pVC verhot

Pehmeä ikkuna - läpinäkyvä PVC verhot huvimajat ja terassit

Moderni terassi, puutarha tai patio maalaistalon - merkki hyvästä mausta ja tae erinomaisia ​​ulkoiluun. Voit käyttää valmiita teltta rakenteita tai teltoissa, mutta parantaa kauneutta ja rakennetta suunniteltaessa, tarpeeksi ostaa verhot huvimajat. PVC (polyvinyylikloridi) - paras materiaali, joka kannattaa kiinnittää huomiota valittaessa tällaiset tietyntyyppiset verhot. On olemassa useita erilaisia ​​ulkona verhot PVC, jonka valinta riippuu erityisesti rakentamisen, arkkitehtuurin piirteitä ja toiveet omistaja.

PVC-muovista valmistetut verhot on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat hyvin suosittuja omistajien maan rakennusten, omakotitalot, kesämökit, katukahviloissa ja paviljongit.

 • Suojaa tuulelta, sateelta, rakeet, lumi, aurinko ja pölyä, mikä on erityisen tärkeää koriste puurakenteet.
 • Lujat, venymisen vastustuskyky ja repiminen PVC-materiaalien ansiosta niiden käyttö usean kauden ilman korjausta.
 • Lämmittävät tuottaa lämpöä säilytykseen lämmittämätön kuistit, terassien lämmitykseen ja jäähdytykseen tilojen kuumalla säällä.
 • Riittävä ympäristö- ja turvallisuusvaatimusten ihmisiä käyttämään verhot on valmistettu PVC rakentamisessa.
 • Edullisia verrattuna muihin suojamateriaalit, eristimet ja kiinteisiin rakenteisiin (väliseinät, seinät, ikkunat).
 • Yksinkertainen asennus, joka ei vaadi erityistä osaamista, kyky asentaa milloin tahansa, jos tarpeen.

Suojaava ulkona verhot PVC vahvistettu polyesteri pohja, joka on resistentti laajalla lämpötila-alueella - noin -40 C: sta +80 C - ja on lisääntynyt lujuus. Tyypillisen eliniän on 10-15 vuotta riippuen käyttöolosuhteista.

Läpinäkyvä PVC verhot kadulla

Läpinäkyvät verhot katu kutsutaan myös pehmeitä ikkunat, jotka tarjoavat mahdollisuuden kartoittaa ympäröivälle maaseudulle terassilla, kuisti ja huvimaja, pysyessä suojassa kuuman auringon, tuulen ja sateen.

Tärkeimmät edut läpinäkyvän kaihtimet PVC:

 • korkea valonläpäisy, mikä ei ole kankaasta, on se vaikutus, ei ole suoja- seinien ja ikkunoiden;
 • kestävyys UV-säteily tuottaa enemmän kestävyyttä ja korkea lujuus;
 • ei värjätä tai haalistu auringossa, joka muutoin johtaa untidiness tilat;
 • vastustuskyky sieniä ja hometta, joka estää hajoamisen ja mätäneminen materiaali;
 • Joskus näennäisesti ei poikkea tavallinen lasi-ikkunat;
 • alhainen hinta verrattuna muihin vastaaviin materiaaleihin.

Ainoa haittapuoli on läpinäkyvä kankaat on se, ettei synteettisen Mylar säikeet kangas, joka on läsnä ei-läpinäkyviä materiaaleja. Mylar lanka lisäys voimaa ja voi kestää jopa vastaan ​​pyörremyrskyihin.

On suositeltavaa käyttää yhdistettyä verhot PVC vahvistettu läpinäkymätön pohjaosan ja läpinäkyvä alkuun, joka tässä tapauksessa näyttää laatikko.

sillä lehtimajat PVC kaihtimet paitsi suojella säältä, mutta antaa ja rajoittamaton koriste mahdollisuudet suunnittelussa kadun rakennuksia:

 • värillinen verhot;
 • läpinäkyvä "pehmeä ikkuna" värillinen putket;
 • väri läpinäkyvät ikkunat;
 • väri painatus;
 • läpikuultava;
 • Yhdistetty verhot.

Omistajat katukahviloissa ja ostoksia paviljongit mieluummin kankaasta valmistettu PVC, joka yhdistää paitsi ulkoinen muotoilu toimielinten, mutta myös sisustus, huonekalut, verhot. Omistajat omakotitalojen terassit, kuistit ja pergoloita mieluummin läpinäkyvä maalauksia että visuaalisesti laajentaa tilaa. Kesällä kahviloissa, kiitos eristysominaisuuksia PVC materiaaleja voidaan käyttää kuuman ilmastointi ja talvella - lämmittimet.

Koristeelliseen koristeet suojaava kankaiden värillinen ompelemalla, vetoketjut, hihnat, jotka korostavat yleistä värimaailman. Läpikuultava verhot on erityinen charmia ja käytännöllisyys, sillä ne voidaan sävyttää, joka suojaa huoneen uteliailta katseilta kadulla ja samalla ei häiritse tunkeutuminen päivänvalon. PVC väri auttaa luomaan yhtenäinen kokonaisuus huvimajat, rakennusten ja piha päärakennuksen.

"Soft ikkuna" ja suojaava verhot on asennettu käyttämällä erilaisia ​​kiinnikkeitä, materiaalista riippuen perusrakenteen (metalli, puu, betoni), kohde-tilat ja ominaisuuksia, joita tarvitaan avaamisen ja sulkemisen rainan. Tärkein etu kaikki keinot kiinnitystapa on mahdollisuus toteuttaa kaikki teokset kättensä ilman erikoistyökaluja, käytä ohjeet ja valmistajan suositusten.

 • kääntyvä kiinnike järjestelmä - on yksinkertaisella tavalla: läpi tasaisesti silmukat (silmukat) työnnetään kannatin pyörivä mekanismi on jousi, joka on asennettu kehän ympäri aukko voidaan sulkea. Kun pyörivä kannatin on kiinnitetty ja kiristetty sokea verkossa.
 • Järjestelmän suluissa ja hihnat - halvin tapa, jolla reiät on sijoitettu verhot suluissa ja hihnat on kiinnitetty Velcro, jota voidaan käyttää venyttää kankaalle.
 • Liukuva järjestelmä ei eroa tavanomaisista liukumekanismien ohjausrullien ja johon liikkuva paneeli PVC. Liukuva järjestelmiä käytetään alueilla, joilla tärkeämpi ulkonäkö kuin suojaa sulkemista. Liukuva järjestelmiä käytetään suuri terassi, kahviloissa ja paviljongit, jossa riittävän pitkä seinän työntää paneelin.

Suuri osa PVC verhot, jotka toimivat seinät rakennusten, salama asetettu avaamaan tiettyjä osia ikkunan tai oven aukot, ja verho on rullattu ylös ja kiinnitetään johto yläreunassa. Jos verhot PVC veranta sisälle asennetaan huvimaja, he roikkua avulla silmukat tankoon ja muutos perinteiseen tapaan, kuten olohuoneessa. Nämä verhot voi suojata auringolta, mutta piilottaa sateelta, tuulelta ja lumelta, koska yhteys ei ole tiheä.

Voit "pehmeitä ikkuna" meillä on erinomaiset lähestytään terassilla, puutarhassa tai terassilla, on mitattu kokonaan valmis rakentamisen päätyttyä kaikkien rakennustöiden.

Suutin puutarha letku, joka yksinkertaistaa pesu "pehmeä ikkunat"

Koska kosteutta kestävä pinta verhot PVC voidaan pestä ja puhdistaa pelkällä vedellä tai pesemällä synteettisillä keinoilla. Pienillä pinnoilla voit tehdä kaiken työn käsin, laajoille alueille - kahviloissa ja paviljongit - parempi käyttää letku hajonta kastelua. Pöly pestään pois pelkällä vedellä, enemmän merkittävä saastuminen puhdistaa siveltimellä tai sienellä, tärkeintä - tehdä niin ajoissa.

Kustannukset tarvittava määrä ulkona verhot laskettu lehtien koko, määrä kiinnikkeitä, valitun muotoilun. Kunnolla valita ja laskea suoja- verhot, ota asiantuntijan kanssa.

Suuri keksintöä. Nämä ikkunat ovat monta kertaa halvempaa kuin yleensä, mutta aikavälillä toiminnassa ole huonompi kuin muovi-ikkunat. Siinä asetetaan hyvin nopeasti.

Huolimatta siitä, että nämä ikkunat ovat kuilu, he silti täydellisesti suojaavat verannalla sateen ja lumen. Olemme perustaneet vuosi sitten, kuten ikkunoiden, kun he oppivat niiden olemassaolosta. Toistaiseksi näyttää siltä, ​​uusi. Mitään pahaa niistä en voi sanoa.

Meillä on niin ikkunat leikattu verannalla. Tietenkin, tavanomaisten Windows niitä ei voi verrata, mutta ne ovat myös hyvin suojassa tuulelta ja pölyltä.

Verhot erinomaisessa näkyy meidän kuistilla edes rankkasade ja hilseily tuuli. Nopea ja kätevä asentaa. Kompleksgrupp asennettu, kehotan!

Riippumatonta tuotantoa ja asennus PVC verhot huvimajat

Verhot puutarhamaja: miten ei miscalculate

Garden House - loistava tilaisuus rentoutua luonnossa, mutta mitä jos ulkona on kylmä, tuuli puhaltaa, tai häiritse ärsyttäviä hyttysiä? Auttaa ratkaisemaan ongelman suojaavien verhot huvimajat.

Lajikkeet verhot huvimajat

Nykyään monet yritykset tarjoavat ommella verhot huvimajat katu. Mutta joukossa monenlaisia ​​kankaita ja materiaaleja valita vaihtoehdon, joka ei ainoastaan ​​tarjota suojaa säältä, mutta myös koristella huoneeseen?

Katsotaan, mitä pitäisi suojaava verhot huvimajat? Verhot viheralueiden tulisi olla:

 • UV-säteet (kangasta ei haalistu auringossa);
 • laaja käyttölämpötila-alue (40 astetta pakkasta + 70);
 • korkea kulutuskestävyys;
 • korkea biologinen ja kosteudenkestävyys;
 • hyvä ilman läpäisevyys;
 • inerttisyydestä rasvojen;
 • pitkän käyttöiän.

Myös nämä tuotteet olisi helppo ylläpitää ja ympäristöystävällinen.

Monet yritykset tekivät verhot huvimajat maassa normaalin kudoksen tai plaschevki. Tällaisia ​​tuotteita nopeasti haalistua auringossa, imevät kosteutta ja palvelevat pitkään. Käytännöllisempi ovat tuotteita akryyli kankaita. Ne ovat vedenpitäviä, kestävä, luotettava maalattu, sietää lämpötilan vaihteluita.

Huomautus: ainoa haittapuoli akryyli kankaat - ne ovat jäykkiä, flex verkossa voidaan muodostaa sali.

Akryyli verhot huvimaja kuva

Se vaatii erityishuomiota kangas Teflon pinnoitteella. Artikkelit kauniita, mukavaa ja käytännöllistä. Koska rainojen yhteydessä ultraäänihitsauksella, hitsit erittäin kestävä ja läpäise nestemäistä vettä. Palkit ja varusteet, kuten verhot peitetty suojaava oksidikalvo, joka ei ole alttiita korroosiolle, vaikutus ultravioletti.

Verhot Teflon vedenpitävä kangas huvimaja suojaa sateelta

Hyvä suojaa säältä tarjoavat verhot kangas huvimajat. Tämä materiaali on pellava- tai osittain pellavakankaan, joka on kyllästetty erityinen vettä hylkivä ja tulenkestäviä koostumuksia.

Vaikka ei aivan mallikas ulkonäkö, tämä materiaali on kosteutta, antaa ilman kiertää huoneeseen mahdollistaa tehdä läpinäkyvä PVC liitä - ikkuna.

Canvas katos huvimaja

Erityisen huomionarvoista PVC verhot huvimajat. Ne on tehty Dacron ja kyllästetty polyvinyylikloridi (PVC), niin hyvin pitää lämpöä rakennuksen sisällä, tarjoavat erinomaisen äänieristys, ovat este hyönteisiä ja ovat ympäristöystävällisiä.

Koska pehmeä verhot huvimajat PVC siellä on mukava jopa kylmä ilta

PVC verhot huvimajat voivat olla kahdenlaisia:

PVC-muovista verhot huvimajat läpinäkyvä hyvin välittää valoa, jolloin saadaan erinomainen luonnollinen valaistus suunnittelu. Ne on valmistettu läpinäkyvästä PVC-kangasta, joka on reunat on värireunukset.

Esimerkkinä käytetään avoimia verhot puinen pergola

Jos puutarhan talossa käytetään usein hyväksi, se on parempi asentaa värillisiä PVC verhot. Ne voidaan valmistaa läpinäkyvästä kangassisukset jotka jäljittelevät ikkunat. Tämä mahdollistaa ihailemaan ympäröivään maisemaan.

Esimerkkinä käytetään värillisiä PVC - huvimaja verhot, kuvat

Kiinnitys pehmeä ikkunat ja verhot polivinilhldorida suoritetaan käyttämällä ympyrän tai suorakaiteen kalvoläpivientejä, niittejä.

Huom: asiakaskohtaiset PVC verhot voidaan lisäksi varustettu vetoketjut, hihnat, Rullajärjestelmät.

Asennus liittimet PVC verhot

Suuri etu PVC verhot on niiden keveys ja kokoamisen helppouden / purku. Vedenpitävä materiaali on helppo puhdistaa saippualiuoksella tai puhdistusaineella ja se voi kestää jopa 14 vuosi.

Huom kylmänä verhot PVC kiellettyä kierre, he voivat haljeta.

Käytännöllinen ja tyylikäs ovat kadun rullaverhot varten karat. Ne ovat olennainen koko kankaalle alue ikkunasta ja avasi kietomalla erityisellä akselille. Sulje / avoin kangas kaihtimet voi olla manuaalisesti tai käyttää moottorin sisään rakennettu, hallitaan kaukosäätimellä.

Vihje: avata huvimaja on parempi käyttää lujat kangas kaihtimet valmistettu suulakepuristetusta alumiinista.

Rullaverhot varten pergola tarjota suojelemiseksi:

Verhot tuottavat erilaisia ​​kokoja ja on varustettu luotettavan mekanismin avaamiseksi tai sulkemalla ne.

Huvimaja, koristeltu kangas ikkunaluukut

Sittemmin koska siellä oli luukut, ihmisen elämä on tullut mukavampaa. Ne ovat sisä- ja ulko-ja siten soveltuu ulkokäyttöön koristeluun rakennuksia. Jos malli on lasitettu muovi-ikkunat, voit

perustaa sisäinen kaihtimet pergolat ja terassien alumiinia että suojaavalla pinnoitteella.

Koska laaja valikoima värejä, väri säleet voidaan sovittaa kaikki mallit huvimaja

Huvimaja puusta, voit käyttää horisontaalisen puun kaihtimet. Ne ovat ympäristöystävällisiä, kestäviä luonnoksia, orgaanisesti sovi mökin puutarhan suunnitteluun. Ja suojella tiloihin sisäpuolelta valoa voidaan asettaa sälekaihdin, laskostettu kaihtimet.

Kaihtimet-Plisse voidaan valmistettu kankaasta tai muovista

Lisäksi sisäiset järjestelmät olemassa myös Lehtimajassa kadulla ikkunaluukut (ikkunaluukut ja rafshtory). Ne estävät sisäistä lämpöä huoneeseen. Nämä verhot koostuvat säleet eri muotoisia. Litteät säleet ovat tyylikäs ja kompakti, ja Z-muotoinen on erityinen kylkiluun, joten kestettävä tuulikuormia tarjoaa hyvät äänieristys.

Puiset Lodge, koristeltu rafshtorami

Parempi suoja säältä tarjoavat ikkunaluukut. Avoimessa muodossa, ne edistävät tunkeutumista huoneeseen auringonvaloa ja raitista ilmaa. Jos ne alentavat hieman, ikkunaluukut muunnetaan katoksen joka tarjoaa varjoa huoneeseen. Kun suljettu, verhot muodostavat kokonaisuuden tiedot, kokonaan sulkemalla ovi ja ikkuna-aukot.

Huomautus: Voit asentaa kaihtimen lukot - niin annat lisäsuojaa ja turvallisuuden puutarhan pieni talo hänen poissa ollessaan.

Esimerkki karat kaihtimet

Lopullinen valinta ulkona verhot riippuu halutusta tuloksesta ja henkilökohtaisten mieltymysten sivuston omistaja. Luoda varjo puutarhatalo paksuja värillisiä verhoja, ja jos haluat ihailla ympäröivän maiseman - kevyt ja läpinäkyvä kankaita. Tärkeintä on, että tuote on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kestävä ja on suojattu huonolta säältä.

Teknologian valmistus suojaava PVC verhot huvimajat käsillään

Ei välttämättä ostaa valmiina verhot kaupassa, ne voidaan tehdä erikseen. Ensin täytyy poistaa mittaukset aukkoja, jotka täytyy sulkea verhot. Miten se tehdään oikein, osoittavat järjestelmän alla.

Järjestelmän mittaus aukot asentamiseksi Arbor PVC verhot

PVC valmistukseen verhot voi ostaa rautakaupasta. Rulla leikataan levyiksi haluttuun leveyteen. Tarvittaessa, kaksi rainaa juotetaan toisiinsa vielä väri ompeleella. liimavanan leveys tulisi olla vähintään 3-5 mm.

Esimerkki juotettu PVC rainojen

On myös mahdollisuus kiinnikkeitä limittäin verkkoja. Optimaalinen helmi leveys - 3 cm. Sellaisen verhon vahvuus menettää vähän kuin ensimmäisessä suoritusmuodossa.

Huom: Spike PVC kankaat tuottanut erityisiä termofenom.

PVC Spike terät limittyvät

Kiinnittämiseksi verhot aukkoon pitkin sen kehää on ommeltu paksu kangas kangas, jossa käyttämällä erityistä ase on asennettu läpivientisuojusta varmistaa rainan.

Esimerkki siitä, miten tehdä suojaava PVC verhot pergola kesällä

Miten korjata tuote PVC ovella? Tätä varten kehä olisi Runo on hitsattu metalli saranat. Sitten nylon johto puolestaan ​​johdetaan silmukan, raksin verhot. Siten, nauhoitus kulkee kehää pitkin.

Vahvistamisesta PVC verhot ovella

Tee ulkoilu mukavampaa on asentaa verhot huvimajassa. Ne eivät ainoastaan ​​suojaa säältä, liialliselta auringon, pölyn, melun ja hyönteisiä, mutta myös antaa designissa valmiin näköisiä. Kumpi materiaalia et halua heidän ompelu, katsella puutarha Talon on suunnitellut samaan tyyliin, koska tästä pieni osa sisustusta riippuu ilmapiiri ja mukavuutta huoneeseen.

Haluatko saada uusia artikkeleita postissa?

Näinkö? Jaa tämä ystäviesi kanssa!

Täysi tai osittainen materiaalien käyttö ilman lupaa kirjailija ja suora linkin sivustoon indeksoitu stroiidea .RU kielletty!

PVC verhot

On olemassa monenlaisia ​​verhot koristeluun pergolat ja terassit. Jotkut heistä kuljettaa koristeellinen funktio, toinen - suojaava, mutta vain muutamia malleja yhdistyvät molempien edut. Yksi näistä malleista kirjataan verhot on valmistettu PVC.

Making verhot huvimaja on win-win-ratkaisu antaa sille kodikas ilmeen. Verhot on valmistettu eri materiaaleista: kangas, muovi suojapeitteet ja PVC, tai PVC: stä.

PVC verhot kaikista muista on useita ominaisuuksia. Ensinnäkin, ne ovat paljon kevyempi kuin perinteiset mallit. Toiseksi, verhot PVC pergola hyvin suojassa säältä, kuten sateelta tuuli sekä hyökkäysten hyönteiset.

Nämä verhot voi itsenäisesti obtyanut huvimaja ympäri kehä, ja se on mahdollista yhdistää erityyppisiä elokuvan yhteen malliin, esimerkiksi lisätä väri design läpinäkyvä insertit, ikkunat. Yhdessä eri osat kalvo on asennettu käyttämällä erityistä kuivausrumpu, joka pystyy lämmittämään pinnan lämpötilaan 200 astetta. Korjaa PVC-verhot käyttäen silmukat, vetämällä kalvon pinnalle langat.

PVC verhot helppo puhdistaa. Ne ovat kylmää kestäviä, joten ei tarvitse piilottaa ne talvella huoneeseen. On kuitenkin yksi "mutta": jäädytetty verhot voi sammuttaa, ne voi haljeta, jolloin pinnoite tulee täydelliseen rappeutumaan. Nämä rakenteet eivät kuulu uupumuksen heikkeneminen kosteudelta ja muilta. He myös tunnustettu kaikkein ympäristön kannalta turvallinen vaihtoehto tänään.

Havaitsi useita puutteita luonnostaan ​​PVC rakenteissa. Ensinnäkin ne on helppo rutistaa. Jos täsmää elokuvan tiukasti ja jättää jonkin aikaa, muodostuu halli, mikä on mahdotonta korjata.

Toiseksi, monille ihmisille, suurin ongelma on lähes täydellinen puuttuminen ilmanvaihdon ja "kasvihuoneilmiö" huoneeseen. Erityisesti ehkäisyyn moderni mallit on varustettu erityisillä nosto- mekanismit voivat helposti nostaa verho ja tuuleta huone. On myös mahdollista asentaa ikkunan verhot Velcro, kuten voidakseen avata niitä.

Valinta PVC verhot sijaan perinteisen verhot kangasta - viisasta, etenkin kun otetaan huomioon, että eri mallien avulla löydät vaihtoehto ei huonompi.

Suojaava verhot elokuva on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • Vyö. Tämä tyyppi on samanlainen pystysuora kaihtimet, jotka on asennettu kahteen riviin ruutukuvio. Frost verhon nämä verhot eivät, vaan niitä käytetään laajalti sisätiloissa, kuten tehtaissa, klo autonpesu ja niin edelleen. Tyypillisesti nämä mallit on ripustettu ovella, varustaminen pyörivä mekanismi, mutta ovat yleisesti käytettyjä ja paikallaan malleja.
 • Roll. Koko kalvoraina on kiinnitetty erityistä hihnat ja lyijysinettien, painot asetetaan alareunassa. Mallit voidaan varustaa sähköllä tai manuaalisesti. Kaihtimia on tehty sekä kiinteitä paloja kalvon ja rei'itetty poistaa "kasvihuoneilmiötä" ja parantaa ilmanvaihtoa.

 • Pehmeä. Asennus näistä rakenteista - kuumin versio tasalla. Tällaiset verhot voidaan käyttää vaihtoehtona perinteisille ikkunat taattu useita etuja: hyvä lämmöneristys, särkymätön materiaali, nopeus asetus tai poisto, pitkä käyttöikä, huomattavia kustannussäästöjä. Markkinoilla tarjouksen kiinteänä mallia tai irrotettava riippuen tarpeisiin ja toiveisiin kuluttajan.

Valinnan tekeminen hyväksi joko vaihtoehdon, sinun täytyy harkita kyky tarjota lämpöeristys. Viime pehmeä läpinäkyvä verhot kalvot säilyttivät noin 70%: n lämmön rullan - suuruusluokkaa 60%, kun taas nauha kuvio kaihtimet - vain 50%.

Riippumatta suunnittelu, normaalikäytössä PVC verhot voivat palvella jopa 15 vuotta menettämättä alkuperäisen ulkoasun. Ei jokainen materiaali voi ylpeillä samanlaiset arvot, jotta kestävyys - toinen syy, miksi valinta on lopetettava PVC verhot.

Lisäksi rakenteellisia muunnelmia esiintyy ja verhot eri värejä. Yksi tai toisessa muodossa riippuen päällysteen:

 • Väritetty integroitu läpinäkyvä ikkuna;
 • Väritetty fotoprint;
 • läpikuultava;
 • Yhdistetty.

Huolimatta suhteellisen nuori ikä PVC verhot, olemme perustaneet eräänlainen perinne, käyttö tietyntyyppisen maalauksen.

Rivitalojen kuvio tai veranta suoritetaan yleensä tai yhdistelmä läpinäkyvä (väritetty irrotettava ikkuna). Useimmat näistä vaihtoehdoista täydentävät ja "ovi" PVC elokuvan kykyä avata ja sulkea, esimerkiksi vetoketju.

Kahvilat mieluummin värimalleissa kanssa fotoprint. Usein pienet kojuista ja kahviloita ovat teltassa valmistettu PVC-materiaalista, mutta yrityksen logo sponsoroivan yrityksen. Joten yritys turvaa mainoksia ja kahviloita - säästää rakentamisesta teltta.

Kypsempi toimielin päättää tulostaa muodossa luonnon elementtejä, kuten puiden lehdet, ranta, metsä. Erityisesti tämä koskee niitä tapauksia, joissa kahvila on keskellä kaupunkia.

Seeing vastaavia piirustuksia rentouttaa ja kahvila vierailijat tuntevat rauhallinen. Tällaisissa paikoissa haluat palata uudestaan ​​ja uudestaan.

Joissakin tapauksissa asennus PVC verhot ei ole ikkunaa, mutta vain ovelta tilaa. Valitse sitten selkeämpien mallien kanssa lukko, ja valittu parasta laatua elokuva, joka löytyy. Usein toiminta johtaa nopeaan heikkenemiseen, joten säästö tässä tapauksessa ei ole sen arvoinen.

Jos aiot valita läpikuultava versio, pitäisi olla varovainen. Monet tällaiset värit liittyy vahvasti sairaalan tilat. Jos kuitenkin valita oikea sävy elokuva, se näyttää melko harmonisesti, samalla suojaa uteliailta katseilta.

Valitessaan tietyn tyyppistä tai väristä PVC verhot olisi ohjattava monet tekijät: onko tarkoitus ampua elokuvan talvella, mitkä ovat vallitsevat värit ympäristön, jotta voidaan luoda ikkunan sijaan tavallinen pehmeä ja niin edelleen. Jos saat selville etukäteen, mitä laatu PVC verhot ovat tärkeimpiä, valinta on paljon helpompaa.

Älä vialla, ja lukea arvioita siitä kokemuksesta käytöstä PVC elokuvien, joskus voi oppia tunnettavissa vain käytännössä vivahteita ilman valitettavia seurauksia.

Joustava kadun malleja valitaan kesän kuistit, ja ympärivuotiseen käyttöön. Ensimmäisessä tapauksessa mahdollisuudet valinta on paljon suurempi: Voit valita ja rei'itetty malli ja vankka, ja rulla. On aivan eri asia - talvikäytössä. Lisäksi esteettisiä kysymyksiä, sinun täytyy huolehtia toiminnallinen komponentti, esimerkiksi verhot kykyä kestää alhaisissa lämpötiloissa.

Näiden vaatimusten nojalla, on suositeltavaa kiinnittää huomiota erikoismateriaaleja korkean pakkasenkesto.

Kun valitset verhot elokuva-verannalla tai puutarhassa, on suositeltavaa katsoa jatkuvan läpinäkyvän mallien ympärillä kehä. Sisäpuolelta voidaan täydentää klassinen verhot, antaa mukavuuden koko huoneeseen. PVC verhot suojaavaa nopea heikkeneminen ja kielteisiä vaikutuksia ympäristöön. Tämä yhdistelmä on hyvä kesällä, talvella se näyttää ulos paikka.

Kanssa tyylillinen näkökulmasta, valinta avoimuuden puolesta on win-win vaihtoehtoja. Monet ihmiset pitävät tällaisia ​​malleja tylsää, mieluummin väri tai sävy fotoprint. Valita oikea värillinen malli tyyli ja tunnelma, on suositeltavaa palkata suunnittelija, mutta jos sinulla on hyvä taiteellisen maku itse, voit tehdä oikean valinnan, ja ilman sitä.

Hoito PVC verhot tehdä erittäin helppo verrattuna muihin lajeihin. Johtuu siitä, että PVC-suihkuverho kosteutta, annetaan pestä puhtaalla vedellä.

hankkia pesu synteettiset nesteet kotitalouskäyttöön. Verhot poistaa pölyn, veden ruiskutus, ja erityisesti saastuneiden tarkkuudella hierotaan kankaalla tai sienellä. Kuitenkin, tämä menetelmä ei ole käyttökelpoinen läpinäkyvien paneelien, kukin naarmu ne näkyvät. Heille on parasta liota lika muutamaksi minuutiksi, sitten uudelleen pesun verhot.

Suuri pinta-PVC-vesiverhot käsitellään käyttämällä sironta päät. Tällainen lähestymistapa on sopivampi pesuun verhot tai -kioskista, kuten paikoissa, rakenteet ovat alttiimpia likaa ja tehty varsin vaikuttava, niin käsitellä niitä käsin ei ole mahdollista. Myös käytetään pesuun geelin soaping aine.

Uiminen verhot olisi suoritettava säännöllisesti. Huolimatta siitä, että he eivät syö likaa, parempi olla johtaa muodostumista kovan kuoren, etenkin pehmeä läpinäkyvä ikkuna. Yksinkertaisessa pölyinen verhot tarpeeksi huuhdella pari kertaa vedellä, jotta palauttaa ne alkuperäisen ilmeen.

Veranta varustettu läpinäkyvä verhot yhdistettynä. Täällä käytetään staattista versiota, ja vieritti sisäänkäynnin. Laaja valikoima eri värejä, joka voidaan suorittaa kiinnikkeistä nivelet sallittu omistajat valita paras vaihtoehto suunnittelun terassit. Lisäksi, verhot valmistettu PVC on monipuolinen muodossa ja voidaan sovittaa missä tahansa muodossa ikkunan.

Omistajat tämän kotona ovat myös päättäneet valita PVC rakentaminen kahdessa kerroksessa. Käytössä kuin klassinen valkoinen ihonväri maalauksia. Huolimatta siitä, että hän ei ollut erityisen sopusoinnussa ympäristön, se ei näytä inhottavaa.

Tällöin rakenne voidaan poistaa vapaasti, asennukseen käytetyn siipimutterit manuaalisen purkautuisi.

PVC verhot voidaan käyttää paitsi kehystää kuistit ja terassit. Kiitos sen lämpösuojan ominaisuuksista alueilla ja keskilämpötila mahdollisen vaihtoehdon asentaa ne ikkunasta kerrostalon ympärivuotiseen käyttöön. On mahdollista eristää heidät ja parveke.

Kesäkahvilat, säänkestävä kaihtimet PVC näyttää mielenkiintoiselta ja erotu joukosta. Tärkeintä - se on löytää oikea väri ja muotoilu omistajille. Valkoinen kehys sulautuu seinät ja verhot klassinen ja silmiinpistävää, mikä luo illuusion avointa tilaa.

Rakentaminen PVC voidaan asentaa myös huvimaja, jotka on varustettu grilli. Tässä tapauksessa on tarpeen säätää parannetun tuuletusjärjestelmä, koska lämpöä grilli on mennä minnekään, ja huvimajassa voi tulla erittäin tukkoinen. Ratkaisu on käyttää kaihtimet, joka tahtoa voidaan laskea ja nostaa, säännöllisesti tuuletus huoneessa.

Telan sokea taitettu seuraavasti. Se on varustettu hihnat roikkuu (vähintään kaksi, mutta hihnat voi olla pidempi riippuen leveydestä verhot) ja pieni paino, niin että kiertymättömässä tilassa verho ripustaa tarpeen. Sivuilla usein tekevät vetoketjut tai Velcro, voidakseen tehdä tilaa täysin kiinni, kun sitä tarvitaan.

Terassit ovat usein suojattu elementeistä PVC paneelit. Tässä tapauksessa tällaisen mallin ympäri vuoden: kiinnitettäväksi raksi tarjoaa käyttö- poistamatta. Voitiin ripustaa ylimääräisiä klassinen kangas verhot, jotta huone lämmin ja kutsuva.

Pehmeä panoraama ikkuna kahvila - päätöksen näyttäviä, mutta ei erityisen käytännöllinen. Elokuva nopeasti muotoaan ja naarmuuntuu, jolloin lounge vie vain halpa slovenly ulkonäkö. Tämän välttämiseksi sinun täytyy viettää aikaa korvaa verhot.

Siitä. miten poimia verhot PVC pergola kesällä, katso seuraava video.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

77 − 67 =