PVC kalvo huonekaluihin

PVC-kalvo huonekalujen julkisivuille. Ominaisuudet ja tyypit

PVC-kalvo on valmistettu vinyylikloridista ja termoplastisesta polymeeristä ja sitä käytetään kalusteosien pintojen sisustuksena.

Sitä käytetään myös peitteenä ikkunalaudalle, jalustaan, ikkunaprofiileihin ja oviin.

Tähän mennessä PVC-kalvoissa on kolme päätyyppiä MDF-osia.

laminointi - prosessi, jossa kääritään aihioita MDF: stä korkeassa lämpötilassa ja paineessa, ns. paperi-hartsimateriaaleista. Tätä menetelmää käytettäessä saadaan tasainen pintakerros, ja tuotteet saadaan suurella lujuudella ja vedenkestävällä aineella, eivätkä myöskään pelkää korkeaa lämpötilaa.

laminointi. Tätä menetelmää käytettäessä etukäteen levitetään liimaa kerrososaan ja se kiinnitetään tiukasti MDF-julkisivulle tyhjiöpuristimen avulla lämpötilassa ja paineessa.

jälkimuovautuvissa. Tässä käytetään laminoitua laminaattia tai muovia, joka pystyy kestämään tiettyjä kuormia. Tämä vuorausmenetelmä tarjoaa parhaan suojan ja kestävyyden huonekalustuotteen kanssa.

Analysoimme koko huonekalujen julkisivujen käsittelyn vaihe vaiheelta:

 1. Työkappaleen valmistelu. Karkean MDF-levyn leikkaus suoritetaan, sitten annosteltu kuvio hiotaan työkappaleeseen ja pinnat käsitellään, minkä jälkeen julkisivut hiotaan ja pöly puhdistetaan.
 2. Työkappaleen päälle lisätään liimakerros ja kuivumisaika pidetään yllä. Tällöin yksityiskohdat asetetaan koneeseen erityisillä tyynyillä, jos tuotteet valitaan useita kertoja, optimaalinen tekniikka puhdistukseen.
 3. Lisäksi koneen koko pöydälle kalvo on käännetty ja kiinnitetty kiristyspalkilla.
 4. Tämän jälkeen materiaali kuumennetaan lämpötiloihin 140-160 ° C koko alueella.
 5. Seuraavaksi poistetaan ilmakerros kalvon ja pöydän pinnan väliin, jonka jälkeen 2-3 minuutin kuluttua se tarttuu tiukasti julkisivulle.
 6. Kun tuote on täysin jäähtynyt, kaikki ylijäämä katkaistaan ​​ääriviivasta, ja voidaan olettaa, että julkisivu on valmis.

Jotta tämä materiaali ei olisi "kuorinnut" eikä "poimi", eikä siinä ole teräviä reunoja, ne hierotaan hienorakeisella hiekkapaperilla.

 1. Päällysteen levittämiseksi MDF-tuotteiden, työstettyjen työtasojen ja muiden paneelipintojen päällystyksiin käytetään koneen tyhjiöpuristimella ja PVC-paksuuden ollessa 0,3-0,5 mm, harvoin 0,25 mm.
 2. Laminoidusta MDF-tuotteesta käytetään kalvoa, jonka paksuus on 0,3-0,5 mm, ja koko laminointiprosessi tehdään erityisellä vuorauskoneella. Tätä prosessia sovelletaan myös lineaarisiin tuotteisiin, jotka on valmistettu materiaaleista, kuten muovista, puusta tai metallista.
 3. Litteiden pintojen laminoimiseksi, joissa ei ole kuviota, käytetään kalvoa, jonka paksuus on 0,25 - 0,3 mm, ei enää.
 • Suuri valikoima kukkia ja koristeita (kiilto, matto, sileä, kohokuvioitu jne.)
 • Käytä kestävyys (kestää mekaanisia ja kemiallisia vaikutuksia, lämpötilan muutoksia tai värin menetystä ja ei heikkene detergenteistä)
 • Ympäristöystävällinen (niin sano tuottajille 🙂

PVC-kalvolla on useita etuja, mutta sen pääasiallinen etu on se, että se kykenee korkealaatuisiin osia irto- ja tukipintoihin, mikä on sen päätehtävä.

Materiaalien kopiointi on sallittua vain lähteen osoittamalla tavalla.

Materiaalit, jotka on julkaistu ilman Tekijänoikeutta tai viittausta lähteeseen

Huonekalumateriaali

Viime vuosikymmeninä huonekalujen tuotantoon on tehty useita kardinaalisia muutoksia. Markkinoilla oli valtava määrä erilaisia ​​puulevyjä, jotka tulivat korvaamaan luonnollisen puun. Siksi tarvittiin sopivia materiaaleja. Nykyinen paperikanta oli vanhentunut ja korvattu koristekalvolla.

Huonekalujen kalvo on yksi alan suosituimmista materiaaleista. Sitä käytetään monenlaisiin pintoihin lukuun ottamatta:

 • Työskentely;
 • Jonka lämpökosketus ylittää kahdeksankymmentä astetta;
 • Kosketuksissa kemiallisen aineen kanssa;
 • Vaatii erityisen kovaa pinnoitetta.

Tällä hetkellä huonekalukalvo tarjoaa mahdollisuuden käsitellä monimutkaisia ​​ja syviä profiileja tyhjiöpuristuksella. Tämän materiaalin valikoima mahdollistaa juuri sellaisten koristeellisten, teknisten ja toiminnallisten ominaisuuksien valitsemisen, jotka vaaditaan tietystä huonekaluista.

Huonekalujen päätytyyppinen kalvo on viimeistelymateriaali, joka on valmistettu polyvinyylikloridin (PVC-kalvon) avulla. Vähemmän yleisiä ovat tuotteet, joiden valmistukseen käytetään polystyreeniä, akryylipolymeerejä ja vastaavia materiaaleja.

PVC-kalvolla on useita etuja, joista tärkeimmät ovat:

 1. Vastus auringonvalolle;
 2. Korkea plastisuus;
 3. Kosteudenkestävyys;
 4. Höyry- ja lämmönkestävyys;
 5. Häiriönpoisto alhaisissa lämpötiloissa;
 6. Mahdollisuus helppoon puhdistukseen;
 7. Erilaisia ​​tekstuureita ja värejä;
 8. Alhainen prime cost;
 9. Pitkä käyttöikä;

Lisäksi on vaikea sytyttää, on vaikea purkaa tekstuuria, kestää mekaanisia vaurioita (siruja, naarmuja jne.) Ja myös myrkytöntä ja vaaratonta kierrätystä.

PVC-kalvo voi olla läpinäkyvä, matta, kiiltävä. Tämäntyyppisen materiaalin käyttäminen huonekalujen esittelemiseen on mahdollista luoda luonnollisen puun, marmorin, luonnonkiven jäljitelmä sekä ulkonäöltään (visuaalinen havainto) että kosketuksen (kosketusherkkyys), joka ilmenee, kun kosketat pintaa. Samanaikaisesti huonekalujen julkisivut ovat vuorattuina, mutta myös huonekalujen sisustuspinnat. Siksi koristekalvolla valmistetut kalusteet ovat käytännöllisiä ja kestäviä.

Päällyskalvolla on hyvin erilainen tarkoitus ja se on jaettu useisiin luokkiin:

Kalvovakuumipuristus

Tämän tyyppistä huonekalukalvoa käytetään päällystetyn (relief) pinnan vuorauksessa: kolmiulotteinen huonekalujen julkisivu, ovilehti, sisustuselementit. Käytettävissä olevia töitä varten käytetään tässä tapauksessa vakuumipuristinta. Tässä käytetyllä kalvolla on paksuus 0,3 - 0,5 millimetriä ja se voi olla joko mono- tai kuvioitu;

Tässä tapauksessa profiilipuu-, muovi- tai alumiinituotteen päällys (kääre) peitetään huonekalulla. Tämä tehdään erikoiskoneella, joka peittää profiilivalun. Ovilevyjen profiilia varten käytetään kaksikerroksista PVC-kalvoa, jossa on ylempi akryylikerros, joka suojaa suoralta auringonvalolta;

Tämän tyyppistä kalvoa käytetään tasaisen pinnan, esimerkiksi PVC- tai MDF-paneelin, lastulevyn peittämiseen. Tämä tehdään laminointikoneiden avulla; Tässä tapauksessa käytetty kalvo on hieman ohuempi - paksuus 0,25 - 0,3 millimetriä;

Se suojaa huonekalujen pintaa mekaanisilta vaurioilta (kolhuja, naarmuja, tahroja ja tahroja). Tässä tapauksessa suojakalvoa voidaan käyttää sekä tuotteen valmistuksessa että käytön aikana. Se parantaa merkittävästi kalusteiden käyttöikää ja parantaa sen ulkonäköä. Voidaan käyttää itsenäisesti vanhojen tuotteiden päivittämiseen;

Huonekalujen tuotteiden palojen reunojen viimeistely

MDF-paneelin tai lastulevyn reunat on leikattu erityisellä kalvolla (nauha), jonka paksuus on 0,3 - 3 millimetriä. Se on nauhana, jolla on erittäin suuri joustavuuskerroin. Tämä indikaattori mahdollistaa sen käytön useille eri muodoille. Reunan paksuus valitaan huonekaluista riippuen ja ottaen huomioon, että se suojaa paitsi tuotteen varhaiselta tuhoamiselta, mutta myös ihmisiä, jotka käyttävät sitä vaurioilta.

Moderni teknologia tekee huonekalujen tuotteiden reunojen viimeistelyn melko yksinkertaiseksi. Nauha levitetään yksinkertaisesti haluttuun pintaan, kuumennetaan määrätyille parametreille ja tarvittaessa lähetetään painokoneissa, jotka lisäävät saatujen yhdisteiden luotettavuutta.

Huonekalukalvon valmistusprosessi

Huonekalukalvo valmistetaan samalla tavalla kuin mitä tahansa polymeerituotetta. Erityisesti valittu jauheseos asetetaan sekoittimeen ja liitetään haluttuun väriaineeseen. Lisäksi aine kuumennetaan ja syötetään suulakepuristimeen, jossa tuotetaan tietyn paksuuden, leveyden ja pituuden omaavaa kalvoa.

Seuraava tuotantovaihe on PVC-kalvon ulkopinnan kuvio. Tällöin reunakaistan taaksepuoli peitetään myös erityisellä liimakoostumuksella. Myöhemmin, kun se kuumennetaan, se luo vahvoja liitäntöjä minkä tahansa materiaalin kalusteisiin. Valmiit tuotteet rullataan lauteihin ja lähetetään varastoihin tai suoraan asiakkaalle.

Kaikenlaisia ​​nykyaikaisia ​​PVC-kalvoja läpikäy antifungaalisia ja antibakteerisia hoitoja, jotka tekevät niistä hygieenisesti turvallisia ja pidentävät myös elämää.

Mikä on aquaprint-kalvo?

 • Polypropeenikalvo

 • Tuotanto polypropeenikalvosta

 • © ProPolyethylene.ru 2014 - 2018

  Materiaalien kopiointi sallitaan vain ilmoittamalla aktiivinen linkki lähteeseen

  Huonekalujen julkisivujen itseliimautuvia kalvoja

  Ajan myötä kalusteet eivät välttämättä ole yhtä houkuttelevia kuin oston jälkeen. Tässä tapauksessa kalusteiden itseliimautuva kalvo tulee pelastamaan ja auttaa päivittämään ulkonäköä.

  Valmistajan on aina koristellut huonekalujen julkisivut. Kaapin huonekalujen ulkoasu on yhtä tärkeä kuin sen laatu ja arvo. Se on tämä parametri, että monet valitsevat itselleen sopivimman vaihtoehdon. Kuitenkin myös kauneimmat lasten ja olohuoneen kauniit keittiötarvikkeet ja vaatekaapit voivat pilaantua ajan myötä. Loppujen lopuksi, sen toimintaprosessissa, joka ei tapahdu kaappien ja yöpöyttien ovien kanssa! Ja monet, epätoivoiset, saavat vain uusia huonekaluja. Tätä päätöstä voidaan kuitenkin kutsua kiireiseksi, koska tilanteita voidaan korjata. Se auttaa poistamaan yksinkertaisen PVC-kalvon kaikki puutteet, jotka ovat halpoja ja helppokäyttöisiä.

  Lähes kaikenlaisia ​​elokuvia huonekalujen poikkeavat houkutteleva ulkonäkö ja suhteellisen kohtuullisin kustannuksin. Ero yleensä piilee laadun ja käyttää joitakin vivahteita.

  PVC-kalvo huonekalujen julkisivut käytetään koristelussa, joten on tärkeää, että ne ovat riittävän laadukkaita pitkään säilyttää esteettisiä ominaisuuksia. Tämä on pitkälti riippuvainen tuotantoteknologiaa.

  Edullisista vaihtoehdot voidaan tunnistaa klandirovannuyu elokuva. Materiaali valmistetaan tätä tekniikkaa, ei voida pitää edullisin, koska sen puute kestävyys, mutta se on halvempi muut. Klandirovannaya kalvoa käytetään laajalti tarpeen viimeistelyyn laajalla alueella.

  Kallein, mutta myös kaikkein laadullinen on itseliimautuva laudaksi. Lisäetuna se palvelee täydellisen kutistumisen puuttumisen vuoksi, tällainen pinnoite kestää hyvin kauan ilman ajoittaisia ​​päivityksiä.

  Ruiskuvalu on kaikkein muovikalvo ja voidaan piilottaa ruuvit ja muut kiinnittimet. Tämä kyky venyttää voi ylpeillä klandirovannaya kalvo.

  Meidän aikanamme valinta PVC kaupoissa on yksinkertaisesti valtava. Valikoima pinnoitteiden kykenee täyttämään vaativimmankin kuluttajille. Voit valita sadoista värejä. Jos haluat, voit ostaa tai holografinen kuvioitu kalvo.

  Tarrakalvo huonekaluja vaihtelevat ja laatu sen liiman perusta. Jotkut niistä muodostuvat kumia, kun taas toiset koostuvat akryyli- päällysteet eri paksuus. Materiaali, sileä pinta, joka on peitetty paksu kerros liimaa voidaan käsitellä. Mutkia ja epätasaisuus on parempi valita vaihtoehto, jossa on pieni määrä liima-emästä.

  Elokuva erityyppisten huonekaluja

  Huonekalut valmistetun kalvon eri suoritusmuodoissa. Joidenkin huonekaluja päällystys hologrammiefekti sitä voidaan käyttää, joka vuotaa yli muuttamalla katselukulmaa. Kuvioitu koristekalvoissa huonekalujen valmistamien Pursotuspinta. Tämä vaihtoehto pystyy täysin piilottaa joitakin puutteita julkisivu huonekaluja. Tarvittaessa voit löytää elokuvan, joka simuloi luonnollista kiveä, puuta tai kangasta. Myös päällystys-, jolla on sileä pinta. ja läpinäkyvä kalvo soveltuu lasijulkisivut, mutta matta vaihtoehtoa tulisi käyttää vain niissä paikoissa, joissa on tarpeeksi hyvä valaistus.

  Hyvin usein PVC tilojen kalusteet lastenhuoneisiin. Voit valita kansi kuvia eläimistä tai sarjakuvahahmoja. Valtava suosio yksiväriset itseliimautuva, joka voidaan värjätä mieleisekseen. Joten on toivottavaa, liitu tai erityisiä markkereita, jälkiä, jotka voidaan helposti poistaa.

  Keittiö on parasta valita kansikuva hedelmiä, vihanneksia tai mitä jotkut astiat. Mukana on myös tarkoituksenmukaista kirkkaita värejä. Mutta rekisteröintiä elintaso on parempi valita jotain klassista - esimerkiksi elokuvan puun alla, kivi tai nahkaa.

  Kun se tulee lämmitetty huone, tässä tapauksessa se olisi asianmukaista mitään vaihtoehtoja itseliimautuva. Alueilla, joissa on mahdollista saada erittäin alhainen lämpötila ja suuri kosteus, paremmin ilmenevät kalvon valamista. Tämä vaihtoehto on merkitystä vaurioitui pahoin julkisivut, koska elokuva voi piilottaa kaikki kuoppia.

  Asiantuntijat suosittelevat valita juuri PVC-tuotteita, vaikka polyetyleenipäällysteet ovat halvempia. Hyvä show varianttien UV-suoja, joka on vähemmän haalistua. Holografinen elokuvia huonekalujen olla varovainen, koska ne ovat erittäin herkkiä mekaanisia vaurioita.

  Valmistajat tuottavat teippi rullina 45-120 cm. Rullan pituus on yleensä 2 metriä. Nämä mitat mahdollistavat soveltuva vaihtoehto, jolla katettiin julkisivu kerralla - toisin sanoen, ilman ylimääräisiä sostykovok. Tämä on erittäin tärkeää, koska jotkut piirustukset saumat näyttävät aivan houkuttelevaa.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  49 + = 53