PVC-kalvo huonekalujen julkisivujen

Rajattomat mahdollisuudet julkisivut kalvo MDF

Määräävä asema huonekalujen markkinoilla on miehitetty MDF julkisivut käsitelty kalvo menetelmällä. Niiden kysyntä on yhdistetty runsaasti erilaisia ​​malleja, rajattomat mahdollisuudet muotoilu ja kohtuullisin kustannuksin, mikä joskus on ratkaiseva tekijä. Syy tärkeimmät edut suositun lajin piilee valmistusmenetelmän ja tekniset ominaisuudet, sopivat optimaalisesti tuotantoon keittiökalusteiden.

Edut ja haitat puukuitulevyjen keittiöön ↑

On olemassa monia lajikkeita huonekaluja, jolla voit mukavasti järjestää tilaa ruoanlaittoon tai syöminen. Ensiksikin on käytössä pieni ja mukava kuulokemikrofoni kuitulevyt, riittävän vahva ja kestävä kestämään yli 10 vuotta.

Kaunis moderni sisustus talousarviota toteutettaessa

Edut laminoitu ja viilun materiaalin nopeasti tunnustettu suunnittelijat, ja ilmestyi markkinoille satoja uusia huonekaluja kokoonpanoissa, katto verhous, ovet, ikkunalaudat, verhous osat - jotka kaikki ovat täydellinen tilanne ja monimutkainen koristelu.

Pöytätaso sill: säästää tilaa

Edut MDF julkisivut PVC laminointi elokuva:

 • korkea lujuus - yli 2-3 kertaa parametrien lastulevyn ja hieman alle ominaisuudet puusta;
 • kulutuskestävyys - ilman muodonmuutosta ja ylläpitää koristekerroksen ominaisuudet, huolimatta korkea kosteus ja lämpötila vaihtelut;
 • kosteus - seurauksena riittävä tiheys ja lisäksi erityinen kyllästysaineet;
 • mahdollisuus jyrsintä, patinoinnissa ja muita menetelmiä koriste hoidon;
 • helppous ja kokoonpanotiloihin omin käsin;
 • Saatavuus - edullisia verrattuna tuotteiden kiinteän tai muovista.

Haittoja ovat kuitenkin käyttää erityisiä kiinnittimiä, heikko kantava kyky, paljon painoa (verrattuna puun), läsnä ollessa formaldehydin liimoja.

Tuotantoteknologian MDF paneelit ↑

Sittemmin amerikkalainen insinööri William H. Mason loi ensimmäisen prototyypin puukuitulevy, se kesti lähes vuosisadan ajan. MDF valmistusmenetelmä on muutettu useaan kertaan, ja tänään näemme lopputuloksen - vankan ja luotettavan pohjan huonekalujen tuotantoon. Otamme huomioon kaikissa tuotannon.

Tuotanto puukuidun ↑

Tuotanto puukuidun - monimutkainen prosessi, joka vaatii hoitoa puun käyttämällä erityisiä laitteita. Ensimmäinen runkojen eri roduista harja - poistettiin kuori, oksia ja oksat rumpukoneista, leikataan sitten pyöreän puutavaran pelimerkkejä tietyn osa hajoamisen kammioissa. Pelimerkkejä ei ole hyvä, niin sen tavallaan: pikkumainen kerätty suppiloon poltettavaksi, suuri kaadettu uudelleen.

Yksi kaupoista on MDF kasvi

Sopivia elementtejä koko pestään huolellisesti mineraali- ja jäänteiden pystysuoraan asennukseen, sitten käsitellään höyryllä ja on kosteuden kyllästämä lämpötilassa + 100 ° C. On välttämätöntä, että raaka-aineen kosteus saavutti 80%.

Lisäksi mukaan prosessiin kuiduttimessa - kaira, jossa on suuri määrä teriä erilaisia ​​muotoja. Terät usean jakson erotetaan kuumana ja kosteutta sisältävän hakkeen yksittäisiksi kuiduiksi. Hankkia tarvittava massan ominaisuuksia, lisätä parafiini, hartsi, kovetteita ja sideainekomponentit tässä vaiheessa se.

Kauppa Vakuumikuivaus

Seuraavassa vaiheessa - kuivaimen, jossa kuumaa kuivaa ilmaa poistaa ylimääräisen kosteuden massa, vähentää kosteuspitoisuuden 9%. Viimeisessä vaiheessa kuitu ilman poistamiseksi, jolloin massa tiheämpi. Jonka jälkeen se on valmis muodostamaan osaksi standardia tyhjä.

Muotoilu ja painamalla levyt ↑

Puristus on pitkä vaiheen, joka koostuu useista osista. Ensimmäinen massa, joka liikkuu kuljettimella muodossa muodoton matto puristetaan tavanomaisella tavalla, jossa on useita rivejä rullien - niin poistettu ilma tähteitä.

Puristettu koristeellinen levy ilman käsittelyä

Sitten viettää tehokkaampia, kuumapuristus, joka muodostaa tekniset tiedot levy:

 • jäykkyys - paino metallilevyn puristetaan lämpötilassa 210-230ºS paineessa vähintään 350 MPa;
 • lujuus - alennetussa paineessa 3 kertaa ja lämpötila alapuolella 210ºS;
 • Kalibroida - kerroksen paksuus pienellä paineella ja ilman lisälämmitystä.

Tuloksena on vahva, tiheä, valmis jatkokäsittelyyn alueella, joka on edelleen jaettu helppo kuljettaa ja varastointi osia. Tuottaa suuria leikkaus pyörösahat, minkä jälkeen työkappale asetetaan laaja telineisiin. Sisällä puoli tuntia ne ovat täysin jäähtynyt.

Näyte aihiot laminoinnin jälkeen

Useiden vaiheiden jälkeen voimakas, mutta ei herkkä painamalla, MDF-levyt vaativat lisää kohdistus. Jotta tuotteen pinnan täysin sileä, ilman äärimmäisiä paksuus ja karheus, niiden jauhaa pinnalla laitteiston. Valmiiden levyt on merkittävä ja lähetetään niiden laminointi. Osa tuotannosta lähetetään suoraan varastoon, joten se on käyttövalmis (seinäpaneelit).

Laminointi menetelmän hoitaa ↑

Kaikki kohteet, jotka tuottavat sitten kalvo julkisivut, vaativat lisäkäsittelyä, tai ei pinta suojaa korkean lämpötilan ja kosteuden kuidun uudelleen muuttaa niiden rakennetta ja muotoa. Prosessi liimaamalla koriste PVC-kalvo nimeltään laminointi. Liimattu kiinni polymeeri lisää mekaanisten vaikutusten ja suojaa liimakerroksen auringonvalolta.

Moderni sisäänrakennettu huonekalut MDF

Toinen hoitomenetelmä - vanerointia, viimeistely ohuita puusta. Kustannus viilutettu tuotteet on hieman korkeampi. Liimana käytetty samoja fenoli-formaldehydihartsit, joten ei kalvo tai viilutettu tuotteita ei voida kutsua ympäristön moitteeton.

Kiiltävä pinta häikäisy on hyvin samanlainen kuin kalliimpaa muovi

Suurin etu molempien Kalustelevyt on kyky matkia puusta ja on monia muita mielenkiintoisia koristeellisia ratkaisuja, hinta on huomattavasti alhaisempi kuin jono.

PVC-kalvo huonekalujen julkisivujen ↑

Ilman PVC kerros, joka sopii mukavasti yksityiskohtia keittiö asetetaan, huonekalut ei olisi niin houkutteleva ja toimiva. Jotta olisi helpompi liikkua eri kalvopinnoitteet harkita niiden teknisistä ominaisuuksista, tyypit ja teknologian soveltamista.

Standardi koot telan vinyylikloridikalvolla huonekalujen tuotannossa:

Basic laatu - lujuus, joustavuus, alhainen lämmönjohtavuus, kosteudenkestävyys. Jotkut lajit ovat jäykkyys, jossa kalusteiden ei uhkaa mitään mekaanisia vaurioita tai hankausta tai nopeaa kulumista. Jos laminointi suoritetaan ilman rikkomuksia, PVC kalvo julkisivut keittiö pysyy 10-15 vuotta, ja kuori voidaan liimata takaisin muuttamatta koriste ominaisuuksia.

Jäljitelmä puuta valita

Käsitelty polymeeri muuttuu kemikaaleja lisäsuojaa ruoka puutavaran ja vikoja, hometta ja sieni.

Laminoitu keittiö klassiseen tyyliin

Mukaan teknologian soveltamista PVC-kalvo on jaettu seuraaviin ryhmiin:

 • laminoidaan sileät pinnat ja ei-kuva-helpotus (paksuus on pienempi kuin 0,3 mm);
 • kalvoon alipainepuristus on luoda kuvioitu pinta tai jäljitelmä luonnon materiaaleja (paksuus on enintään 0,5 mm);
 • Laminointi - yhden ja kahden hengen pinnoitteiden (paksuus 0,3-0,5 mm);
 • Vastakkaiset reunat ja päätypinnat.

Jonka aste valon heijastuminen erottaa matta, korkea kiilto ja korkea-kiilto pinnat; tyyppi kohokuvioita - sileä, hieman kohokuvioitu syvä rakenne. Paletti MDF näytteitä rajattomat: valkoisesta ja mustasta kirkkain sävyjä. Valmistajat tarjoavat valita tavallinen ja peili tuotteita, jäljitelmä puuta tai kiveä.

Yhdistelmä kiilto ja tulostus

Kunniallinen italialaiset ja saksalaiset yhtiöt tuotantoon viimeistely materiaaleja PVC kilpailemaan kiinalaisten ja korealaisten yritysten, jotka tarjoavat alhaisempia hintoja ja laadultaan. Myös varsin usein vuori Japanin ja Taiwanin.

Riippuen pinnoitteen ja myöhempien koristelu valittu jokin seuraavista päättyy:

 • laminointi - liimaamalla vakuumissa paineessa, halvin suojakuoren;
 • Laminointi - prosessi sitoo koristekerroksen alle vaikutuksesta voimakas paine ja korkea lämpötila, on luotettavampi kuin laminoinnin;
 • jälkimuovautuvissa - täydellinen viimeistely paneelit tasainen elokuva ilman kuvia, ihanteelliset ominaisuudet tuotantoon pöytätasot.

Termit ovat pitkälle erikoistuneita kotona kaikissa kolmessa kutsutaan laminointi.

Top vuori postformirovannoy

Valitessaan kuuloketta, voit kysyä, millä tavalla tuotteita valmistetaan laminoitu tai tuotettujen jälkimuovautuvissa tuotteiden kestää kauemmin kuin himmeä- kollegansa.

Koristelu julkisivujen MDF ↑

Sen lisäksi, että hyvin kohtuullisin kustannuksin kuulokkeet MDF houkutella erilaisia ​​Sisustuspinnoille, huonekalut luojana yksinoikeus ja tyyli suuntiin. Monipuolinen tekstuurit, epätavallinen topografia, tulostus, harvinainen sävy, kestävä lakka - jos haluat budjetti vaihtoehto näyttää ole huonompi kuin kallis rakentaminen muovista tai puusta.

Suunnitteluprojektit tai erityistä suunnitelmaa vaativat usein kokoonpanon kanssa pyöristetty yksityiskohtia. Toisin kuin kovaa muovia, elastinen paneeli MDF 0,8 cm paksuus voidaan taivuttaa pehmeästi, yhteenliittämis- ja ovat taivuttamalla osat. Yksi tekniikka - liimaus kaksi lovettu takapuolelta arkkien, jotka ovat perusta tuotannon aihioita, joiden paksuus on 1,6 cm.

Ready-kuivattiin ja jäähdytettiin esimuotin

Tuotantoon tasainen, taivutettu ennalta määrätyllä säteellä työkappaleiden käyttämällä erityinen muoto-leikkaus laitteiden valmiita malleja. Prosessi sitomiseksi yksittäisten levyjen tapahtuu alipaineen yksi tunti lämpötilassa enintään 60 ° C: ssa Joskus sen sijaan, että kaksi hieman ohuita, mutta tuotteen lujuus ei kärsi.

Keittiön suunnittelu kaarevat julkisivut

Käsittely PVC-kalvo tai jauhaminen tapahtuu jäähdytyksen jälkeen taivutetut osat.

Julkisivu jyrsintä tekniikka ↑

Jyrsintä - käsittely puun tai kuitulevyt leikkuuterät ulkonäön parantamiseksi tai toiminnallisia ominaisuuksia.

Jyrsintä konfiguroitu CNC

Jyrsintä suoritetaan kolmessa vaiheessa, käsittely eri osien aihioita:

 • kulmat - poistaa piikkeihin ja estää vahinkojen;
 • reuna - antamaan tietty muoto ja edelleen suojakuoren;
 • pinta - jonka tarkoituksena on piirustus.

Tarkka taiteellinen piirtäminen annetaan vain käytettäessä jyrsintä ja kaiverrus kone CNC. Ohjelman tehdä asetuksia, joiden avulla vektori tehtaat liikkeet, jotka nopeasti ja tarkasti leikata määritetyn kuvan.

Lineaarinen jyrsintä tyypillisiä klassisia sarjaa

Kun jyrsintä suoritetaan viimeistely - hionta, jolla poistetaan ylimääräinen nukkaa ja naarmuja.

Rakenteellinen elementti "runko MDF» ↑

Koristella ovet kaapit lasi, koriste-paneelit tai erivärinen peilit vaativat erityistä suunnittelua - Frame MDF. Tämä edullinen täydentää, että käytetään usein värjätty ja päällystetyt tuotteet. Kehykseen muun pinnan, voidaan antaa jauhamalla, patina, kuva sovellus.

Näytteitä puitteet woodgrain

 • leikkaus aihioita levy;
 • päät leikataan kulmassa 45 astetta;
 • jyrsittäessä kiinnitys ja insertio ikkuna;
 • koriste hoitoa.

Leveys uran kiinnittämiseksi lasi tai - noin 8 mm.

Halpaa keittiönurkkaus erottuvalla kehyksessä

Tuotanto kehyksiä - yksinkertainen menetelmä, joka voidaan tehdä omin käsin, joten tämä elementti on usein koristeltu itse suunniteltu keittiö.

Patina - vaikutus ikääntymisen ↑

Jos oli halu tilata todella loistokkaan ja hienostunut muotoilu, kiinnittää huomiota patina tuotteen. Vaikutus vuotias puu sopii klassinen sisustus ja kalusteet maalaistyyliin aiheellista barokin, Empire ja parvi.

Patina puupohjaisten

teknologiaan on monimutkaista ja aikaa vievää, joten hanke on kalliimpaa suoritusmuodossa. Ei kaikki yrittäjät vievät työpaikkoja, jotka edellyttävät itsevarma hallussaan tiettyjä taitoja, mutta jos olet onnekas taiteilijan, tulos on upea.

Jotkut mestarit hallita suorittamaan patina, ei poikkea tehtaalta (jotka muuten usein myös käsin). Tekniikka on yksinkertainen:

 • liiman aluketta;
 • polyuretaani kyllästys käsiteltäväksi patina;
 • pinnoitus;
 • patina pinnoite (erityinen maalit);
 • käsittely patinoitu pinta (sieni, harja, hiekkapaperi);
 • lakkaus.

Patina on usein yhdistetty jyrsintä, jalostus koriste koostumus syvennyksiin tai ulkonevia osia.

Sovellettu Furniture Set 3D-muodossa - visuaalinen kolmiulotteinen suunnittelu julkisivujen. Se voidaan saada aikaan eri tavoilla, mutta on olemassa vain kaksi MDF:

 • syvä jyrsimiä;
 • soveltamalla kolmiulotteinen kuva maaleilla seurasi laminointi.

Vapaille markkinoille tällaisia ​​tuotteita ovat harvinaisia, useimmiten ne tilataan yksi näytteistä. Lentokoneessa leikkaus ei ole vain kuva, ja upea kolmiulotteinen kuva, mielenkiintoisia visuaalista hahmottamista.

3D tehdään jyrsimällä

On erityinen paneelien yhtenäinen toistuva kuvio käsitellään jauhamalla koko leveydeltä. Surround koristeena kantaa nimeä ne elementit, se muistuttaa "kuori", "aalto", "dyyni", "liekki", "punos".

Rekisteröintiä seinäkaapit 3D

Omana ryhmänään pinnan koristaa tulostusta. Kuva levitetään erityisesti pohjustettu päällystetään sitten lakalla tai laminoimalla kalvo.

laminoitujen levyjen Care ↑

Usein syynä menetys koriste ominaisuuksia elokuva tuotteita on sopimattomasta hoidosta. MDF-levyt, sekä mikä tahansa monikerroksinen rakenne, pelkäävät voimakkaita puhdistusaineita. Nesteet, emulsiot ja geelit liuottimien kanssa johtaa nopeasti kalvon käyttökelvottomaksi, ja hioma-jauheen hiukkaset päällystettiin kaunis kiilto naarmuja.

Plakki voidaan poistaa kostealla liinalla

Pitää keittiön alkuperäisessä muodossaan, sinun täytyy:

 • ylläpitää mukava lämpötila (ei lämmitä yli + 60-70º C, ei jätä pitkän nolla lämpötiloissa);
 • sulkea jauhe pesuaineita, samoin kuin yhdisteitä, joilla on liuottimien ja valkaisuaineet;
 • säätävät ilmanvaihdon normaaliarvon kosteus tasolla;
 • puhdas miedolla saippuavedellä, huuhtele ja kuivaa.

Mikroilmaston keittiössä tai ruokasalissa, parametrit mukavan majoituspaikan henkilön, hyvä elokuva rakenteita.

Mahdollisuus korjaaminen tai kunnostaminen ↑

Yksi yleisimmistä ongelmista - irrotuskalvosovelluksia. Liimakerros on tuhottu eri syistä: koska käytetään usein voimakkaita puhdistusaineita, äärimmäisen lämpötilan vaihtelut, korkea ilmankosteus, lähellä avointa liekkiä.

Usein vika - kerrosten erottumista reunasta

Jos tulet pois pieni osa etupaneelin tai pala reunasta, voit tehdä palauttamista omin käsin:

 • osta "nestemäinen nauloja", "super-time" tai PVA liima,
 • saada joitakin liima massa lääketieteellisen ruiskun;
 • varovasti liukenee veteen kalvon alle (tai levitetään reuna);
 • rauta- ja painaa ylemmän kerroksen.

Joskus pinnoitekalvo paitsi jäljessä alustasta, mutta myös epämuodostunut - pakattu tai minimoidaan. Tässä tapauksessa se tarvitsee apua huonekalujen valmistajat, täysin korvata oven tai työtason samoihin melko vaikea.

Täydellinen korvaaminen julkisivut

Jos korjaus alue on laaja, ja täysin hyödyntää tilannetta muuttamaan leikkausta - tuloksena on uusi keittiö, erisävyisenä tai koostumus.

Suunnittelu keittiö sisätilat julkisivut MDF ↑

Erilaisia ​​tapoja loppuun ja jäljellä olevien teknisten ominaisuuksien avulla voit luoda useita projekteja ja erilaisia ​​suunnittelu ja sisäinen sisällön ja ulkoisen muotoilun.

Avulla elokuva tekniikka on helppo koota keittiön klassiseen tyyliin: herkkä sävyjä, kevyt jyrsintä, jäljitelmä puun rakenne.

Keittiö klassinen versio

Jälkimuovautuvissa ja kiilto sopivat paremmin nykyaikaisiin teknisiin tyyliin: tasainen heijastava pinta, suora geometria, sävyjä "metalli".

Julkisivujen jauhamisen moderni sisustus

Tarkoituksella kulunut lentokone, antiikki kaiverruksia, pastelli paletti ja sisustus "puun alla" - ja ennen kuin lämmin ja mukava maa tyyli.

maalaismainen Project

Vähän "marmori" tai "graniitti" (Suosituimmat Parhaiten viimeistely), luonnolliset värit, yksinkertainen moderni muotoilu - valmiin parvi.

Jos halusi romanssi - Jotta tulostus edessä paneelin tai suunnatulla "esiliina."

Lopuksi joitain mielenkiintoisia keittiön rintamilla yleensä ja elokuva erityisesti MDF:

Hyödyllistä ajankohtaista tietoa:

Esimerkki budjetin keittiö julkisivut MDF elokuva:

Kuten näette, vankka MDF-elokuvan "paketti" - suuri mahdollisuus suunnitella keittiöön unelmiesi. Päättää tyyliä, harkitse suunnittelu keittiön asettelun vastaavasti poimia rakenne ja väri ja helposti tilata joukko sisäänrakennettu huonekalut! Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä suunnittelijat, jotka auttavat tekemään hankkeen ja laskea kustannuksia kuulokkeen.

Keittiöt on yleensä suunniteltu yksilöllisesti, ottaen huomioon mitat tilojen ja toiveet omistajille. Se voi olla vaikea järjestää parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnittelu ja valmistus keittiökalusteiden ottaen huomioon vakiokoot rintamilla

Kuten mitä tahansa materiaalia, jota käytetään koristella ikkunat laskosverhot tarvitsevat hoitoa. Ennen kuin poistat Roman sävyjä, lukea ne.

Miten pestä laskosverhot: pikku temppuja täydellinen tulos

Asiantuntevasti ja tyylikäs verhot pieni keittiö voi tulla todellinen kohokohta sisustus. Ne koristella, luovat tunnelman, suojaa.

MDF elokuva: liimana tehdas ja miten kiinni

Tervehdys rakkaat lukijat tämän blogin. Osana kunnostus kurssin keskustelevat elokuvan MDF rintamilla teollisissa sovelluksissa ja sen liittämällä julkisivut voidaan tehdä itse.

En nimenomaan puhua mitä parhaiten maalattua MDF tai elokuva, ja heti kun sanon, että julkisivun takana, folio liimattu tulevaisuudessa. Se seikka, että tällainen kertaluokkaa tarkempia komponentteja kestävä ja, mikä tärkeintä, halvempi valmistaa kuin MDF- tai MDF maalattu emali piiriin.

Modernit huonekalut kirkas kiiltopäällystetty

Valitsemalla maalattua MDF tai elokuva koota keittiö asettaa, pitää mielessä, että vaikka korkealaatuisen emali ajan vzbuhnet tai oblezet, kun taas kalvopäällyste elämä voi yhteensä kymmenen ilman korjausta.

Tarrat huonekalujen: mitä ostaa

Ja se on osa elokuvan valikoima värejä MDF julkisivujen

On tärkeää ymmärtää, että kiinni levymateriaalien voi jokainen elokuva. Jos satunnaisesti valittu markkinoilta itseliimautuville ja tikku huonekaluja, niin pinta on todennäköisesti ole täysin sileä, ja kulmat pinnoite paisua ja jonkin ajan kuluttua lähtee.

ongelmanratkaisu on kaksi, nimittäin ostaa kaupallisesti valmistettu julkisivu, joka ei ole oblezet ja näyttää hyvältä. Toinen vaihtoehto - on ostaa hyvä elokuva, joka on suuri tarttuvuus erilaisille alustoille, kuten puun.

Tällaisia ​​materiaaleja ovat esimerkiksi voi ostaa näitä varastoja kuten Leroy Merlin hinnalla 125-900 ruplaa. rullaa kohti. Vakiopituus laatu pinnoitteen, jonka paksuus on 0,3-0,5 mm rulla on 2 metriä ja leveys 45 cm.

Ero arvo johtuu paksuuden ja materiaalin laatu liimakerroksen. Eli elokuva hinta on korkeampi, sen parempi.

Miten teollisuus edessään huonekalujen rintamilla

Katso enää samoin komponentteja nämä sarjat

Teollisuustuotanto MDF julkisivujen ja myöhemmät koristekalvo on seuraava:

Aihiot huonekalujen rintamilla MDF

 • Mukaisesti tuotteiden ominaisuuksia suoritetaan aihioiden paksuus on 6-32 mm yksittäiset osat;

Jyrsintä kone pakotettiin sieppauksesta pöly

 • Leikatut aihiot lähetetään jyrsintä kasvi, jossa aihiot on erityinen laitteiden kokoonpano tarvita on kiinnitetty;
 • Kasvot jyrsin tyhjä käsitellään manuaalisesti, jolloin valmistus julkisivu voidaan pitää täydellisenä;

Liima elokuva MDF? Tietenkin, kuumaa sulaa

 • Seuraavassa vaiheessa kohde on merkitty liima-kauppa, jossa pinnalle on erityisen sulateliimaa, joka on aktivoitu korotetussa lämpötilassa;

Aihiot valmistettiin soveltamalla vinyyli kansi

 • Valmistettua siten Tuote tulee kauppa-tyhjiö painamalla kalvo, jossa avulla erikoislaitteet kiristetty kuuma kalvo, joka tulee kosketukseen kuuman sulan;

Vinyyli jäähtyy sen jälkeen, kun tyhjiö hoidon

 • Elokuvan jälkeen jäähtyy, ylimääräinen leikataan pois ja tuote on valmis pakkaus.

Leikkaa ylimääräinen materiaali muotoa pitkin

Suurin osa tuotannosta prosessi on automatisoitu, joten saatu tuote lähdössä korkealaatuisia tarkka ja suhteellisen halpa.

Joten sanoin, mikä on ohje huonekalujen rintamilla liittänyt vinyylikalvosta.

Valitettavasti kaikki vaiheet tuotantoprosessin, ilmeisistä syistä ei voida toteuttaa omin käsin kotona. On kuitenkin olemassa tapa palauttaa tai päivittää huonekaluja on PVC-kalvo.

Liittäminen Huonekalujen kotona

Nyt puhun miten voit liimata kalvo MDF julkisivu tasaiselle alustalle.

Suorittamaan suunniteltujen töiden tarvitsee seuraavat materiaalit ja työkalut:

Lastalla on todella uutta, koska käytetty työkalu voi olla hiuksenhieno Sääntöjenvastaisuusepäilyjä naarmuttavat filmiä silittää.

Työ koostuu seuraavista vaiheista.

itsekiinnittyvä PVC pinnoite Ohjeet

Huolimatta siitä, että käsky kalvon tarttumisesta MDF on yksinkertainen, laatu lopputulos riippuu siitä, kuinka tarkasti voit seurata sitä.

Kaapin ovi, jonka väri haluat muuttaa

 • Alkuvaiheessa pinnan koristeltu huolellisesti hangataan kastetulla kankaalla lakkabensiiniä;

 • Mittaa kehäpinnan ja liittää nämä mittaukset on leikattu itseliimautuva marginaalilla 1-2 cm kummallakin puolella;

Trimmaus pala halutun kokoisiksi

 • Me puolestaan ​​itseliimautuva alapinta roll alkuun;
 • Laittamalla itseliimautuva reuna reunaan julkisivun ja erottaa alustan reunan;

Aloita liimaamalla loppuun

 • Edelleen vähitellen avautua tela, erottamalla substraatti;

Suuntauskalvon materiaalit käsillä

 • Lastalla, kääritty kangas, sileä tarrat häntä ei näy kuplia;

Leikkaus ylimääräinen materiaali

 • Sen jälkeen, kun kalvo on tasaisesti liimataan pinnan poikki, ylimääräisen itseliimautuva leikattu kehän ympäri;

Yksityiskohta keittiökalusteet, itsenäisesti liitetään yli on PVC-kalvo

 • Kehä julkisivu lämmitti kotitalouksien kuivausrumpu ja edelleen tasoitetaan lastalla, käärittynä kudoksen;
 • Samanlaista menetelmää käytetään, jos on pinnalla kuplia.

Jos kaikki tuotteet ovat suorittaneet vaiheet oikein, tuloksena on lähes mahdoton erottaa huonekalujen rintamilla tehdasvalmisteiset.

Piirre PVC-kalvon liiman perusteella on pieni paksuus.

Tämän seurauksena jokainen raiskan tai epätasaisuutta liittää pinnalla on havaittavissa paljain silmin.

Näin ollen, huolellisesti pyyhi kostealla liinalla julkisivu ja tarkista pölyä lampun tai kirkas lyhty.

Liittäminen työtasot elokuva puun alla

Käytössä liittäminen Huonekalujen olet jo lukenut, ja nyt kertoa, miten hän saa pois keittiön työtaso. Tärkeimmät työvaiheet eivät juuri poikkea edellisestä tapaa, joten vain asetella valokuvasi selityksiä.

Hionta työtasot, peitetty muovilla

Ensimmäinen työtaso oshlifoval muuttumassa hiekkapaperilla sisään hiomakoneista keskimäärin pieniä. Tarve hiontaa johtui läsnä naarmuja ja pelimerkit sekä etupinta ja päissä.

Painaumat ja suuri naarmuja käsiteltiin täyteainetta, sitten lopulta oshlifoval työkappaleen ja hierotaan kostutetulla kankaalla lakkabensiinillä.

Lisäksi työtaso oli sijoitettu vaaka-asentoon. Valmistalo itseliimautuva leikkaus olettaen, että se kestää ei ainoastaan ​​etu- pintaan, mutta myös päissä.

Liimaus ja tasoitus synkroninen liinalla rypyt

Itseliimautuva levitetään vähitellen poistamalla substraatin saamiseksi ja kiihtyvyys kuoppia sivuilla. Kun pääasiallinen pinta on tapetoida, taivutettu itseliimautuvat päät.

Kulmissa viillot tehty paperi terävällä veitsellä ja alempi kappale buckled alle ylemmän kalvon. Kalvo on sen pää tasoitetaan rievulla.

Täysin liimattu suojakatoksen tasoittaa päät

Jäljellä taittuu lämmitettiin hiustenkuivaaja ja kuumennetussa tilassa tasoittaa rievulla. Kun täydellinen jäähdytys kaivoa venytetään ja päät näyttävät täysin sileä.

Kuvatut teknologiaa voidaan käyttää paitsi liimaukseen huonekalujen rintamilla ja työtasot, mutta myös koristeluun huonekalut, suuret kodinkoneet, jne

Perustiedot elokuvan julkisivut

Suosittu Tänään MDF värifilmi valmiiseen julkisivuun

Lopuksi vielä sanoa, että se on kalvo julkisivut, mitkä ovat niiden edut ja haitat.

Film julkisivut - on suosittu ratkaisu kalusteet ensisijaisesti keittiöt ja kylpyhuoneet.

Laajuus valmistetut huonekalut tällainen materiaali ei ole satunnainen, kuten MDF, prokrytaya PVC-kalvo kestää liiallisen kosteuden. Eli jos keittiössä ei ole asennettu huppu ja kylpyhuoneessa ei ole tehokas ilmanvaihto, huonekalut ostit kestää useita vuosia.

Voimmeko sanoa samaa omasta huonekalut peitetty itseliimautuva vinyyli? Valitettavasti itse kaakeloitu julkisivut eivät ole yhtä luotettavia kuin tehtaan kollegansa.

Itseliimautuvat, mutta se laadullisesti sitä ei käytetty pokleit, ei voi taata ehdoton päällysteen eheyden. Tehdas julkisivut ole avoimia saumoja, joten kostea ilma ei mitään vaikutusta MDF.

Verrataan mitä parempi elokuva tai emalia tai muovia viimeistelyyn MDF totean, että kaikki pinnoitteet tiettyjä epäkohtia, jotka on otettava huomioon valittaessa kalusteet. Mutta puute elokuvan julkisivujen yksi - on mahdotonta palauttamista elokuva on vaurioitunut. Kuitenkin, hinta näistä julkisivujen on hyväksyttävää ja voidaan päivittää tarvittaessa kokonaan.

Tällä kertaa opit tehty elokuva julkisivujen teollisessa ympäristössä, ja miten kaltaiseksi tehtaan julkisivun kotona. On lisäkysymyksiä? Pyydä ne kommentit lukea, vastata kaikille. Muuten, suosittelen katsomaan videota tässä artikkelissa.

PVC-kalvo huonekalujen julkisivut. Ominaisuudet ja tyypit

PVC-kalvo on valmistettu vinyylikloridin ja termoplastista polymeeriä, ja käytetään pinta sisustus huonekalujen osia.

Sitä käytetään myös päällysteenä kynnys, sokkeli, ikkunoiden ja ovien profiilit.

Käyttävät nykyään kolmella tapaa kohdata osaa PVC elokuvien.

laminointi - käärinnän aihioiden MDF korkeassa lämpötilassa ja paineessa, ns paperi-hartsi materiaaleja. Tällä menetelmällä, yhtenäinen pintakerros on saatu, ja tuotteet saadaan korkean lujuus vedenkestävä ja sekä ilman pelkoa lämpöä.

laminointi. Kun käytetään tätä menetelmää, työkappale etukäteen levitetään liimakerros, ja käyttämällä lisäksi vakuumipuristinta, lämpötila- ja paine se kiinnitetään lujasti MDF julkisivu.

jälkimuovautuvissa. On käytetty kerrostetun laminaatin tai muovista, jotka kestävät tiettyjen kuormia. Tällainen menetelmä on vuori tarjoaa täydellisen suojan ja kestävyyttä kalusteita.

Katsotaanpa koko prosessin laminointi Huonekalujen vaiheet:

 1. Valmistus aihion. Leikkaus karkea laatat on valmistettu MDF, lisäksi tuote jauhetaan ja käsitellään ennalta määrätyn kuvion päättyy, minkä jälkeen julkisivu on kiillotettu ja puhdistetaan pölystä.
 2. Liimakerrokseen levitetään aihion ja pidetään sen kuivumisaikaa. Tarkemmin sijoitetaan koneen erityinen vuori, jos useita tuotteita, jotka on valittu optimaalisen teknologisen aukkoja leikkaamiseen.
 3. Lisäksi pöydän koneen kalvo rullataan auki ja kiinnitetään kiinnityslevy.
 4. Tämän jälkeen materiaali koko alue kuumennetaan lämpötiloihin 140-160 C astetta.
 5. Seuraavaksi poistaa ilman välissä kalvon ja pöydän pinnan, sitten kun on kulunut 2-3 minuuttia se kiinnitetään lujasti julkisivun.
 6. Kun täydellinen jäähdytys tuotteen, hänen on polku leikkaa pois kaikki ylimääräinen, ja voidaan pitää - valmis julkisivu.

Tätä materiaalia ei ole "kuorittu" eikä "poddiralas" ja niissä ei ole teräviä reunoja, ne korvataan hienolla hiekkapaperilla.

 1. Jotta pinnoittaa helpotus MDF tuotteiden, jauhetaan työtasot, sekä muut paneloitu pinnoille, käyttäen tyhjiö puristinkonetta ja 0,3-0,5 mm PVC, 0,25 mm pienempi.
 2. MDF tuotteet kalvo on käytetty, jonka paksuus on 0,3-0,5 mm, ja koko laminointi prosessi on erityisen viilut kone. Myös, tätä menetelmää käytetään Chase tuotteet materiaaleista, kuten muovista, puusta tai metallista.
 3. Laminoidaan tasaiset pinnat, joilla ei ole grafiikkaa, sovelletaan kalvon, jonka paksuus on 0,25-0,3 mm, ei enää.
 • Suuri valikoima värejä décors (Gloss, matto, sileä, kohokuvioitu, jne.)
 • kulutuskestävyys (Kestää mekaanisen ja kemiallisen rasituksen, lämpötilan tai värin häviämistä ja eivät heikennä pesuaineita)
 • Ympäristöystävällisiä (niin sanovat tuottajat 🙂

PVC-kalvo on useita etuja, mutta sen tärkein etu on, että se pystyy laadullisesti takki tilavuuden ja pinta helpotus osat, itse asiassa, että se on suuri huolenaihe.

Kopiointi materiaalien on sallittua vain lähtöisyysmerkinnästä.

Materiaalit julkaistaan ​​ilman ansioksi tai kuittauksen lähteen

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 7 = 3