PVC-putket viemäri

Viemäri muoviputket: halkaisijat hinnat

Jokainen omistaja haluaa tehdä kaiken työn tilansa, ei riko mitään, se oli helppo huoltaa ja asentaa. Ja viemäröinti - ei ole poikkeus. On välttämätöntä tehdä mahdollisimman pieni vaativat huomiota - hyvin epämukavaa, jos se tukkeutuu, mutta yhtä epämiellyttävä puhdistaa sitä. Jos haluat olla häiriötön järjestelmä kulkeutumisen viemäriin, kiinnitä huomiota muoviputkia varten viemäreihin. Ne korvaavat vähitellen valurautaa, ja kaikki koska ne maksavat vähemmän, on asennettu helpompaa, on suuri valikoima tuotteita - eri halkaisijat ja pituudet, niiden sileät seinät lähes eivät muodosta talletuksia, ja jopa eliniän - noin 50 vuotta. Tämä koko joukko ominaisuuksia ja määrittää niiden suosiota.

Muoviputket on valmistettu eri polymeereistä ja niiden koostumuksia

Muovityypit viemäriputket

Nimellä "muovinen" myytyjen tuotteiden erilaisista polymeereistä:

 • Polyeteeniä (PE):
  • korkea paine (LDPE) - sisäistä johdotusta valua;
  • alhainen paine (PAP) - on mahdollista annetun ulkopuolella urat (on suurempi lujuus);
 • polyvinyylikloridi (PVC);
 • polypropeeni (PP)

Ja useita muita kestomuoveja ja niiden yhdistelmät, mutta ne ovat harvinaisia ​​- ihmiset haluavat käyttää jo tunnettuja materiaaleja.

Materiaali muovi viemäriputket valitaan sovelluksesta riippuen. Esimerkiksi johdotuksen sisällä kotona viemäriin tai litteä polypropeenia mahdu enää. Sillä on korkeampi käyttölämpötila-alue - tavallisesti kantaa väliaineen 70 ° C, lyhyesti - 95 ° C: ssa Kun läsnä on eri kodinkoneista, tuhlaa kuumaa vettä laskeutua viemäriin, se on tarpeeton. PVC putket, joilla on alhaisempi hinta, ovat sopivampia munivan ulkona viemäröinti - on yleensä jo sekajätettä vettä niin, että lämpötila alemman ja PVC voi tehdä niistä ilman haittaa (työ +40 ° C, ohimenevä nousu 60 ° C).

Esimerkki intrahouse johdotus Viemäristövalurautaputket muovista

Myös putket ovat sileitä ja aaltopahvin. Lisäksi palje voi olla vain mutkia imuputkien. Siellä profiloitu putket jäteveden sileä sisäseinä ja ulkokohoumaan. Niillä on suurempi lujuus - parempi sietää puristusvoiman (ovat parantuneet rengas jäykkyys) voidaan kaivettiin suuri syvyys. Saatavana halkaisijat 110 mm 1200 mm.

Viemäri muoviputket, toisin kuin vesi ja kaasu, tuotetaan segmenttien muodossa ja pituus 50 cm, 100 cm, 200 cm, jne. - enintään 600 cm Suurin pituus -. 12 metriä, mutta jotkut valmistajat tilattu tekemään ja pidempää. Laatiessaan pitkissä se on kätevä - vähemmän yhteyksiä, vähemmän mahdolliset paikat mahdollisista ongelmista (vuoto tai tukos).

Toinen tärkeä ominaisuus muoviputkia - halkaisija ja seinämän paksuus. Merkintä, ne ovat yleensä lähellä: on numerot 160 * 4,2. Joka tarkoittaa: ulompi putken halkaisija 160 mm, seinämän vahvuus 4,2 mm. On syytä muistaa, että valmistajat ilmoittavat ulkohalkaisija muoviputket, ja monissa laskelmat ja suunnittelun täytyy tietää sisällä. Se on helppo laskea ulomman vähentää kaksinkertaisen seinämän paksuus: 160 mm - 4,2 mm * 2 = 151,6 mm. Laskelmissa, taulukoissa ja kuvioissa yleisesti pyöristetty tulos - tässä tapauksessa - 150 mm.

Parametrit viemäri muoviputket

Yleisesti, alan valmistaa muoviputkia viemäreitä, joiden halkaisija on 25 mm. Suurin poikkileikkaus riippuu putken (aallotettu tai sileä), ja materiaalista, josta se on tehty. Esimerkiksi, sileä PVC viemäriputki voi olla jopa 630 mm: n halkaisija ja muotoinen kaksikerroksinen - 1200 mm. Mutta nämä mitat ovat asunnon ja asunnon asukkaat mihinkään. Vuonna omakotitalon rakentamiseen käytetään ensisijaisesti halkaisijat 100-110 mm, harvoin - 160 mm. Joskus suuri mökki useita saniteetti- laitteiden, voit joutua putkeen 200-250 millimetriä.

Miten valita läpimitta liittämiseksi putkityökalusteisiin

Sääntöjen mukaan on tarpeen tehdä laskelma, täysin hän on rekisteröity SNIP 2.04.01085. Asia on monimutkainen, paljon tietoa tarvitaan, jotta hyvin harvat ihmiset todella uskovat, kun se on tarpeen. Vuoden parhaiden käytäntöjen tuo keskimääräinen halkaisija on muovia viemäriputket kullekin hanat. Se on turvallista käyttää tätä kehitystä - Kaikissa laskelmissa on yleensä rajoitettu näihin kokoihin.

Kuten näette, sitä käytetään lähinnä muoviputkia jätevedelle 30-40 millimetriä. Vain wc tarvitsee paljon suurempi kooltaan - 100-110 mm. Tämä johtuu siitä, että toiminta - on lyhyessä ajassa peruuttaa suuria määriä vettä. Tällöin putki on pysyttävä paikka ilmaan, muuten se murtaa vesilukosta muut LVI ja "makuja" jäteveden päästä huoneeseen.

Kun laite on tarpeen muistaa muutamia sääntöjä:

 • Järjestelmä ei saa tehdä kierrosta 90 °. Jos on sellainen tarve, nosta kaksi osaa 45 °. Jyrkkiä käännöksiä - ongelma-alueita, jotka muodostavat usein tukokset, sekä tällaisten kulmien huono kaapeli kulkee puhdistamiseen viemäri.

Oikein toteutettu kierto

Tärkeintä - älä unohda mitään

Silti emme saa unohtaa eristyksen tai lämmitystehon viemäriin yksityiskodissa. Pystyleikkaus joka kulkee terminaalin sisäänkäynnin ojan on hyvin eristetty. Lisäksi käytetään usein lämmityskaapeleita putki. Tapauksessa jäteveden yleensä kyseisen ulkopuolella, niin lähellä lämpöä eristävästä materiaalista.

Täällä, kuten kaikki. Joitakin yksinkertaisia ​​sääntöjä, mutta jos he noudattavat kaikki työ on pitkä ja häiriöttömästi.

Ominaisuudet asennus muovista viemäriputket

Muoviputket jäteveden yhdeltä puolelta pää pistorasia, johon tiiviste-kumia. Connected segmentit on yksinkertainen: pistorasiassa on asetettu suora reuna. Koska mitat tiukasti säännöstelty tiukka yhteydessä, että periaatteessa riittää. Käytännössä usein tiivistysrengas lisäksi saniteetti- voidellaan silikonilla.

Vertailu eri tapaa kytkeä viemäriputket

Asennettaessa viemäri muoviputkia joskus ne on leikattava. Tekee kätevä käyttää käsin sahat vannesahan - hammastuksia hyvin leikattu ja jätetty lähes suora reuna. Lisäksi voit käyttää hiomakoneen tai eletkrolobzik. Joka tapauksessa, ennen kuin asennat leikattu pala, reuna on käsiteltävä hiekkapaperilla hienorakeinen - poistaa potentiaalisia purseet, jotta se sileäksi. Puolustit kappaletta voi saavuttaa minkä tahansa jätteen fragmentti Tämän seurauksena tässä vaiheessa voidaan muodostaa tukkeutumista. Niin huolellisesti tasoitettu paikka I sahauksen.

Luodessaan viemäriverkon vaaditaan usein tekemään sivuliikkeen talon tai asunnon. Tehdä tämän, on liitos - adaptereita, joilla on sama halkaisija, ja toisaalta, T, kulmat eriasteisia kierto, jne.

Varusteet muovi- viemäriputket

Ominaisuudet ja asennus PVC-putket viemäri

Kukin asuinrakennus on viemäri- ja vesijärjestelmä, ne mahdollistavat mukavin tuntea kotona. Päätehtävä rakentaja tässä tapauksessa hyödyntää varustettu laatu viestintä ja siten pitkittää käyttöä. Erinomainen valinta laitteiden näiden järjestelmien putket PVC. Niille on ominaista korkea käyttöä.

Tähän mennessä PVC putki Viemäreiden käytännössä korvasi teräksen ja valuraudan. Valikoima rakentamisen markkinoilla on melko laaja, joten ennen ostamista tulisi tuntea ominaisuudet, edut ja haitat tätä tyyppiä.

Viemäriputket PVC ulkona viemäröinti ovat monipuolisia, joten sopii täydellisesti uuden järjestelyn poistojärjestelmää ja vanhan tilalle. Tämäntyyppinen kuljetukseen tarkoitettujen jätevesien jotka tulevat kotimaan viemäriin. Se on tietää, että suurin lämpötila, joka voi kestää putki on 60 astetta.

Niistä ominaisuuksista huomata, että ei-paine viemäriverkkoon tyyppi on lisäksi varustettu varusteet. Yhdiste levenevät osat on valmistettu menetelmällä. Tiivistys ja suojaus on suoritettu tiivisterenkaiden avulla kumia, joka on niputettu yhteen putkien kanssa.

Putki PVC - tuote on valmistettu seoksen polymeerien, lähtö on kestävä materiaali. Hän puolestaan ​​kestettävä raskaita kuormia kuljetettaessa, asennusta ja käyttöä. Jälkimmäisessä tapauksessa, eli maanläheinen paine syvyydessä.

Tuotanto PVC on suuri vastus, kun lämpötila laskee. Halkaisija tuotteissa voi olla alueella 11-63 cm, määrästä riippuen purkautuvan jäteveden. Yksityiskodeissa vaativat putkille halkaisijaltaan 11 cm. Jos kyseessä on ryhmä korkeita rakennuksia ja soveltaa suurimmat tuotteet kotitalouksien jätevettä ja ulkoa.

Puhuen tuotteen ominaisuuksia, seinämän paksuus on huomattava, että usein on 3-15 mm ja pituus yhdestä kappaleesta, se voi olla enintään 6 m. Väri tahra LVI-putki on oranssi, harmaa tai tiili.

Edut ja haitat PVC-putket

Niistä eduista nämä tuotteet asiantuntijat sanovat:

 • Vakaus vaikutuksen alaisena aggressiivisessa ympäristössä, minkä vuoksi tällaisia ​​putkia voidaan kuljettaa seosta alifaattisen hiilen oksideja, alkali-, ja muut kemialliset yhdisteet;
 • Kohtuulliseen hintaan;
 • Mekaanisen vaikutuksen;
 • Suuri jäykkyys kerroin;
 • Alhainen lineaarinen laajenemiskerroin;
 • Kuivatuksen lämpötilaerot;
 • Pitkä käyttöikä;
 • Korkea suoja.

Tärkeimmät haitat nämä tuotteet:

 1. Lisääntynyt hauraus. Tämä seikka tekee siitä melko monimutkainen kuljetus- ja munivat putket alhaisissa lämpötiloissa. Korjauksen aikana tuote voi vaurioitua purkamisen aikana yhdisteitä.
 2. Menetys käyttö korkeassa lämpötilassa yli 60 astetta.
 3. Huono vastustuskyky useita kemiallisia yhdisteitä, sama kuin orgaaninen liuotin. Se toimii jo pieninä annoksina materiaalista tuhoavasti.
 4. Putket on valmistettu polyvinyylikloridista sisältävät suuren määrän klooria seurauksena ympäristönsuojelijat eivät suosittele niiden käyttöä asuinalueilla.

Lajikkeiden viemäriputket

Kaikki PVC tuotteet luokitellaan kovuuden, koko, kohde, tyyppi venttiili järjestelmään. Jäykkyys määrittää mahdollisuutta luoda kohtana pienten ja erittäin perusteellisesti. Putket ulkona viemäri on jaettu kolmeen kovuus: L, N, S.

Suuri merkitys on jäykkää kokoonpanon aikana, sen alkuperäisessä muodonmuutoksen ja sivutuki. Jos pitkäaikaisen oletetun muodonmuutoksen, tekijä ei ole niin väliä.

Koon, PVC-putki on myös jaettu kolmeen tyyppiin: kevyt, keskikokoinen ja raskas. Ensimmäinen tyyppi on tarkoitettu käytettäväksi alueilla, joissa liikenteen kuormitusta ei anneta, nimittäin viheralue ja kävelytie. Toista tyyppiä käytetään alueilla, joilla on kohtalainen liikennettä. Kolmas käytetään sivustojen kanssa suuria liikennevirtoja. Putkiasennus raskaiden tyyppi voi tapahtua syvyydessä 8 metriä tien alla.

Tilauksesta putken on jaettu kahteen tyyppiin: ulkoinen ja sisäinen. Ulkokäyttöön putket valmistettu kestävin polymeerit, jotka myös tulisi kestää ympäristövaikutuksia. Usein tällaiset tuotteet on paksut seinät.

Tyypin tyhjennysjärjestelmän erottaa paineen ja ei-paineputkien. Paineputken käytetään järjestelmän pumppaus asemat, jotka stimuloivat jätteiden liikkuvuutta. Ei-paineputket käytetään järjestelmissä, joissa samotochnym valua nestettä. Myös monipuolinen putkia, jotka ovat ihanteellisia paine ja painovoima järjestelmiä. Niitä kutsutaan aaltopahvin.

Muuttamisesta PVC-putki veden alla valua ei vie paljon aikaa eikä ole vaikea prosessi. Asennus tapahtuu vaiheittain:

 1. Tee ulkoasu ja asentamista kaikkien osien järjestelmän.
 2. Leikkaavien tuotteet tarvittavat parametrit on merkitty kukin niistä sekaannusten välttämiseksi kokoonpanon aikana.
 3. Piirtämällä yhdistää kaikki elementit yhteen järjestelmään.
 4. Kohtia yhteys käyttää erityisiä hermeettinen liimaa tai kumirengas.
 5. Päätyttyä pinoaminen uusintatarkistuksessa läpäisemättömyyden yhdistävät osat ja putket.

Varten viemärijärjestelmään paineen suositellaan parempi tiivistys molekyyli- liimaa. Vapaa-virtaus pakkalinjat ei tarvita, se on tarpeeksi kumirenkaan saatavilla liitososaa.

Ulkokäyttöön viemäröinti asiantuntijat suosittelevat soveltamaan lisäsuojaa, sillä joka voi olla lakkakerros tai mutkainen materiaalin. Tämä tekee mahdolliseksi lisätä käyttöikää ja vähentää kielteisiä vaikutuksia ympäristöön.

PVC viemäriputket ovat erinomaisia ​​tähän jätejärjestelmä laitteiden ulkopuolelta ja sisäpuolelta rakennuksen. Valittaessa tuotteiden pitäisi keskittyä tarkoituksen ja käyttöpaikka.

Copyright © 2014 SantehKrug - Valinta, asennus ja korjaus LVI

Miten valita PVC Viemäristövalurautaputket

PVC-viemäriputket on tarkoitus asentaa ja viemäröinti, salaojitus ja vesihuollon. Suosio muovin ansiosta lukuisia hyviä ominaisuuksia. Ennen valintaa PVC viemäriputki, on tärkeää tutustua niiden tekniset ominaisuudet, edut ja haitat, ja vahvuus kriteeri.

Putket on valmistettu polyvinyylikloridista on korkea kestävyys eri sekä emäksinen ja hapan syövyttäviä ympäristöjä varten. Tämä ominaisuus tekee niistä sopivia viemäri asennukseen. Tekniset tiedot ovat korkean sulamispisteen - 120 ° C, mutta valmistuksessa käytettävä muoviputkien ei ole suositeltavaa.

Kotiympäristössä, asiantuntijat neuvovat ei ylitä lämpötilaan yhdistyivät nesteitä yli 70 astetta, joten on oltava varovainen tyhjentäessäsi kuumaa vettä viemärijohtoineen PVC.

Putket taivu - käyttöä varusteet

Kun otetaan huomioon voimakkuuden ilmaisimet syytä huomata, riittävän suuri kerroin, mutta samaan aikaan tarkoitetun PVC hauraita materiaaleja, jotka ovat pelkää mekaanisia vaurioita. Yritä taivuttaa putken ei tarvita, koska ne voivat vahingoittua vuoden tai kahden kuluttua leikkauksesta.

Käytettäessä PVC-putket viemäri asennusta meneillään on käytettävä laatikko tehty tiilistä tai betonista.

Kovuus muovin määrää ainoa merkittävä haittapuoli, PVC-putket - melua käytön aikana. Se voi ärsyttää kotitaloudet, mutta esiintyminen melua voidaan välttää tekemällä äänieristystä putkia.

Asennus PVC-putket

Suuri suosio muoviputkia asentamiseen viemäriverkkoon läsnäolon takia tällaisten etuja:

 • pitkä käyttöikä;
 • kevyt elementtejä;
 • kätevää ja helppoa laakerointirakenteeseen;
 • edulliseen hintaan.

Asennettaessa viemäri muoviputkia ei ole välttämätöntä käyttää asiantuntijoiden palveluja, koska kaikki prosessit ovat melko yksinkertaisia ​​eivätkä vaadi mitään erityistä osaamista. Kaikki järjestelmän osat (putket, kalusteet, siirtymät) ovat kevyitä, joten kuljetuksen aikana ei ole mitään vaikeuksia.

Jos asennustyöt tehdään itsenäisesti, on tarpeen valita oikea koko PVC-putken halkaisija, pituus, seinämän paksuus.

Mitat PVC Viemäristövalurautaputket

Nykyaikaiset valmistajat PVC-putket milloin merkintä ulkohalkaisija. Jos tarpeen laskea sisähalkaisijan pitäisi edetä seuraavasti: ulkohalkaisija indikaattorin seinämän paksuus otetaan (merkitty myös merkinnällä).

Tyhjennys astianpesukoneen

Se on sisähalkaisija on tärkeä rooli asennuksessa viemäri- tai poistuma laitteet. Esimerkiksi, jos järjestely astianpesukone viemäriputki riittävä sisäinen halkaisija 25 mm; kylpyammeet, suihku ja pesualtaat - 32 mm johdotusjärjestelmän koko talo (asunto) - 50 mm. Jos kuivatus on järjestetty rakennuksen ulkopuolelle, on tarpeen suosia putket suurin halkaisija.

Johdotus PVC viemäri

Seinämän paksuus riippuu halkaisija - kuin se on, pienempi paksuus, ja näin ollen paino ovat myös pieniä. Mukaan osavaltio muoviputket voivat olla eripituisia - 1-6 m (pitch - 1 m). Näin asiakkaat voivat valita tarvittavan putken kokoa.

Aikana osto PVC-putket tulisi kiinnittää huomiota läsnäolo GOST, merkintöjä, suorituskyvyn arviointi testin jälkeen. Lisäksi on oltava alkuperäisessä pakkauksessa.

Toinen tärkeä kriteeri, joka on otettava huomioon valittaessa muoviputken järjestämistä varten jäteveden ja jätevesien, on luokan jäykkyys. Siten, kunkin putken on suunniteltu suorittamaan tietyn tyyppisten töiden tietyissä olosuhteissa. Asentaa viemäriin putken sisällä voidaan käyttää kotona, jossa on pienempi taitekerroin, voimaa ja ulkokäyttöön vain kaikkein kestävä putki.

Helpottaa valintaprosessi PVC-putki kuluttaja valmistajat käyttävät erilaisia ​​väriaineita. Kotitalousjätevettä väritetty harmaalla värillä, kun taas ulompi - ruskea ja oranssi väri.

lujuusluokat

Laatiessaan ulkoinen jätevettä otetaan huomioon myös aste kuorman, esimerkiksi SN2 luokka sopii yksityistä omaisuutta, kun ajoneuvo on saatavilla - SN4, jos se on teollinen laitos tai tie - SN8.

Tarkistaa kaikki asiantuntijoiden suositukset valinnasta putkien viemäri jälkeen, täytyy katsoa videota:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 7 =