Rakentamisen asuntojen hintojen kokonaisprojekteja

Rakentaminen puutalot ja omakotitalojen avaimet

Päätoimiala yritys "Domostroy" - suunnittelu ja talonrakennusta mukaan avain Krimillä, Sevastopol, Simferopol, Jalta, joka sisältää paketin palveluita: hankekehityksestä sisätilojen viimeistely. Herramme ohjaavat heidän kokemuksensa ja asiantuntemuksensa ja suorittaa täyden valikoiman teosten rakentamisesta mökki millään tasolla monimutkaisuus mukaisesti ennalta sovituin ehdoin. Ltd "Domostroy" kaikin tavoin rakentaa mukava ja viihtyisä koti unelmiesi!

 • suunnittelua koskevia asiakirjoja;
 • geodeettinen valvonta;
 • maanrakennustyöt;
 • Betonirakennus (korkeus 1200 mm, leveys 400 mm, 800 mm tunkeutuminen maaperään) *;
 • kellarin vedeneristys;
 • maantäyttötoimiin perusta;
 • ulkoseinien kevytbetoni;
 • Teräsbetoni päällekkäisyys * 200 mm;
 • katto metallia Gidrobarer, värivalikoima;
 • asennus terminaalien viemäri ja vesihuollon perusta.
 • * Sertifioitu tehdas konkreettisia M-250, Balaclava sepeli, hiekka meren. Konkreettisten kuljetusliike suoritettu, kaatamalla betoni on tehty käyttäen betonipumput.

valitsi hankkeen

Vaiheissa talojen rakentaminen

Ennen kuin aloitat rakentamisen yksityiskodeissa, on tarpeen tarkastella täydellistä kuvaa tulevan prosessi:

 • Valmistelutyötä. Ennen rakentamisen asuin laitoksen on päätettävä paikka, jonka pitäisi ehdottomasti noudatettava rakennus, tutkia huolellisesti tulevia sivuston ja suorittaa malminetsintää. Tuloksista geoekspertizy tyyppi riippuu tulevaisuuden perusta, joka on keskeinen huomioon valittaessa teknologioita ja rakennusmateriaaleja.
 • Muotoilu. Luettelossa sivustomme esittelee erilaisia ​​valmiita vaihtoehtoja, joita käytetään luomaan innovatiivisia ja klassisia materiaaleja. Jos haluat tilata talonrakennusta yksittäisistä tarjolla, meidän arkkitehdit ja suunnittelijat kehittävät projekti sinulle, joka täysin vastaa asiakkaan tarpeita.
 • Pääteos. Vetämisen jälkeen asiakirjat ja hyväksyntä arvion alkaa rakentaminen kotiin, kuten:
  • rakentamisen perusta;
  • pystytys seinät, kellareissa ja viereiset tilat;
  • asennus vakiokerroksen;
  • rakentaminen katon järjestelmän;
  • asennus rima;
  • muuttamisesta kattotiiliä;
  • eristys teoksia;
  • kokoonpano ja viimeistely ovet ja ikkunat;
  • laite ja johdotus energialaitokset
  • sisätilojen viimeistelytyöt.

Vuosien kokemuksella ja asiantuntijoiden "Domostroy9raquo; Rakentaminen puutalot toteutetaan korkealla laatutasolla täsmälleen tietyn ajan, joka riippuu alue talon ja monimutkaisuus arkkitehtuuria.

Edut työskennellä "Domostroy9raquo;

Yhtiö "Domostroy9raquo; Se on erikoistunut talonrakennusta mukaan avain Krimillä, Sevastopol, Simferopol, Jaltan ja sillä on seuraavia etuja:

 • Tarjoamalla täysin valmis paketti suunnittelu ja arvio dokumentointi. Hoidamme myös sen hyväksymistä kaikissa tarvittavissa tapauksissa.
 • Halukkuutta ottaa hankkeeseen ja toteuttaa sen kaikissa vaiheissa rakentamisen.
 • Optimointi tuotantoprosessien vähentää aikaa hankkeen toteuttamiseen ja merkittävästi säästää rahaa.
 • Ammattitaitoinen henkilökunta asiantuntijoita, jotka voivat suorittaa tehtäviä tahansa monimutkaisuus.
 • Kohtuulliset hinnat hankkeiden kehittämiseen ja talonrakennusta mukaan avain.
 • Laadunvalvonta jokaisessa vaiheessa työn.
 • Tiukkaa noudattamista kaikkia sääntöjä ja toiveiden rakentamiseen asuinrakennusten.

Jos unelmoit rakentaa mökin, yhtiö "Domostroy" iloinen tehdä haaveen. Suorittaminen rakentaminen, emme luopumista asiakkaiden ja hoitaa kaikki kysymykset rekisteröintiä ja dokumentointia käyttöönotto. Jos sinulla on kysyttävää, soita: +7 (978) 854-10-37 tai tilata paluu soittaa, ja soitamme sinulle itsellesi.

Esimiehemme jättää ne vaiheessa allekirjoittaa sopimuksen.

He ottivat rahat ja katosi

- Sopimus on yrityksen kanssa, ja yritys noudattanut rakentamisen talon, mukaan lukien takuu "hajota" ei voi.

 • Puute ammattirakentajiin

  - Vuosien yhtiömme, olemme perustaneet joukko ammattilaisia ​​liiketoimintaa.

 • Venyttely ehdot vuosia

  - Me allekirjoittaneet sopimuksen, teet lopullisen maksun tosiasia vastaavasti olemme kiinnostuneita loppuun talon nopeasti.

 • Teimme rakennusvirheisiin

  - Tarjoamme laadunvalvonta työn kaikissa vaiheissa hankkeen.

 • Säästä rakennusmateriaalien, korvaa hyvää rakennusmateriaalit halvempaa ja huonompaa

  - Takaamme taloudellinen avoimuus kaikki ostetut materiaalit.

 • Erittäin korkeita hintoja talonrakennusta Krimin

  - Olemme löytäneet parhaaseen hintaan kaikenlaisiin työ, joten tarjous optimaalinen suhde "hinta-laatu."

  Yhtiö "Domostroy" - joukko ammattilaisia, joilla on kokemusta yli 7 vuotta! Osallistuvat säännöllisesti kansainvälisiin näyttelyihin, työpajoja, seminaareja. Tarjoamme maksutonta tarkastuksen kilpailijat arvioita ja neuvoja rakentamiseen. Soita yläpuolelle tai jättää pyynnön päällä.

  Tänä aikana olemme saaneet

  kanta-asiakkaille sekä suuryrityksissä sekä yksilöiden välillä.

  Moderni talonrakennusta mukaan avain: hankkeet, hinnat ja luotettavan toteutukset 85

  Moderni talo baari

  Rakentaminen taloja keskeisiä hankkeita ja hinnat ovat saatavilla jokaiselle omistajalle maa - on nykyaikainen ratkaisu talonrakennusta uuteen teknologiaan. Tämä lähestymistapa talonrakennusta voi ratkaista monia ongelmia. Ovat kotinsa haetaan monia, mutta kaikki eivät ole päättäneet rakentaa. Ja se ei ole ihme, sillä monet onnekas omistaa maata pelottaa juuri mahdollisuus pitkällinen ja tuskallinen rakentamisen.

  Tyylikäs kaksikerroksinen talo

  Minimalistinen omakotitalon panoraamaikkunoilla

  Asuinrakennuksen punatiilinen modernia muotoilua

  Moderni asuinrakennus jugendtyylinen

  Kodikas tiilitalo ullakko

  Kaksikerroksinen talo vaahtoa lohkojen vuorattu kiviseinä

  Tyylikäs omakotitalo parvekkeella maitomaisen harmaa väri kirkkaan oranssi ovi

  Uudet tekniikat avulla voit nopeasti rakentaa asuinrakennuksen, tuhlaamatta liikaa se tarkoittaa. Nykyään rakentamisen ilman päänsärkyä siellä. Ja se on käyttövalmis avaimet käteen, jota käytetään kaikkialla maailmassa, ja se on hyvin suosittu.

  Talonrakennusta mukaan avain - on rakentaa rakennusten valmiin projektin. Tämä on ihanteellinen tilaisuus rakentaa talon, älä kiinnitä tähän tärkeään työhön. Asiakas, pyytää apua siviili insinööritoimisto, sai valmiin rakenteen. Hän ei tarvitse etsiä työntekijöille suorittaa geodeettisiin tutkimuksia, tutustua alueeseen, suunnittelu ja niin edelleen. D. Kaikki tämä työ täyttää yhtiön.

  Ammatillinen yritys, joka rakentaa talon avaimet käteen, ehdottomasti:

  • käsitettä on kehitettävä rakentamisen. Yksityiskohtainen toimintasuunnitelma selvästi tehdä työtä, ohjaavat niiden toteuttamisen aikataulusta;
  • tutkimus mahdollisuutta rakentaa alueelle. Tämä on erittäin tärkeä asia. Geodeettinen tutkimukset välttää monia ongelmia, kuten pohjaveden tai aukot voivat olla haitallisia vaikuttaa edelleen rakentamiseen;
  • luominen Hankeasiakirjojen. Päättyneet projektit avulla voit luoda kauniita ja yksittäisiä taloja. Professional rakennusliikkeet hänen tilassa ovat suunnittelijat, jotka voivat luoda kotiin joka täyttää kaikki asiakkaan vaatimukset;
  • rakennussuunnittelun. Moderni design ratkaisu korostaa tyyliä ja hienostuneisuutta, täyttää erityinen tunnelma;
  • maanrakennus- ja rakennustyöt. Professional lähestymistapa tällaista työtä luo kaunis rakennus nopeasti ja tehokkaasti;
  • Making kotiisi. Tällainen työ sisältää suunnittelun maisema ympäri taloa, joka loisi harmoniaa.

  Avaimet käteen talon rakentamiseen käsittää vapaan kaikenlaisessa työssä, asianmukaisesti toteutettu asiakirjoja, jatkuva valvoa työntekijöitä, säännöksen kuluraporttien. Päättyneet projektit - on suosituin laji rakentamisen ympäri maailmaa.

  Koska ammatillinen yritys, voit saada asiantuntija-apua asiantuntija, joka tietoisena asian tulevat valintaan voittajaprojekti kaikilta osin. Master selventää kaikki asiakkaan toivomusten, alustavan arvion mahdollisuudesta maa- ja tarjoavat täydellisen rakennussuunnitelman, täysin täyttävän kaikki vaatimukset ja toiveet.

  Pieni talo puusta

  One-kerroksinen talo on tilava sisäänkäynti

  Rakentaminen yksikerroksinen talot on halvempi ja nopeampi vaihtoehto

  Hanke on asiakirja, jota ilman on mahdotonta pystyttää rakennuksen. Itsenäisesti suunnitella rakennuksen ilman tietoa ei ole mahdollista, mutta onko se täyttää kaikki vaatimukset - ei ole selvää. Siksi luominen hankkeen pitäisi antaa todellinen ammattilainen. Suunnittelija luoda perus suunnitelma yleensä seuraa asiakkaiden vaatimuksiin, niiden tarpeet ja odotukset, sekä teknologiset valmiudet, ja säädöksistä. Tämän seurauksena asiakas saa pätevän työ vankka talon, jotka hän oli nähnyt.

  Kun luot yksittäisen hankkeen otetaan huomioon kaikki seikat, mukaan lukien taloudelliset. Massiivinen ja monimutkainen rakentaa, sitä enemmän rahaa on viettää sitä. Luonnollisesti luominen yksittäisen hankkeen ei ole halpaa palvelua, koska kehittää oikea suunnitelma olisi suoritettava lukuisia tutkimuksia suunnitella sijoittaminen huonetta, ennakoida niiden toimivuus, suorittaa kaikki tarvittavat tekniset laskelmat.

  Erinomainen tapa projektin luonti on ostaa valmiin suunnitelman. Näin voit säästää rahaa luomiseen hankkeen dokumentoinnin yksilöllinen.

  Moderni urakoitsija on paljon vaihtoehtoja valmiina hankkeita, joiden avulla voit luoda yksilöllisen rakennuksen. Luonnollisesti että talon rakentamiseen haluaa olla oma tyyli ja persoonallisuus. Modernia taloa päättyneitä ja anna sen. Professional lähestymistapa rakennuksen suunnittelu voit rakentaa täysin eri talossa.

  Monet uskovat, että valmiiden projektien ei tuo kotiin ominaisuuksia ja hienostuneisuutta, että rakennus muistuttavat toisiaan kuin kaksoset. Tämä ei ole aivan totta. Monenlaisia ​​valmiita malleja mahdollistaa oikea valinta rakentamisen. Talo valmis hanke täyttävät täysin asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaisesti. Myös riippuen toiveet asiakas, tyypillisissä mallit voivat muuttua. Vakaa lähestymistapa rakennuksen suunnittelu, joka oli rakennettu standardin suunnittelu, voimme antaa talon oma tyyli. Ammattimaisesti koristeltu - paras tapa ilmaista itseään.

  Päättyneet projektit - kustannustehokas rakentaminen, jonka tulee olla alle käteistä kustannuksia, koska asiakas voi merkittävästi vähentää niiden suunnittelun kustannuksia. Muista, hankkeen - rakentamisen perusta, joten se ei voi olla halpaa.

  Yksikerroksisia talo vakiohankesykliä

  Kuohkea yksityinen talo yksittäisen hankkeen, joka sijaitsee rinteessä

  Yksilöllisen lähestymistavan suunnittelussa talon voit luoda unelmiesi kodin

  Valinnalla valmiin projektin tulisi suhtautua täyden vastuun. Niistä valtava määrä rakentamisen vaihtoehtoja on erittäin helppo eksyä. Luonnollisesti yhtiön johtaja auttaa ymmärtämään kaikkia vivahteita ja hetkiä tulevaisuuden rakentamisen, mutta päätös on otettava henkilökohtaisesti.

  Valitessaan millaisen talon asiantuntijat neuvovat ottamaan huomioon:

  • onko aikaisemmin toteutettu valitun suunnittelu talo, kuinka monta kertaa menossa rakentamisen esitetystä suunnitelmasta. Tällaiset tiedot varmistavat suunnittelun luotettavuuden sen suosio. Voit myös kysyä, mitä alueelle rakentaa talon, varmista, että suunnitelma on valmis vasta läänin;
  • onko suunnitelmaa tulevaisuuden talon siedettävä kaikki perheenjäsenet. Tämän pitäisi keskustella kaikkien mahdollisten vuokralaisten että he haluaisivat nähdä tulevaisuudessa rakennuksen koska rakennus on mukava kaikille, poikkeuksetta;
  • onko viihtyisää huonetta, ovatko he pitivät sijainti. Tässä vaiheessa olisi myös selvennettävä kaikille asukkaille. Voit jopa etukäteen jakaa huoneen;
  • onko ikkunoiden määrä tarpeitasi. Tästä kuviosta riippuu valon talossa. Tänään, etusija annetaan valoisa huone iso ikkuna-aukot;
  • ovat siellä kätevän virkistysalue. Olohuone - tämä on paikka, jossa kerätä koko perheen pitkään iltaisin, jossa vieraat hyväksytään. Sen pitäisi olla mukava ja kätevä;
  • Se vastaa mahdollisimman toteuttamista talon. Valmiit projekteja ovat sisustus rakennuksia. Luonnollisesti voidaan luoda yksilöllisten tarpeiden mukaan.

  Kun valitset valmiin projektin pitäisi olla erityisen varovainen, koska suunnitelman valmisteluun on täytettävä kaikki vaatimukset ja toiveet paitsi asiakkaan, vaan myös hänen perheenjäsenensä. Siksi valita valmiin projektin pitäisi kaikki ihmiset, jotka elävät uudessa talossa. Hänen täytyy olla ehdottoman mukava kaikille.

  Taloja valmiin projektin täyttää kaikki vaatimukset mukavaa elämää. Ne on varustettu kaikki tarpeellinen, lämmin ja kodikas. Monet päättyneiden hankkeiden luotu lisäämällä autotalli, eteinen, ullakko, kylpyamme. Se on erittäin mukava ja toimiva vaihtoehto rakennuksen. Päättyneet projektit ja niiden hinnat iloisesti yllättää ketään. Nämä luvut riippuvat version rakennuksen.

  Rakentaminen asuintalot avaimet käteen

  Tällä hetkellä rakennusten rakentamiseen uusia vaatimuksia. Monet rakentaminen tekniikoiden avulla on mahdollista luoda kauniita ja laadukkaita koteja nopeasti. Tällaiset rakenteet eivät tuota kuin vanhat tavat ovat parempia kuin ne hinnan, luotettavuuden. Hakeminen edistynyttä tekniikkaa avulla voit nopeasti ja ilman suurta vaivaa toteuttaa avaimet käteen rakentaminen valmiin projekteja.

  Rakentaminen ja sisustus asuintalot avaimet käteen, jossa hinnat ovat edullisia massoja, saa nyt suuren suosion. Tärkein Tämän rakenteen etu on tarjota rakennusalan yritys täyden valikoiman palveluja. Tällainen lähestymistapa tarkoittaa tutkimuksen aktiviteetteja, luominen Hankeasiakirjojen, rakennustyön. Asiakas saa valmiin rakenteen. Nämä ammattilaiset käsittelee huomiota asiakkaiden vaatimuksiin. Valmiina maalaistalo majoitusta täyttää kaikki vaatimukset.

  Rakentaa talo avaimet käteen on monia etuja:

  • kyky nopeasti toteuttaa rakentamisen. Ammattilaistiimi luovuttaa talon otetaan käyttöön ajoissa. Ei viivettä puolelta kehittäjä ei synny. Säädettyä päivämäärää aiemmin, ja kirjoitettu sopimuksessa;
  • mahdollisuus suunnitella etukäteen arvioidusta. Kun luot projekti, yhtiö valmistaa ja alustavien laskelmien. Tämä lähestymistapa antaa meille mahdollisuuden punnita niiden taloudelliset mahdollisuudet. Avaimet käteen rakentaminen merkittävästi säästää kustannuksia. Lisäksi yhtiö-rakentaja on erittäin helppo hallita. Ei lisäkustannuksia ei pitäisi olla;
  • hankitaan takuita kehittäjä. Laitoksessa toimii yksi yritys. Suunnittelijat, suunnittelijat, rakentajat, arkkitehdit - palveluksessa oleville yksi yritys. Tällainen lähestymistapa ei vain saada enemmän takeita, mutta myös säästää paljon aikaa ja vaivaa etsiä työvoiman. Kaikki yhdessä tekee avaimet käteen edullisimman vaihtoehdon;
  • mahdollisuus valita sisustus rakennuksen erikseen. Talo valmis suunnitelma ottaa oikean leikata, on täysin erilainen ilme. Johtuen sisustus voi antaa rakennuksen tietynlainen. Tämä pitäisi huolehtia etukäteen ja selventää tätä seikkaa rakennusalan yritys.

  Kodikas maalaistalo baarista

  Pieni maa talo baari

  Kodikas maalaistalo puusta

  Modernin maalaistalon sivuraide ohjaus

  Koko rakentamassa asiakas voi hallita itse. Jätteet, laatu, määräajat - kaikki pysyvät valvonnassa omistaja, vaikka yhtiö on määräysvalta toiminto.

  Rakentaa talo avaimet käteen ratkaisee ongelman talo on hyvin yksinkertainen ja nopea. Tämä on paras vaihtoehto rakenteeltaan halpa tänään. Rakennettu talo on toimiva ja lämmin. Tämä rakennus voit ei tarvitse huolehtia mistään. Kaikki suorittavat yrityksen ja asiakkaan tarvitsee vain nauttia oman kodin.

  Harjoittavan yrityksen rakentamiseen avaimet käteen, toimii paitsi talon rakentamiseen, vaan myös jalostamaan alueella. Tämän seurauksena asiakas saa ready-to-live-talon ja tyylikäs sisäpiha. Maisemasuunnittelu - on toinen palvelun avaimet käteen.

  Rakentaa talo voi olla paitsi eri projekteissa, mutta myös eri materiaaleja, mutta joka tapauksessa se on edullinen ja nopea.

  Iso ja moderni rakennus sijaitsee metsäalueella

  Kaunis maa talo yksittäisen hankkeen

  Minimalistinen kerroksinen talo

  Valoisa ja viihtyisä lomatalo maalattua puuta

  Rakentaminen puutalot mukaan avain

  Vuosisatojen talot on rakennettu puusta. Kuten historia osoittaa, puutalot ammatillinen suorituskyky on kasvanut voimaa ja voivat palvella useampaa kuin yhtä luvulla. Luultavasti jokainen on nähnyt vanhoja puutaloja, jotka rakentuvat myös viime vuosisadalla. Puu - on vanhin rakennusmateriaali käytetään eri tarkoituksiin. Nykyaikaiset puiset talot on rakennettu puusta. Tämä materiaali voidaan valmistaa eri tavoin.

  Tänään kotiin baari voitto valtavan suosion. Ne ovat kysyttyjä kaikkialla maailmassa, koska ne ovat yhdellä nopealla ja halpa rakenne. Rakentaminen puutalot pitäisi luottaa ammattilaisia. Talojen rakentaminen baari avaimet hankkeita, jotka ovat nähtävissä Internetissä - se on edullisin vaihtoehto asiakkaalle. Erilaisia ​​valmiita malleja Puutalojen on erittäin helppo noutaa mahdollisuus rakennuksen.

  Etuja tämäntyyppisten Talonrakennuksista:

  • talouden rakentamisen ja käytön aikana. Tällainen vaihtoehto on rakennuksen on kaikkien omistajien esikaupunkialueilla. Puinen palkki on edullinen materiaali;
  • kevyt rakennus. Tämä rakenne ei vaadi suuria ja massiivinen perusta. Tämä voi säästää huomattavasti varoja. Lisäksi rakenne ilman täytettä perusteet on paljon nopeampi, koska perustuksen vie aikaa kutistua;
  • Se ei vaadi paljon aikaa rakentaa. Rakentaa talon baari avaimet voi olla muutaman kuukauden. Asennus talon puun on muodossa suunnittelija, joiden yksityiskohdat täsmää vahva ja turvallinen koti;
  • täysin ympäristöystävällinen vaihtoehto rakennuksen. Esimerkiksi Suomen kotiin baari ei synny myrkyllisiä aineita haitallisia ympäristölle ja ihmisten, ei aiheuta allergioita. Puu - luonnollinen materiaali, ja valmistuksessa puun ei sisällä vaarallisia komponentteja;
  • puinen palkki taloa hengittää. Siksi parlamentti on suotuisia vaikutuksia yleiseen hyvinvointiin asuvien se,
  • erinomainen säilyttää lämpöä talvella ja viileä kesällä. Lämpöä johtava puun ominaisuuksia voidaan merkittävästi säästää lämmityskustannuksissa asuntoa talvella. Talo nopeasti nataplivaetsya. Lämmitä se ei ole vaikeaa edes sydäntalvella. Lisäksi, lämmittämätön huoneenlämpötilassa käytännössä ei pudota päivän aikana;
  • voi säädellä kosteus. Puu - luonnollinen materiaali, joka on tämän hämmästyttävä piirre. Se imee lisääntynyt kosteutta ja antaa se kuiviin;
  • ovat kaikki tarvittavat mukavan elämän viestintää. Moderni kotiin baari varustettu jäteveden, sähkön. Heillä on kaikkea: WC, suihku kuumalla vedellä. Monet talon luo kylvyssä. Tämä on paras mahdollisuus rentoutua rankan päivän, ja sinun ei pitäisi laiminlyödä sitä;
  • soveltuvat ratkaisun heti rakentamisen jälkeen. Ne eivät vaadi kutistuminen. Kotiin baari ei vaadi erityisen hienostunut muotoilu. Monet, päinvastoin, yleensä korostavat sen luonnollista alkuperää;
  • helppo asentaa vain lyhyen aikaa. Tällainen rakenne ei vaadi erityistä raskaita koneita. Osaavia kokemuksen pystyssä sen hyvin nopeasti;
  • on pitkä käyttöikä. Laatu rakennettu asuntoja palvelevat useamman kuin yhden sukupolven. Nykyään taloja, joissa useita satoja vuosia, ja ne ovat edelleen soveltuvat elävät. Siksi talo Puurakentamisen ovat vaihtoehto, joka kestää paljon kauemmin kuin tiili taloa.

  Perheen talon baari klassiseen tyyliin

  Skandinaaviseen tyyliin suunnittelussa omakotitalon maalattujen puutavaran

  Iso ja kaunis talo pyöreän puutavaran tulee erottua muista rakennuksista

  Kontrasti ruskeaa ja mustaa kattopalkit suunnittelussa yksityiskotien

  Erilaisia ​​valmiita malleja Puutalojen avaimet käteen mahdollistavat pystyttämään rakennuksia kaikki muodot ja koot. Yksi ja kaksi kerrosta, jossa autotalli, sauna ja terassi - kaikkea, mitä asiakas haluaa. Lisäksi tällaisia ​​taloja sulautuvat harmonisesti luontoon. Pätevä joukko ammattilaisia ​​luovat asiakkaalle kaunis ja mukava koti, kauniisti suunnitella maisemaa. Tämän seurauksena valmiin rakennuksen antaa harmoninen kokonaisuus taloa, ulkoisia rakenteita, terassi.

  Tällaisessa talossa olisi mukava rentoutua paitsi, vaan myös toimia. Sisältä se luo hyödyllistä ympäristön henkilölle. Kaunis ja tyylikäs talo on ylpeä isäntä.

  Tyypit puupalkit käytetään talonrakennusta

  Rakentamisen aikana puutaloja käyttää erilaisia ​​puu:

  • Pyöröhirrestä. Käyttämällä tällaista materiaalia erityistä huomiota olisi kiinnitettävä eristää materiaaleja. Vaikka tämä materiaali ja sillä on korkea tekninen suorituskyky, mutta silti kotiin baari vaatii eristyksen, koska tärkein lämpöhukkaa läpi seinien sen;
  • muotoinen palkki. Tämä materiaali on nykyään Kysytyimpien vertaistensa joukossa. Sen avulla voit rakentaa ympäristöystävällinen kotiin nopeasti;
  • kertopuu. Tämä materiaali on kallein vaihtoehto rakentaa puutaloja. Se on valmistettu erityisellä menetelmällä ja vaatii ei kutistu.

  Kaikenlaisten materiaalien osoittautuneet niin laadukkaita ja kestäviä. Luonnollisesti, jokaisella on omat etunsa. Mutta joka tapauksessa, puun käyttöä rakentamisessa - se on ympäristöystävällinen rakentaminen ylellisyyttä asuntojen nykyaikaiseen teknologiaan.

  Yksikerroksinen omakotitalo pyöreän puutavaran

  Talo pyöreän puutavaran parvi

  Omakotitalo Kertopuun kaksi ruskean sävyjä

  Omakotitalo Kertopuun

  Omakotitalon aallotettu puutavaran

  Rakentaminen taloja vaahtopalat avaimet käteen

  Toinen vaihtoehto on rakentaa moderni rakennus taloja vaahtopalat. Vaahtopala kuuluu luokkaan edullisia rakennusmateriaalien, mutta hinta ei tarkoita että se on huonolaatuista. Päinvastoin, alhaisin kustannuksin vaahtopala on korkeatasoinen toiminnallisuus. Sen kustannustehokkuus määritetään käyttämällä halpoja komponentteja, joista tuote on valmistettu. Edut kuten rakenteet ovat:

  • materiaalilla on korkea kantava kapasiteetti. Penoblok on kestävä ja luotettava, kestettävä raskaita kuormia;
  • tunnettu siitä, että pitkän käyttöiän. Materiaali ei vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa, kestävyys lämpötilanvaihtelut ja kosteus. Se ei ole tuhoutunut jo vuosikymmeniä;
  • Sen avulla voit nopeasti pystyttää rakennuksen tahansa monimutkaisuus. Vaahtopala käytetään rakentamiseen yksityisten rakennusten ja teollisuuslaitosten. Hänellä on erityinen muoto, jonka avulla voit nopeasti tuottaa muurausmateriaalina;
  • Sillä on alhainen lämmönjohtavuuskerroin. Tämä materiaali kuuluu luokkaan tuotteiden lämmin, hyvin säilyttää lämmön sisällä;
  • hyväksyttävä hinta materiaalia. Yksinkertainen työnkulkuun voit tehdä halvempaa laadukasta materiaalia;
  • Sillä on alhainen paino. Tällaisessa rakentaminen ei ole tarpeen täyttää Massiivinen alusta;
  • taloudellisesti edullinen rakenne, jossa liuos on oleellisesti tallennettu. Järkevä käyttö betonin alentaa rakennuksen seiniin
  • Se ei vaadi paljon aikaa erektio rakennuksen. Vaahto lohko on sijoitettu suhteellisen lyhyessä ajassa.

  Talon rakentaminen pois vaahtopalat on paras vaihtoehto rakennuksen rakentamiseen maan käyttöä. Tämä koti on kaikki viestintäkanavat, se on lämmin ja mukava. Mutta tällainen rakenne tarvitsee ulkoa. Julkisivu vaahtopala voidaan käyttää ilman vuori, mutta ennemmin tai myöhemmin, jokainen palasi omistajalle luoda hienostunut tyyppinen kotinsa. Siksi luominen julkisivun talon suositellaan otettavaksi samanaikaisesti rakentamisen.

  Käyttämällä Vaahtopala rakenne vaatii asennuksen vedenpitävät materiaalit, vahvistetut vyöt.

  Luxury House of vaahtopalat viktoriaanista tyyliä

  Kaksikerroksinen talo, jossa on autotallissa vaahtopalat

  Iso talo vaahtoa lohkot, vuorattu kivi sivuraide

  Omakotitalon vaahtoa lohkojen parvi ja erkkeri

  Paras rakentamisen talo on talonrakennusta vaahtoa lohkojen avaimet käteen, jotka ovat vaikuttavia sen monimuotoisuudessa. Tämä lähestymistapa mahdollistaa rakentamisen säästää rakennusten rakentamisessa, se on helpompi valvoa kaiken työn. Kun käytät valmiin projektin korkean tason asiantuntijoita valitsee sopivimman vaihtoehdon ja suorittaa rakentaminen sen. Itsensä asiakkaan ei tarvitse tehdä. Hän tarvitsee vain nauttia mukavasti talon.

  Rakentaa talon pois vaahto lohko voi olla mikä tahansa koko ja muoto. Erittäin suosittu suunnitelmia talojen autotallit, ullakoilla. Tämä lähestymistapa rakentaminen voi säästää maankäyttöön ja lisätä käyttökelpoista tilaa talon. Talonrakennusta mukaan avain - se ei ole pelkästään rakennuksen rakentamiseen, vaan myös parantamisen ympäröivän alueen.

  Talonrakennusta mukaan avain: Projektit ja hinnat runkorakenne

  Timber Frame rakennus on ollut monta vuotta, käytetään kaikkialla maailmassa. Tämä rakennus menetelmä koeteltu laajalti käytetty rakentamiseen asuinrakennusta. Salaisuus Tämän rakenteen on koota kehyksen. Tämä on perusta talossa, jotka kiinnittävät seinään. Hankkeet puutalot ovat suosittuja ansiosta niiden etuja:

  • taloudessa. Kustannukset tällaisten rakenteiden on pieni ja avoin kaikille omistaa maata. Käyttää nykyaikaisen rakentamisen tekniikka voi vähentää huomattavasti kustannuksia;
  • luotettavuutta ja kestävyyttä. Nykyaikaisia ​​materiaaleja käytetään rakentamiseen puutalot ovat laadukkaita, ne pystyvät kestämään raskaita kuormia;
  • lyhyt erektio aikaa. Puutalo on ammattimaista otetta asennetaan usean viikon ajan. On mahdollista pystyttää milloin tahansa aikaan vuodesta, koska massiivinen perustan tällainen rakenne ei sovelleta;
  • Laaja valikoima rakentamisen vaihtoehtoja. Päättyneet projektit ovat vaikuttavia sen monimuotoisuudessa. Se on koti eri muodoissa, käytetyt materiaalit, neliöt. Voit rakentaa pienen talon tai monikerroksisia talo;
  • eri malleja. Puurunkoinen talo voidaan pakata asiakkaan tarpeiden mukaan. Se ei vie paljon aikaa ja lisäkustannuksia;
  • laadukasta. Kaikki materiaalit täyttävät sääntelystandardeja, jolloin voit rakentaa laadukkaita koteja;
  • joiden kustannukset riippuu arvosta talon. Alustavien laskelmien antavat mahdollisuuden arvioida realistisesti taloudellisia mahdollisuuksia.

  Runko taloa on alhainen lämmön- johtavuus seinät ja katto. Rakennukset on varustettu luotettavampia lämpösuoja. Tämän ansiosta tekniikka on erittäin yksinkertainen runkotalot lämmin talvella. Tällaisia ​​rakenteita täydellisesti säilyttää lämpöä ja sitä voidaan käyttää pysyvää oleskelulupaa.

  Epätavallinen tyylikäs puurunkoinen talo

  Runko talo sekaiholle

  Valoisa ja moderni puutalo, jossa on paljon ikkunoita

  Puutalo baarista

  Nykyaikaisin frame-tekniikan avulla voidaan rakentaa kaunis ja tyylikäs rakenne. Ne ovat palo-, on paras suhde hinta - laatu.

  Rakenna puutalo avulla paras rakennusalan yritys. Talonrakennusta mukaan avain takaa korkean laadun ja nopea asennus. Rakentaminen runko taloa mukaan avain, mitkä hankkeet ovat vaikuttavia, on nopein vaihtoehto erektio.

  Materiaalin valinta rakentamiseen

  Valittaessa materiaali rakentamiseen tulee kuitenkin ensin selvittää, mitä haluat saada talon rakentamista, koska se käytti. Moderni teknologia avulla voit nopeasti rakentaa talon pysyvää oleskelulupaa. Muunnoksin valmiin projektin selviytyy tehtävistä, joissa viestintää, on etunsa ja haittansa.

  On mahdotonta sanoa, että jotkut rakentaminen on parempi tai huonompi. Se kaikki riippuu yksilöstä, taloudelliset resurssit, ja maa ominaisuuksia. Niinpä esimerkiksi rakentaminen puutalojen Kokonaisurakointia käytettävissä - on käyttää luonnonmateriaaleja, johon tarvitset huolehtia kunnolla.

  Ennen valita valmiin projektin ajatella, mitä odotat kotoa. Voit myös hyödyntää neuvoja ammattilaisia ​​talonrakennusta valmiiksi avaimet käteen.

  Moderni tiili talo epäsymmetrinen katto

  Fabulous talo log

  Tyypillinen Yksikerroksisessa talossa vaahtopalat on nopea ja helppo vaihtoehto rakennuksen

  Talon rakentamiseen ei tullut todellinen kauhu, kun hän antaa ammatti-yhtiö. Se voi myös olla hyvin lyhytikäinen ja edullisia. Moderni teknologia, jota käytetään nykyään rakentamiseen maailman kangistuneista stereotypioita talonrakennusta. Älä pelkää toimia, ja odottaa parempaa tilaisuutta. Talonrakennusta mukaan avain tuo vain positiivisia tunteita, tärkeintä - oikeus valita yhtiön rakentaja.

  Itse rakentamisen talo on samalla kaikki samat ongelmallinen, ja miten se oli ennen. Miksi sitten etsiä ongelmia, jos on mahdollista välttää niitä? Ja mahdollisuus tämän - täydellisen talonrakennusta mukaan avain.

  organisaatio

  House Market on yli rakennusyhtiö. Se on perheen, jonka jäsenet ovat sitoutuneet luo parhaita hankkeita taloja, tällaisia ​​taloja jossa eläisimme itseään ja kasvattaneet lapsensa. Voitte olla varmoja, kääntyen meille, saat paitsi talon olet aina unelmoinut, mutta varmasti ystävystyä kanssamme 🙂

  Se on yleinen tilanne, kun joka vuosi tulemme kutsusta monista, jo ystäviä, asiakkaita.

  Asuntomarkkinoiden - kaikki toteutumista unelma yhdessä paikassa

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  5 + 5 =