PVC-putkien ja saniteettitilojen

Millaisia ​​varusteet muoviputkia, tai että sinun täytyy ostaa vettä

Ensi näkemältä PVC putki laite ei ole niin vaikeaa - itse putket ja varusteet yhdistää niitä, se on vain tärkeää kerätä "suunnittelija". Se on väärinkäsitys ja aiheuttaa turhia menoja, ärsytystä ja muita ongelmia. Itse asiassa, oikea valinta komponenttien, putkien ja "yhteydet", joka oikein kutsui varusteet, on otettava huomioon useita tekijöitä.

Miten määritellä, mitä tarvitaan Asennus muoviputkia?

Määrittää määrä ja tyyppi tarvitaan varusteet on parasta tehdä tarkan suunnitelman tulevaisuuden putkilinjan noudattaen laajuutta ja sitovia maastoon. Joten, jos tilalle tiivisteen on joitakin este, jonka vuoksi täytyy muuttaa suuntaa putki, on myös tarpeen soveltaa suunnitelmaan.

Tällä valmis malli on helppo määrittää sokeiden lukumäärä loppuja risteyksiä putkiliitos ja ohitusputkessa haarautuminen on näkyvissä. Kullekin näistä tapauksista ovat erikoisyhteet, jonka yksityiskohdat selitämme myöhemmin. No, jos aiot heti jakaa tulevaisuudessa putki segmentteihin pohjalta standardin PVC putkipituuksia markkinoilla.

Joten näkyä alueilla, jotka edellyttävät suoria yhteyksiä. Esimerkiksi putken pituus on 3 metriä, ja suora osa kaaviossa - 3,5 metriä. On selvää, että on tarpeen lisätä putken, johon kiinnitetään lisää segmentin. Tällaisille yhdisteille käyttäen yksinkertaisin sellainen asennus - kytkennän. Erityismaininnan ovat paikkoja, joissa on tarpeen muuttaa halkaisija valmisteilla. On olemassa erityisiä varusteet yhdistää usean erikokoisen.

 • Valinta ja asennus muoviputkien viemäreiden omistettu tälle materiaalille.
 • Käytöstä muoviputket lämmitykseen koteihin kerrotaan täällä.
 • Ja linkki on tietoa kupariputkia lämmitykseen.

Lisäksi rakenne liittimet eroavat materiaalin ja menetelmän liittää (juottamalla, sisäkierre ja ulkokierre).

Tyypit rakentamisen varusteet muoviputket

Kulma liittämiseen muoviputket

Kulma tai polven - yksi yleisimpiä varusteet. Kun se toteutetaan linja muuttuu. Kulmat tarvitaan asennuksen PVC putki kaikenkokoisten - vesihauteesta asunnossa vesihuollon kerrostalojen.

Asennuksen helpottamiseksi on saatavilla eri näkökulmista polven putkien liitokset - 30, 45 tai 90 astetta, vuoren pääsee pyörimään minkä tahansa monimutkaisuudesta ilman vaikeuksia.

Polvi muoviputkien riistää lanka ja yhdistetty putket juottamalla. Kierteiset kyynärpäät käytetään metalliputket.

Tulpat on asennettu päihin putkistojen rajoittamalla umpikujia. Tarvittaessa, tulppa voidaan kytkeä toiselle sopiva, kuten se voi auttaa kääntää hämähäkin tee (cross-connect solmu yhdistetään kolme putkea), jos on olemassa sellainen tarve.

Tulpat käytetään paitsi asennus putkistojen, mutta myös suojan kuljetuksen putkissa, jos on vaara pudota onteloon roskia tai pölyä putkia.

Cross - istuva yhdistää useita veden järjestelmiä tai osia laajempaa järjestelmää. Jokaisen sormen ylittää suorassa kulmassa suhteessa kahden vierekkäisen. Siten, risti on kohtisuorassa yhdistää yhteys putkistoja. Yhdiste järjestelmiä ja järjestelmän osat on usein yhdistetty välttämättömyys putkien liittämiseksi eri halkaisijat tai eri materiaaleista. Tässä suhteessa, yhdisteet, ristit tuotettu juotos- tai kierteillä muutoksia olemassa samanaikaisesti käyttötoiminnot sovittimen välillä halkaisijaltaan erikokoisista putkista.

Paidat asentaa paikkoihin jakoputken, mukavuutta asentamiseksi voidaan valita tee, jonka keskipiste hana on kulmassa 90, 45 tai 30 astetta. Kuten rajat tees ovat käytettävissä tahansa yhdisteistä sekä malli-adapterit olemassa.

Ääriviivat - erikoinen asentamisesta, jonka avulla on helppo kiertää tiellä nykyisten valtatie esteen ilman useiden heimojen tai muun asetelman. Ääriviivat käytetään paikoissa, joissa molemmat putkilinjat on ylitettävä, eikä yhdistää.

Useimmiten käytetty kantaja asennus pääteillä kuumaa vettä, koska ne on suunniteltu jäykkä liitos putkien tarvitaan niiden lämpölaajenemisen. Aste laajeneminen pienen putkilinjan normaalin kylpyhuoneen asunto ei ole niin suuri, että hakemuksen tueksi oli välttämätöntä. Elämän tuki voi olla hyötyä, kun asennat kuumaa vettä talon tai mökin kauko sijoittamisesta kuumavesikattila.

Kytkentä - putki tuloaan menetelmä, joka voi pelastaa jopa tapauksissa, joissa normaali juottaminen ei voida käyttää kyseiseen tai muista syistä. Siten, neljä kytkimiä erottaa toiminnot:

 • Yhdisteille identtinen putkien samasta materiaalista. Nämä liitokset eivät kierteet ja yhdistetty putkiin juottamalla.
 • Kytkeä putket eri materiaaleista. Nämä liittimet voivat olla erilaisia ​​muunnelmia yhdisteiden, erityisesti, yksi yleisimmistä on kytkin, jonka toinen puoli on tarkoitettu liitettäväksi muoviputkeen ja kiinnitetty siihen juottamalla, ja toinen on kierre ja se on yhdistetty metalliputki ruuvilla. Niistä kytkimet putkien liittämiseen eri olennaisia ​​muutoksia olemassa suunniteltu liittymään muoviputket joustavat aaltopahvin putket, mutta ne ovat useimmiten käytetään asennettaessa viemäröinti.
 • Kytkentäkohdissa yhdistää usean erikokoisen. Tällaisia ​​kytkennät esiintyä variantteja liittämiseksi muoviputkia, jotka on tarkoitettu kaksisuuntainen yhteys juottamalla, ja muutos muoviputken liittämiseksi putken toiseen putken tyyppiä, jossa on toisaalta säiettä.
 • Ja hermeettinen tiivistys. Sellainen liittäminen voidaan asentaa putkiliitännät, jotka voivat toimia minkä tahansa kuorman, kova nivelet - jossa tärkeitä yhteyksiä tiiviys ja korkea luotettavuus. Kuten kytkimet on erityinen silikoni renkaat, että kun kiinnite- kiinnitetty molemmilta puolilta erikoismuttereita.

"American kutsutaan universaali kokoontaitettava ja tiivis liitos, jota käytetään liittämään vesi- tai siirtyminen yhteiseen kanavaan osan ongelmallista. Usein ennen "amerikkalainen" asettaa venttiili, jonka avulla voidaan nopeasti katkaista, jonka haluat poistaa ja terveys laitteiden korjausta tai vaihtoa.

Getting putkilinjan asentamisen muoviputkia, emme saa unohtaa tarvetta asentaa venttiilit. Erityisesti, mitä tahansa järjestelmää tai sen osaa on tärkeää määrittää sulkuventtiili, jolloin vesi voidaan sulkea, leikkaamalla osa putkesta tarkastusta tai korjausta varten.

Kuten liittimet, venttiilit voivat olla erilaisia ​​yhdisteiden ( "juotto-juottamalla" tai "juottaa-kierre") kanssa vastaavien vaatimusten asennusta varten. Asennuksen helpottamiseksi putkistojen valmistetaan suoraan ja kulma venttiilit, ilmanvaihto adapterit, yhdysputki halkaisijaltaan erilaisia ​​osia. On tärkeää valittaessa venttiilien ottaa huomioon toiminnallinen tarkoitus venttiilien. Näin ollen on olemassa venttiilit PVC-putket, jotka on tarkoitettu asennettavaksi kaasun syöttöjohdot, lämmitys putket kuumaa ja kylmää vettä, ja ne eivät ole vaihdettavissa, koska niillä on eri resursseja tiiviys ja korkeiden lämpötilojen kestävyys.

Yleiskatsaus lajikkeiden liitoskappaleet

Muoviputket ovat nykyään vallitsevia alan LVI viestinnän. Putket polymeerimateriaaleja on lähes kokonaan työnnetty ulos teräksen analogit johtuen useista toiminnallisia etuja - kestävyys, alhaiset kustannukset ja asennuksen helppous kautta varusteet, joita käsitellään tässä artikkelissa.

Opit mitä varusteet muoviputkia, on olemassa ja miten ne eroavat toisistaan ​​keskenään. Muoviosat, pidetään juotos ja liimaus, ja antaa ohjeita asennuksen omiin käsiinsä.

Laajuus ja toiminnallisuus

PVC liitos - varusteet käytetään LV-asennus- yhteydessä:

 • LVI-liitännät yksittäisten osien yhteen;
 • siirtyminen halkaisijaltaan erikokoisista putkista;
 • kosketa järjestely primääripiirin veden putki;
 • Asennus pyörivä osa.

Käyttäen liitoselementit valmistettu PVC (polyvinyylikloridi) on sallittu vesijärjestelmissä, jäähdytysnesteen lämpötila saa olla enintään 60 astetta (sallittu lämpötilan nousu kiertävän väliaineen 100 0 ajaksi ei enemmän kuin 2 minuuttia, edellyttäen, että tuottavuus vesijohdon alle 30 l / min) . Putkistoissa kuuman veden tuotteiden tätä materiaalia ei voida soveltaa, koska maksimilämpötila PVC on 120 astetta, jolloin se alkaa, muuttaa muotoaan.

Muoviosat voidaan asentaa sekä sisäisiä että ulkoisia putkistoja. Vedettäessä ulkoinen viestintä käytetään muotoinen rakenteissa erikoismuovit muutos - PVC (pehmittämätön polyvinyylikloridi).

Piirre Pehmittämättömästä liitoskappaleet on lisääntynyt mekaaninen lujuus ja, näin ollen, kyky kestää suurempaa painetta kuljetettavan väliaineen, joka mahdollistaa niiden käytön paineistettua vettä järjestelmissä.

Luokitus polymeerinen kytkentäelementit suoritetaan seuraavat parametrit:

Riippuen valmistus muoviosat teknologia voi olla valettu tai segmentaalisiin. Metalliseos monoliittisia rakenteita, heillä ei ole liitoksia, kuten valamalla sula polyvi- muodostavat ennalta määrättyyn ulkomuotoon. Segmentaalinen liittimet ovat samanpituisia PVC-putki, juotettu yhteen teollisissa olosuhteissa - niiden suunnittelu on saumat, koska jonka mekaaninen lujuus tuote on jonkin verran alhaisempi. Kaikki osat on valmistettu PVC-U valetaan, kun tuotteiden kotimaan vesihuollon voidaan segmentoida.

Järjestelmän käyttö liitoskappaleet

Lomakkeen pohjalta, ovat seuraavat erilaisia ​​muoviosat:

 1. Kytkentä - yhdistää kaksi rinnakkaista osa vesijohdon keskenään, pituus esineiden vaihdella 5-33 cm.
 2. Sovitin (vähennys) - kytkentä on tarkoitettu putkien liittämiseen, läpimitaltaan erilaiset. Myös kytkimiä käytetään yhteyden muoviputkia metalli- tai rautaa.
 3. Tee - on suunniteltu asennettaviksi haarajohdot päässä vesijohto, tuotettu kulmat 90, 65 ja 45 astetta;
 4. Risteykset, joka voi olla kaksi tasossa (määrittää kaksi kohtisuorassa toisiinsa putkien) tai yksitasoinen (suorittaa rinnakkain haara). suutinjärjestely kulmat - 45 ja 90 0.
 5. Takaisinveto - käyttää tarvittaessa LV-asennus- pivot kohdat, sallii tehdä vuorollaan 90, 40 ja 30 0.

Tavalla asennuksen kaikki liitoselementtien PVC LVI jaetaan liimoja, ja juote varusteet. Liima varusteet - ensisijainen valinta kannalta asennuksen helppous. Jotta tällainen yhteys ei edellytä erityisiä laitteita (juotin, jotka vaativat suunnittelua juottamiseen) ja kokemusta siitä.

Kuitenkin, luotettavuuden ja kestävyyden yhteisen varusteet hyötyä Solder - diffuusiolla tapahtuu, jos kontakti pinnat toisiinsa, ja kovettumisen jälkeen muodostaa monoliittinen, kestää mekaanista rasitusta ja korkean paineen suunnittelu. Tämä menetelmä suoritetaan asennus ulkoisen paineen jakelujärjestelmien PVC-U.

Liimaus PVC-putket ja liittimet (video)

Liimaus kutsutaan myös kylmä kemiallisen hitsauksen. Tämän toteuttamiseksi menetelmä, tarvitaan erityinen liima, on emulsio liuottimen ja polymeerin hajoamisen molekyylien siinä. Kylmävesiliitäntä hitsaus on pysyvä yhteys jähmettymisen jälkeen liimasauma on samanlaiset ominaisuudet yhdistävät putket ja liittimet.

Työhön suositellaan liimaa "Tango"Tuotanto Saksan Henkel ja rasvanpoistaja samasta talosta. Liima on toteutettu säiliön kapasiteetti on 120, 250 ja 500 grammaa. Hinta 125 gramman putki on 200 ruplaa.

Tekniikka teosten on seuraava:

 1. Putki leikataan kohtisuoraan sen akseliin nähden, jonka avulla erityinen leikkuurulla. Voit käyttää pieni-hammastettu vannesahan tai hienontaa, mutta sinun on noudatettava tasaisuutta leikata, koska se on suoraan riippuvainen luotettavuudesta yhteyden.
 2. Litteä reikäkauhat chamfer muodostettu päätyyn kulmassa 15 astetta. Tämä on pakollinen vaihe, joka lisää riskiä välittämättä kaavinta liimaa kosketuspintojen.
 3. Kanssa rulettia mitattu syvyys liitososan rungon, jonka mukaisesti merkki on putkeen merkintä rajan.

Koko pintakäsittely liimaukseen

Seuraavaksi sinun täytyy jättää laite kytkettynä liima on kuivunut. Kuivumisaika on suoraan riippuvainen ympäristön lämpötilasta: 5-10 min - jos se on suurempi kuin 10 0, 15-20 minuuttia - lämpötilassa, joka on vähemmän kuin 10 0.

Virheet liimaus putkeen

Juotos PVC-putket ja liittimet tarvitset erityistä juotin. Sinun täytyy valita työkalu suuttimesta mukaisesti koon halkaisija liitetyn tuotteita. Kaikki juottokolvit kotitalouksien toimintaan on kuulunut vinkkejä putken halkaisijan 16-43 mm, tarvittaessa niitä voi ostaa erikseen.

Spike PVC-putket ja liittimet

 1. Juotos on asennettu tasaiselle pinnalle, ja se on varustettu aukoilla halutun koon. Laite on kytketty sähköverkkoon ja lämpeneminen lämpötila 280 asteeseen. lämmitysaika riippuu laitteen tehon, keskimäärin 10-15 minuuttia. Huomaa, että suorittaa juottamalla PVC-putket täytyy huoneenlämpötilassa, jolla kylmä työ ei ole sallittua.
 2. Leikkuurulla putki leikataan osiin halutun mittaisiksi suorassa kulmassa tiukasti. Päätyosa putkiyhteen ja sisäseinän käsitellyn rasvanpoisto aine ja kuivataan 2-3 minuuttia.
 3. Liitoselementit on sijoitettu lämmitetyn kolvi vihjeitä, jossa niitä pidetään ennalta määrätyn ajanjakson. Kuumennusaika riippuu halkaisija ja seinämän paksuus tuotteen yksityiskohtia on esitetty taulukossa.

hitsaus muoviputkia Time

Yleisin virheitä asennuksen osat juote yhdistää laiminlyönti pintoja likaa, mikä johtaa heikkenemiseen hitsin, ja virheellinen asemointi osien aikana telakointi.

Huomaa, että poistaa kyhmyt muodostettu paikalleen raon voi olla vain sulaa muovia kovettumisen jälkeen yhdiste. Tekemällä näin heti asettamisen putken asentaminen, olet vaarassa muotoaan liitoksen. On myös tarpeen tiukasti yllä haluttu lämmitysaika. Jos putki on ylikuumentunut kasvaneeseen materiaalin pehmeys näyttää sisäinen virta, joka halkaisijan pienentämiseksi veden ja hajottaa sen kaistanleveys.

PVC-putket: sovelluksen ominaisuuksia ja asennus

Viime vuosina PVC putki vesihuollon käytetään yhä enemmän, sillä kun aiheuttamatta vedensyöttöjärjestelmä on erityinen osa sen kestävyys, taloudellisuus ja kestävyys. Se on nämä ominaisuudet ovat erilaisia ​​PVC-putki. Tavoitteena tahansa vesihuollon on toimitus paitsi teknisiä kasteluveden, mutta myös juominen. Näin ollen vesi kulkee putkien olisi oltava raikas ja puhdas, joten on tärkeää valita oikea putken materiaalin valmistus.

PVC-putket ovat laajalti käytössä asentamiseksi eri vesistöjen

Erittelyt PVC-putket LVI

PVC-putket (PVC) on polymeeri, rakenne, joka on merkittävästi parempi kuin muissa suoritusmuodoissa analogeja hakemus ja tekniset tiedot. Monimutkainen rakenne polymeerin on laatu on parantunut merkittävästi putkien, esimerkiksi lisätä iskulujuutta ja pakkasenkestävyys. Valmistuksessa putkien ei käytä myrkyllisiä aineita, heillä ei ole outoa hajua, joten ne ovat ihanteellisia juomaveden ja luoda loma vesijohdon muoviputkia.

Muoviputket ovat myrkyttömiä ja ympäristön kannalta turvallisia

Tärkeimmät ominaisuudet PVC-putki

Nykyaikaiset todellisuus edellyttää uusia ratkaisuja ja toimintatapoja alalla rakennusmateriaalien. Ympäristöasiat pakottavat yhä useammat ihmiset kehittämään esikaupunkialueella. Lomakylät kasvaa helppo silmille. Ja jos päätös rakentamisesta tai ostamista asuntoautolla on helppo ratkaista, seuraava kysymys on elintärkeä vesihuolto. On syytä pitää mielessä, että kun tarve toimituksen vettä juomiseen ja säännöllistä kastelua.

HDPE putket vesihuolto, niiden tyypit ja asennusmenetelmiin. Mikä on se, jossa niitä käytetään, mitkä ovat lajikkeita. Edut ja haitat polyeteeniputkituotanto ja yhteys menetelmiä.

Valinta materiaali kanavan on laaja (rauta, muovi, polyetyleeni). Ja kaikkien tähän erilaisia ​​kohokohtia upeiden teknisten ominaisuuksien PVC putki. Pääpiirteet tämäntyyppisen putket ovat seuraavat:

 • edullisia;
 • pitkä käyttöikä;
 • ei ole altis vahinkoja veden virrat ja ultraviolettisäteet;
 • ei ole pelkoa eri emäksiä ja happoja;

PVC-putket on helppo asentaa ja niillä on pitkä käyttöikä

 • kokoonpanon helppoutta yhteisen kosketa rakenteita;
 • ei tuhota, jos vesi jäätyy sisällä;
 • ei pelkää pieniä maanjäristyksiä (makaavan maassa).

Valitessaan PVC-putki, voit olla varma niiden kestävyyttä ja luotettavuutta. Tämä laadukas putki palvelee sinua vuosikymmeniä.

Luokittelu ja koot PVC-putki

On seuraava luokittelu PVC-putket:

 • paine;
 • löyhän;
 • palvelevat tislaamalla laimennetun median.

Joskus päät putket asennetaan pistorasiat tiiviin yhteyden toisiinsa. Asennus kodin tai mökin muoviputkia LVI, ei tällaista elementti on valmistettu asentamalla kaikki komponentit aikana käyttämällä erityistä liimaa.

PVC-putki vapauttaa sen halkaisija 12-630 mm

Putkien koko vaihtelee:

 1. Pituus: 1, 2, 3 ja 6 m.
 2. Jakso halkaisija muoviputki vesi voi vaihdella 12-630 mm.
 3. seinämän paksuus.

Toiminta PVC-putki tapahtuu kolme painelukemilla: 6, 10 ja 16 ilmakehää.

Tärkeää! Vaikka PVC-putki kestää lämpötiloja jopa 60 ° C: seen, asiantuntijat neuvovat rajoittaa suurimman merkin, kun toimitaan 45 ° C: ssa

Edut ja haitat muoviputkien

Kuten mikä tahansa muu rakennusmateriaali, käyttö PVC-putki on hyvät ja huonot puolensa.

Muoviputkien kestää lämpötiloja jopa 60 astetta

Edut seuraavilta osin:

 • ei räjähtävä;
 • alhainen myrkyllisyys;
 • lisääntynyt kestävyys erilaisia ​​kemiallisia vaikutuksia;
 • kevyt;
 • erinomainen kaistanleveys;
 • ympäristön turvallisuus;
 • syövyttäviä yhteisöihin;
 • palamatonta;
 • pitkäikäinen (yli 55 vuotta);
 • hyvä toleranssi vettä vasara;
 • helppo asennus;
 • suuri lämmönjohtavuus.

Käyttö huonolaatuista materiaaleja LVI asennus voi aiheuttaa vuotoja

Kuitenkin, vaikka kaikki kiistattomat edut, on myös joitakin haittoja, kuten:

 • pelko lämpöä;
 • huolellisen lämpeneminen alhaisessa lämpötilassa tilaan;
 • vaikeus kierrätystä.

Kun valitset PVC-putket rakentamiseen vedenjakelujärjestelmän on otettava huomioon kaikki näkökohdat, mistä asuinalue halkaisijaltaan muoviputkia vesihuollon.

Kesällä maan veden polypropeeni putki

Tahansa omistaja esikaupunkialueella tietää, että ilman säännöllistä kastelua ei tarvitse odottaa hyvän sadon. Siksi järjestely esikaupunkialueilla DC ongelma kesäisin asukas päättää yksi ensimmäisistä.

Tilapäiseen kesä vesi putki voidaan asettaa maahan pinnalla

Koska tuo vettä kauhat viereisen pylvään tai säiliö on erittäin hankala ja vaikea fyysisesti, tehokkain ratkaisu on parantaa maan polypropeenin LVI putkia. Tietenkin sen asennus täytyy riittäviä taloudellisia kustannuksia ja pieniä fyysisiä taitoja. Mutta seurauksena voit systemaattisesti kastelua hänen puutarha.

Vinkki! Ennen kuin aloitat luoda vesijohto, muista tehdä alustava ohjelma, jossa otetaan huomioon sijainti hedelmäpuut, marjapensaiden ja rivit vihanneksia.

Yhdiste muoviputkien kytkentä

Jos alueella on hyvin tai porakaivosta, niin voit elättää itsensä ja puhdasta vettä juotavaksi. On olemassa kahdenlaisia ​​maan vesihuolto:

 1. Kokoontaitettava. Putket on säädetty pinnalla ja kytketty siten, että lopussa kauden vesi voidaan helposti osiinsa komponenttiin ja puhdistaa seuraavana vuonna. Etuna on vähän huoltoa, yhteys mihin tahansa veden lähde ja hetkellisen vuodon. Haittana on vuosittainen purkaminen rakenteen talvella.
 2. Pysyvä. Luoda tällainen vesijohto, putki lasketaan kaivantoon kaivettiin ylös maan peitossa. Etuihin kuuluu kyky käyttää tätä vesihuoltoa jopa kylmän kauden. Löytää putket maan alle, turvallisuuden takaa varkailta. Haitat ovat työvoimavaltaisia ​​mahdollisuus löytää ja vuodot.

Järjestelmän asennus kokoontaitettava esikaupunki- vesijohto 1 - Area kierteitetyt, 2 - kytkemällä kierteitetyt, 3 - sovitin 4 - kytkentä siirtymisen, 5 - tee 90 astetta, 6 - kytkentä siirtymisen, 7 - hana 8 - sovitin 9 - määrä Putki 10 - O-rengas, 11 ja 12 - kiinnittimet 13 - kastelu suutin, 14-25 mm: n putken

Ennen kuin alat luoda kesä vesi, määrittää etukäteen kantaa, jotta kunnolla tehdä arvio menoista.

Tiiviste esikaupunki Vesijohdon PVC

Elää mukavasti maalaistalon, että mahdollisuus nauttia luonnosta, puhdas ilma, rauhallisuus ja hyvin hoidettu lähiverkon, sinun tarvitsee huolehtia siitä ehdot vesieliöille tukijärjestelmät. Näin ollen vesi on välttämätöntä varustaa niin, että sen suorituskyky ja toimivuus ei riipu sääolosuhteet (lumi, rakeet, sade, lämpö). Oikein valitut materiaali- ja taitavasti tehdyn putki - on avain pitkäaikaisia ​​ja luotettava vesistöön.

Esimerkki tie PVC-putket vesijohdon vuoden teräsputken Keski veden

Sinun pitäisi alkaa projektin. Ei tarvitse olla ammattilainen insinööri ja tarkasti piirtää viivoja pohtia oikein riitä paperille sijainti talon, kesäkeittiö, puutarha kukka, puutarha. Eli niistä paikoista, joissa, ja pitäisi olla säännöllistä vesihuollon. Tämän jälkeen voit tehdä mittaukset, ja hieman paremmin Nabawi pituus, koska jotkut osa putken tullaan käyttämään karsimisesta ja yhteys.

Piirrä yleiskuva vesijohdon, huolellisesti laskea kaikki kierrokset putkia, jotta tiedetään tarvittava määrä varusteet. Tilaaminen tapahtuu parhaiten kerran putket, liittimet ja kytkimet ovat samaa puoluetta.

Ennen asennusta maanalainen vesistöön kysymys aina herää: kuinka syvä haudata putki? Omistajat puutarha tonttien älä unohda, että tulevina pakkasta, ja osa vedestä jää putkiin. Mukaan teknisiä tietoja, minimitaso munivia maanalaisten putkistojen kaikki katu on 1,6 m.

Esimerkki järjestely esikaupunki- vesijohto putken kanssa tehdyn maanalainen

Tämä parametri on laskettu eri mittausten maan jäätymisen. Siksi on parempi olla riski ja kaivaa kaivannon mainitusta syvyydestä. Näin varmistetaan, että putkilinjan käytön kaikissa sääolosuhteissa. Jos et pysty tekemään niin syvä kaivanto, se on parasta hakea apua paikalliselta rakennusliike. Asiantuntijat senttimetrin tasolle teitä kutsutaan maan jäätymisen omalla alueella. Luonnollisesti tätä palvelua sinun tulee maksaa.

Tärkeää! Maa syvyydessä 1,6 m ei jäädy, lämpötila tällä tasolla on aina positiivinen.

Jos luonnon olosuhteet eivät salli tällaista syvä kuoppa (kivi kallio, savi), niin sinun täytyy tehdä esieristettyjen putkien. Mutta myös se ei pidä juurruttanut PVC-putki ja liian syvä. Koska paine voi olla erittäin suuri, ja vesi ei seiso, murtua ja vuotaa.

Vesiputket voidaan asentaa tason alapuolelle maaperän jäädyttämistä tai muita eristäviä

Käyttämisen jälkeen sijoittaminen kaikista esikaupunkien vesihuollon, on tarpeen tarkastaa. Tämä on tehtävä ennen kuin menee nukkumaan maahan kaivantoon. Avaa hana ensin pieneen vallan, ja vähitellen lisätä painetta. Pitää silmällä, että vesi ei ole missään kaivaa ja kulkea vapaasti putken sisällä. Ottaa ohitusputkijohtojärjestelmän koko pituudelta, kiinnittäen erityistä huomiota kireys nivelissä. Jos et huomaa mitään poikkeama normi, vapaasti haudata kaivantoon. Prosessi Munivien vesijohto valmistuu.

PVC-putkien ja saniteettitilojen

Käyttäen tätä kehystä polyvinyylikloridi lisäsi merkittävästi kestävyyttä ja käytännöllisyyttä putket ja vesi, jolloin dramaattisesti kysyntä kasvaa tällainen rakennusmateriaalien joukossa omistajien kesämökkejä. Liittimet - se on tarvittavat tiedot yhteyden PVC putket. Niillä on myös suuri tekniset ominaisuudet, kuten:

 • hyvä kemiallinen kestävyys;
 • tiiviys;
 • Pitkällä aikavälillä.

Putkille halkaisijaltaan erilaisia ​​käyttämällä erilaisia ​​varusteet

Tärkeää! PVC putki ja varusteet ovat niin turvallisia ekologisessa mielessä, että ne on sertifioinut useimmissa Euroopan valtioissa.

Liittimet ovat ansaitusti kaikkein yleinen kytkimen rakennetta. Ne ovat laajasti käytössä asennus, tärkeintä valita ne läpimitan mukaan PVC putki vesihuollon. Koska materiaalin tuotannon on suhteellisen alhainen paino, nämä putket voidaan helposti kuljettaa jopa kauko asuin-.

Muita etuja ovat asennuksen helppous, joka on voima ehdottoman ketään. On myös syytä huomata, talousarvio on huomattava säästö. Menojen vähintään tarkoittaa, saat oman korkealaatuisen vesijärjestelmän sen takapihalla.

Yhdisteen metalli- ja muoviputket kierteitetyn sovittimen

Kuinka yhdistää muoviputkia Vesi-

On olemassa useita tapoja muoviputken yhteyksien luoda veden syöttöjärjestelmä.

liimaus. Ennen tarkistaa prosessi elementtien yhteensopivuuden yhdiste. Voit tehdä tämän asettamalla putki liittimeen - merkintä on oltava kaksi kolmasosaa. Tarkkaan leikkaamiseen putkien tulisi käyttää veistä tai leikkuurulla. Sitten päätyosa hiottu hiekkapaperilla tai tavanomaiseen tiedosto. Varovasti lastujen ja huuhdeltiin putki. Kuoritut pinta rasva.

Liimaa levitetään sisäpinnalle liitoselementtien. Vasta sitten varovasti ruiskutetaan putkien asentamisesta ja pyöritetään 1/4 kierrosta. Tämä aikaansaa tasaisen jakautumisen liima. Sitten yhdiste on kiinnitetty manuaalisessa tilassa kuivua (noin 25-35 sekuntia). liimajäämien poistetaan hikiliinalla.

Liimaus - helpoin tapa kytkeä muoviputket

salvosliitos. Tämän tyyppinen liitäntä on käyttää, jos putken halkaisija on suurempi kuin 50 mm. Putkiosan esittää kytkimen, jolloin oikea asettelu. Liimaa levitetään sisäpinnalle putken ja kytkimen, ja huolellisesti kiinnitetty mukaisesti etikettejä.

laippaliitoksissa. Tässä menetelmässä, joka on kumitiiviste, joka yhdistää valuraudan laipparuuvit.

kelloa. Ensimmäinen, kaikki yhdistävät sijainnit voideltiin silikonikoostumus (tiivistepinta), ja syötetään sitten putken liittimeen vastaavaan merkkiin.

hitsaus. Varmin tapa asentaa. Putkien on oltava erittäin tarkasti leikattu. Erityistä hitsauslaitteiden putken päät kuumennetaan haluttuun lämpötilaan, ja sitten tiukasti kiinni. Tällainen yhteys menetelmää käytetään usein maanalainen putki.

Kytkimen menetelmää käytetään putkien liittämiseen, joiden halkaisija on yli 5 cm

Vettä voi käyttää mitä tahansa edellä mainituista menetelmistä vahvistamisesta putket. Mutta ennen jokaista täytyy suorittaa valmisteluvaiheessa. Se sisältää kappaleet leikattiin pituuteen (tarkista, että kaikki halkaisijat muoviputkien vesi olivat samat), otetaan pois viiste leikkaus putken päiden ja rasvanpoisto.

Rakentaminen vesijärjestelmän puutarhassa muoviputken voi merkittävästi parantaa elinoloja omistajalleen. Käyttämällä PVC-putki, voit luoda vahva ja kestävä vesihuollon järjestelmä, joka tehokkaasti hyödyntää vesivaroja.

HDPE putket vesihuolto, niiden tyypit ja asennusmenetelmiin

Vesihuollon yksityiskodeissa hyvin, varsinkin asennusjärjestelmä

Putki viemäri viemäri: ominaisuuksia ja erityisiä sovelluksia

Käsi lumilingon: suunnittelu ominaisuuksia ja sovelluksia

Maali tapetti maalaukseen, ja etenkin sen soveltaminen

Kuvioitu maali seiniin ja ominaisuuksia sen soveltaminen

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

92 − 82 =