PVC laminaattilattia

Vinyyli laminaatti - miten valita lukituksen yhteydessä tai liima pohja, pani kätensä video

Lattia - tärkeä osa sisustusta ja hänen valintansa tulisi suhtautua erittäin vakavasti. Joukossa erilaisia ​​mahdollisia vaihtoehtoja on suosittu joustava laminoitu vinyyli. Vinyyli laminaatti - liimaa tai lukitsemalla joustavan Lattiaa. Siinä yhdistyvät pehmeys ja kestävyys linoleumi ja laattojen käytännöllisyys. Se on tuotettu muodossa neliön tai suorakaiteen laattoja, se on jaettu kahteen tyyppiin: yksinkertainen ja itseliimautuva vinyyli laatat.

PVC laminaattilattia - kosteutta ja vedenkestävä laminaatti. Tämän tyyppinen lattiapäällysteen - pehmeä laminaatti on useita etuja: alhaiset kustannukset, on kestävä, lämmin, erinomainen äänieristys. Se koostuu kahdesta kerroksesta:

 • Edellä - PVC-kalvo (paksuus 1 mm), vinyyli pinnoite (80% - kvartsihiekkaa) korkean suorituskyvyn;
 • Pohja - bias substraatin jäykkyyden, ulkonevat reunat napsahtavat lukko ja peitetään liimalla ja kestävä liitos.

Edut ja haitat vinyyli laminaatin

Jos haluat ostaa vinyyli laminaatti, ensimmäinen asia tehdä - valitse tyyppi: lukituksen yhteydessä tai liima. Mietitäänpä tarkemmin etuja ja haittoja vinyyli laminaatti:

 • koska kerrospukeutuminen se kestää suuria kuormia ja jatkuvassa käytössä (sopii makaavan keittiötilat maaston);
 • kestävä;
 • vedenpitävä ja kosteutta kestävä, ei reagoi pesuaineet, liukastumisen;
 • kuumentamalla ei vapauta haitallisia aineita;
 • kvartsvinilovyh koostuu laatat jotka ovat helppo levittää tasainen lattia;
 • runsaasti erilaisia ​​malleja, tekstuureja: vinyyli lankku lattia voi toistaa rakennetta tammi, mänty, muita puulajeja.
 • Tärkein haitta - erityisen reaktio yhteyttä kumin kanssa. Muovimatto voi ikuisesti muuttaa väriä kosketuksessa kumi-, niin kumimatot ja korot ehdoton vasta.
 • Tulipalon sattuessa on tulipalovaara päästää haitallisia aineita.

Vinyyli laminaatti lukituksella yhteys - yleisin vinyyli kerroksessa. Syy tähän suosio - mahdollisuus vahingon sattuessa yhden tai useamman laatat poistaa vaurioitunut, vaihda se uuteen. Tällainen laminaatti on klikkaus ja lukitsee järjestelmän lukitus. Ensimmäinen - kokoontaitettava linna, ja toinen koostuu lock-lukot. Haittana on vähemmän kosteudenkesto verrattuna adhesiivista tyyppiä. Suosittu seuraavat lajikkeet:

 • Hinta: 245 UAH.
 • Ominaisuudet: monikerroksinen kosteutta kestävä, kestää hometta, sopii lattialämmitys, soveltuu kaikentyyppisille tilat, käyttöikä - 25 vuotta.
 • Edut: valmistettu ympäristöystävällisiä materiaaleja, on korkea kestävyys, ei muuta muotoaan erittäin kosteissa olosuhteissa, edullinen, uudelleenkäytettäviä mahdollista.
 • Miinukset: Ei löydy.

Vinyylilattiat Tarkett Vinyyli taide

 • Hinta: alkaen 2000 ruplaa Moskovassa ja Pietarissa.
 • Ominaisuudet: yhdistää kulutuskestävyys linoleumin, jäsennelty, kaunis puulattiat ja raikas laatat. Tuotanto - Saksa.
 • Ammattilaiset: kaikki tilat, kuluminen taso - 41, kosteudenkestävyys vuoksi patentoidun tuotantojärjestelmään.
 • Miinus: voi olla korkea hinta kaupoissa tai verkkokaupoista.
 • Hinta: 2000 ruplaa Moskovassa.
 • Ominaisuudet: alue pakkausmateriaalit - 1,6 m, paksuus - 8 mm luokan - 32 Takuu - 20 vuotta, tuottaja - Belgia.
 • Plussat: suojaa naarmuilta Scratch Guard, napsahduksen järjestelmä elinikäinen takuu, kosteudenkestävyys, ympäristöystävällisyys.
 • Miinukset: Älä käytä kumimatot.

Hyvä vaihtoehto että lattian on myös vinyyli laminaatti liima. Harkitse suosituimmista lajikkeista kaupoissa Moskovassa ja Pietarissa, jonka kautta voi ostaa vinyyli lattia on hyötyä:

 • Hinta: 1700 ruplaa;
 • Ominaisuudet: luokka 34, leveys - 153 mm, pituus - 914 mm. Castle - Allure Pito Strip liima;
 • Plussat: 25 vuoden takuu asuinkäyttöön 5 vuotta - teollisuuskäyttöön;
 • Miinus: lattialämmitys enintään 27 astetta.
 • Hinta: alkaen 2090 ruplaa.
 • Ominaisuudet: kulutuskestävyys luokka - 43 leveys - 305 mm, pituus - 914 mm, suojakerros - 0,4 mm.
 • Plussat: 25 vuoden takuu asuinkäyttöön 5 vuotta - teollisuuden.
 • Miinus: mahdollisuus vain yhtä käyttökertaa.
 • Hinta: 2140 ruplaa;
 • Ominaisuudet: kulutuskestävyys luokka - 43 leveys - 152 mm, pituus - 914 mm, suojakerros - 0,4 mm.
 • Plussat: 10-15 minuutin kuluttua hakemuksen kunnes liima tulee, voit siirtää, kohdista laatat.
 • Miinus: voi olla hinta.

Voit valita laatutuote, vinyyli laminaatti linna, joka tulee toimimaan monia vuosia menettämättä sen ominaisuuksista, noudata seuraavia ohjeita:

 • millaisista huoneeseen, jossa se vahvistettava laminaatti, riippuen maastosta, valitse luokan kestävyys;
 • tarvittaessa MPE vaihtoehto - lopeta mieleisestäsi laminaatti kvartsvinilovom, kvartsi pinnoite tuo lisävoimaa vahinkoon;
 • ymmärrä kaikkia etuja ja haittoja linnan ja liima laminaatti, kuultava master, joka sopii paremmin;
 • harkitun suunnittelun tilaa kokonaisuutena, jotta ei hämmentyä valitessaan laminaattia paino värivaihtoehtoja ja kuvioita luetteloon;
 • tarkistaa kaikki tarjoukset tavarat kiinnostavat - missä ja miten tilata, Varastoitua, alennuksia, ilmainen toimitus, myynti, ostaa poistaa muovimatto kannattavaa.

Video: tehdyn laminaatin vinyyli

Valitsemalla lattia keittiössä, ei löytänyt kielteisiä arvosteluja aiheesta laminoitu vinyyli-pohjainen. Löysin sopiva arvo verkkokaupan, postimyynnissä. Pinottu mestari hyvin nopeasti, mukava kävellä lattialla, hän on lämmin, ulkonäöltään hyvin samankaltainen parketti, mutta paljon halvempaa.

Margarita, 42 vuotias

Talousarvio lattialla oli pieni, vuokrata vanha matto. Myynnissä monia eri vaihtoehtoja, mutta ratkaistaan ​​tämän laminaatin kestävyys ja ympäristöystävällisyys (koira), ja ammatillinen neuvoja. Pysähdyimme Kronospanin ja en kadu. Huone on paljon enemmän tyylikäs.

Menestynein on minun spontaani ostaa! Meni kauppaan tavanomaisen laminaatin ja vinyyli ostettu voi edelleen kutsua linna. En kadu - vesi ei pilata lattia, hyvin puhdistettu, slip, lapsi kävelee paljain jaloin - jalat eivät kylmä ja tekstuurin puun asiakkaat ajattelevat parketti.

Veronica, 28 vuotias

Minulle Pergo oli tietoinen valinta. Parketti - liian kallista, tavalliset laminaatti ei ole tyytyväinen vähäisen kestävyys, linoleumi on hankalaa sen kokoa. Yhdistämme useita erilaisia, jotta kaunis siirtyminen. Lapsilla on rulla luisteli, olin huolissani, mutta lattia hajosi, vaikkei sillä huippuluokkaa.

Laminaatti PVC: ominaisuudet, edut ja piirteet muotoilu

Rakentamisen markkinat tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet valintaan lattia: massiivipuuta lankkuja, parketti, linoleumi, matto ja muut. Mutta monet nykypäivän kehittäjät suosia laminaatti. Hänen suosio ensinnäkin tarjota erinomaista estetiikkaa, edullinen hinta ja asennuksen helppous. Ehkä suosituin on ylivoimaisesti PVC laminaatti.

Sen perusteella edustaa polyvinyylikloridista, jolla erinomainen lujuusominaisuudet. Innovatiivisia, jonka perusteella tuotantoprosessin on todella ainutlaatuinen materiaali, varmistaa sen laadultaan moitteettomia, käytännöllisyys ja kestävyys. Positiivista palautetta kehittäjille, jotka onnistuivat näkemään paljon historiaa työn, vain vahvistaa valmistajan mukaan vaatimukset. Tämän materiaalin pääsemme arvioimaan PVC laminaattilattia, asianmukaisuutta sen käytöstä, ja on myös tyyli. Älkää erehtykö - annamme täydellinen ja objektiivinen arvio maksimi.

Klassinen laminaatti käsittää tavallisia paneelit. Hän tietenkin jolla on useita etuja, mutta alhainen veden vastus edelleen rajoitetaan sen käyttöä. Jatkuvassa kosketuksessa veden kanssa jonkin ajan kuluttua toiminnan aiheuttaa merkittäviä materiaalin muodonmuutos, jolloin vältetään korvaaminen paneelit tässä tapauksessa se on yksinkertaisesti mahdotonta.

Moderni rakennus myymälöissä löytyy erityinen suojaava pinnoitekerros, mutta myös sellainen variantti, ei pysty kestämään altistuksen kosteudelle. PVC-laminaatti suoritusmuoto eroaa tavanomaisesta korkean kosteuden kestävyys. Nyt hän ei pelkää pitkäaikainen altistuminen kosteudelle, nykyaikaisen kotiäiti voi pestä lähes joka päivä ilman pelkoa turvotusta ja muodonmuutos. Tämä mahdollistaa käytön Muovilaminaattia niillä aloilla, joilla tavanomainen säleet makasi ehdottomasti kielletty.

Suurelta osin erottuva ominaisuudet ja ominaispiirteet Muovilaminaattia materiaalista, joka on varustettu monikerroksinen rakenne. Perusteella rakenne on PVC-paneeli, ja koska ilmakammion on mahdollista antaa erinomaisen lämpöä ja ääntä eristäviä ominaisuuksia. Tällainen lattia lämpenee jopa kylmin talvi ilman lisälämmitystä.

Stabiloiva kerros toimii substraattina PVC laminaatti, joka poistaa tarpeen izolona. Koristekerros on peitetty erityinen suojakalvo, yleensä uritettu liukumaton pinta. Sekä perus kerrokset olettaa, että läsnä on muita kerroksia, jotka lisäävät materiaalin suorituskykyyn. Näin ollen, esimerkiksi, jotkut valmistajat tarjoavat ylimääräisen äänieristys, suojaa ultraviolettisäteilyn.

Kaikki kerrokset puristetaan yhteen, joka varmistaa yhdenmukaisuuden rakenne ja materiaali, joka on välttämätön kestävyys.

Paras PVC laminaatti - joka on valmistettu noudattaen perusvaatimuksia. Vain tällä tavoin voi antaa sille etuja. Jäsenet totesivat tällaisia ​​ansioita:

 • kosteuden kesto. Muovi laminaatti ei pelkää kosteutta, ja kaikki ansiosta vedenpitävä perusteella polyvinyylikloridi. Hän varmasti ei turpoa tai muuttaa muotoaan vaikutuksen alaisena kosteutta, joten se sopii myös kylpyhuoneet.
 • Lämpötilan muutosten. Erityisesti pinnoite PVC kestää äärimmäisiä -20-60 astetta.
 • helppo asentaa. PVC-laminaatti, jossa on lukitus yhteys yksinkertaistaa asennustyötä, joka tarjoaa tarvittavat tiiviys ja kosteudenkestävyys. Samalla säleet edelleen liikkuva: tarvittaessa, lattia voidaan purkaa ja siirtää haluttuun paikkaan.

 • ulkoinen estetiikka. Paneelit on valmistettu PVC ovat yhtä hyviä kuin klassinen versio. Varsin usein moderni ostajat haluavat kattaa simuloida luonnollisia massiivipuuta.
 • turvallisuus. Special luistamaton on erityisen arvokas alueilla korkea ilmankosteus.
 • kulutuskestävyys. Sidotut laminaatti 33-34 luokan, joka takaa kesto toimintansa säilyttäen alkuperäisen ulkoasun.
 • kemialliset puolueettomuus ja kuumuudenkestävyys esineitä.
 • helppo huolto. Pestä pois lika, pöly, pilaantumisen tahansa pinnasta laminaatin PVC ei ole enää vaikeaa.

Onko olemassa mitään haittoja PVC laminaatti? Palautetta, jotka oli työskennellä tämän materiaalin, sanoa, että puutteet ovat edelleen läsnä. Ensinnäkin se on korkeat kustannukset. PVC laminaatti, jonka lukitus yhteys kalliimpia versio klassisesta, joten anna sen korjata itsensä asunnon tai talon voi kaikkia. kaikkien vaarallisten kosketusta kumi materiaalia - se voi muuttaa väriä.

Jos aiot luoda huoneeseen näkymät aurinkoisella puolella, etsiä malli erityisellä UV-suoja. Tosiasia on, että itse säleet valmistettu PVC ei ole suojattu suoralta auringonvalolta, jotta ajan mittaan voi menettää kirkkautta alkuperäisen värin.

Miten tyyli PVC laminaatti? Tämä kysymys tulee esille monet. Itse asiassa, yksinkertaisesti lukitsemalla yhteyden käsitellä kokoonpano voimasta jokaisen miehen - se ei vaadi erityistä osaamista ja kalliin työkalun.

Ei kaikki lattiat kodeissa täyttävät kuivarakennusseokset, niin usein ilman tasoittava kerros yksinkertaisesti voi tehdä. Koska on mahdollista käyttää roll materiaalia - izolon. Hänen nauha on asennettu suuntaan, joka on kohtisuorassa tuleva sijainti laminaattipaneeleista. Liittämiseksi nauhat välillä voidaan käyttää tavallisen nauha rakentaminen. Estämiseksi materiaalin muodonmuutos kehän ympärille huoneen seiniä pitkin on laittaa pieniä kiiloja 1 cm: n paksuinen.

Aivan ensimmäinen siivekkeen tulisi sijoittaa kauas huoneen nurkassa. Kuormituksen tasapainotus, kukin seuraava rivi on pakattu pieni muutos 300-500 mm. Rivi riviltä voit käyttää lukitusmekanismin pino paneeli. Jälkeen 2-3 tuntia, saat valmis upea lattia.

Ulkoisesti PVC paneelit eivät juuri poikkea klassisen, minkä vuoksi heidän säädöksiä, joissa yksi yksinkertainen sääntö: piilottamiseksi nivelissä, ainakin silmämääräisesti, paneelin tulisi sijoittaa rinnakkain valovirran, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa töihin päivällä.

Oletko kuullut joustavan säleet PVC laminaatti? Haluamme esitellä sinulle hybridi sekoitus lujuusominaisuudet muovilaminoitu ja linoleumin joustavuutta. Katsotaanpa pääpiirteistä tällaisen elävä uutuus markkinoilla rakennus- ja viimeistely materiaaleja:

 • Merkityksetön paksuus. Paksuus saippien on vain 5-9 mm, jolloin leikkaus voidaan käyttää tavallista rakennus veitsi.
 • Ei tarvitse pohjustaa. Sinun ei tarvitse huolellisesti kohdistaa emästä, päällyste voidaan asentaa suoraan vanhan lattian. Perus- säännöt ovat samat pakkausmateriaali, mutta se ei ole enää välttämätöntä käyttää substraattia.

 • Läsnä teipillä älykäs. Sitä käytetään sarjayhteyden välillä paneelit. Uusi ohjauslevy olisi kulmassa 45 asteen aiheutuu jo vahvistettu, ja sitten varovasti upottamalla, korjata.
 • Käyttämällä kumitela. Kun yksi rivi pinottu materiaali olisi tarpeen suurempi luotettavuus paikoissa kävellä nivelissä kumisella rullalla.

Jos noudata ohjeita, voit lyhyessä ajassa ajan saadaan täysin tasainen pinta.

PVC laminaatti - moderni materiaali, joka on imenyt etuja perinteiseen laminaatin ja uusimmat innovaatiot. Jos etsit upea, turvallinen ja käytännöllinen lattia kotona, et halua käsitellä muodonmuutos ohjauslevy, kiinnitä erityistä huomiota PVC paneelit. Käsitellä kokoonpano jokainen ihminen voi omistaa ilman ammattilaisen apua. Muista käydä lähimpään rautakauppa, ja henkilökohtaisesti tutustua innovatiiviset materiaalit. Olemme vakuuttuneita siitä, että sinua iloisesti yllättynyt joukko selkeitä ja kiistattomia etuja.

Viimeistely lattia kylpyhuoneessa - muovilaminaattiin

Käytännöllisin materiaali viimeistelyyn lattiat kylpyhuoneessa, sitä pidetään laatta. Mutta muotivirtaukset sanella sääntöjä, ja nyt kilpailu on muovilaminaatilla. Tämä pinnoite, jota käytetään tekemään polyvinyylikloridin. Tämä on tärkein ero sen klassisen variantti on valmistettu kovalevyn.

Valmistusprosessin aikana, jota moderni kehitys, jotka mahdollistavat antaa ainutlaatuisia ominaisuuksia materiaalin. Ensimmäinen - on käyttää PVC: tä sen sijaan, että perusta laminaatin HDF- levyä. Kaikki kerrokset "laudaksi" on erikoiskoneita kovassa paineessa. Suljetuissa lämmitetty vaha ja pinnan ohut kerros vettä hylkivää polymeeriä. Läsnäollessa ilmakammioiden, tietenkin, hieman vähentää päällysteen lujuus, mutta joskus parantaa äänen ja lämmöneristyskyky.

Onpa kiinnostavaa. Toiminnallisia ominaisuuksia osoittavat, että muovin pintaan laminaatti on yhtä suuri kuin 1 m 2 pystyy kestämään kuormitusta vaihtelevat jopa 150 kg.

Mukaan valmistaa tekniikan materiaalikerrosta, ja jos poikkileikkauskuva liesi, sen rakenne voi selvästi erottaa useita kerroksia.

 • Läpinäkyvä repeytynyt.
 • Vedenpitävä.
 • Koriste kyllästetty akryylihartsikalvoa.
 • Vedenpitävä perusta.
 • Stabiloiva kerros tervamaisten paperia.

Suosio kustannuksella käytännöllisyys

Muovilaminaatilla Kylpyhuoneen

Monet ihmiset yrittävät elää todellisuutta kurinalaisuuden ja päättävät olla liian kalliita materiaaleja, mutta hyvä suorituskyky. Siksi PVC laminaatti sopii tällaisiin tehtäviin. Mitkä ovat sen edut?

 • Erinomainen anti-slip pinta, mikä on erityisen tärkeää kosteisiin tiloihin.
 • Runsas valikoima kuvioita ja sävyjä.
 • Varsinainen tyyliin puusta tai kivestä.
 • Korkeat hankausta ja iskunkestävyys.
 • Kestävyys kemiallista syöpymistä.
 • Kosteudenkesto.
 • Lämpöeristys ja äänieristys.

Lisäksi muovi laminaatti asentaa ilman perusteellista linjaus pinta, ja liimojen käyttöä.

Näiden indikaattorien avulla voidaan luopua tuttuja ja vähän tylsää laatat ja luoda alkuperäisen suunnittelun kylpyhuoneessa.

Ruuvilukitteella laminaatti

Tämä on myös tarpeen keskustella erikseen. Valmistajasta riippuen, menetelmiä varmistaa säleet voi olla erilainen, mutta joka tapauksessa kankaita vuoto on korkea. Tämä pinnoite on tunnusomaista korkea koskemattomuus vihamielisessä ympäristössä, samoin kuin pienen kapasiteetin adsorptioon ja lisääntynyt termoustochivostyu. Siksi kuumien esineiden (pudonnut savuke tai ottelu) ei vahingoita häntä.

Myös mielenkiintoista on se, että tuotanto käyttää vain puhtaita lujaa materiaalia käytetään koneita ja laitteita.

Valitsemalla tällainen kattavuus, sinun ei tarvitse huolehtia värirajoitukset. Kyky simuloida luonnollisia pintoja, mahdollistaa vastaamaan kaikkiin ideoita. Älä myöskään epäile turvallisuutta lattia. PVC laminaatti voidaan asentaa, vaikka perhe on allergioita, se on täysin turvallista ja antibakteerinen pinnoite tekee siitä ihanteellisen lastenhuoneisiin.

Tietysti voi sulkea käytännöllisyyttä laatta kylpyhuoneessa. Nämä paikat ovat tunnusomaisia ​​muutoksia lämpötilan ja korkean kosteuden. Mutta laminaatti, PVC pohja on vakava kilpailija keraamiset laatat, jos sinun on otettava huomioon, että tämä materiaali on määritetty korkein vyysluokan - 34.

Esimerkiksi, ensimmäisessä suoritusmuodossa, kun laatta, lattia tarpeeksi kylmä, ja asennus järjestelmän lämmin - kallis asia. Pinta laminaatin järjestetty perusteella PVC on lämmin, jopa ilman lämmityslaite järjestelmän.

Jos sinulla ei ole lisävaroja, laminaatin PVC on ihanteellinen ratkaisu.

Erittäin suosittu on laminaatti ulkomallaisten tuottajien - Belgian ja Ranskan. Tuotetun materiaalin Belgiassa, nimeltään Aqua-vaihe ja kulutuskestävyys ja lujuus 32 liittyy luokkaan. Se on liukuesteillä ja antimikrobinen pinnoite, joka mahdollistaa turvallisesti käyttää sitä kylpyhuoneet ja keittiöt.

Lukituksesta rakenne on tehty UNICLICK järjestelmä elastisella tiivisteellä, joka parhaiten suojaa niveliä tunkeutumista vastaan ​​kosteudelta ja lialta. Samanlainen laminaatti muodossa puisia lautoja tai laatat. Päällyste voidaan käyttää yhdessä lattialämmitys, riippumatta siitä, minkä tyyppinen jäähdytysnestettä.

Ranskan valmistajat tarjoavat PVC lattia laminaatti tavaramerkillä Aqua Expert ja Aquafloor. Toinen nimi tälle materiaalille - gidropol. Lisäksi se, että PVC-perusaineen ja niin ei ole kosteutta, valmistajat edelleen vahvistaa nämä erityisiä ominaisuuksia vedenpitävä kerros. Käytimme elektronisuihkun materiaali teknologiaan. Lattia Ranskan valmistajat 32 viittaa luokkaan kulumiskestävyyden ja lujuuden, mutta tuotettujen materiaalien ja heikompilaatuisia - 31. Työkalu yhteinen muotoilu click ratkaista järjestelmässä, joka tarjoaa myös suojan kosteutta ja helppo asennus säleen.

Niinpä muovinen laminaatti - käytännöllinen kansi, joka täyttää kaikki laatu- ja ympäristövaatimukset. Markkinoilla hän esiintyi vaihtoehtona laatta, ja käytetään pääasiassa lattialle kylpyhuoneessa. Mutta tänään, kiitos erilaisia ​​kuvioita ja värejä, se tuli yhä käyttää muilla aloilla, ja jopa viimeistelyyn kattoon.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

42 − 36 =