Rakentaa kylpy puutavaran

Miten rakentaa saunan baarista kädet - perus- ja tärkeitä sääntöjä rakentamisen

Kuinka tehdä kylpy kätensä palkin, koska sen rakentaminen, se on vakava asia, ja aikaa vievää. Jotta ei loukkuun tulee hyvin varustettu tietoa ja neuvoja kokeneita rakentajia.

Ensin täytyy selvittää materiaalivalinta josta rakenne rakennetaan. On mahdollista rakentaa sauna baarista käsin. Tämä aine on selkeästi saanut tunnustusta monet fanit ja imartelevaa sanottavaa.

Miksi rakentaminen kylpy baari on parempi? Aloittelijalle puusepäntyöt construction sopivin vaihtoehto kylpy tällä aineella.

Lisäksi alhaiset hinnat, se on joitakin selviä etuja suhteessa hirsien yksiosainen tai pyöristetty:

 • Rakentaa tätä materiaalia on paljon helpompaa. Läsnä ollessa Assistant poistaa tarpeen houkutella asiantuntijoita palkattiin teknologian tukin kylpylässä baarista on yksinkertainen eikä vaadi kirvesmiehen taidot.
 • Rakentamisen aikana tukin saunojen on mahdollisuus ostaa enemmän tavaraa kuin rakennusten rakentamiseen - pystytys tämä prosessi ei vaikuta. Tämä on suuri etu, koska aikaan lajittelu- ja edelleen käsittelyn tietty määrä materiaalia voidaan teurastetaan.
 • Rakentaa kylpy baari kääntää paljon edullisempaa, toisin rakentamiseen tukin kylpy tai kokoonpano valmiiden hirsimökkejä. Hirret log-kylvyt osto ei ole suositeltavaa, koska ne eivät ole kestäviä ja usean kauden käytön esille useita piilevistä virheistä.
 • Bruce ja helpompaa, koska sen avulla voit suunnitella monimutkaisia ​​rakennuksia. Mitat voivat olla hyvin monenlaisia. Käyttämällä eri menetelmiä yhteensopivasta osasta voidaan rakentaa paitsi pieniä rakennuksia, vaan täyttämään ja mahtipontisia projekteja.
 • Kutistuminen puinen kylpy baari tarjoavat merkittävän etumatkaa virkaveljensä lokit. Se on vain 5-10 cm, niin että et yllättyneitä, koska bathhouse oli pienempi puoli metriä (tarkemmin: "Bath kutistuminen - sekvenssin ja rakentamista koskevat säännöt") ..

Rakentamisen aikana kylvyssä baarista käsin oletetaan, että se palvelee pitkään, ja siellä on käsitöitä muutaman vuoden. Valitse siksi raaka tarvitaan erittäin vakavasti. Mahdollisuuksien raaka korjataan talvella ja vähintään vuoden levätä sängyssä.

Tämä selittyy seuraavasti perustelut:

 • Pysyvyys puun riippuu pitoisuus hartsin ja luonnollisen säilöntäaineita. Kun "talvi" syötteen tällaisia ​​aineita ja soluja on paljon suurempi kuin "kesä".
 • Sulavan orgaanisen aineen kerätyn raaka-aineen kesällä tai syksyllä, isompi, joten se on alttiimpi erilaisia ​​mikro-organismeja, jotka aiheuttavat mätäneminen.
 • Tsaarin Venäjällä, ja ennen toisen maailmansodan vain hakkuita talvella, se jätettiin otlozhivatsya vähintään vuoden, ja vasta sitten lähettää se kierrätykseen.

On huomattava, että ensisijainen valinta materiaali mänty rakentaminen kylvyn puutavaran johtuu siitä, että sillä on alhaisempi lämmönsiirto verrattuna lehtikuusi. Mitä tulee viimeksi mainittu edellisessä aikoina esi käytti sitä sijasta säätiön tai säädettyihin hänen kruunu lämmittämättömissä rakennuksissa.

Lajittelu ja kalibrointi materiaali

Rakennettu omin käsin kylpy baari oli useita vuosikymmeniä, ja hän nautti lasten ja lastenlasten täytyy ottaa huolellinen lajittelu materiaalia. On huolellisesti hävitä sovellu rakentamiseen puun. Tietenkin, ikuinen taivaissa ei ole mitään, mutta seuraavat näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, voit pidentää rakenteen mahdollisimman paljon.

Ei saa käyttää seuraavia materiaali:

 • Puu syvä halkeama on suljettu pois, koska se on ensimmäinen ehdokas rappeutuminen pian. Tällainen puu on parasta käyttää muihin tarkoituksiin.
 • Pinnalla puun, on selviä merkkejä rappeutuminen, vaikka pieni. Tunnustettu visuaalisesti. Saatavana Blue Tree - selvä merkki alussa rappeutuminen. Näytä sinistä ei noudata tätä tapaa vain väliaikaisesti poistaa ulomman tunnisteen.
 • Jos puu on hyönteiset, on jälkiä elämästä eri vikoja: chervotochinkoy tai aukkoja sisätilojen puun - tämä tarkoittaa, että puu on saanut tartunnan, ja kalkki tuholaisia ​​on todennäköisesti onnistu.

Jotka kohtaavat työskennellä puu tietää, että ihanteellinen materiaali tällä alueella on melko vaikea löytää. Useimmissa tapauksissa rikkoo joko tuotantoteknologia tai säilytysolosuhteet - kaikki tämä jättää jälkensä. Jos lajittelu materiaali tulee Kaareva esimerkiksi, sitä ei pitäisi käyttää rakentamisessa - aukkoon pari ei haluta.

Yhteys sisustuselementtejä - tämä on tärkeää puurakennuksia.

Vaihtoehdot pariutumisen osat, kansanomaisesti kutsutaan notching ja linnoja, on yli kaksisataa. Solmut ovat seuraavanlaisia: kasvot, kulma T tai L muotoinen, ristin muotoinen.

 • Kutsutaan mekaaninen liitos, jossa tuote on kasvatettu pituudeltaan. Pariutumisen tässä tapauksessa sujuvasti tai sahalaitaiset levyt käyttäen piikkejä. Lisätietoja jäykkyys käsitelty liimalla, ruuveilla, kiiloja tai piikkejä.
 • T-solmut saadaan, kun toinen pää puun on liitetty keskiosaan muita.
 • Ristipään osien kokoaminen kutsutaan vinot tai suoraan kulmaan. Tyypillisesti käyttää suoraa plateerausneulottu vpoldereva ja lasku yhdessä aikavälissä;
 • Kulma tarkoitettu niitä yhdisteitä, joissa päät kahden pariutuneet osaa suoritetaan. Päät puulajeja käsiteltiin silmukointi ja silmukka piikkejä. Voit myös käyttää overlay vpoldereva.

Kehittyneempiä komponentit liitososien kylpyjä käyttö ei ole välttämätöntä. Sillä se lähestyy yksinkertainen vaihtoehto helposti suorittaa moottorisahaa. Nopeuttamaan ja yksinkertaistamaan valmistautuessaan vrubok koodausta tulisi käyttää malleja.

Käytännön osa - tekniikoita ja menetelmiä suorittamisen

Kun säätiö on ratkaistu, on tarpeen varautua vedeneristys. Tämän levitetään pinnalle vedenpitävä mastiksi, kuten bitumilla. Pino kattomateriaalin liuskan tai minkä tahansa muun sen analogi. Tämä operaatio on suositeltavaa toistaa.

Nyt alkaa tärkeintä - rakentaa kylpylä baarista. Siirrymme asennus kruunu - kaksi ensimmäistä sen sarja koostuu puun koosta 200x200. Tämän jälkeen käytetään 150x150 puutavaraa. Yksityiskohdat etukäteen olisi lovien. Alarivin kruunu esikäsitelty täydelliseksi koneen tai muita antiseptisiä. Katso myös: "Miten rakentaa saunan perustuksesta kattoon."

Prosessi tarvitsee vain sivupalkki, joka makaavat perusta. Kiinnitä alarivillä perusta ei ole tarpeen: painon alla kruunu rakennetaan suunnittelu kiinnitetty kunnolla. Lisäksi tarvittaessa vaihda se tulevaisuudessa, tämä tehtävä on helpompi suorittaa.

Ensimmäisellä rivillä kruunun asetetaan eristys. Vuonna rautakaupat myy erityinen kaistaa näihin tarkoituksiin - juutti nauha. On myös mahdollista käyttää materiaaleja, joita käytetään esi-isämme: hinata ja sammalta. Eristys noudattaen limityksellä jotta se roikkuivat hieman yli 10 cm pitäisi tehdä päällekkäisiä - tulevaisuudessa tämä ylijäämä käytetään caulking.

Pinoamisen jälkeen toinen rivi kruunu on leiriytyä metalli- tappeja tai puutapeista. Tätä tarkoitusta varten, kiinnitysreiät porataan halkaisijaltaan kiinnittimet. Poraus voivat, kuten aikaisemmin, ja paikallaan.

Myöhemmät rivit on pinottu ja kiinnitetty samalla tavalla. Kiinnitä kaksi ylintä puun kylpy tappeja tai tappeja ei tarvitse tehdä ainoastaan ​​sen jälkeen kun rakenne on kutistuminen.

Aukkoja ikkunoiden ja ovien tehdään kahdella tavalla:

 • Ensimmäisessä menetelmässä Siinä säädetään asennuksen ovi ja ikkuna laatikot aikana runkorakenne. Tämä menetelmä on aikaa vievää. puu pinoaminen suoritetaan ottaen huomioon mittasuhteet. Asentamiseen ovenpuitteiden baareissa tehdä loveamalla-piikkejä.
 • Toinen vaihtoehto Siinä määrätään täytäntöönpanon aukkojen pystytyksen jälkeen puitteissa. Tällainen menetelmä on järkevämpi, koska sahaus tuottaa jälkeen runko kutistuu. Voidakseen toteuttaa tämän vaihtoehdon, sinun on annettava leikkauksia sauva helpottaa leikkaamalla ovi- ja ikkuna-aukot.

Menetelmän valinta - henkilö, mutta voi olla kielteisiä seurauksia, kun käytät ensimmäisen vaihtoehdon. Kun kutistuminen kylpy karmit voi vääntyä.

Toinen vaihtoehto aukot tehdä sen jälkeen kutistuminen loki seuraavan vuoden ja vääristymiä tässä tapauksessa, ei enää pelkää.

Tilkitä halkeamia, vain rakennusten, ei tarvita, koska runko on ensin kutistua: laskeutua puoli vuotta

Jälkeen ruho kylpy on valmis, se on valmis "talvi". Tätä varten se on saatettu lankut ja ne laittaa katto, liuskekivi tai muuta vastaavaa materiaalia.

Sen jälkeen kun kehyksen on kutistunut, kylpyammeet rakentaminen jatkuu. Seuraavassa vaiheessa - saumoja kuilu.

Tässä prosessissa tarvitaan vasara ja konopatka (puuta tai metallia). Työ suoritetaan kuiva-aineen, jos vetokoukku on märkä, se on tarpeen siirtää työtä sen täydellisen kuivumisen. Jos eriste toimii hinata tai sammal, ne kierretään nipun, ja jonka avulla sen täyte työkalun raossa palkkien väliin. Kun kyseessä on juutti nauha, tilkitä ei ole välttämätöntä. Sen päät on kiinnitetty nitojalla puuhun.

Rakentaminen kylpy puu on lähes valmis, se jää vain nostaa katolle, asentaa tarvittavat laitteet voivat suorittaa loppuun ja voidaan pestä. Mutta siitä lisää tulevissa artikkeleissa.

Kylpy puutavaran 100x100 tai 150x150 käsillään

Useimmat ihmiset rakentamiseen suosia luonnonmateriaaleja, eli puuta. Timber aina suuri kysyntä keskuudessa tuntijoiden kylpyammeet, se on turvallinen terveydelle, käytännön kokoamis- ja tyylikäs. Tämä artikkeli auttaa sinua ymmärtämään piirteet rakennustekniikan profiilitankojen kädet sekä puhua Joissakin suoritusmuodoissa rakenteen rakentamisen.

Ennen kuin ostaa puuta rakentamiseen, on tarpeen tietää tiettyjä ominaisuuksia, jotka tulisi kiinnittää huomiota hankintaan materiaalia.

 • On tutkittava huolellisesti puun. Sen ei pitäisi olla halkeamia, palkit voi nopeasti huonontua.
 • On turhaa hankkia materiaalia jossa on tummia täpliä. Täplät usein todistamaan prosessi rappeutuminen.
 • Peru arvosta tukkien jälkiä kuori, läsnäolo chervotochinok.
 • Edullinen materiaali, se voi olla osoitus heikkolaatuista.

Laadukasta materiaalia, sallii rakentaa kaunis rakennus ja tehdä se lyhyessä ajassa. Kun rakentaminen on välttämätöntä tehdä kaikki askel askeleelta, hitaasti, niin että lopputulos täyttää kaikki odotukset.

Miten valmistaa oman puutavaran

Puu on luonnollinen materiaali ja kallis hinta venäjän puun 150/150/6000 koko vaihtelee välillä 7000 ja 9000 ruplaa. Runko voivat valmistaa itse, mieluiten talvella.

Jälkeen sahauksen, puu tulee levätä sängyssä jonkin aikaa, vain kuukausi. Tämän jälkeen sinun täytyy huolellisesti tarkastaa rungot ja valitse laadukkaita, ei mustia pisteitä (rot), jälkiä kuoresta.

Sen jälkeen jatka puhdistuksen levyt. Ensimmäinen askel on poistaa kuori, mutta ei kaikkia. Molemmin puolin jättää noin 15 cm aivokuori, on tarpeen estää halkeilua. Aihiot on lisättävä korkeus, että tukit eivät ole kosketuksissa maahan, välimatkan päässä toisistaan ​​vähintään 5 cm.

Ennen valintaa oman materiaalin tulisi kiinnittää Sekä lehtipuut ja havupuut. Lokit lehtipuita paremmin heikomman riveissä rakentamiseen kylpyjä, ja yli havupuiden - heillä on paremmat lämmöneristys.

Yksityiskohtainen selvitys rakentamisen kylpy hirsitalon omin käsin. Se on yksinkertaista.

Miten laatia tulevaisuuden kylpy

Rakentaminen Teknologia kylpyammeet, täytyy alkaa laatimiseen. Projektin lasketaan viimeistä yksityiskohtaa ominaisuus vivahteita tilaa.

Esimerkki kylpy luonnos

Tarkka suunnitelma säästää talouden ansiosta asiakirjat omistaja voi laskea tarkasti määrän materiaalia, joka saattaa olla tarpeen rakentamiseen.

Laadinnassa, että perussopimus vivahteita:

 • Määrä ihmisiä, jotka ovat parina samanaikaisesti, yhden henkilön on oltava vähintään 4m 2;
 • Sijainti tilat on tärkeä rooli, jos lähellä järveä tai jokea, on parempi suunnitella kylpy lähellä lampi;
 • Mitä materiaaleja, lisäksi puun käytät rakennuksen. Niiden on oltava vaarattomia (luonnollinen) keholle: kivet Parin, sammalta, hamppu hamppua konopatki lokit.

Perustan on oltava hyvä kestävyys eri sääolosuhteissa (pakkanen, lumi, sade) ja kestäväksi. Luoda pohja voi olla omillaan, ilman apua ammattirakentajiin.

Ensimmäinen asia, sinun täytyy päättää Jalustan alaosa, materiaalin valinta on otettu huomioon:

 • Pohjaveden pinnan päällä;
 • Sellainen maaperän
 • Jos mahdollista, sinun on tarkimmin laskea kuormaa, mikä vaikuttaa perusta. Tämä sisältää eniten painoa rakentaminen, laitteet rakennuksen sisällä, kokonaispainon ihmisiä, jotka saattavat olla höyrysaunassa samanaikaisesti;
 • Tärkeä on määrittää syvyys maaperän jäädyttämisen talvikaudella.

Rakentamisen aikana kylpyammeet käytetään usein useita lajikkeita Foundation:

Tämän tyyppinen perusta on klassinen yksi, sitä käytetään rakentaa kylpy ja muita rakenteita.

Strip perusta on:

Ensimmäinen on nauhan monoliitin, se sijaitsee kehän pohjan vieressä kylpy keskellä rainojen palvelevat tukemaan rakennuksen kantavien seinien. Itse prosessi tämän säätiön kaivaa juoksuhautoja ja munivat palubki. Ennen Betonia luotavasta helat.

Betonielementit nauhat perustus voidaan rakentaa, jos lähitulevaisuudessa kylpylä on ajotieltä. Mobile betonitiilet painavat paljon, tämä tehdään käyttäen nostureita.

Tämä perusta on usein käytetty tulva, pelastaa - koska se ei vaadi suuria määriä materiaalia.

Rakentamiseen säätiön pilarit on kehä tulevaisuuden construction kaivaa vähintään 6 identtistä kuoppiin. Sen jälkeen, kun liuos on edullisesti kaadetaan betoni kivi epäpuhtauksia, mikä pystytetty pilariin. Tukien välisen etäisyyden tulisi olla vähintään 1,5 metriä.

Laituri perusta tasaisesti jakaa painon rakenteen ja mahtuu rakennuksen useita kerroksia. Sarakkeet säätiöt veden tunkeutumisen estämiseksi tulvan sattuessa.

Paaluja käytetään usein kaltevalla pinnalla rinteitä.

Jos sinulla ei ole aikaa ja mahdollisuus korjata kaltevuus alueen avulla ruuvin paaluilla. Asentaa ne voidaan vaikeuksitta, useat miehet vain 3 päivää.

Kierre kasa ulospäin samanlainen sauva, se on ontto ja se on valmistettu kiinteä metalli. Päällysarkkirainan päällystetty erityinen anti-korroosio, jotta silloin, kun se on ruuvattu (kun naarmut on muodostettu), ei korroosiota esiintyi.

Pystyttämisen jälkeen perustusten ja täysin kuiva, voit aloittaa asettamalla ensimmäinen kruunut, se ei ole vaikeaa, tärkeintä käyttää rakennusta tasolla.

Ensimmäinen asia, sinun on ensin kirjauduttava tarkistaa tasaisuus, on välttämätöntä käyttää tason (ei silmiin, kuten monet). Täysin tasainen bar emäs on avain onnistunut rakentaminen koko rakenteen.

Ensimmäinen rivi, pitäisi olla paljon paksumpi kuin myöhemmin, se pitää kaikki myöhemmät. Kokeneet rakentajat väittävät, että ensimmäinen kruunu on 20/20 cm osia, ja kaikki toiset vahvistettava sen yläpuolella, pykälien 15/15 cm, ei vähemmän.

Laid seppeleet on ensimmäinen ei kivijalka, ja pre-kiinteä puinen puomit, 1,5 cm leveä. Näin estämään kosteuden ja hajoaminen ja pidentää sen käyttöä.

Ennen säädettävä puu, sinun pitäisi tietää, että et voi tehdä sitä tiukasti, se istuu ja turpoavat hieman aikaa. On tarpeetonta vahvistaa alempi tanko - painetta korkeampi riveissä antaa hänelle hyvän istuvuuden. Jos alarunko kylpyjä on vaihdettava, purkaminen koko rakenteen ei vaadita, ja tarvitsee vain poistaa alarivissä.

Tämä kertoo paljon enemmän ominaisuuksia rakentamisen seinien puiset kylpyjä.

Jos laudat seinien ei ole aiemmin hoidettu, on tarpeen tehdä tämän puu on peitetty erityisellä suojaavalla estäen tulen ja suojaa tuhohyönteisiä. Valittaessa kirjautuu tulisi antaa etusija tukkien ilman solmua, koska tämä saattaa vaatia lisää materiaalin prosessoinnin.

Ennen koota seinään kaikkien pitäisi tietää - tämä voidaan tehdä kahdella tavalla:

Muuttamisesta laudat loput olettaa lapio kaikki tukkien vaakasuoralle pinnalle. Jälkiä jättämättä lokit sijaitsevat lähellä ilman ulokkeita. Askel askeleelta näyttää jokaisen.

Höyry tähteet ulkoneva tukkien vaatii vähemmän kustannuksia kuin loput toisessa puutavaran tarpeen pituus on suurempi kuin puoli metriä kuin ensimmäinen menetelmä muurauksessa.

Rakentamisen Käytännössä on olemassa useita tapoja kirjautua yhteyden jäljellä:

Ensimmäinen vaihtoehto Siinä oletetaan katkaisu ympäri kulho ylempi puu kun se on saatettu seuraavaan poikkipalkkiin.

Toinen vaihtoehto samanlainen kuin ensimmäinen, vain kulhoon leikata pohjalle puun.

Kolmas tapa Sillä on merkittäviä eroja kahden edellisen. Tässä tapauksessa, urat on tehty suorakaiteen muotoinen molemmilla puolilla noin neljäsosa pituudet.

Ensimmäinen rivi tulee asentaa eristys, käytetään usein sammalta tai oakum. Pinoamisen jälkeen toinen rivi ei turvata, se voidaan valmistaa kahdella tavalla, käyttäen metallisia nastoja puinen tappeja.

Pantuaan seppeleet, sinun pitäisi tietää - viime eivät ole kiinteitä, koska ne lopulta kääntyvät. Päällekkäin kattoparrut.

Rakentaminen kylpyammeet liittyy konopatku rakoja. Asiantuntijat sanovat, että tämä ei välttämättä ole, koska puurakenne, sitä enemmän kylpyammeet, turvotus, tasoitus kuilu. Jos et tilkitä seinää, jos pitkään älä käytä höyrysauna, palkki hänen kuiva, mikä vähentää siten tilkitä aukkoja vielä.

Materiaali varten tiivistämällä raot tulisi olla sellaisia ​​ominaisuuksia:

 • No imevät kosteutta;
 • Ylläpitää lämpöä ja hengittävä;
 • Sitä ei pitäisi muodostaa muotin, hyönteisiä;
 • Aineisto on kestettävä suuri vaihtelu lämpötiloissa;
 • Sen täytyy olla ympäristöystävällisiä.

Hyvin usein, caulking rakoja rakenteissa käytetyn puun materiaaleja, kuten pellava, hamppu, suo sammal, hamppu, Sphagnum hamppu tai hamppu. Kaikki nämä materiaalit ovat hyvin imevät kosteutta ja suojaa rakennuksen lämpöhäviö.

Katon höyrysauna voi olla yksi tai kaksi rinteillä. Kylvyn baarista on 6x6 yleisesti käytetty harjakatolla, se sopii täydellisesti sääolosuhteet maan (sen alle voit sijoittaa - ullakolle, ullakko).

Pienelle löylyistä 6x3 puutavaraa voidaan käyttää pent katon ennen asennusta on tarpeen miettiä etukäteen eristys. Eristys voidaan tehdä kahdella tavalla, nimittäin käyttämällä mineraalivillaa tai vaahdot. Mineraalivilla on paljon kalliimpaa ja vaikeampaa kannalta asennuksen. Vaahto on paljon halvempaa, sen asennus kestää paljon vähemmän aikaa.

Asennus ovien ja ikkunoiden voidaan suorittaa rinnakkain tai pystyttämisen jälkeen seinät. Älä unohda rakennusalalla että kylvyn asettumistaan, joten asennus ikkunoiden rinnalle erektio voi olla hyvin vaarallista.

Kun rakennus - on valmis, voimme jatkaa asennusta kehyksiä. Jos tila jätetään alussa ikkunat olivat pienempiä kuin kehys, ne voidaan leikata moottorisahaa.

Ikkunat pariksi käytettäväksi muovisia tai puisia kehyksiä. Mitä tulee ovelle, on syytä suosia puuta, ja kun asennat on muistettava, että myös valmiin puun pintaa korotetussa kosteus turpoaa ja kutistuu alhainen.

Alle puinen ovi on aina oltava pieni kynnys, joka estää lämpöhäviöt. Kahva oven höyryn on oltava puuta, metallia voidaan polttaa.

Pystytys puutavaran ammattilaisille rakennusliike. On parempi tehdä se itse tai palkata ammattilainen?

Vapaa kutistuminen, johtamiseen työnä

Viimeistely kylpy puun sisällä, se on suoritettava niin pian kuin rakentaminen kyll. Asennuksen jälkeen Yläsivukaarien rakentaminen tulisi peittää liuskekivi ja jättää vähintään kuusi kuukautta ilman hyväksikäyttö, on paras talvella.

Kuuden kuukauden päällyste poistetaan, sitten peitetty pysyvä katto, laita ikkunat, ovet ja sisätilojen työtä tehdään.

Hyödyllisiä vinkkejä rakentamiseen kylvyn ilman asiantuntijoiden avulla

Jos et ole käytännössä rakennusalalla, tässä tapauksessa etusija on antaa pieni kylpyjä, koot 3,5 / 3,5 metriä, se voi majoittaa perheen 3-4 henkilöä, ja sen laitteisto voi koostua odotushuoneessa, pesu- ja tietysti parin.

Jos oma pieni tontti, tässä tapauksessa, kylpy voidaan yhdistää kodinhoitohuone, usein pari on kiinnitetty kesäkeittiö.

Paikannus tällainen rakennustyömaalla paremmin perusteellisesti, mitä naapurit eivät häiritse levätä.

Kokematon rakentaja on parempi suosia nauhalle pohja, jos se sallii maaperään.

Seinät, ja sen ulkopuolella eivät vaadi erityistä pinnoite, äärimmäisissä tapauksissa se voi lakata, antiseptinen

Monet uskovat, että huone on kallista, lisäksi kaksinkertaisen baarissa, eli luonnon kallis materiaali. Kaikki eivät mielestä tehdä aihiot voivat omistaa oman, ja sitten rakentaa itselleen höyrysauna, jolloin saatiin täysimittainen venäläinen sauna luonnon puun halpa, mikä ilahduttaa sinua vuosia.

Miten tehdä kylpy baari itse - askel askeleelta ohjeet valokuvien ja video

 • 1 Luo projekti
 • 2 Mistä puuta rakentaa parempaa kylpy
 • Pohjustaa 3 alla kylpy - perusvaihtoehtoja, rakentamisen teknologian
 • 4 Tab vanteet log - kohokohtia
 • 5 Menetelmät Walling
 • 6 Aukot ikkunoiden ja ovien
 • Video 7: rakentaminen kylpy puun tyhjästä
 • 8 Kuvat
 • 9 Piirrokset

Kylpy valmistettu tukkien on paljon helpompaa, ja näin ollen asennus on helpompaa. Toisin pyöröhirsien puutavaran on edulliseen hintaan. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten rakentaa saunan baarista käsin, antaa askel askeleelta ohjeet, piirustukset, valokuvat ja videomateriaalia.

Ensimmäinen vaihe rakenne on suunnittelun. Päätös on tehtävä suunnitteluun liittyvät kylvyn. Tämä voi olla yksinkertainen yhden tarinan talon hanke tai ullakko, sillä kylpy voi ratkaista yhdessä Portico. Huomioida myös valintaan puun, koska se on muotoiltu, leikatut tai liimattu.

kylpy suunnitelma parvi

Suunnitteluprosessia määräytyy kuinka paljon tilaa on rakennuksessa, ja mitä pitäisi olla niiden kokoa. Tärkein indikaattori kestävyys kylpy on laatu perusta. Näin ollen, suunnitteluvaiheessa on tarpeen luoda pohjan piirin rakenne.

Venäläinen sauna koostuu höyrysauna, odotushuone ja eteinen.

Plan yhden tarinan kylpy

Jokaiselle henkilölle saunassa olisi annettava noin 4 m2.

On myös syytä määritellä paikka uuniin. Sen perusta on luotava samalla sen perustana.

Mikä puuta rakentaa parempaa kylpy

Puun laatu riippuu kestävyyttä kylvyssä. Kannattaa kiinnittää huomiota paitsi puun laadusta, vaan myös aika vuodesta, jolloin se korjataan. Palkit, joita käytetään rakentamisessa prosessi on korjattu talvella. Sitten luoda puu, joka hänellä oli aikaa otlezhivaniya. Sen kesto on 1 kuukausi. Vasta sen jälkeen materiaali voidaan käsitellä mukaisesti kaikki vaatimukset.

Kylpy käyttö puun, ei edes mikrohalkeamia. Asia on, että parhaillaan kutistuminen hirsitalo, ne voivat aiheuttaa puun reikiintymistä. Rakennusaine madonreikä sinertävä paikkoja, ja sitä ei voida käyttää rakentamiseen kylvyssä.

puulaji myös tärkeä rooli.

Alarivillä on suositeltavaa levitä lehtikuusi, ja muut sarja voidaan korvata millä tahansa puun havupuusta. Selitys on yksinkertainen: lehtikuusi ei lahoa. Vuosien varrella, se vain parantaa sen ominaisuuksia tulossa vahvempia ja kiinteämpi.

Pohjustaa alla kylpy - tärkeimmät vaihtoehtoja, rakennustekniikan

Laituri perusta lohkojen

Vaiheissa rakentamisen perusta:

 1. Valmistamiseksi pylväsmäisen pohjan tulisi asettaa aluksi kehää pitkin ja kulmat pilariin. Niiden välinen etäisyys on noin 2 metriä. Se on yleensä tehty tiilistä. Jokaisen tekstin täytyy täyttää sängyn betonia.
 2. Kaikkea kaistale säätiö olisi kaataa konkreettisia ympäri kehä tulevasta rakenteesta, ilmaisimien mukaisesti maaperän jäätymisen. Syvyys kuoppia voi vaihdella 55-70 cm. Lisäksi olisi eristää perusta puolelta.

Riippumatta säätiön valitset pitäisi suorittaa lattia kahdesta kerroksesta vedeneristysmateriaalin. Tässä rooli voi olla katemateriaali. Osa perusta, joka vaikuttaa sokea alue tulee olla vähintään 15 cm, leveys tulisi ylittää leveyden puun 10 cm. Täytettäessä perustuksen saa unohtaa inserttien vahvistaminen. Tämä on tarpeen myöhempää kiinnittämistä perustuksen kanssa ensimmäisen palkkansa.

Rakentamisesta perusta kylpy, suosittelemme, että luet artikkeli: http://kakpravilnosdelat.ru/fundament-dlya-bani-svoimi-rukami/

Kirjanmerkki kruunut log - kohokohtia

Koottaessa kylpy sinun ei pitäisi olla mitään vaikeuksia, vaikka suunnittelu on täysin improvisoitua. Menestyksen salaisuus piilee tarkkuutta työstä. Älä kiirehdi vihdoin korjata kruunua. Pre-tarkista tasaisuus palkin vaakasuunnassa. Voit tehdä tämän sinun täytyy käyttää tasolle.

Ensimmäisenä lautarivin menee vakavuudesta seinät ja katto, joten niiden on oltava hyvin paksu verrattuna myöhemmin. Suositeltava profiileja ensimmäisen rivin - 20 x 20 cm. Seuraa sama voi olla 15 x 15 cm. Niiden pituus on olla täysin identtisiä.

Muninnan ensimmäisen palkkansa loki alkaa sijoittamista ohuita puuta sokkelin. Valmiiksi ne on kaikki käsiteltävä antiseptistä. Niiden paksuus on noin 1,5 cm, ja etäisyys voi vaihdella 25-30 cm. Tämä tapahtuma suojaa laudat rot ja kosteudelta. Joten, lisätä ajan rakennuksen käytön. Mezhreechnoe tila olisi korjattava tai lämmittimen tai vaahto.

Pinoaminen laudat ensimmäisen renkaan

Bruce ei ole tarpeen antaa liian tiukasti, sillä ajan mittaan tarpeellista liikkumavaraa kutistuu. kone öljyä tai moderni antiseptisiä valmistetta voidaan käyttää käsittelyyn ensimmäisen rivin.

Hirsimökin kokoonpano

Rakentamisen aikana seinät, alkaa lay kruunut voidaan tasoittaa, ja sitten sinetöidä tapit tai nastat metallia. Pre suorittaa ne aukot, joiden halkaisija, sopii täydellisesti halkaisija kiinnitystappi. Välinen etäisyys kiinnityselementit tulee olla 1,5 m. Reikä on läpi puun, joka sijaitsee yläosassa ja kaapata puoli makaa alla. Reiän vasara NÄGELI pituus on yhtä suuri kuin korkeus kaksi baaria. Pidä nyt tehdyn eristyksen. Aseta pintakerroksena paikassa.

Tällä tavoin kaikki kruunut olisi päällekkäin, lukuunottamatta viimeistä kaksi ylempää. Jälkimmäinen ei tulisi sitoa. Lopussa rakentamisen ne olisi tilapäisesti poistettu asentaa kattoon palkit.

Nidonta puutavara voidaan suorittaa muulla tavoin, esimerkiksi käyttämällä sukelluksissa kynnet - ilman suojuksia. Tavalliset kynnet, tämä prosessi ei voi suorittaa, koska lopulta he pilaavat puun ruostetta.

vahvistamisesta tapit

Puutapit voi toimia myös puutavaran kiinnityselementtejä, niiden poikkileikkauksen tulisi olla 18 x 18 mm. Pituus on pitkälti riippuvainen puun koosta, mutta ei saa ylittää 25 cm. Pre-porata reikiä baareissa yhtä halkaisijaltaan 21 mm, ja sen jälkeen kiloa siinä vaarnat. Ne on asennettava lomittain. Bruce porattu.

paine yksikkö

Estää pienintäkään muodonmuutos ja halkeilua baareissa sitovana rakenne seinäelementtien käyttää jousikokoonpano "Sila9raquo;. Hän muistuttaa ruuvi, jossa on sisäänrakennettu sisällä puristusjousi. Kiinnitysjärjestelmän estää ulkonäkö aukkoja, koska suuri puristusvoima levyjen toisiinsa.

Laite jousikokoonpano

Kuten mezhventsovogo eristys voi toimia juutti hinata tai sammalta. Nämä materiaalit ovat hyvin selviytymään lämmöneristys tehtäviä.

Johtuen siitä, että juutti puretaan vähitellen asennuksen aikana, se on kätevä työskennellä. On helppo kiinnittää palkkeihin, tämän voit käyttää nitojalla tai nauloja.

juutti eristys

Kun eristys tila mezhventsovogo juutti ole tarpeen päättymisen kutistuminen caulk (pisteet raon eristys seinissä kylpy) rakenne. Kuitenkin, jos huone on eristetty sammal tai oakum, tilkitä se on kaikki saatu aukko. Tätä varten konopatka, vasara ja puinen lastalla.

Jolloin ikkuna-aukon

Voit tehdä asennuksen ikkunoiden ja ovien kehyksiä tai parhaillaan rakennuksen seinien tai rakentamisen jälkeen. Jätä välit baareissa paikoissa, joissa myöhemmin ikkuna- ja oviaukot. Kun seinät ovat valmiita, voit sahata aukon läpi koon mukaan. Voit tehdä tämän sinun täytyy moottorisahan.

Asennus laatikoiden prosessissa rakentaminen seinät voi olla vaarallista, koska ajan puurakenne kutistuu.

Järjestelmän kotelon laatikko

Nyt on välttämätöntä valmistaa seinän kutistua ajan. Top kruunut seinät asettaa viimeisen rivin levyt, joiden paksuus oli 5,5 cm. Sitten, peitä ne kattohuovalla tai kattoliusketuotannon. Siten altaan pitäisi jättää kuusi kuukautta.

Mikä totesi vinkkejä luulet ovat tärkeitä? Ehkä olet valmis jakamaan kokemuksia? Sitten kirjoittaa kommentteja artikkeli.

Video: rakentaminen kylpy baarista tyhjästä

Rakentaminen kylpy baari

Steam 100 x 150

Steam 100 x 150, veranta

Tiny kylpy baari

pieni kylpyamme

Osittain kylpyyn puun ruuvi paalut

suuri kylpyamme

Höyry 6 x 2,3

kylpy Project 4 x 4 puutavaran

Bath 4 × 4

Viipaloitu puutavaran 4 x 4

Höyry puun 5,5 x 4 m

Luonnos 6 x 3

Suunnitelman 4 x 6

Kylpy luonnos puutavaran 4 x 6

Steam 6 x 4 terassi

4 x 6

Steam 6 x 4

6 x 6

Höylättyä puutavaraa 6 x 6 terassi

8,53 x 7,51

Kylpy koko 4 x 9 terassilta

Mahdollisuus kerrossänky kylpyammeet puutavaran

Mobile kylpy 5,3 × 2,2 prof. palkki, kun tulopää kanssa

Toinen esimerkki 5,6 x 2,2 prof. puutavara

Suoritusmuodot layout log 5 x 3

Suunnittele parvi

Guest House Bath

Disposition 6 x 3 ullakko

Luonnos 7 x 6, veranta

Luonnos ensimmäinen pohjapiirros kylvyn puutavaran

Piirustus kylpyammeet puutavaran

toinen piirustus

päättynyt projekti

Kylpy baari, oman kokemukseni paras ratkaisu. Määräsi kylpy profiilitankokannattimien, suoraan avaimen, jossa haapa ja liesi. Voin rehellisesti sanoa - tämä kylpy seistä 20 vuotta, minulla on tasan. Nyt paljon toimittajien ja valmistajien kylpyjä - Olen työskennellyt SBC Pietarissa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

36 + = 43