pyykkipussi

Suositukset käytöstä pussin pesussa

Pestä oli tarkempi ja varovainen, eikä riitä, että pesukoneen herkkä pesuohjelma ja toiminta spin nopeuden säätö. Hän silti voi vaurioittaa herkkiä kudoksia ja vahinkoja vaatteita. Auttaa ratkaisemaan ongelman pussit pyykin automaattiset pesukoneet. Nämä pussit on valmistettu eri materiaaleista ja olla erimuotoisia - erityyppisille vaatteita.

Miten valita pesupussissa? Mitä etsiä valitessaan? Millainen laukut sopivat parhaiten tietyntyyppisten kudosten? Kaikki tämä me puhumme osana tarkastelun.

Miksi tarvitsen pesupussia

Pesutapahtumaa automaattisessa pesukone on jaettu kolmeen päävaiheeseen - pestä, huuhtelu ja spin. Pellava voi tulla huonoon kuntoon vaiheessa pestä, koska kangas voi repiä tai venyttää. Mitä suurempi on kuormitus kuitujen, sitä suurempi kuluminen kankaita. Maksimikuormitusta vaatteita linkouksen aikana havaitaan silloin, kun se on kirjaimellisesti puristetaan rummun. Jotta vältettäisiin tällaisia ​​vaikutuksia, on tarpeen käyttää erityisiä pusseja.

Harkitse toinen ongelma - se on pieniä asioita. Kuten tunnettua, sukat, sortsit, huivit ja muut pienikokoisten asioilla on tapana juuttua välillä täyttöaukon ja ranneke. Joissakin tapauksissa he viettävät siellä koko ajan päässä pestä loppulinkousta. Jos kotona on pieniä lapsia, määrä pieniä asioita varmasti suuri. Ja monet näistä asioista voi juuttua alle huonoenteinen luukku. Jos kaikki palaset vaatteiden makasi pussiin, niin mikään tämä olisi tapahtunut. Laukut pesuun on myös suuri pesuun tyynyt pesukoneessa.

Seuraava ongelma pesemättä laukku - on menetys muotojen asioista. Vaatetus voi venyä, katketa ​​ja menettävät alkuperäisen ulkoasun ja käyttää sitä sitten se on mahdotonta. Tilanne on huonompi tapauksessa, jos vaatteet on ommeltu herkkä kankaasta - se voi tulla rappeutumaan. On sijoitettu pussiin pesuun säilyy ennallaan. Tämä on ongelma tyuley, joten pestäessä ilma verhot, se on parasta käyttää erityistä kannet.

Lentää varusteet ja pieniä asioita pois taskussaan - jotka voivat vahingoittaa pesukone. Unohdettu yksityiskohta, naulat, ruuvit, tai irrota lukitsee salaman usein lankea väliin rummun ja pesualtaan. Käy niin, että luun tuli rintaliivit pesukoneessa rumpu. Seurauksena kitka näiden tuotteiden pinnalle säiliön, säiliön itse voi halkeilla ja epäonnistua - se edellyttää kallista vaihtamista. Usein käy niin, että pienet esineet revitty ranneke luukku. Välttää lyömällä pieniä esineitä mekanismeihin pesukoneen auttaisi pussi mesh pyykkiä.

Pese kenkiä pesukoneessa - se on toinen ongelma. Jos me pettivät kengät suoraan rumpuun, se voi vaurioitua, jolloin naarmuja. Olisi paljon parempi, jos kenkien pyöritetään pussiin, mutta ei omalla tavallaan.

Katsotaan, mitä ovat pussit pyykin ja miten niitä käytetään oikein.

Lajeille ja pyykkipussit

Nykyaikainen teollisuus tuottaa monia erilaisia ​​laukkuja pesuun. Suosituin pussit - nylonia. Niillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Kestää korkeita lämpötiloja;
 • Ominaista pitkä käyttöikä;
 • Sopivat tiiviit ja pesuissa.

Alennuksessa on laukkuja ja muita materiaaleja, mutta ne ovat huonompilaatuisina nailonpusseihin.

Pyykkipussit eroavat toisistaan ​​paitsi linnoja ja kankaita, mutta myös muoto. Esimerkiksi, ne voivat olla pallomaisia, kuutio, lieriömäinen, suorakaiteen muotoinen, ja monet muut. Joissakin malleissa on jäykisteet, tällaisia ​​pusseja käytetään pesuun herkkä kankaat - ne eivät rutistaa vaatteita eivätkä aiheuttaa kudosvaurioita. Ne pestä kirjonta ja muut käsintehtyjä tuotteita, neulotut vaatteet ja asioita, pelkää kiertämällä ja laiminlyönneistä.

Pussit pesu kengät tehty ottaen huomioon, että tässä mahtuu kaksi kengät kenkä tai kaksi, ja tälle tyhjä paikka - kengät on sijoitettu pussiin vapaa.

Lisäksi pussit pyykin voi olla erilaisia ​​kokoja, riippuen määränpäähänsä. Esimerkiksi pesemällä alusvaatteet pussi voi olla riittävän pieni aika ylempi pukupussit niissä suuremmat mitat. Mitä haluat? Ehkä poistaa pienet asiat suursäkeissä? Itse asiassa se on parempi olla kulloinkin erilliseen pussiin, ja harjakattoisia ja herkkä asioita ostaa laukku herkkä pyykin - vahvistusrivoilla.

Ostopaikat pesupussissa? Ostaa niitä ei ole ongelma - ne myydään kaupoissa kodinkoneet lisävarusteena, samoin kuin monissa rautakaupoista ja supermarketeissa.

Miten käyttää pussit pesu

Käyttäen pussit pyykin, joita ei ole täytetty niiden vaatteita kieltäytyminen - muussa tapauksessa vaate ei veny, vaan namochatsya. Aina jättää kolmasosa tilavuudesta vapaa, joka auttaa vaatteiden hangata toisiaan vastaan. Säkkien lukumäärä rummussa voi olla mitä tahansa, mutta sinun täytyy seurata kokonaispainon kaikkien ladattu pyykkiä. Kannattaa myös tarkistaa läsnäolo vapaa tilavuus.

Jossa kaataa jauhe? Jotkut käyttäjät uskovat, että jauhe täytetään suoraan pusseihin, mutta se ei ole niin. Nukahtaa jauheet, jotka on tarkoitettu tähän lokeroon ja ei häiritse kanssa tarpeettomia ongelmia. On parempi kiinnittää huomiota lukot, jotka on kiristettävä tai sulkea mahdollisimman tiiviisti - tämä poistaa spontaanin rasstogivanie.

Kuten näemme, käyttää pussit pesu ei ole liian vaikea, mutta vaatteet ovat aina puututa - kuitukangasta ei kierretty ja puristimet, pienet esineet eivät katoa eikä "nousee" oven alta, ja kynnet ja pieniä kolikoita koskaan onnistu sisällä säiliö.

Säilyttää ja pestä: pesupussia

Luettelo kotitöitä on yksi tärkeimmistä ovat pestäviä. Siksi pesula tarvikkeita ovat korvaamattomia ja säästää aikaa.

Pesupussia - yksi niistä asioista. Hänellä on kiistattomia etuja vähin kustannuksin ja saatavuus.

Edut niin yksinkertainen pikkuasioista taloudessa on otettava hyvin vakavasti. Koska ominaisuudet pussin pestä muutaman:

 • Se säilyttää muodossa suosikki asioita pesun aikana.
 • Soveltuu arkojen ja pesula kangasjalkineet.
 • Ei ole varaa menettää pikkutavaroille.
 • Se suojaa pesukone itse.
 • Se säästää aikaa ja rahaa.

Sen pitäisi käsitellä kiinteistökohtaisesti erikseen nähdä, mitä oli tekeillä.

Asioita tahansa laatua ja leikkaus ovat erittäin haavoittuvia pesun aikana. Tämä pätee erityisesti neuleita, josta vaatteet on iso osa vaatekaappi nykyihmisen.

Neulotut tuotteet, alusvaatteet, tekstiili- kenkiä, vaatteita furnitoroy voi venyttää, menettää muoto ja yksinkertaisesti toivottoman pilaantunut tämän testin jälkeen. Päällysvaatteet sovelletaan myös herkkä pyykin ilman aggressiivista vaikutusta Spin tilassa.

Jos laitat ne vaatteet erityiseen pussiin, se poistetaan, huuhtele ja purista samalla tavalla kuin jos se olisi pesi kätensä. Vain vieläkin tarkemmin, tasaiset liikkeet ja kiertämättä.

Pussi ei salli menettää sukat ja nenäliinat, joka voi vain saada märkä, kiinni kumi jyra. Hiukan, ja muita kohteita vahingossa jättää niiden taskuihin, laskee missään tapauksessa ole rumpu- tai sen alle.

Käyttämällä pussi pesuun poistaa vaara vahingoittaa pesukone. Pellava säilyttää alkuperäisen ulkoasun pesun aikana ja spin, vain vetää sen pois pussista ja ripustaa kuivumaan.

Millaisia ​​vaatteita aiot poistaa, kuinka usein käyttää pussin autossa ja minkälaisia ​​- nämä kriteerit muodostavat perustan valintaa pyykkipussi.

Erityyppiset improvisoitua yleensä eroavat:

Yleisin - pussit polyesteriä. Tämä materiaali ei aseteta muodonmuutos pelkäämättä korkeita lämpötiloja. Näin ollen, se ei kutistu tai venyttää, ei irtoa ja ei menetä sen tiheys ajan. Tämä pellavapussissa kunnolla suojattu pesussa.

Rakenne voi olla joko kiinteitä tai muodossa hienojakoista. Ei ole epäilystäkään, jos katsomaan pinnalle tiheä - se on paljon pieniä reikiä veden tunkeutumista.

Shape laukut valittu sattumalta. Se on äärimmäisen yksinkertainen mahdollistaa vapaan pyörimisen pyykin vedessä, hyvä huuhtelu sisältöä, nopea ja laadukas spin.

Neliö, ympyrä, suorakaide, sylinteri - tämä on yleisin muoto. erikoissäkit muovi "kylkiluut" ovat saatavilla pesuun rintaliivit ja korsetteja.

Kun valitset mitä kokoa ostaa pesupussissa, olisi noudatettava kokoa vaatteita, jota varten se on tarkoitettu.

Tietenkin, alusvaatteet ei ole vain pieni, mutta myös poistaa pienissä erissä. Ja, esimerkiksi, takki tai takki taitettu pussin täysin.

Jokainen pussi sulkee myös eri tavoin: lukolla tai viivästynyt johto ja sidottu.

On kuitenkin syytä pitää mielessä, että nauhat ottaa osan hyötytilavuutta, ja linna on kyky hajottaa.

Siksi se liina perässä Kiristin vaihtoehdon, voit sulkea alusvaatteet materiaalia, vetoketju-lukko pitää muotoon.

Ostaa laukku pesuun ole muuttunut pettymys, olisi otettava huomioon seuraavat:

 • Pussin täyttämisen koosta saa olla enintään kolme neljäsosaa.
 • Suurempien kohteita sinun pitäisi ostaa koko pussi hieman enemmän itse asia.
 • Tarkistaa eheyden pussin ja sen osien ennen ostamista.
 • Pidä pussi sulkeutunut, kuivaa huolellisesti käytön jälkeen.
 • Täytä pesukone ei ole vika, ja jätä tilaa vapaalle liikkuvuudelle pyykkiä.
 • Älä täytä pesuainetta pussin sisäpuolella.

Perustuu lukuisiin arviota pussit pyykin voi tehdä useita johtopäätöksiä. Ehkä joku auttaa sitä ei tule sekoittaa valinta:

 • Suursäkit hoitaa tehtävänsä paremmin Planar kollegansa. Pesula on tila, joka on hyvin huuhdeltu, se ei saa sekoittaa. Poistetaan se pesupussissa, ei pussi pyykin - tämä on erittäin tärkeää.
 • Epäkäytännöllistä vetoketjut voidaan korjata valitsemalla lukituspidättimen. Laite muodossa kumi ensimmäisen salama, joka johdetaan alle liukukappaleeseen, estää sen eliminointi pesuprosessissa.
 • Alusvaatteet jäykkä lomakkeet luut, se on parasta pestä säkkeihin useita "ripoja", jossa on 6 8. Tämä antaa pienen pussin liikkuvuutta, se poistaa muodonmuutos, mutta samalla varmistaa pehmeyttä pyykin.

Mitä kokonaisvaikutelmaa lähes yksimielisesti emäntä huomattava käytännön pussit vaatteiden, niiden käyttö ja alhaiset kustannukset.

Kopiointi ja monistus materilov kielletty.

Pussit pyykin - Review ja suositukset

Konepesun helpotti suuresti naisten elämään, erityisesti suurissa monilapsisia perheitä. Kuitenkin kaikki kätevästi pesukone, sillä voi olla negatiivinen vaikutus laatuun vaatteita. Neuleet venytetty, muodostuu pellettejä, asiat voivat saada huonossa kunnossa.

Välttää nämä ja muut ongelmat, on tarpeen käyttää laukkuja pesussa. Unohdettu kohteita taskussaan, etsii napit, pienet esineet (sukat, nenäliinat), laskenut rummun rajojen voi aiheuttaa paljon ongelmia. Alkaen pitkä, arvaamaton itsekorjaamisominaisuuksia, hoitoon erikoistuneessa työpajassa.

Pyykin erikoissäkit on monia etuja, vaikka ne eivät ole kalliita ja ne ovat saatavilla. Myynti on jopa pussiin pesuun kenkiä.

Käyttö pussit pesuprosessin on etuja:

 1. Asiat, jotka ovat erityistilanteessa pussiin, eivät menetä muotoaan.
 2. Älä eksy pienikokoisia pyykkiä.
 3. On pussit hänen alusvaatteissa ja pussit urheilukengät.
 4. Se tarjoaa turvallisen automaattikone.
 5. Säästää aikaa ja rahaa.

Eri asioita pesussa, ja joskus menettävät ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Suurin osa vaatekaappi henkilöä koostuu neulottu asioita, jotka ovat kaikkein haavoittuvimpia. Venytys, muuttavat muotoaan, lopulta heikkeni, erityisesti voisi neuleet, alusasut kohteita, tekstiili- kenkiä, vaatteita, asusteita, joiden elementtejä. Kova tilassa linkouksen aikana vaikuttaa negatiivisesti päällysvaatteita. pyykkipussi vähentää merkittävästi vaikutusta vaatteita. Konepesun pussissa on herkku, verrattavissa manuaalista.

Asioiden laittamista erikoispussi lopussa pesun on mahdoton hävitä nenäliina tai sukka. Ja unohdettu taskuihin pieniä eriä ei vahingoittaa rumpua, älä jätä naarmuja, älä jätä häntä tilaa eivätkä vetäytyä auton sroya. Hakeminen laukku pesuun kenkiä, se mahdollistaa olemaan pelkäämättä, että ne osuvat seinään rummun, voi laukaista vaurioita yksittäisiin koneen osiin. Kaikki liinavaatteet säilyttää alkuperäisen muotonsa ja edellinen muoto.

Alennuksessa on olemassa useita erilaisia ​​laukkuja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi pesu- ja liinavaatteet. Ne luokitellaan:

 • muoto ja koko;
 • materiaali, josta se on tehty,
 • tyypin lukko.

Useimmiten on pussit valmistettu kestävästä nailonista kuituja. Tämän tyyppinen materiaali kestää korkeita lämpötiloja, kulutusta kestävä ja pitkäikäinen, ympäristöystävällisiä. pyykkipussi pysyy vakiona aikana toistuvan käytön. Tämä rakenne on käytetty kokonaan tai silmukkaverkkoja.

Säkkien muodossa käytetään pääsääntöisesti tavanomaisia ​​asioita pyörimään vapaasti, tarjoaa täyden huuhtelu ja merkittäviä spin.

Yleisimpiä muotoja:

 • kuutio ja neliö;
 • pallomaisia ​​ja ympyrän;
 • sylinterimäinen ja suorakulmainen prisma.

Laukku pesu rintaliivit, kaikkein huolellinen pesu, toimitetaan "kylkiluut" valmistettu muovista, jotka takaavat säilyttämistä alkuperäisen muodon ja laatu. Nämä pussit suojaavat hyvin ohut kangas, käsintehtyjä tuotteita, ehkäistä venyttely, kiertyminen, mitään vahinkoa.

On parempi olla useita tuotteita erilaisia ​​alusvaatteet ja vaatteita, sen koosta. Pussit pesu rintaliivit ei sovellu ulkokäyttöön vaatteet ja päinvastoin. Tavarat matalammalla wc on nollattu, yleensä pienissä erissä ja suursäkit eivät ole hyviä. Vetoketju voidaan sulkea, on kiinnitetty tai kiristetty pitsiä. Lähes samanaikaisesti kynnyksellä automaatit, se on yleisesti käytetään näitä laitteita pesuun.

Hakeminen laukku pesuun kengät ja muut laukut, kannattaa noudattaa muutamia sääntöjä:

 1. Asiat täytyy täyttää enintään kolme neljäsosaa tilavuuden pussin.
 2. Pesula päällysvaatteet, se on parempi ostaa laukku, kokoa hieman suurempi kuin pyyhittävät asia.
 3. Ostaessaan, tarkistaa eheyden pussin, korjaus lukot.
 4. Kun asetat rummun, jättäen tilaa esteettömän kulun asioita.
 5. Pesuaine ei pitäisi täyttää suoraan pussiin.
 6. Päätyttyä pesun, sinun täytyy kuivata pussiin, pitää suljettuna.

Vastausten perusteella laukkuja pesuun rintaliivit, top asioita eri kohteita wc joitakin päätelmiä tulevat mieleen:

 1. Laukut muotoinen volyymi, ovat hyvin suosittuja. Toalettikultaseppävalmisteet huuhdellaan heitä paremmin, ei kierretty.
 2. Laukut vetoketjut voivat kiinnittämättä. Salpa estää purukumia irrottamalla se.
 3. Muodon säilyttämiseksi alemman wc, ne on sijoitettava pusseihin 6 -8 muovinen "kylkiluut". Tällainen pussi ei ole epämuodostunut, ja herkkyyttä säädetään pesu.

Emäntä jotka välittävät houkuttelevuutta asioista jo käyttävät laukkuja pesuun.

 • Jaa mielipiteesi - jättänyt kommenttia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 47 = 54