rei’itetty katot

Rei'itetty: kuvaus ja tyypit

Kun se tulee korjaus katot, vaihtoehtoja kun siellä hyvin paljon. Katot voidaan koristaa ja tapetit ja maalit, ja kipsi ja laatta, sekä asentaa rei'itetty kattoon. Kotona (asunto) olosuhteet, niitä käytetään harvoin, mutta toimistoissa tai myymälöissä ovat paljon yleisempiä. Mieti mitä rei'itetty katot, koska ne on asennettu ja mitkä ovat.

Rei'itetty katot, joka on kuva alla venytetään tai katot, jotka on valmistettu PVC: folio tai alumiini. Mutta hän on yksi erottava piirre - pieni rei'itys sileä reunat. Reiät voivat olla pyöreitä, neliön tai mikä tahansa muu muoto voidaan järjestää tietyssä järjestyksessä tai satunnaisesti, kaikki riippuu materiaalista ja halu. Värit ovat myös erilaiset: yksinkertaisista valkoisesta sateenkaaren tai elokuvia kuvia - kaikki riippuu siitä, haluavatko asiakkaan ja valmistajan valmiuksia.

Rei'itetty katot ominaista se, että ne "hengittää" ja voit asettaa valaistuksen paitsi tavalliseen tapaan - päälle elokuva, mutta myös sen takana, suoraan pintaan kattoon perusta. Tämä tekniikka tekee huoneen mielenkiintoisempi ja nykyaikaisempi, mutta se kertoo siitä.

Rei'itetty katot jaetaan tyyppiin seuraavan periaatteen:

1. Poiketen asennus:

2. Mukaan materiaalin tyypin, josta tehty kattoon:

Ensimmäinen 2 tyyppejä käsitellään seuraavissa kohdissa tämän artikkelin. Täällä kerromme lisää materiaaleja.

Alumiini, katto on usein toimistoissa tai kaupoissa. Se on valmistettu tiheä alumiinioksidi muodossa neliön, suorakaiteen tai muun muotoinen paneelit. Kiinnitetään sen avulla kiskoa. Etuna ylärajat on, että ne eivät ole porzhaveyut, ei repiä, se on helpompi pyyhkiä ja muuttaa yksittäisiä komponentteja tarvittaessa. Yksi suosituimmista tähän luokkaan - rei'itetty kattoon "Armstrong". Tämän tyyppinen katto koostuu neliön alumiini paneelit, jotka on asennettu tietyssä järjestyksessä.

Katot PVC-kalvo (PVC - polyvinyylikloridi se) joustava, kuumuutta kestävä, kosteutta kestävä. Niitä on ollut vaikea hoitaa, mutta voit kokeilla niitä useammin ja tehokkaammin kuin alumiini. Kalvo voidaan vetää huoneen minkä tahansa muotoisia, kun taas se on vaikeampi metalli katot.

Miten alakatot?

Asennuksen minkäänlaisia ​​jännitteitä / katot on parasta jättää ammattilainen käsityöläisten, mutta jos päätät tehdä sen itse, sinun täytyy seurata ohjeita saada se ja kaunis.

Ensimmäinen vaihe asennettaessa venyttää katto on raidat on ulkoseiniin. Voit tehdä tämän, sinun täytyy määrittää alakulmassa huoneen (tarvitsevat gidrouroven) ja vedä takaisin muutaman senttimetrin päässä hänestä rasti. Kaikki muut merkit eivät aluksi. Seuraavaksi on mittaus kulmat huoneen seinistä ja kiinnittämällä profiilikiskoissa. Nivelet tarvitsevat prokleivat kiskot ja tukea tappeja tai ruuveilla. Tämän jälkeen se on tarpeen lämmittää tilaa 40 ° C ja yli (auttaa Teplopushki tai lämmitin), elastisuuden elokuva oli parempi. Ja nyt voit alkaa venyttää kattoon. Rei'itetyn katon PVC-kalvo on kiinnitetty alustaan ​​kulma, joka on merkitty kalvon, ja sitten yksi vastapäätä lävistäjä, sitten toinen. Sivut kulmat kiinteän kiinnityksen jälkeen.

Miten alakatot?

Rei'itetty teline katto on välttämätöntä aloittaa perustaa kuin edellisessä tapauksessa - ensin sinun täytyy tehdä merkintä, joka vahvistaa kisko kattoasennukseen. Ensimmäiset kulmasta pallon ympärillä kehä. Hän kiinnittää tapeilla, nauloja.

Seuraava vaihe - asennus kannatinkiskon. Tarvittaessa liimaus säleet niiden välillä on suojattu lukot, joita ne ovat. Sekä jakelu kannatinkiskon sijoitetaan suspensioita. Ne ovat kiinni kattokiskoon. Kun ne on asennettu sinun täytyy seurata oikeaan etäisyys toisistaan, joka löytyy internetistä tai oppia mestareilta. Välittömästi suspension pituuden säätämiseksi jousen.

Toiseksi viimeinen vaihe on asentaa kiskot. Siellä on myös asennettava valoa, sillä se on tarpeen jättää asennettaessa kehysoffsettia katosta noin 10 cm. Kun kaikki on asetettu, voit Laudat. Jos haluat ne maalata, se on tehtävä etukäteen.

Rei'itetty on PVC-kalvo ja alumiini ovat hyvin moderneja sisustuselementti missä tahansa huoneessa kuin runko ja toimisto. Huoneistossa hän luo mukavuutta ansiosta haluttu väri tai malli, joka vastaa yleinen tyyli asuntoja, kautta sekä epäsuora valaistus.

Toimistossa, rei'itetty kattoon antaa enemmän liiketoiminnan tyyli huoneen, joten se samalla moderni. Samalla ympäristön valo tekee toimiston vieläkin houkuttelevamman näköisiä, ei menettäisi valossa yksi työntekijä.

Asennettaessa rei'itetty on useita ominaisuuksia on otettava huomioon valittaessa valaistus:

 1. Jos huoneisto on vakio huonekorkeus (2,4-2,6 m), volyymi ja pitkä kattokruunu ei ole tarpeen ottaa, koska he ripustaa liian matala ja korkea perheen tai vieraat usein satuttaa päätään tai jopa normaalissa kasvu saattaa vahingossa kaataa hänen kädet ylhäällä. Lisäksi tällaiset kattokruunu katto tuntuvat jopa pienempi kuin se todellisuudessa on, että eivät hyödytä huoneen sisustus.
 2. On parasta ottaa tasainen lamput ( "kilpi" tai yksinkertaisesti pienellä korkeus), ne näyttävät hyvältä eivätkä "syö" tilaa.
 3. Voit jopa tehdä työtilavalaisimina avulla halogeenilamput. Ne ovat pieniä, mutta kun asennat polttimon perusteella 1-2 neliömetriä. m valo riittää. Ja ne näyttävät erittäin tyylikäs. On myös vaihtoehto kuin "tähtitaivas".
 4. Myös rei'itetty katot antaa mahdollisuuden sisävalaistus, jossa valonlähteet taakse asennettu kattoon kangas ja valo tunkeutuu reikien läpi. Tässä tapauksessa muuta valaistus on tarpeeksi vaikeaa, mutta valaistusta oikea valinta Lamppujen on miellyttävää.
 5. Ja yläpuolella, ja katot voidaan tunnistaa LED nauhat. Se näyttää todella hyvältä, jos oikein yhdistää väri katto, ja valo. Usein asentaa ylimääräisiä valaistus.

Rei'itetty katot ovat sen etuja, joista muutamat on jo mainittu:

 • käytännöllisyys;
 • joustavuus (voidaan käyttää missä tahansa huoneessa);
 • kestävyys (kestää jopa 100 kg 1 sq. m);
 • sitkeys (y PVC katot);
 • kestävyys;
 • ympäristöystävällisyyttä;
 • mahdollisuus toteuttaa ylimääräisen ajatuksia suunnittelija;
 • vapaa vaihto huoneilmaa;
 • äänen absorptio (siis asennetaan usein suurissa rakennuksissa, joten kaikuvaikutelma vähenee ..);
 • eivät absorboi hajuja;
 • kyky luoda alkuperäisen valaistuksen.

On kuitenkin olemassa joitakin haittoja, jotka ei vielä kata etuja:

 • Monimutkaisuus asennuksen.
 • "Syöminen" huonekorkeus (ja joskus jopa joutua muuttamaan kalusteiden asennuksen jälkeen kattoon, koska se on ennen toivottua tasoa).
 • Kyvyttömyys purkaa sisäkaton jossakin tietyssä paikassa, ja usein purkamisen vahvistamista kiskot ovat muodonmuutoksen ja saattaa lopulta lopettaneet kattoon, ja ne täytyy vaihtaa.
 • Monimutkaisuus hoitoa, t. K. pölyyntyvät niille, jotka on puhdistettava säännöllisesti.

Miten hoitaa katot, kuvaile alla.

Rei'itetty katot on puhdistettava säännöllisesti pölystä, varsinkin kun ilmanvaihtojärjestelmän takana verkossa. Se suoritetaan käyttämällä tavallista pesunesteellä ikkunat. Käytä harjaa karkea nap ja vastaavia ei ole tarpeen, sekä nesteitä, jotka sisältävät happoja ja emäksiä.

rei'itetty katot

Rei'itetty katot ilmestyi markkinoille suhteellisen myöhään. Suurin ero klassinen kattopaneelit on, että pinta voi olla eri halkaisija ja reikien sijainnit. Siten, perforoinnit voidaan luoda abstraktio, tietyn kuvion tai geometrisen kuvion. On kuitenkin huomattava, että tällaiset katot voidaan tehdä taustavalo tai substraatin, jolla on toinen väri, mikä luo kontrastia väri peli. Tässä se kaikki riippuu mieltymyksiin asiakas, huone muotoilu ja budjetti.

Rei'itetty katot - ei ole vain kaunis, mutta myös käytännöllinen. Puhutaan myönteisiä puolia tämäntyyppisten rekisteröintiä, olisi jaettava seuraavasti:

 • koska rei'itys voi luoda lähes mikä tahansa kuvio tai suunnittelu;
 • helppo piilottaa viestintään, muun muassa ilmanvaihtojärjestelmän;
 • käytännössä ole rajoituksia ja niiden värien - väri katto sekä korostus, joka on valittu mukaan asiakkaan toiveiden.

Kuitenkin yhdessä hyödyt, on olemassa muutamia haittoja:

 • Nämä enimmäisrajat vaikea asentaa pieniin tiloihin - kattoasennuksessa "siemenet" noin 12 senttimetriä huoneen;
 • Rei'itetty enimmäismäärät hoito on vaikeampaa, koska se on reikiä ja kevyt.

On todettava, että tällaiset haitat ovat rakenteellisia ominaisuuksia tämän tyyppisen päällysteen. Siksi ennen tilaamista rei'itetyn katon tulisi varmistaa, että se sopii rakentamiseen.

Rei'itys voidaan sijoittaa pinnalle seuraavasti:

 • kaoottinen;
 • riippuen tietty kuvio;
 • tiukasti linjat tai kehä.

Sama koskee reikien halkaisija - ne voivat olla samoja tai erilaisia, kooltaan tai meneillään kasvaa.

Kuten materiaalin, valmistukseen tällaiset katot ovat seuraavat:

 • PVC - materiaali, hyvä, että kestää suuremman kuorman, mikä tarkoittaa, että tulva naapureita ei ole kauhea. Meidän on kuitenkin ymmärrettävä, että kun läsnä on valaistuksen se tulee rappeutumaan;
 • kipsilevy - samoin kuin tapauksessa PVC-materiaali, kosteutta levyjä voidaan käyttää;
 • alumiinia tai terästä paneeli, - materiaali on kestävä, ei vaadi erityistä hoitoa ja ogneustoychiv. Siksi tällainen välikatto käytetään julkisilla paikoilla - näyttelytiloissa, hotellit, ostoskeskukset ja niin edelleen;
 • kangas tai PVC-materiaalia, jossa simuloitu säikeitä.

Meidän pitäisi myös korostaa katot metallipaneeleihin. Tässä tapauksessa harkitse kolmenlaisia ​​rei'itetty katot:

 • Hammaspyörän - tyypillisesti ne ovat alumiinia paneelit, joiden pituus on 4 metriä ja leveys ei ole enempää kuin 200 mm;
 • Paneeli - levyt terästä tai alumiinia. Tämä pinnoite, jota käytetään usein julkisissa tiloissa;
 • cluster - koottu rakenne, joka on valmistettu teräksestä elektrogalvanirovannoy.

Rei'itetty kattoon jossa vakio huoneen ilmanvaihtoa tarvitaan. Ja koska epätavallinen suunnittelu voi luoda erityinen tunnelman huoneeseen, riippumatta siitä, mitä tarkoitusta se ei ollut.

Koska rei'itetty katot usein asennettu taustavalaistu, kannattaa kiinnittää huomiota valot, jotka ovat sopivia tähän tarkoitukseen. Perforoinnissa terät tulisi valita valaistus:

 • kuituoptiikkajärjestelmille;
 • LED nauha;
 • valonheittimet.

Kalusteet kuten katot välttämättä kiinnitetty pohjaan alustaan.

Rei'itetty katot, samalla tavalla kuin suspensio saa asentaa vain asiantuntijat. Asennus periaatteessa vaihtelee, riippuen kankaan ja saatavuus muita koriste-elementtejä. Sinun pitäisi myös harkita sitä, että valot tulisi asentaa vain sähköasentaja. Muuten se on mahdollista estää virheet, jotka johtavat sopimattomaan materiaalia (kuten tapauksessa PVC-kangasta).

Rei'itetty alakattoon valaistus vaikeampi hoitaa kuin tavallinen kangas tai PVC-kangasta. Ehdot hoito riippuu yleensä perusmateriaali.

Jos se perustuu PVC kankaasta, niin kuin on tarpeen, se on puhdistettava sienellä tai mikrokuituliinalla. Mitä kosteus, on syytä olla hyvin varovainen, koska valaistuselementit asennettu.

Kun kangas pohja ei voi käyttää puhdistukseen kosteuspyyhkeitä ja hankaavia puhdistusaineita. Tarvittaessa katto puhdistetaan kostealla sienellä käyttämällä erityistä spray.

Alaslasketut katot on valmistettu teräksestä tai alumiinista säleet voidaan puhdistaa pehmeällä kostealla liinalla. Muista pyyhkiä pinta kuivaksi. Pääsääntöisesti yksityiskohtaisia ​​neuvoja hoidosta pinnan voi tarjota yritykselle, jonka pyysit asennuksen.

Rei'itetty venyttää tai kattoon valaistus on paitsi epätavallista, mutta myös kauniita. Tällaisella suunnittelu voi täysin muuttaa huoneen sisälle, mitä tarkoitusta se ei ollut. Tilattaessa, kiinnittää huomiota tuottaja itse. Vaativat nyt katot "Käytä". Kuitenkin johtuen tuotteen kysyntää markkinoilla on paljon väärennöksiä, joten sinun täytyy kiinnittää huomiota saatavuuteen laatusertifikaatti.

Uudelleentulostamisen materiaaleja on mahdollista vain luvalla hallinto ja aktiivinen linkki lähde.

Tapaus, jossa reiän - se oli hyvä: 8 syytä valita rei'itetty katot

Alakatot ovat nyt suosittu monien. Ne ovat täysin linjassa pohjapinta ja antaa sille alkuperäisen ja tyylikkään ilmeen. Mutta rei'itetyn katon (rei'itetty) - tämä on jotain uutta. Tänään aion kertoa teille, mitä rei'itetyn katot sekä arvioimme vahvuutensa.

Carved veto rakenteet - uusi sana rakennusten suunnittelussa.

Lajikkeet rei'itetty alaslasketut sisäkatot

Tämä suoritusmuoto on venyttää katto paneeli, jossa on useita aukkoja tehty. Näin ollen, sitä kutsutaan rei'itetty ja rei'itetty tai veistetty.

Mikä on rei'itys

Mitat ja geometria rakojen eivät rajoitu.

Reiät kankaalle voi olla hyvin erilaisia ​​muotoja:

Mitat reiät ovat myös rajattomat. Kaikki riippuu suunniteltua ja tilata valmistajalta katon muotoilu.

Edeten siitä, paneelin aukot voidaan sijoittaa:

 • tiukasti tiettyjä risteyksiä ja linjat;

Liina tehtyyn reikään satunnaisessa järjestyksessä.

Raot muodossa tietyn kuvan.

Avulla tämän mielenkiintoisen kannen voit luoda kotona ainutlaatuinen ja erittäin mukava sisustus. Haluan varoittaa, että hinta tällaisen katon verhoiluun voi olla erilainen. Se riippuu monimutkaisuudesta kankaan suunnittelu, sen materiaali ja toistettavissa valon vaikutuksia.

Kuten tavanomaiset katot, veistetty lajinsa valmistettu kahdenlaisia ​​materiaaleja.

Luxury kangasverhouksen.

 1. Kangas on kyllästetty polymeerihartsin.

Se näyttää hyvältä ja elokuvan päin.

 1. Analogit polymeerikalvoa, tavallisesti polyvinyylikloridia tai polyuretaanista.

Asennus alakatot on myös eroja, jotka perustuvat materiaalin niiden valmistuksessa:

 1. Kalvo kangas on ensin kuumennetaan + 65-70 astetta kuumailmapuhallinta. Kun nyt he saavat lisää joustavuutta, olet vedetään vuorelle.
 2. Kangas muodonmuutos katot eivät altistu. Siksi he yksinkertaisesti venyttää ja napsahtavat kiinnikkeet.

Tämä lumoava paistaa jätä ketään kylmäksi.

Rei'itetty katot ovat erilaisia ​​ja sen pinnan.

Hienorakenteinen pinta.

 • satiini;
 • tuotetaan ja tekstuurien kankaat, jotka jäljittelevät eri kudoksissa.

Makuuhuone, valitse hiljainen, ei häikäisyä pinnoitetta.

Haluan antaa teille yhden neuvon. Katto, jossa on kiiltävä pinta, joka soveltuu sali, olohuoneessa, eteinen. Makuuhuoneessa on heijastava pinnoite olisi sopimatonta, se estää lepoa.

Avulla rakojen voidaan toistaa rajaton määrä kuvioita.

Pakottavista etu veistetty katto mielestäni - on tehostetun estetiikkaa. Tällaisen päällysteen mukaan huoneen ainutlaatuinen ja erittäin mielenkiintoinen tyyli. Tässä tapauksessa se on universaali ja sopii kaikki mallit.

Lisäksi veistetty katto voidaan tehdä monin eri valoefektejä. Tätä tarkoitusta varten käytetään usein valonheittimet tai LED nauhat.

Paneeli näyttää melkein läpinäkyvä.

Takia rei'itys ja taustavalo, voit luoda läpikuultava vaikutus pinnoite. Tällainen vaihtoehto on hyvin epätavallinen ja huone näyttää tässä tapauksessa alkuperäinen.

Rei'itetty kylpyhuoneessa.

Alla i on lueteltu muita etuja rei'itetty venyttää katto:

 1. Koska kosteudenkesto ja erinomainen hengittävyys kankaita ne voidaan asentaa kosteisiin tiloihin.
 2. Tuuletusraot tehdä paremmin. Kangas päällyste ei räpyttely eikä liian vuoksi luonnoksia tai paineiskuihin.

Tension leikata tarpeeksi pyyhkiä kostealla liinalla.

 1. Rei'itetyt trim ei tuota tai imevät hajut, ympäristöystävällisiä helppo puhdistaa.
 2. Laadullinen rei'itetty pystyy monta vuotta säilyttää alkuperäisen värin.
 3. Reiät eivät häiritse rakennetta ja materiaalin eheys ja ei ole vaikutusta niiden vahvuus.

Toinen porras enimmäismäärän GCR, yhdistettynä rei'itetty kangas.

Voit yhdistää rei'itetty kansi muunlaisiin Sisäkattojen. Esimerkiksi, kipsi kollegansa. Leikkii väri ja koostumus tasolla asettamalla kohokohta, voit käytännössä kaikki suunnittelusta.

Viimeistely valaistusjärjestelmä kestää enintään kaksi päivää.

 1. Asennus jännitystä katto vie hieman aikaa. Hän asennettu yhdessä päivässä. Päivä vielä tarvitaan jalostukseen sähkö- ja valaistusjärjestelmä.
 2. Jos on tällainen tarve, voit poistaa jännitteitä kangas uudelleen ja asentaa sen toiseen paikkaan. Tärkeintä, vain suorittaa mittauksia ja säätää kankaan uuden katon koosta.

Rei'itetty katot on pitkä käyttöikä.

 1. Rei'itetty venytys katot käytännöllinen, luotettava ja kestävä. Takuuaika niiden käyttöaika, jonka äänenä tuottajien ja asentajien, on 10-15 vuotta.

Making veistetty venyttää katto

Jotta rei'ittää raina näytti vielä edullisemmin, se voidaan yhdistää toisen materiaalin.

GCR ja veistetty kuin kangas tehty toisiaan.

Useimmiten, samaan aikaan veto- rakenteita käytetään kipsilevyä. Hänen avulla luoda uusia tasoja kattoon.

Jos aiot tehdä käsillään monitasoisen rakenteen, niin suosittelen käytät FCL eivät ole paksumpia kuin 1 cm: n arkkia. Tällöin katto ei ole liian raskas.

kerroksia kontrastivärien antavat erinomaisia ​​tuloksia.

Lävistetyt kansi näytti vaikuttavan, voi tasojen Kipsilevy maalata yksi tai kaksi sävyä vaaleampi tai tummempi. Näin voit saavuttaa enemmän ilmeikäs muotoilu.

Koristelu, joka koostuu kahdesta kerroksesta paneelien - kokonaisvaltainen ja veistetty.

Tilaäänitehosteet eli 3D, voit saavuttaa, jos haet kahta eriväristä kerrosta alakatot. Tällöin sinun on ensin asennettava kiinteä kiiltävä tai satiini. Sitten se sulkee rei'itetty pinta.

Niiden välissä on mahdollista asentaa monivärinen taustavalo.

Valosuunnittelu pinta

Sammuttamista ja käynnistämistä taustavalon, voit muuttaa kirkkautta huoneen valaistuksen.

Rei'itetty katot jättää loistava tilaisuus käyttää kaikenlaisia ​​valoilmiöitä:

 1. Raoista voi mennä sekä kirkkaille himmeä valaistus. Tämä auttaa esimerkiksi jakaa huoneen eri toimintayksiköiden.

Pehmeää, epäsuoraa valoa on ihanteellinen paikka rentoutumiseen.

Kirkas valaistus sopii parhaiten tekniset tilat. Huoneen osa, joka on suunniteltu lepäämään, se on parasta valaista vaimea.

Suunnittele kansi yötaivasta.

 1. Suunnittelun perustana katon voit tehdä, kuten tähtitaivas. Koska tähdet täällä voit käyttää pienoiskoossa valonheittimet eri värejä.

Ja se on myös rei'itetty.

Erittäin hyvä kattoon motiiveja taivas näyttää makuuhuoneessa. Se auttaa sinua luoda on takkahuone romanttisen ja rentouttavan ympäristön.

Paneeli on valaistu sisältäpäin.

 1. Jos valaistus tarjonta rei'itetty materiaalirainan, voit luoda mielenkiintoisimmista variantti valosuunnittelu huoneeseen.

Tässä tapauksessa koko pinta katto katetaan kokonaan. Valo myös tekee sen läpi rakojen materiaalin jännityksen, laskevan seinille, lattia ja kalusteet, uudestaan ​​alkuperäisen vaikutuksia.

Asennus kattoon ulkoinen valaistus.

 1. Jos laitat valot ulkopuolelle rei'itetty kangas, rei'itys näyttää tummalta lukuja ja pisteitä on värikäs tausta.

Yhdistelmä ulkoisen ja sisäisen valaistuksen.

 1. Lopuksi voit valita toisen vaihtelu valaistuksen - yhteensä. Tätä varten sinun täytyy asentaa kahdenlaisia ​​valaistuksen kattoon - sisäinen ja ulkoinen. Sisällyttää ne, voit joko välittömästi tai vuorotellen.

Olen erityisen Suosittelen juuri tällainen pingotettu sisäkatto valaistu, kaikkein esteettinen ja näyttäviä.

Valaistus, jota voidaan käyttää

LED nauhat auttaa sinua luomaan erilaisia ​​valoefektejä.

Rei'itetty alakatto mahdollistaa käytön lähes kaikissa valaistusolosuhteissa:

 • LED-valaisimet sekä RGB, SMD ja LED-bändejä;

Neonputket - erinomainen valinta rei'itetty.

 • neon,
 • roikkuu kattokruunu ja rakennettu;
 • fluoresoiva (energiansäästö) laitteet;
 • halogeeni kollegansa ja niin edelleen.

Alla on pieni opas esimerkkinä esiin:

Sopiva kaksikerroksinen pinnoite järjestelmä.

 1. Luoda näyttäviä valaistus, käyttää kasvojen enimmäiskattavuuden kalvo reikäpelti PVC. Sen raot voivat olla halkaisijaltaan 1,3-1,8 mm.
 2. Toisella tasolla venyttää kattoon ajovalojen-sironta polyuretaani kangas.
 3. Asettaa valitun valaistus välillä veistetty ja valoa sirottavaa materiaalia. Näin saat aikaan ainutlaatuisen kevyt ja optisia efektejä.
 4. Tässä tapauksessa, lävistetyn PVC kankaasta säteilee diffuusin ja heijastuneen valon. Näin ollen, nämä laitteet on näkymätön.

Kangas, tasaisesti valaistu avulla fluoresoivien laitteiden.

Loistelamput voivat saavuttaa yhtenäinen luminesenssi saa alkunsa rainassa.

Värilliset ja valkoinen neon-putki ja LED nauhat mahdollistavat jäljentää kattovalaisin ja erilaisten dynaamisten kolmiulotteisten vaikutukset.

Yhdistelmä neon ja LED.

Nrimer, sileä värin muutosta materiaalin jännityksen, mukana muutos luminesenssin ja scintillation voima kehää pitkin katon pintaa.

Alkuperäinen valo-dynaamisten vaikutusten voidaan saavuttaa yhdistämällä neon putki monivärinen RGB-LED-nauhat.

Oletko vakuuttunut siitä, että katto rei'itys on monia etuja ja ovat erittäin mielenkiintoisia jotain pintakäsittelyä. Ne tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia sisustamiseen, keinot mukaan lukien järjestelyn eri valaistuksen vaihtoehtoja. Aikaisemmin puhuin sitä yksityiskohtaisesti.

Video tässä artikkelissa osoittaa selvästi aihetta. Jätä kysymyksesi ja kommentteja, mielelläni »width =» 640 "height =» 360 "frameborder =» 0 "allowfullscreen =» allowfullscreen »>

Oletko vakuuttunut siitä, että katto rei'itys on monia etuja ja ovat erittäin mielenkiintoisia jotain pintakäsittelyä. Ne tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia sisustamiseen, keinot mukaan lukien järjestelyn eri valaistuksen vaihtoehtoja. Aikaisemmin puhuin sitä yksityiskohtaisesti.

Video tässä artikkelissa osoittaa selvästi aihetta. Jätä kysymyksesi ja kommentteja, aion mielellään!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 2 =