Ramppi pyörätuolille

Onko leikata ramppeja ja rattaat?

Onko SNIP, joka säätelee liittyviä kysymyksiä ramppien ja rattaat? Mitä? Mistä löydän sen?

Kyllä, on olemassa sellainen asiakirja SP 59.13330.2012,

Tämä on se perusta älä ota SNP, ja yhteisyritys vuodesta 2012 vuoteen, se on tämä asiakirja on voimassa.

Sama asiakirja löytyy vain valtava määrä linkkejä (normatiivinen) napsia, GOST, yhteisyritykseen olisi myös otettava huomioon suunniteltaessa ja rakennus kulkurampit ihmisiä lastenvaunujen.

On huomattava, että erillinen SNIP tai yhteisyrityksen vain luiskia lastenvaunut, ei ole olemassa, yleiseen luokkaan, rampit ovat paitsi käyttäjille pyörätuolissa, mutta myös vammaisille, vanhuksille ja muille ryhmille.

Asiakirjassa, tämän luokan kansalaisten, nimeltään "malomobilnoy9quot; (Ie liikuntarajoitteisten).

Voit täällä tällä sivustolla lukea tämän asiakirjan.

Haluttaessa voi myös ladata tämän asiakirjan.

Kyllä, on olemassa asiakirja Venäjällä, vaan leikata 35-01-2001 "Pääsy rakennuksiin ja varustus liikuntaesteisille", Jossa käsitellään vaatimukset kaiteet kaikkien kansalaisten liikuntarajoitteisten.

Nämä liikuntarajoitteisten ovat seuraavat ihmisryhmiä:

Edellä mainittu SNIP löytyy internetistä, se on julkista ja kirjoittamalla sen nimen hakukoneeseen sinun on helppo löytää sen.

Kyllä, on olemassa sellainen asiakirja, ja se säätelee kaiken liittyy rampit ja vammaisten olipa ne ovat tai ihmisiä, joilla rattaiden lapsille. Rampit mukaisesti tehdyt kaikkia annettuja suosituksia tässä pitkiä asiakirjassa, ja se on nimi - sääntökirjan SP 59.13330.2012 "SNIP 35-01-2001. Pääsy rakennuksiin ja varustus liikuntaesteisille". Päivitetyt painos napsia 35-01-2001 (hyväksytty. By the aluekehitysministeriön Venäjän 27. joulukuuta 2011 uusi p 605).

Luiskat ja niiden käyttö kuljetukseen kerrostalossa

Lähes jokainen kaupunki voi vastata tällaisen laitteen kuten ramppi on kalteva alusta käytetään yhdistämään kaksi vaakatasoa sijaitsevat eri tasoissa. Tämän laitteen kanssa, edellytykset liikkeen kulkevien kahden tason välille.

Laajimmin saatu luiska muotoilu, jota on aktiivisesti käyttävät omistajat pyörätuolien ja lastenvaunujen. On hänen useammin ihmiset turvautuvat rajoittavia motoristen taitojen, kiivetä tikkaita, käydä läpi kosken ja muilla alueilla mäellä. Paikaksi, jossa voit sijoittaa ramppi, voi toimia katu, tie, metro ja muilla julkisilla paikoilla.

Ramppeja tai paikallaan ramppi

Rampit pidetään yleisin vaihtoehto koteihin. Kiinnityspaikastaan ​​ovat portaat, ja ne voivat olla esimerkiksi seuraavat toteutuksen vaihtoehdot:

 • Kanavia tai juoksijat lastenvaunuihin;
 • Yhtenäisestä pinnasta, kulma, tai ramppi.

Jo suunnitteluvaiheessa hankkeen kehittämiseen tulisi kiinnittää huomiota siinä määrin pienentää leveys portaita, kun ne saatiin asennettua rampin. Esimerkiksi jos asennus ajoitetaan sitten minimiarvo häntä rapussa kerrostalo on oltava 90 cm.

Taitto rampin: miten perustaa sisäänkäynnin?

Joskus valittua sijaintia ei sovellu asennettavaksi paikallaan ramppi. Tässä tapauksessa, se voidaan korvata taitto suoritusmuodossa. Ensisijaisesti sopiva tällaiseen rampin olisi erinomainen ratkaisu ajoteiden, jossa portaikon leveys on pienempi kuin 1,60 m. Niiden asennus Tällaisen rakenteen ei eroaa tekniikan paikallaan. Siksi yhtäläisin kustannuksin kaikille alle voimaa varustaa talon toiminnallinen, joka varmistaa mukavan liikkumisen kaikille tulijoille.

Edut taitto luiska sisäänkäynnin

 • Folding ramppi pyörätuolille on yleinen laite kannalta paikkaan, jossa se voidaan asentaa. Näin ollen, kun ei ole tilaa seinään, se voidaan asentaa vaiheet, ja jopa kaide;
 • Taittuvat luiskat kannalta toiminnallisuus ei poikkea paikallaan malleja, joita varten se on tarpeeksi ottamaan auki-asentoon.
 • Kun tämä rakenne on suljettu, se ei aiheuta haittaa ihmisille, jotka haluavat päästä rakennukseen.
 • Toiminnassa tällainen rakenne ei ilmene ongelmia - itse asiassa avata tai sulkea sen, jättäen korkeintaan 10-15 sekunnin. Tyypillisesti standardi seitsemän askel tikkaat asettaa rampin, joka painaa 4 kg, mikä mahdollistaa käyttää niitä, ja nuoret äidit vaikeuksitta.
 • Kuten materiaali, jota käytetään galvanoidusta teräksestä. Näin tällä grafiikalla näyttää kauniilta, osoittaa korkea luotettavuus ja vaatii vähän huoltoa.

Folding ramppi lastenrattaat

Ei joka kotiin on suositeltavaa asentaa paikallaan ramppi. Tällöin paras vaihtoehto voi olla taittuva ramppi lastenvaunujen. Viime vuosina kiinnostus tällaisia ​​rakenteita Moskovassa on kasvanut merkittävästi. Arvostavat etuja tämän laitteen voi äitejä rattaiden, joita ei ole helppo joka päivä ylös ja alas lastenvaunut. Ominaisuus taitto vaihtoehto on, että se ei aiheuta haittaa asukkaille, on kaikki ominaisuudet määritellään vieraita, eikä vaikuta houkuttelevuutta sisäänkäynti.

Useimmiten materiaali tähän laitteeseen on sinkitty profiili, jonka paksuus on 1,5 mm. Tämän avulla suunnitteluprosessin on yksinkertaistettu merkittävästi lasketaan ja nostetaan lastenvaunujen on portaita, riippumatta siitä, missä se on sijoitettu. Kiitos sen erityinen työmaalle asentamista taittuva ramppi voi olla mikä tahansa portaikko, jossa se ei aiheuta haittaa asukkaille, jotka haluavat päästä sisälle rakennukseen.

jalasten käytetään rakentamisessa, ovat seuraavat mitat 40h190h40sm. Koska leveys kiskojen ylittää standardin, sen avulla voit siirtyä rampin 95% kokonaismäärästä lastenvaunujen malleja. Tällainen ramppi sopii saattamista sisäänkäyntien kerrostalojen.

 • Ei voida hyväksyä käyttää laatta materiaalia. Tosiasia on, että koska ominaisuuksia dia, se voi luoda terveysriski. Tämän ongelman ratkaisemisessa materiaalilla, jota käytetään loppuun pintaan, sinun täytyy kiinnittää huomiota paikka sen asennuksen, koska olosuhteet kadulla ja sisäänkäynti on erilainen. Marsh ramppi pitäisi ei esittänyt enemmän kuin 0,8 m. Saatavuus rinnakkaisia ​​kaiteet, jossa ei pitäisi olla teräviä reunoja, jotka voivat aiheuttaa vammoja. Tämä rakenne on sijoitettava kulmassa joka ei ole suurempi kuin 8%.
 • Kun kiinteästi sovitetun version, olisi huolehdittava oikeuteen ja läsnä hänen edessään. Ainoastaan ​​sillä ehdolla, että asennus on sopusoinnussa kaikki vaatimukset, hän voi varmistaa turvallisen liikkumisen pyörätuolilla.
 • Jos on olemassa poikkeama, korkeus edessä yli 4 cm, sen välttämättä tarvitse olla varustettu rampin. Olisi huolehdittava siitä, että läsnä on kaide rakenne, joka yksinkertaistaa prosessia lasketaan ja nostetaan vaunut ja vähentää vahinkoa.
 • Asennus on tehtävä noudattaminen SNIP, jotka on tarkoitettu tietorakenteita. Tämä auttaa ehkäisemään onnettomuuksia ja loukkaantumisia. Tämä järjestely on tarkoitus poistaa esteet, joita esitellään riittävä määrä kaupungissa. Suunniteltaessa ramppia välttämättä harkita ominaisuuksia saatavilla, turvautui ihmiset, joilla on vaikeuksia kiivetä portaita. Joskus ramppia rakenne voidaan altistaa muutoksia, joita varten on oltava hyvä syy liittyy arkkitehtuurin piirteitä talon, joka on tarkoitus varustaa tämän rakenteen.
 • Suunnitteluvaiheessa ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten asennuskulma. Tämä parametri voi olla eri merkityksiä riippuen korkeuserot tulevaisuudesta liikerata pyörätuolin.

Elementtien kesken läsnä rakentamiseen ramppi pyörätuolit, merkitys annetaan koteloon. Sen läsnäolo tekee mahdolliseksi olettaa, että henkilö käyttäessä niitä Se on suojattu riski loukkaantuvat. Asennus näistä elementeistä varmistaa turvallisuus liikkeen. Istuin rampin voi olla kohteina sosiaalisten ja hallinnollisten tyyppi.

Älä laiminlyö tällaisten laitteiden omistajien toimistojen ja yritysten. Se, että yksi heidän potentiaaliset asiakkaat saattavat olla ja ihmiset, joilla on erityisiä kykyjä. Laskettaessa mitat sivuston on katsottava, että sen pitäisi olla tarpeeksi tilaa majoittaa sen tavallisella pyörätuolissa. Tällöin käyttäjät tällä grafiikalla mukavat olosuhteet lasketaan ja nostetaan luodaan.

Ramppi pyörätuolille suulla: lain vaatimukset ja normit. taitto rampin

Ramppi kutsutaan ramppi käynnistämiseen ja hinausautot. Joissakin kodeissa, laite on tarpeen, koska se helpottaa liikuntarajoitteisille ja pyörätuolilla lasten kanssa. Ei jokaisessa jaksossa on tämä asia, mutta se voidaan asentaa. Laissa on olemassa sääntöjä, jotka on otettava huomioon asennettaessa ramppi pyörätuolille ovella. Lisätietoja tästä menettelystä, joka on kuvattu artikkelissa.

Millä perusteella voi asentaa ramppi pyörätuolille ovella? Laissa säädetään oikeudesta. Art. 19 perustuslain Venäjän federaation puhuttu tasa ihmisoikeuksien ja vapauksien sekä kielto sosiaali- ja muiden syrjintää. Kaikki kansalaiset voivat käyttää tiloja yleisellä tasolla, riippumatta siitä, mitä heidän terveyttään voi olla. Tämä on kirjattu liittovaltion laki "Sosiaalinen suojelu invalidien Venäjän federaatiossa". Art. 15 ja 16 sanotaan, että vammaisilla on oikeus päästä sosiaaliseen infrastruktuuriin: asuntojen, julkisten rakennusten, kulttuurijärjestöt.

Se on viranomaisten vastuulla katsotaan luomaan edellytykset jonka kautta vammaiset voivat vierailla tahansa huoneeseen. Tapauksessa oikeuksien rikkomisesta säädettyjä vastuuta. Alueilla on paikallisia todisteet liikkumisvapautta vammaisten. Erityiset määräykset toteutetaan suunnittelun, rakentamisen ja jälleenrakentamiseen rakennuksia.

Kongressi kutsui ramppi tai laitetta, kiinteä portailla. Tällä laitteella pyörätuolissa liikkumaan vapaasti ylös ja alas. Tuotetta käytetään ja kuljetus lastenvaunujen, matkatavaroiden pyörillä, polkupyörällä.

On 2 eri luiskat:

 1. Cast. Hän pidetään paikallaan, jatkuva. Kaiteet ei voi olla, jos tuote on pieni.
 2. Taitto. Laite käsittää kaksi metalliliuskaa, joiden välissä ovat vaiheet. Se on taitettava tai hitsattu.

On laitteita, jotka vaihtelevat kooltaan. Ne voivat olla 2 tai 3 osaan. Cast tuotteet soveltuvat pyörätuolien ja lastenvaunujen. Asennuksen tulee suorittaa asiantuntijoiden asentaa tuotteen he tarvitsevat turvallisuusvaatimukset. Kiinnitys noudattamatta vaatimuksia on laitonta. Tässä tapauksessa, sakko on määrätty, ja tuote puretaan.

Asentaminen ramppi pyörätuolille suulla vaatii tuekseen hallituksen. Tämä edellyttää tahtoa vain yksi henkilö, mutta se on paljon parempi toimia yhdessä sovelluksen. Esimerkiksi antaa lausunto voi mum, joka ei ole helppo laskea vaunun. Jos multi-kerroksinen talo, on entistä vaikeampaa.

Hakemus asennuksen ramppi pyörätuolille suulla on tarpeen soveltaa asuntotoimistoon tai rahastoyhtiö. Sen jopa Chief nimen 2 kappaletta. On tärkeää kirjoittaa laitteen asentamisen tietyllä sisäänkäynti. On tarpeen nimetä viittaamalla lakeihin.

Voit liittää valokuvan portaat, johon haluat asentaa mukava asia rattaiden ja pyörätuolien. Muutoksenhakuoikeutta lähetettävä kirjattuna kirjeenä tai käsin. Sitten sinun täytyy odottaa vastausta. Lain mukaan hakemukset käsitellään 30 päivän ajan. Tänä aikana päätös tehdään, mikä on tehtävä kirjallisesti. Jos se on positiivinen, niin muutaman päivän asentamassa ramppi pyörätuolille ovella.

Onko itse-asennus mahdollista?

Kerrostaloissa voi asentaa ramppi omasta. Tuotteen asennus suoritetaan teknisiä standardeja. Tarvittaessa sallii paperin itse asia, ja asennus. Näitä kysymyksiä säännellään organisaation johdolla, joka suorittaa palvelun sisäänkäynti.

Jos et asenna normeja laitteita täyttyvät, se on purettava. Vastuussa on tärkein henkilö. Tässä tilanteessa, rangaistus on jopa 50 tuhatta. Ruplaa.

Vuodesta 2013, Housing Koodi on muutoksia, jotka edellyttävät lupaa 2/3 vuokralaisten asentaa ramppi pyörätuolille ovella. Sinun täytyy tehdä hakemuksen ja toimittaa asuntotoimistoon.

Toiminta kuisti ja kuisti pidetään vastuulla TSC. Lausuman pään toimielimelle. Dokumentti sisältää selvennys asennusta.

Kieltäytyminen asentaa ramppi pyörätuolille ja lapset voivat johtua kapea span - alle 2,5 metriä. Koska silloin on vaikea siirtää muille ihmisille. Tarvittaessa suulla taitto rampin.

Jos hakemusta ei ole hyväksytty, on tarpeen kirjoittaa kannanotto oikeuksien loukkaamista. Asiakirjassa on esitettävä asuntojen tarkastus, syyttäjälle tai perustamalla kuluttajansuojaan. Valitus passiivisuudesta tahansa voi olla oikeudessa. Jos päätös ei ole tyytyväinen, voit tehdä valituksen käräjäoikeudessa. Haastavimmista toimii kuukaudessa. Kantelu menee käräjäoikeus. Klo ottamista tämän kauden on kannanotto tähän pyyntöön. Sitten tehdään päätös asentaa rakenteeseen. Mitkä ovat mitat rampin? Pituus on 50 cm. - 4 m kohdat 1-3 voi olla läsnä. ramppi koon tulisi olla sellainen, että vaunun kulku oli vapaa.

Usein oviaukkojen asennettu ramppi. Mount palvella vaiheita. Kanavia voidaan käyttää ja juoksijoiden sekä yhtenäisestä pinnasta. Ennen asennusta, on tärkeää pohtia, miten alennettua portaita. Jos se on asuinrakennuksen tilaa kulkua on oltava vähintään 90 cm.

Ramppi pyörätuolilla (pyörätuoli) ei voida korjata ja taitto. Se valitaan, kun tikkaat leveys pienempi kuin 160 cm. Tuote on kätevä kuljetus. Edut suunnittelu ovat:

 1. Asennus tahansa tikkailla. Jos ei ole paikkaa lähellä seinää, kiinnitä tuote vaiheet ja kaide.
 2. Funktion paikallaan malli, jota ei saa siirtää auki-asentoon.
 3. Tuote ei häiritse suljetussa muodossa.
 4. Toimintaperiaate on yksinkertainen: avata ja sulkea eivät tarvitse enempää kuin 10-15 sekuntia.
 5. Alhainen paino.
 6. Valmistuksessa sinkittyä terästä käytetään siis laite näyttää alkuperäisen. Materiaali luotettava eikä vaadi erityistä hoitoa.

Usein kiinnitetty juoksijat kooltaan 40 x 190 x 40. Koska tuote on parempi kuin klassinen, se voidaan käyttää kaikenlaisiin lasten liikenteen.

Miten asentaa ramppi suulla? On tärkeää noudattaa seuraavia sääntöjä:

 1. Materiaalia ei tarvitse keraaminen laatta, koska se on liukas. Valitse on perustuttava kiinnitysosa, kuten kaikilla toiminta-alueilla olosuhteet ovat erilaiset. Olisi yhdensuuntainen kiskoon ilman teräviä reunoja. Tuotesijoittelu kulma tarvitaan enintään 8 astetta.
 2. Jos valitset paikallaan tuote, se hiotaan ennen häntä. Vasta sitten matkustaa turvallisesti.
 3. Yksi on oltava kaiteet, jotka yksinkertaistavat prosessia laskeutuminen.
 4. Asennuksen hoitaa SNIP, joka suojaa vammoja.

Valmistuksen aikana tuotteen on otettava huomioon, vaunut ramppi asennetaan tai pyörätuolia kuljetuksen. Suunniteltaessa on tärkeää muistaa kaikki tärkeät tekijät, kuten asennuskulma.

Suunnitella oli laadukas, standardeja on noudatettava asennuksen aikana. Ne on mainittu SNIP 35-01-2001. Säännöt ovat seuraavat:

 1. Laitteen asennusta tarvitaan, jos korkeusero on yli 4 cm.
 2. On tärkeää, että kallistuskulma on 5 astetta.
 3. Ramppi tulee olla sama kuin käytettävä pyörätuolit ja olla laituri, kaiteet.
 4. Jos teknisesti asentaa tuotetta kulmassa 5 astetta, voit asentaa sen alle 10.
 5. Mikään ei tulisi rasittaa poistumisen ja pääsy rampin.
 6. Jos se on mahdollista muodostaa kaksisuuntaisen tuote, luiskan leveys tulee olla 180 cm. Näin varmistetaan mukavasti matkustaa monien liikennemuotojen. Sauman leveys on yksipuolinen rampin muoto on 90 cm.
 7. Jos leveys on yli 300 cm, on tärkeää, että kaide, joka on asetettu keskelle.

Jos tuote on pitempi kuin 9 metriä, laitteet olisi suunniteltava, jossa on välitila. Sen avulla henkilö rentoutua keskellä portaita. Tässä tapauksessa on tärkeää noudattaa seuraavia sääntöjä:

 1. Jos tuote on suora, se hiotaan 90 cm leveä ja 140 cm pitkä.
 2. Jos ramppi pyörimisen, alustan pitäisi olla neliö (jonka sivut ovat 140 cm).
 3. Kun kaksipuolinen laitteen leveys tulee olla 140 cm, ja pituus - 150.
 4. Jos kierto on 180 astetta, leveys on 150 cm, ja pituus - 180.
 5. Tällä sivusto on suorakulmainen muoto.

Jotta katsotaan pakollinen osa rampin, joka auttaa siirtämään ilman apua. Kaiteet olisi yhdistettävä tai yhden, samoin kuin eri korkeuksilla.

Mukaan nykyinen oikeudellisia asiakirjoja, rakentajien on käsiteltävä suunnittelua ja asennusta rakenteiden rakennuksissa. Jos talo on rakennettu pitkään, voit aina hakea asennusta ramppi. Kerrostalot ovat yksittäisiä, niillä on omat ominaispiirteensä. Siksi osa asennuksesta rampin ei ole mahdollista tavallisella tavalla. Se on tarpeen suunnitella epätyypillisten ramppeja.

Usein kodeissa asennettu kanavia. Mutta tämä on epäkäytännöllinen vaihtoehto sill pieni leveys ja pyörätuoli muotoilu on kapea etupyörät. Ramppi - välttämätön väline, mutta sen asennus ei saa haitata kulkua niiden asuntoja tavallisille ihmisille.

Välttämättä läsnäolo esteiden suojaamaan loukkaantumiselta. Liike tämä pala on turvallinen. Pyörätuoliramppeja sekä tarvikkeet ja rattaat ovat yleensä löytyy rakennusten sosiaali- ja hallinnollisten tyyppi.

Toimistoissa ja yritysten myös kiinnitetty tuote, sillä asiakkaat voidaan poistaa käytöstä. Asennuksen aikana, on tärkeää muistaa, että aidan tulisi lähestyä tavallisena pyörätuoli. Tällöin nousu eri liikenne on kätevää.

Laissa säädetään kansalaisten suojelemiseksi, jotta he voivat ottaa tämän asian erityisessä elimessä. Pitäisi antaa lausunnon. On tarpeen tehdä kuntoutusohjelma, jossa todetaan, että henkilö tarvitsee pyörätuolia.

Rekisteröinnin jälkeen hakemuksen haetaan ylemmälle viranomaiselle. työntekijät tulevat useimmiten valokuvien sisäänkäynti. Perusteella tämän päätöksen, onko ramppi vaaditaan. Jos myönteinen päätös asentaa pyörätuoliramppeja Lähetä rakentajia.

Parhaassa aikaa osallistua kodin suunnittelu asennus. Voit tehdä tämän, on tärkeää yhdenmukaistaa rakentajat tulee mittaukset tehtiin kiinnostuneille. Laki sallittu asennus universaali tuotteita.

On tarpeen tarkistaa, mitä on kulmakerroin. Hänen täytyy olla lempeä, viistot. Suunnittelu asettaa standardeja. On tärkeää olla hyvä ovi avautui.

Laki määrittelee säännöt sisäänkäynti sisältöä. Vuokralaiset maksavat apuohjelmia, joten on tärkeää sovittaa sisäänkäynnin joitakin vaatimuksia. Kaikki järjestelmät on työskennellä. Huoneen pitäisi olla puhdas. Kaikki vialliset muutos. Lämpötilan tulee olla 16 astetta.

suoritetaan tarvittaessa korjaukset. Onnettomuuksissa vuokralaisten kääntyä lähettämistä palveluun. Laki kuvataan standardien jolle asuinpaikan katsotaan asumiskelvottomaksi. Päätöksistä kaupungin komission näistä asioista.

Kaikki toiminnot, mukaan lukien asennus luiskat, on suoritettava kurissa. Tänä aikana ei ole muita esineitä pitäisi vaikuttaa. Roskaa kuljetetaan päivässä. Kun loukkaukset vuokralaisten voi pyytää rahastoyhtiötä, auttaen ja asuntojen tarkastus. Sen jälkeen annetaan hyväksyntä. Haitat eliminoidaan lyhyessä ajassa.

On tärkeää läsnäolo esiintyjän, henkilökunta rahastoyhtiön, puheenjohtaja, tarkastaja. On tarpeen tehdä teko vastaanotto toimii. Sinun täytyy varmistaa, että kaikki on kokonaan suoritettu. Kaikki näkökohdat ovat dokumenttiin. Tämän jälkeen rakennustyö valmistuu.

Rampit ovat kaikkialla: rautatieasemilla, kauppoja ja sairaaloita. Ne voivat vapaasti pyöriä kelpaa tai lastenvaunujen.

Tuotteen pitäisi veloitetaan kestävät materiaalit kestävyyden parantamiseksi. Niiden reunat eivät saa olla vaarallisia. Voit peruuttaa asennuksen pidetään rikkomisesta kansalaisoikeudet, joten viranomaisten tavallisesti voidaan asentaa tämän tärkeän laitteen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 4