PVC levykokoja

Erityyppisiä ja -kokoisia PVC seinäpaneelit

Wall muovipaneelit - yksi käytännön ja konstailematon materiaalien viimeistelyyn.

Niille on ominaista keveys, se on erittäin helppo asentaa - ei tarvitse ammattimaisia ​​työkaluja tai erityistaitoja ovat hyvin erilaisia ​​ulkonäöltään ja tarvitsevat vähän huoltoa. Vaihda ne vahinko ei ole vaikeaa. Siksi ne ovat niin usein käytetään sisustukseen.

Ensinnäkin on syytä erottaa PVC tuotteita katto ja seinät. PVC paneelit käytetään myös ulko koristeluun talon.

Näköisiä, usein koko materiaalia ei voida erottaa. Mutta katto muovi leikata ohuempi - 45 mm ja vähemmän kestäviä, koska ei ole kohdistuu suuria mekaanisia nagruzkam.O seinät ei voida sanoa, siksi, seinäpaneelit ovat paksumpia ja vahvempia.

Menetelmällä yhdisteet keskenään siivekkeen materiaali on jaettu kolmeen ryhmään.

 • saumaton - liitä ura uraan ja muodostaa asianmukainen sijoitus täysin sileä pinta huomaamaton nivelet. Kiinnitettäessä seurauksena materiaalin laatu vaikuttaa voimakkaasti: pienintäkään muodonmuutos paneelien tekee liitoksen hyvin näkyvä epäsäännöllinen sauma.
 • kohokuvioitu - ommelta. Tyypillisesti, simuloitu tislaus, joka on tunnettu siitä, että sellainen yhdiste. Sauma selvästi näkyvissä ja on osa suunnittelua. Lamellien tämäntyyppisiä on erittäin suuri jäykkyys ja erittäin kestävä mekaanisia vaurioita.
 • vaihtoehto viistetty - tyyppi yhteys on saumaton materiaali, mutta päissä tuotteen muodostaman koriste ura - viisteellä, joka tasainen pinta helpotus.

Video - kokoa seinäpaneelit PVC:

Väripalettia ja kyky simuloida erilaisia ​​luonnon materiaaleja tekevät PVC säleet todellinen siunaus suunnittelijoille. Kuitenkin painomenetelmää pinnalla tai väriainetta vaikuttaa viimeistelty laatu.

Tältä pohjalta on kolmenlaisia.

 • Pamela kanssa thermofilm - se toimii perustana valkoinen lamellit, jotka on maalattu vaaditun värin. Sitten, käyttäen erityistä valssataan tuotteen lämpö elokuva. Se toimii erinomaisen suojan kosteudelta ja mekaanisilta vaurioilta.
 • Suora tulostus - tässä tapauksessa, kuva tai väri levitetään esineen pinnalle, sitten päällystetty lakalla ja kuivattiin UV-säteilytyksellä. Koriste mahdollisuuksia tässä ratkaisussa on rikkaampi, mutta materiaali ei ole kosteutta kestävä ja suhteellisen helppo tyhjästä. Kuvassa - PVC paneelit keittiöihin kuviolla.
 • laminoitu paneeli - väri ja malli määrittää PVC-kalvo, joka on kiinnitetty pintaan. Koska lujuus ja kalvon paksuus tällaiset lamellit ovat hyvin vastustuskykyisiä naarmuuntumista. Kuitenkin väripaletti on rajoitetumpi.

PVC viimeistely luokittelee ja muotokerroin, koko ja tunnettu, vastaavasti, muodossa.

Lamelli - tai telineeseen, usein matkivat listojen, ja niin on vastaava koko. Ne näyttävät tavallista viimeistely levyt:

 • pituus - 90 cm 3 m:
 • leveys . Vaihtelee 13,5-30 cm parametri riippuu siitä, millaisia ​​profiili lamellin soittaa: laiva puutavara - yhden tai kahden kalanruoto ja niin edelleen.

Paksuus seinäpaneelit mitään standardia muodossa tekijä, ja on 8-12 mm.

Muut mittaparametreihin saumattoman telineeseen materiaali:

Keraamiset materiaalia - yleensä saumaton, koska se simuloi kivipinnoille, kipsistä ja laatta. Suunnittelu on erittäin monipuolinen - mistä tahansa värin minkä tahansa mallin tai kuvion muodostettu laatat, joka asennetaan oikeassa järjestyksessä.

Suosituin koot ovat seuraavat:

 • 30 * 30 cm - usein yhdistetty: yksiväriset ja kuvioidut, monokromaattista ja jäljittelemällä kivi;
 • 98 * 98 cm - käytetään luomaan monimutkaisia ​​piirustuksia ja maalauksia.

Sheet viimeistely - sisältää korkean resoluution. Asennettavaksi seinälle on vähiten aikaa vievä vaihtoehto, koska kattaa laajan alueen. Suunnittelun tässä tapauksessa voi olla hyvin omaperäinen:

 • pituus - 98-244 cm;
 • leveys - 50-122 cm;
 • paksuus levyn materiaali on yleensä pienempi kuin - 6,3 mm. Muuten asennuselementti - levy on liian raskas.

Video - asennus seinäpaneelit PVC:

Kiitos sen vaivattomasti PVC paneelit voidaan asentaa suoraan seinälle, jos se on riittävän tasainen. Käytännössä tämä menetelmä ei ole laajalti käytetty, koska asennuksen runkoon on enemmän etuja: parempi lämmön ja äänen eristys, ei ole tarvetta yhdenmukaistaa seinät perusteellisesti, ei kuitenkaan tarvitse poistaa vanha maalaus - tapetti, maali, ja niin edelleen.

Kodeissa, riippuen käyttöolosuhteista huoneen olemassa kolmenlaisia ​​rakenteita.

 • puinen laatikko - hyvä ominaisuus on helppo asentaa ja helppo korkeudensäätö. Näin ollen on mahdollista neutraloida tahansa emäs pinnan karheus. Miinus - Kuvio pelkää kosteutta ja volyymin muutoksiin, kun lämpötila laskee. Alueilla, joilla ilmasto on epävakaa - loggias, keittiöt, kylpyhuoneet, puinen laatikko on parempi olla asentaa. Olohuoneessa runko on rakennettu puiset palkit, esikäsitellään antiseptinen. Säleet kiinteä askelväli 60 cm suunnassa, joka on kohtisuorassa pinoamisen suuntaan. Kun se tulee viimeistely arkki, suunta ei ole väliä. Vahvistamisesta tulpat, shokki ruuvit sinkitty ruuvit - riippuen seinämän materiaalista.
 • muovinen runko - käytetään sen valmistamiseksi, U-muotoinen profiili. Se etu, että liuoksen - helpomman ja täydellinen ali kosteuden ja lämpötilan. Lisäksi ura profiilia voidaan käyttää ontelo sähköjohtojen. Miinus - kehys ei ole suunniteltu raskaita kuormia, mutta koska puhumme valo seinäpaneelit, ettei tässä tapauksessa ole merkitystä. Turvattu profiili välein 30 cm, tapeilla tai ruuveilla kautta 1 m. Toinen tämän materiaalin etu - että käsittelyn helppouden. Jos haluat liittyä profiilit, tavalliset Mitre saavat yhtä laadukkaita leikkauksia kulmassa 30, 45 tai 90 astetta.
 • metallin sorvaus - valmistettu UD- ja CD-profiilin. Munivien seinäpaneelit käytetään harvoin, yleensä niihin huoneisiin, huonosti lämmitetty - Loggia, esimerkiksi. Kylpyhuoneeseen ja keittiö galvanoitu valittu profiili, koska se kestää kosteutta.

Materiaalin määrää vaaditaan noin määritetään jakamalla alueella seinän alueella PVC-tuotteiden - teline, levy tai levy. Alentaa kustannuksia, ottaa huomioon pinoaminen menetelmä - vertikaalinen, horisontaalinen, lävistäjä. Laskennan tulos on kasvanut 15% - virhe kokoonpano tai laadullisesti levyt osapuoli on aina mahdollista.

Ennen asennusta, on toivottavaa sallia materiaalin tottua mikroilmaston tiloihin - stand huoneessa noin vuorokauden.

Sitä paitsi panelointi, tarvitsevat lisäelementtejä. Sisänurkkaan - tarvitset joka tapauksessa, ja myös lähtö ja maali profiilin jos asennus tehdään vaakasuoraan. Peittämiseksi liitokset seinän ja lattian, seinän ja katon listat tarvita.

 1. Asennus alkaa kulmasta suuntaan aukon - ikkunan tai oven. Ensimmäinen perustaa sisäisen kulman.
 2. Lamelli leikatut levyt - menetelmästä riippuen asennuksen.
 3. Muovilevyt tai laatat työnnetään nurkkaan profiilin ja kiinnitetään laatikon. Voit käyttää rakentamiseen niittejä, mutta paras vaihtoehto on pihdit - ne on asennettu uran pohjalle ja kiinnitys tapahtuu reikien läpi kiinnittimet. Tällainen menetelmä ei vahingoita paneelin ja antaa ei-jäykkä kiinnitys.
 4. Kaikki myöhemmät säleet asennettu tavalliseen tapaan - piikki uraan. Levyjä on liittynyt tiukasti, niin tarvittaessa, käyttää kumivasaraa.

Saumaton materiaali vaatii huolellista asennusta ja tarkista pystysuoruus kunkin siivekkeen. Muuten saumat näkyvät.

Maljauksen jälkeen koko huone, välinen liitos lattian ja seinän jalkalista maskin. Tiivistämiseksi välinen liitos katon ja seinän käytetään koristeellinen katto listat. Kuitenkin tässä on kyse huoneen suunnittelu on mahdollista, että se vie saman maaliin.

PVC paneelit ovat suhteellisen laaja käyttölämpötila-alue, mutta ei universaali. Yläraja on + 40-50 C, joten Cabin pari, esimerkiksi, ei ole enää sopivaa. Lower - -5 C: täysin lasitettu Loggia tai parveke on edelleen mahdollista, mutta avoin - no. Lue myös kuin liimattu PVC paneelit betoniin.

Muovi- trim - prosessi teknologisesti yksinkertaista. Periaatteessa tavaroiden kustannukset riippuu koosta ja sisustus. On kuitenkin olemassa poikkeuksia, kun se tulee erityistä materiaalia. Valinta tässä on valtava.

 • Tuotanto Venäjän tehtaiden TAGinterio Se ei ole vain erilaisia ​​muotoilun, mutta myös korkea ääntä absorboivat ominaisuudet. Paneelit ovat akustisia materiaalia ja käytetään koristeluun, paitsi asuminen, vaan myös Musiikkistudiot, ja teollisuuden. Kustannukset riippuu suunnittelun laatat ja lisäominaisuuksia - mikro rei'itys paremman äänen absorptiota, esimerkiksi. Vähimmäishinta - 4500 s. per sq. m.
 • "Resource" Yhtiö Se tarjoaa puunkäsittely materiaalia. Paneeli jäljentää rakenne luonnonkiveä ja puuta, mutta myös alkuperäistä väriloistoa.
 • "Pinnoitelevyä" Se tuottaa muovilevyä seinät ja katto erilaisia ​​lajeja. Perinteinen kokoelma, jäljittelemällä erilaisia ​​kivipäällysteet täydentää ainutlaatuinen muotoilu koristeet tai malleja. "Prestige" sarja tarjoaa paneelit surround koristelua sai yhdistelmää leimaamalla ja alumiinifolio. Hinta - 935 s. per sq. m.
 • Decostar Se on saumaton laaja säleet jotka matkivat laatta, muuraus, kiviseinä, puu- ja mosaiikkibetonin viimeistelymateriaali mitään suunnitelmaa. Kustannukset paneelit on varsin kohtuullinen - 231 s. per sq. m.
 • "Europlast" Se on erikoistunut Tuotteet on valmistettu PVC. Kokoelma PVC-paneelit seinät sisältävät erilaisia ​​koristeellisia ratkaisuja, saadaan laminoimalla, lämpö-, jossa on metallipinnoite, ja niin edelleen. Hinta - 140 s. per sq. M. Kuvassa - seinälevy Evroplast:

Suuri valikoima seinäpaneelit PVC toimitetaan Leroy Merlin.

PVC-paneeli ei turhaan pidetä yhtenä suosituimmista menetelmistä päättyy kuten olohuoneet ja työhuoneita. Erilaisia ​​ulkonäkö ja kohtuullinen hinta mahdollistavat päivittää huoneeseen, vaikka kaikkein vaatimaton budjetti. Saatat myös olla kiinnostunut tietoa, joka on osa MDF paneelit. Viittaamalla kuvataan viimeistely paneelit sisustukseen MDF. Lue myös, mitä kokoa MDF paneelit ovat. Täällä voit nähdä kuvan seinälle PVC paneelit kylpyhuone, täällä - kuva viimeistely käytävän seinäpaneelit.

Vaimo alkoi korjaus- ja luettuaan online-foorumeilla ja niiden älykäs artikkeleita, suvainnut ilmoitatte seinäpaneelit jossa hän jyrkästi näki akuutti tarve. Suoraan sanottuna, en ole henkilö, joka nauttii ja korjaus kysymyksiä nämä paneelit ei kuulu lainkaan. Mutta nyt on jo korjauksia loppuun, ymmärrän, että se on-välttämätön asia. Ostimme paneeleita Leroy Merlin.

Edullinen ja käytännön materiaalia, jota voidaan käyttää ei ainoastaan ​​seiniin. Kattopaneelit leikataan keittiössä, todella hyvin, ja on paljon halvempaa kuin sisäkaton tai alumiinia telineeseen. Yksi eduista - erilaisia ​​värejä ja helppo asennus - käsitellä edes noviisi mestari! Ainoa asia - ei ole ruuvattu muovi kattoon lamput yli 40 wattia, voi sulaa!

Muovi kattopaneelit, koko ja valinta hienous

Kun korjaus asuntoja väistämättä herää kysymys - mitä tehdä kattoon? Kaunistellaan oli pitkään muodissa eikä täytä nykyajan vaatimuksia korjattavaksi. katto maalaus edellyttää täysin tasainen pinta, joka useimmissa huoneistoissa on mahdotonta saavuttaa. Kaikki tuntevat keinut ja laaja huolimaton väliset saumat laattojen vanhassa, ja usein uusia asuntoja. Alakatot ja kipsilevy rakenteet ovat kalliita ja vaativat erikoisosaamista asennusta.

Onneksi meillä on kätevä vaihtoehto joka suhteessa - ommella ylös muovi kattoon. Hän näyttää hyvältä, helppo asentaa, vaatimaton hoitoon ja melko edullinen. Läpinäkyvä kattopaneelit pleksilasista, polykarbonaatista tai polystyreenistä ovat ihanteellisia luoda sisustus, tai värjätään katot. Keskimääräinen korjaus on parhaiten läpikuultamaton PVC.

Edut PVC paneelit katto

 • Käytännöllisyys - katto toimii jopa 20 vuotta ja eivät vaadi erityistä hoitoa.
 • Esteettinen - muoviset luo täysin sileä pinta, se näyttää siisti ja tyylikäs.
 • Luotettavuus - muovi katto-kestäviä sekä mekaanista rasitusta ja kosteudelle, valo, korkeita lämpötiloja.
 • Monipuolisuus - muovi kattoon voit asentaa mihin tahansa huoneeseen, vessasta olohuoneeseen.
 • Kevyet - PVC levyt eivät vaadi superprochnogo kehystä.
 • Käsittelyn helppous - helppo leikata tavallisella toimiston veitsi, mukautuvia liimaamalla ja hitsaus.
 • Helppo asentaa - ei tarvitse houkutella kalliita asiantuntijoita, asennuksen enimmäismäärän PVC voit tehdä sen itse.
 • Unpretentiousness maahan - ennen asennusta muovi, ei tarvitse kohdistaa kattoon. Sen sijaan PVC paneelit piilottaa kaikki hänen puutteita.
 • Ympäristöystävällisiä - PVC on täysin vaaraton ihmisille ja lemmikkieläimille.

Lisäksi muovi alaslasketun katon on oman asunnon ylimääräisiä äänieristystä. Ja yksityiskodissa sen nojalla voidaan asettaa ja lämpöeristysmateriaalilla siten eristää huoneeseen.

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tietää valittaessa - muovipaneelit eivät ole vain rajan mutta myös seinään. Ne eroavat toisistaan ​​jäykkyys ja paino. Seinä muovilevyt asennettavaksi katto ovat sopimattomia nimenomaan suurempi paino. Hän ei vain monimutkaistaa asennusta, mutta myös toiminnan valmiin pinnoitteen.

Katto muovipaneelit markkinoille erilaisia ​​vaihtoehtoja. Matta, kiiltävä, saumattomat (jonka avulla on mahdollista luoda illuusion monoliittinen pinnoitteen), rei'itetty, peili, keinopuut ... kaikki mitä. Voit poimia sopivia sisätilojen mitään tyyliä. Tärkein asia muistaa ostaessaan materiaalia eri erän vaihdella varjossa. Tarkistaa sen takaisin varastoon välttää ongelmia asennuksen aikana.

Seuraavan tyyppiset paneelit erottuvat type:

 • Vuori ( "Eurooppalaiset") - pitkä paneeli, leveys 10 cm, leveä lukko;
 • "Polka" - saman 10 senttimetrin seinäpaneelit, mutta kapeampi lukko;
 • Vahva vuoraukset - eroaa kahdesta edellisestä koko (12,5 cm leveä) ja kaksinkertainen profiilin suunnittelu;
 • Laajakulmapaneelia - saumattomat, ilman lukkoa;
 • PVC-levy - levy neliömäinen, pieni koko, ilman lukko;
 • Arkki - levy on valmistettu PVC, joiden koko vaihtelee 80h150 cm ilman lukkoa.

Oikea valinta tyypin paneelien avulla voit paitsi yksinkertaistaa prosessia uuden katon asennus, mutta myös vähentää kustannuksia materiaaleja. Koot kaikki eri paneelit edellä. On syytä laskea, saatat löytää se halvempaa ostaa kaksi muovikilvet sijaan kymmenkunta bändejä "eurooppalaisia."

Mitat muovi kattopaneelit

Tavallinen paksuus paneelit PVC - 8-10 mm. Se oli alle nämä mitat valmistettu suurin listoja. Mutta on myös levyn 5 mm paksu.

Ne ovat hauraita ja tarvitsevat enemmän hoitoa asennuksen aikana. Myös löytää listat niistä on vaikeampaa.

Koko paneelit, riippuen:

 • Valettu - 10 cm 3rd.
 • Vahva vuoraukset - 12,5 cm 3 m.
 • Laaja paneelit - 15-50 cm leveä, pituus voi olla 2,6, 2,7 tai 3 metriä.
 • Arkki - leveys 80 cm 2,03 m, pituus 1,5-4,05 metriä.

Valitse paras paneeli niin, että asennus on vähimmäismäärä romua. Esimerkiksi jos huoneeseen, jossa haluat asentaa muovikorkkipään leveys on 1,5 metriä, se on parempi ostaa kolme metriä paneeli. Leikkaa ne kahtia ja laittoi pallon huoneen poikki, säästät itsesi turhaa jätettä ja tarvetta nivelten pitkä. Lyhyesti sanottuna, kannattaa valita muovipaneelit, jonka mitat ovat monikertoja koosta tulevaisuudessa kattoon.

Laskettaessa materiaalin määrä ei pitäisi mennä toiseen ääripäähän - ostaa tavaraa "back to back". Ensinnäkin on aina vaara, että paneelit eivät täsmää väri (on eri osapuolten). Toiseksi, se voi vahingoittua asennuksen aikana tai kuljetuksen. Lommoja pinnalla materiaalin olevan melko pilata kattoon ilmeen. Ja jos sinulla on lommo reunalla, se hankaloittaa asennus - eriä ei sovi tiiviisti toisiinsa valmiiseen kattoon näkyvät paljain silmin nivelet. Valkoinen muovi ne voidaan peittää silikonilla. Mutta ajan kuluessa, kitti muuttuu keltaiseksi ja tulee havaittavissa. Värillinen päällyste tällaisessa tilanteessa olisi palauttaa mahdottomaksi.

Ei riskin arvoista. On parempi ottaa yksi - kaksi levyä varaukseen. Palauta ne kauppaan, voit aina. Mutta jos materiaali ei riitä ostaa se on ongelmallista.

Asentaminen muovi katto

Ennen asennusta PVC levyt kattoon täytyy rakentaa kiinnitetty kattoon. Voit tehdä tämän, sinun täytyy profiloitua, kannakkeet ja ankkurit sen kiinnittämiseksi kattoon, pienet pulttia kehyksen.

Voit joko asentaa kehä Muovivalutuotteeet turvata ulkopaneelit. Jos oboshete kehä metalliprofiililla, tarvitset ylimääräisen katto listat peittää liitoksen uuden katon ja seinät.

Työkalut tarvitset:

Sama katto asennus muovi ei vie paljon aikaa. Ja jos olet oikein laskea materiaalin määrä, ja roskia asennuksen jälkeen kattoon on vähintään.

PVC Paneelit: ja -tyypit

Muovi-paneeli PVC - on kaunis, laadukas ja halpa koristelutarvikkeet valmistettu PVC. Niitä käytetään seinät ja katot. Vakiokokojen PVC paneelit tarkoittaa leveys 24 cm ja pituus 2,7-3 metriä. Laaja valikoima koriste muovituotteita ja kiinnikkeiden jokainen voi itsenäisesti toteuttaa erilaisia ​​ideoita. PVC paneelit ovat vaihtoehto tällaisten rakennusmateriaalit keraaminen graniitti, keraaminen laatta, keinotekoinen kivi. Valitsemalla ne, sinun pitäisi tietää, mitkä ovat eri lajikkeiden pintamaali.

Erilaisia ​​PVC-paneelit muihin tarkoituksiin

Ajanvaraus PVC paneelit on jaettu kahteen ryhmään:

Wall muovia säleet ovat kestävyys, on merkittävä painoero verrattuna alakattotuotteet. Näitä malleja ei ole vaihdettavissa, koska niiden välillä on kokoero ja aste vahvuus. Tekevät parhaansa sen aiottuun tarkoitukseen. Seinäpaneelit PVC mitat ovat seuraavat: pituus vaihtelee 2,5-6 m, leveys 25-30 cm, paksuus 6-10 mm.

Katto PVC paneelit voivat olla matta, kiiltävä tai lakattu. Nämä muovituotteet operaatioon eivät altistu mekaaniselle rasitukselle, joten ne ovat ohuita ja ei kovin voimakas. Mitat PVC-paneelit katto: pituus 6-10 metriä, leveys 25-30 cm, paksuus 4-5 mm.

Käytettäessä muovituotteet viimeistelyyn materiaalia ei tarvitse alustavaan valmisteluun seinien tai kattojen (suoruus, poistetaan vanha tapetti, maali, kipsi). Asentaa paneelit eivät vaadi erikoistyökaluja ja osaamista. Lisäksi tuotteet tarjoavat hyvän ja lämpöeristys, maski sähköjohtoja. Paneelit eivät vaadi erityistä hoitoa. Ne voi pyyhkiä tai märkä pesuainetta pyyhkiä. Vahingoittuneita tuotteita nopeasti ja helposti vaihdettavissa.

Tyyppisiä paneeleja menetelmällä yhdisteen

ne on jaettu tyyppi yhteys:

 • saumaton;
 • helpotus;
 • paneeli nuken yhteinen (viistetty).

Saumaton paneelit muovista käytetään usein loppuun katot. Ne asennetaan uraan uran. Oikein säätävä pinta sileä, sileä, lähes huomaamaton sauma telakointi. Yhdisteissä vaikuttaa laatuun sellaisia ​​tekijöitä: ominaisuuksia muovi, varastointi noudattamista sääntöjen rikkominen, joka johtaa muodonmuutos paneelit. Joten ole varovainen valitessaan materiaalin.

Yleisimpiä ovat suorakaiteen muotoisia kohokuvioita muistuttavia vedettäessä viimeistely vuori pinnalla. Nämä paneelit ovat kalliimpia, on korkea jäykkyys ja parempi suorituskyky. Niillä on hyvä pinnoitus puinen seinät ja muut ongelmallisia pintoja.

nuken yhteinen paneeli on muodoltaan saumaton artikkeleita läsnä vain päissä koriste syvennyksen - viisteen. Niitä käytetään viimeistelyyn eri tiloihin.

Vuoteen koko on rakennusmateriaali on jaettu kolmeen standardin versiota:

suorakaiteen tai neliön laatat;

PVC-levyt (koko kuva esitetään alla), jota kutsutaan vuori, pituus on 3 m, leveys 10 cm tai 12,5 cm: n, jossa on kaksinkertainen profiilin. Vaihtoehto "evropeyka9raquo, ottaen lukko, kysyntää kuin" polka9raquo; kapea lukitus.

PVC-levyt, joiden mitat käsittävät pituus 260, 270 ja 300 cm, ja leveys 15-50 cm, ei ole liitoksia kytkettäessä toisin kuin vuori.

Hyvin suosittuja ovat neliön tai suorakaiteen laattoja seiniin. Niiden koko -. Vuodesta 30x30 100x100 cm Ne on helppo ja kätevä asentaa.

PVC-levyt, joiden mitat on standardi leveys 80-203 cm, pituus 150-405 cm, paksuus 0,1-3 cm. Pintakerros voi olla sileä ja iskunkestävä.

Tähän mennessä sandwich-paneelit muovista ovat suosituimpia viimeistely materiaaleja. niitä käytetään koristeluun ikkunan rinteitä, luoda väliseinät tiloissa. Tämä huippuluokan materiaaleista ja laadukkaasti. Terävöitti tilat ovat tyylikkäitä, kunnioitettavia.

Tuottamaan standardi PVC-sandwich-elementit, joiden koko on 3000h1500 mm 3000h1150 mm 3000h900 mm, paksuus - 10 mm, 24 mm ja 32 mm. Parametrit ulkoinen vuoraukset - 1-2,40 mm.

Edut ja ominaisuudet muovipaneelit

PVC paneelit on paljon positiivisia ominaisuuksia, niin että ne ovat niin suosittuja:

 • Monipuolisuus. PVC-levyt, joiden mitat ovat erilaisia, voidaan asentaa pystysuoraan, vaakasuoraan, eri kulmassa.
 • Estetiikkaa. Kun oikea valinta värejä, voit luoda mielenkiintoinen, houkutteleva sisustus.
 • Ympäristöystävällisiä. PVC paneelit eivät päästä myrkyllisiä aineita, jotka ovat turvallisia ihmisten terveydelle.
 • Vakautta. Tämä materiaali on valo- ja kosteudenkestävyys. Sekä vastustuskykyisiä hänelle aggressiivisen ympäristötekijät.
 • Vahvuus. Paneelit ovat erinomaisen mekaanisen lujuuden, mikä on erittäin tärkeää, kun ne ovat kevyitä.
 • Kestävyys. Käyttöikä muovituotteet on 20 vuotta.
 • Helppohoitoisuus. Paneeli on tarpeeksi pyyhkiä kostealla liinalla tai pyyhkeellä.
 • Helppo asentaa. Assembly työ voidaan suorittaa itsenäisesti ilman osallistumista asiantuntijoita ja erikoistyökaluja.
 • PVC paneelit on hyvä lämmön ja äänen eristys.

Itsenäisesti laadun määrittämiseksi paneelien

Laadun määrittämiseksi ostettujen muovipaneelit olisi:

 • Tarkasta tuote huomioiden sen pinnalle. Lamelli on oltava täysin sileä, tasainen, ilman säröä. Mahdoton hyväksyä puutteita ulkopinnalla kylkiluiden, jotka sijaitsevat laitteen sisällä. Se on arvo ja paksuus ulkoseinäelementit. Tämä pätee erityisesti edessä.
 • Liittää useita säleitä, kun taas kiinnittää huomiota sauman ja helppo telakointi. Laadukkaat tuotteet ovat menossa lähes jälkiä jättämättä ja ilman suurempia vaikeuksia.
 • Tarkista materiaalin lujuus. Voit tehdä tämän voimalla puristaa baarissa. Sitä ei pidä murtunut tai vakavasti epämuodostunut.
 • Tarkista muovi taivutus. Corner taipua 4-5. Jos materiaali ei ole vaurioituneita, tuotteen laatu ja kestää pitkään.

Soveltamisala muovipaneelit

PVC-paneeli - ympäristöystävällisen viimeistely materiaalia. Sitä käytetään yleisesti seinien ja kattojen kodeissa. Hyvin usein muovipaneelit voidaan nähdä toimistoissa, kaupoissa, ravintoloissa. Niitä käytetään verhous liikuntapaikkoja, sairaalat, koulut.

Joten, tietäen mitä mitat PVC-paneelit, sekä niiden lajikkeita, edut ja piirteet, miten valita oikeat tuotteet, mikä niiden soveltamisala voi hankkia materiaalia ja alkaa itse koristelu katon ja seinien talossa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

44 − 38 =