PVC kattopaneelit

Kattopaneelit ja PVC-muovin sisustamiseen valokuvalla, hinta, mitat ja ominaisuudet

Yksi modernin tapoja antaa kattoon - oblitsevat sen kattopaneelit. Ostaa niin laatat voidaan valmistaa muovista (PVC), alumiini, puu ja monet muut materiaalit. Tärkein etu - kyky antaa esteettistä ulkonäköä pinnan ilman tasoitus, rappaus ja kitti tasossa. Teknisiä riippuu materiaalista valmistuksen ja tuotteiden laatua.

Koristepaneeleita saamassa yhä enemmän suosiota viimeistelyyn kattoon loppuun. Tätä tarkoitusta varten valmistajat käyttävät erilaisia ​​malleja, jotka antavat esteettinen ulkonäkö huoneen ja ei vaadi monimutkaisia ​​asennustöitä. Asentavan järjestelmä ei ole tarpeen palkata ammattirakentajille. Koristeellinen viimeistely katto on yksinkertainen laite, joten asennus voidaan tehdä yhdessä päivässä.

Muovia paneelit kattoon

Muovi - suosittu materiaali valmistukseen katto paneelit. kosteudenkesto tekee tuotteesta suosittu koristeluun keittiöt, kylpyhuoneet ja parvekkeet. PVC kattopaneelit on erilaisia ​​kuvioita ja värejä. Ne eivät ole vahvoja, niin asennus paneelit muovista kattoon tulee suorittaa riittävä määrä jäykisteitä. Asentaa kattopaneelit vaatia muita materiaaleja: asennusprofiilista, ruuvit, sokkelit. PVC kattopaneelit valmistetaan monet yritykset, yksi suosituimmista valmistajat - Dekostar:

 • Mallin nimi: 3-osio "Silver» Dekostar Suite;
 • Hinta: 190 ruplaa;
 • ominaisuudet: paksuus - 8 mm, kosteudenkestävyys;
 • Plussat: kaunis ulkonäkö, helppo ylläpito, kohtuullinen hinta;
 • Miinukset: hauras materiaali.

Rima yhtiö tarjoaa kuluttajille helpon ja joustavan katon tuotteita. Joukossa erilaisia ​​kuvioita ja värejä suosittu malli listat:

 • Mallin nimi: Triplex kiiltävä 801-2
 • Hinta: 200 ruplaa;
 • Ominaisuudet: kevyt, kestävät vahingoittamasta materiaalia;
 • ammattilaiset: kosteutta kestävä, esteettinen ulkonäkö;
 • Miinukset: voi vaihtaa väriä vaikutuksen alaisena auringonvalolta.

Kylpyhuone - huone, jossa korkea kosteus, joten kattolevyt pitäisi olla kosteutta kestävä. Ei välttämättä pysähdy kattoon muovituotteet, valmistajat pystyvät käsittelemään jopa MDF jotta paneelit katto kylpyhuoneessa ei menettänyt lajia kun se altistuu kosteudelle. Kuluttajien pysähtyy usein valinta PVC malleissa. Ihmisarvoinen ratkaisuja viimeistely tarjoaa Nordsayd. Alakatto rakenteita voi ostaa verkkokaupasta tai rakennuksen supermarketeissa, esimerkiksi Maksidom:

 • Mallin nimi: kromi, 2 §;
 • Hinta: 300 ruplaa;
 • ominaisuudet: Paksuus - 7,5 mm leveys - 250 mm, pituus -3 m;
 • Plussat: kohtuullinen hinta, kaunis ulkonäkö, kosteudenkestävyys;
 • Miinukset: pelko mekaanisia vaurioita.

Pervosvet yhtiö aikoo käyttää ole ylärajaa muovia Kylpyhuoneen ja mineraali kuitulevymate-. Esimerkiksi suosittu sisäkattomalli sarjan Adamant:

 • Mallin nimi: Orient;
 • Hinta: alkaen 187 ruplaa;
 • ominaisuudet: korkea tiheys mineraali rainan mitat - 600h600h10, reuna Board;
 • edut: korkea luotettavuus, estetiikka;
 • Haittoja: Materiaali on pelkää mekaanisia vaurioita.

Kannattajien luonnonmateriaaleja, valmistajat kattopaneelit tarjoavat puutuotteet. Niiden kustannukset ovat korkeammat kuin muovia tai vaahtoa, mutta niitä käytetään laajasti sisätilat ansiosta hienostunut ulkonäkö ja erinomainen äänieristys suorituskyky. Tunnetuin puukuviosta katossa markkinoilla antaa yhtiölle Izoteks:

 • Mallin nimi: ISOTEX Forest Nordic;
 • Hinta: alkaen 673 ruplaa;
 • Ominaisuudet: rakenne puuta;
 • edut: ympäristöystävällinen materiaali, korkeat ääni- ja lämpöeristetty;
 • Miinukset: korkeat kustannukset.

Koristele huone puusta, voit, jos käytät tarjouksen Coswick. Tarjoaa laajan valikoiman paneeleja koivu, kohtaavat erilaisia ​​puulajeja, kiiltävä ja matta pinta, sekä analogit MDF ja HDF. Johtajuus tuotteiden joukossa kuuluvat seuraaviin kattoon mallia:

 • Mallin nimi: Coswick Birch Stony Brook;
 • Hinta: 5000 ruplaa;
 • Ominaisuudet: luonnollinen viilu perusteella liekki MDF mitat - 12 x 190 x 2750 mm;
 • Plussat: jalo ulkonäkö, luotettava ja kestävä;
 • Miinukset: korkea hinta.

Keittiö - huoneen viimeistelyssä jotka tulisi ottaa huomioon korkea kosteus ja lämpötila muuttuu. Rockwool valmistaa laattoihin keittiöön, jotka ovat täysin täyttävät lukumäärä:

 • Mallin nimi: Lilia Rockwool;
 • Hinta: alkaen 60 ruplaa;
 • ominaisuudet: korkea kosteuden kestävyys, tulenkestävyys, valmistusmateriaali - mineraalikuituja;
 • ansioita ei muotoaan, kun lämpötila laskee, ja olosuhteissa, joissa korkea kosteus;
 • Miinukset: rajallinen määrä värejä.

Taloudellinen, mutta käytännöllinen ratkaisu keittiöön - tuotteet yritys Decomax. Ihmisarvoinen kustannustehokkuus tekevät näistä tuotteista suosittuja:

 • Mallin nimi: Decomax Intonako Cream 21-&106;
 • Hinta: 50 ruplaa;
 • tiedot: muovi, saumaton yhteys;
 • Plussat: Korkea palossa, kosteudenkesto, valmistajan takuu on 10 vuotta;
 • Miinukset: pelkää mekaanisia vaurioita.

Vaahto paneelit kattoon

Edullista sisustus, voit valita kohtuuhintaisia ​​Styrox tai vaahto paneelit kattoon. Tärkeimmät edut tällaisen katto koristepinnoite: kosteuden kestävyys, ympäristöystävällisyys, alhainen paino, nonsusceptibility rot ja hometta. Nämä laattoihin - se on mahdollisuus tuoda huoneeseen kunnon katsella nopeasti ja edullisesti. Kindecor tarjoaa useita sisustusmaalien, mukaan lukien suosittu malli vaahtopolystyreenillä:

 • Mallin nimi: Kindecor 32 laatat valkoinen;
 • Hinta: 23 ruplaa;
 • ominaisuudet: koko 0,5 * 0,5 m,
 • etuja: kosteus, kohtuullinen hinta;
 • Miinukset: korkea lämpötila muodonmuutoksia, värin auringon alla.

Vaikka oletetaan, että laatat vaahtoa - edullinen ratkaisu sisätilojen, kuten nämä kohteet löytävät vaihtoehtoja palkkio, joka maksaa paljon. Ne usein voidaan käyttää seinä- ja sisäkattojen. Näitä tuotteita ovat polyuretaani tuotteet belgialainen:

 • Mallin nimi: F30 orac DECOR
 • Hinta: 440 ruplaa osakkeelta;
 • Ominaisuudet: kosteuden kestävyys, sileä pinta, muoto - neliö;
 • Plussat: noudattaminen ympäristöä koskevat turvallisuusstandardit, tyylikäs ulkonäkö;
 • Miinukset: korkeat kustannukset.

Kun olohuoneessa tai toimistotilaa ovat liian korkeat katto piilottaa apuohjelmia, mutta valita talousarvioon päättyy, käytä laattoihin Baikal. Tällaiset paneelit kattoon huoneen kuin esteetikkoja, koska ne on valmistettu mineraalivilla:

 • Mallin nimi: Bajkal Board Armstrong
 • Hinta: 65 ruplaa;
 • Ominaisuudet: erinomainen heijastava kyky, paloturvallisuus;
 • Plussat: kohtuullinen hinta, helppo asennus;
 • Miinukset: satama kosteutta imevät hajut ja huono ilmanvaihto.

Hieno muotoilu sisustus yhtiöstä Izoteks - ei ole vain esteettinen, mutta myös luotettavuuden ja kestävyyden. Venäjän kuluttajat ovat jo ollut tilaisuus nähdä laadukkaita näistä tuotteista

 • Mallin nimi: ISOTEX metsä kulta
 • Hinta: 854 ruplaa per neliömetri. m;
 • ominaisuudet: pohja - pehmeä puukuitulevy, pinta - koriste paperi alumiini pinnoitteen;
 • Plussat: tyylikäs muotoilu, kestävyys;
 • Miinukset: Ei sovellu joissa korkea kosteuspitoisuus.

Luo ainutlaatuinen muotoilu auttaa 3D paneelit kattoon. Johtuen muotoilu luo kolmiulotteinen kuva, joka muuttaa tilaa. Top Verkkokauppa voit valita ja tilata saanut valmiiksi valokuvaa, jotka fragmentit koota ja asentaa kattoon. Elementit voidaan valmistaa eri materiaaleista: kipsi, puusta, alumiinista, kangas tai on peilipinta. Tämä paneeli käytetään kattoon salin, makuuhuoneita, lasten huoneet, ja muut. Vuodesta Dorado Yritys Consulting kattoon suosittu tuote:

 • Mallin nimi: PVC 3D Rakitta «SPLIT»;
 • Hinta: alkaen 264 ruplaa;
 • ominaisuudet: suuri lujuus, piirustus muodossa suorakulmioita;
 • Plussat: alkuperäisen suunnittelun, helppo asennus;
 • Haittoja: vaurioitunut vaikutuksen alaisena liuotinta.

Bulk kohteita voi tulla kohokohta asunnosta. Asentamaan joitakin kattojärjestelmiin tarvitse rajata ja asentaa muita tyyli on yksinkertainen liima. Paneeli katot, jotka on asennettu liima pohja tarjoaa WALLART:

 • Mallin nimi: Waves;
 • Hinta: alkaen 160 ruplaa;
 • ominaisuudet: selkeät, paksuus 1,5 mm;
 • Plussat: alkuperäisen suunnittelun, kyky peittää maali;
 • Miinukset: Ei löydy.

Jos aikana korjaukset haluat käyttää kestävän lopputuloksen, alumiini kattopaneelit - paras valinta. Eliniän yläpuolista tuotetta noin 50 vuotta. Niille on ominaista korkea kosteuden kestävyys, kulutuskestävyys. Helppo asentaa ja kestävä järjestelmä tarjoaa yrityksen CESAL:

 • Mallin nimi: Profi S-100
 • Hinta: 230 ruplaa;
 • ominaisuudet: materiaali - alumiini, väri - helmenvalkea, pituus - 4 m leveys - 0,1 metriä;
 • edut: hyvä kestävyys korroosiota ja kosteutta, kestävällä pinnoitteella mekaanisten vaurioiden;
 • Miinukset: Limited värejä.

Tuotemerkillä Caveen käytettävissä suunnittelu alakatot, kasettityyppiset. Materiaalina yhtiö on valinnut vahva ja luotettava alumiinista sen tuotteita. Sisustuslaattoja lukuisia valikoima, ja todellinen bestseller Kokoelman oli seuraava:

 • Mallin nimi: M002 kasetti;
 • Hinta: alkaen 160 ruplaa osakkeelta;
 • ominaisuudet: koko 300 x 300 mm;
 • Plussat: tyylikäs muotoilu pienten mosaiikki, kestävyys, kosteuden kesto;
 • Miinukset: korkeat kustannukset.

Erilaisia ​​tyyppejä kattopaneelit voi sekoittaa jopa kokenut rakentaja, puhumattakaan kadunmiehen, aloitti korjaus asunnossa. Miten ostaa paneeli kattoon, korjata tulos silmänruokaa, ja rakentaminen kestää useita vuosia? Aloittaa millainen ja tarkoituksen materiaalin, ja noudata suosituksia asiantuntijoiden:

 1. Muovia. Kiinnitä huomiota ulkonäköön, selkeyttä geometrian, tasaisuus jakautumiskuvion. Purista baarissa sormien välissä varmista, että se on riittävän luja.
 2. Puuta. Pinnan tuotteen tulisi olla vapaa sirut ja halkeamia, päällyste ei ole hyväksyttävää bloatedness, naarmuja.
 3. Styroksi. Kvalitatiivista malli on tunnusomaista sileän ja yhtenäisen kuvion koko pinnalla. Ennen ostamista ravistaa laatta kappaletta samanaikaisesti pitäisi putoa.
 4. 3D. Huomaa materiaalin ominaisuudet, niiden olisi täytettävä tilojen, joka asennetaan: paloturvallisuus, kosteudenkestävyys, ympäristöystävällisyys ja niin edelleen.
 5. Alumiinia. Optimaalinen paksuus teline -. 0,5 cm Tämän parametrin avulla pitämään tavaran muodon aikana koko ajan toiminnassa. Loput valintaperusteet riippuvat yksilön maistuu kuluttajille.

Video: miten tehdä kattoon paneelit muovista

Äskettäin korjauksia keittiössä. Valitsi alumiini paneelit kattoon. Keittiö on sisustettu minimalistiseen tyyliin, joten tämä materiaali sopivat täydellisesti sisälle. Alustavasti tarkoitus säästää, laittaa muovi laatat halpaa, mutta ne eivät herätä luottamusta, on liian ohut. Kiinnitämme enemmän, mutta tulos miellyttää.

Kiireinen kodin korjaus liiketoimintaa jo pitkään. Asiakkailleen suosittelevat mineraali kuitulevymate- sisustukseen. Suunnittelu vaihtoehtoja on monia, ne ovat jo osoittaneet paras puoli. Erinomainen veden vastus, vaikka naapurit tulva alkuun, katto voidaan säilyttää. Hinta on varsin kohtuullinen.

On parveke asettaa Decostar paneeli muovista. Ostin kaikki osat ja asentanut sen itse. tee se oli melko vaikea tekninen puoli, vain pituus paneelin oli vaikea sijoittaa 3. kerroksessa kapeita portaita. Päätin valkoinen, pestä paneeli on helppoa, mutta sen jälkeen kun muovi aurinkoisella puolella alkoi kellastua.

PVC kattopaneelit: asentamisesta, puun ja metallin roikkuu häkkejä, asennus

n id = »attachment_2527" align =» aligncenter »width =» 727" ] Paneelit PVC kattoon: kärjet yleismies)

Kiinnitys PVC paneelit kattoon: vinkkejä yleismies »href =» http://potolokspec.ru/widy/iz-panelej/kreplenie-panelej-pvh-k-potolku-202 "> PVC kytkentätauluihin kattoon: vinkkejä kotiin Masters)

 • PVC-levyt on asennettu puurunko, joka on koottu tangot 20 x 40mm, 25 x 40 mm, 20 x 25 x 50 mm ja 50 mm. Joskus käytetään tähän tarkoitukseen palkkien 40 × 40mm tai 50 x 50 mm, mutta se ei ole suositeltavaa, vaikka se on täysin mahdollista.
 • Kiinnittämistä varten tangot suluissa käytetään U-muotoisen hihnan ripustimet, joka on kiinnitetty pääasiassa kattoon ja ruuvit.
 • Neuvoston. Asennettaessa henkarit betonilaatan päällä, käytä ankkureita hattu, joten ne eivät, ne eivät kuulu tyhjiin tiloihin, joita on jokaisessa betonilaattaan. Jos ei ole tällaista tulpat, voit käyttää lyömäsoittimet tulpat, vaihda vain ruuvi paksumpi.

  • Keskeytetty pultattu ruuveilla, puun 25mm pitkä, mutta pitää muistaa, että paneelit on asennettu litteä kehys, joten kun asennat se päättyy säleet ohjaavat katkoa linjoja seinillä, ja kiskon itsessään oli sama sääntö tai pitkä vatupassi.
  • On tärkeää asentaa kaksi lopputuotetta säleet, joka on mittapuuna muualla. Ja vielä parempi rungon alle vetää siimalankaa johon seisomaan, ja kaikki loput.

  Metalli ripustuskehys

  Ennen asennusta kehys on tarpeen määrittää sen korkeus. Tätä varten seinä on sijoitettu valintamerkki, joka siirretään sitten kaikki kulmat huoneen avulla veden taso. Näiden tunnisteiden peittäminen johto tai choklaynom pomppii viiva (lanka on vedetty kuin bowstring ja äkillisesti vapautettu).

 • Samaa linjaa tulisi sijoittaa kattoon, poikittain levyjen. Nämä linjat oppaaksi asennuksesta ripustimet johon ripustaa kehyskiskoista. Välinen etäisyys rimojen ei saa ylittää 40-50cm. Katon alla, kaksi vastakkaista seinämää tapin päälle on sijoitettu ja välillä potkiskelemassa linja.
 • Skip to main katto ripustin ruuvataan kaksi ruuvia vaarna, on syytä muistaa, että vahvistavat Peshku katon ei pitäisi olla pieni korvat ja asennusreikien läpi sijaitsee keskiosassa nauhan. Kun kiinnityskorkoa suspensiota viivästetään muutaman millimetrin, joten tämä menetelmä on voimassa vain asennettavaksi seinään.
 • Neuvoston. Asennettaessa henkarit betonilaatan päällä, käytä ankkureita hattu, joten ne eivät, ne eivät kuulu tyhjiin tiloihin, joita on jokaisessa betonilaattaan. Jos ei ole tällaista tulpat, voit käyttää lyömäsoittimet tulpat, vaihda vain ruuvi paksumpi.

  • Keskeytetty pultattu ruuveilla, puun 25mm pitkä, mutta pitää muistaa, että paneelit on asennettu litteä kehys, joten kun asennat se päättyy säleet ohjaavat katkoa linjoja seinillä, ja kiskon itsessään oli sama sääntö tai pitkä vatupassi.
  • On tärkeää asentaa kaksi lopputuotetta säleet, joka on mittapuuna muualla. Ja vielä parempi rungon alle vetää siimalankaa johon seisomaan, ja kaikki loput.

  Metalli ripustuskehys

 • Ennen asennusta kehys on tarpeen määrittää sen korkeus. Tätä varten seinä on sijoitettu valintamerkki, joka siirretään sitten kaikki kulmat huoneen avulla veden taso. Näiden tunnisteiden peittäminen johto tai choklaynom pomppii viiva (lanka on vedetty kuin bowstring ja äkillisesti vapautettu).
 • Samaa linjaa tulisi sijoittaa kattoon, poikittain levyjen. Nämä linjat oppaaksi asennuksesta ripustimet johon ripustaa kehyskiskoista. Välinen etäisyys rimojen ei saa ylittää 40-50cm. Katon alla, kaksi vastakkaista seinämää tapin päälle on sijoitettu ja välillä potkiskelemassa linja.
 • Skip to main katto ripustin ruuvataan kaksi ruuvia vaarna, on syytä muistaa, että vahvistavat Peshku katon ei pitäisi olla pieni korvat ja asennusreikien läpi sijaitsee keskiosassa nauhan. Kun kiinnityskorkoa suspensiota viivästetään muutaman millimetrin, joten tämä menetelmä on voimassa vain asennettavaksi seinään.
 • Neuvoston. Asennettaessa henkarit betonilaatan päällä, käytä ankkureita hattu, joten ne eivät, ne eivät kuulu tyhjiin tiloihin, joita on jokaisessa betonilaattaan. Jos ei ole tällaista tulpat, voit käyttää lyömäsoittimet tulpat, vaihda vain ruuvi paksumpi.

  • Keskeytetty pultattu ruuveilla, puun 25mm pitkä, mutta pitää muistaa, että paneelit on asennettu litteä kehys, joten kun asennat se päättyy säleet ohjaavat katkoa linjoja seinillä, ja kiskon itsessään oli sama sääntö tai pitkä vatupassi.
  • On tärkeää asentaa kaksi lopputuotetta säleet, joka on mittapuuna muualla. Ja vielä parempi rungon alle vetää siimalankaa johon seisomaan, ja kaikki loput.

  Metalli ripustuskehys

 • Markup metallin kannatuskehikko on täsmälleen sama kuin puu. Pienet erot ovat kokoonpanossa.
 • Neuvoston. Jos UD profiili porata kiinnitysreiät, ne voidaan tehdä samanaikaisesti lasku pesiä seinään. Tehdä tämän, profiilia käytetään pitkin linjaa ja lyö tai porata shokki toiminto seinämän läpi poratun reiän UD - sekä nopeammin ja tarkemmin.

  • Profiilit CD leikattu 5mm pienempi kuin seinien välinen etäisyys ja laittaa profiilien UD. CD poikki kehyksen vetää nailonlanka, ja roikkua profiilia ei häiritse - lattian keskellä jokaisen CD solki roikkuu korvat, nostamalla sitä hieman tason yläpuolella.
  • Paljastaa kunkin CD-profiilin kierteen, ruuvaamalla sen pientä ruuvia suspensioita kipsilevyjen profiileja. Paikat telakointi profiilit kiinnitä ne samoilla ruuveilla. Voit sitten asentaa kattopaneelit.

  Ensimmäinen askel asentamalla metallirunko asentaa UD profiilin. Tämä laite on kiinnitetty seinään asennusreikien läpi, mutta jos niitä ei ole olemassa, ne olisi tehtävä 40-50cm toisistaan.

  Neuvoston. Jos UD profiili porata kiinnitysreiät, ne voidaan tehdä samanaikaisesti lasku pesiä seinään. Tehdä tämän, profiilia käytetään pitkin linjaa ja lyö tai porata shokki toiminto seinämän läpi poratun reiän UD - sekä nopeammin ja tarkemmin.

  • Profiilit CD leikattu 5mm pienempi kuin seinien välinen etäisyys ja laittaa profiilien UD. CD poikki kehyksen vetää nailonlanka, ja roikkua profiilia ei häiritse - lattian keskellä jokaisen CD solki roikkuu korvat, nostamalla sitä hieman tason yläpuolella.
  • Paljastaa kunkin CD-profiilin kierteen, ruuvaamalla sen pientä ruuvia suspensioita kipsilevyjen profiileja. Paikat telakointi profiilit kiinnitä ne samoilla ruuveilla. Voit sitten asentaa kattopaneelit.
 • Ensimmäinen askel asentamalla metallirunko asentaa UD profiilin. Tämä laite on kiinnitetty seinään asennusreikien läpi, mutta jos niitä ei ole olemassa, ne olisi tehtävä 40-50cm toisistaan.
 • Neuvoston. Jos UD profiili porata kiinnitysreiät, ne voidaan tehdä samanaikaisesti lasku pesiä seinään. Tehdä tämän, profiilia käytetään pitkin linjaa ja lyö tai porata shokki toiminto seinämän läpi poratun reiän UD - sekä nopeammin ja tarkemmin.

  • Profiilit CD leikattu 5mm pienempi kuin seinien välinen etäisyys ja laittaa profiilien UD. CD poikki kehyksen vetää nailonlanka, ja roikkua profiilia ei häiritse - lattian keskellä jokaisen CD solki roikkuu korvat, nostamalla sitä hieman tason yläpuolella.
  • Paljastaa kunkin CD-profiilin kierteen, ruuvaamalla sen pientä ruuvia suspensioita kipsilevyjen profiileja. Paikat telakointi profiilit kiinnitä ne samoilla ruuveilla. Voit sitten asentaa kattopaneelit.

  ption id = »attachment_2533" align =» aligncenter »width =» 350" ] Kattopaneelit voidaan asentaa suoraan runkoon ilman profiilia ja se on mahdollista asentaa kattoon kehä sokkeli PVC tai L-muotoinen profiili, joka on sitten upotettu seinäpaneelit. Puinen kehys profiileja voidaan kiinnittää metalliniiteillä 10mm teki niiden nitoja, ja metalli ruuveilla painaa kiekko.

 • Kattopaneelit voidaan asentaa suoraan runkoon ilman profiilia ja se on mahdollista asentaa kattoon kehä sokkeli PVC tai L-muotoinen profiili, joka on sitten upotettu seinäpaneelit. Puinen kehys profiileja voidaan kiinnittää metalliniiteillä 10mm teki niiden nitoja, ja metalli ruuveilla painaa kiekko.
 • Katto on valmistettu PVC (muovi) paneelit: vuoropohjainen opastavan

  Muovien on paljon kannattajia eikä vähempää vastustajia. Mutta jos tarvitset edullinen, nopeasti asennettava ja houkutteleva viimeistely, yksi suosituimmista vaihtoehdoista muovipaneelit. Joka vuosi valikoima kasvaa. On tavallista, raidallinen, häkissä kukkia ja kasvien osia, jotka jäljittelevät muuraus, luonnonkivet, jne Tästä erilaisia ​​kattopaneelit on tavallisesti valmistettu muovista yksitoikkoinen. Ja ennen kaikkea - valkoinen tai hyvin lähellä sitä - häivähdys tällaisia ​​"lämmintä maitoa", luonnonvalkoinen, norsunluusta jne

  Pieni osa-alue paneelit muovista

  Tyypin pinnalla ne voivat olla kiiltävä tai himmeä. On kokoelma karkea peverhnostyu - niille, jotka haluavat alkuperäistä päätöstä. On myös loistava aksentti. Mutta kuten katto paneelit muovista tekevät lähes aina teknisillä aloilla - keittiö, kylpyhuone, wc, parveke - pieniä, yleensä pakko valita koon kiiltävä pinta: se on visuaalisesti nostaa katto, ja heijastamalla huoneen näyttämään enemmän tilava. Myös heijastukset katossa kasvaa valaistuksen - matta katto on otettava suurempi määrä lamppuja tai lisätä niiden voimaa.

  Kuulee usein, että muovi talossa ei ole paikka. Ehkä, mutta muovi olemme lähes kaikkialla. Se jopa pakattuja tavaroita, useita tuotteitaan keittiössä ja kylpyhuoneessa, myös muovia. PVC paneelit on valmistettu muovista samaan ryhmään kuin ruiskut ja elintarvikkeille. Mikä on mukavaa on, että tämä materiaali ei ole huokosia, jotka voivat bakteereja ja muita mikro-organismeja. Jos pinta on viljelyalustassa ja olosuhteet ovat suotuisat, ne lisääntyvät, mutta voit poistaa ne yhdellä liikkeellä kostutetulla saippuavedellä tai desinfiointiaineella ratkaisu. Muovipaneelit todella hygieeninen. Todiste voidaan nähdä se, että terveys- asemalla mahdollistaa leikata heidän sairaaloihin.

  On muovilevyn peili tai peilataan osat - raidat

  Toinen seikka, että monet pysäkit: syttyvyyttä muovia. He todella polttaa. Alkaa tukea liekin lämpötila on + 360 ° C: ssa Vertailun, lastulevy ja pahvista, OSB alkaa polttaa + 250 ° C: ssa Jos vertaamme näitä materiaaleja määrää syntyvän savun, sen muovit päästävät 40-50% vähemmän.

  Toinen syy: katossa muovipaneelit ei hengitä. Jos asut omakotitalossa, ja ylhäältä olet tuuletettu ullakko ilmanvaihto on tärkeää. Jos asut korkea rakennus, sinun pitää vielä varustaa ilmanvaihtojärjestelmä, joka on keittiössä ja kylpyhuoneessa on wc vain pakollinen. Ja jotta kattoon ei kerry lauhde, upottaa pari katto tuuletussäleiköt vastakkaisiin kulmiin. Vaikka katto vuotaa yhä ja riittävä ilmanvaihto ei ole ongelma.

  Muovityypit kattolevyiksi

  Kaikki PVC paneelit on jaettu kahteen luokkaan: seinään ja kattoon. Niille on ominaista jäykkyys ja paino: katto on merkityksetön mekaaninen lujuus, koska materiaali on kevyt, ohutseinäinen. Sinun täytyy käsitellä niitä huolellisesti: voit jopa murskata kahden sormen. Onko mahdollista asentaa seinäpaneelit kattoon. On mahdollista, mutta ne ovat kalliimpia, ja niiden lujempaa lunastamatta. Lisäksi ne ovat raskaampia, koska pieni kuormitus luuranko kasvaa (jos sellainen on) ja asennuksen aikana sinun täytyy ottaa tämä huomioon.

  Nyt noin kokoa paneelien ja pintatyypeille. On materiaali, joiden ulkoasu muistuttaa kerrossänky: sama bändi, vain muovista. Enimmäismäärän tällaisia ​​paneeleja kutsutaan myös teline kuten ulkonäkö on hyvin samanlainen kuin pinta.

  Rack muoviset katot

  Käytännöllisesti katsoen tasainen, ei pinnan halkeamia, tuskin erotettavissa nivelet muuttuu saumattoman muovipaneelit. Nivelet paneelit ovat lähes näkymättömiä, että etupinta on tasainen ja sileä, ja sivut on kielen ja uran, kuten tavanomaisen seinäpaneelit, jonka kotelo ja menossa.

  Enimmäismäärän saumaton muovipaneelit

  On muovilevy. Työskentely hänen kanssaan on vaikeaa ja sen käyttö ei riitä: on olennaista, jos pylväs leikata tai muu epälineaarinen pintaa, ja katto on helpompi koota kiskoilta.

  On vehreässä kattolevyiksi PVC

  Edut muovista kattopaneelit kuuluu helppous hoitonsa: käytännössä kaikki saasteet pestään lämpimällä vedellä. Samanlaista on suuruusluokkaa 5-10 vuotta - riippuen laadusta muovia.

  Kuinka tehdä kattoon paneelit muovista

  Ostaessaan PVC telineet sinun tulee jopa viimeistely profiileja - listat - jonka sisustaa päät ja liitokset. Valintansa riippuu huoneen kokoonpanon ja miten tarkalleen aiotte tehdä kattoon. On olemassa kaksi vaihtoehtoa: tehdä valekattoon tai kiinnittää suoraan päävalikkoon muovia.

  Profiilityypit asennukseen paneelit muovista

  Alakatto muovia paneelit

  Toisaalta, sisäkaton voi piilottaa Blaze viestintää ilman shtroblenie seiniä. Toisaalta hän "syö" tietyllä korkeudella. Minimaalisesti kestää 3 cm. Mutta tämä on asia, jos valaisimet asetettu rutiini, ja ei rakennettu. Asentaa sisäänrakennettu valot valekattoon tulisi laskea pääkaupungista klo 8-12 cm. Pienemmät sipulit et löydä, lukuun ottamatta huonekaluja tai LED. Jos laittaa tarpeeksi niistä erikseen ja tehdä peili valaistus, valaistuksen pitäisi riittää.

  Alakatto muovia paneelit

  Kun laite kerättiin katto runko oppaan. Yleisimmin käytetty profiileja kipsilevytyöt. Jos katto on tekemässä kylpyhuoneessa tai keittiössä, ota profiilit ja galvanoitu kiinnikkeet. Kuivempaa alueilla se ei ole kriittinen. Silti kerätä runko puupalkeilla 30 * 30 mm tai suurempi osassa.

  Kynsien koristeita tai profiileja kehä ensin laittamalla ne kaikki tasolla. Sitten standardin suspensiot (on olemassa kaksi tyyppiä) tai puupalkeilla vahvistetaan 50-60 cm väliohjausosa. Hekin, on sovitettu niin, että ne ovat samassa tasossa kuin aiemmin asennettu (se on helpompi tehdä, jos vedät langan välillä jo vakiintunut ja kopioida niitä).

  Valmis runko katon alla muovipaneelit

  Jos päätät tehdä minimaalinen pehmuste, ainoastaan ​​valmistellaan gofroshlang - 3 E, liuskat naulataan suoraan kattoon. Tarvittaessa, taso rinnastettiin käyttämällä välilevyjä - vanerit, puun kiilat jne. Tällöin runko näyttää.

  Jotta ei laske kattoon, rako voidaan minimoida

  Kun kehys on koottu, voit aloittaa asennuksen paneelit muovista. Se alkaa asettamalla alkaa profiilin. Mikäli kattoon kattoon on listoja.

  Ensimmäinen, kiinnitä yksi näistä profiileista

  Se on liitetty kiinteästi profiiliin tai kaistale, kiinteä kehä. Reunat zapilivajut kulma täsmälleen 45 °. Pituus on mitattava hyvin tarkasti: pienintäkään poikkeama johtaa aukkoja. Vastaan ​​valkoinen katto ja valkoinen sama profiili (tai väri ei ole väliä), rako muuttuu mustaksi hyvin. Jos ne ovat pieniä, voit maalata kitti, mutta se on parempi katkaista selvä: tarkalleen täsmälleen seinän pituus tai kevyellä - 1 mm työntövoiman.

  Leikattu nauha voidaan liimata tai pulteilla ruuveilla. Katto laudaksi parempi - liimaa (nestemäisellä kynnet). Joten se kääntyy pois ihanteellinen yhteinen: liittämällä sinua painaa baarissa tiukasti ruuvaamalla aiheesta "bugeja" tämä vaikutus ei saavuteta, koska sen pikku käänteitä eteenpäin.

  Toisaalta, joka menee seinän, sik-sak-levitetään ohut kaistale liima. Seinän pinta on rasva (voi ottaa 646 liuotin). Kuivauksen jälkeen kappale on asetettu paikalleen, painetaan tiukasti pituuden poikki ja pois. Seinällä on pysyttävä liimaa. Anna kuivua sitä muutaman minuutin ajan (4-8 viskositeetista riippuen, baarissa ei pitäisi uida, mutta liima on kiinni hyvin) ja sitten levitetään paikkaan. Voit olla varma, että baari on tyhjentynyt, kestää yleensä hallitsija, tasainen baari ja tarkista taso noudatetaan alusta profiilin. Tarvittaessa kunnes liima ei ole täysin ymmärtänyt, baari korjattu.

  Asennus alkaa profiilin muovipaneelit

  Liimaamalla alku profiilit kolmelta puolelta (P-kirjain), ne annetaan kuivua, tai kun asennuskiskot voidaan siirtää. 8-12 tuntia liima kovettuu ja voit jatkaa asennusta.

  Jos aikana liimaus "Akryylinaulat" jonnekin syrjään, emme puhdista se. Odota, kunnes täysin kuiva, sitten heiluta terävällä veitsellä. Clay vain irtautua jälkeäkään jää. Jos hän yrittää poistaa nestettä, hän vain sotkee ​​tahrata kaiken.

  Asennus paneelit muovista kattoon

  Sen jälkeen kun liima on kuivunut, se voidaan aloittaa asennuksen paneelit muovista itse. Mittaa koko yhden yhteisen jo asennettu baseboards toiseen, tämä arvo lisäämällä 1,5-1,8 cm. Tämä pituus viipale paneeli. Sinun ei tarvitse tehdä niitä leveydellä tai pituus huoneen - niitä ei saada profiiliin. Jos geometria huone sopii, voit heti leikata paljon. Jos on olemassa poikkeama koko - tehdä muutamia kappaleita, pituutta säätämällä kulun asioihin. Leikkaaminen muovi voi JigSaw tai jauhin.

  Ensimmäinen paneeli kolmelta puolelta kävelee aiemmin asennetun laudaksi. Se esitti piikki - baarissa. Joskus, jos viimeistely profiilin valmistettu pehmeästä muovista, yläosa (hylly asennus) flex, aiheuttaa ongelmia asennuksen aikana. Taipuman oli pienempi, tämä alue voi napata ruuvit. Joten insertti palkki on helpompaa, muuten se on tarpeen korjata lastalla, jossa paneeli. Sen pitäisi mennä jalkalistan tai käynnistin profiili tasaisesti koko pituudelta. Insertoidun kaistale kiinnitetty kuhunkin ohjainruuvit. Kiinnittämiseksi puurunko, voit käyttää nitoja niiteillä (jos mount kylpyhuoneessa tai keittiössä, sitten ottaa niitit ruostumattomasta teräksestä tai galvanoitu).

  Ensimmäisen muovipaneelin nauhan asennus kattoon

  Seuraavien nauhojen asennus on sama. Ne asennetaan ensin yhdelle reunalle - muottiin (se menee jalustaan ​​6-7 mm), sitten aseta toinen reuna. Sen jälkeen palkki tasoitetaan, nostoa keskikohta ja poistamalla taipuma, napauttamalla reunaa pitkin kämmenellä ja lukitsemalla lukko uraan. Suuria ponnisteluja ei tarvita, vaan vain tiiviisti ratkaistu. Alhaalta näet, ettei yhtyeillä ole risteyksiä, joten bändi muuttui normaaliksi.

  Jos käytössä on apulaite, se tukee asennettua paneelia niin, että se ei romahda, kun se kiinnitetään ruuveihin (niitteihin). Jos työskentelet yksin, voit poistaa sagging-poiston tarttumalla profiiliin pieniä paloja kaksipuolista Scotch-nauhaa. He pitävät palkkia, kunnes korjaat sen. Kerää siis kaikki paneelit.

  Asennuksen aikana, älä unohda leikata reikiä valaisimien asennukseen. Voit tehdä sen ballerina tai rengas suutin, voit kokeilla jig saw, mutta jos tiedät työkalu hyvin ja voi tehdä pyöreä reikä. Kuten kävi ilmi, voit tehdä reiän tavallisen poran, jossa on ohut pora ... miten? Katso videota. On olemassa muutamia käytännön vinkkejä.

  Kun on muodostettu nauha tai raidat, joissa on aukko kiinnittimen alla, kiinnitä se paikalleen, yhdistä ja tarkista. Jos et tee tätä välittömästi, sinulla saattaa olla ongelmia: kuinka voit liittää johtoja, jos koko katto on jo koottu? Ainoastaan ​​purkaa sen osa. Ja jos laitat viimeisen nauhan liimaa? On vältettävä. Siksi luomme ja tarkistamme tehokkuuden välittömästi.

  Useimmat vaikeudet ovat viimeisen bändin asennuksessa. Se on tavallisesti leikattava. Mittaa todellinen etäisyys katon toisesta sivusta ja toinen. Ero voi olla muutaman senttimetrin. Tässä ei ole mitään epätavallista tai monimutkaista. Mutta tässä on kaksi vaihtoehtoa:

  • Leikattu nauha työnnetään yksinkertaisesti aiemmin juuttuun profiiliin tai muoviseen jalkalevyyn. Tämä on mahdollista, kun levy on riittävän leveä. Mutta sitten mitatusta etäisyydestä on välttämätöntä ottaa pois noin 5-7 mm, joten katkaise nauha. Muutoin et lisää sitä. Ja niin se on säädettävä huolellisesti jotain ohutta (teräspatula), jotta se voidaan asettaa paikalleen. Muutamien yritysten jälkeen se muuttuu edelleen ... Mutta asennusvaikeuksista huolimatta on toinen haitta: jonkin ajan kuluttua, koska nauha on hieman lyhyempi, se lähtee (putoaa enemmän muottiin) ja katossa näkyy pieni aukko.
  • Toinen vaihtoehto on kiinnittää nauha. Sitten viimeisen paneelin leikkaaminen lykkää aikaisemmin katolla mitattua matkaa, kuten se onkin. Eikä paneelin alusta, vaan itsepäisestä baarista. Sitten se puhtaassa muodossaan liimataan "nestemäisiin kynsiin". Vain liima levitetään nauhalle, mutta kaikkiin oppaisiin. Ja se, joka on seinää pitkin ja kohtisuorassa varastointiin (johon kiinnitetään ruuvit). Lisäksi tekniikka on sama: levitetään, murskataan, jätetään pois muutaman minuutin ajan ja lopuksi asennetaan. Tämän menetelmän haittapuoli on, että tämä kaista ei ole irrotettava. Tarvittaessa on tarpeen katkaista se. Joten kannattaa jättää varastot uudelleen - vain siinä tapauksessa.

  PVC-paneelien muovikatto asennetaan lähes valmiiksi. Jäljellä on vielä asennettava viimeinen muovilevy. Se leikkaa ensin kiinnityslevyn: jätä vain jalkalista. Sen jälkeen, kun kulmat leikataan alle 45 °, yritä, vain leikata se pois. Kun olet yrittänyt jälleen "kuivua" ja varmista, että koko on oikein, jalusta levitetään liimalla, vain molemmat hyllyt: se, joka liimataan kattoon ja se, joka kiinni seinään.

  Viimeisen palkin kiinnitys

  Itse asiassa asennus on valmis. Mutta toisinaan tarvitaan vielä yksi toimenpide: kaikki aukot pilkkoidaan valkoisella akryylillä. Tämä toimenpide ei ole välttämätöntä, jos olet ostanut laadukkaita paneeleja, joilla on ihanteellinen geometria - ranska ja belgia. Kokoonpanon jälkeen korjausta ei tarvita: ei ole saggingia, joka muodostuu siitä, että paneelit ovat epätasaisia. Muussa tapauksessa ota akryylitiiviste, aseta putki kiinnityspistooliin ja täytä kaikki halkeamat ja aukot. Yleensä se on nivelet ja kulmat, ja myös muovisen jalkalevyn liitoskohta kattoon. Usein on olemassa monia aukkoja, joita sinun on mentävä läpi koko kehä.

  Täytä aukot pienillä 30-40 cm: n alueilla, poistaen kaikki tarpeettomat ja saumojen kohdistaminen. Akryyli on hyvin kohdistettu, kunnes hän tarttui, ja tämä - muutamia sekunteja. Koska - hajotti pala, suoristui. Jos kaikki on kunnossa, hajotetaan edelleen. Poista ylimääräinen akryyli voi olla pehmeä rätti, mutta joskus on kätevämpää käyttää sormea ​​- jostain syystä ilmenee. Ompele pala, ota esine terävällä ja tasaisella reunalla (pieni spatula) ja märällä sienellä. Ylimääräinen kitti leikataan tasaisesti terävällä kulmavälillä, sitten hankaa kaikki kostealla sienellä, kunnes se on puhdas, muuten et pyyhi pois. Joten mene läpi koko kehä ja anna kuivua 8-12 tuntia.

  Tuore akryyli pyyhkii hyvin

  Kun akryyli kuivuu, se voidaan vetää saumaan. On tarpeen ottaa putki uudelleen ja täyttää aukko, joka on ilmestynyt, hankaa se, poista ylimäärä ja pese pois hajuttu ulos. Tämä toinen kerta on yleensä viimeistely. Kuivauksen ja tämän kerroksen jälkeen muovikattoon on tahroja. Ne pyyhkivät ne kostealla puhtaalla sienellä ja hiero ne kevyesti pehmeällä liinalla, kunnes se loistaa. Nyt muovisten paneelien katto on valmis, ja lamppujen asennuksen jälkeen voit harkita korjauksen valmiiksi.

  Jos katto on jo tasainen eikä tarvitse korjata tasoa, muoviosat voidaan kiinnittää suoraan siihen. Työjärjestys on sama: ensin aloitusprofiili, lisää sen jälkeen leikattujen nauhojen koko ja kiinnitä vähintään 50 cm.

  Kiinnittimet valitaan riippuen materiaalista, josta päällekkäisyys on tehty. Puussa voit voittaa neilikkaita tai niittejä nitoja. Betonilla on vaikeampaa: itsekierteittävät ruuvit eivät mene, mutta jokaisen kiinnityksen poraamiseksi tappi alle on kidutettu. Sitten on parempi asentaa kehys minimaalisella sisennyksellä katosta ja sitten kerätä kaikki edellä kuvatulla tavalla.

  Kehys pienellä sisennyksellä

  Toinen vaihtoehto - liimaa nestekynsiin. Tekniikka on tunnettu, mutta haittapuolena on, että tällaista muovipaneelista valmistettua kattoa ei ole purettu ja se on tarvittaessa purettava kokonaan.

  Muovipaneelien valaisimet

  Se ei ole suunnitelma tai määrä - sinun on määriteltävä jokainen, mutta valaisimien ja virtalähteen tyyppi. On olemassa kaksi vaihtoehtoa: perinteisten valaistuslaitteiden asentaminen 220 V: n tai 12 V: n alennusmuuntajan kanssa. Ensimmäisessä versiossa laitetaan tavanomainen hehkulamppu tai taloudenhoitaja toisessa halogeenissa tai LEDissä. Joka tapauksessa erillinen automaattilaite, jossa on RCD, tulisi varata kylpyhuoneen tai keittiön valaistukseen, mikä katkaisee sähkönsyötön oikosulun sattuessa.

  220 V: n valaisimien asennus ja valinta

  Jos asennat valaisimet 220 V: iin ja aseta ne pienitehoisiin (40-60 W) hehkulampuihin, huolehdi tapauksen lämpöeristyksestä. Koska lamppu on lämmitetty, sen kotelo myös kuumenee. Kuumennetusta muovikotelosta se muuttuu tummemmaksi ja punertavaksi ajan myötä. Siksi kehoon liimaa kerros eräänlaisesta joustavasta lämmöneristysmateriaalista.

  Yksi kattovalaisin 220 V: n vaihtoehdoista

  Toinen kohta koskee sähköturvallisuutta, kun työskentelet valaistuksessa 220 V: ssä. Kylpyhuoneessa sinun on asennettava korkeatasoiset suojalasit: ei ole pienempi kuin IP44. Tämä merkitsee, että valokotelo on suojattu vesisuihkulta. Tällaiset valaisimet ovat hyvin arvokkaita: tekniikka on monimutkaista. Toinen kohta: useimmat niistä ovat melko suuria, koska runko on yleensä keraamista. Vain ripustaa se muoviin ei toimi: tarvitset kiinnityksiä. Ne asennetaan kehyksen kokoonpanon aikana: nämä ovat ylimääräisiä hyppyjä niissä paikoissa, joissa kiinnitystarvikkeet kiinnitetään.

  Koska tämäntyyppisille valaisimille tarvitaan vain 12 V, sähköturvallisuutta koskevat vaatimukset tässä ovat pienemmät. Periaatteessa mikä tahansa malli on sopiva. Virta läpästä, kun kone syötetään muuntajaan ja siitä - kiinnikkeisiin. Yhdestä muuntajasta voidaan syöttää enintään 4 lamppua, mutta ohjeissa on rajoituksia: langan enimmäispituus lamppuun ei saisi ylittää 2 metriä. Tavallisesti lamput toimivat myös 2,5-2,7 metrin etäisyydellä. Isommalla jännitehäviöllä on jo merkittävä vaikutus ja hehku on heikompi.

  Neljä halogeenilamppua muovikattoon on varustettu yhdellä muuntajalla

  Jos päätät laittaa muuntajan kylpyhuoneen ulkopuolelle turvallisuuden parantamiseksi, tämä on vakava rajoitus, varsinkin jos kylpyhuone on melko suuri. Sitten se on siirrettävä kylpyhuoneeseen ja peitetty muovipaneeleista valmistetun ripustetun katon takana (laitteen paksuus on noin 3-4 cm).

  Joskus kukin lamppu laittaa oman muuntajan. Tämä on normaalia, vain kalliimpaa, mutta lampujen välinen suuri etäisyys on perusteltua.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 3 = 13