PVC-paneeli laatta

PVC-muovi paneelit laatoitus: viimeistelyyn kylpyhuoneet ja keittiöt

Laatta on optimaalisin yksi vuori tai viimeistelyyn keittiö kylpyhuone esiliina. Ainakin se oli viime aikoihin asti. Laatta monia etuja, mutta on olemassa haittoja. Niistä kalleus ja monimutkaisuus viimeistely. Omasta ei voi tehdä täällä. Laadullisesti laittaa keraaminen laatta voi vain olla ammattilainen.

Sittemmin molemmat ilmestyi markkinoille PVC paneelit kaakelointi ongelma kylpyhuoneen sisustus budjetin hinta on melkein hävinnyt. Houkutteleva ulkonäkö, helppous ja yksinkertaisuus asennus, ja mikä tärkeintä, edullinen hinta tekevät tästä materiaalista erittäin kilpailukykyinen.

Tulos on hyvin samanlainen kuin alkuperäinen laatat

PVC-levyt laatoitus - koostumus ja ominaisuudet

Paneelit on valmistettu PVC (polyvinyylikloridi) - viimeistely materiaalia, joka on valmistettu kestävästä muovista kaikkein nykyaikaisia ​​laitteita. Viimeisintä teknologiaa avulla käyttää jotakin muuta materiaalia kuvio ja antaa sille mitään koostumus. Top kuva on suojattu erityinen elokuva, joten se on taattu olla menettämättä ulkoasu seuraavien 10 vuoden aikana. Niistä etuja tämän koristelu ovat seuraavat:

 • kosteudenkestävyys;
 • korkea lujuus;
 • kestävyys lämpötilan;
 • ympäristön turvallisuus;
 • edullisia;
 • erilaisia ​​kuvioita ja värejä;
 • helppo asennus;
 • hygienia;
 • Kestävyys sieni ja hometta.

Aikaisempi kanta oli, että muovipaneelit ovat haitallisia terveydelle, sillä pääsee haitallisia aineita. Tähän mennessä näiden tuotteiden tuotannosta on saavuttanut tason, jossa voi 100% sanoa, että ne ovat lähes vaarattomia. Haitallisia aineita vapautuu vain palamisen yhteydessä PVC.

Voit poimia väritys ja mosaiikki

Kuten näette tästä esittänyt riittävästi ammattilaisia ​​pysähtyä valintasi sitä.

Miten asentaa paneeliin alla laatta

Jäljitelmä laatta muovipaneelit - prosessi on melko yksinkertainen. Koristella seiniä siten kylpyhuoneessa, on kaksi tapaa:

Liimaus Paneelien suoraan seinään erityisellä liimalla

Tämä asennus menetelmä soveltuu vain, jos seinät kylpyhuone täysin suorassa. Ja näin on, olette samaa mieltä, ei niin usein. Liittämisen täytyy poimia laadukkaita liimalla. Usein "hetki" tai nestettä nauloja.

Pinnat sitoa tulee olla kuiva ja puhdas. Lue huolellisesti ohjeet, jotka tarjoavat valmistajat liima ja huolellisesti seurata sitä. Silloin tulos on hienoa.

Menetelmä kiinnittämiseksi muovipaneelit sorvaamalla

Tällainen menetelmä on useita etuja:

 • Sinun ei tarvitse täydellisesti yhdenmukaistaa seinät;
 • Voit piilottaa erilaisia ​​viestinnän
 • häkki voi tehdä yksin.

Asentaa muovipaneelit mukaisesti laatta rimat tämän menetelmän valita parhaan metalli- profiilia.

Asennus laatikko

Sälepohja eivät sovellu, joissa korkea kosteuspitoisuus, ja miten on kylpyhuone. Ne voidaan muotoilla kosteus, joka vaikuttaa päällysteen laatuun. Asennettaessa matkallaan on tärkeää noudattaa muutamia sääntöjä:

 • liittää profiili 40-50 cm;
 • suunta telineet ovat aina kohtisuorassa loppuun;
 • parempi valita pystysuunnassa bändejä, niin vesi ei pysy nivelet

Kiinnitä muovipaneelit alla laatta kylpyhuoneeseen pieniä ruuveja tai nauloja. Asennuksen jälkeen suojakuoren asennettu ylimääräisiä elementtejä - kulmat, jalkalistat, listat.

PVC-paneelit keittiöesiliina

Kylpyhuone - ei ole vain huoneeseen, jossa näitä tuotteita voidaan käyttää. Ne ovat ihanteellisia korjaustöitä keittiössä.

Helppohoitoisuus ja käytännöllisyys tekevät tästä materiaalista erinomainen valinta keittiöön. Asiantuntijat sanovat, että asianmukaista hoitoa tämän esiliina voi seistä yli 10 vuotta.

Varmista paneelit asennetaan keittiöön esiliina sekä kylpyhuone. Paneeli voidaan asentaa lävistäjä - se antaa ylimääräistä koristelua.

Miten valita PVC paneelin keraamisten laattojen

Muutamia tärkeitä kohtia, jotka tulisi kiinnittää huomiota, saada PVC paneelin alla laatan kylpyhuoneen ja keittiön:

 • Sinun täytyy huolellisesti tarkistaa eränumero. Kun ostat tuotteita eri erän saada paneelissa hieman eri väreissä. On ilmeistä, koska ne on asennettu peräkkäin.
 • Varmista, että ostettu tuote on virheettömiä.
 • Kun koukistus lukitustanko ei saa muuttaa muotoaan.
 • Parempi olla ostamatta halvin tuote - he varmasti valmistettu kierrätetystä muovista, ja niiden käyttöikä on lyhytikäinen.
 • Kiinnitä huomiota väli osioita levyt. Se ei saisi ylittää 5-10 mm. Muuten, tämä tuote on hyvin herkkä iskuille.

Kuten näette, PVC paneelit kylpyhuoneet ja keittiöt alla laatat käytännön ja kestävä viimeistely materiaali, ja hyvä vaihtoehto laatat.

Videoinstallaatio ja valintalautakunnan laatoitus

Valitse laatu bar - se on myös taidetta. Siksi suosittelemme nähdä videon paneelien kylpyhuoneisiin ja keittiöt:

Paneelit Kylpyhuone Tile - maalikameraratkaisu

Kaikki koriste seinä käytettyjen levyjen sisäpuoliseen vuoraukseen tilojen korkean kosteuden ja lämpötilan muutoksia, joita edustaa eri lajien:

 • polyvinyylikloridi pestävä paneeli;
 • kuitulevyä Vettä hylkivä;
 • komposiitti lastulevyn laminaatit.

Muovi versio on edullisin ja täysin kosteudenkestävä, mutta on tunnusomaista riittämätön lujuus arvot.

Vedenpitävä seinä Paneeli kalliimpaa kuin PVC, mutta on ominaista suuri lujuus. Ne kuuluvat luokkaan suosittuja äänieristys ja lämmöneristys materiaaleja, erilaisia ​​korkea palonkestävyys ja hygienia. Tämä viimeistely on ympäristöystävällinen ja täysin turvallinen ympäristölle.

PVC-paneeli kylpyhuoneessa asentamisen jälkeen

Valitsemalla viimeistely materiaalia muodossa vedenkestävä paneelit, sinun pitäisi määrittää mitat elementtejä:

 • telineeseen paneelit on leveys 12,5-30,0 cm, joiden pituus on enintään 370 cm;
 • laattoja on enintään sivun pituus 98 cm;
 • arkki paneelit mahdollistavat käyttäen yhden elementin suorittaa leikkauksen alueella 2,44h1,22 m.

Se on laatoitettu paneeli on paras jäljitellä keraaminen pinta, joten ne ovat hyvä vaihtoehto perinteisille laatat ja moderni posliini.

Aukio laattoja on ominaista tiukka muodon, sopivaksi suorittaa erilaisia ​​asetteluja, kuten varjostusta tai muodostumisen muodostavat epätavallisen, jonka avulla voit muuttaa suunnittelun kylpyhuone.

Viimeistely kylpy paneelit on yhä suosittu, koska se on edullinen, lisäksi materiaali on kestävää. Vedenpitävä seinäpaneelit kylpyhuoneeseen - miten valita? Lue vihjeitä.

Haluatko maalata kattoon kylpyhuoneessa? Siitä, miten valita oikea maali, lukemista.

Kaikki hyvät ja huonot valurautaa kylpyammeet porealtaineen, lue tätä aihetta.

Kylpyhuone on huone, ja sisustus, jonka pitäisi olla paitsi esteettinen, mutta myös mukava ja käytännöllinen kannalta säännöllinen käyttö.

Juuri tästä syystä, että joitakin ominaisuuksia ja ominaisuudet käytetyn materiaalin seinät tullut prioriteetti:

 • Indikaattorit vedenkestävyys. Seiniin kylpyhuoneessa on alttiina suuria määriä kosteutta, joten koristelu materiaali ei liota tai paisua kosketuksessa veden kanssa.
 • Taso lämpötilan muutosten. Pinta seinien säännöllisesti kärsii haitallisia muutoksia ilmasto, kuten äkilliset muutokset lämpötilassa. Näin ollen, tarpeeksi vakaa viimeistely materiaaleja voidaan muuttaa muotoaan.
 • Indikaattorit hygienia. Pinta seinät kylpyhuoneessa on suorassa yhteydessä omistajien tilojen aikana vedenkäsittely niitä, joten mahdollisuus säilyttää puhtaan pinta vaikuttaa suoraan muiden terveyttä.

Laadullinen vuori materiaali kestää usein puhdistusta ja säännöllinen puhdistus käyttämällä kemiallisia reagensseja. Käytetyt viimeistely pitäisi tuota myrkyllisiä tai allergiaa aiheuttavat aineet voivat aiheuttaa myrkytys ja ärsyttää limakalvoja tai ihoa.

Paneelien seinillä

Muun muassa materiaalin valinta sinun täytyy huolellisesti tarkastaa pintaan kohtisuoraan paneelien, joka havaitsemaan pienetkin viat tai väärinkäytöksiä.

Vettä hylkivä kalvo pinnalla ei saisi olla keltaisuutta, koska tämä voi merkitä virheellisen säilytyksen tai käytön paneelien valmistuksen aikana huono suojaavan koostumuksen.

Wall muovipaneelit käytetään vuori tiloihin korkea kosteus, on monia kiistattomia etuja esitetään:

 • Helppo koottavien. Muovia viimeistely paneelit on helppo asentaa ja kätensä nopeasti, ilman että mukana on ollut pätevä laatoitus ja kalliita mestareita. Muovi voidaan asentaa mille tahansa pinnalle suorittamatta työlästä esivakauttamisen.
 • Kohtuuhintaan viimeistely materiaalia ja tärkeimmät osat. Vähäisen hinta muovi on yksi suosituimmista ja varsinkin budjetin verhoilupaneelit kylpyhuoneeseen.
 • Luotettavuus ja käytännöllisyys taattu. Muovipinta on kosteutta kestävä ja sienivauriot. PVC-levyt alle laatan kylpyhuone ovat sopivia toistuvaan kokoamisen ja purkamisen, joka on kätevä käyttää uudelleen. Pinta kestää häipymistä, kun se altistuu auringonvalolle pitkään ja säilyttää alkuperäisen esteettinen ulkonäkö.
 • Monenlaisia ​​kuvioita ja värejä. Erilaisia ​​värejä ja sävyjä avulla voit helposti toteuttaa mahdollisimman alkuperäisiä malleja ja rohkea muotoilu ratkaisuja. Useimmat nykyaikaiset muovit täydellisesti jäljittelevät tekstuuria puu, kivi, kangas tai nahka;
 • Lisääntynyt kosteudenkestävyys. PVC seinäpaneelit on suojattu muodonmuutos ja hajoaminen alle toistuva altistuminen vedelle.

Huolimatta hyvin paljon etuja, valita muovia koristeena seinät, sinun täytyy ottaa huomioon haitat tällaisen pintamateriaalin:

 • PVC-levyt eivät viittaa määrä ympäristöystävällisiä materiaaleja, joka johtuu koostumuksen raaka-aineen. Poltettaessa tällainen materiaali voidaan saada vahva myrkkyä, joten käyttö muovin vastaava ainakin ei-toivottuja.
 • muovi koristepaneelien huonolaatuisia huono vakiintunut valmistajat pystyvät vapauttamaan tiettyjä hajuja, eikä niillä ole riittävästi lämpötilan muutosten.

Muovi seinäpaneelit jäljittelemällä perinteinen laatat ovat erinomainen vaihtoehto keraamisten laattojen kylpyhuone ja wc huoneissa. Vakiokoko useimpien vedenkestävä PVC koriste paneelit seinät:

Paneelit, jotka jäljittelevät laatta, voidaan käyttää sekä seinien ja kattojen viimeistelyyn. Elementit on asennettu nauloja tai nestemäisen erityinen muoviohjaimet.

Finish - jäljitelmä laatta

Tärkeimmät edut moderni muovia verhouksen kylpyhuoneen esitetty:

 • korkea värin siirto;
 • realismia pinnalle kuvan paneelit;
 • vastustus lisääntyy suoraan auringonvaloon;
 • laaja valikoima värejä, malleja ja piirustuksia;
 • visuaalinen laajentaminen pieneen tilaan.

kylpyhuoneen sisustukseen - mielenkiintoinen vaihtoehto valintalautakuntaan

Taso käytännöllisyys ja korkean suorituskyvyn moderni viimeistely muovipaneelit eivät aiheuta epäilyjä, ja niiden käyttö limakalvon tilat kosteustasoihin ominaisia ​​seuraavat myönteisiä puolia:

 • keveys PVC paneelit helpompi ja nopeampi asennus pidellen omin käsin;
 • asennus koriste-elementtejä ei liity kertyminen suuria määriä rakennus- roskia tai likaa;
 • ulompi suojaava kerros suojaa pintaa valmiin naarmuja;
 • sillä koristeosista kunnossapidon toiminnan aikana suoritetaan käyttämällä mahdollisimman yksinkertaista ja yhteisten pesuaineita.

Perinteiset kylpyhuoneen seinälaatat - ei ole ainoa vaihtoehto päin seiniä. PVC-paneeli kylpyhuoneeseen - edullinen vaihtoehto laatta, ja muotoilultaan hieman huonompi kalliimpia materiaaleja.

Jos kylpyhuone on mahdotonta laatia erillinen WC, elektroniset Bidee toiminnot kaikki haltuunsa.

muovi viimeistely kustannukset saatavilla monenlaisia ​​kuluttajia. Asianmukaista valinta ja jollei asennus tekniikkaa paneelit muovista, jotka matkivat päällyskattotiiltä, ​​voimme palvella lähes rajoittamattoman ajan, säilyttää alkuperäisen ulkonäköä.

Suunnittelu Vaihtoehto kylpyhuone

Paneelit alla laattojen - vaihtoehtoinen rakenne

PVC-paneeli: Valmis lattialaattojen

Edut hallussa PVC-levyt, tulisi sisältää sellainen niiden ominaisuudet:

 • kosteus - materiaali voidaan asentaa kylpyhuoneeseen, se on suljettu, ei ime kosteutta, ja älä unohda sitä edes yhteydessä levy. Korotetussa ilmankosteus liima-ainepohjamateriaalin säilyttää sen tahmeutta;
 • palonkestävyys - kuten laatat, paneelit eivät tue palamista. PVC alkaa sulaa vain lämpötilassa, joka on noin 400 astetta;
 • kestävyys staattisia ja dynaamisia kuormia - materiaalia käytetään myös viimeistelyyn lattialle, koska sillä on korkea tiheys, kestää mekaanisia vaikutuksia;
 • kemiallinen inertia - paneelit eivät vuorovaikutuksessa voimakkaita kemikaaleja. PVC laattojen ei pelkää syövyttäviä puhdistusaineita ja kovaan veteen;
 • erinomaiset ääneneristysominaisuudet - rakennuslevyjen imevät melua, parantaa äänieristystä lattioiden ja seinien;
 • hygienia- ja ympäristöturvallisuuden - PVC ei sisällä haitallisia aineita mies, ja myös estää bakteerien kasvua, homeen. Vielä parempi antiseptistä ominaisuuksia on lattialaatat hoidettu yksittäisten aineiden.

PVC lattialaatat edustettuina eri väri muunnelmia. Materiaali voidaan värjätä mihin tahansa väri, levitetään paneeli on mielivaltainen. Tämän itseliimautuva laatat on kirkas suunnittelu, täydellinen makaa pinnalla lattia ja seinät.

Vakioavainkokoja laattoja - 3000h250 mm 3000h500 mm 2700h250 mm 2700h500 mm 1035h500 mm, 300x300 mm. Materiaalin paksuus vaihtelee 4-8 mm. Paneeli on paksumpi, niin ne ovat kestävämpiä.

Itseliimautuva laatat PVC soveltuu yhdistelmänä muiden viimeistely materiaaleja. Esimerkiksi, on lattialla, sitä voidaan käyttää yhtä linoleumilla tai laminaatti, ja seinät - MDF paneelit, puu, kipsi.

On suositeltavaa laatta asennus PVC rakennuksissa. Ensimmäisen vuoden toiminnan perusta talon asettuu, jolloin muodonmuutos lattia ja seinät. Kylpyhuoneessa, eteinen ja muut huoneet liima laatta on erinomainen vaihtoehto kalliimpia materiaaleja. Kun rakennus laskeutuu, se voidaan korvata.

Myös PVC-levyt eroavat kestävyydestä. Niiden asennus suoritetaan mahdollisimman nopeasti, ja palvelu aika mitataan vuosikymmeniin, myös kylpyhuoneessa ja keittiössä.

Valmistautuminen asennustyöt

Asennus PVC leikata suoritetaan tasaiselle, kuiva ja puhdas perustuksen lattian tai seinien. Ensimmäinen poistaminen väärinkäytösten avulla kitti levitetään sen päälle kerros akryyli alukkeen itseliimautuva laatat voidaan tukevasti kiinnittää. Käyttää suositeltava seokseen hyväksymiä paneelien valmistaja.

Amme tulisi kuivata kaikki pinnat, kuten liima-puolella laatta vaikutuksen alaisena vesi voi menettää tarttuvuutta. Lisäksi on varmistettava, että kun materiaali tehdyn huoneen lämpötila ei ole pienempi kuin 15 astetta. Muuten lattialaatat huonosti tarttuu lattiapinnan. Jos materiaali on kiinnitetty ruuveilla, lämpötilan ja kosteuden olosuhteissa ei ole väliä. Mutta pidetään hyväksyttävänä itseliimautuva laatat: kantaruuvien pilata päällysteen ulkonäön.

Asentamista paneelit kylpyhuoneessa voidaan suorittaa yli Puulistoja. Tätä vaihtoehtoa käytetään, jos on merkittäviä sääntöjenvastaisuuksia seinille. Valmistaa sorvaamalla soveltaa puiset palkit, jonka poikkileikkaus 10.30 mm, laitteisto, jota suoritetaan 30 cm etäisyydelle toisistaan. Sen sijaan, että levyt on joskus käytetty metalli profiili. Jos asennat itseliimautuvat lattialaatat, alustan voi olla mikä tahansa - betoni tai kuivaa tasoitetta, "leijuvan" lattialle.

Ennen PVC laatta on kiinnitetty seinäpintaan tai lattiaan, on välttämätöntä valmistella ulkoasu. Asennusta paneelien pinnalla seinät kylpyhuoneessa ja muun ohjaimen kannattimet käytetään - he käyttävät ruuveilla ja ruuveilla kiinnitetty seinään. Yleensä kolme oppaita - katossa, keskellä seinää ja vieressä lattiaan. Niitit ovat U-muotoisia, ne tiukasti kiinni paneeliin ja näkymätön loppuun. Jos laattaliima, ohjaimia ei käytetä.

olkaimet ei myöskään tarvitse asentaa paneelien lattialle. Tällöin myös kylpyhuoneessa lattialaattojen liima levitetään. Ensimmäinen sovellettu väliaikainen kerros merkinnät, niin pitkälle huoneen nurkkaan alkaa tehdyn pinnoite. Paneelit on telakoituna toisiinsa mahdollisimman tiiviisti, ei jää aukkoja. Jos lattia päällyselementtiä on kuva, sinun täytyy varmistaa, että kuvio ne sovitettu. Koska PVC on helposti viipalointi veitsi, laatta muoto pinoamiseen ja kapeampiin vieressä ulokkeet voidaan muuttaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

55 − = 51