PVC-putket Vesi-

Tyypit PVC Vesi- - edut ja haitat asennusmenetelmät

Käyttöikä tahansa veden syöttöjärjestelmän määräytyy laatua ja luotettavuutta muodostavat elementit se asennuksen aikana. Artikkeli keskittyy näiden lajien kuin PVC-putki vesihuollon: ominaisuudet, tekniset ominaisuudet, hyödyt / haitat, jne.

Muunnelmia ja erityisesti PVC-putket

Polyvinyylialkoholi - pätevä yhdistelmä hiilestä, vedystä ja klooria, sekä erilaisia ​​epäpuhtauksia, lisätään tuotantovaiheessa. Materiaali on myrkytön, se sallii jakamisen tahansa nesteitä juomavedestä happoja ja öljyjä.

Nykyään on olemassa kaksi lajikkeiden Tällaisten putkien:

 • PVC - kuljetukseen käytettävät kylmää vettä;
 • CPVC - kasvaneeseen klooripitoisuus ja vuorovaikutuksessa hyvin kuumalla vedellä (lisää: "Properties CPVC putki ja säännöt niiden käyttöä").

Kun se tulee kuljetukseen teollisissa virtaavissa, toiminta korotetussa paineessa ja ei-standardi ympäristöolosuhteissa käyttö edellyttää erityisiä stabilointiaineita, lisäämällä iskunkestävyys ja kylmänkestävyys putkia. Standardi vesiputket menee paineen PVC-tuotteita, koska niiden pääasiallinen etu on kyky toimia korkean paineen osoitin verkossa.

Harkitsee merkinnät PVC-tuotteita löytyy seuraavista lajikkeista:

 • koko: suuri, keskikokoinen, pieni;
 • taivutussäde: jäykkä, joustava, hyvin joustava;
 • asentamalla menetelmällä: ulkoinen, sisäinen;
 • käyttöpaineessa tyyppi: paine, vapaan virtauksen, laimennettuihin nesteisiin.

Ominaisuudet joitakin näistä lajeista:

 • tyypin ulkona vesi putket kootaan putkiosia 9-63 cm suurin sallittu paine on 6-10 atm;
 • järjestelmät sopivat ei-paine PVC-putki, jossa osa 11-63 cm, joka toimii paineessa, joka on enintään 0,16 MPa.

Standardeilla PVC-tuote pituus on 1, 2, 3 ja 6 metriä, ja halkaisija - on 1,2-63 cm. Kun ostat on tärkeää tarkastaa putken eri seinään karheus, lisääntynyt karheus, jne Putken tulee olla täysin suora sen koko pituudella.

Erittelyt PVC-putket

Valitessaan PVC-tuotteita, sinun täytyy huolellisesti tutkia niiden merkinnät. Kansainvälisellä tasolla, päätettiin, että putki on sovellettu viivakoodin, joka näyttää tietoja tärkeimmistä tuotteen ominaisuudet.

Tiedot näkyvät viivakoodin:

 • SDR - arvo suhde ulkohalkaisija ja paksuus putken seinämän, ja nämä kaksi arvoa erillään SDR;
 • tavanomainen kellukeputki;
 • nimellinen kestää painetta;
 • rengasjäykkyys putki;
 • suurin sallittu paine putki.

Jos me huolellisesti tutkia normatiivinen asiakirjat, löytyy erilaisia ​​parametrejä ja vaatimuksia on täytettävä vesiputket PVC, mutta niitä voidaan vähentää listan yhteisiä standardeja.

Standardi ovat seuraavat parametrit:

 • käyttöikä - 50 vuotta;
 • tiheys materiaali - 1,4 grammaa kuutiosenttimetriä kohti.;
 • tulenkestävyyden;
 • lämmönjohtavuus - +0,15-,25 (W / (metri * astetta));
 • laskettu lineaarinen lämpölaajenemiskerroin - 0,07 (mm / (m * celsiusastetta));
 • dynaamisesti muuttuvat putken mitat kuumennettaessa - 5 prosenttia;
 • raja virtauksen kasvaessa pituuden putken halkaisija on suurempi kuin 1,2 cm - 49 MPa;
 • Murtovenymä putken halkaisija yli 1,2 cm - 25 prosenttia;
 • opasiteetti materiaalin - jopa 0,2 prosenttia. Katso myös: "Lajikkeet PVC-putket, edut ja ominaisuudet käyttöön."

Moderni PVC-putkien vesi on varmuuskerroin 1,25 / 1,75 yksikköä kuuma ja kylmä vesi vastaavasti. Ulkopuolella vesiputket on aikaansaatu arvo SDR 41-17 ja 16-6 bar. Tuotteet ovat harmaa väri, ja viemäriverkostojen putkistojen erilaisia ​​käsityksiä pistorasiasta. Myös markkinoilla löytyy musta putki PVC putki, jolla on samat ominaisuudet ja ominaisuudet (lisätietoja: "Applications mustaa muoviputkia, varsinkin tuotteet").

Positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet PVC-tuotteiden

Paineputket PVC on kevyt ja edullinen hinta verrattuna muihin tyyppisiä putkia. Asennettu putken liitäntään erityisen rengas liitoksen tiivistämiseen yhteinen, käytön lopettaminen tiivistysmateriaalin. Asennetut tuotteet keskenään hitsaamalla laitteiden ja erikoistyökaluja. Työ tehdään käsin ja yleensä erityisosaamista, joita ei tarvita.

Myös, PVC-putki vesihuollon ei lahoa ja on yhdentekevää korroosiota, mikä tekee siitä ihanteellisen tuotteen varten juomaveden. Käytettävä materiaali putkien valmistukseen, ei ole voimakas palaminen. Putkien sisään on sileä pinta, joka ei aiheuta kerääntymistä erilaisten kiinteiden hiukkasten suolakuortumien, jne. Kaikki tämä antaa oikeus saada käyttöikää rajan puoli vuosisataa, joka on määritetty edellä.

Jos juomaveden voidaan järjestää niin tärkeä resurssi missä tahansa rakennuksen vuoksi moninapakytkinsisäkkeen kiinnitettäväksi suoraan ja kääntämällä järjestelmän kulmassa. Jos vertaamme tuote PVC-muovi putki, sitten toinen merkittävä etu on se, että sisällä juomaveden PVC-luo epäsuotuisan ympäristön bakteerien kasvua. Pintarakenteen PVC kestää auringonvaloa ja ultraviolettivaloa suoraan.

Puutteet PVC putki ei ole paljon, mutta jotkin niistä ovat merkittäviä:

 • sovelletaan kuumaan veteen ja lämmitys. Varalämpökeskusten lämpötila (huippu) voi olla jopa 65 astetta, ja optimaalinen arvo ei ylitä 45 astetta;
 • jos ympäristössä voidaan laskea lämpötilan alle -10 astetta, on tarpeen huolehtia lämpöeristyksen laatu PVC-putki,
 • ei tarvitse hävitettäväksi PVC putki polttaa, koska julkaistiin palamisprosessissa kloori;
 • vaikein vaihe asennus voidaan telakoituna putkien muista materiaaleista.

Säännöt asennuksesta PVC-tuotteiden

Osto PVC-putki vesi voidaan asentaa seuraavilla tavoilla:

Kiinnitystarrat menetelmä edellyttää työntekijän etukäteen tarkistaa päittäin elementit (lue: "Voit asentaa PVC-putki - ohjeet tehdyn kätensä"). Putket on yksinkertaisesti työnnetään pistokkeeseen, jos ne sopivat yhteen kunnolla ilman kiinni, niin voit edetä leikkaus niistä. Kun pituus tuotteen on sovitettu, on välttämätöntä puhdistaa päistään tiedoston ja erityisen veitsen, joka viiste. Tuotteet puhalletaan sitten ja siitä poistetaan rasva ja sidososuuksien on päällystetty liimalla.

Putket työnnetään liittimen pyörimisen neljäsosa halkaisija liima tasaisen jakautumisen. Sitten päittäin elementit on kiinnitetty noin puoli minuutin, ja ylimääräinen liima poistettiin nopeasti ennen sen jähmettymistä. Jos putken halkaisija on suurempi kuin 5 cm, on tarpeen ennalta ostaa vahva kiinnitys perän.

Jos putken halkaisija 5-11 cm, on tarpeen soveltaa kytkentä. Analogisesti asentamista, ensimmäinen käsittely on otettu käyttöön tuotteiden niiden hihassa ja merkintää ja leikkaus-out. Valmistetut tuotteet ja holkki on päällystetty liimalla ja sitten vahvistamisesta. Putket on pistetty kytkennän 2/3.

Jos puhumme asennuslevyn suppilon kautta, siinä käytetään erityisiä silikoni liimaa. Pistorasia työnnetään putkeen merkitty etukäteen etäisyys. On tärkeää sijoittaa elementtejä yhdellä akselilla vältettäisiin vääristymät aikana telakoinnin.

Miten koko vesiputken asennus

voit kerätä koko vesijärjestelmä vaiheittain. Aluksi on kehitettävä reititys perustuu sijainnista tärkeimpien laitteiden ja komponenttien. On tärkeää ottaa huomioon koko ja määrä esineitä. Myös kaaviossa osoittaa suunnan ja menetelmä munivien putkia.

Kun se tulee korvata vanhentuneen vesilaitosten järjestelmä, sinun täytyy sammuttaa vesihuollon ja poista kaikki putket. Sitten lisäksi PVC-putket täytyy valmistautua sakset sahauskulma valvontajärjestelmä, puhtaampia paikkoja yhdistää liimalla ja harjat häntä.

Jos PVC-putki on suuri halkaisija, on tarpeen soveltaa leikkuurullan. Sen jälkeen, kun putki leikataan, ja poikkileikkaus on sijoitettu samaan tarkoitukseen suorassa kulmassa seiniin, on tarpeen käsitellä niitä terän avulla poistaa viisteet tai tiedoston.

Ennen kuin aloitat liimaamalla piipunpuhdistin menettelyä olisi käytettävä, kohtelemalla heitä nivelet. Vain yhdistelmä puhtaampia ja liimaa korjaa suurimman, sillä vuorovaikutuksessa näitä formulaatioita monoliittisen liitos on erittäin kestävä ja sinetöity. Liimajäänteet ulkopuolella putken poistetaan. Valinta liima kannattaa tehdä kanssa neuvoja valmistajan PVC-tuotteiden.

Mitä varusteet paine PVC-putki

Varusteet PVC paineputket edustaa useita malleja ja mitat.

Jokainen yksityiskohta suorittamaan tietyn toiminnon, ja on valittu ominaisuuksien mukaan tietyn putkilinjan:

 • kytkimet, asennettu suorat viivat edustavat kahden heijastumia, tuottaa korkealaatuisia telakka sileä putket ja liittimet;
 • korjaus liukuholkki - on ainutlaatuinen muutos, jolla on reunat syvennykset annetun kumitiiviste. kytkimen rakenne mahdollistaa sen liukua putken, joka helpottaa prosessin korjaustöitä vaikea päästä alueille;
 • paidat käytetään kulkeutuminen putkilinjan erilaisia ​​laitteita, tai toisen haarajohdon. Paine verkot paidat esitetään rakenne aineosien pistorasiaan;
 • kalusteet tarvitaan liittämiseksi PVC-putkien sulkuventtiiliä tai vesi-syöttö, joka käyttää putkia muista materiaaleista. Liittämiseen erikokoisten putkien halkaisijat ovat tarpeen siirtymäkauden putket;
 • Jos haluat muuttaa suuntaa kuljetuksen vettä, sitten soveltaa polven ja kyynärpäät. Ulkoisesti tämä tuote toisella puolella sileä ja toinen heillä on kello. Satulat - käytetään salakuuntelu PVC-putki muissa linjat.

Edellä esitetystä voidaan päätellä, että PVC-putki on erittäin edullinen ja mukava käytössä. Erilaisia ​​menetelmiä niiden asennuksen ja useita oheistuotteita on mahdollista toteuttaa monenlaisia ​​Vesihuoltojärjestelmien. Laadukkaita materiaaleja ja luotettavuutta asennuksen tehdä rajoittavat elämää erittäin pitkä.

Kaikenlaisia ​​muoviputkia, ensimmäistä kertaa, että vesijärjestelmä ihminen on käyttänyt juuri PVC-putki. Ensimmäinen vesihuollon tätä materiaalia on rakennettu Saksassa vuonna 1934. Tähän päivään, valmistettu putki tämän materiaalin kannalta ulkoisen vesijohtoverkostojen. Tällä sivulla katsomme ominaisuuksia ja soveltamista PVC-putki.

Polyvinyl - maailman ensimmäinen synteettisestä materiaalista, joka alettiin käyttää laajalti laskemme vesiputkien rakennuksessa. Useimmissa tapauksissa tämä materiaali on tuottaa viemäriputkien.

PVC-putket on monia positiivisia ominaisuuksia, kun niitä käytetään vettä seinillä ei ole muodostettu tukoksia, kasvaimet, niillä on hyvä korroosionkestävyys.

Lopussa se on suppilo, joka yksinkertaistaa toisiinsa putkien. Asentamiseksi käyttöä kylmähitsausta käyttämällä erityistä liima, se pitäisi olla liuotin perusteella.

Asennus Vesijohdon PVC

Ennen asentamista vesi on tarpeen, jotta järjestelmä, koska putki sijoitetaan. Olisi harkittava, missä on kylpyamme, hana, wc pesuallas, pesukone. Tarvitset myös tietää, mistä voit ostaa PVC putki vesihuollon. Koot ja hinnat löytyvät suoraan varastoon tai verkossa.

Seuraava vaihe - luoda tarvittava pituus putkien, siirtymät, liittimet, sekä tarvittavat sulkuventtiilit. Voit suunnitella kaksi vaihtoehtoa johdotus putki: sisäinen ja ulkoinen. Ulkoisen vesi täytyy ostaa erillisiä laitteita kiinnittämiseen, esimerkiksi - leikkeen. Sisäisen johdotuksen tulee tunkeutua luetelmakohta putkille isoilla varusteet.

Huomaa, että kiinnittimet kylmällä vedellä putket on asennettu etäisyydelle noin 0,5 metriä. Kuuman veden - usein koska lämmityksen aikana putken pyrkii laajenemaan hieman. Hitsata putki on ostettava erityinen hitsauskone.

Rationaalisuus vain tuottaa PVC vesiputket asennettu pisteen yhteyden nousuputken. Viimeinen yhteinen, on tarpeen tehdä niin hänelle oli mahdollista liuottaa putkien ja asentamisesta vähintään 0,1 metriä helppo tuloon juotin.

Edut ja haitat, PVC-putkien

Etuja tämän materiaalin ovat:

 • hyvä kemikaalien kestävyys;
 • putken sisälle on muodostettu erilaisia ​​sedimenttien;
 • ei mätäne eikä ruostu;
 • käyttöikää jopa viiteenkymmeneen vuotias;
 • putkia käytetään laajalti maanjäristysalueilla;
 • on korkea palonkestävyys;

Mikään ei kuitenkaan ole ihanteellinen, polyvinyylikloridiminipusseissa on myös haittapuolia:

 • ei voida käyttää liitettäessä langat, tällä materiaalilla on alhainen kerroin kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan;
 • kun lämpötila laskee alle nolla astetta, PVC-putket sitkeys pienenee, se voi räjähtää;
 • jos lämpötila putken ulottuu yli 150 astetta, on tarpeen edelleen eristää.

Valmistajat tekevät eri putken halkaisijan, ulompi paksuus voi olla 12-1000 mm. Pituus vaihtelee 56 cm 6 metriä. Siksi on tarpeen tehdä mittauksia ja määrittää, mikä koko on oikea sinulle.

Valittaessa halkaisija tarvetta aloittaa näkökulmasta käytöstä, esimerkiksi talon kuorman putkeen on paljon pienempi kuin koulussa. Jos putki on tarkoitus käyttää objektin alan, sen halkaisijan on oltava noin 300 mm. Koulut, sairaalat ja muut julkiset paikat ovat PVC-putket, joiden halkaisija on 200 mm. Kodin pitäisi olla maksimikoko 150 mm, se on enemmän kuin tarpeeksi.

Neliöputkea tyypin ihmisiä käyttää vain kastella puutarhaa.

Hintoja PVC putki riippuu monista tekijöistä, kuten:

 • valmistajan
 • halkaisija;
 • pituus;
 • sisäiseen tai ulkoiseen LVI.

Ottaen huomioon keskimääräinen lukema, arvo pienimmän halkaisijan putken pituus 56 cm, on noin $ 100: aa. Putkien keskimääräinen halkaisija 100-150 mm ja pituus 3 metriä on hinnat ovat luokkaa 500 kappaletta kohti. Kallein on putki, joita käytetään suurten teollisuuslaitosten arvo on yli 10000 ruplaa 6 metriä.

PVC putki on laajalti käytetty kaikenlaisten rakennusten. Ne voivat vaihdella halkaisija, pituus, paksuus, valmistaja, mutta niillä on yksi yhteinen piirre - luotettavuus. Nämä putket palvelevat omistajineen vuosikymmeniä, ne eivät muodostu eri tukoksia, ne eivät ruostu.

PVC-putket: sovelluksen ominaisuuksia ja asennus

Viime vuosina PVC putki vesihuollon käytetään yhä enemmän, sillä kun aiheuttamatta vedensyöttöjärjestelmä on erityinen osa sen kestävyys, taloudellisuus ja kestävyys. Se on nämä ominaisuudet ovat erilaisia ​​PVC-putki. Tavoitteena tahansa vesihuollon on toimitus paitsi teknisiä kasteluveden, mutta myös juominen. Näin ollen vesi kulkee putkien olisi oltava raikas ja puhdas, joten on tärkeää valita oikea putken materiaalin valmistus.

PVC-putket ovat laajalti käytössä asentamiseksi eri vesistöjen

Erittelyt PVC-putket LVI

PVC-putket (PVC) on polymeeri, rakenne, joka on merkittävästi parempi kuin muissa suoritusmuodoissa analogeja hakemus ja tekniset tiedot. Monimutkainen rakenne polymeerin on laatu on parantunut merkittävästi putkien, esimerkiksi lisätä iskulujuutta ja pakkasenkestävyys. Valmistuksessa putkien ei käytä myrkyllisiä aineita, heillä ei ole outoa hajua, joten ne ovat ihanteellisia juomaveden ja luoda loma vesijohdon muoviputkia.

Muoviputket ovat myrkyttömiä ja ympäristön kannalta turvallisia

Tärkeimmät ominaisuudet PVC-putki

Nykyaikaiset todellisuus edellyttää uusia ratkaisuja ja toimintatapoja alalla rakennusmateriaalien. Ympäristöasiat pakottavat yhä useammat ihmiset kehittämään esikaupunkialueella. Lomakylät kasvaa helppo silmille. Ja jos päätös rakentamisesta tai ostamista asuntoautolla on helppo ratkaista, seuraava kysymys on elintärkeä vesihuolto. On syytä pitää mielessä, että kun tarve toimituksen vettä juomiseen ja säännöllistä kastelua.

HDPE putket vesihuolto, niiden tyypit ja asennusmenetelmiin. Mikä on se, jossa niitä käytetään, mitkä ovat lajikkeita. Edut ja haitat polyeteeniputkituotanto ja yhteys menetelmiä.

Valinta materiaali kanavan on laaja (rauta, muovi, polyetyleeni). Ja kaikkien tähän erilaisia ​​kohokohtia upeiden teknisten ominaisuuksien PVC putki. Pääpiirteet tämäntyyppisen putket ovat seuraavat:

 • edullisia;
 • pitkä käyttöikä;
 • ei ole altis vahinkoja veden virrat ja ultraviolettisäteet;
 • ei ole pelkoa eri emäksiä ja happoja;

PVC-putket on helppo asentaa ja niillä on pitkä käyttöikä

 • kokoonpanon helppoutta yhteisen kosketa rakenteita;
 • ei tuhota, jos vesi jäätyy sisällä;
 • ei pelkää pieniä maanjäristyksiä (makaavan maassa).

Valitessaan PVC-putki, voit olla varma niiden kestävyyttä ja luotettavuutta. Tämä laadukas putki palvelee sinua vuosikymmeniä.

Luokittelu ja koot PVC-putki

On seuraava luokittelu PVC-putket:

 • paine;
 • löyhän;
 • palvelevat tislaamalla laimennetun median.

Joskus päät putket asennetaan pistorasiat tiiviin yhteyden toisiinsa. Asennus kodin tai mökin muoviputkia LVI, ei tällaista elementti on valmistettu asentamalla kaikki komponentit aikana käyttämällä erityistä liimaa.

PVC-putki vapauttaa sen halkaisija 12-630 mm

Putkien koko vaihtelee:

 1. Pituus: 1, 2, 3 ja 6 m.
 2. Jakso halkaisija muoviputki vesi voi vaihdella 12-630 mm.
 3. seinämän paksuus.

Toiminta PVC-putki tapahtuu kolme painelukemilla: 6, 10 ja 16 ilmakehää.

Tärkeää! Vaikka PVC-putki kestää lämpötiloja jopa 60 ° C: seen, asiantuntijat neuvovat rajoittaa suurimman merkin, kun toimitaan 45 ° C: ssa

Edut ja haitat muoviputkien

Kuten mikä tahansa muu rakennusmateriaali, käyttö PVC-putki on hyvät ja huonot puolensa.

Muoviputkien kestää lämpötiloja jopa 60 astetta

Edut seuraavilta osin:

 • ei räjähtävä;
 • alhainen myrkyllisyys;
 • lisääntynyt kestävyys erilaisia ​​kemiallisia vaikutuksia;
 • kevyt;
 • erinomainen kaistanleveys;
 • ympäristön turvallisuus;
 • syövyttäviä yhteisöihin;
 • palamatonta;
 • pitkäikäinen (yli 55 vuotta);
 • hyvä toleranssi vettä vasara;
 • helppo asennus;
 • suuri lämmönjohtavuus.

Käyttö huonolaatuista materiaaleja LVI asennus voi aiheuttaa vuotoja

Kuitenkin, vaikka kaikki kiistattomat edut, on myös joitakin haittoja, kuten:

 • pelko lämpöä;
 • huolellisen lämpeneminen alhaisessa lämpötilassa tilaan;
 • vaikeus kierrätystä.

Kun valitset PVC-putket rakentamiseen vedenjakelujärjestelmän on otettava huomioon kaikki näkökohdat, mistä asuinalue halkaisijaltaan muoviputkia vesihuollon.

Kesällä maan veden polypropeeni putki

Tahansa omistaja esikaupunkialueella tietää, että ilman säännöllistä kastelua ei tarvitse odottaa hyvän sadon. Siksi järjestely esikaupunkialueilla DC ongelma kesäisin asukas päättää yksi ensimmäisistä.

Tilapäiseen kesä vesi putki voidaan asettaa maahan pinnalla

Koska tuo vettä kauhat viereisen pylvään tai säiliö on erittäin hankala ja vaikea fyysisesti, tehokkain ratkaisu on parantaa maan polypropeenin LVI putkia. Tietenkin sen asennus täytyy riittäviä taloudellisia kustannuksia ja pieniä fyysisiä taitoja. Mutta seurauksena voit systemaattisesti kastelua hänen puutarha.

Vinkki! Ennen kuin aloitat luoda vesijohto, muista tehdä alustava ohjelma, jossa otetaan huomioon sijainti hedelmäpuut, marjapensaiden ja rivit vihanneksia.

Yhdiste muoviputkien kytkentä

Jos alueella on hyvin tai porakaivosta, niin voit elättää itsensä ja puhdasta vettä juotavaksi. On olemassa kahdenlaisia ​​maan vesihuolto:

 1. Kokoontaitettava. Putket on säädetty pinnalla ja kytketty siten, että lopussa kauden vesi voidaan helposti osiinsa komponenttiin ja puhdistaa seuraavana vuonna. Etuna on vähän huoltoa, yhteys mihin tahansa veden lähde ja hetkellisen vuodon. Haittana on vuosittainen purkaminen rakenteen talvella.
 2. Pysyvä. Luoda tällainen vesijohto, putki lasketaan kaivantoon kaivettiin ylös maan peitossa. Etuihin kuuluu kyky käyttää tätä vesihuoltoa jopa kylmän kauden. Löytää putket maan alle, turvallisuuden takaa varkailta. Haitat ovat työvoimavaltaisia ​​mahdollisuus löytää ja vuodot.

Järjestelmän asennus kokoontaitettava esikaupunki- vesijohto 1 - Area kierteitetyt, 2 - kytkemällä kierteitetyt, 3 - sovitin 4 - kytkentä siirtymisen, 5 - tee 90 astetta, 6 - kytkentä siirtymisen, 7 - hana 8 - sovitin 9 - määrä Putki 10 - O-rengas, 11 ja 12 - kiinnittimet 13 - kastelu suutin, 14-25 mm: n putken

Ennen kuin alat luoda kesä vesi, määrittää etukäteen kantaa, jotta kunnolla tehdä arvio menoista.

Tiiviste esikaupunki Vesijohdon PVC

Elää mukavasti maalaistalon, että mahdollisuus nauttia luonnosta, puhdas ilma, rauhallisuus ja hyvin hoidettu lähiverkon, sinun tarvitsee huolehtia siitä ehdot vesieliöille tukijärjestelmät. Näin ollen vesi on välttämätöntä varustaa niin, että sen suorituskyky ja toimivuus ei riipu sääolosuhteet (lumi, rakeet, sade, lämpö). Oikein valitut materiaali- ja taitavasti tehdyn putki - on avain pitkäaikaisia ​​ja luotettava vesistöön.

Esimerkki tie PVC-putket vesijohdon vuoden teräsputken Keski veden

Sinun pitäisi alkaa projektin. Ei tarvitse olla ammattilainen insinööri ja tarkasti piirtää viivoja pohtia oikein riitä paperille sijainti talon, kesäkeittiö, puutarha kukka, puutarha. Eli niistä paikoista, joissa, ja pitäisi olla säännöllistä vesihuollon. Tämän jälkeen voit tehdä mittaukset, ja hieman paremmin Nabawi pituus, koska jotkut osa putken tullaan käyttämään karsimisesta ja yhteys.

Piirrä yleiskuva vesijohdon, huolellisesti laskea kaikki kierrokset putkia, jotta tiedetään tarvittava määrä varusteet. Tilaaminen tapahtuu parhaiten kerran putket, liittimet ja kytkimet ovat samaa puoluetta.

Ennen asennusta maanalainen vesistöön kysymys aina herää: kuinka syvä haudata putki? Omistajat puutarha tonttien älä unohda, että tulevina pakkasta, ja osa vedestä jää putkiin. Mukaan teknisiä tietoja, minimitaso munivia maanalaisten putkistojen kaikki katu on 1,6 m.

Esimerkki järjestely esikaupunki- vesijohto putken kanssa tehdyn maanalainen

Tämä parametri on laskettu eri mittausten maan jäätymisen. Siksi on parempi olla riski ja kaivaa kaivannon mainitusta syvyydestä. Näin varmistetaan, että putkilinjan käytön kaikissa sääolosuhteissa. Jos et pysty tekemään niin syvä kaivanto, se on parasta hakea apua paikalliselta rakennusliike. Asiantuntijat senttimetrin tasolle teitä kutsutaan maan jäätymisen omalla alueella. Luonnollisesti tätä palvelua sinun tulee maksaa.

Tärkeää! Maa syvyydessä 1,6 m ei jäädy, lämpötila tällä tasolla on aina positiivinen.

Jos luonnon olosuhteet eivät salli tällaista syvä kuoppa (kivi kallio, savi), niin sinun täytyy tehdä esieristettyjen putkien. Mutta myös se ei pidä juurruttanut PVC-putki ja liian syvä. Koska paine voi olla erittäin suuri, ja vesi ei seiso, murtua ja vuotaa.

Vesiputket voidaan asentaa tason alapuolelle maaperän jäädyttämistä tai muita eristäviä

Käyttämisen jälkeen sijoittaminen kaikista esikaupunkien vesihuollon, on tarpeen tarkastaa. Tämä on tehtävä ennen kuin menee nukkumaan maahan kaivantoon. Avaa hana ensin pieneen vallan, ja vähitellen lisätä painetta. Pitää silmällä, että vesi ei ole missään kaivaa ja kulkea vapaasti putken sisällä. Ottaa ohitusputkijohtojärjestelmän koko pituudelta, kiinnittäen erityistä huomiota kireys nivelissä. Jos et huomaa mitään poikkeama normi, vapaasti haudata kaivantoon. Prosessi Munivien vesijohto valmistuu.

PVC-putkien ja saniteettitilojen

Käyttäen tätä kehystä polyvinyylikloridi lisäsi merkittävästi kestävyyttä ja käytännöllisyyttä putket ja vesi, jolloin dramaattisesti kysyntä kasvaa tällainen rakennusmateriaalien joukossa omistajien kesämökkejä. Liittimet - se on tarvittavat tiedot yhteyden PVC putket. Niillä on myös suuri tekniset ominaisuudet, kuten:

 • hyvä kemiallinen kestävyys;
 • tiiviys;
 • Pitkällä aikavälillä.

Putkille halkaisijaltaan erilaisia ​​käyttämällä erilaisia ​​varusteet

Tärkeää! PVC putki ja varusteet ovat niin turvallisia ekologisessa mielessä, että ne on sertifioinut useimmissa Euroopan valtioissa.

Liittimet ovat ansaitusti kaikkein yleinen kytkimen rakennetta. Ne ovat laajasti käytössä asennus, tärkeintä valita ne läpimitan mukaan PVC putki vesihuollon. Koska materiaalin tuotannon on suhteellisen alhainen paino, nämä putket voidaan helposti kuljettaa jopa kauko asuin-.

Muita etuja ovat asennuksen helppous, joka on voima ehdottoman ketään. On myös syytä huomata, talousarvio on huomattava säästö. Menojen vähintään tarkoittaa, saat oman korkealaatuisen vesijärjestelmän sen takapihalla.

Yhdisteen metalli- ja muoviputket kierteitetyn sovittimen

Kuinka yhdistää muoviputkia Vesi-

On olemassa useita tapoja muoviputken yhteyksien luoda veden syöttöjärjestelmä.

liimaus. Ennen tarkistaa prosessi elementtien yhteensopivuuden yhdiste. Voit tehdä tämän asettamalla putki liittimeen - merkintä on oltava kaksi kolmasosaa. Tarkkaan leikkaamiseen putkien tulisi käyttää veistä tai leikkuurulla. Sitten päätyosa hiottu hiekkapaperilla tai tavanomaiseen tiedosto. Varovasti lastujen ja huuhdeltiin putki. Kuoritut pinta rasva.

Liimaa levitetään sisäpinnalle liitoselementtien. Vasta sitten varovasti ruiskutetaan putkien asentamisesta ja pyöritetään 1/4 kierrosta. Tämä aikaansaa tasaisen jakautumisen liima. Sitten yhdiste on kiinnitetty manuaalisessa tilassa kuivua (noin 25-35 sekuntia). liimajäämien poistetaan hikiliinalla.

Liimaus - helpoin tapa kytkeä muoviputket

salvosliitos. Tämän tyyppinen liitäntä on käyttää, jos putken halkaisija on suurempi kuin 50 mm. Putkiosan esittää kytkimen, jolloin oikea asettelu. Liimaa levitetään sisäpinnalle putken ja kytkimen, ja huolellisesti kiinnitetty mukaisesti etikettejä.

laippaliitoksissa. Tässä menetelmässä, joka on kumitiiviste, joka yhdistää valuraudan laipparuuvit.

kelloa. Ensimmäinen, kaikki yhdistävät sijainnit voideltiin silikonikoostumus (tiivistepinta), ja syötetään sitten putken liittimeen vastaavaan merkkiin.

hitsaus. Varmin tapa asentaa. Putkien on oltava erittäin tarkasti leikattu. Erityistä hitsauslaitteiden putken päät kuumennetaan haluttuun lämpötilaan, ja sitten tiukasti kiinni. Tällainen yhteys menetelmää käytetään usein maanalainen putki.

Kytkimen menetelmää käytetään putkien liittämiseen, joiden halkaisija on yli 5 cm

Vettä voi käyttää mitä tahansa edellä mainituista menetelmistä vahvistamisesta putket. Mutta ennen jokaista täytyy suorittaa valmisteluvaiheessa. Se sisältää kappaleet leikattiin pituuteen (tarkista, että kaikki halkaisijat muoviputkien vesi olivat samat), otetaan pois viiste leikkaus putken päiden ja rasvanpoisto.

Rakentaminen vesijärjestelmän puutarhassa muoviputken voi merkittävästi parantaa elinoloja omistajalleen. Käyttämällä PVC-putki, voit luoda vahva ja kestävä vesihuollon järjestelmä, joka tehokkaasti hyödyntää vesivaroja.

HDPE putket vesihuolto, niiden tyypit ja asennusmenetelmiin

Vesihuollon yksityiskodeissa hyvin, varsinkin asennusjärjestelmä

Putki viemäri viemäri: ominaisuuksia ja erityisiä sovelluksia

Käsi lumilingon: suunnittelu ominaisuuksia ja sovelluksia

Maali tapetti maalaukseen, ja etenkin sen soveltaminen

Kuvioitu maali seiniin ja ominaisuuksia sen soveltaminen

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 26 = 32