pVC-levyt

Vaahdotettu PVC: Tekniset tiedot. Vaahdotettu polyvinyylikloridi (PVC) käsittelymenetelmät

Polyvinyylikloridi (PVC) - polymeerimateriaalia, jota käytetään laajasti eri aloilla mainonnan tuotteita, prosessissa korjaus- ja rakennustyöt, suunnittelu sisätilojen.

Runsas 30-vuotisen historian PVC-materiaali alalla muoveista on silmiinpistävää sen ainutlaatuisuus. Koska sen erinomaisia ​​ominaisuuksia ja ominaispiirteitä, vaahdotettu PVC on hyvin erilaisia ​​sovelluksia kaikille jokapäiväisen modernin elämän. Lähtöaineet tuotantoon polyvinyylikloridi ovat raaka-aineita, kuten hiilen, öljyn ja kaasun. Polymerointiprosessissa vinyylikloridin välituotteen tapahtuu lopullinen PVC-materiaali, joka koostuu molekyyleistä hiilidioksidia, vetyä ja klooria.

Lukuisia kehitelmiä alalla tuotannon parantaminen formulaatioiden ja käsittelymenetelmät ovat osoittaneet, että koska sen ainutlaatuinen molekyylirakenne, aineella on erityinen paikka muun tyyppisiä kestomuoveja.

Vaahdotettu PVC on useita positiivisia ominaisuuksia: toimivat kestävyys, lämpötilan, mekaaninen rasitus, erilaisia ​​käsittely- menetelmiä ja erinomainen kemiallinen kestävyys. Hyvä iskunkestävyys ja mahdollisuus ulkokäyttöön saavutetaan käyttämällä erilaisia ​​lisäaineita. Vaahdotettu PVC-levyt - yleisin PVC-tuotteiden.

Venäjän ensimmäinen PVC-muovia tuotantoyhtiö käynnisti "Iso Extrusion" alla UNEXT tuotemerkin. Käyttää nykyaikaisia ​​high-tech-laitteiden avulla voidaan valmistaa tuotteita, jotka täyttävät kaikki kansainväliset standardit. Hyödyntämällä parhaat raaka-aineet ja ainutlaatuinen resepti, PVC-vaahto UNEXT ei poikkea eurooppalaiset.

Sen tultua markkinoille levymateriaalin, vaahdotettu PVC-muovi hyvin nopeasti muuttui yleisesti käyttökelpoinen tuotteita. Erilaisia ​​PVC-levyt tyyppejä, joilla on erityisominaisuuksia mahdollistaa käyttää materiaalia toteutumista ideoiden monipuolisin kentät.

On olemassa useita erilaisia ​​yleisin muovi arkkia kovaa PVC:

 • inertti vaahdotettu PVC-levyt - on tehty käyttämällä uusinta teknologiaa. Seurauksena, sisäinen rakenne saadaan aikaan yhtenäinen ja huokoinen, ja ulkopinta molemmin puolin - sileä ja kiiltävä;
 • PVC-vaahto arkki - valoa kiinteä muovinen polyvinyylikloridi, tunnettu siitä, silkkinen pinta ja hieno huokosrakenne;
 • Compact sheet - on hyvä iskunkestävyys ja vakaus;
 • Kompakti läpinäkyvä PVC-levyt - läpinäkyvä muovi, joka on erinomainen valon läpäisevyys ja iskusitkeys;
 • aaltoileva läpinäkyvä levy, - on suunniteltu erityisesti katto, tunnettu siitä, palonsuoja;
 • PVC komposiittilevyn - sisempi osa koostuu svobodnovspenennogo muovista, ja ulompi kerros on kaksipuolinen alumiini pinnoite.

Lajien monimuotoisuus ja korkea tekninen luotettavuus PVC-muovi levyt harrastavat monipuolisesti erilaisiin sovelluksiin: sisustus rakennusten, rakentamisen, asennuksen mainonnan ja tiedottamisen kopit, luoden sisätilojen kaupat ja torit, mashinostroitelstvo ym.

Vaahdotettu PVC: yleisiä ominaisuuksia

 1. Materiaali ei ime vettä ja kosteutta ilmasta, niin että ei turpoaa ja sen seurauksena, ei turmele aikana koko ajan toiminnassa. Vaikka veteen asetettuina pitkään, ei muuta ulkonäköä muovin ja toiminnan kannalta.
 2. Yksi suurimmista eduista on sen PVC-levyt tulenkestävä - muoviset viittaa ryhmään hidastavia materiaaleja, jotka eivät tue palamista ilmassa.
 3. Vaahdotettu PVC on erinomainen valonkestävyys.
 4. Materiaali voidaan luoda monimutkaisia ​​muotoja käyttäen termoelementit, pneumaattinen ja vakuumformiruyuschih menetelmiä.
 5. Muovi kestää yleisintä kemikaalien: kotitalouksien puhdistus- ja desinfiointiaineita, happoja ja emäksiä.
 6. PVC viittaa ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka eivät sisällä raskasmetalleja eikä niillä ole kielteisiä vaikutuksia ihmisten terveyteen ja ympäristöön.
 7. Materiaali voidaan helposti työstää ja käsin työstää käyttäen tavanomaisia ​​työkaluja: helppo leikata, porata, sahata, taivutettu, liimattu, jotka on kiinnitetty nauloilla, ruuveilla ja niitit.
 8. muovipinta on ihanteellinen itseliimautuva pinnoite ja laminointikalvo sekä soveltamista silkkipaino, silkkipainomusteiden ja lakat.

PVC-vaahto arkki on helposti kohdistu käsittelytapa ja liimaus. Koska sen mekaanisten ominaisuuksien, muovi ei vaadi monimutkaisia ​​ja kalliita laitteita. PVC-levyt voidaan prosessoida tavanomaisilla työkaluja, joita käytetään, kun työskennellään puuta tai metallia.

Vaahdotettu PVC-levyt mukautuvia manuaalinen leikkaaminen käyttämällä levyn ja vannesahan ja palapelin. Materiaali voidaan leikata käsisahalla, on suunniteltu puun työstöön. metallin sahat voivat tukkia takia tiivis sijainti hampaat. Optimaalinen parametrit leikkaus:

Asiantuntijat suosittelevat seuraavat luvut hammas kulmat: α = 5-10 ° - rintakulma, b = 10-20 ° - Taka vaiheessa hampaat 5-10 mm.

Vaahdotettu PVC alistetaan tavanomaiselle poraus porat suunniteltu toimimaan metallia. Optimaalinen vaikutus saavutetaan nopeudella 50-300 kierr / min ja syötteen 3,5-6 m / min. Kulmat suositella käytettäväksi näitä arvoja:

Jalostukseen PVC-muovi, voit käyttää standardia universaali vaaka- ja jyrsijä. Vahingoittumisen estämiseksi pintamateriaalia, kiinnitys käyttö muovi- tai puisia välilevyt. Optimaalinen toimintatapa:

PVC-vaahto levyt vaatii viimeistely reunat. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää koneessa, hiekkapaperia tai muita laitteita käytetään sahaukseen puuta tai muovia reunoja. Jos materiaali läpikäy pysyvän dynaaminen kuormitus häiriöt voivat riipuksia esiintymiseen vikoja tai halkeamia. PVC-levyt, joiden paksuus on enintään 3 mm, voidaan leikata tavallisella veitsellä.

Hyötysuhde lävistys riippuu useista tekijöistä:

 • levyn paksuus - levyn paksuus on 3 mm stanssataan helposti. Jos erityiset laitteet ja asianmukainen tekniikoita käytetään, yksinkertaiset muodot voidaan leimata PVC paksuus 4-6 mm. Huomaa, että reunat siten hieman pyöristetty;
 • arkki lämpötila - kanssa vähän materiaalia esilämmitys lävistys laatu on parantunut;
 • Laitteet leimaamalla - asianmukaiset varusteet leimaamalla pahvi ja muut vaahdot;
 • terän kulma - edellytys lävistys laatu on sijainti terän kulmassa 30 °.

Näihin tarkoituksiin käytä vakiovarusteena taivutukseen kestomuoveja. Tarkka taivutus riippuu tasaisen lämpötilan jakautuminen ja ennalta määrätty vakio kuumennusvyöhykkeen. Optimaalisessa lämpötilassa taso - 115-130 ° C Jos lämpötila on suurempi kuin määritelty maksimi, on olemassa suuri todennäköisyys halkeamien muodostumisen ja jakaa PVC solurakennetta. Tämä tapahtuu useimmiten silloin, kun taivutus paksumpia levyjä. Jos on riittämätön materiaalin lämmittäminen joutuu vaikean stressin, ja mahdollisesti palauttaa sen alkuperäiseen tilaan.

Kun koukistus vaahdot puolinen lämmitys on onnistunut vain tiettyyn pisteeseen, joten taivutussäde voi olla visuaalisesti epätyydyttävä. Tässä tapauksessa sisäpuolella arkin sovelletaan V-muotoinen viilto. Edellytyksenä on kiinnitys saatu tuote kunnes jäähtyä materiaalia.

PVC-vaahto rulla soveltuu eri liimasideaineella. Jos se on tarpeen liimata arkkia toisiinsa, on mahdollista käyttää liima-liuotus- tai kylmähitsausta suihkun (toinen) liima. Ja liimaus ei-huokoinen ja ei-absorboivia materiaaleja sopivat seuraavan tyyppisiä liima:

 • liuottamalla pin - levitetään molemmille pinnoille suhteessa 150 g kohti 1 m 2;
 • kaksi-komponentti polyuretaani - katettu vain yksi pinta.

Liimaus PVC ja huokoisten materiaalien välillä tapahtuu vesipitoinen dispersio liimaa tai kaksi polyuretaani.

Asiantuntijat suosittelevat suorittamaan testit tapauskohtaisesti, ottaen huomioon tekijät, jotka voivat vaikuttaa kiinnittymisarvon: kestävyys sään ja kemikaalien, elastisen liimasauman.

PVC-levyt voidaan liittää kuuman ilman avulla. Hitsauksen aikana on täytettävä tietyt kriteerit: valmistusta ja käyttöä hitsin oikea lämpötila. Tärkeintä, että kannattaa kiinnittää huomiota - varmistaa tasaisen kuumennuksen välttäen paikallista ylikuumenemista. Voidaan käyttää standardin hitsauspuikko, joka voidaan esikuumentaa tasolle 70 käsittelyä varten vaahdotetusta PVC: stä - 80 ° C: ssa

Avain käyttöparametrit:

 • reuna saumat PVC-levyt olisi viistetty 60 °;
 • optimaalinen hitsaus lämpötila 280-290 ° C;
 • käytön aikana on välttämätöntä käyttää nopeita hitsaussuutin (3,5 m / min).

Vaahdotettu PVC voidaan vetää tai taivuttaa sen jälkeen, kun kuumennetaan tiettyyn lämpötilaan. Kuitenkin, johtuen siitä, että materiaali on kaksifaasinen järjestelmä, joka sijaitsee puoli tilavuutta sijoitettu ilman tiettyjä rajoituksia on noudatettava. suositeltava tasaisen lämmityksen puolinen työstö. Muovattu materiaali tulisi olla, kun se tulee joustava. Ennen lämpövaikutus on poistettava PVC-arkki suojakalvo.

Koska sen rakenne, pinta PVC-vaahto on ihanteellinen soveltamista silkkipaino ja lakkaus. Tätä tarkoitusta varten, sopivat erityisen vinyyli-akryyli väriaineita. Ennen kuin lakka pinta tulostus ja arkki on rasva pyyhkimällä alkoholin kanssa.

Laajuus vaahdotettu PVC

Koska korkean suorituskyvyn akustinen, lämmöneristys ja kosteudenkestävyys, PVC-profiili useita vuosia käytetty ikkunoiden ja ovien teollisuuden toimii viimeistelyssä parvekkeet ja loggias. Läpinäkyvä ja aallotetut levyt polyvinyylikloridia käytetään katto- ja lasi korvikkeita.

PVC-profiili eroaa muista materiaaleista niiden luotettavuus, kestävyys, helppo huoltaa.

Jatkuva parantaminen prosessointimenetelmiin ja valmistustekniikat antaa valmistajille mahdollisuuden avata uusia sovelluksia PVC-tuotteiden. Matto PVC-vaahto käytetään luistonestojärjestelmän lattianpäällysteet kylpyhuoneessa. Se on pehmeä ja ei ime kosteutta.

Sopii hyvin käytettäväksi ympäristöissä vaahdotettu PVC levyt. Hinta tämä materiaali on paljon pienempi kuin muut kestomuovia. Se sopii mainontaa tai näyttönä. Muovilevy on tunnettu siitä, että hyvä vastustuskyky sään ja UV-säteiltä.

Vaahdotettu PVC, jonka hinta on kilpailuetu, on laajalti käytetty mainonnassa, rakentamisessa ja teollisuudessa. Tämä kevyt ja kestävä materiaali, jolla voit toteuttaa kaikki mallit ja värit ratkaisuja.

Rakennusalan tuotteiden valmistajien tarjoavat laajan valikoiman PVC-tuotteita. Kaikki se on eri värejä, paksut levyt, ominaisuuksia. Hinta yhden arkin kokoinen 2x3 m vaihtelee 1500-4500 RUB miljoonaa (riippuen valmistajan tai muita ominaisuuksia).

Vaahdotettu PVC. PVC-vaahto arkki. hakemus

Polyvinyylikloridi, joka tunnetaan paremmin nimellä PVC-muovi on valkoinen väri. Tämä materiaali - termoplastista vinyylikloridin tyyppistä polymeeriä.

PVC on polymeerimateriaali, joka massa on positiivisia ominaisuuksia. Joukossa voimme korostaa pitkäikäisyys, kestävyys ulkoisille vaikutteille, sekä muodonmuutoksia. Lisäksi tämä materiaali ei pelkää vettä. Se on kevyt ja kestävä auringon säteilylle. Muun muassa materiaali kestää emäksiä, ei pelkää sitä, ja mineraaliöljyjä, sekä useita liuottimia ja happoja.

Vaahdotettu PVC-levyt ei ole helposti syttyvää, mutta koska sen puute voi erottaa hieman pakkasta. Siten kudos pystyy kestämään noin -15 astetta. Kuumenna sitä ei kannata enempää kuin 65 astetta. Riippuen lisäaineita polyvinyyli- täysin kykenevä siirtämään lyöntejä. Lisäksi, se yksinkertaisesti voidaan käsitellä ja leikkaus. Vaahdotettu PVC on muovilevy, joka saa tällaisen nimen siitä syystä, että sen sisäinen rakenne on täytetty huokosiin. Tämän saavuttamiseksi vaikutus oli parhaillaan puristamiseen maalauksia. Seurauksena, hienosilmäkokoista rakenne on muodostettu, joka sisältää suuren määrän pieniä kuplia täynnä ilmaa. Jokainen solu on suljettu ja suljettu muilta.

PVC-vaahto saadaan käyttämällä erityistä valutekniikkaa. Voidaan käyttää menetelmää, jotka käyttävät kemiallista tai fysikaalista vaahdotusainetta. Vuoden työn tukee kevyesti. Tämän seurauksena on mahdollista aikaansaada materiaali, joka on kevyt, mutta merkittävä vahvuus. Lisäksi valmistusprosessi on saatu päätökseen lyhyessä ajassa. Ei ole tarpeen tässä tapauksessa luoda puristusvoimaa. Kun tämä jännite on pieni, ja raina ei muuta muotoaan. Kutistuminen on täysin poissa. Vähäinen pituus materiaalin virtausta.

Ominaisuudet käytön fysikaalisia tekijöitä tuotanto PVC-vaahto

Vaahto PVC, kuten jo mainittiin, on mahdollista käyttämällä fyysistä vaahdotusaineita. Tämä tekniikka on nimeltään MuCellTM ja sisältää typen injektio, joka on joskus substituoitu hiilimonoksidin. Aineen tulee materiaalin termisen sylinterin kone. Näin voidaan saada korkealaatuisia kennomainen rakenne PVC.

Piirteet kemiallisten paisutetta

PVC-vaahto voi olla levittämällä kemiallisen aineen ja, kun tämä tekniikka on nimeltään APT ja siinä käytetään erityisen jauhe. Roolissa vaihtoehtoisia ratkaisuja käytetään joskus rikastetta tai nestettä. Yksi näistä komponenteista lisätään materiaaliin ennen sillä hetkellä, kun se ei ole saanut sylinterin materiaalin terminen laitteet.

Vaahtoamista PVC erilaisten teknologioiden

PVC voidaan vaahdottaa käyttämällä useita tekniikoita. Tämä tehdään, jotta voidaan parantaa pinnan laatua valmiin materiaalin. Pääsääntöisesti peruslaatuasteikon ei ole liian korkea. Näin ollen, paine-ohjaus menetelmää voidaan soveltaa myös tämän ongelman ratkaisemiseksi. Haihduttamalla käytetään prosessissa toiminnan vaahdotusaineen sulasta injektion aikana estetään paineistamalla muotin ontelon hetkeen asti injektion. Lisäksi saadaan sula ruiskutetaan muottiin ohjaamalla painetta, mikä vähentää pitoisuus paisutteen materiaalissa. Seuraavassa vaiheessa muodot muottiontelo on täynnä materiaalia. Lopulta myöhemmin vaahdotusprosessi suoritetaan kutistumisen vuoksi, johon liittyy voimakas juntan jäähdytyksen aikana.

Toinen tekniikka, joka pystyy parantamaan laatua pinnan kutsutaan sandwich laudaksi. Vaahdotettu PVC rullina siten mahdollista saada kahden komponentin tuotetta, johon kuuluu läsnäolo tavanomaisen kuoren materiaali, kun taas vaahto materiaali sijaitsee sisäkerroksen.

Käyttöalue vaahdotettuja PVC

Vaahdotettu PVC tänään onnistunut saamaan melko yleistä monilla aloilla. Nykyään tämä materiaali on aktiivisesti käytetty mainonnassa: se on valmistettu kaikenlaisia ​​kokoisia pilarit, merkkejä, kolmiulotteinen kirjaimia, merkkejä, opastetaulut sekä näyttelyosastoilla. Täydellinen materiaali silmänlumetta, sekä valmistuksessa kolmiulotteinen kirjainta, joilla ei ole sisäistä valaistusta. Materiaali käytetty liiketoiminnassa, jossa sitä käytetään valmistuksessa telineet, hyllyt vitriinit, väliseinät ja hyllyt. Ottaen huomioon lujuuden vaahto polyvinyylikloridia käytetään luotaessa kaupallisia laitteita ja elementtejä koristella.

Ei voi tehdä tänään ilman materiaalin kuvatun tyyppinen ja Rakentamisen alalla se on valmistettu elementeistä sisustusta. Täten ovi on valmistettu vaahdotettu PVC: täydellisesti ilmenevät palveluun. Jos on tarpeen kohdistaa huoneen seiniin, ehtoja, joille on tunnusomaista korkea kosteus, on tarpeen valita juuri vaahdotetun polyvinyylikloridi. Mutta tämä ei ole tyhjentävä luettelo, niin, että materiaali on täydellinen muodostuminen ilmastointijärjestelmät, työskentelystä lämpö- ja äänieristystä, se on tehty ovipaneeleissa ja ikkunanpuitteet, melko usein sitä käytetään juuressa rinteitä ja muiden osien ikkunoiden ja sokkelit . Se näyttää melko hyvältä materiaalin juuressa seinien ja kattojen parvekkeet.

Jos haluat käyttää vaahtoa PVC, hinta täytyy varmasti kiinnostaa. Joten, kun ostaa joudut maksamaan 1300 ruplaa arkille, jonka määrä on sama kuin 3050h1560h2 mm. Kun taas suuremmat levy (3050h2030h2 mm) maksaa 1400 ruplaa.

Tyypit muovikelmuun PVC | Luokittelu, hinnat ja koot

PVC-levyt käytetään valmistuksessa neon merkkejä ja mainonnan seisoo, sekä sisustus korkea kosteus (teollisuustilat). Merkkejä, merkkejä - se on myös ryhmässä esineitä, jotka ovat pääasiassa valmistettu PVC-muovia.

Myös tätä materiaalia käytetään osion, valmistuksessa sandwich-elementtien.

Valmistuksessa mainonnan monivärisiä arkkia PVC, joka on suosituin koko 2050 x 3050 mm ja paksuus 1 mm, 2 cm.

Vaahdotettu muovi-arkki, jossa on huokoinen rakenne ja Se on korkea lämmönkestävyys ja kosteudenkestävyys, mutta sen lujuus on hieman pienempi verrattuna tavanomaisiin muovilevy rakenne.

Vaahtomuovit valmistetaan myös suuren valikoiman väri tahroja. Valmistajat tuottavat materiaalia kaikki värit ja sävyt, joten voit valita mitä tarvitset omaan käyttöösi.

Vaahdotettujen kalvojen valmistuksessa käytetyt mainonnan lohkojen, näyttö rakenteiden ja vastaavien paneelien ja kilpiä. Pääsääntöisesti käytetään rakennuksissa viimeistelyyn. Ulkoiseen rakennustyöt on lähes ole tarpeen, koska Se on taipumus polttaa auringossa. Se ei pala häikäisevän valkoisia, jossa nimenomaan sisältää lisäainetta estää kellastumista.

Kyllä, PVC-materiaali voi olla läpinäkyvä. Tämä ominaisuus tuo hämmästyttävä valmiuksia alalla sen soveltamista. PVC-levyt - hyvä vaihtoehto tavallista Plexiglas.

Tämän tyyppinen läpinäkyvästä materiaalista massa on etuja verrattuna analogit. Se ei pala eikä Plexiglas. Paljon vähemmän rikkoutuvia verrattuna polystyreeniä ja on halvemmalla.

Läpinäkyvä PVC-muovi niin tekevät mainosbannereita ja seisoo, merkkejä ja näyteikkunat - sitä käytetään laajalti mainonnan teollisuuden ja kaupan. Läpinäkyvä muovi on sekä matta ja täysin avoimia.

Kuva alla kaupankäynnin kerroksessa, suljettu läpinäkyvää muovia PVC.

Eniten käytetty muovi paksuus - 3 mm. Tämän materiaalin paksuus sallii levyn taipua melko helposti, jos on tarpeen, joka tarjoaa luotettavuutta ja materiaalin lujuuden.

Arkki muovia voidaan täysin koristeltu tarrakalvo lasiin.

Muovilevy myös menee tuotannon muovi ikkunoiden ja kynnykset, jotka ovat enimmäkseen valmistettu PVC. Kaikentyyppisten päällysteen muovi-ikkunat on laminoitu peite simuloida mitä tahansa puuta tai kiveä.

Koko ja hinta muovilevyn

Näet arvioitu hinnat PVC-muovia arkkia eri paksuisia.

Valitettavasti, vähimmäiskoko materiaalin noin alueella 1,5-3 metriä. Kun sinun täytyy löytää pieniä paloja muovi on hankalaa.

On paneelit PVC, joka yleensä käytetään usein loppuun kylpyhuoneen, muovia levyn. Niiden asennus tehdään se ei ole vaikeaa. Työhön tarvitsemme perusvälineet, kuten:

 • ruuvimeisseli / ruuvimeisseli
 • vaarna-naulat
 • sälepohja 1 cm paksu.
 • ja tietenkin, PVC paneelit

Paneelit on asennettu laatikon puiset palkit / tangot, jotka puristuvat seinään tulpat, nauloja.

Katso, miten asiat tehdään käytännössä vaippa voi olla seuraava video.

Onnistunut rakentaa! Jos sinulla on kysyttävää osto- tai asennuksen liittyy arkki PVC-tuotteita, kirjoita kommentteja - me ymmärrämme.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Materiaalit ja niiden käytännön soveltaminen © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 36 = 46