PVC-lattianpäällyste

Omistajan ainutlaatuisia ominaisuuksia - PVC lattiapinnoite

Linoleum on aikamme - tämä ei ole tavallinen näytteet, jotka vielä muutama vuosikymmen sitten asetettiin lattialle lähes kaikki asunnot kerrostalot. Nykyään PVC lattiapäällysteet ovat hyvä kestävyys ja laaja valikoima sovelluksia, tuottamina ainutlaatuinen tekniikka kiinteiden ja ympäristöystävällisen komponentteja. Valinta vastaavat lattianpäällysteet liittyy useita tekijöitä. Näitä ovat paitsi ominaisuudet tilojen, mutta myös tarpeita omistajien herkkuja sisustukseen, paksuus niiden lompakot ja niin edelleen. Tässä tärkeää asemaa yksinkertaisuus hoidon tuotteen ja sen kestävyyttä.

Pintarakenne pinnoite PVC jäljittelemällä luonnon materiaaleja, paitsi sen ulkonäköä vaan myös kosketusnäyttö, jonka avulla voidaan tyydyttää vaativimmankin odotukset asiakkaiden vaatimuksiin.

Tärkein ero PVC-pinnoite - ei ole vain rakenne ja ulkonäkö, mutta myös sen koko. Paras valinta on ajankohtaista näytettä muodossa laatat.

Seuraavat komponentit, joita käytetään materiaalin valmistuksessa:

 • PVC ottaa termoplastisuutta;
 • pehmentimiä, joka antaa tuotteelle joustavuutta;
 • väriaineet;
 • inerttejä täyteaineita;
 • stabilointiaineita.

Lattiapäällysteen koostuu seuraavista kerroksista:

 • Pieni- ja - on lisätä erilaisten materiaalien PVC.
 • Kerros, jolle tulostus levitetään vetämällä.
 • Viimeinen kerros - läpinäkyvä PVC-kalvo. Paksumpaa se on, että tuote on kulutusta kestävä.

Päällyste voi olla eri paksuus, joka riippuu suurelta osin sen vahvuus.

Moderni tyyppi lattiamateriaali

Kantaja-ala jaettuna PVC pinnoite:

 • Kotimaisessa - sillä on eniten värejä ja tunnettu suuren liikennetiheyden.
 • Kaupallinen - on hyvä kestävyys ja pitkä ajanjakso, jota käytetään julkisten paikkojen.
 • Semi-kaupallinen - käytetään huoneissa keskimääräinen kuormitus.
 • Special - sopii joissa on erityisiä vaatimuksia lattia, nimittäin, sähköiskun tai tulipalon.
 • Modulaarinen - uutuus kotimarkkinoilla, joka houkuttelee ostajia nopea ja helppo asennus.

Lattiapinnoitteet PVC rakentamisen markkinoilla esitetty laaja valikoima. Ne ovat suosittuja kuluttajien ansiosta lukuisia etuja. Joukossa:

 • korkea lujuus;
 • hygienia;
 • lahonkestoa;
 • korkean tason melun vähentäminen;
 • laaja valikoima värejä;
 • helppo kuljettaa ja helppo pinota;
 • kohtuulliseen hintaan;
 • kosteudenkesto;
 • korkea kulutuskestävyys, nonsusceptibility muodonmuutos ja mekaanisilta vaurioilta.

Sex kuntosalilla

Syntyminen viime vuosina alkuperäisen suunnittelumalleja, jotka jäljittelevät tekstuuria luonnon materiaaleja, on johtanut kasvun suosio tuotteiden lattianpäällysteet asuintiloja. Outdoor PVC-tuotteiden muodossa laatat voidaan asentaa missä tahansa järjestyksessä, yhdistelemällä eri värejä, joka on myös syytä huomata, kuinka ihmisarvoa materiaalia. Lisäksi pinnoite voidaan helposti leikata, niin että voimakas halu, voit jopa suorittaa monimutkaisia ​​applikaatio silmiinpistävä yhdistelmiä lattialle. Lattia PVC voidaan myös käyttää viimeistely materiaalia seiniin tai kylpyhuoneen koristelu huonekalujen pinnat. Kuten mikä tahansa muu materiaali lattia, PVC laatta on joitakin ominaisuuksia, jotka pitäisi varoa:

 • Materiaali ei ole sopiva pino kiukaan, koska se on alttiina korkeille lämpötiloille.
 • hoito pinnoite olisi toteutettava ilman työkaluja, jotka kykenevät liukenemaan PVC.
 • Jos lattia tehdään perusteella kudosta, se ei ole suositeltavaa antaa kosteassa ympäristössä.

Verrattuna muihin pinnoitteet PVC lattialaattojen on yksi kaikkein taloudellisin vaihtoehdoista.

Sen kustannukset riippuu koosta, lajike ja materiaalin valmistajan. Ostaja on helppo vertailla hintaa ja laatua. Kotimaan peitto on halvin, kun taas etenkin - kallista.

Liukumaton PVC StreetFloor

Lay PVC-matto on paljon helpompaa kuin mikään muu. Mutta koska jokainen rakennusvaiheessa tai korjausta, tämä prosessi vaatii tiettyjä taitoja. Siksi on suositeltavaa antaa pinoaminen asiantuntijoita, joilla on kokemusta tämän tyyppisen työn. Koska vain kun kyseessä on ammattimainen asennus kattaa pidentää valmistajan takuun. Jos et vielä ole päättäneet tehdä kaiken itse, niin seuraavia vaiheita on noudatettava.

Alustan on oltava täysin tasainen, kuiva, puhdas ja kestävä. Paras linjaus vaihtoehto - se on itsetasaava Lattiatasoitteen tai betonia.

Se on ehdottomasti kielletty luoda uusi kansi vanha. Lisäksi on mahdotonta antaa PVC materiaalia suoraan vanhan maalin tai asfaltin kerrosta. Se ei ole suositeltavaa käyttää sulkukannen ja eri lämmittimet.

Sovitettaessa PVC-materiaali on laajentaa jopa kuvio. Jos seinä on tasainen, pinnoite olisi säädettävä niin, että se on välittömästi sen vieressä. Muissa tapauksissa, materiaali asetetaan limityksellä seinälle muutaman senttimetrin.

Kattavat allas

Ja prirezki ulkonurkissa tarvitse painaa lattiapäällysteen sijoittaa lattian ja seinän yhteisiä, ja sitten tehdä leikkaus, jossa on pieni "rajat" alareunassa kulman seinää pitkin lattialle ja materiaalin liuottamiseksi kädessä. Sillä prirezki sisänurkkauksia olisi asteittain leikata kulmassa vinosti kuorikappale, yhdensuuntainen lattian, kunhan se ei sijaitse tarkasti nurkkaan. Rajata reunan, sinun täytyy painaa materiaaliin käsin seinään ja piirrä merkki mutka PVC kattaa ja hitaasti leikkaa ylimääräinen veitsellä, jolla tuote seinään lastalla tai rautatien.

Lattia on tarjolla pitkään, olisi täysin liimattu perusmateriaali, riippumatta lattiatilaa. Voit tehdä tämän seuraavasti:

lokasuoja lattia

 • Kertainen kolmasosa tuotteen ja liiman levitys pohja koostumus seuraten valmistajan ohjeita.
 • Hitaasti laittaa takaisin paikalleen, katsella, että jäljellä olevat ilmakuplat eivät muodosta.
 • Harjoittaa puhdasta päällyste rulla, painamalla sitä sileän ja yhtenäisen liimaus.
 • Samoin toistaa operaation seuraavan lehden tarkkailun kohdistuskuvion.

Nykyään lattiapinnoitteet PVC ovat edullisin vaihtoehto, jonka kautta voit unohtaa korjaus ja uusiminen materiaalin. Lisäksi asennus tämä tuote on yksinkertainen eikä vaadi useita työkaluja, mutta myös jos haluat käsitellä tällaista työtä, jokainen voi. Jos päätät käyttää tällaisia ​​kattavuus, saat akustinen mukavuus missä tahansa huoneessa, sillä ainutlaatuiset suoritusarvot pinnoitteen puhuvat puolestaan.

Munivat lattiapinnoitteet PVC

Ehdotti äskettäin rakennusmarkkinoilla PVC lattiapinnoitteen sen maailmanlaajuiseen suunnitteluun, ominaisuudet ja hinta kilpailu huiput tässä segmentissä, laminaatti ja linoleum.

PVC-päällysteitä paremmat ominaisuudet linoleumin ja samankaltainen ulkonäkö keraamiset laatat. Muovi lattia on liimattu valetaan, puu- ja muiden päällysteiden, on tärkeää sileä ja puhdas pinta hiottiin. PVC lattia ei ole rajoituksia valinnassa värit laattojen noudattaneet ideoita.

Tyypit ja ominaisuudet PVC lattiapäällysteet

Muovi lattiapäällyste valmistetaan rullina tai neliön ja suorakaiteen laatat. Rakenteelliset tuotteet valmistetaan monikerroksinen ja monoliitti, yksikerroksinen ja soveltaminen muovi on lattialla on jaettu asuin-, liike- ja erikoistuneita.

Lisäksi synteettisiä komponentteja tietyntyyppisiin tuotteiden PVC lattia luonnon mineraaleja käytetään.

Tämä pinnoite on kätevä, koska se on mahdollista yhdistää laatat eri värejä ja kuvioita

PVC-pohjainen lattianpäällyste lattia- kerroksen polyvinyylikloridia pehmittimien, antaen jäykkyys ja sitkeys laatta. Edellä pohjakerros on koristeellinen kerros, värjätty tai kuvioitu, ja suojaava pintakerros laminoidaan polyesteri, jolla on suuri kulutuskestävyys.

Emäksisissä profiloitu substraattikerroksen, joka tarjoaa laatta vakautta.

Termoplastinen polymeeri valmistetaan yhden kerroksen suoritusmuodossa, se koostuu kokonaan PVC suojaavalla laminointiliimakerros polyesteriä. Päällysteen PVC-materiaalikerros on homogeeninen ja ei muuta väriä laatat ylemmän kerroksen kulutusta.

Kvartsvinilovaya laatta, koostuu 5 kerroksesta, tunnettu siitä, että läsnä PVC laatat ja joka koostuu kvartsihiekkaa sideainekomponentin - kvartsvinil. Tämä kerros antaa laatta lujuus, akustinen eristys ja kosteuden kestävyys, ja se on 80% tuotteen tilavuudesta.

Ominaisuuksia, jotka luonnehtivat tuote PVC ja kvartsvinila:

 • Materiaalin tiheys on 1,18-1,3 g / cm 2;
 • vetolujuus 10-25 MPa;
 • 6 puristuslujuus - 10 MPa;
 • staattinen taivutuslujuus on 4-20 MPa;
 • Brinell-kovuus 110-160 MPa;
 • sitkeys 7-15 kg / cm 2;
 • lämmönjohtavuus 0,12 W / m * K;
 • 1 0,0% kosteutta;
 • Vaimennus 19 dB;
 • 32 luokan kestävyys.

Paitsi valmistus perinteinen versio PVC lattialaattojen paneeli valmistetaan yhteyden toisiinsa tappi ura järjestelmä sijaitsee kehä laatta ja lukitusjärjestelmien Klikkaa ja Lock, samanlainen laminaatti laatta.

Laadun PVC lattia parempia linoleumi ja verrattavissa joitakin ominaisuuksia laminaatin.

Kun valitset lattia, ja samaa korkeaa laatua suorituskyvyn tuotteen hinta tulee tärkeintä.

Aloilla soveltaminen lattiapäällysteen tuotteiden tuntomerkkejä käyttää riippuen taajuuden käytön ja kuormituksen lattia PVC.

 1. Tuotteet kotikäyttöön; Näihin kuuluvat yksikerroksinen ja monikerroksinen PVC-levyt, joilla on parantunut estetiikka, mutta matalan intensiteetin toiminta: asuinalueella keittiö, eteinen ja terassi.
 2. kaupallinen käyttö paneelin; Näitä ovat polyvinyylikloridi ja vinyyli laminoitu kvartsi tuotteita, joilla on tehostunut suojaava pintakerros, joka lisää kulutuskestävyyttä. Tässä huoneessa, joiden keskimääräinen käyttöaste: pieniä kauppoja, viihdettä klubeja, lastenhoitomahdollisuudet.
 3. Teollisuustuotteille; Näitä ovat monikerroksinen kvartsi vinyyli laatat suurennettu pohjakerros kvartsvenila ja suojaava kerros polyuretaania. Tämä pinnoite lisääntynyt lujuus ja kulutusta kestävä mekaaninen usean tonnin kuorma ja absorboi melua ja tärinää. Sitä käytetään kaupoissa, liikuntapaikkoja, varastot, konserttisaleissa.
 4. Kvartsvinilovaya laatat, kiitos ympäristöominaisuudet, käytetään lattia huonetta kodeissa ja päiväkoteja taata käytössä vähintään 25 vuotta.

Kun vaihdat lattiapäällyste selvittää, mitä tehdä vanhan. Jos vanha pinnoite on hyvässä kunnossa eikä vahingoita pinta on sileä, lattia PVC liitetään vanhan, esipuhdistettu epäpuhtauksista.

Jos vanha lattia on rikki ja geometria pinta vaurioituu, ennen antaa muovilattia vaaditaan pitämään pohjaan vanhan lattian tehty betonista tai puusta tarkistamista, ja sitten korjata.

 1. Purkaa vanhoja betonialustalle lattiapinnoitteen substraatti ja eristekerros.
 2. Tarkista betonilattia ja vahingoittaa vaakasuuntaisuus. Pienin poikkeama vaakasuorasta pinnasta betonin ja puute aiheuttaa vakavaa haittaa epäkohtien poistamiseksi itsetasaava lattia. Vikoja, joita ei voida poistaa itsetasaava Lattiatasoitteen betonin poistamiseksi.
 3. Lattialla noudattaen litistetty betoniperustusta vedenpitäväksi ja eristyslaatan joka sulkee höyrynsulkukalvo. Päällyskalvo asentaa aluslattian kosteutta lastulevyt.
 4. Loimme valmistellun pohjapäällysteen polyvinyylikloridi.
 5. Puulattia tarkistaa läsnäolo lahon, halkeilua, loimitus ja sukuelinten kiskot viiveellä. Levyt ja palkit muuttaa vika, niin lattia levyt kutistettavassa poistaa raon. Jälkeen tasoitus pinnoite prostragivaem, poista väärinkäytöksiä ja maalin. Puhdistettuun ja tasaiselle pinnalle pohjamaalattu.
 6. Valmisteltuun alustaan ​​muurattiin laatat PVC.

Valitsemalla laatta PVC-pinnoite alkaa tutkia ominaisuuksia materiaalin todistuksen ja saada tietoa tuotteen valmistajalta.

Valitsemme värit ja kuviot lattiapaneelien yhdistettynä sisätilojen korjattavaksi.

Laskemme paneelien määrää vaadittu, joka perustuu lattiaan ja ruudun koko. Ostaessaan laatat laskettu tilavuus kasvaa 10% menoja kokoonpanon aikana tuotteiden ja mahdollisia viallisten levyjen käytössä.

Ennen asennusta laatta ajautuu huoneeseen, jossa lattia tehdään korjauksia, ja seistä päivä akklimatisaatio.

laatoitus suorittaa piirustusten mukaan, päässä huoneen. Ohjata geometria käyttäen laser-tasolla. huoneen keskellä löydämme lävistäjien leikkauspiste. Keskustan läpi pitää samansuuntaiset seinämät kahden keskenään kohtisuorassa riviä, jotka muodostavat 4 suorakulmioita.

Ensinnäkin luoda laatta keskustassa, ja vasta sitten reunat seinien jossa laatta leikataan

Paneeli on sijoitettu sarjaan kunkin suorakaiteen muotoisen, vähitellen täyttämällä lattiapinnan. Seinät lattia, jos ei täysin sovi, laatta leikattu.

Paneeli on liimattu dispersioliima yhdiste. Liimaa levitetään hammastetun lastalla insertit A1 - A2 lattiapintaan nopeudella 350 g kohti 1 m 2, 10 minuuttia tartuntalujuus liima talteen, vahvistettuja paneeli.

Suorakaiteen paneelit on pinottu lattialle pitkää sivua pitkin huoneen, ja neliön laatat - huoneen poikki. Tämä järjestely mahdollistaa tuotteen piilottaa nivelet luonnonvalossa ja lattia näyttää massiivista. Lisätietoja asentamisesta liiman päällä nähdä tässä video:

Laatat on sijoitettu lähelle toisiaan ilman aukko, ilman laajeneminen väliin jätetään rako lattian ja seinän, koska lämpötila vaihtelu mittojen muutos ei tapahdu paneelit.

Laatat liimalla reuna on helpompi asentaa

Pinoamisen jälkeen paneeli lautaskiekkojyrän huoneen keskellä seinään, puristamalla mahdolliset ilmakuplat kanssa ylimääräinen liima. Ylimäärä suulakepuristettu liima poistetaan kastetulla kankaalla etyylialkoholia.

Lattianpäällysteet tuotetaan itseliimautuvalla kerroksella alareunassa, joka mahdollistaa pinoamisen paneelien ilman liimaa, mikä vähentää asennusaikaa. Asennustyöt pystyy suorittamaan työntekijälle, jolla ei ole ammattitaitoa, mutta on tärkeää, että pohjapinta pysyi tasaisen ja puhdas.

Liimaus paneelit yhdisteen tapin ura yksinkertaistaa asennusta prosessi. Se ei tarvitse painaa levyt tiiviisti toisiinsa, ja laser taso tarvitsee vain alussa kokoonpano käyttämällä aksiaalisen sukupuolen mukaan.

Kokoamisen jälkeen pinottu pinnoite valssataan ja ylimääräinen liima poistettiin. Lattiapinnoite PVC valmistettu lukitusjärjestelmällä Osoita Lukko ja kootaan ilman liimaa kelluvassa muovilattia. Lisätietoja laatoitus tämä video:

Kokoaminen kansi alkaa seinästä vastapäätä sisäänkäyntiä huoneeseen. Useita paneeleja sopivat tiukasti seinään ilman rakoa. Myöhemmät rivit aiotaan korvata edellisen niveliin paneelien rivit eivät ole yhteneväiset.

Lattian hoito PVC heijastuu sääntöjä valmistajan ohjeiden:

 1. Pyyhintä päivittäin pölynimuri pehmeällä harjakset.
 2. Päivittäinen märkäpuhdistukseen märkäimurit tai moppi rag.
 3. Liiketiloihin päivittäinen märkäpuhdistuksena avulla pyörivän koneen ja neutraalilla pesuaineella.
 4. Määräajoin saattamisen erityisellä keino polyuretaanimaalisarja kiilto kiiltävä pinnoite.

PVC lattiapäällysteet, kiitos positiivisia ominaisuuksia: voimaa, hylkii kosteutta, äänieristys ja muotoilun innovaatio on tunnustettu monet kuluttajat, ja kilpailukykyinen hinta tuote auttaa lisäämään osuuden lattianpäällystemarkkinoiden.

Muuttamisesta vinyyli lattialaatat

Valinta lattia - vaikea tehtävä. Sen on oltava luotettava, kestävä, kaunis, liukumaton, kestävä. On myös toivottavaa tehdä helpoksi asentaa. Kaikki nämä edellytykset täyttyvät PVC laattalattia.

Mikä on PVC (vinyyli) lattialaatat

Ei niin kauan sitten ilmestyi markkinoille on toisenlainen PVC päällysteet - vinyylilaatoilla. Se on hieman samanlainen hyvä linoleumin (siis toinen nimi - linoleumin), mutta tuotanto tekniikka on tunnettu eräänlaisena vapautumisen. Tämä materiaali leikataan suorakaiteen tai neliön voidaan liimata tai ilman emästä. Hänellä on enemmän kuin yksi nimi - Tile LVT (LVT) - lyhenne sanoista nimi Luxury Vinyl laatta. Muotoilun tai taiteen laatta - se on selvää - out neliön tai suorakaiteen luoda tekijänoikeuksia lattiapinnoitteet.

Värit PVC lattialaatat paljon

Tuotteen muoto oli niin mukava, että on yleistymässä nopeasti markkinoille. On helpompi sovittaa, on edullisempaa. Ei niinkään hinta - se on juuri sitä mitä on korkea (tasolla kaupallisia-luokan linoleum), mutta siinä mielessä, että romu pysyy vähintään - vähemmän kuin linoleumilla. Tässä ja erinomainen suorituskyky on salaisuus sen kasvava suosio.

PVC-laatta lattia, joka koostuu vinyyli hartsi, johon lisättiin stabilointiaineita, pehmittimiä, joskus - täyteaineita (antamiseksi erityisiä ominaisuuksia tai erityisiä esiintyminen). Kuumenna seos puristettiin. Saatu materiaali on suuri tiheys, mutta on edelleen joustava ja taipuisa.

PVC laatta koostuu useista kerroksista:

 • Kaksi peruskerroksen.
 • Kalvo on kuvioitu.
 • Suojaava kerros läpinäkyvää PVC: tä.
 • Kulumiskerros polyuretaania.

Rakenne PVC lattialaatat

Koostumuksessa, on kaksi tyyppiä linoleumin laatat: vinyyli ja kvartsvinilovaya (kvartsi vinyyli). Toinen vaihtoehto on kalliimpi, mutta on tiheämpää, joilla on suuri kulutuskestävyys.

Pinoamalla menetelmä on PVC-laatta lattia itseliimautuva emäs, on tavallinen (asentamiseksi toisen tyypin edellyttävät liima). Lattia viimeistely tämän tyyppistä materiaalia liimataan takaisin takaisin tasaiselle, puhtaalle pinnalle. Tällä menetelmällä asentamiseksi lattiapäällysteen muodostaa monoliitin emäksen kanssa.

On laatat lukot - mekaaniset ja liima. Elementit on liitetty toisiinsa lukot, ja itse päällysteen saadaan liity substraattiin. Tämä vaihtoehto on nimeltään "kelluva" lattia.

Kuten linoleumi, PVC lattialaattojen on luokiteltu asteen kuorma:

 • Luokka 23-31 sopii huoneissa on pieni kävijämäärä. Se voi silti kutsua kotitalous. Linoleumlaattoja tässä luokassa ovat edullisimmat, paksuus on 2 mm, ja ei ole kovin paksu suojakerros. Sellaisissa päällyste voi käyttää huonekalujen pyörillä.

Jos tarvitset hyvän lattia - vinyylilaatoilla yksi vaihtoehto

Missä tahansa luokkien värivaihtoehtoja ja kuvioita on hyvin laaja. On jäljitelmä luonnon materiaaleista - puusta, erilaisia ​​kivi, jne, on tavallinen, koriste lisäyksiä, ja ilman niitä. suorakulmainen muoto esiintyy useammin, ja eri sivujen pituudet, on neliöitä. Laatikot on valmistettu "puun alla" on useimmiten jäljittelevät tai parketti puulattia, mutta neliöt ovat yleisempiä tavallinen. Näistä kerätä mielenkiintoisia paneelit.

Kun valitaan luokan on samanaikaisesti näkyviin paksuus suojakalvon. Kuin se on paksumpi, pinnoite kestää kauemmin. Optimaalinen valinta asuntomarkkinapaikan - laatta paksuus 3 mm, paksuus suojakerroksen - 0,3 mm.

Perusominaisuudet vinyyli lattialaatat, olemme kerätty arvostelut mestarit (ja rakastajattaria) lattiapinnoitteen. Plus, se oli paljon:

 • Helppo asentaa. PVC laatta puheenvuoroa minkäänlaista on helppo asentaa, vaikka tämä on liimattu. Asennuksen aikana ei tarvitse tehdä kaikki huonekalut ulos huoneesta niin vedettäessä linoleumi. Voidaan siirtää yhdellä puoli, sitten siirtää kaiken sen pohja jo.
 • Suuri päällysteen lujuus. 10 selostuksia, vain yksi on sanottu, että pinnalla näkyvät pieniä halkeamia (kun luistavat ja jääkaappi paikassa, jossa on ruokapöytä).
 • Tiiviys ja helppohoitoisuus. Älä pelkää, että vesi irtoa - oikein lattia asennetaan tiukasti. Pesu voi olla millä tahansa tavalla. Ainoa asia, joka oli huomauttanut, että helpotus laatat (joka paitsi jäljittelee puu piirustus, mutta myös sen koostumus) pitäisi pestä pitkin maastoa. Muuten lovi tukkeutunut pölystä. Mutta todettiin, että hoito PVC lattialaatat on paljon yksinkertaisempi kuin laminaatin ja linoleumi (vähemmän "keppi" pölyä).

Vinyyli lattialaatat näyttää mallikas

Yleensä lähes kaikki yksimielisesti julistaa, että PVC lattialaatat parasta, että heillä oli toistaiseksi. Ja "ennen" oli laminaatti, linoleum, keraaminen laatta, joku jopa lattia. Haitat ovat myös kerätään näitä arvosteluja. He osoittautui ei niinkään:

 • On kyse uudesta, joten on epäselvää, miten se käyttäytyy pitkällä aikavälillä. Vanhin Review - 5 vuoden käytön.
 • Kvartsvinilovaya laatat hyvä suojakalvon maksaa paljon.
 • Kattavuus on edelleen luonnotonta.

PVC laatta lattia, niistä jokin liimalla lukko

Kuten näette, se on todella hyvä vaihtoehto. Sopii kaikille alueille - tekniset, asuin-, monimutkainen käyttöolosuhteissa.

Ominaisuus itsessään tehdyn vinyyli laatta - ei kovin monimutkainen prosessi, mutta vaatii tarkkuutta. Erityistä huomiota tehdyn kahdessa ensimmäisessä rivissä, jotka sitten tuetaan kaikille muille. On myös ero tekniikka liimaamalla vinyyli laattaliima, itseliimautuva tai annetun lukot. Mutta on olemassa yleiset vaatimukset. Huomioon kaikki kysymyksiä yksityiskohtaisemmin.

PVC lattialaatat voivat olla neliön

Toimiakseen täytyy kunnon joukon työkaluja, mutta ne ovat edullisia, monet ovat taloudessa. Joten tarvitset:

 • Mittari teräs hallitsija. Hänen luokseen takana keppiä muutaman palan kaksipuolinen teippi. On välttämätöntä, että hän "ei mennä". Ja että nauha ei ollut kovin tahmeaa, ripottele sen multaan jne gisom
 • Paperi- veitsen vaihdettavilla terä. Veitsi on hyvä ja kätevä pidike terien parempaa terästä, itse teriin - vahva ja terävä.
 • Jos valitsit linoleum lattialaatat, joka on liimattava tarvitsemme lastan kanssa hieno hammas. Työkalu munivia keraamisten laattojen ei toimi - "hammas" olisi kolmio ja muutaman millimetrin korkeuteen. Jos tämä ei löytänyt, ostaa tavallinen, tiedosto terän tekemään tarvittavat leikkaukset - 1-2 mm.

Vinyylilattia paneelit olisi liimattu erityistä liimaa

Toinen hyvä idea olisi saada hiustenkuivaaja rakennuksessa. Vaikeissa paikoissa - kuljettaessa putket - laatat helpompi leikata kun se lämmennyt. Sitten se ei ole vaikeampaa kuin leikata kotitalouksien linoleum. Lämmin up voidaan rakentaa hiustenkuivaaja. Lämmitetty laatta viilto, kietoa putken, leikkaa pois ylimääräinen.

Vaikka linoleumi laatta tiheä, suora leikkaus helposti. Jos tarvitset leikkaus, joka ei liittynyt reunaan laattojen työtä. Viettää terän lujasti etupuolella, taivuttaa sen viillon sivuston, loput dorezaete veitsi pitkin taittolinjaa.

Leikkaa laatta PVC-matto tavallinen veitsi, sitten tauko

Jos leikkaus olisi sujuvaa - telakoitavaksi viereistä levyä tarvitse lausua nauhalle - että hän ei liiku. Tässä tapauksessa se joutuu vähentämään kaikkea edestä. Kerrankin näin ei tehdä, vaan koska linja ei liiku, on mahdollista järjestää terän kaksi tai kolme kertaa.

Lay vinyylilaatoilla lattialla voi olla omillaan. Tärkeää on, että maa on asianmukaisesti valmisteltu. Sen täytyy olla sileä, puhdas, kuiva ja kova. PVC-kerros voidaan laatoitus konkreettisista tie tahansa, vaneri, lastulevy, SSB, kipsi kuitua ja muita vastaavia materiaaleja.

Betonilattialle ja tasoite on varoitus. Jaaritus DSP on liian löysä ja riittämättömästi kova. Alle vinyylilaatoilla on parempi kohdistaa itse tasoitus seos Kipsimäisten. Se on helppoa ja ei ole kovin kallista, mutta tulos on erinomainen.

Toleranssin laattojen PVC - 2 mm metriä kohti

Kun asennat vinyyli laatta puulattia, sen dub 12-15 mm paksu vaneri. Voit GVL tai OSB. Kaikki kiinnikkeet on hukkunut, reiät peitetty maahan takki. Myös shpaklyuyut väliset liitokset levyjen (älä unohda Laudat on laajennus ja pitää nivelet 2-3 mm - kompensoimiseksi lämpölaajeneminen). Sillä kitti nivelet on parempi käyttää akryyli rappaus - se on joustavampi ja sileä, se on parempi liimaa laatat säilytetään. Yleensä puulattia ei kannata laittaa laattaliima ja kelluvat - tahansa lukon (mekaaninen tai liimaa). Vähemmän todennäköistä, että jossain vspuchilis pinnoite johtuen suuruuseron lämpölaajenemisen.

Viimeinen vaihe valmistamiseksi perusta - kyllästys sopiva maaperään. Pohja on vielä voimakkaampi väheneminen ja tasaantuu imukyky tulee vähemmän liiman kulutusta.

Toinen erittäin tärkeä, että maa oli kuiva. Sen kosteuspitoisuus ei saa ylittää 5%. Mitata sitä erityisen välineen, mutta sitä ei ole kotitaloudessa. Joten se oli tekemistä improvisoitua keinoin. Ota pala polyeteeniä ilman reikiä ja maalarinteipillä. Ilmatiiviisti polyeteeni nauha liitetään alustaan ​​(reunan useita kerroksia) ja kohti päivässä. Päivä tuli myttyyn ja koetin sisäpuolella. Jos kondenssivesi ole, kaikki on hyvin - lattia on riittävän kuiva aloittaa tehdyn PVC laatat.

Laatiessaan PVC laatat tehdään omin käsin ja käytät "lankku", jotka jäljittelevät puuta, kokemusta vastaavalla materiaalilla ei, parempi aloittaa yksinkertaisin järjestelmä - offset. Tämän asennuksen menetelmä on parempi, jos siirtymä on mielivaltainen - ei näkyviä saumoja. Tähän järjestelmään on vain tärkeää, että liitokset "levyt" väli oli vähintään 15 cm annettu menetelmä on myös edullinen -. Leikkaa pala viimeinen elementti sarjassa voi olla lähtöaineena ram seuraava (tai yksi, jos yhteinen saadaan lähemmäksi 15 cm). Muita yleisiä vaihtoehdot ovat offset - 1/3 ja 1/2 hallituksen pituudesta. Tällöin vanomaisiin uomiinsa ja jaksotetaan nivelet.

Kaikkein yksinkertaisin, mutta tehokkaita tapoja muninnan vinyyli lattialaatat

Tällä menetelmällä layout on tyypillisesti nauhojen pitkin pitkä huoneen seinään. Käytettäessä mykkä PVC laatat, ulkoasuja alkaa keskeltä. Määrittämään sijainnit alkaa kaista on keskellä huonetta. Sitten sen läpi, yhdensuuntaisesti seinät, linjan pitämiseksi. Tehdä sen käyttämällä maalilla johto tai hallitsija ja kynä. Tällä linjalla suunnattu laskemme kaksi ensimmäistä riviä vinyyli laatta, yhdistämällä se reunan laatat. Toisaalta layout menetelmät vaikeampaa - on tarpeen laskea, juoni, ja se ei ole helppoa.

Käytä erityistä liimaa - liimaamiseen PVC-pinnoitteiden. On olemassa kahden tyyppisiä koostumuksia: liimaa ja vahvistamisesta. Mikä on liima tietää kaikkea, ja se on noin vahvistamisesta tasalla, mutta vain harvat. Tämä koostumus on tunnettu siitä, että kuivuu kiinteään tilaan. Kun se kuivuu, pinta jää tahmea aine samanlainen kuin se, joka nauhassa. Hyvin tämä menetelmä on se, että päällyste voidaan kiinnittää irrottamaan toistuvasti. Samalla hän myös näyttää tahmea teipillä koostumus. Myttyyn PVC laatta korjata helposti, vaikka huomattavan pitkä (useita vuosia tai vuosikymmeniä). Tässä tapauksessa siirrä kansi istutettu fiksaatio, et voi: sivuttaissiirtoa ulkopuolelle. Myttyyn juuri kun vetää reunaan laatta ylös.

Asentamiseen PVC lattialaatat käyttämällä erityistä liimaa

Ei ole väliä mitä tyyppistä liimaa valitset. On tärkeää tehdä se sopii liimaukseen PVC päällysteet ja ei ole päättynyt.

Liima levitetään tasaisesti kuiva ja puhdas pinta pitkin nauhan piirretään lattialle. Leveys liimanauhan - pinoamista kaksi laatat, jos ne ovat pitkiä ja kapeita, pituus - jopa huoneen. Liiman, se jaetaan lastalla ja hieno hammas. Ei pitäisi olla mitään paljaita kohtia tai lätäköitä. On välttämätöntä saavuttaa tasainen jakautuminen. Jos ohjeet liima, sille on annettava aikaa kuivua - eteenpäin. Jos ei - voidaan korjata.

Miten hakea liima munivia PVC lattialaattojen

Ensimmäinen rivi yhtyä laittaa yksi reuna tiukasti mukaan vedetyn viivan. Kun liiman levittämistä, yritä mustamaalata sitä, muuten voit laittaa vino. Laid ensimmäinen laatta rauta kädet, ajo ilmaa ulos materiaalista. Tehostamalla jalka on vahvistetut laatat, esittää seuraavan, tiiviit yhteinen. Tuoreeltaan säädetyn lankku liimaa pala maalarinteippiä noin 10 cm pitkä. Sitä pinottu laatat kiinni noin puoli, vetää häntä tiukasti koodin ja korjaa nauha. On siis olemassa mahdollisuus siirtää laatat. Kiinnittämällä se on raudalla, karkottaa ilmaa. Toista seuraava. Kun tehdyn toisen rivin vahvistaa toisen ja sivut käyttäen 3 nauhat teipillä.

Muuttamisesta vinyylilattia laattaliima

Pantuaan kaksi riviä ottamaan bar ja jauhaa niitä hyvin pinottu kattavuutta. Joten lopulta karkottaa ilmaa. Tekniikan mukaisesti on tarpeen käyttää puristusrullan 50 kg painavalla, joka on rullattu vihreä katot. hän ei ole kotona, piti tehdä kentälle. On toinenkin tapa hyvä tarttuminen linoleumlaattoja: munimisen jälkeen hänet hyvin hyödyntää kumivasaralla.

Seuraavat kaksi riviä on sijoitettu toiselle puolelle nauhan. Jälkeen tilauksen ei ole niin tärkeää, mutta poistaa ilmaa yhtä menetelmistä on erittäin toivottavaa.

Näin Ulkonäkö rulla liikkuvan

Miksi tallennuksesta teipillä, koska sitä käytetään harvoin? Olla vahvistettuja laattoja ei siirretä, ja tämä on mahdollista, koska ajan täyden liiman kuivumisen - 72 tuntia.

Itseliimautuva PVC laatat lattiaan ja kiinnitetty. Erona on, että se ei ole tarpeen soveltaa liima. Ennen asennusta laatat poistetaan suojakerros asetetut levyt paikoillaan, sileä. Loput on sama.

Laattaliima perusteella pinon helpompaa

Tässä tapauksessa hihna ei voi korjata nauha, koska aine alapuolella liiman riittävä pitämään leikkauspäällysterakenne heti käytön jälkeen. Tärkeä varoitus - painetaan laatat on tarpeen ensimmäisen sivupinnan, pitämällä palkki painosta. Telakoituna reuna vähitellen laskea kattavat, yrittäen pysyä niin vähän ilmaa kuin mahdollista.

Vinyylilevyn lukko on mekaaninen ja tahmea. Ainoa ero on kiinnitysperiaatteessa. Muut säännöt ovat samat.

Tärkein ero on se, että vinyylien laatoitus alkaa seinältä. Tangot on järjestetty siten, että lukot "näyttävät" huoneeseen. Ensimmäinen rivi on ripustettu seinältä muutama millimetri - kompensoimaan lämpölaajenemista. Tämä aukko voidaan varmistaa asettamalla sopivan paksuuden omaavia kappaleita tai löytämään paksu ristikot laattojen päälle.

Kuinka laittaa PVC-laatta mekaanisella lukolla

Kun asetat PVC-laatat liimalukolla, sinun on ensin liitettävä päätyyn yhdistämällä levyjen reunat. Sitten lukko liittyy pitkään sivuun ja vasta sen jälkeen lamellit laskevat kokonaan. Reunat silitysään, tarkastavat mekaanisen lukon sisääntulon tiheyden.

Seuraava video osoittaa, kuinka PVC-laatat asetetaan lattialle mekaanisella lukolla. Yleensä materiaaliin liittyy kuvia käsittelevä ohje, mutta videon katselu on myös hyödyllistä.

Tässä videossa on esitetty vinyyliartikkeleiden kiinnittäminen itsekiinnittyvällä lukolla. Liitäntä ei ole yhtä luotettava, ja pinnoitteen kokoonpano on vieläkin helpompaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

29 − = 26