu, puutarhanhoito, maisemanhoito tulisi yhdistää yksi teema, joka saadaan väriä, toistuvia muotoja ja materiaaleja. Tällöin otetaan huomioon helpotusta sivuston, maaperä, sen sijainti kardinaali.

Nyt tuskin kukaan käyttää puutarhassa vain kulutukseen - kasvattaa vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Periaatteessa se toimii virkistysalue, ja tuo konkreettista hyötyä, antaa mahdollisuuden rentoutua ja fyysisesti työskennellä ulkona. Kuvitella, että virkistysalueella sivustolla voi olla:

 • patiot, terassit ja huvimajat;
 • lasten leikkipaikka;
 • Piknik grilli tai grilli;
 • nurmikko passiivinen virkistys;
 • vesistö uima-allas, lampi, virta, putous tai lähde;

Maiseman suunnittelu, maisema näyttää tylsää ilman koriste-elementtejä, joten se sijaitsee puutarhassa, talon lähellä:

 • kaaria, pergolat, ritilät, ritilät;
 • säiliöt kukkia tai pensaat;
 • Puutarhahahmoja, veistoksia.

Sisustaa puutarhassa:

 • (vuoteet, harjanteet);
 • Alpine dia;
 • rockeries tai kivikkoiset puutarha;
 • soista puutarha;
 • suojaukset.

Luo mukavuutta ja viihtyisyyttä:

 • puutarhakalusteet, penkit;
 • ulkosuihku;
 • öljy lamppu (kuuma tai kylmä tupakointi);
 • Automaattikastelu.

Jos maa-alue mahdollistaa, ja on halu tehdä kasvimaa, niin se olisi sijoitettava: kasvis ja marjat, sängyt mausteen ja lääkkeiden yrtit, kasvihuone tai kasvihuone.

Kun lista haluttuihin kohteisiin, jotka haluat olla päällä, sinun täytyy selaa vaadittu, jota ilman on mahdotonta elää normaalia elämää:

 • irtoa tai talon säilytykseen puutarhatyökalut, puutarhakalusteet, polkupyörät jne.;
 • parkkipaikka;
 • seurata kaistaa;
 • paikka roskiin, komposti;
 • paikka vaatteiden kuivaukseen;
 • valaistus;
 • kotelot ja rakennukset eläimiä, lintuja;
 • hyvin tai porakaivosta.

Usein tarpeellista ja toivottavaa elementtejä on vaikea sijoittaa päällä niin, että se on kätevä ja kaunis; Sitten alussa listan sinun täytyy laittaa tärkeimpiä rakennuksia, ja vähemmän tärkeitä - lopulta. Parantamiseen ja maisemointi sivusto ei vaikuta, ja alue näyttää houkuttelevan, joutuvat luopumaan tiettyjä kohteita.

Samalla emme saa unohtaa, että ympäristöolosuhteet muuttuvat ajan myötä ja voivat vaikuttaa merkittävästi valtion halutun ja tarvittavat välineet. Näin vältetään paljon virheitä ja turhia vaivaa. Tyypillinen esimerkki muuttuviin olosuhteisiin on, että lapset kasvavat. Siitä tulee ei tarvitse leikkipaikka. Sitten, sen sijaan on mahdollista järjestää kerran nepomestivshiysya lammen tai piknikille. Maisema, istutus sivusto vaihtelevat myös kasvua pensaita ja puita. Puutarha on enemmän varjoisia paikkoja. Sen sijaan, että valo-rakastava värit täytyy istuttaa varjoa rakastava perennoja. Jotkut yksilöt puita ja pensaita on vaihdettava.

Sekvenssi työtä parannus

Kun perustettu lopullisen luettelon kaikki esineet ja asettelun, voit edetä kaunistamiseen alue. Maiseman suunnittelu, puutarhanhoito, maisemointi on tehtävä tietyssä järjestyksessä. Kantaesitti maanrakennustyöt liittyy liikkeen maaperän puhdistus alue kannot vanhoja puita. Jos sivusto on hieman kalteva, se on kohdistettu suuntaan rinnettä. Ja riittävän suuri kaltevuus, leikkaus ja podsypaya maaperä, järjestää pieni tasainen alue tai terassi. Terassit vahvistaa kiviä tai tehdä tukimuurit. Samalla tasoitus pad kaivaa reiät pilarit ja pystytukien kiinteisiin rakenteisiin (pergolat ja huvimajat, kaaret, espalier), ojia putkille kastelujärjestelmän ja muita apuohjelmia. Päätyttyä louhinnan valmisti nurmikkoa, rikkoa rata ja vapaa-alueen. Jälkeen laskemme raitoja, kivetty alueet, terassit istutettuja puita ja pensaita, monivuotiset kukat, kylvetään nurmikko.

Maiseman suunnittelu, maisemointi lähestymistapoja talon pitäisi sävyn koko alueelle, koska vaikka ensi silmäyksellä suulla Estate koostuu ikimuistoinen vaikutelman pitkään noin omistajilleen. Syöttää koristeet istutettu yksi tai useampi koriste puita, pensaita, selvästi erottuvat. Jos portista (gate) on talolle, sen koteloitu niin kääntyessään leikattu ikivihreä istutuksia, monivuotinen tai vuosittainen kukkia. Jos on tilaa lähellä radan, voit järjestää koostumuksesta kiviä ja kasveja. Alue talon edessä on yleensä pieni, joten sen maisemointi ja maiseman suunnittelu pitää erittäin tärkeänä yksityiskohdittain ja vaativat jokaiseen yksityiskohtaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: Toinen 83

tai pieni mökki, mitä he olivat kauniita ja alkuperäinen arkkitehtonisesta näkökulmasta tulee olla sopusoinnussa

Jokainen, joka alkaa suunnitella maisema suunnitella sivuston, unelmoi että luomisen hänen kätensä olivat

Creepers ovat välttämättömiä maisemasuunnittelu talous ja esikaupunkialueilla. Lisäksi koriste, esteettinen tehtävä

maisema suunnittelu on taidetta, joka yhdistää kolme perustavanlaatuista näkökohtaa. tekniikka

maailman, ajattelin maisema suunnittelu sivuston. maisema suunnittelu - se on ihana maailma, jossa

saavuttaa mukavuus, cosiness ja harmonia ei riitä rakentaa mukava talo kaikilla mukavuuksilla ja luomaan sitä ylellisyyttä

Puutarhanhoito ja maisemointi

Maisemointi maiseman suunnittelu

Avulla maiseman suunnittelu muutamme maailmaa ympärillämme, me muuttaa sitä, päivittää, tehdä harmoninen. Maisemointi, koska joukko erityistoimenpiteitä viherrakentamiseen, auttaa meitä ratkaisemaan tämän ongelman. Me yhdenmukaistaa tilan avulla luonnollisia ainesosia - puut, pensaat, Rock Gardens ja kivinen puutarhat, kaunis kukka puutarhat ja vihreät aidat auttaa tekemään mitään aluetta viihtyisä ja omaperäinen.

ammattilainen puutarhanhoito ja maisemointi - on luoda optimaaliset olosuhteet asuvien jossa henkilö kokee harmoninen ja mukava.

Oletko päättänyt, mitä sivuston?

 • Haluatko - se kasvaa kivinen puutarhoissa ja Rock Gardens?
 • Ja ehkä haluat järjestää lampi ja kukkapenkkien?
 • Mitä tyyliä maisemanhoito lähemmäksi: Englanti tai Ranska, Kiina ja Japani?

GK suoritetaan asiantuntijat "Arbor" maisemointi projekti ei rajoita lentoa mielikuvitus, ja luo edellytykset saavutetaan kaikki toiveet. Tarvitsee vain haluavat, ja tavallista maisemointi on jatkuvasti peräkkäin ihmeiden ympärillä mökki auringossa säkenöivät Silver Fountain suuttimet, tulee vaatimaan ratsastaa kahinaa lehtiä tai vihreä kuja tulee koristeen ja ylpeys puutarhan tuoksuja.

tarjoaminen palvelut puutarhanhoito ja maisemointi, Olemme jo suunnitteluvaiheessa otettava huomioon tarpeet omistajien ja heidän perheenjäsentensä, mikäli tarvittavat välineet ja alueilla. Päätehtävänä maiseman suunnittelu - tehdä hyvää elinympäristöä työhön ja vapaa, ja samalla saavuttaa kaikkein esteettinen ilme. Tämä tehtävä on parasta auttaa selviytymään maisemanhoito.

Haluatko - ja kotonasi puutarha kasvaa: hedelmät ja marjapensaita tai koriste - vain ihailla kasvimaalta tuntea rauhaa ja iloa.

Jos sinulla on jo puutarha, voimme muuttaa sen ja parantaa - Lisää viereisiin pensasaitojen istuttaminen tai koriste seinät, lay uusia ratoja, rakentaa leikkipaikka, murtaa uudet sängyt tai järjestää viihtyisä paikka rentoutua. Puut ja pensaat kasvavat hitaasti, mutta voit päivittää puutarha maisemointi ja lyhyessä ajassa, jos käyttää tämän nopeasti kasvava viiniköynnöksiä ja perennoja. Valittaessa kasveja, otamme huomioon olosuhteet sivustosi - saatavuus kosteutta, valoa, maaperän hedelmällisyys.

Voimme tehdä uuden kirkkaat värit parantaa kaupunkialueilla, luo kuvankaunis kukkapenkkiin yksivuotisia, joita kierrätetään vuosittain värejä ja luonne ympäröivän tilan, roiskeita se on kuuma energiaa, rauhallinen lempeä värejä. Jos haluat koristele vehreys pieneen tilaan, voimme tarjota kontti puutarhanhoito: Vertical kukkapenkkiin, kukkia maljakoita ja ruukut, ripustettavat korit ovat kompakteja, kannettavia ja eivät aiheuta paljon vaivaa hoitaa.

Tahansa maisemointi yritys tekee ennalta hyväksytyn hankkeen säädetyssä ajassa. Soita jos haluat luoda puutarhan unelmiesi. Kaikki on teidän käsissänne, soita - ja lähdetään tavoite!

Suoritus esikaupunkialueella

Unelma kaunis ja hyvin hoidettu alue, jossa asiakkaat voivat rentoutua ja työskennellä hauskaa, - luonteenomaisia ​​joka kesä asukas. Kohtuullinen kuvitella kuinka mukavaa varhain aamulla kävellä silkkinen matto vihreä ruoho, haistanut herännyt auringonvalossa keväällä puutarhassa, nauttia suosikki kukkia.

mutta parannus esikaupunkialueella - ei ole helppoa, polku toteutumista unelma voi olla hankala, jos tehdä sitä yksin. Mutta jos parantamista ja maisemointi sivusto tarjoaa asiantuntijatiimi, jotka hallitsevat tiedot ja taidot emäkset talteenotto, rakentamisen, maaperän tiede ja muita tekniikoita, on mahdollista suunnitella ja kehittää istutus kaikenkokoisia.

Että maisemointi esikaupunkialueella tulee päätehtävänä parannus, kesäasunto kaikille liittyvät suuret vihreät - kukinta puutarha, kukkapenkit, varjoisia väyliä ja aurinkoinen nurmikon. Mutta perusparannukset sisältää paitsi toiminnan purkamisen kasveja ja huolehtia heistä, mutta myös valmistelu maaperän luominen kuivatus ja kastelu - eikä mitä maisemointi voi olla tehokasta. Siksi ammattihenkilöitä sivuston kehittämishankkeen otetaan huomioon kaikki erityispiirteet alueella ja omistajan tahdosta.

 • Nurmikkoa. Alalla maisemointi hanke voidaan sisällyttää luominen vihreä ruoho matto, johon niin mukava ajaa paljain jaloin selkeä kesäkuu aamulla. Nurmikko antaa tilaamista alueelle, visuaalisesti kätkee viivat ja jos runsashapsuinen maisema antaa tunteen rauhan ja mukavuutta.
 • Kukkapenkkiin. Harvoin istutus sisäkenttä annostelee vuoteet, mixborders tai ruusutarhoineen. Kukkapuutarhat ovat erilaisia ​​muodoltaan ja tilaa mielikuvitus on rajaton: ne voidaan luoda yksi- ja monivuotisia perennoja, yhdistellä värejä, muotoja, tuoksuja omistajien pyynnöstä.
 • Alpine liukumäki. Tämä on yksi suosikki monien lomanviettäjille osaa maiseman suunnittelu - jäljitelmä kalliot lomassa vaatimattomia kasveja käytetään näillä vuorilla - edelweiss, timjami, saxifrage, alppi asters. Sisältyvät maisemanhoito tontteja alppipuutarha luoneet asiantuntijat luovasti, ottaen huomioon kaikki vivahteet kunkin elementin itsessään on kaunis ja harmoninen koostumus.

Suoritus talo tontti vasta ensi silmäyksellä näyttää asia yksinkertainen, oikeastaan ​​se vaatii tietoa ja osaamista. Se on taidetta - muuttaa tilaa harmonisesti yhdistää eri materiaaleja, joilla on erilaiset ominaisuudet ja ominaispiirteet.

Suoritus osa vaatii mielikuvitusta, ammattitaitoa ja kykyjä. Suunnittelija, taidemaalari, tekee maalauksen. Kunhan et käytä kyniä ja maalata tämän, ja kasvit ja muut luonnon elementtejä, sekä canvas - kaikki vieressä kotikentällä.

Puutarhanhoito ja maisemointi kotitalouksien - toimi sillä CC "Arbor" asiantuntijat ovat tyytyväisiä, siksi tulos aina täyttää asiakkaidemme odotukset.

Maisemointi koulu ja päiväkoti

Halu luoda parhaat edellytykset lapsille ja tarjota heille kaiken tarvittavan terveyden ja kehitys - tärkein liikkeellepaneva voima kasvaa mukavasti toimielinten joissa lapset viettävät koko päivän. Tyypillisesti maisemointi ja maisemointi koulu tai päiväkoti on määrä tapahtua rakennusvaiheessa, mutta usein tarvitaan ja korjausten jälkeen, ja niissä tapauksissa, joissa maisemointi ympäröivän alueen haluat päivittää.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy tilata kouluun puutarhanhoitohanke tai esikouluun asiantuntijoille GC "Arbor". He tietävät vaatimukset maiseman suunnittelusta ulko-ja maisemointi voidaan käyttää laitoksissa ja iloksi lasten ja ylimääräisenä keinona parantaa kuvio- ilmaus rakennuksia.

Lastentarhoissa. Maisemointi ja puutarhanhoito päiväkoti osuus alkaa usein istuttamalla puita ja pensaita, kuten antamaan laatuun hiekkalaatikko alueella. Integroitu käyttö ulko- ja sisätilojen luoda yhtenäinen, mukavan ympäristön lapsiryhmän - perusominaisuus parannus.

Tehtävänä suunnittelija - paitsi järjestää lasten puutarha maisemointi, vaan myös muodostaa massiivisen mukavan virkistysympäristö että:

 • tarjoavat mielenkiintoisia ja vaihtelevia lasten yöpyä sivustoja tarvittava turvallisuustaso;
 • vastaa toiminnallinen tarkoitus pelin tilaa;
 • Se voi olla koulutus ja esteettinen arvo.

Siksi päiväkoti maisemointi projekti aina jalostetaan pienintä yksityiskohtaa asiakkaan kanssa.

School. Maisemointi koulu, toisin kuin päiväkoti alueelle, ei pyritä eristämään tilaa - vaan suorittaa tehtävän muodostaa mukavan lähestymistavan koulurakennus. suojakaista toiminto hankkia puut ja pensaat pitkin viereisen liikenteen kulkuväylät. Erityistä huomiota kiinnitetään estetiikka arkkitehtuurin ja maiseman järjestämisestä alue edessä pääsisäänkäynnin kouluun.

Kun suunnittelu ja maiseman organisointi sivuston olisi otettava huomioon mahdollisuus lähestymistapa koulurakennus eri näkökulmista, ennakoida ja suojella viheralueita. Ja silti unohda parantamiseen sivuston - noin dagvattenbrunnen, päällystys kaistojen, oikea laite urheilukentillä. Tämän haasteen jo vuosia selviytymään suunnittelijat ja arkkitehdit GC "Arbor" ja joka kerta - onnistuneesti iloa ja asiakastyytyväisyys.

Haluat varmistaa? Look luettelo ja - soita!

maisemointi telakat

Riippumatta sanottiin, mutta parantamisen tuomioistuin luonnehtii omistajat kotiin kirkkaampi ja objektiivinen kuin järjestely talon ja rakennuksen arkkitehtuuria. Vaikka se on tuomioistuimen kaupungin kerrostalossa, se on tervetullut, asettaa tyyli kaikkien objektien sijaitsee paikalla ja luo ensimmäisen vaikutelman vuokralaisia.

Suorittaminen alueella kerrostalon - ei ole yhden kerran, ja vaatii jatkuvaa huomiota, se otetaan huomioon kokeneiden arkkitehdit ja suunnittelijat. Mikä kerran oli rakennettu ja rakennettu, joka on määrä sisällyttää järjestyksessä, muuten viihtyisä huvimaja nopeasti tullut ruma, hauskaa babbling suihkulähde aluksi kattaa kaiken kellastunut lehtiä, ja kukkapenkkien umpeen ja menettävät muotonsa.

Siksi parantaminen Moskova kotitalouksien - vain alkuperäisiä tehtävä arkkitehtien ja suunnittelijoiden, ja sitten kaikki huolet lankeavat julkisten palvelujen tai yksityisiä tahoja, jotka tarjoavat palveluja kukkapenkkien hoidon, rakentamisen ja arkkitehtuurin esineitä pihalla.

Pihat ovat parantuneet eri tavoin, ottaen huomioon paitsi vaatimuksia, vaan myös yksilölliset ominaisuudet.

 • Maisemointi leikkikentät liittyy rakentamiseen Lapsille - keinut, liukumäet, urheiluvälineet, perustaminen aidan, joka voi olla elävä, ja kukkaistutuksia.
 • Toteuttamista leikkipaikka - se on ennen kaikkea luomalla erityinen pinnoite, asennus urheiluvälineitä ja muut tarvittavat osallistuessaan rakennustoiminnassa.
 • Toteutumisen kotimaisen alueiden voi kuulua myös ja jatkokäyttö tekolammet ja pieni puutarha muotoja - ne antavat tuomioistuimelle tietty tyyli ja ulkonäköä. Siististi kivetty polku auttaa pitämään sivuston puhtaana ja siistinä, ja vakiintunut kalusteet tekevät pihalla mukavampaa.

Huolimatta näennäisestä yksinkertaisuudesta ja helpottaa kaikenlaista saavutus on tapahtuma erittäin hankala ja vaatii paitsi riittävästi talouden, mutta myös osaamisen ja erikoislaitteet. Siksi pitäisi voida luottaa ainoastaan ​​ammattimaisille suunnittelijoille ja maisema-arkkitehdit, samaa kuin "Arbor" on siviililain. Laajaan käytännön kokemusta, tietoa ja luovasti liiketoimintaa, he tekevät kaikki tarvittavat työt nopeasti, tehokkaasti ja täysin toiveiden mukaisesti omistajan.

Greening kaupunkialueiden

Kaupunkien ekologisen ja maisemointi joka perustuu luonnon monimuotoisuuteen maiseman kadut, jotka istutetaan kujat, luoda nurmikoilla ja kukka järjestelyt, jalostavat rinteitä välillä jalankulkijoiden ja liikenteen alueilla.

Päätavoitteena päämäärä ekologisen kaupunkialueilla - on luoda suotuisat edellytykset kansalaisten elämään, suojauksen pakokaasujen ja melun sekä luominen elintärkeitä varjoon kuumina päivinä. Suunniteltu maisemointi kaduilla yhdessä rakennesuunnitelman ottaen huomioon maanalainen ja maa viestintää. Vaikka laatimassa välttämättä otettava huomioon mahdollisuus muuttaa puistojen ja katujen tulevaisuudessa.

 • Sillä on oma erityinen kaupunkien puita puistoja ja puutarhoja: on tarpeen ottaa huomioon alueen kasvillisuuden alueilla ja valitse kasvit ilmaston huomioon.
 • Maisema organisaatio tiet auttaa vähentämään liikenteen melua.
 • Maiseman suunnittelu on tehokas sekä toiminnallisesti että esteettisesti, se näkyy selvästi pitkin kevyen liikenteen alueella kaistan eriasteisen maiseman monimuotoisuuden ja eri mukavuutta äänen.

Mutta tämä ei ole kaikki ominaisuudet suunnittelun temppuja, jotka omistaa meidän asiantuntijoiden täydellisyyttä. Kiinnitämme erityistä huomiota puulajien valinta, lajikkeiden pensaita ja kukkia, jalostamaan alueella luonnollisten ja kestävien turpeesta. Vaikka olemme kehittäneet kaupunkien ekologisen on aina vain osa maiseman suunnittelu, joka korostaa kauneutta ja täydentää järjestelmän iltavalaistuksessa. Kasvit ovat kauniita, jopa yöllä, ja voit ihailla niitä ympäri vuorokauden, - osoittanut GC "Arbor".

Nykyaikaiset metropoleissa ei usein langeta asukkaat vihreitä keitaita rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Maisemointi puistot ja puutarhat - ei ole tärkein kohde kuntien menojen ja ohjelmien vihreys toisarvoiseen suunnitelma pilvenpiirtäjiä, kauppakeskuksia, hotelleja, pysäköintialueet. Mutta ihmiset eivät voi olla tyytyväisiä puita ja kukkia, se on vain yksi vihreys he tuntevat olonsa turvalliseksi ja rauhallinen. Siksi parantaminen puistoista on aina osuva.

 • Tämä voi olla saavutus huvipuisto - viheralue mukavat olosuhteet miellyttävä. Näissä puistoissa, puoli alueen kuuluu kasveja, ja toisella puoliskolla sijoitettu ratsastaa.
 • Tai parantaminen lasten leikkipuisto, jossa paljon pelin vyöhykkeitä, rajoitettu viheralueet, ratsastaa, vehreyden keskellä ja kirkas silkkinen nurmikoilla.
 • Tämä saattaa olla parantaminen puutarha, joka on läheisesti sidoksissa hedelmäpuita ja pensaita koristekasveja.
 • Puiston parannushanke voi tarjota paitsi paikkoja, joissa voit kävellä ja rentoutua, mutta myös kasvillisuuden kehittämiskohteita. Tässä tapauksessa puhumme kasvitieteellisestä puistosta.
 • Jos puiston vihertävä hanke sisältää ikivihreiden pensaiden ja havupuiden istutuksen ja lepohuoltolaitteiden määrä on rajallinen, luultavasti luodaan metsäpuistoalue.

Puistoalueen parantaminen. Pääosa puistosta on kasveja, mutta puistojen ja neliöiden puutarhanhoito on aina yksilöllistä. Yhdelle puistolle on useita erillisiä laskuja, ja toiselle on kulkuja ja lunta. Kun maisemasuunnittelijat suunnittelevat puistojen maisemointiin, niin kasvien alle myöntää noin 70% kokonaispinta-alasta.

 • taimet;
 • pensaat;
 • nurmikko ruoho;
 • suurikokoiset (korkeintaan 6 metriä korkea), kukkapenkit.

Puistojen parantamiseen liittyvät työt ovat tärkeitä kaikille suurkaupungeille - pienille ja pienille. Se on puutarhanhoito, joka sallii luoda kansalaisille edullisia olosuhteita, parantaa kaupungin ulkonäköä, vähentää haitallisten aineiden pitoisuutta ilmassa ja ylläpitää ympäristön ekologista tasapainoa.

Puistojen suunnittelussa ja niiden maisemoinnissa maisemasuunnittelijat käyttävät maailmanlaajuista kokemusta, suorittavat työtä kansainvälisten standardien mukaisesti ottaen huomioon uusimmat kaupunkikehityksen suuntaukset.

Katso portfolio, varmista asiantuntijoidemme osaaminen ja - ota yhteyttä! Odotamme puhelumme.

Kaupungin kasvit ovat täynnä, joten mikään yllättävää on, että he kamppailevat valloittamaan uusia tiloja ja mittasuhteita. Tietenkin ihmisen avulla. Me tulemme auttamaan kasveja - järjestämme kukkapenkit parvekkeille, kattoille, kyllä ​​siellä - jopa lampposts.

Pystysuuntainen maisemointi näyttää vain uutuutena kaupunkialueiden parantamisessa. Itse asiassa malleja pystysuoraan maisemointiin kiipeilykasveilla tai leikatuilla puilla on tunnettu antiikin ajoista lähtien. Riittää, että se muistuttaa yhdestä maailman seitsemästä ihmeestä - Semiramiksen riippuvaisista puutarhoista, ruusuilla yhdistettyjen porrastettujen terassien muodossa.

Mutta nykyään vertikaalinen puutarhanhoito, jonka hinta voi vaihdella alueen laajuuden ja työn määrän mukaan, herättää uutta kiinnostusta. Lisäksi vertikaaliseen puutarhanhoitoon käytettäviä kasvomoduuleja käytetään aktiivisesti paitsi kaupunkien asukkaille, jotka kärsivät teollistumisesta, mutta lähiöissä asuvista ihmisistä.

Pystysuuntainen maisemointi suojaa taloa haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta - voimakasta auringonvaloa, voimakasta tuulta, kovaa ääntä, pölyä ja nokiä. Kasvit suojaavat seiniä ylikuumenemiselta ja sateelta. Mitä tiheämpi kansi muodostaa, sitä enemmän sade laskeutuu niille, eikä se pääse putoamaan seiniin.

Kasveja pystysuoraan maisemaan, on useita ominaisuuksia, jotka korostavat ekologisia etuja vertikaalisen puutarhanhoito ja ei vain.

 • Joustavat viiniköynnökset kosteuttavat ja jäähtyvät ilmaa, kyllästyvät hapella.
 • Kiipeilylaitokset edistävät suotuisan mikroilmaston muodostumista paikan päällä ja luovat psykologisen mukavuuden ja turvallisuuden tunteen omistajille.
 • Pystysuuntainen maisemointi puutarhassa ei ainoastaan ​​koristele, vaan myös peittää oleellisesti esteettisiä rakenteita ja teknisiä malleja.

Yksi aktiivisesti käytetyistä pystysuorista rakenteista viherrakentamiseen:

 • kuvakudokset;
 • hila;
 • puutarhanäytöt (kaavoitustilaa varten);
 • mesh;
 • seinämän phytomoduleja.

Dacca-pystysuuntainen maisemointi mahdollistaa nopeasti ja tehokkaasti useita koristeellisia ja käytännöllisiä tehtäviä samanaikaisesti. Lisäksi - ratkaisemaan monimutkaisesti, mikä johtaa normaaliin, toimivaan, mukavaan ympäristöön, jossa henkilö tuntee mukavan ja suojatun.

GC "Arbor" on hyviä kokemuksia valinnassa, kasvavien ja lasku nuorten taimiaineistoa, joka mahdollistaa hillitä hintojen tarkkailla optimaalinen aika, noudattaa kaikkia maataloustutkimuksen teknologioihin. Omien teknisten alustojen ja erikoislaitteidensa saatavuus mahdollistaa kaikkien maisemakenttien korkean laadun.

Perinteet puutarhanhoitoon ja parantamiseen

Luonnonominaisuuksien (helpotus, luonnolliset vesimuodostumat, nykyiset istutukset) suurin käyttö on yksi maisemoinnin ja maisemoinnin järjestämisen johtavista periaatteista.

Maisemointi avulla saattaa toimien: järjestämisestä kävelyteiden ja ajotiet, vesikourut käyttöympäristöön Vapaa-aikaan, portaat ja tukimuurit paikoissa pudota helpotus. Pienet arkkitehtoniset muodot: huvipuistot, katokset, pergolat, vesilaitteet sekä visuaalisen sekoituselementit - osa kokonaistoimenpiteistä. Merkittävää roolia ovat valaistuslaitteet ja valaistunut mainonta.

Viherkasveja teollisuusalueella on useita tehtäviä: terveys - hygieeninen, arkkitehtonisesti-komposiitti, palvelu-eksplua -tatsionnuyu, palontorjunta, psyko-fysiologisia ja emotionaalisia ja psykologisia.

Vihreiden viljelmien tekniikoiden ja kasvien valikoiman tulisi vastata paikallisia puutarhanhoitopiirejä, ja vihreiden viljelmien pinta-alan tulee olla keskimäärin vähintään 15% yrityksen pinta-alasta.

Maisemasuunnittelua harjoitellaan nurmikoiden, kukkasolujen, jalkakäytävien, pensaiden, ruohonjuuritason ja ryhmäviljelmien muodossa.

Suojelualueella ja virkistysalueilla olisi luotava korkeat puutarhanhoitomuodot. Tärkein maisemointi alueen pitäisi olla nurmikkoa.

ALUEEN SUUNNITTELUN TILA JA RAJOITUS

Yrityksen alueellinen vyöhyke on tärkein edellytys, joka takaa yrityksen rakentamisen, toiminnan ja kehityksen optimaaliset olosuhteet.

On määriteltävä alueen tärkeimmät alueet:

4. lyhytaikaista lepoa,

5. Saniteettisuojat (vihreät istutukset).

1 - Tuotantotalo.

4- jäähdytystorni.

6- Rungot pesuun.

7- Vesitorni.

Se sisältää: ennen tuotannon alue, pysäköintialue, lähestymistavat ja sisäänkäynnit sisäänkäynti, passage, hallintorakennus, ruokasali, elementit Havaintomainostaulujen, arkkitehtoniset muodot ja vastaavat.

Tämän vyöhykkeen parantamisen tärkein tehtävä on yrityksen arvokkaan "henkilön" luominen. Sen ratkaisu saavutetaan rakentaminen kätevästi ja turvallisesti lähestymistapoja ja sisäänkäynnit, kulkuneuvojen paikoitusta käyttämällä niitä modernin, progressiivinen tyyppisiä pinnoitteita (ja käyttää hyväksi värin elementtejä ja paikallisia materiaaleja), rakennustyömailla lyhyt lepo asentanut katokset, pergolat, koriste-altaat ja suihkulähteet, penkit, kukka-tytöt, uurnat jne.

Greening esisarjojen vyöhykkeellä yrityshakuongelmaa tilassa ja haitallisuuden ja ilmastolliset erityispiirteet maaston avulla permanto nurmikot, istutettuja ryhmissä, pensaita, viiniköynnökset, kukkaistutuksia.

Alkuperäiset ja kauniit maisemakoostumukset, joissa eksoottisia kasveja, kivet ja vesi (rockcasts, rock gardens) yhdistetään, niitä voidaan käyttää onnistuneesti tässä vyöhykkeessä.

Se sisältää teollisuusrakennuksia, kotitalous- ja teknisiä laitteita sekä ajoreittejä ja kävelyreittejä.

Tätä vyöhykettä olisi parannettava ottaen huomioon kunkin alueen tarkoitus, jossa korostetaan alueen arkkitehtonista ja alueellista jakoa keskeisiksi tärkeiksi ja toissijaisiksi alueiksi. Kummassakin paikoissa ei kuitenkaan pitäisi olla teräviä rajoja, ja sen ratkaisu olisi tehtävä yhdellä kompleksilla alueen koko alueen kanssa.

Minä olen OMA VASTAA

Tytäryhtiöllä on verrattain suuri alue yrityssektorin alueelta, täällä sijaitsevat aputoimintojen rakennukset ja tilat: varastot, lastaus- ja purkupaikat jne. Vyöhykkeellä on paljon avoimia alueita, joissa työntekijät altistuvat ilmakehän sateelle, lämpötilalle, tuulelle ja pölylle, joten on tarpeen tarjota riittävä suoja.

LYHYTAIKAISEN JÄLKEEN TAI JÄRJESTELMÄN ALUE

Virkistysalueiden sijoittamisen on vastattava kahta perusvaatimusta:

a) oltava mahdollisimman lähellä työpaikkoja ja elintarvikkeita (ruokalat, buffeet);

b) sijoitetaan alueille, joilla on suhteellisen puhdas ilma ja alhaisempi melutaso.

Virkistysalueiden järjestämiseksi sinun on käytettävä yhtä kolmesta arkkitehtonisen ja suunnitteluratkaisun menetelmästä:

1. Kohteiden monimutkaisuus on keskitettävä virkistysalueella yhdelle paikalle.

2. Urheilu- ja leikkikentät on keskitettävä yhteen paikkaan, ja rauhanomaisen lepopaikan tulisi sijaita koko alueella.

3. Kaikki alueet jaetaan tasaisesti koko alueelle, lähellä tuotantorakennuksia ja jalankulkijoiden reittejä.

Virkistysalueet jaetaan seuraaviin ryhmiin:

1. Yleiset levytilat.

2. Hiljaisten lepoalueiden (lepopäivän istuessa, lukemisessa, hiljaisessa lautapelissä -hahmolla, tarkistaja jne.).

3. Aktiiviset virkistysalueet (kaupungit, sulkapallo, lentopallo, voimistelu) - urheilukentät.

Ensimmäisen ryhmän kohdalla suositellaan 60-200 neliömetriä. m.

Toisen ryhmän - 12-15 neliömetriä (2-3 henkilöä) ja 60-80 neliömetriä (8-10 henkilöä).

Laitteiden varustelu: penkit, pöydät, uurnat, kukkaruukut, vesilaitteet, lamput, pergolat, markiisit, koriste-seinät jne.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 44 = 48