PVC läpinäkyvä kalvo vetolujuus rakenteita ikkunoiden

PVC läpinäkyvä kalvo vetolujuus rakenteita ikkunoiden

 • Toimitetaan kankaalla COD ympäri Venäjää
 • Vähimmäiskokonaistoiminta jotta kudokset 3 rm / m
 • Aikataulu: viikonpäivä 10:00-01:00; Istui välillä 10:00 ja 14:00 Mosk.vrem.
 • C työ yksityishenkilöiden ja oikeushenkilöt
 • 12 tammikuu 2018. päivitetty hinnasto.
 • Toimitus elokuvan ja kankaan Moskovassa päivänä tilauksen
 • > Hinnasto (+ valikoima uutiset)
 • > Koti
 • > Miten tilata?
 • > Palaute (virkavapaalla tarvittaessa)
 • > Joukko kudosnäytteiden

(Pickup, kuriiri, posti)

 • > 1. PVC-kalvo läpinäkyvä

  (Soft Windows)

 • > Teltta, laukkuihin ja teltta kangas:

  → muoto sotilas- ja hätä Ripstopista

  (Cotton 50% polyesteriä + 50%)

  → Blended 220gr. Rip-stop

  (Cotton 35% polyesteriä + 65%)

  X 100% / B- "Soviet teltta";

  muodossa toisen maailmansodan

 • > 13. Mesh Tekstiili segmentin:

  Osa 1: Elokuva on läpinäkyvä PVC (PVC) ikkunoihin erittäin kirkas teltat, veneet, huvimajat, teltat, ulkoilmakahviloista ostaa * 1 metri "pehmeän ikkuna / lasi taivutus.".

  Toteaa elokuvasta: Tulosta.

  Leveys 1 metri kaikki kalvot = 140cm, lukuun ottamatta 2 mm kalvo -. 120 cm!

  VAROITUS! Hinta per 1 metri (rm / m). 1 juoksu / m kalvon pinta-ala = 1,4 m 2 (Eli lähes puoli neliömetriä) paitsi kalvo 2mm (1 lineaarinen metriä / m - 1,2 m 2)

  Koko elokuva on pakkaskestävyyttä ja läpinäkyvyys (erittäin kirkas) eli mihinkään elokuva svodobno lukea tekstiä A4- koon 8 Times New Roman fontti, se on erittäin kätevä saattamisesta tiedon kadun seisoo.

  Myymme vähittäiskaupan läpinäkyvä "erittäin kirkas" PVC (PVC). Joustava ja tukeva materiaali luoda ikkunoita teltoissa, veneissä, huvimajat ja muut keuhko valmistettujen rakenteiden kankaat, PVC-materiaalien, ja suojapeitteitä. eli on yleisin elokuva, nimeltään "pehmeä lasi", joka voidaan havaita kaikissa kasveissa katukahviloissa Kvassin, lapset kalyasok jne Se vastaa hyvin ohjeeseen. Lisäksi sitä voidaan käyttää ilman kudosta koska 140cm leveys ja voimaa mahdollistavat sen asettamisen läpinäkyviä seinämiä täysin!

  Tuotteet on valmistettu läpinäkyvä PVC-kalvo on lisääntynyt johtuen fysikaalis-kemiallisten ominaisuuksien teltan materiaalista ja helppokäyttöisyys. Lasi läpinäkyvyys ja riittävän korkea korroosionesto ominaisuuksia, kun kittyvien ympäristötekijöiden (sääolosuhteet, mekaaninen rasitus ja muut), materiaali sovellettu onnistuneesti "lasitus" kaikki mahdolliset rakenteet (kesä-alueilla, huvimajat, terassit, parvekkeet ja vastaavat), ja ja tietyn lämpötilan ylläpitämiseksi (aluejako verhot varastoissa, kaupoissa), suorittaa suojaavia tehtäviä (elementit otentovki erilaisten laitteiden ja paljon enemmän).

  Se pitää muotonsa eikä riko luovuttamisen jälkeen ja varastoinnin mnogokratyh kelattu.

  Valmistuksessa "pehmeitä windows" asuin kotioloissa (talot, kuistit, terassit, jne) käytetään useimmiten pvc №86 - 0,5 mm (500 mikronia).

  Täydellisesti soveltuu erityisesti vedenpitävä pöytäliina pöydälle sekä päällystämiseen ulkokalusteet talvella.

  Tuotteiden kaupalliseen käyttöön (kahvilassa, välipalapatukat, kvassin, jne.), Joita käytetään PVC-kalvo №97 - 0,75 mm (750 mikronia) ja №110 (1000 mikronia).

  Erityisen huomionarvoista elokuva 2000 mikrometriä (2.00mm) korkea pakkasenkestävyys jopa - 39C. Erittäin tiivis ja kulutuskestävyyttä materiaalia. Leveys 120cm.

  Meillä on myös sävytetty ikkuna elokuva PVC 0,7 mm. Elokuva on erittäin kaunis, rikas tummanruskea. Tämä kangas on käytetty valmistuksessa teltta rakenteiden huvimaja, teltta-muotoinen arkkitehtuuri geokupola, tukkeuma verhot ja paljon muuta. Jokainen tuote on muodostettu käyttämällä tällaista kalvoa, näyttäen hyvin tehokkaasti, ja sisätila, koska kaunis himmeneminen lämmetessä ja mukavampaa.

  Perusominaisuudet PVC:

  - avoimuutta erittäin kirkas;

  - kestävyys ympäristövaikutukset;

  - korkea vetolujuus.

  Toteaa elokuvasta: Tulosta.

  * Elokuva 0,12 ja 0,2 mm, 0,25 - Minimitilaus 3 pog.m. Kalvo on 0,5 mm, 0,7 mm, 0,75 mm, 1,0 mm, 2,0 mm - 1 pog.m.

  Pehmeä lasi valmistajalta

  Pehmeä lasi ostaa

  Pehmeä lasi valmistajalta

  Pehmeä lasi hinta

  Pehmeä lasi valmistajalta

  Pehmeä lasi asennus

  pehmeä lasi sillä lehtimajat suojelee sinua ja vieraita sää muuttuu. Softbox hyvin pidä lämpöä. Vielä myöhään syksyllä, voit grillata, et saa häiritä eikä sade eikä tuuli.

  Suojaava ikkunat auringon kuisti - on erinomainen ratkaisu suojautua epäsuotuisista sääoloista. Kun olet asentanut pehmeä ikkunoista terassi tai veranta hankkia uuden miellyttävän näköinen.

  Pehmeä lasi - joilla on korkea terminen ja kemiallinen kestävyys, lujuus vastaan ​​raapiminen, värin stabiilisuus.

  valtuutus

  Asennus markiisi TURNKEY

  Tarjoamme sinulle läpinäkyvä kalvo PVC, Meidän läpikuultava kangas on useita etuja verrattuna muihin. Kestävämpiä meidän pelkkä kangas tekevät siitä parhaan valinta.

  Tuotteet on valmistettu läpinäkyvä PVC kankaasta (elokuva) on laajalti käytetty, koska fysikaalis-kemiallisten ominaisuuksien teltan materiaalista ja helppokäyttöisyys. Lasi läpinäkyvyys ja riittävän korkea korroosionesto ominaisuuksia, kun kittyvien ympäristötekijöiden (sääolosuhteet, mekaaninen rasitus ja muut), materiaali sovellettu onnistuneesti "lasitus" kaikki mahdolliset rakenteet (kesä-alueilla, huvimajat, terassit, parvekkeet ja vastaavat), ja ja tietyn lämpötilan ylläpitämiseksi (aluejako verhot varastoissa, kaupoissa), suorittaa suojaavia tehtäviä (elementit otentovki erilaisten laitteiden ja paljon enemmän).

  TARKISTA zamerschika

  1) kanssa pidetyssä kokouksessa zamerschika valita materiaali ja värireunukset verhot;

  2) Menetelmä kiinnittämiseksi verhot kara puutarha tai terassi, ja vastaavat osat;

  3) tehdä tarvittavat mittaukset, laskea kustannukset tuotteiden ja töiden on tehtävä sopimus, nimitetty päivämäärä asennus;

  4) Voit allekirjoittaa sopimuksen, ennakkomaksu on 50% kokonaiskustannuksista työtä sopimuksessa (ennakkomaksu voidaan tulemalla toimistoomme).

  Teet kaikki mittaukset sisäisistä aukoista, jolloin mittaukset referenssitason (puu, palkit, pylväät, seinät). Jos mahdollista, tee piirustus sähköisessä muodossa. Otat kuva kohteesta (eteinen, puutarhakalusteet, terassi, parveke), ja lähettää postia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi. Päivän aikana teemme kustannuksissa verhot ja lähetämme sinulle.

  Pehmeä ikkuna huvimajat, kuistit, terassit siitä hetkestä ne tulevat markkinoille, sai eniten kannatusta omistajien kahviloita ja ravintoloita. Nämä läpikuultava rakenteita - se on edullinen ja käytännöllisiä ratkaisuja moniin ongelmia!

  Verhot huvimajat ja kuistia valmistettu PVC kankaasta on moderni korkean teknologian käyttäen synteettisiä materiaaleja. Kaihtimet karat ovat kestävyys, kulutuskestävyys, vastustuskyky ilmakehän aineiden ja taloustavarat - nämä ovat vain joitakin etuja polyvinyylikloridia (PVC)

  Pehmeä lasi - on korkea terminen ja kemiallinen kestävyys, lujuus vastaan ​​raapiminen, värin stabiilisuus. Voidaan kaivertaa mukaan puusta ja abstrakteja maalauksia.

  Softbox voidaan asentaa sekä terassilla tai verannalla. Perheesi mielellään viettää aikaa huvimaja, koska sen jälkeen pehmeä ikkunoiden Asennus aurinkolämmön, sade tai kova tuuli ei ole este sunnuntaina perhepäivällisen.

  Taipuisaa verhot voivat tehdä niin suunnittelun ongelma ja puhtaasti toiminnallinen: läpinäkyvä verhot, jotka tehokkaasti suojaavat tuulelta, sateelta ja muut huono sää. Kokeneet puutarhurit tietävät, että jos ympärivuotiseen käyttöön telttoja huvimajat, kuistit ja terassit, antaminen tulee viihtyisä ja mukava.

  Achiles suojakatoksen kankaan

  läpinäkyvä PVC-kalvo | ikkunat teltoille

  Läpinäkyvä PVC-kalvo Yhtiö Achiles eri paksuisia sopivat parhaiten valmistuksessa ikkunat teltoille. Läpinäkyvä PVC-kalvo tunnettu siitä, että vähintään särön ja erinomaiset kuluttajien ominaisuudet jopa kaikkein ankarissa käyttöolosuhteissa.

  Läpinäkyvä PVC-kalvo Vapaa plus suunniteltu hankkeita pienempiä budjetit, ja materiaali leveys 180 cm. voit merkittävästi vähentää jätteen määrää.

  Levyt PVC-kalvo Se on suuri läpinäkyvyys verrattavissa silikaattilasilla. Lisäksi tämä luokan elokuvien telan olennaisesti ylittää kestävyys ja UV-säteilyä. Tämän tyyppinen elokuva voidaan suositella tuotantoon ylellisyystavaroita.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 80 = 87