PVC lattialaattojen arvostelua

PVC lattialaatat: arvostelut ja ominaisuudet

Tähän mennessä on olemassa paljon lattiapinnoitteet. Enemmän tunnettu, todistettu vuosikymmeniä: parketti, linoleum, matto, keraaminen laatta, jne suhteellisen nuori Menetelmä lattiapinta - Lattia polivinilhroridnoy (PVC) laatat ... Mietitäänpä, että se edustaa kansi, sen ominaisuuksia, etuja ja haittoja.

Mikä on PVC-laatat?

PVC laatta koostuu lähes samoista materiaaleista kuin linoleumi. Näin ollen, tavanomaisesti sitä voidaan kutsua linoleumlaattoja. On neliön ja suorakaiteen muotoisia.

Rakenne Tällaisten laattojen on seuraava:

 • pohjalta;
 • kerros on kuvioitu;
 • polyuretaanikerroksesta pinnoitteen;
 • suojakerros.

Paksuus PVC laatat on 0,5-3,5 mm. On myös yksikerroksinen vinyyli laatta, jossa paksuus 1,5- 2,5 mm.

PVC voidaan laatoitus tahansa pohjaBetoni, laminaatti, linoleum, puulattia. Ainoa ehto munivan - Lattian tulee sileä, puhdas ja kuiva. Kaikki hänen väärinkäytöksiä, ja karheus ajan mittaan saattaa esiintyä. Jotta voitaisiin luoda PVC laatat ei tarvitse olla ammattilainen rakentaja - liimattu lattiaan valmis neliöt kunkin vaikutuksen. Se näyttää lattialaatat sellaisenaan saumaton kattavuus. Sallitut muuttamisesta PVC kattaa sekä "lämmin" järjestelmien tasa-arvoa. "

PVC laatta on useita hyötyjä:

 • edullisia universaali lattianpäällyste.
 • helppo kuljettaa materiaali (verrattuna suurikokoisen telan pinnoite).
 • Helppo asentaa.
 • PVC laatta antaa turvallinen liikenne hänen, koska hän ei ole valmis jättämän.
 • Erilaisia ​​värejä ja koostumuksia. Laatat voidaan suorittaa yksivärinen kansi malleja, ja ainutlaatuiseen muotoiluun.
 • Laatat polivinihlorida kohtuullisesti yrityksen ja joustava.
 • PVC-levyt eivät altistu kosteudelle, korroosio; he eivät murtaa.
 • Tämä pinnoite aikaansaa hyvä äänieristys.
 • Vahinkoa yksi laatat on vaihdettava koko päällysteen. Yksinkertaisesti leikata pois vahingoittuneen laatta ja vaihda se uuteen.

On kuitenkin olemassa useita puutteet:

 • Koska PVC laatat on valmistettu synteettisiä materiaaleja, sitten kutsua sitä ympäristöystävällistä voi olla materiaalia.
 • Käyttöikä on suhteellisen lyhyt - jopa 10 vuotta.
 • laatta vaurioitunut vaikutuksen alaisena, asetonille ja niin edelleen. d.

Aluksi, emäs on valmis. Vanha kerros pestään, ja jota on sitten esikäsitelty. Pohjustettu kerros tarpeen. Näin varmistetaan korkea lujuus tartuntapintaan solmut. Edelleen, jos mahdollista, purkaa lattian sokkeli.

Ruletti kimpoaa lattian keskellä kaksi kohtisuorassa linjat leikkauspiste, joka alkaa annettu. Tarvittaessa keskus voi olla hieman muutos. Tämä mahdollistaa minimoida leikkaus laatat, seinän vieressä.

Pinnalla laatta ja levitetään hammaslastalla tai tavallinen PVA liimaa tai muuta erityistä liimaa. Laatta painetaan lattiaan, tasoitettu sileä tela, rap kumivasaraa. Käyttäen Sienet poistetaan ylimääräinen liima. Sama tekniikka piilee toinen laatta Butt ensin, ja niin edelleen. D.

siellä itseliimautuva PVC laatat, makaavan joka käyttää liimaa ei tarvita. Joskus, sen sijaan, että liima-aineen avulla kaksipuolisella teipillä.

Leikata laatat tavanomainen rakenne, jossa on veitsi. Liian paksu pinnoite lämmitetty kuivausrumpu, mikä helpottaa leikkaus.

Kävele laatta voidaan liimata jo kaksi tuntia myöhemmin päättymisen jälkeen työtä, mutta se on parempi odottaa täydellistä kuivumista liima. Siksi kun sokkelia ei suositella asentaa.

Suorita muuttamisesta PVC laatat toivottavaa ilmassa huoneenlämpötilassa (18 -20 ° C).

Me valitsimme keittiöösi kvartsi PVC laatta Art laatta, joka maksaa 850 ruplaa / m2. Koska materiaali oli liian ohut (5 mm), se oli tarpeen saattaa alkuperäiseen itsetasaava lattia sekoitus, niin että kaikki tiilet ei toisteta väärinkäytöksiä pohja. Päällyste oli kosketuskuiva paljon lämpimämpi, kuin laminaatti. Lisäksi se on hyvin "hiljainen" - creaks, ei kolhi, ja niin edelleen. d. Hyvä "vandaalisuojattu" ominaisuuksia laatat anna turvata se rikki ruokia, roiskeet jne. n.

Laskettaessa PVC laatat suorittamiseen tarvittava lattian käytävällä, edessä seuraava ongelma. Laskimme tilat neliöimistä ja osti tarvittavan materiaalin käytännössä "nenä". Kun kutsuttu esiintymään ohjattu asennus. Hän kuitenkin ajoi meitä "lisäaine" sillä perusteella, että tämä määrä laattoja meidän kerroksessa ei riitä. Pinnoite ostoksia meidän malli ei ollut - se kääntyy pois, otimme viimeinen. Milloin tuo? - ei tunneta. Voiko puolue tarpeen meille laatat? - arvoitus. Master tarjoutui ostamaan pari neliöitä eri varjossa. Tämän seurauksena se on kauniisti ja harmonisesti yhdessä nykyisten materiaalien sillä seurauksella, että lattia ilmestynyt kaunein ja omaperäinen. Tietenkin hyvin, että kaikki päättyi hyvin. Mutta itselleni tulevaisuudessa muistamme, että nämä portit aina tarvitse ostaa marginaali muutaman neliömetrin.

Hieno lattialaattojen luomme noin vuoden. Naapurit, ensimmäistä kertaa nähdä meidän kerroksessa, kauan ihaillut ja voinut uskoa, että se ei ole aito puu! Lay PVC laatat meidän käytävällä ja keittiössä. Verrattuna laminaattiin, joka sijaitsee meidän makuuhuoneessa, "FaynFlor" voimakkaasti voittaa - lattia on pehmeä ja mukava, saumat eivät poikkea, sillä ei ole naarmuja ja on helppo puhdistaa.

Puolitoista vuotta sitten, me levittää itseliimautuva laatat Ryhmä Jyrkempi. Asennus tuotetaan isäntä. Mutta kun katsoin, ei ollut mitään monimutkaista - työhön pystyin käsittelemään itse. Laatta alustaan ​​ei paineta, kaikki liimattu yhteen helposti ja yksinkertaisesti. Kaikki työtä tehdyn tehdä ilman liiallista roskia ja ääneen äänitehosteet. Ostamme laatta noin 600 ruplaa per neliömetri. On myös syytä aikaa ja linoleumin tai laminaatti keskimääräistä laatua. Kuitenkin minusta tuntuu, että sen tekniset ominaisuudet tämän laatan on ylivertainen "lattia" kollegansa. Lattialla muutimme huonekalut, valunut neste sitä - ja se kaikki levoton. Emme edes usko, että hinta me saada hyvä tulos!

Kun muutat uuteen asuinpaikka ongelmana lattian päättyy keittiössä. Toisaalta se näyttää olevan entisille omistajille ei jäänyt nykyaikainen laminaatti, ja toisaalta - lattia oli pyyhitty pois, ja naarmuuntunut paikoin. Koska halusimme laadukkaita, nopeasti ja edullisesti raikastavat sitä. Suosituksesta asiantuntijoiden kiinni lattiaan PVC laatta marmori väriä. Koko prosessi asennus ei ole vaikeaa, laatat litteänä ja sujuvaa. Mutta lopussa työn joudumme ongelma rajaus ja linjaus. Niinpä he alkoivat "jahdata" muuraus kulmasta, sitten vastakkaiseen kulmaan piti kiinni pieniä Epätyypillisiä. Aluksi se on vähän pettymys, mutta ongelma on ratkaistu sijoittamalla jääkaapissa nurkassa. Ja vasta sitten huomasimme, että alkuperäinen täytyy laskea, ja sitten töihin. Loppujen lopuksi ei ole ihme ihmiset sanovat: "Katso ennen kuin harppaus - leikkaa kerran ..."

Huolimatta siitä, että PVC laatat on nyt melko "nuori" viimeistely materiaali, se on jo saanut uskottavuutta markkinoilla rakennusmateriaalien. Nopeasti PVC laatat laajaa, koska sen käytännöllisyys ja halpuuden. Siksi ei ole yllättävää, jos vuosien saatossa, tällainen lattia korvaa muita, vanhempia ja vähemmän käytännön tyyppisiä lattia.

Kopioimalla materiaali on sallittua, kunhan asennus aktiivinen linkki sivustollemme.

PVC lattialaattojen arvostelua

Aikavyöhyke: UTC + 10:00

Pyydettyä aihetta ei ole olemassa.

Aikavyöhyke: UTC + 10:00

Internetsivujen hallinnointi ei ole vastuussa sisällöstä mainoksia ja tietoa, joka käyttäjät laittavat.

Vastuu tietojen täsmällisyys, osoitteet ja puhelinnumerot sisältämät mainokset ovat mainostajille.

PVC laatta - asiakkaiden arviot

PVC: n käytöstä laatta ei takaa sinulle palatsimaisen ylellisyyttä. Testitulokset hyvin ristiriitainen, mutta siitä huolimatta hän ottaa arvoinen joukossa erilaisia ​​lattiapinnoitteet. Lähin "sisarus" polymeerimateriaali on coil coating - linoleumin. Se on suunnilleen sama koostumus, mutta ei menettänyt useita puutteita:

 • estynyt kuljetus;
 • mahdottomuus korvaa kansiosan, kun kulunut tai vaurioitunut;
 • johdonmukainen suunnittelu lattian poikki.

Ja kaikki nämä "haitoista" ovat täysin poissa tutkimuksessa yhteystiedot laatta.

PVC "kakku" - kerroksellinen rakenne laatat

Huolimatta näennäinen yksinkertaisuus materiaalin, polymeerin "kakku", on valmistettu useista kerroksista, vastaava lujuus, kestävyys ja joustavuus tuote.

Rakenne laatta, jossa on alempi kerros:

 1. Pohjakerros tarjoaa kiinteään substraattiin, joka johtuu karkea pinta hyvin kiinnittyy lattiaan. Tyypillisesti, pohjakerros on valmistettu lasikuidusta tai kierrätettyä PVC: tä.
 2. Seuraava kerros varmistaa laattojen vahvuus ja pidetään ensisijaisena. Lisättyä joustavuutta sen eri pehmentimiä ja stabilointiaineita voimaa (talkki, kalsiitti, puujauho). Osa valmistajan, tämä kerros sisältää väriaineita luoda piirustuksen tai tasaisesti värillinen pinta.
 3. Kolmas kerros artikkelin - levy, jossa on painettu kuva, kuvio tai muu kuvio näkemyksiä.
 4. Suojata kuvan kulumiselta jo "sai" kakku "levitetään kerros läpinäkyvän kulutusta kestävästä PVC, joka kestää jopa runsaan käytön tuotteen toimistorakennuksissa ja laitokset on suuri kävijämääriin.
 5. Lopullinen kerros, polyuretaani pinnoite, jolla on hyvä kestävyys useita vaurioita ja kestää huomattavia muutoksia lämpötilassa.

Tämä "kakku" on kehitetty tutkimuksen mekaanisen rasituksen lattialle ja sen seurauksena, vastus materiaalin lisääntynyt kuormia.

Huolimatta näennäinen materiaalin käytön kuin lattiapäällysteen, sitä voidaan käyttää seinät ja katot. Ja kuinka vakuuttava tuottajat, et tule pettymään.

Me kaikki tiedämme hyvin keramiikkaa, perehtynyt sen etuja, ja ei ole kiirettä luopua perinteisestä käytöstä kylpyhuoneessa. Emme luopumaan teitä, sitä enemmän kyseisen materiaalin ei ole täydellinen korvaaja näille tuotteille, mutta se voi tulla laatu vaihtoehto kalliita korjauksia ja säästää huomattavan määrän rahaa ja henkilöresursseja. Voit olla varma, että hyvin valmisteltu seinäpinta, sääntöjenmukainen pinoaminen tekniikka takaa sinulle erittäin kunnollinen tulos.

2. Kattoon - helppo liimata, helppohoitoinen

Tietenkin muun tyyppisiä pinnoitteita tarjoaa parasta laatua, olla täydellinen oman talon tai asunnon, mutta ei voi kirjoittaa pois ja PVC laatat. Monissa tilanteissa haluat tehdä nopea ja budjetti korjaus, päivittää katto "turbo-tilassa" ja niin materiaali on yksinkertaisesti korvaamaton.

Saat lisätietoja eri PVC laatat ja tapaa kiinnittää erilaisille pinnoille, suosittelemme katsella videota. Ja esimerkkinä yksi valmistajien määrittää tarvittava variantti tuotteita.

Yhdessä polymeerimateriaalin, jossa on tarttuva kerros, jonka valmistaja, käytetään esineissä, jotka on kiinnitetty pintoihin erityisillä liimojen: kosketus ja dispersio.

Se on monipuolinen rakenne, ja sitä käytetään liimaukseen metallituotteiden, laatat, linoleumin, laminaatti ja muovi liima levitetään takaisin laattojen ja lattia. Kun liima-koostumus on kuiva, tehdä muotoilu. Kontaktiliimaa on kätevä käyttää pystypinnoilla ja katot. Tarpeeksi noudattaa käyttöohjeita eikä poiketa suositeltuja tekniikoita.

Dispersioliima, toisin kuin kontakti on soveltaa vain pintamaali ja laatat noudattaen muodostettuun kerrokseen.

laatta tarroja tekniikka ei kuulu niihin monimutkaisten töiden ja tarkistaa tämän, sinun kannattaa seurata videokuvaa perusvaatimukset asennus PVC-materiaali.

Tärkein laatta laatuparametrin, sen kyky täyttää vaatimuksen asiakkaita ovat kuluttajien arviot. On niitä, jotka ovat jo käyttäneet tätä materiaalia lattia tai seiniin, voi antaa tarkkoja tietoja kaikista "ammattilaiset" ja "haittoja" sen soveltamisesta.

Aloitetaan myönteisiä asioita, että kuluttajat heijastuvat huomautuksensa foorumeilla, missä, kuten tiedätte, ihmiset eivät piilota tunteitaan.

1. Raha lattiaan ei toiminut

On kiireellinen tarve tehdä korjauksia. Kaiken säädetty. Ja seinillä ja katossa, ja ovi-ikkunat, mutta lattian tai ei saa valita materiaalia. Linoleumi ei halua edes vaihtoehtona näe, laminaatti - rumpu rumpu ja vettä pelkää. Ja sitten ystäväni, voitaisiin sanoa, tyrmäsi seikkailu - PVC laatat. Kävin pro shop ja katsoi tämän "ihme". Ulkonäkö, kuten laminaatti, rakenne (kuva) on samanlainen, lähes identtinen koko. Mutta miten kestää kuorman ja muut kodin ilon, vielä iso kysymys. Siksi olen päättänyt, että nyt vain käytävällä ja kylpyhuone, jossa, jos mitään, voit nopeasti vaihtaa lattia. Ohjeen mukaan vaadittu tasaiselle alustalle ja, kuten voisi odottaa, se tuli vaneria. En tehnyt mitään muutoksia, ja nivelet ovat vuorattu mastiksi. Käytin kontaktiliima, vaikka namuchalsya hänen kanssaan, mutta tulos oli rohkaiseva - on tasainen ja melko siisti pinta. Siellä käytetään olla ongelma puhdistamiseen liasta käytävällä, jota vetää kadulta, nyt pyyhkiä kankaalla, ja taas puhtautta ja kauneutta. Tietoja kylpyhuone ja sano mitään. Sen sijaan, että jäykän kylmä keramiikka vedenpitävä pinnoite ilman riskiä liukastumisen. Mukaan käyttäneet rahaa ja vaivaa - tulos on enemmän kuin korkea.

Se on rehellinen ja monipuolinen katsaus. Uskomme, että tämä materiaalivalinta on vaikuttanut paitsi neuvoja ystävä, mutta myös itsenäinen vertailun edut ja haitat lattia. Mutta te, haluamme tarjota videota, jossa markkinoinnin ammattilaiset puhuvat ansioita PVC laatat.

Sukulaiset ja tuttavat pitkä kierretty sormensa temppeliinsä, kun kerroin heille, että liittänyt koko kerroksessa asunto PVC laatat. Useimmat neutraali lausumaa "kiinteä kemia", "absoluuttinen haitallisuus" ja "tasainen ei hengitä." Mutta nämä väitteet, olen nopeasti hylkäsi kutsumalla asiantuntijoita eri laboratorioissa testata MPC asuinalueella. Kävi ilmi kaikki on normaalia. Tietenkään pidä kylässä kota, mutta melko kunnollinen. Muuten, "toimittaja" haitallisia aineita ilmaan oli ... kaappiin, että "meteli" hänen nurkkaan ja ollut epäiltyinä. No, tarve pakkausmateriaali vedenpitävä ja se on osoittautunut käytännössä ja kauhein muoto - Yritin tulva naapureita. Yritettiin kuten vettä ylitsepursuava putken jäähdytin pidettiin turvallisesti pinnalle laatta. Kuvitelkaa kuuman veden virtauksen, perheen rievulla ja altaat ennakoiden hätäpalvelupyynnön ja rauhaa pohjasta naapureita, jotka oppivat uhkaa tuhota niiden korjaus vasta jonkin ajan kuluttua.

Kyllä, asunnon omistajalla tyydytettäisiin 100%, ja naapurit, ja nyt varmaan rukoilee hänen lattialle. Mitä muita vaikutuksia kestää modernia materiaalia, voit oppia seuraava video.

3. Aivan kuten. Täydellinen viimeistely lyhyessä ajassa

Etsimme palautetta PVC laatta internetissä, mutta järkevä vastauksia kysymyksiimme ei löydetty. Vain meni kauppaan ja osti! Valmistajan mukaan ympäristöystävällisten materiaalia, ei pelkää kosteutta ja ihmisarvoisen näyttää. Tämän seurauksena olemme saaneet paljon positiivisia tunteita. Ensinnäkin näennäisesti näyttää laminaatti. Toiseksi on erittäin miellyttävän tuntuista karhea pinta. Kolmanneksi asennetaan suoraan vanhan linoleumi ja vähällä vaivalla. Yhdessä huoneessa, vahvistetut kannen menetelmä "raitoja" toisessa huoneessa aviomies "on kehittänyt" suunnitteluprojekti - Aseta kangas "kalanruoto". Nyt emme "kattilat" ja tiedämme paljon lattia!.

On käynyt ilmi, että jotkut kuluttajia valitsemaan lattia hetken mielijohteesta, ja valmis puolustamaan päätöstä perusteltu todisteita. Erittäin mielenkiintoinen kannanotto "joulukuusi", joten haluamme tarjota sinulle videon vahvistamisesta tulos laatat tarroja vinottain.

4. Kontaktiliima - vaunun isolla kirjaimella

Ennen niiden asennusta laatta, testasimme liimaa muille pinnoille testattu sen vahvuus. Päivä vaimoni ja minä liittänyt: kahva jäähdyttimen, sneaker muoviin paneeliin parvekkeella, käsi nuket päätään, ja, huolimattomuudesta, minun jalka lattialle. Seurauksena "huliganismista", löysimme sen erityinen vahvuus ja kyky pitää lattialla pitkään. Matkatavarat koko päivän, ilman kokemusta ja osaamista, mutta huone pokleit ilman virheitä.

Ei kaikki käyttäjät ovat yksimielisiä siitä, laadukasta materiaalia. Joten haluamme johtaa ja negatiivista palautetta, niin sanotusti, pitää tasapainossa ja toimia objektiivisesti.

1. dubeet, prominaetsya, naarmu - kuluttajan painajainen

Laittaa laatta keittiössä noin viisi vuotta sitten. Yritti ensin välittämättä naarmuja, jotka ovat syntyneet "tyhjästä." Muutimme jakkara - sai merkin. Tyttäreni käytti haarukka lattialla - ilmeinen tulos. Ja kun he alkoivat siirtää huonekaluja laittaa keittiöön, niin kauhuissaan. Alle lommoja jääkaappi, altaan alta, jossa vesi vuotaa, pinnasta tulee vaalea. Testattu yms, ja jopa suosittu tapa korjata lommoja, pannulla kuumaa vettä. Ja päätimme päästä eroon kansi ja korvata sen perinteisen laminaatti jo.

toteamme puolestaan, että tyhjästä kokeet PVC haarukka ei kuulu standardin menetelmiä tuotteiden testaamiseen. Kaivamaan internetissä, huomasimme, että todellakin paras testaajat lattia ovat vain lapsia. Katso tämä video, jossa pieni taiteilija testaa hänen upouusi markkereita suoraan lattialle.

2. Kiinteä kestävä kemiallinen haju

Välittömästi sen jälkeen laatta tarroja asunnossa ilmestyi vastustuskykyisiä kemiallisia hajua. Viittaan valmistajalle palautelomakkeella sivuillaan. Ne ovat ensinnäkin alkoi "synti" on kontaktiliima. Olen testannut tämän hypoteesin, liimaa paperin ja antoi hänelle aikaa jähmettyä. Haju ei ollut prosessin alussa tai sen jälkeen. Jälleen, valmistajalta. He lähettivät minut kauppaan, olettaen että olen myynyt tai nekonditsiyu tai väärennetty. Seurauksena kampanjoita se osoittautui - tehtaalta tuli myyntiin Frank avioliitto. Julkaisimme koko erä tehty rikkomisesta tekniikkaa. Ja missä nyt kävellä näillä neliökilometriä PVC? Päiväkodeissa, sairaaloissa, terveyskeskuksissa? Se huoli kuluttajien terveyttä! Rahaa palautetut tavarat, mutta aikaa ja hermoja eivät kestä.

3. Liian lattia budjetti

Aiemmin keneltä vain kuullut, että PVC laatta pilaa ulkonäköä asunnon. Kuka voisi niin pian kuin mahdollista, päästä eroon määrätyn ratkaisun rakentajia. Ja nyt jälleen puolelta mainonta noin luotettavuutta. Conspiracy tuottajat ja myyjät? Tyttöystävä "johti" tyhjäkäynti argumentteja markkinoijat ja liittänyt "muovi" isossa huoneessa. Se on aivan kauheaa! Huone muuttui valtion omistama laitos, tietyn haju ja tarkoituksenmukaista ympäristössä. Kesti vain kuuden kuukauden kokeilun, päättää repäistä laatta ja korvata sen jalompi materiaali.

Olemme rehellisesti yrittänyt löytää internetistä videomateriaalin kuvaava PVC laatta ongelmia, mutta ei havaittu, että samankaltaisia. Ehkä se todella on salaliitto valmistajat?

4. dispersioliima tai koettelemus

Oletko koskaan yrittänyt liimata taustakuva kotitekoisten liimaa? Jos kyllä, niin olet perehtynyt kaikkiin kourissa luomisen. Taustakuvia lipsahdus, liukumäki ja pudota pienimmänkin kosketuksen. Samoja asioita, joita esiintyy käytettäessä dispersioliima laatat. Aluksi hän ei halua kuivata materiaalia ja "purjehti" pinnallaan kiinnittämättä mahdollisuuksia. Sitten liimaa jäätyi eikä en halua "elvyttää", vaikka lämmitetty. Uupunut hävyttömän pilaantunut kerros, hermoja ja onnistui pudota kolme kertaa. Nyt heidän tehdä palkansaajien - ohitamme.

On vaikeaa, että vastaus tähän "ääni" levoton ihmisiä. Voi todella päästää asiantuntijat toimivat paremmin

Yhteen tulokset arvostelut

Jotta voit kunnolla arvioimaan mahdollisuutta laatat, määrätä tarve sen käyttöön, esitämme pöydän kanssa "ins" ja "out" materiaalia. Sinulla on oikeus valita oma lattia, mutta me vain kerätä tosiasioita ja kuluttajien arviot.

Aloitimme artikkelin ominaisuuksiin PVC laatat epäselvyyttä, ja haluamme tämän lopettaa. Päätös hakemuksesta lattiapinnoitteen on suorassa suhteessa odotuksiin ja mieltymykset. Ei ole tarpeen tarkastella tätä kamaa korvaamisesta kokonaan muut lattianpäällysteet, mutta ei voi kieltää sen selviä etuja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

30 − 27 =