PVC-levyt keittiöön

Contents

PVC-levyt keittiöön

Koristelu seinät keittiön muovipaneelit - hyvä vaihtoehto käyttää muita materiaaleja (tapetit, laatat, rappaus). Kiitos valtavasti erilaisia ​​kuvioita ja värejä, edullinen hinta ja muut edut PVC paneelit, niistä on tullut erittäin suosittu keittiö ja suosittu materiaali.

Erilaisia ​​PVC seinäpaneelit keittiö

Riippuen leveys paneelien, ne luokitellaan seuraavasti:

 • vuori, joiden leveys on 10 cm, riittävän käytännöllinen materiaali, joka kompensoi suuri valikoima Yksiväristen paletti;
 • Paneeli leveys 25-50 cm, ovat houkuttelevia, että asennuksen jälkeen ne käytännössä määrittelemätön nivelissä lisäksi niiden asennus on nopeampi;
 • levyt 80-203 cm leveä, on tasainen ja sileä pinta, joka voidaan soveltaa eri kuviin, PVC paneelit keittiö, jossa kuvio on lisääntynyt lujuus, koska ne on päällystetty ylhäältä ylimääräinen suojakerros.

Mikä näistä PVC paneelit on parasta keittiö - sinä päätät. Niissä kaikissa on erinomainen kosteudenkestävyys, helppo asentaa ja edullinen, joten ovat ihanteellisia keittiön seinät.

Keittiön voidaan antaa vain muoviesiliina ja voit täysin kaikkia seiniä. Tai päinvastoin, koristella seinät muovipaneeleissa ja asematasoon kattamaan toisen materiaalin - lasi tai laatta.

Muovi kestää kosteutta ja kestää kodin kemikaaleja. Monenlaisia ​​kuvioita ja värejä auttaa tekemään oikean valinnan harmoninen yhdistelmä seinät ja loput keittiön ympäristön.

Yleensä koriste PVC paneeli keittiö voit kääntää kaikki ideoita ja koristella keittiön tietyssä tyylillinen suuntaan.

Edut ja haitat muovipaneelit keittiössä

Kiistattomia etuja PVC paneelit ovat sen lujuus, yksinkertaisuus ja nopeus asennus ilman pitkiä valmistamiseksi seinät, hyvä äänen ja lämmöneristys.

Seinäpaneelit muovia erinomaisesti pystyy suoriutumaan - suojan seinät likaa, rasvaa lauhde. Ne ovat hyvin pesty, se on täysin ei pelkää kosteutta. On myös tärkeää, että hienovarainen hitsaussaumat ovat lähes ole pölyä ja likaa, niin että ongelma rahanpesun ja kaavinta nivelet et suorita.

Jos pelkäät, että lieden alueella muovisulatteessa, turmele tai aiheuttaa tulipalon, sinun täytyy ymmärtää, että nykyaikaiset muovi kestää hyvin korkeita lämpötiloja - jopa 120 astetta. Koska mitään suoraa altistumista avata tulen, hän pysyy aina mukavaa ja sujuvaa.

Muovi on monet kasvot ja variativen. Se voi simuloida erilaisia ​​materiaaleja - kiveä, puuta, metallia. Lisäksi, sen pinta voidaan soveltaa mihin tahansa kuva, mukaan lukien 3-D kuvia. Tietenkin tämä on suora vaikutus kustannuksiin materiaalin, mutta vastineeksi saat ainutlaatuisen ja uskomattoman sisustus keittiö sisustus.

Harvoja haittoja PVC paneelit voidaan kutsua todennäköisyys satunnainen mekaanisia vaurioita siirtämällä huonekaluja tai muita suuria ja äkillisiä kuormituksia. Lisäksi ei ole tarpeen pestä paneelien hankaavia puhdistusaineita ja harjat, koska naarmut pintaan. He eivät vain pilata ulkonäkö paneelit, mutta myös edistää nopeampaa saastuminen tulevaisuudessa ja vaikeuttaa rahanpesua.

Toinen haittapuoli - palovaaran. Älä anna läheisyys palokohteen paneelin, tai voit ryhtyä toimiin edelleen suojella muovi.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

PVC-muovi paneelit keittiöön: halpa ja iloinen? väärä vastaus

Korjaukset keittiössä - se on vastuussa ja kallis asia. Miten tehdä se vähemmän tuskallista perheen ja perheen budjetin? Muovin käyttöä paneelit auttaa säästämään aikaa ja rahaa keittiö remodeling.

Mikä on ainutlaatuisuutta materiaalia?

Saumaton paneeli sopivat tiukasti toisiinsa, liitossauman jää näkyviin. PVC paneelit - universal viimeistelymateriaali sisäkäyttöön. Tämä rakennusmateriaali on täysin uusi, ja on vahvasti yleistynyt markkinoilla viimeistely tuotteita.

Universal materiaalin ominaisuudet

 • Ensinnäkin, PVC-muovi paneelit keittiö voidaan asentaa vaakasuoraan, pystysuoraan ja missä tahansa kulmassa.
 • Toiseksi, käytettävä materiaali seinien ja kattojen ja parvekkeiden ja Loggia. Muun muassa ikkuna rinteet useimmiten valmistettu muovilevyä.
 • Kolmas, standardin koko paneelin pidetään jonka paksuus on 10 mm materiaalista, pituus 2700 mm, leveys 250 mm.

Kohokohtia: missä laatu piilee?

On mahdollista tunnistaa tärkeimmät erot merkkejä muovipaneelit:

 • Päällystemateriaali. Rakentamisen markkinoilla löytyy kiiltävä ja matta paneeli polyvinyylikloridista. Kiilto näyttää soveltamalla lakan pinnalle erikoislisämateriaalia.
 • Tyyppi painatus materiaalin. Pinnalla on PVC-materiaali levitetään eri piirustuksissa. Painettu kuvio levitetään maali, ja folio - levittämällä etupinnan väri kalvon kuviolla. Tämä on loistava tilaisuus luoda ainutlaatuinen muotoilu muovi seinäpaneelit keittiö valokuvien tulostamiseen.
 • Tyypin rajapintamateriaalit. Tältä pohjalta erottaa saumattoman ja sauma paneelit. Ommel muovipaneelit risteyksessä on muodostettu rako, joka tarjoaa koriste materiaalia, ja saumaton paneeli - sopivat tiukasti toisiinsa.

Valettu tai kutoa - "suosittu" annettu nimi muovilevy saumakohtien ja 100 mm leveä.

Miten säästää aikaa ja rahaa keittiössä viimeistelyssä?

Kun korjaus keittiö on tärkeä, ensinnäkin määrä korjaus, tietoa ja kokemusta siitä, miten luoda laatta lattialle.

Kaikki tietävät, että kärsivät haittaa koska korjausten 1-2 päivää ja 2-3 viikkoa - tämä on hyvin suuri ero.

Siksi PVC-muovi paneelit seiniin, kattoihin keittiö ja kylpyhuone ja parveke ovat hyvin suosittuja korjaus monista syistä, joista tärkeimmät ovat:

 • suhteellinen halpuus materiaalin;
 • nopeus suoritettaessa viimeistelytyöt.

Laittaa tavallinen laatta, paljon aikaa kuluu, miten pakata, ja kohdistus seinät. Lisäksi sinun on sovittava hyvän isäntä, sellaisina kuin laatat ilman asianmukaisia ​​pätevyys ja kokemus - vaikea, mikä voi vahingoittaa sekä materiaalin ja epäonnistuminen korjauksia.

Myös paljon päivittäisen melun ja likaa laatoitusta, ei ole peruutettu. Tämä tilanne on täysin mahdotonta hyväksyä talossa, jossa on pieni lapsi tai vanhus.

Koristelu seinät muovipaneelit keittiö mahdollistaa isäntä hallita omaa lyhyessä ajassa (kerrostuman tarvitaan, yleensä yksi päivä) loppuun elementtien kiinnittämiseen keittiössä. PVC paneelit ovat paitsi kannattava vaihtoehto hinnoittelupolitiikka, mutta myös aikaa ja työvoimakustannusten.

Seinäpaneelit (skinali) - tämä on eri tasolla sekä hintojen ja laadun. Katso kuvat ja päättää itse, millaista materiaalia valitsemasi esiliina.

Joka valita lattia - vedenpitävä laminaatti tai graniittia? Vastaus ei ole niin ilmeinen. Yksityiskohdat artikkeleita.

Tässä opetusohjelmassa, voit opetella omin käsin tehdä kaksitasoinen kipsi enimmäismäärä.

Kiinnityskehys: pohjustaa

Remontoitu keittiö, jossa muovipaneelit alkaa asennuksen runkoon. Kaikki riippuu siitä, miten sujuvaa seinään omassa keittiössä.

Jos seinät ovat hyviä, melko tasainen, on mahdollista luopua asennuskehyksen.

Seuraavaksi katsella videota runkojärjestely Muita asennuksia paneelit muovista.

Jos seinät ovat kaukana täydellisestä, vuorelta ennen paneelin, on tarpeen kiinnittää ja asentaa häkkiin.

Asentaa puitteet panelointi on varattu ja ruuvit. Seuraavaksi käyttämällä kiinnikkeitä, varmistaa muovi opas etäisyydellä 40-50 cm: n päässä toisistaan ​​seinään ja kattoon 30-40 cm.

Muoviohjaimet on välttämättä asennettava alussa ja lopussa paneelin.

Materiaali voidaan kiinnittää metalli, puu tai muovi häkki. Kuitenkin edullista pysyä muoviohjaimet johtuen niiden erinomaiset ominaisuudet kestää lämpötilan muutoksia. Lisäksi muovi vaippa on suhteellisen alhainen paino ja äärimmäinen asennuksen helppous.

Asennus paneelit keittiössä: 6 ammatillisia neuvoja

Jatkaa teillä mitään kysymyksiä siitä, miten päällystää keittiö muovipaneeleissa ja ongelmia PVC-paneelit, ota kävellä neuvoja ammattilainen:

 1. Käytä tasoja Pintahitsaus- ja muodostaa suorassa kulmassa.
 2. Ensimmäinen antaa paneeleita PVC aseta uraan elementin asennuskiinnityskoh- kapea hylly tuotteita.
 3. Toinen muovi paneeli on asetettava mahdollisimman lähellä ensimmäistä.
 4. Kiinnitä paneeli pitäisi olla, kun olet täysin varma, että ei ole aukkoja niiden välillä.
 5. Vastaavasti, turvata kaikki materiaali on polyvinyylikloridi. Viimeinen paneeli täytyy vähentää 6-8 cm. Materiaali on uraan kiinnityselementin ja uran edellisen paneelin.
 6. Muita materiaaleja, joita tarvitaan sorvaus on vahvistaa tulevia keittiön hyllyt ja kaapit. Älä unohda sitä!

Jos seinät keittiössä sileä, asenna et tarvitse alustassa, PVC materiaalia, sinun ei ole ongelma korjata avulla Akryylinaulat.

Koristelu keittiö muovipaneelit voi olla joko täydellinen tai osittainen. Esimerkiksi, muoviesiliina paneeli keittiö soveltuu hyvin vaihtoehtona kalliimpia suoritusmuodossa - skinalyam.

Keittiön esiliinat muovia: 10 syytä "FOR"

 1. Korkeat iskunkestävyys materiaalin. Paneelit eivät taistele eivätkä pistä mekaanisia vaikutteita.
 2. Hyvä kosteuden kestävyys materiaalia.
 3. Väritys paneelit vääristy ajan.
 4. Helppo asentaa materiaalia periaatetta.
 5. Kestävyys PVC paneelit (yli 10 vuotta erinomainen toiminta).
 6. Materiaalin hyvin porattu tavanomainen kruunut puuta.
 7. Ei ole saumoja elementtien väliin. Se on mahdollista asentaa yhteen suunnittelu 4 m.
 8. Monenlaisia ​​grafiikkaa nimikirjaimia, koostumuksia.
 9. Paneelit ovat täysin resistenttejä voimakkaita puhdistusaineita.
 10. Se voi olla mahdollista korjata materiaalia ja osittainen poistaminen.

Perehtyy yksityiskohtaisia ​​suosituksia, jos päätät asentaa esiliina muovia voi tässä artikkelissa.

Laatta paneelia vasten: mikä on parempi?

Jos olet epävarma, mitä valita: paneelin PVC tai keraamiset laatat, antaa vertaileva kuvaus kaksi materiaalia, jotka ovat pääruokaa maalissa.

Pöytämuotit keittiö muovipaneelit - loistava vaihtoehto lautaselle keittiön remontin. Päällystää keittiö muovipaneelit helppo itse, he voivat helposti siedä korkea kosteus ja lämpötilan lasku.

Kiistaton etu on materiaalin kestävyys, koska keittiö, vipu muovipaneelit, joka palvelee sinua 10 vuotta. Laaja värivalikoima ja kuvioita ja nimikirjaimia, antaa jokaiselle omistajalle mahdollisuuden valita materiaali, joka on kuin hänen.

Toisin kuin laatat, viimeistely keittiö muovipaneelit voi olla mahdollista korjata materiaalia ja osittaista purkamista. Epäilemättä, merkittävä etu on, että raaka-ainekustannukset ja korjaukset käytettäessä paneelit on valmistettu PVC on 40-50% vähemmän kuin klassisen laatat.

Haluttaessa päällystää seiniä keittiö muovipaneelit tiedettävä joitakin tärkeitä yksityiskohtia. Kaikki tämä löytyy videon hyödyllistä.

Lukijan valinta

Ja kompakti keittiö suunnitteluprosessi tuo mielihyvää

Graniittilattia: keittiö ja loistaa!

Miten korvata saumat laatta omin käsin - valmistus-, kuvia ja videoita virstanpylväitä

Käyntikortin jokaisen kotiäiti - tyylikäs verhot keittiössä

PVC-muovi paneelit keittiöön: halpa ja iloinen? väärä vastaus

Ilmainen ei-kaupalliseen käyttöön lähdemateriaalit

on sallittu vain sillä ehdolla, että tekijää ja aktiivisen hyperlinkin sivustoon

Kaikissa muissa tapauksissa, kirjallista lupaa julkaisijan

Koristelu keittiö PVC paneelit - taloudellisin vaihtoehto luoda keittiön suunnittelu

Mikä materiaali on useimmiten valittu viimeistelyyn keittiön? Luuletko keraamisia laattoja? On käynyt ilmi, että useita vuosia kämmenen pitää muovilevy. Mutta laatat on menettämässä suosiotaan.

Tämä johtuu siitä, että PVC - materiaalin saatavuutta, käytännöllinen ja helppo asennus suunnitelma. Hänen kanssaan tekee korjauksia ilo. Katsokaamme tärkein kysymys - mitä etuja paneelit muovista ja miten leikata seiniä omin käsin.

Tästä on syytä rakastaa muovia 3 hyödyt

Aloitetaan tärkeimmistä - joiden edut PVC. Ja ensimmäinen asia toteamme - tämä edulliseen hintaan. Siinä esitetään korjaus, voit valita materiaalia, joka yhdistää kaksi ominaisuudet - edullisia ja käytännöllisyys. Oikeastaan, muovi paneeli on tyytyväinen työhönsä. Lisäksi kustannus, materiaalilla on seuraavat edut:

 1. Ei pelkää vettä, puhdistus ja suuri ilmankosteus. Nämä tekijät ovat erittäin tärkeitä, koska keittiössä - paikkaan, jossa se on jatkuvasti kovasti työtä, ja niin edelleen kosteuden ja sanoa ei. Huolehtiminen PVC paneelit ovat hyvin yksinkertaisia ​​- pyyhi, pese ne, ja ne säilyttävät kauneutta.
 2. Se ei johda sähköä. Kun keittiö on kaikenlaisia ​​sähkölaitteet ja riski oikosulun olemassa täällä. Muovi ei johda sähkövirtaa.
 3. Asenna työkalupalkin voit omin käsin. Mukana asiantuntijoita ja viettää lisärahoitusta ei tarvitse. Vietä uusittu keittiö ja päällystää seiniä voit oma.

Tietenkin täytyy sanoa ulkonäön paneelit. Tänään, voit valita malli, jossa on kuvio, valokuvien tulostukseen, kiiltävä tai mattapintainen. Sillä asematasoalue voi poimia ja skinali - paneeli koristeet, abstrakteja kuvia. Alemmassa kuvassa katsoa suunnittelu keittiö, jossa PVC-paneeleja käytetään klassisessa mustavalkoista tai väri.

Kuvassa - katto keittiössä PVC paneelit.

Sanotaan muutaman sanan puutteista. Ainoa asia, joka pelkää materiaali - tämä äärimmäisissä lämpötiloissa. Jos valitset skinali koristamaan keittiön asematason, kiinnittää huomiota niihin malleihin, jotka kestävät lämpötiloja 170 astetta. Jos laatat voi selvitä korkeita lämpötiloja, PVC, valitettavasti, ei ole yhtä kestävä materiaali. Eikä käyttää puhdistukseen seinät ja jäykkä Metalli- vahingoittumisen estämiseksi pintakerros.

Siirrymme tärkein prosessi - asentamista paneelit seinillä. Korjaukset tulisi aloittaa valmistelun pinnan. Riippumatta siitä, onko sinulla päällystää seiniä tai ainoa toimiva osa käyttää skinali tarvitse purkaa vanhaa kamaa. Muuten, toinen ominaisuus PVC paneelit - jos laatat vaatii täydellinen tasaisuus seinät, muovi voidaan asentaa vanhoihin tapetti tai kipsi. Tämän ansiosta "kyky" paneeli useimmiten valittu sijasta laatat.

Eri värejä PVC paneelit.

Joten, ensimmäinen asia, et kädet - se vie purkamista.

 1. Ampua seinistä kaikki ulkonevat elementit - ja kynsien lakkausta joihin ne on ripustettu, kaiteet, valaisimet, jne
 2. Jos seinä olisit asennetun laatan tai koriste keittiö baari, ammunta vanhaa kamaa.
 3. Kohdista seinäpinnoille. Saavuttamaan täydellisen tasaisuus ei ole välttämätöntä. Korjaukset voidaan rajoittaa "upottamisen" on ulokkeilla ja halkeamia. Heidän täytyy kitti ja anna pinnan kuivua.

Ensimmäiseksi sinun voi voittaa - seinät ovat valmiit. Niille, jotka ensin tehdä korjauksia, ja viimeistely keittiö tuntuu vaikealta, tulla auttamaan kokeneempien videotaiteilijaa (lopussa). Alla näet video-ohjeita, jotka auttavat ymmärtämään prosessia poistetaan vanha kitti, ja laatta.

Tämä vaihe on ensisijainen sekä miten oikein asettaa kehys - pantin voimaa verhous. Runko voidaan tehdä sälepohja - edullisempaa variantti, tai metalli - entistä luotettavampi ja luotettava menetelmä. Ja puu- ja metalli kiskot asennetaan yhteen ja samaan periaatteeseen, niin että kädet olisi helppo tehdä. Lisäksi kiskot, tarvitset:

 • ruletti;
 • rakennus tasolla;
 • ruuvimeisseli;
 • pora;
 • veitsi leikkaamiseen muovi;
 • metalli suluissa;
 • ruuvit ja tulpat;
 • kynä.

Pienikin virhe asennusoppaasta, pääsääntöisesti johtaa vinoon suunnitteluun.

Siirrymme nyt merkitsemiseen seinät. On tärkeä asia. Runko voidaan asentaa kahdella eri tavalla: vaaka- ja pystysuunnassa. Alkuperä pätee, jos koristelu paneeli pidetään pystysuorassa asennossa, ja toinen - jos vaakasuoraan. Ja skinali asennus ja verhous seinät voivat olla pystykehikkoon kiinnitysvälineisiin. Täällä harkitsemme sitä.

 1. Alkaa tehdä layout seinien ja etäisyydellä 50 cm, vaakasuorat viivat. Saada tasainen viiva käyttömäärä.
 2. Nyt otamme metalli housunkannattimet ja aseta ne tapaan etäisyyden ollessa noin 60 cm. Me kiinnitä kannatin ja ruuvit. Staples valitaan perustuen leveys säleet.
 3. Niitit on sijoitettava kehä seinien - yläosassa ja alaosassa. In "umpikuja" seinäteline on taivutettu kirjaimella "P".

Tarvittaessa eristekerros voidaan sijoittaa profiilien väliin.

 • Seuraavaksi ota telineeseen ja laita keskelle kiinnikkeen. Korjata ruuveilla.
 • Kiinnitä sitten kiskot tasolla tarkkailemalla tason.
 • Joten preparer seinäsomisteiden. Vaikka tämä vaihe on erittäin tärkeä, ja kädet voit rakentaa runkoon. Jos pelkäät tehdä virheen ja haluat korjata toteutettiin mahdollisimman laatua, katsokaa video kokeneempi käsityöläisiä. Selventämiseksi näkökohdat ja yksityiskohdat apua ja valokuvakehys asennus.

  Nyt siirrymme viimeiseen vaiheeseen - vahvistaa paneelin seinälle. Täällä, lisäksi paneelien PVC, tarvitset lisäosia - profiilit, jotka auttavat luomaan listoja. Profiili on useita tyyppejä:

  • L-muotoinen - täytyy aloittaa ja lopetus vuori;
  • profiili F - auttaa estämään nurkkaliitokset. Sitä käytetään myös lähtö ja maali;
  • H-muotoinen - yleinen profiili tarvitaan elementtisaumojen.

  Et silti on kätevää sokkelin nurkkaan ja ulkoisen profiilin. Viimeistele kädet alkavat profiiliin jämäkästi.

  1. Ensin otat - on L-muotoinen. Se on kiinnitetty kiskoihin pitkin kehä.
  2. Seuraavaksi tarvitset Kulmaprofiili (F-muotoinen) - se on asetettu "kääntää" seinään.
  3. Nyt tehdä mittauksia välillä ohjainten (niiden ulkosivu). Saaduista huijata 5 mm.
  4. Se alkaa viimeistely keittiönurkkaus. Joten voit vähentää kulutusta materiaalia. Puinen paneeli kiskot asennetaan käyttäen nitoja. Jos nitoja käsillä ei ole, voit käyttää pienillä nauloilla tai rakennusliima. Metallisilla PVC säleet on asennettu ruuveilla.
  5. Kukin seuraava paneeli on rakoon edellisen ja siten liikkua pitkin koko seinää.
  6. Uusin muovilevy täytyy leikata leveys. Tähän tarvitaan veistä leikkaamiseen muovia. Viimeinen paneeli asetetaan ensin kulmaprofiili, ja sitten uraan edellisen muovikalvolla.

  Se peruskorjaus valmistui ja seinät valmiina. Sitten voit asettaa kädet alarivillä sokkelin paneelit. Jos asennat vain skinali parhaansa korjata avulla nitojalla kynnet eivät pilaa ulkonäköä. Skinali myös voidaan liimata kehykseen. Kuitenkin, tämä ratkaisu ei ole eroa voimaa. Ajan skinali työskentelyalueella voi muuttaa muotoaan. Olevan mitään kysymyksiä, katsella videota, joka kuljetti lopuksi seinät muovilevyjä.

  Ja toinen kärki. Jos päätät kehystää sälepohja, käsittelemme niitä erityisellä antiseptinen, ja vasta sitten kiinnitetään seinään. Nyt tiedät perinpohjin paneeliasennukseen ja voi turvallisesti luopua kalliita laatat hyväksi käytännön ja monipuolinen PVC.

  Artikkeleita temeDrugie mielenkiintoisia artikkeleita

  Mikä ctenovye paneeli keittiöön olemassa ja kumpi on parempi

  Erilaiset esiliinat keittiöön - valitsee optimaalisen

  Mitkä paneelit ovat parempia keittiölle: neuvoja valitsemisesta

  Keittiön seinien päällystäminen muovipaneelilla: suunnittelu- ja asennusmenetelmien valinta

  False-paneelit keittiölle: edullinen vaihtoehto keramiikalle

  Esiliina keittiöstä muovista - halpa ja kaunis

  En suosittele PVC: n asentamista keittiössä, se on puhdasta synteettistä materiaalia! Kun se kuumenee, se sulaa, keittiössä haisee kauheaa, ole varovainen.

  Minulla on muovinen vuori ja ei tuoksuja. Onko sinulla muovinen keittiö? Olet niin vakuuttavasti väittänyt, että keittiö haisee kauheaa, ehkä sinulla on jonkin verran johdotus sulaa

  Voi, epävarma säästö saavutetaan. Tietenkin on helppo pestä ne, mutta kuinka mukava se on muovipinnoitetussa huoneessa?

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 4 = 4