PVC paneeli parveke

Koristelu parvekkeet ja loggias PVC paneelit

Kun parveke (tai parveke) on lasitettu, on aika lopettaa. Ensimmäinen vaihe on määrittää sellainen ihoa. Ja tehdä helpoksi, koska suuri joukko materiaaleja yksinkertaisesti uskomaton! Jos haluat tehdä tilaa siisti ja kaunis, noudattaen samalla vaatimaton budjetti, valinta on kaventunut hieman.

Lopulta monet pysähtyvät parvekkeella PVC verhoilupaneelit. Miksi tällainen viimeistely on niin suosittu? Mitkä ovat sen ominaisuuksia, hyviä ja huonoja puolia? Yritetään vastata näihin kysymyksiin nykypäivän artikkelissa. Mutta useimmat sopivat alun tutkii mitä paneelin parveke. Voit tehdä tämän, vilkaise niiden alueella.

Viimeistely muovipaneelit melko suosittu viime aikoina

Muovi paneelit ovat tilaa vieviä nauhat polyvinyylikloridia, joka on pitkittäiset ulokkeet. Voit päällystää parveke saumaton muovi muodostavien levyjen koottuna kokonaisuutena kangas ja saumaamalla, jotka muodostavat yhdessä välinen rako. Jälkimmäisessä tapauksessa pystysuorat saumat taajuusalueilla on visuaalisesti "laajentaa" huoneen ylös. Paneelit eroavat sellaisia ​​piirteitä.

Tyypillinen paneelien pituus on 2,5-6 m ja leveys on alueella 44-244 cm. Tästä alueella käytetään viimeistelyyn loggialle PVC paneelin leveys 25-40 cm. Muovinen vuori on kapeampi leveys linjan (10-20 cm) . Sitä käytetään viimeistelyyn kattoon.

Materiaali vuorausseiniä vaihtelee pinnan. Tämä voi olla lämpöpainossa, jossa kuva on siirretty erityiseen materiaalia thermofilm. Menetelmä on hyvä, koska sen avulla voit hakea kirkas elävä kuva kaikki monimutkaisuus, kuten valokuvia. Elokuva on päällystetty lakalla, joka suojaa sitä ja antaa kauniin pinnan kiilto.

Toisen suoritusmuodon piirustus paneelin - offset - näyttöpaneeli tarkoittaa kautta painokuvio muoto ja myöhemmin lakkaus.

Kuva voi olla mikä tahansa (jopa kuva). Käytännössä suosituin on jäljitelmä luonnonkiven: Onyx, marmori, malakiittia tai basaltti.

Kolmas vaihtoehto on viimeistely eroaa oleellisesti kahden edellisen. Se liittyy kiinni pintaan muovi laminoitu kalvo, joka voi olla eri malli ja rakenne, jotka jäljittelevät luonnon materiaaleja (puu, kivi, bambu, nahka ja muut.). Tällainen materiaali on helppo puhdistaa, antistaattinen ja edullinen. Tämä selittää suosion ja kysynnän muovipaneelit ja viimeistelyyn parvekkeelle.

Värivalikoima on hyvin laaja muovipaneelit

PVC-paneeli on saatavilla kaksi versiota: puristusmeistoa tuotteita paneelitehtaalla. Molemmat menetelmät on omat etunsa ja haittansa. Tarkastellaan niitä.

 • Standardi muovipintojen plating tuotteita valamalla polyvinyylikloridi - polymeeristä materiaalia, joka sisältää 43% öljyä, stabiloivia aineita ja pigmenttejä, samoin kuin 57% vuorisuolaa.
 • Sandwich-elementit - uusi sana teollisessa tuotannossa muovien. Niiden avaruudellinen muoto merkitsee sitä, että läsnä on kaksi kerrosta PVC kuumentimella muodossa mineraalivilla tai vaahdotettua polystyreeniä keskellä. Yksipuolinen "sandwich" on kiinteä etupuolella ja jota käytetään verhous seinien ja rinteillä. Kahden- tilaa käytetään tehdä seiniin. Molemmat vaihtoehdot ovat käytettävissä paksuus 10, 24 tai 32 mm.

Koska sen koostumus ei tarvitse sandwich-paneelin lisäeristys, vedenpitäväksi ja höyrysulku. Epämukavuutta luomaan niiden suuri koko 1,5 x 3 m ja leikkaamalla pois tarve yksityiskohtia haluttuun muotoon.

Edut ja haitat muovi plating parveke

Muovia kaikkialla tullut jokapäiväistä elämäämme. Hän - kaikkialla. Ja se ei ole ihme, että sitä käytetään verhous parvekkeet. Mitä hyötyä tästä monipuolinen materiaali?

 • ympäristöystävällisiä, koska ei ole myrkyllisiä aineita PVC;
 • kosteudenkestävyys;
 • helppo asennus: muovi on helppo asentaa mihin tahansa pinnan tyyppi ja ei vaadi ennalta linjaus sen;
 • helppo ylläpito, joka käsittää pyyhkimällä kostealla kankaalla;
 • kevyt, mikä on erityisen tärkeää: muovi paneelit parveke ei tulisi liian täyteen rakenne;
 • alhainen hinta;
 • rikas väripaletti ja erilaisia ​​kuvioita, jotka voivat tyydyttää vaativimmankin kuluttajan.

Kuitenkin, muovi ei ole ihanteellinen. Kuten minkä tahansa materiaalin, se on tiettyjä haittoja. Verrattuna etuja ne ovat pieniä, mutta emme voi mainita niitä.

 • kohde tihkuvat epämiellyttävä haju voimakkaasti lämmitystä tai palaminen;
 • alttius äkillisiä lämpötilan vaihteluja: paneelit voidaan muotoilla pakkasen, joten niitä tulee käyttää vain eristettyyn parveke tai terassi;
 • epävakaus mekaanisia vaurioita. Etenkin edullisia ohut Erilaisia ​​PVC; mutta se suositeltavaa parveke viimeistely muovista, jonka paksuus on vähintään 8 mm.

Edut muovipaneelit - helppo asentaa ja kaunis ulkonäkö

Parveke verhous muovipaneelit liittyy käytön useita erilaisia ​​Erikoisprofiilien. Siten, suora asennus profiili on kiinnitetty vaipan ristin jäsenen tai leveän sivuosan. Nurkka dihedral profiili on asennettu ulomman ja sisemmän kulmat.

Askel askeleelta ohjeet itsensä koristeluun

Parveke verhous muovipaneelit omin käsin ei ole erityisen vaikeaa. Se voi suorittaa, ja uusi korjaus ilman erityisiä taitoja. Tärkeintä tässä tapauksessa - pitkäjänteisyyttä, perusteellisuus, tiukka pitäytyminen ohjeita. Ja läsnäolo tarvittavat välineet valmistellaan etukäteen, jotta se ei olisi joutunut heidän jälkeensä kauppaan korkeintaan sopimattomalla hetkellä. Joten töihin tarvitaan:

 • ruuvimeisseli varustettu magneettinen kiinnitys;
 • punssia tai pora;
 • polyuretaanivaahto;
 • rakennus tasolla;
 • muovi kulmat;
 • sokkeli;
 • sill profiilit;
 • eristys (polystyreeniä tai mineraalivillaa);
 • suspensioina;
 • galvanoidusta metallista profiilit;
 • pieni tapeilla tai ruuveilla.

Tärkeä vaihe, joka suoritetaan sen jälkeen kun höyryä, vedenpitäväksi ja eristys ennen kuin muovinen vaippa parveke. Sen korin runkoon, koko kotelo pidetään jälkeenpäin. Siksi sen asennus tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Hän teki tässä järjestyksessä. Suunniteltu sijainti kehyksen. Asennettiin sitten profiili, jossa on U-muotoinen osa seinään välein 50-70 cm vaarnat tai ruuveilla.

Jotkut vaiheissa asennuksesta paneelit muovista

Viimeistely loggias alkaa katosta. Asettamisen jälkeen metallirunko työ suoritetaan seuraavassa järjestyksessä.

 • Kiinnitä kehä katon alkaa profiilit galvanoidusta.
 • Meisti rei'ittämiseen profiilin ja seinän lisätä vaarna-kynnet kiinnittyvät seinärakenteen avulla ruuvitaltta magneettinen pää.
 • Keskellä kattoa ripustimet pitävät rauta galvanoitu profiilin. Joiden leveys on 1,2 m on tarpeeksi log yksi keskeinen profiili. Jos huone on laajempi, se tarvitsee kaksi.
 • Liitetty Keski profiilin Julkaisemme profiilin muovipaneelit.
 • Venytys johdotus tulevia kalusteet (useimmiten se on upotettu pistevalonlähteiden).
 • Aseta ensimmäinen muovi paneeli alkaa profiilit kiinnitä ruuveilla opas profiilin reunat.
 • Aseta vieressä edellisen paneelin Butt, samanlainen peltiruuvilla kiinnittymään profiilin metallia.
 • Trim viimeinen paneeli tarvittavaan kokoon niin, että hän tuli edellisen paneeli 5 mm eikä 7 tavalliseen tapaan. Muuta toiseksi viimeinen ja viimeinen paneeli tilaa ja työnnä viimeinen paneeli niin, että se ei näy kuilu tuli viimeistä profiilia. Tarvittaessa, käytön muovivalun pituuden säätämiseksi kuoren osia.

Valmistuttuaan katto alkaa päällystää seiniä muovia, koska tilan ikkunan alle. Kun tämä toiminta on pitkälti samanlainen kuin edellinen työ.

Seiniin muovipaneelit

 • Kiinnitä metalli profiilin pohjaan kynnykseen. Sijainnin varmistamiseksi siihen puolella profiileja rakennus tasolla.
 • Kiinnitä profiilin lattiatasosta.
 • Keskellä seinään. Joka sijaitsee ikkunan alla, asentaa useita suspensioita metallia etäisyydellä noin 50 cm: n päässä toisistaan.
 • Välinen rako seinän ja metallikehys alkua eristys ja tiiviste aukot vaahto.
 • Asennettu metalli ripustimet oppaan profiilin.
 • Suorita asennus PVC-paneelit asennetaan profiileja tappien, nauloja tai ruuveja.
 • Lähellä sokkelit kuilu lattian ja muovitaustaisen seinät. klo väliset liitokset katon ja seinien asentaa erityinen katto listat.

Viimeistely parveke PVC paneelit valmis. Kuten huomaatte, mitään monimutkaista siinä. Muovi on harvinainen luokka materiaaleja, joissa yhdistyvät edullinen ja houkutteleva ulkonäkö. Johtuen Muovisisusta voidaan edullisesti ja nopeasti nostaa mitään parveke tai Loggia.

Tilaa hauskaa obalkone.ru

Haluan henkilökohtaisen kokemuksen. Ei ole tarpeen päällystää parveke paneelit PVC valkoinen, kuten tein. Jos sinulla on aurinkoisella puolella, he kellastua ajan mittaan. Valkoinen kerää kaikki pöly ja lika. Ja se on ilmiselvää. Etsiä vaikea saada. On parempi investoida kalliimpi paneeli tummat värit.

Jälkeen lasitus parvekkeelle, hän päätti lopettaa hänen laminoitu PVC paneelit. Pre-eristä parveke, tehty runko kestää kaikilla tasoilla. Ja sitten se on edelleen kaikkein prostoe- irtolevy. Kaikki työt, kuten eristys, hitaasti teki puoli päivää. Niin yhtiö sisäkaton ja parveke käyttövalmis.

Kolme vuotta, kun juuttunut paneelin seinälle parvekkeella "nestemäinen nauloja". Ja mitä heidän ei tapahdu. Ajattelin, että alhaisen lämpötilan tulee säröillä - dyuzhe kylmä talvi alueemme. Mutta ei! Kuin uusi vielä.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

PVC-paneelit kattoon on parveke tai loggia

Artikkeli on julkaistu osiossa katon verhoiluun (joka on osa viimeistely osio).

PVC-levyt enimmäismäärä voi olla käytännöllisin ja taloudellisemman kuin pintamateriaalin eristetyille parveke. PVC-levyt ovat myös sopivia kattoon ja seinään. Työ muovipaneelit on yksinkertainen. Asenna sisäkatolta valmistettu PVC paneelit voivat olla omalla, mikä säästää rahaa viimeistelytyöt.

Jos päätät lasite ja lämmin parveke, sinun täytyy valita eristys ja pintamateriaalit seinä-, lattia ja katto. Nyt voit ostaa universaali eriste, jota voidaan käyttää kaikkien osien suunnittelun parvekkeelta huoneeseen. Suosituin ja halvempaa lämmittimet ovat mineraalivillaa ja vaahto.

Ominaisuudet PVC paneelit ↑

PVC paneelit saatavilla markkinoilla monenlaisia ​​värejä, on paneeli paitsi yksivärinen, mutta myös muodossa jäljitelmä tekstuuri erilaisia luonnonmateriaalit (Stone, puu, basaltti, jne.).

Tärkein etu on muovilevyä:

 • kestävyys
 • kestää kosteutta, korroosio, PVC-levyt eivät kasaannu lauhde
 • eivät absorboi hajuja
 • helppo pestä
 • helppo asennus
 • tasainen väri, ei ole herkkä ultraviolettisäteilyä
 • edullisia
 • pöly ei tartu
 • vastareaktioita koska paneelit itsesammuvaa
 • keveys, joka antaa helppo kuljettaa ja asentaa
 • ekologia, vaaratonta terveydelle bar; materiaali, joka paneeli on tehty, sitä käytetään elintarvikkeiden pakkaamiseen

Kattopaneelit saatavilla seuraavanlaisia:

Lisäksi PVC-levyt valmistetaan eri värejä, ja voi olla yksivärinen piirustukset. Eristetyille parveke kattopaneelit PVC viimeistely - yksi parhaista ratkaisuista.

Tiedätkö eroa sovellustekniikan nestettä tapetti soveltamisesta muihin tapetti? Lue artikkeli ja sinulla ei ole kysymyksiä aiheesta.

Ja merkinnöissä tapetti kuvakearvot Tietoa on saatavilla tässä osoitteessa. Lue tavaraa ja voit helposti siirtyä eri taustakuvan valitsemiseksi ja osto.

Jotta laadukas asennus PVC paneelit kattoon, tarvitset materiaalit ja työkalut seuraavassa luettelossa:

 1. sinkitty profiili tai puinen rima palkit laite
 2. PVC-paneeli
 3. käynnistin profiili
 4. sinkiläpistooli niiteillä
 5. hacksaw leikkaamiseen muovipaneelit kattoon koko
 6. ruuvit, joka suoritetaan Mount PVC paneelit kattoon
 7. tulpat
 8. pora
 9. metsä

PVC kattopaneelit asennetaan erityinen kehys. Tee runko voidaan sinkittyä profiilin UD ja CD-levyltä tai puinen baareissa. Runko on rakennettu periaatteelle ristikko, jossa on piki ritilä 70 cm 1 metri. Kiinnitä käynnistin profiili estää puun tai galvanoidusta UD profiilin ympäri huonetta. Sitten kirjoitetaan paneeli.

jotta Kannet PVC Katto suorittaa helposti ja nopeasti, urat (lukot) tehdään paneelit. Profiilin paneelit kiinnitetään ruuveilla reunalla linnan.

Vahvistamisesta PVC paneelit korin ↑

Mietitäänpä tarkemmin menetelmää kiinnityksen muovipaneelit puinen laatikko. Useimmat asunnon omistajat on Etusijalle asennettaessa alakattoon valmistettu PVC paneelit.

Töihin tarvittavat materiaalit ja työkalut:

 1. PVC-paneeli
 2. muovi kulmat
 3. puiset palkit 5 cm
 4. katto sokkeli
 5. ruuvit
 6. pora, huonekalut nitoja, hacksaw

Kuvaamme prosessin vahvistamista:

 1. Tee ensin puinen laatikko, vahvistamisesta palkit katossa
 2. Ensimmäinen ankkurointitankojen pitkin tilojen, sitten vastakkaiseen suuntaan toiseen tangot on kiinnitetty väli 50 cm
 3. Dub laatikko tarvitaan tason kattoon oli tasainen. Tarvittaessa kohdista viivat käyttämällä inserttejä
 4. Paneelit leikataan halutun pituisiksi rautasahalla. Jätä reunojen väliin paneelit ja seinän rako on noin 0,5 cm kutistuminen
 5. Kiinnittää seinään kulmat ja aseta ne puolin paneelia, joka ura sijaitsee. Ja toisella puolella paneeli kiinnitetään nitojalla. Ura raadin niin lähelle kuin mahdollista kampalisäosan paneeli on kiinnitetty, varmistamme, että ei ollut aukkoja. Tiheämpi on viereisen paneelin, sitä tasaisempi on katto
 6. Jos ei ole mate kuka kiinni pitkän palkin, voit käyttää vanhaa ja luotettava laite

Yhteenvetona asennus paneelit muovista - nopea ja yksinkertainen prosessi. Vaikeuksia voi syntyä ainoastaan ​​paikka kiinnitys lampun. Noin laskemme sähköjohdot tarpeen huolehtia etukäteen. Asentaa lamppu tarvitsee tehdä reikä paneeliin ja kulkea sen läpi sähköjohto.

Kun suoritetaan asennus paneelit on oltava kiinni rosoisia reunoja. Tämä voidaan tehdä avulla katto listoja. Ulomman kulmat on merkitty kulmaksi profiili tai liimattu muovista ulkopuolelle.

Alakatto on valmistettu PVC paneelit - tukeva ja kestävä rakenne. Hän kauan säilyttää hyvä näyttää, ei sag ja ei menetä värin kirkkautta käytön aikana.

Tiesitkö, että ikkunalaudat Moeller - usein paras ratkaisu hinnan / laatu lasituksen parvekkeet ja loggias. Lue artikkeli eduista ja haitoista ikkunalaudat Saksan valmistaja.

Ja tietystä valinnasta, hankinta ja asennus tasainen nauhat muovi-ikkunat voi lukea täältä.

PVC-muovi Kattolevyt Kuva ↑

Alla kuvia teema artikkeli "PVC paneelit kattoon." Avata kuvagalleria klikkaa pikkukuvaa.

PVC-muovi Kattolevyt video ↑

Ehdotamme, että myös lukea video aiheita tässä artikkelissa. Videon voit koko prosessin asennus paneelien parvekkeella PVC kattoon.

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla:

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi! Kerro meille tämän artikkelin ystävillesi suosikki sosiaaliset verkostot kautta painikkeita vasemmassa paneelissa. Kiitos!

Minusta näyttää siltä, ​​että PVC paneelit soveltuvat hyvin viimeistely parvekkeelle, jos ne ovat luonnollisesti laatu on kirjoitettu täällä. Aiemmin muistan, jotkut haiseva, ja ne poltettiin hyvin. Ja niin - edullinen materiaali, helppo (Pelkään yhä, että valmiit parvekkeella romahtaa - meillä on vanha, se on pelottavaa sen valmiiksi).

Arvostele kommentti: 0 0

Olemme sen valmistumisen jälkeen tällaisten levyjen parveke. Ja olimme erittäin tyytyväisiä. Se näyttää todella hyvältä. Jopa valkoinen väri parvekkeella ei anna tunne vuodeosasto. 10 vuotta ja eivät haalistuneet. Vaikka laatu ihme. Ellei nimenomaan valita kynsien tai ruuvimeisselillä Nämä korjaukset tulee toimimaan monia vuosia.

Arvostele kommentti: 0 0

Olen PVC paneelit, valitettavasti kokemus ei ollut paras. Luultavasti, ongelmana on se, että minulla oli parveke aurinkoisella puolella, eli Kesällä aurinko paahtaa aikansa. Tämän seurauksena paneelien haurastuvat, kellastunut ja menetti sen valituksen. Ehkä ongelma oli ja häikäilemättömiä valmistajia, mutta tosiasia on.

Arvostele kommentti: 0 0

Aion näyttää mieheni tässä artikkelissa, me vain etsiä vaihtoehtoja Loggia loppuun. Se, että PVC paneelit ovat käytännöllisiä ja kustannustehokkaita materiaaleja kastike, minusta tuntuu, on kaikkein herttainen heidän omaisuuttaan. Lisäksi pidän todella siitä, miten ne näyttävät, ja värivalikoima on varsin laaja, jokaiseen makuun. Uskon, että hoitaa niitä on melko yksinkertainen, mikä on myös erittäin tärkeää, koska Nihkeäpyyhintä - se on väistämätöntä menettely parvekkeilla ja loggias.

Niin että melkein päättänyt, artikkeli on hyvin vakuuttava.

Arvostele kommentti: 0 0

Kuusi vuotta sitten, olen vaippa muovipaneelit (arkkia) Loggia kattoon: laiskuus on rapattu ja maalattu huonosti kuorinta pinta. Hätäisesti juuttunut karkea täyttökorkki ja sitten kuivauksen jälkeen naulata vaarna-kynnet laatikko (reunoilla ja keskellä) ja alkoi asennus muovista.

Mutta samaan aikaan tein yksi vakava virhe ottaa nitoa ahdin liian lyhyet jalat. Ja eräänä päivänä havaittiin, että muovi paikoin alkoivat poiketa korit: onko se rassohlas tai ruostunut kiinnikkeet (parveke ei lasitettu ja kosteutta on yhä läsnä). Oli välttämätöntä purkaa paneeliin ja toista toimenpide uudelleen, mutta sen avulla suurempien suluissa.

Arvostele kommentti: 0 0

Olen samaa mieltä Dmitri edellä. Kun on aika päällystää parveke, haluan päällystää puisia Vuori seuraa kyllästys kaunis väri. Vaimo päätti säästää, sanomalla, että se on edelleen parveke, ei tarvitse vaivata. PVC-suojattu paneelit. Se oli virhe aurinkoinen parveke. Paneelit olivat valkoisia. Vähitellen vaikutuksen alaisena auringon, he alkoivat saatiin keltaisia ​​tahroja. Ja joissakin paikoissa ja kaikki epämuodostunut. Mielestäni keväällä kuoria. Ja ampua on osoittautunut pitkän Vuori. Ja sanottakoon, että meidän parveke näyttää kylvyssä.

Arvostele kommentti: 0 0

Uskon, että PVC - paneelit viimeistely parvekkeiden ja lasitus - paras, kustannustehokas ja kestävä vaihtoehto! Mieheni selviytyy asennus PVC - levyt, oppinut tämän nopeasti, kirjaimellisesti heti - jos sinulla on kokemusta työkaluilla, asennus paneelien - se on nopeasti oppinut, niin sanotusti. Tämän seurauksena Loggia näyttää melko ihmisarvoisen: me lohkottu hänen vaaleanvihreä himmeä paneelit. Harjaamalla kanssa tärisee Duster, pyyhi rätillä paneeliin kahden viikon välein noin - ja ei hätää!

Arvostele kommentti: 0 0

PVC-paneeli, olin hyvin tyytyväinen, etenkin parvekkeella. Mieheni ja minä tehnyt katto PVC paneelit. Valtava plus on se, että ne voidaan puhdistaa ja pestä. Koska paljon kärpäsiä kadulla parvekkeella ja pöly ja pyyhki kerran tai kahdesti ja puhdas. Joten ne ovat myös asennettu yksinkertaisesti. Puolisoni on koskaan tehnyt ystävän kanssa. Edes vaativat ammattilaisen apua.

Arvostele kommentti: 0 0

Ja en tekisi muovia peitelevy. Liian ne eivät ole ympäristöystävällisiä ja päästävät eri hajuja. Varsinkin jos et Loggia elää, ei taita roskat. Ja jos aurinko puolella kesällä hajut on vielä suurempi. Olisin tehnyt Vuori (kaikki saman puun) tai värin valmistettu ja tasoittaa seinät.

Arvostele kommentti: 0 0

Olemme lohkottu parveke muovipaneelit. Valittiin paneeli hyvälaatuisia ja sen seurauksena - erinomainen ulkonäkö, ei ongelmia lähtöä. Se on vain artikkelin kirjoittavat, että tiivistyminen ei kerry paneelien, mutta me ilmestyi. Ja vuokra-asunnossa, meillä oli parveke loppuun, luultavasti siksi huonolaatuisia materiaalia. Siellä paneeli paitsi että kaikki palaneet, joten myös paikkoja oblez arkkia. Jos aiomme päällystää parveke muovipaneelit, on parempi olla säästää ja valitse paneelin hyvälaatuisia.

Arvostele kommentti: 0 0

 • Eugene Elektrosushilki kirjoittaa pyykkiä: tyypit ja ominaisuudet
 • Dima tallentaa Miten liimaa Vinyylitapetit: askel askeleelta opas
 • Dima tallentaa korkki taustakuvaksi seinät teidän parveke tai Loggia
 • Laura tallennus Kvartsvinilovaya laatta viimeistelyyn lattialle parveke tai Loggia
 • Natalia tallennus kirigami joulu: skeema aihepiireissä tekniikkaa

Katto kuivausrumpu Parvekkeen: miten valita

Katto kuivausrumpu parveke on ratkaisu ongelmaan märkiä vaatteita, erityisesti jos neliön kuvamateriaalia on loppumassa. "Kutsumaton vieras räjähtää.

PVC paneeli parveke

Seuraava askel lasitus järjestely on sen parveke paneelit. Moderni rakentaminen markkinoilla on yksinkertaisesti uskomaton valikoima pinnoitus tarjoamista vaihtoehdoista. Niistä monenlaisia, voit valita sopivimman materiaalin laatu ja arvo.

Yksi yleisimmistä materiaaleja verhous parvekkeet ovat PVC paneelit. Paitsi että ulkonäkö tällaisen suunnittelu on erittäin kaunis, parveke muovipaneelit vuori voidaan tehdä itsenäisesti.

Paneeli - ranneke PVC, kanssa sisätilojen pitkittäiset ulokkeet. On saumaton suoritusmuodoissa PVC elementtejä, jotka kokoamisen aikana on erottamaton tilan, ilman aukkoja ja ompeleen välillä, joka on valmis pinta on näkyvissä aukon. Nämä urat ei pilaa ulkonäköä, vaan auttaa visuaalisesti venyttää huone ja nostaa katon.

Kaikki PVC paneelit voidaan jaotella seuraavat kriteerit:

 1. Koko. Melko suuri valikoima kokoja, kuten niiden pituus vaihtelee 2,5-6 metriä, ja leveys on välillä 44-44 cm 2 m. Yleensä käytetty materiaali indikaattorit, sisätilojen viimeistelyyn leveys parveke 25-40 cm. on olemassa myös ns, muovia sivuraide, joita käytetään viimeistelyyn kattoon. Se on erittäin kapea leveys indikaattorit muodostavat noin 10 - 20 cm.
 2. päällysteen tyyppi. Ulompi päällyste voi olla hyvin vaihteleva. Hyvin tunnettu PVC-levyt parvekkeiden lämpöpainossa kun kuvio levitetään pinnalle käyttämällä kuvantamisen kalvo. erilaisia ​​kuvia voidaan tulostaa, jopa valokuvia. Säilyttää kuvion ja pinnan suojakerros levitetään päälle erityinen lakka.

Yhtä tunnettuja ja offset, jolloin kuvio piirustus prosessi. Se levitetään kautta painolaatan ja kattaa myös pintalakan. Myös kuva voi olla aivan mitä tahansa, juuri niin kuin asiakas haluaa. Mutta useimmat ihmiset valitsevat muovipaneelit varten parveke jäljitelmä luonnon materiaaleja, kuten puuta tai kiveä.

On kolmasosa suoritusmuoto piirustus, joka merkitsee sitä, että liimattu erityinen kalvo, joka sisältää jo piirustus. Näin käsitelty paneelit voivat myös olla merkittäviä helpotusta. Materiaali on erittäin helppo puhdistaa ja antistaattinen kuin johtuu sen suosio.

 • valmistusmenetelmän. Nykyisin kahdenlaista PVC paneelit - vakio ja sandwich-paneelit. Jokaisella on omat eroja ja ominaisuuksia:

  Standardi suulakepuristettua PVC painamalla. Materiaali koostuu 43% öljyä, enemmän kuin puoli suolan ja prosenttiosuus erityisiä lisäaineita.

  Sandwich-elementit ovat uutuus rakentamisen markkinoilla ja edustavat kahta PVC-kerrosta, joiden väliin on sijoitettu lämmitin, rooli, joka on yleensä mineraalivillaa. On yksipuolinen paneelit Tämäntyyppisissä joita käytetään viimeistelyyn rinteitä ja kahdenvälisiä luodaan osiot huoneeseen. Tuotettu materiaali on eri paksuus.

  Sandwich-paneelit eivät tarvitse asentaa lisäeristys, höyryä ja vedeneristys, koska nojalla niiden suunnittelun, ne ovat jo varustettu kaikki tarvittavat.

  Edut ja haitat PVC vaippa

  Viimeistely parveke PVC paneelit ovat hyvin yleisiä, mutta ne ovat molemmat hyviä ja huonoja puolia. Tarkastellaan ensin myönteisiä puolia käyttää tätä materiaalia:

  • Puuttuessa haitallisten aineiden PVC.
  • Kosteudenkestävyys.
  • Yksinkertainen asennus, joka ei vaadi ylimääräisiä tasoitus pohja.
  • Helppo hoito, koska levyjen pinnalle, voidaan pestä.
  • Ei ylikuormittaa Parvekelaattoihin johtuen kevyt paneelit.
  • Suhteellisen alhaiset kustannukset
  • Monenlaisia ​​vaihtoehtoja, jotka täyttävät vaativimmankin ostajan.

 • Huolimatta kaikista näistä eduista, muovipaneelit myös kielteisiä kohtia, joista meidän pitäisi mainita:

  • Hajun sytytettynä.
  • Huono siedettävyys lämpötila, mikä voi materiaalin muodonmuutos.
  • Epävakaus mekaanista rasitusta. On tarpeen lopettaa loggialle ainoa materiaali, jonka paksuus on suurempi kuin 8 mm.

  Itsensä vuori parveke paneelit

  Ennen parveke vaippa paneelit PVC, on tarpeen lasite, tiiviste ja eristä, muuten maaliin menettää merkityksensä, ja materiaali yksinkertaisesti huonontua vaikutuksen alaisena ulkoisen ympäristön.

  Lasitus suoritetaan tyypillisesti käyttäen lasi yksiköt, jotka ovat tällä hetkellä sopivin vaihtoehto näistä teoksista. Lasitus hinta ei ole niin kallista, jos ei ostaa ikkunat ilmanvaihtoventtiilien ja lisäelementtejä.

  Voit lasite parveke ja puiset kehykset, mutta tässä tapauksessa paljon aikaa tullaan käyttämään upottaa kaikki reiät ja suorittamalla tiivistinkehys.

  Vaiheessa eristys tehdään myös ja vuori ulkopuolella aidan, jos se ei tylsää kivi, ja säleikkö. Tässä prosessissa tiivistys kaikki aukot täytetään vaahdolla, tai silikoni, estää ulkoilman pääsyn huoneeseen tilaa parveke. Olisi täysin suljettu laatikko, johon ulkoilmaan ei virtaa millään tavalla.

  Eristys tehdään käyttämällä vaahtoa tai mineraalivillaa eristämiseen ja muita materiaaleja voidaan myös käyttää. Levyt materiaali mahtuvat valmis laatikkoon, joka myöhemmin liitetään paneeli. Sorvaus on asetettu seinään asennettuna profiilin jaolla 50-70 cm. Yhteys suoritetaan ruuvien ja tappien.

  Materiaalit ja työkalut

  Jälkeen valmistelutyö on laadittava kaikki työkalut, jotka ovat hyödyllisiä työssä ja ostaa kaiken tarvittavan materiaalin. Töihin tarvitaan:

  • Puncher tai pora
  • Ruuvimeisseli, jossa on magneettinen suutin
  • taso
  • rakentaminen vaahto
  • Galvanoitu profiileja tai bar rimat
  • muovi kulmat
  • Eristys, jos niitä ei suoriteta eristys
  • suspensiot
  • Tarvikkeet kuten tappien ja ruuvien
  • Jalkalistat ja profiileja ikkunalaudat

  Viimeistely parveke muovipaneelit alkaa katosta, johon on asennettu metalli- profiilin. Edelleen tekniikka toimii seuraavasti:

  • Asenna ympärillä kehä alkaen metallista profiileja.
  • Kiinnittäminen profiilit seinään ase ja ruuvimeisseli.
  • Asennus katto keskellä metallin profiilia.

  • Asentamalla keskeinen alkaa profiileja.
  • Ruokinta johdotus kuhunkin valonlähde.
  • Aseta ensimmäinen paneeli alkaa profiilin ja sen kiinnitys reunoilla ja opas.
  • Asentamalla kaikki myöhemmät paneelit.
  • Lopussa sinun täytyy leikata pois ylimääräinen viime paneelia niin, että se ei ole mennyt edellisen 7, ja 5 mm. Edelleen, nämä kaksi paneelia on vaihdettu ja jälkimmäinen vedetään välyksettömästi äärimmäisessä profiili. Tarvittaessa voit käyttää muovia listoja.

  Samoin johdot asentaa paneelit ja puinen laatikko, joka on asennettu etukäteen.

  Kiinnittäminen levyjen seinät voidaan vaihdella:

  • Asennus on "nestemäinen nauloja". Tämä menetelmä on mahdollinen, jos seinät ovat eri täydellinen tasaisuus.
  • Asennus erityistä muovikiinnikkeen käyttämällä leikkeitä. Tämä vaihtoehto on melko raskas itsenäisissä suorituksen.
  • Asennus orsien profiilit galvanoitu. Käytännössä tämän vaihtoehdon käyttöä koskevat joka kiinnittää käytetään harvoin. Koska profiilit ovat sisältä onttoja, asennus on tehty melko vaikeaksi.
  • Kiinnitys puinen laatikko. Tämä on ehkä yleisin ja kätevä tapa päällystää parveke muovipaneelit. Älä huoli, että kosteus kiemura puu, koska eristetyt parveke vain voi olla niin kosteuden lisääntyessä. Tämä artikkeli harkita tätä vaihtoehtoa.

  Kiinnitä paneeli ruoteeseen puun voi olla eri tavoin:

  1. Ruuveilla, jotka on tarkoitettu puun. Elementtejä käytetään, joiden pituus on 16-19 mm, mikä on ruuvattu avulla ruuvimeisseli tai ruuvimeisselillä. Milloin tahansa, voit ruuvaa kiinnikkeet ja vapauta paneelin.
  2. Kiinnikkeet, jotka tarvitsevat erityistä nitoja. Näin asennus on nopea, mutta poistaa alustaan ​​on ongelmallista, jos tarpeen.
  3. Klyaymerami - kiinnityselementeillä, jotka on asennettu ensimmäisen laatikon, ja sitten ne ruuvataan paneeli ruuveilla. Tällainen vaihtoehto kiinnitys ei ole kovin hyödyllinen, koska jännite paneeli voi poistua ruuvin klyaymera.

  Ensimmäinen kori on kiinnitetty muovi- profiileja, kuten ulkoisia kulmat. Kerran asennettu profiilien nurkissa, ja jo viime puolestaan ​​kiinnitetty vaakaprofiilit. Kun tällainen valmistelutyö trimmata muovipaneelit parvekkeet käsillään mukaan seuraavan algoritmin:

  Asentaminen paneelit alkaa nurkassa ikkunan edessä. Paneeli voidaan kaataa koko ja aseta se ylempään ja alempaan profiilit, ja sitten alkaa. Se on asetettu tason mukaan ja on kiinnitetty vaakasuora palkki.

  Jokainen peräkkäinen paneeli on asennettu uraan edellisen ja liitteenä.

  Niinpä vuori on tehty kaikkien parveke. Tarvittaessa levyt leikataan veitsellä.

  Parveke sisäverhouspaneeleihin käyttäen PVC - on yksinkertainen eikä kallein tapa omissa käsissä saavuttaa kauneutta ja laatua kansi sisätiloissa. Erityisosaamista luoda paneelin pinta ei ole välttämätön, tärkeintä - se on oikea valinta ja teknologian seurata työtä.

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4 + 6 =