pVC laminaatti

Laminaatti PVC: ominaisuudet, edut ja piirteet muotoilu

Rakentamisen markkinat tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet valintaan lattia: massiivipuuta lankkuja, parketti, linoleumi, matto ja muut. Mutta monet nykypäivän kehittäjät suosia laminaatti. Hänen suosio ensinnäkin tarjota erinomaista estetiikkaa, edullinen hinta ja asennuksen helppous. Ehkä suosituin on ylivoimaisesti PVC laminaatti.

Sen perusteella edustaa polyvinyylikloridista, jolla erinomainen lujuusominaisuudet. Innovatiivisia, jonka perusteella tuotantoprosessin on todella ainutlaatuinen materiaali, varmistaa sen laadultaan moitteettomia, käytännöllisyys ja kestävyys. Positiivista palautetta kehittäjille, jotka onnistuivat näkemään paljon historiaa työn, vain vahvistaa valmistajan mukaan vaatimukset. Tämän materiaalin pääsemme arvioimaan PVC laminaattilattia, asianmukaisuutta sen käytöstä, ja on myös tyyli. Älkää erehtykö - annamme täydellinen ja objektiivinen arvio maksimi.

Klassinen laminaatti käsittää tavallisia paneelit. Hän tietenkin jolla on useita etuja, mutta alhainen veden vastus edelleen rajoitetaan sen käyttöä. Jatkuvassa kosketuksessa veden kanssa jonkin ajan kuluttua toiminnan aiheuttaa merkittäviä materiaalin muodonmuutos, jolloin vältetään korvaaminen paneelit tässä tapauksessa se on yksinkertaisesti mahdotonta.

Moderni rakennus myymälöissä löytyy erityinen suojaava pinnoitekerros, mutta myös sellainen variantti, ei pysty kestämään altistuksen kosteudelle. PVC-laminaatti suoritusmuoto eroaa tavanomaisesta korkean kosteuden kestävyys. Nyt hän ei pelkää pitkäaikainen altistuminen kosteudelle, nykyaikaisen kotiäiti voi pestä lähes joka päivä ilman pelkoa turvotusta ja muodonmuutos. Tämä mahdollistaa käytön Muovilaminaattia niillä aloilla, joilla tavanomainen säleet makasi ehdottomasti kielletty.

Suurelta osin erottuva ominaisuudet ja ominaispiirteet Muovilaminaattia materiaalista, joka on varustettu monikerroksinen rakenne. Perusteella rakenne on PVC-paneeli, ja koska ilmakammion on mahdollista antaa erinomaisen lämpöä ja ääntä eristäviä ominaisuuksia. Tällainen lattia lämpenee jopa kylmin talvi ilman lisälämmitystä.

Stabiloiva kerros toimii substraattina PVC laminaatti, joka poistaa tarpeen izolona. Koristekerros on peitetty erityinen suojakalvo, yleensä uritettu liukumaton pinta. Sekä perus kerrokset olettaa, että läsnä on muita kerroksia, jotka lisäävät materiaalin suorituskykyyn. Näin ollen, esimerkiksi, jotkut valmistajat tarjoavat ylimääräisen äänieristys, suojaa ultraviolettisäteilyn.

Kaikki kerrokset puristetaan yhteen, joka varmistaa yhdenmukaisuuden rakenne ja materiaali, joka on välttämätön kestävyys.

Paras PVC laminaatti - joka on valmistettu noudattaen perusvaatimuksia. Vain tällä tavoin voi antaa sille etuja. Jäsenet totesivat tällaisia ​​ansioita:

 • kosteuden kesto. Muovi laminaatti ei pelkää kosteutta, ja kaikki ansiosta vedenpitävä perusteella polyvinyylikloridi. Hän varmasti ei turpoa tai muuttaa muotoaan vaikutuksen alaisena kosteutta, joten se sopii myös kylpyhuoneet.
 • Lämpötilan muutosten. Erityisesti pinnoite PVC kestää äärimmäisiä -20-60 astetta.
 • helppo asentaa. PVC-laminaatti, jossa on lukitus yhteys yksinkertaistaa asennustyötä, joka tarjoaa tarvittavat tiiviys ja kosteudenkestävyys. Samalla säleet edelleen liikkuva: tarvittaessa, lattia voidaan purkaa ja siirtää haluttuun paikkaan.

 • ulkoinen estetiikka. Paneelit on valmistettu PVC ovat yhtä hyviä kuin klassinen versio. Varsin usein moderni ostajat haluavat kattaa simuloida luonnollisia massiivipuuta.
 • turvallisuus. Special luistamaton on erityisen arvokas alueilla korkea ilmankosteus.
 • kulutuskestävyys. Sidotut laminaatti 33-34 luokan, joka takaa kesto toimintansa säilyttäen alkuperäisen ulkoasun.
 • kemialliset puolueettomuus ja kuumuudenkestävyys esineitä.
 • helppo huolto. Pestä pois lika, pöly, pilaantumisen tahansa pinnasta laminaatin PVC ei ole enää vaikeaa.

Onko olemassa mitään haittoja PVC laminaatti? Palautetta, jotka oli työskennellä tämän materiaalin, sanoa, että puutteet ovat edelleen läsnä. Ensinnäkin se on korkeat kustannukset. PVC laminaatti, jonka lukitus yhteys kalliimpia versio klassisesta, joten anna sen korjata itsensä asunnon tai talon voi kaikkia. kaikkien vaarallisten kosketusta kumi materiaalia - se voi muuttaa väriä.

Jos aiot luoda huoneeseen näkymät aurinkoisella puolella, etsiä malli erityisellä UV-suoja. Tosiasia on, että itse säleet valmistettu PVC ei ole suojattu suoralta auringonvalolta, jotta ajan mittaan voi menettää kirkkautta alkuperäisen värin.

Miten tyyli PVC laminaatti? Tämä kysymys tulee esille monet. Itse asiassa, yksinkertaisesti lukitsemalla yhteyden käsitellä kokoonpano voimasta jokaisen miehen - se ei vaadi erityistä osaamista ja kalliin työkalun.

Ei kaikki lattiat kodeissa täyttävät kuivarakennusseokset, niin usein ilman tasoittava kerros yksinkertaisesti voi tehdä. Koska on mahdollista käyttää roll materiaalia - izolon. Hänen nauha on asennettu suuntaan, joka on kohtisuorassa tuleva sijainti laminaattipaneeleista. Liittämiseksi nauhat välillä voidaan käyttää tavallisen nauha rakentaminen. Estämiseksi materiaalin muodonmuutos kehän ympärille huoneen seiniä pitkin on laittaa pieniä kiiloja 1 cm: n paksuinen.

Aivan ensimmäinen siivekkeen tulisi sijoittaa kauas huoneen nurkassa. Kuormituksen tasapainotus, kukin seuraava rivi on pakattu pieni muutos 300-500 mm. Rivi riviltä voit käyttää lukitusmekanismin pino paneeli. Jälkeen 2-3 tuntia, saat valmis upea lattia.

Ulkoisesti PVC paneelit eivät juuri poikkea klassisen, minkä vuoksi heidän säädöksiä, joissa yksi yksinkertainen sääntö: piilottamiseksi nivelissä, ainakin silmämääräisesti, paneelin tulisi sijoittaa rinnakkain valovirran, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa töihin päivällä.

Oletko kuullut joustavan säleet PVC laminaatti? Haluamme esitellä sinulle hybridi sekoitus lujuusominaisuudet muovilaminoitu ja linoleumin joustavuutta. Katsotaanpa pääpiirteistä tällaisen elävä uutuus markkinoilla rakennus- ja viimeistely materiaaleja:

 • Merkityksetön paksuus. Paksuus saippien on vain 5-9 mm, jolloin leikkaus voidaan käyttää tavallista rakennus veitsi.
 • Ei tarvitse pohjustaa. Sinun ei tarvitse huolellisesti kohdistaa emästä, päällyste voidaan asentaa suoraan vanhan lattian. Perus- säännöt ovat samat pakkausmateriaali, mutta se ei ole enää välttämätöntä käyttää substraattia.

 • Läsnä teipillä älykäs. Sitä käytetään sarjayhteyden välillä paneelit. Uusi ohjauslevy olisi kulmassa 45 asteen aiheutuu jo vahvistettu, ja sitten varovasti upottamalla, korjata.
 • Käyttämällä kumitela. Kun yksi rivi pinottu materiaali olisi tarpeen suurempi luotettavuus paikoissa kävellä nivelissä kumisella rullalla.

Jos noudata ohjeita, voit lyhyessä ajassa ajan saadaan täysin tasainen pinta.

PVC laminaatti - moderni materiaali, joka on imenyt etuja perinteiseen laminaatin ja uusimmat innovaatiot. Jos etsit upea, turvallinen ja käytännöllinen lattia kotona, et halua käsitellä muodonmuutos ohjauslevy, kiinnitä erityistä huomiota PVC paneelit. Käsitellä kokoonpano jokainen ihminen voi omistaa ilman ammattilaisen apua. Muista käydä lähimpään rautakauppa, ja henkilökohtaisesti tutustua innovatiiviset materiaalit. Olemme vakuuttuneita siitä, että sinua iloisesti yllättynyt joukko selkeitä ja kiistattomia etuja.

PVC-laminaatti

PVC-laminaattirakenne

Viimeinen lopullinen rakenne alhaalta vinyyli kerros ei vain toimii linkkinä. Hän on myös eräänlainen puskuri, pimennyksen iskun.

Jossa sijoitetaan usein PVC laminaatti?

 1. Veden kestävyys voit antaa sen märkä ja joilla tulvariskiä alueilla.
 2. Suuri kulutuskestävyys, lujuus ja sitkeys ansiosta, jotka lajit kykenevät erottamaan ilman vaurioita ja halkeilua kestämään kuorman 100 kg 1 sq. cm.
 3. Ääntä imevää kyky tekee käytännössä äänetön kävellessä, ja putosi lattialle objekti ei luo raikuva karjaisu.
 4. Se ei ole liukas pinta vähentää lähes nollaan kaatumisriskiä.
 5. Pakkasenkestoa, jonka avulla hän makaavan lämmittämätön huonetta.
 6. Kestävyys emäksiä ja happoja.
 7. Vaatimaton lämpötila. Täydellinen makaa lattialämmitys.
 8. Helppo asentaa ja purkaa.
 9. Kestävyys.
 1. Se vaatii maahan. Kaikki väärinkäytöksiä näkyvät pinnalla, ja on hyödyllinen käyttöikä vähenee huomattavasti.
 2. Ei-tulenarka, mutta se pystyy sulattamaan vapauttaa myrkyllisiä aineita.
 3. Pieni paksuus - kun makaa kytkimen vaatii lisää eristys. Tästä syystä se lukitukset eivät ole tarpeeksi luotettavia.
 4. Kun vuorovaikutuksessa kumi on muodostettu voida irrottaa paikkoja.
 5. Keinotekoinen materiaali, se on vaikea kierrättää.
 6. Suhteellisen korkeat kustannukset.

Suosittu valmistajat PVC laminaatti

Nykyisin valmistus tämäntyyppisen lattiapinnoitteen on ollut melkoinen määrä yrityksiä.

 • FineFloor - Korkea kvartsvinilovoe pinnoite, joka kykenee kestämään vaikeita kuorman, mikä tekee siitä sopivan jopa viimeistelyyn lattiapinnan yrityksissä;
 • Holtsplast - vinyyli laminoitu paneeli tämän valmistajan yhdistää täydellisesti kohtuulliseen hintaan ja korkea laatu;
 • Vinilam -vlagostoyky laminaatti Belgiasta, jonka vaihteluväli on suuri määrä tuotteita, jotka on tarkoitettu lattialle lämmitys;
 • Moduleo - pitkän aikavälin toimintaa, kosteudenkestävyys ja paloturvallisuuden ovat tunnusomaista tämän, jäljittelemällä puusta, laminaatti;
 • Alpine Floor - laadukkaita, kallis, sertifioitu kansainväliset lattia;
 • Tarkett - suosituin Venäjän valmistaja, jonka tuotevalikoima PVC laminaatti pystyy vastaamaan hyvin monenlaisia ​​kuluttajamarkkinoille.

Valitsemalla PVC laminaatti: ihmisarvo, asennus piirteet

Rakentamisen markkinat tarjoavat rajattomat mahdollisuudet valita lattia: kiinteä aluksella tai parketti, linoleumi ja muut. Monet kehittäjät haluavat laminaatti, eikä vain siksi, että hienoja ominaisuuksia materiaalin: eri värejä, mukava koko, erilaisia ​​ominaisuuksia ja kustannuksia, mutta myös siksi, että yksinkertaisuus asennus.

Yksi suosittu nykyaikaisia ​​materiaaleja on PVC: n, joka perustuu polyvinyylikloridin lujat ominaisuudet. Innovatiivinen muotoilu käytetään valmistusprosessissa, joka tarjoaa ainutlaatuisen laadun PVC-laminaatti. Arvostelut kehittäjät siitä edelleen vahvistusta. Kerroksessa tämän materiaalin mahdollisimman täyttää vaatimukset modernin kuluttajan.

Markkinoilla rakennusmateriaalien muovilaminoitu esitetään valtavasti erilaisia ​​muotoja ja värejä. PVC laminaattilattia täydellisesti jäljittelee puuta ja bambu. Jopa asiantuntijat joskus voi erottaa tämän lattialta vuorattu puusta.

Päällystäminen tavanomaisten levyjen varmasti on monia etuja, kuitenkin, alhainen veden kestävyys mikä rajoittaa sen käyttöä. Kosketuksiin veden kanssa aiheuttaa lopulta muodonmuutos paneelien korvattiin myöhemmin.

Myynnin myös vastaanottaa-lamelli, jossa on erityinen suojaava pinnoite, jossa vettä hylkivä. Verrattuna tavanomaisten ne ovat kosteuden kestävä, mutta jopa tällaisen alarajan pitkäaikainen altistuminen kosteudelle voi romahtaa ajan.

PVC laminaatti eroaa perinteisistä omista suorituskykyä. Kosteus pinnoitteen tyypin tulee jopa sataprosenttisesti. Tämä mahdollistaa luoda lattia PVC sellaisissa tiloissa, joissa bychnye lamellit antaa yleensä mahdotonta.

Ei-standardi paneelit on monikerroksinen rakenne:

 1. pintakerros - läpinäkyvä kuvioitu, erityisesti anti-slip uurrettu;
 2. koristeellinen kerros;
 3. levy PVC, johon on ilmakammiot, jotka lisäävät ääntä ja lämpöä eristäviä ominaisuuksia päällysteen. Se on varsin lämmintä, ja ilman, että laitteen alla "lämmin lattia";
 4. stabiloiva substraattia PVC laminaatti.

Lisäksi olennainen kerrokset on myös mahdollista, läsnä lisäkerroksia, jotka parantavat suorituskykyä paneelit. Esimerkiksi, jotkut valmistajat ovat lisäksi akustisen kerros, joka on sijoitettu levyn ja alustan polyvinyylikloridin tai suojan UV-valolta ja muut.

Kaikki kerrokset "puristettu" on erikoiskoneita korkeassa paineessa ja suljettu lämmitetty vaha.

 • Lattia PVC: n nojalla täysin kosteutta ansiosta vesitiivis pohja on tehty polyvinyylikloridista. Vedenpitävä laminaattilattia varten kylpyhuoneessa tai keittiössä laminaatti PVC nykyään eivät ole harvinaisia. Hän ei turpoa, kun se altistetaan kosteudelle, ei muodonmuutosta, ei voida sanoa, että säleiden perusteella HDF puukuitupaneelit levyt.
 • PVC pinnoite on kestettävä lämpötilan muutoksia plus miinus 20˚ 60˚ ja ei muuta muotoaan.
 • Liitännät yksinkertaistaa huomattavasti lattian, ja kumitiivisteiden tiiviyden ja vedenkestävyys. Tämä muotoilu on hyvin liikkuva: se voi olla helppo asentaa ja aivan yhtä helppo purkaa.
 • Esteettinen ulkonäkö vinyyli laminaatti ei ole huonompi tavanomaisen suoritusmuodon.
 • Liukuesteillä pinnan laatu, erityisen arvokasta on kostea.
 • Korkea kulutuskestävyys, yleensä, on 34-43 luokka. Nämä luvut, kuten iskulujuus varmistaa läsnä mineraali- kvartsisiruja tai hiekkaa.
 • Hyvä kestävyys aggressiivisia väliaineita, erityisesti kemialliset neutraalisuuden ja alhainen adsorptiokyky.
 • Lisääntynyt lämmönkestävyys, eli kuumia esineitä pudonnut lattialle niin ei haittaa ei aiheuta hänelle.
 • Veden ja kosteuden kestävä, mikä tekee mahdolliseksi käyttää PVC-laminaatti kylpyhuone, keittiö ja niin edelleen. N.
 • Samanlainen pinnoite helppohoitoisia, jossa se voi helposti pestä pois lika ja pöly.
 • Käyttöikä on yli 25 vuotta.

On syytä huomata joitakin puutteita, mutta ne eivät ole niin helppo tunnistaa.

 • Ensinnäkin, hinta PVC laminaatti, jonka lukitus yhteys, joka on merkittävästi kalliimpaa kuin muut lattiamateriaalit.
 • Värimuutos joutuessaan kosketuksiin kumi.
 • Ajan mittaan on selkeyttäminen lattia, joka on suorassa auringonvalossa.

Laite liittyy käytön lattian tukea. Vanteet stabiloivan päällysteen tulevaisuus oli kohtisuorassa järjestely paneelien ja sidottu teipillä.

 • Ensin meidän on varmistettava, että mitään muodonmuutosta päällysteen lämpötila laskee. Tätä tarkoitusta varten, seinät levittää lattialle kiilat 1 cm: n paksuinen.
 • Ensimmäinen lamelli on järjestetty kaukaisin huoneen nurkassa.
 • Joukossa on sijoitettu siirtymää 300-500 mm. Tämä on tarpeen jakaa kuormituksen tasaisesti.

 • Lisätoimintoihin asennettaessa lattia elementtien lukitus yhteydessä täysin sama kuin tekniikan standardi, asennuspaneeleiden jossa on lukitusjärjestelmä Valitse.

PVC paneelit voidaan käyttää "lämmin lattia".

Joustava PVC laminaatti

Tällainen hybridi-viillokset laminaatin ja linoleumin PVC: tä. Muninnan lattian samanlainen asennus ensimmäisen lattiapäällysteen, ja joustavuutta ja elementtien paksuuden - toista.

 • Materiaalin paksuus on 5-9 mm, joten se on mahdollista käyttää tavallista terävä veitsi.
 • Alustaansa se ei vaadi oikeiksi - tällaisia ​​lähetyksiä voidaan asentaa vanhan lattian: puu, parketti, keramiikan ja muiden. Kuten jo mainittiin, perusasetukset- säännöt ovat samat kuin kaltaisella laitteella kovia pinnoitteita. Kuitenkin tässä tapauksessa ei ole tarvetta alustan.
 • Joustava säleet ulkonee teipillä älykäs. Kun yhdisteen lokeron jo asennetun kulmassa 45˚ ja pudottamalla vähitellen pois, tarttunut smart nauha ulkonevat sivusuunnassa.
 • Pani koko sarja, paikkoja siivekkeen yhteydet ovat erityisen telalla.

Jos noudattaa tarkasti sääntöjä pinoaminen, tuloksena pinta osoittautuu sileä ja saumaton.

Suosituin tuotemerkit

Toteamme useita tunnettujen valmistajien kotimarkkinoilla lattiapäällysteen:

 • FineFloor. Yksi parhaista kokoelmista hollantilaisen valmistajan PVC laminoitu Paras pohjaratkaisu. Suurin kysyntä on vaihtoehto "puun alla", matkien puulattia. Korkea kvartsvinilovye paneeli kosteutta kestävä. Päällyste on helppo koota, koska lukitus lamellien yhdiste.

 • Moduleo. Castle laminoitu PVC Flexolla Belgialainen helposti moduloidaan ja näyttää todella aluksella. Ominaista pitkäaikaiseen käyttöön, kosteudenkestävyys ja paloturvallisuutta.

 • Balterio. Ostaa nämä paneelit ostetaan erittäin edulliseen hintaan laadukkaita lattiapinnoite. Tiukan sovituksen säleet tarjoaa asennusjärjestelmä ClickXpress osaamista Balterio.

Vähintään yhteisten tuotteiden valmistajilta kuten Holtsplast, Tarkett, Dumaplast Alpine Floor, Aqua, Parcolys ym.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 6 = 1