Remodeling 1 huone Hruščov valokuva

Hruščovin muutosvaihtoehdot: 1, 2, 3, 4 - huone, valokuva ennen ja jälkeen

Ei menestyneimpiä asuntoja Hruščovin aikoina rakennetuissa talouksissa: hyvin pienet alueet ja ei-ihanteellinen suunnittelu. Siinä vaiheessa ongelma ratkaistiin - antaa jokaiselle perheelle erillinen elintila ja kukaan ei kiinnittänyt erityistä huomiota elämisen mukavuuteen. Se, että he ovat hyviä, on se, että Hruščovkan uudelleensuunnittelu ei aiheuta erityisiä vaikeuksia: kantavat seinät ovat pääsääntöisesti vain ulkoisia, ja kaikki muut ovat väliseinämiä. Ne voidaan purkaa tai siirtää vaarantamatta koko rakennuksen kantokykyä. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että korjaustyöt voidaan aloittaa ilman hanketta ja koordinointia. Kaikki muutokset on rekisteröitävä.

Mikä on kunnostus ja miten se järjestetään

Uudelleen suunnittelu on mikä tahansa muutos asuinalueiden kokoonpanossa asunnossa. Laakerin seinämissä on ehdottomasti kiellettyä muuttaa mitään arvioimatta ensin vahinkoa ja määrittelemällä toimenpiteitä sen poistamiseksi. Kuormattujen seinien tai väliseinien kohdalla kaikki ei ole niin kategorinen, vaikkakaan ehdotetaan ensin hankkeen laatimista, sen koordinointia ja vasta sitten ideoiden toteuttamista.

On syytä tietää, että on olemassa useita sellaisia ​​muutoksia, joita ei voida hyväksyä, joita et koskaan sovita yhteen:

 • "Märät huoneet" - keittiö, kylpyhuone ja wc - laajentaminen sallitaan vain teknisten tilojen kustannuksella. Asuttujen yli niitä ei voi sijoittaa. Eli voit ottaa osan käytävistä, sisäänrakennetusta kaapista, eteisestä. Tässä suhteessa saattaa olla kiistanalaisia ​​kohtia eräiden kunnostustyyppien suhteen. Erityisesti alla oleva kuva osoittaa tällaisen kiistanalaisen alueen.

Kiistanalainen alue, jossa on laajentaminen kylpyhuoneen alueelle

Punainen fragmentti sijaitsee käytävällä, mutta BTI: n asiakirjojen mukaan se on asuinalue. Ja jos tämä lomake toimittaa kunnostamisen, sitä ei hyväksytä. Tämän esteen ympärillä valmistetaan ensin käytävästä erottuva osio, selvitetään tämä uudistus ja lähetetään hanke laajennetulla kylpyhuonealueella.

 • Kun laajennat keittiön aluetta, sitä ei voida tehdä:
  • johtuen kylpyhuoneen pinta-alasta;
  • jos laajeneminen tapahtuu olohuoneen takia, on mahdotonta asentaa saniteettilaitteita ja keittiökalusteita (pesu ja liesi);
  • Jos keittiössä on kaasuliesi, on kiellettyä yhdistää se olohuoneeseen.
 • Kaasuliesi muuttaminen sähköiseksi ei ole aina hyvä tie, mutta voit mennä viimeisen kohdan ympärille toisella tavalla: asentamalla liukuovet tai "harmonikka".

  Yhden huoneen Hruščovin remodeling

  Yhden makuuhuoneen huoneistot ovat enimmäkseen nuorten ostamia. Tässä tapauksessa mahdollinen mahdollisuus uudelleen suunnitella yhden huoneen Hruščov - muuttaa sen asuntotilaksi. Poista kaikki huoneen ja keittiön väliset väliseinät usein puraa toinen osio, joka erottaa käytävän.

  Optio uudelleen suunnittelu odnushki in studio-huoneistossa

  Joka tapauksessa pysyy muuttumattomana kylpyhuoneen sijainti: kaikki tilojen siirrot asuinrakennuksiin on kielletty (lukuun ottamatta ensimmäisiä kerroksia).

  Yllä olevassa kuvassa kehitystyö kosketti myös kylpyhuone, mutta se ei muuttanut sijaintiaan. Koot ovat muuttuneet - alue on kasvanut kahden seinän siirtämisen vuoksi: huoneen eteen päin on siirretty hieman eteenpäin ja sivuovi on siirretty lähelle sisäänkäyntiovia. Tämä mahdollisti pesukoneen asentamisen. Hänen usein pienissä huoneistoissa on vaikeuksia. Tämän version käytävä on pieni, mutta huoneessa voit jakaa tilaa pukuhuoneelle.

  Toinen versio 1 huoneen Hruščovin uudistuksesta on esitelty seuraavassa kuvassa. Tällöin ne yhdisti käytävän ja keittiön, huoneen ovet siirrettiin sisäänkäynnistä, joten huoneen toimivuus kasvoi merkittävästi. Sillä oli myös mahdollista jakaa tilaa tilava sisäänrakennettu vaatekaappi käytävällä. Keittiön toimivuutta ei vaikuttanut, sen osuuden tuhoutumisen seurauksena sen pinta-ala jopa kasvoi hieman - 0,2 neliömetriä.

  Remodeling 1 huone Hruščov

  Sitä sovelletaan täällä toinen yleinen viime vuosina tapa lisätä elintilaa - eristys parvekkeet ja loggias. Riittävällä eristysmäärällä ja lämmityksen järjestämisellä säilyy mukava lämpötila. Samanaikaisesti voit puhdistaa ilman erityisiä vaikeuksia sen seinän osan, joka aiemmin oli ikkunan alla. Muuta seinää ei voi koskettaa. Tällöin lämmitettyyn loggiaan järjestetään toimisto.

  Hruššovin asettelu: 1 huone

  Harkitse toinen versio yhden huoneen Hruščovin uudistuksesta, joka on rakennettu tiilitaloon. Tässä on muita neliöitä, parveke loggia, pieni kylpyhuone ja pieni keittiö, mutta myös väliseinät ovat samat kuin edellisessä tapauksessa.

  Kulmasuihkun ja kylpyhuoneen hylkäämisen vuoksi oli mahdollista optimoida saniteettitavaran sijainti niin, että pesukoneelle luotiin paikka. Samaan aikaan seinämä on vinossa, mikä lisäsi keittiön pinta-alaa. Todellinen käytävä tässä versiossa on melko pieni, mutta keittiöstä on tullut melkein metrin (0,7 m²) enemmän.

  Asuintilaa lisätään parvekkeen eristyksen takia, työpöytä ja kaappi siirretään siellä. Tämän uudistumisen erityispiirteenä on, että asiakas tarvitsi niin pienellä alueella, että hänellä oli 5 vuodepaikkaa: 3 lasta ja 2 aikuista. Kuten näet kuvassa, ne ovat kaikki siellä: yksi sänky on lasten kaksikerroksinen.

  Toinen uudistumisvaihtoehto

  Joskus edellinen ajatus, jota kutsutaan "ei lämmitä". Keittiön seinien puutetta ei pidetä normaalina, vaikka ei ole osiota eteisestä eikä huoneesta ... Seuraavassa vaihtoehdossa Hruščovin uudelleenmuodostus toteutettiin osioiden siirron vuoksi. Siirretty käytävän sivuseinä - siirtyi huoneen puolelle. Samaan aikaan käytävien etuseinä liikkuu melkein suoraan kylpyhuoneen oveen. Tämän seurauksena salin alue on laajentunut, sillä se on sijoitettu sisäänrakennettuun vaatekaappiin tai pukuhuoneeseen.

  Huoneen alennuksen kompensoimiseksi keittiön pinta-ala pienenee. Mutta se ei melkein menettänyt toimintojaan, koska osion siirtäminen kylpyhuoneen oveen johtui jääkaapin asennuksesta. Tällainen Hruščovin uudelleensuunnittelu johti siihen, että ruokailualue siirrettiin huoneeseen, ja kääntöovet korvattiin liukuvalla tai "harmonikalla".

  Samaan aikaan huone on L-muotoinen, ja tämä antaa mahdollisuuden laittaa osio, joka erottaa "lasten makuuhuone" "olohuoneesta". Sama vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat tehdä kahden huoneen yhden huoneen huoneistosta. Usein tällainen Hruščovin muutos on alkanut pariskunnilla, joilla on pieni lapsi. Toinen versio yhden huoneen muuttamisesta 2 huoneen huoneistossa, jossa toinen alusta.

  Lähettäjä odnushki do kopeck pala

  Tämä on helpoin tapa - laittaa kipsilevyyn osio. Meneillään ei saa olla enempää kuin puoli lumenia, joten jälkimmäisellä puoliskolla vielä oli luonnonvaloa.

  Odnushku kopeck pala

  Toinen esimerkki siitä, miten voit muuttaa nurkkaan yhden huoneen "Hrushcheb" studiohuoneistoon, jossa on oma makuuhuone. Makuuhuoneessa ei tietenkään ole mitään ylimääräisiä esineitä, vain sänky ja vaatekaappi. Mutta se on eristetty.

  Kaksi huone Hruščov näiden vuosien kodeissa, eniten. Haittoja he ovat samat, samoin kuin yhden huoneen: pienet alueet ja epämiellyttävä suunnittelu, kulkuhuoneet. Useimmat ongelmat voidaan kuitenkin ratkaista siirtämällä joitain seiniä. Esimerkiksi vierekkäiset huoneet voidaan jakaa ja samanaikaisesti kahden huoneen muodostamaan kolmen huoneen.

  Hruščovin uudistaminen: "raitiovaunusta" tehdään kaksi erillistä huonetta

  Laitoimme lisäosion, joka erottaa huoneen käytävästä. Täten saadaan melko suuri huone, jota voidaan käyttää varastotilana tai voidaan muuttaa pukuhuoneeksi. Toinen huone - pitkä ja kapea - jakautuu kahteen vyöhykkeeseen: makuuhuone ja olohuone, jossa on kovalevyn tai muun levymateriaalin kevyt osio.

  Alla olevassa kuvassa on toinen tyyppinen kävelytiloja kopeck-kappaleessa: - Päästäkseen toiseen huoneeseen, ensimmäinen on ristitettävä seinältä toiseen. Äärimmäisen valitettava asettelu siinä mielessä, että ensimmäisen huoneen toimivuus on hyvin alhainen: "kuollut" kulkuväylä putoaa ulos. Ja koska usein toisen huoneen lopussa on pantry, sitä ei voi käyttää kokonaan.

  Toinen versio kahden huoneen muutosta kolmessa huoneessa

  Muutoksen ehdotetun version mukaan seinämän muodon muuttuessa kylpyhuone muuttuu suorakulmaksi, sali yhdistetään ensimmäisen huoneen kanssa. Sitä käytetään olohuoneena, josta valmistetaan keittiön sisäänkäynti. Takahuone on jaettu kahteen pieneen makuuhuoneeseen. Kiinnitä huomiota kahden makuuhuoneen väliin - se on epälineaarinen, joten molemmissa huoneissa on mahdollista järjestää pieni pukuhuone.

  Remodeling Hruščov: 2 huonetta

  Voit vaihtaa tavallisen kahden huoneen huoneiston paneelissa Khrushchevka osaksi moderni huoneistohotelli, jossa on yhdistetty olohuone-keittiö. Päätavoite tällä uudistuksella on saada lupa siirtää sisäänkäyntiovet. Samaan aikaan entinen käytävä muuttuu pukuhuoneeksi. Keittiö ja olohuone yhdistyvät osittain hajotetun osion kustannuksella, ja kylpyhuone yhdistetään myös.

  Halutessasi toinen huone voidaan jakaa kahteen osaan, jossa on kevyt osio, joka erottaa työskentelyalueen tai kaapin makuuhuoneen. Kaavoitus oli täydellisempi, mutta makuuhuoneessa oli pääsy auringonvaloon, väliseinä voi olla täysin korkealla, mutta noin 1,5 metriä.

  Mielenkiintoinen muunnelma kulmaprofiilin uudelleensuunnittelusta

  Erittäin tehokkaasti ratkaistiin kysymys muutoksen kopeck pala tässä versiossa muutoksen. Itse asiassa siitä tuli roskakori. Koska sali on kalteva, kylpyhuoneen pinta-ala kasvaa. Keittiön erottaminen huoneesta on osittain purettu. Toinen huone on jaettu kahteen osaan, toisen alueen pinta laajenee kaapin ja kaapin ansiosta. Kaksi erillistä makuuhuonetta, ja koska huoneistokokonaisuus, ikkunat ovat molemmissa.

  Käytävällä on epätavallinen muoto - sen seinät sijaitsevat diagonaalisesti. Sen toiminnallisuus on pieni, mutta myös alue. Ja loput ovat erittäin hyvä vaihtoehto.

  Remodeling 3 x huone Hruščov

  Muutos kahden makuuhuoneen asunto Hruštšov Sarja II-57.3.2. Pahinta tässä versiossa - hyvin pieni koko wc ja kylpyhuone. Pohjimmiltaan jotta tilanteen korjaamiseksi ja poimii korjaukset. Alueen kunnostamiseksi poistettu välinen seinä kylpyhuone ja wc viereisessä eristi osan käytävän seinää, joka teki ovi. Sillä alueella, jossa aiemmin oli käytävä, vedenpitäväksi päällekkäisyys huonompi, on tällä alalla tarvitaan lisätoimenpiteitä.

  Uudelleensuunnittelua kahden makuuhuoneen Hruštšov: Ennen ja jälkeen

  Toinen heikko kohta alkuperäisen suunnitelman: ei ole paikkaa laittaa kaappiin. Vuonna kylpyhuone on käytössä segmentti käytävällä oli pieni kaappi, mutta se oli hyvin pieni. Tässä yhteydessä päätettiin siirtää seinän yksi makuuhuone, ja istuin tehdä vaatekaappi.

  Yhdistää keittiön ja olohuoneen, osa seinää tuhoutui. Mukaan projekti, se oli välttämätöntä tuottaa vahvistuksen vierekkäisten laakerin seinät ja lattiat. Koska liesi - kaasu, tarvittavat ovet. Liukuva toimitettiin.

  Seuraavat korjausvaihtoehto luotiin, jonka tavoitteena on lisätä alueen kylpyhuone sekä kääntää yksi huoneista olo-ruokailuhuone pääsy keittiöön. Matkan varrella, haluat saada kaksi makuuhuonetta.

  3 Pereplanirovka huoneen huoneisto Hruštšov

  Purettiin laiturit välillä wc ja kylpyhuone, käytävän osa menee vessaan. Järjestämiseen käytävällä hieman normaalia tilaa liikuttaa Oodi seinän huonetta. Keittiössä tehdä sisäänkäynti olohuoneesta, vastapäiselle seinälle tehdä sisäänkäynnin toisessa makuuhuoneessa, ja ovi yksikkö, joka aiemmin johti purettu avaten upotettu toisessa makuuhuoneessa. Suunnittelusta kaaria löytyy täältä.

  Muutos suunnittelu: ennen ja jälkeen

  Toinen vaihtoehto. Päätehtävänä ratkaistava uudelleen suunnittelu Hruštšovin - kasvu keittiö ja kylpyhuone. Ratkaisu perinteinen kylpyhuoneet - väliseinät poistettiin, ja tasoitettiin tasoittaa seinän. Pieni keittiö on yhdistetty ruokasaliin. Vuonna hän jopa löytänyt paikkansa levätä ryhmään - sohva ja televisio.

  Ratkaistu toinen haaste: kommunikoi huonetta erotetaan. Tämä tapahtui, koska pinta-alan pieneneminen, mutta huoneet entistä toimiva, ja alueilla suljettujen kaksi pukuhuonetta tehdään.

  Jos olet ajatellut miten poistaa seinää välillä keittiö ja kylpyhuone, suunnittelusta yhdistetyn keittiö ja olohuone voit lukea täältä.

  Muutos 4 x huone Khrushchev

  Kasvaessa määrä Huoneistojen suunnitelman, vain puutteet pahentaa: pieni kylpyhuone ja keittiö on enää tulee, huone usein - viestiä. Yksi valitettavaa valintoja kuvan alla. Tämä on jotain, joka oli "ennen" sitä.

  Remodeling 4 x huoneen Hruštšov: kuva "ennen"

  Tässä asunnossa suhteellisen laajalle alueelle eteinen, mutta vähän toimiva. Ainoa kunnollinen kulmassa seinään on miehitetty varastoalueella. Kaikki muut seinät käyttö on ongelmallista: eteisessä ulkopuolella oven 7.

  Remodeling 4 x huoneen Hruštšov: kuva "jälkeen"

  Ehdotetussa versiossa huoneissa on enemmän säännöllisen muotoinen - lähemmäksi neliö, joka on helpompi käyttää. Se jätti kaksi erillistä makuuhuonetta ja kaksi huonetta muunnetaan ruokasali ja olohuone. Aulasta sisältyviin pukuhuone.

  WC on erillinen, yksityinen ala kasvoi suoristus seinät. Osa, joka ennen kuului käytävään edellyttää myös vahvistamista vedeneristys.

  Erinomainen valikoima vaihtoehtoja, kiitos.

  Mikä hemmetin Loggia Hruštšov? Sinä puhut? Kaikki Hrushtshev valmistuivat vasta parveke.

  Olen 4-makuuhuoneen Hruštšovin jossa iso parveke 1,2 x 5,59

  Suunnittelu ja ulkoasu 1 huone asunnot Hruštšovin, valokuva esimerkkejä

  Itsenäiseen asumiseen, vaikkakin pieni, on parempi kuin ei mitään. Mutta sinun täytyy varustaa studiossa Hruštšovin oikein. Sisällä pieni tarpeeksi tilaa, joten sinun tarvitsee vain suunnittelu on tyylikäs, toimiva. Miten teet sen Khrushev 1 makuuhuone ulkoasun suunnittelu valokuvat, jotka on kerätty luettelossa, ovat auttaneet tehdä kätevästi pysyä siinä? Harkitse ominaisuuksia järjestämisestä tilojen pienellä alueella.

  Ennen kuin aloitat korjausta yhden huoneen Hruštšov, on päättää minkälainen rakenne on suunniteltu vastaanottamaan. Tärkeintä on, että se olisi toimiva, mutta myös tyyli emme saa unohtaa. Suunniteltaessa kokonaispinta-ala on Hruštšov seisoo tehdä luonnos, suunnitteluohjelman. Se voi yksinkertaisesti sivuhuomautusikkunaan paperilla muodossa kaavio, etiketti ulkoasu huoneessa olevia esineitä. Koska asunto on pieni, se on parasta poistaa kaikki tarpeettomaksi kohteita, jotka estävät.

  Valitessaan menetelmä vyöhykejaon, on tärkeää muistaa, että ulkoasu tilan tulisi antaa jakamalla se osiin tai vyöhykkeitä. Näissä tapauksissa uudelleen suunnittelu avulla huonekalujen tai kaavoituksen laajentamista huoneessa avulla purkaminen seinät.

  Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä materiaalivalinnat katto, seinät ja lattia. Tämä sääntö on pakollinen. Sinun tulisi valita kirkkaita värejä, joita laajentaa aluetta, jopa visuaalisesti. Tärkeintä on, että se ei ole sotkuinen ja synkkä. Valaistus olisi kehä. Älä käytä kirkasta valoa laitteita intensiivistä valoa, ne ovat sen sijaan laajentaa, päinvastoin, tekee tilaa pienempi.

  Kuten sijainti huonekalut, sen pitäisi olla harmoninen. Älä valitse tilaa vieviä huonekaluja. Etusijalle olisi muutetun ja monitoiminen esineitä. Olkoon se ei riitä, mutta se on mukava, käytännöllinen ja mukava. Seuraavassa on joukko kuvia vaihtoehtoja kalusteiden pieniin tiloihin. Koriste - pantin kaunis ja tyylikäs muotoilu. Jotta se olisi käytännöllistä, tyylikästä, älä unohda käyttää erilaisia ​​koriste-elementtejä suunnittelua, mutta ei liikaa.

  Suuri merkitys on luoda tulevaisuuden hankkeena. Mutta jotta suunnitelman toteuttamiseksi sinun on hankittava lupa toimivaltaisten viranomaisten jälleenrakentamista tai purku Huoneen seinät. Mutta on otettava huomioon, että kaikissa yhden huoneen Hruštšov seinät eivät ole kantavia, joten jos poistat ainakin yksi heistä, rakennus ei halki ja varmasti ei tuhota.

  Kun lupa purkamisesta seinät vastaanotetaan, voit alkaa suunnitella yhteistä tilaa. Mutta varmasti muistaa, että ainoa tarkoitus on olla visuaalinen laajentaminen ja organisaatiota koko tilan.

  Ulkoasu voidaan tehdä kahdella tavalla:

  • purkaminen seinien - ne voivat kestää välillä yhteinen huone ja keittiö. Alueen laajentamiseksi kylpyhuoneet, jos on olemassa on väliseinä, se voidaan poistaa;
  • Toisessa menetelmässä - asettelu tila huonekalut ja asennus suojarakenteiden kannettavan tyyppiä.

  Kaavoitus Hrushtshev ateljeetila on tärkeä, se määrittää kokonaisnäkemys koko asunnon. Kaksoishälytys jakaa tupa vyöhykkeisiin, joka edelleen varmistaa mukavan. On toivottavaa ennalta katsella valokuvia studiosta versiot kaavoitus Hruštšovin.

  Piirteet Hruštšov aluejako:

  • päähuoneeseen on tärkeää jakaa alueelle vyöhykkeisiin. Tämä voidaan tehdä avulla huonekaluja. Keskellä seisoo sohva asetettu, se toimii täydellinen erottaminen päävyöhykkeen enemmän vapaa-ajan tai työpaikan;
  • Jos perheessä on lapsia, voit käyttää näytön kaunis koriste-elementtejä jakaa pieneen kulmaan ja ottaa käyttöön sänky lapselle. Koska näyttö on kannettava suunnittelu, se voidaan poistaa, tai uudelleen niin kuin on tarpeen;
  • välillä sali ja parveke voidaan poistaa seurauksena seinämän tila on suurempi, ja siten on helpompi jakaa se vyöhykkeisiin. On tärkeää eristää kiva huoneisiin, jotta myöhemmin kylmän talven ei leviä koko huoneeseen;
  • keittiössä pitäisi Jaa huone työ- ja ruokailutila. Tämä tehdään avulla huonekaluja. Nämä vyöhykkeet voidaan jakaa pieni pöytä tai aamiaisen baari.

  Jos onnistut saamaan lupa purkaminen seinä välillä keittiö ja sali, niin tässä tapauksessa on tärkeää erottaa keittoalueen haju ruoanlaitto, se ei leviä koko huoneeseen. Voit tehdä tämän, käytä iso kaappi tai osio. Miten näet kuvassa.

  Jos huoneistossa on parveke, sitä voidaan käyttää ylimääräistä tilaa. Mikä tärkeintä, se on oltava hyvin lämmennyt, sillä se on asetettu seinälle kivivilla lisäksi kaikki kiinteät kipsilevyt. Myöhemmin kipsi materiaali voidaan kauniisti järjestää pintamateriaalit. On parveke, voit tehdä ylimääräinen paikka rentoutua, työ- tai siellä, missä se on mahdollista sijoittaa vieraille, jos he yhtäkkiä nousi istumaan myöhään. Olisi perustettava pieni sohva tai sänky. Jos tila sallii, laita pieni pöytä. Miten järjestää huonekaluja ja parveke löytyy lukuisia kuvia.

  Suunnittelu myös riippuu suunnittelun kaikkien pintojen yhden huoneen Khrushchev. Muista tyylikkäästi ja kauniisti koristella pinnan katto, seinät ja lattiat kaikissa huoneissa. Making suunnitelma, älä unohda seinärakenne keittiö, kylpyhuone ja eteinen. Tämä tietenkin auttaa kuvan näkymät päästöpintojen vuonna Hruštšovin. Pre voi luoda suunnitelma, joka sisältää tyypit materiaalien pinnoille.

  Seinät huoneessa on suositeltavaa rekisteröityä valoa taustakuva. Tapetti on valkoinen, beige, persikka, keltainen, vaaleanruskea, vaaleanvihreä. Tärkeintä on, että päällyste yhdistettynä huoneistotyylisessä. Keittiöön käytetty tapetti vaalean vihreä, keltainen tai ruskea. Välttämättä työalueella on keittiössä tehdä esiliina laattojen. Se on yhdistettävä huonekalut, mahtuvat suunnitteluun. Sen laatu on korkea. Terveys yleensä valmis laatat valon sävy. Käytävällä on suositeltavaa käyttää taustakuvan suurella kuvio.

  Muista tehdä suunnitelma suunnittelu kattoon. Se voi peitellä, alaslasketun katon, mutta ei missään tapauksessa monitasoinen. Monitasoinen rakenteet vähentää korkeutta päätöslauselman. Mikäli katto katot käytetään, pinnan on oltava kiiltävä. Kiiltävä pinta tarjoaa kasvua alueella. Kattoon laatat voidaan asentaa peilipinta. Tämä vaihtoehto sopii Visual Studio laajennus.

  Lattiapäällysteenä on mahdollista käyttää laminaattia, parkettia, linoleumia ja mattoa. Tärkeintä on, että sen väri yhdistetään huoneen tyyliin.

  Suunnittelun tulee olla laaja ja tilava, joten on suositeltavaa antaa etusijalle viimeistelymateriaalin vaaleat värit. Sisustuksessa käytetään useilla eri sivuilla peilien vuorausta tai tiilimuurausta. Tämä tekee suunnittelusta nykyaikaisen, alkuperäisen.

  Yhden huoneen asuntoon suunniteltu suunnitelma Hruščovissa sisältää valaistusasennuksen. Valaistuksen tulisi sopusointuisesti sovi muotoiluun, tehdä siitä tyylikäs, käytännöllinen monitoiminen.

  Koska huoneistossa on yksi huone, valo on sijoitettava niin, että se valaisee kaikki esineet. Kattoon on suositeltavaa asentaa valonheittimet. Asettelun ansiosta niiden asennus katon reunan yli. Tässä järjestelyssä valo heijastuu kaikkiin esineisiin. Valaisimien ei pitäisi olla liian kirkkaita, on parempi, että se oli valkoinen tai sinertävä. Jotta voit jakaa tiettyjä alueita lepoa, lukemista, työskentelyä ja vastaanottoa varten, voit asentaa muita seinä- ja lattiavalaisimia.

  Keittiössä on asennettava suuri kattokruunu ruokailualueen yläpuolella, työskentelyaluetta voidaan täydentää valaistuksella. Kylpyhuone sopii pieniin kattokruunuihin, joiden valo on valkoinen tai sinertävä. Käytävällä on asennettu kalkittu valaistus keltainen tai valkoinen. Jos valintasi ja valaistuksen sijoittelun vaihtoehdot ovat äkillisesti vaikeita, voit käyttää valokuvaa, joka näyttää keinot sijoittaa kevyitä laitteita.

  Ennen suunnitelman harkitsemista, huonekalujen asettamisen vaihtoehtoja, kannattaa selvittää, mitä huonekaluja tulisi käyttää 1 huoneen huoneistossa. Älä osta tilaa vieviä huonekaluja, se tekee tilasta sekava. On suositeltavaa asentaa pieni sohva huoneeseen. Sen ei tarvitse olla valtava, koska se vie paljon tilaa. Kaapin tulee olla suuri ja hyvä kapasiteetti. Puhallukset sisäisen tilan läsnä ollessa toimivat istuimena ja asioiden säilytyspaikkana.

  Keittiössä on käytettävä roikkuovia ja työpöytä. Kuulokkeen muotoilun pitäisi olla pieni, mutta hyvä kapasiteetti. Käytävässä on oltava pukuhuone. On parempi käyttää sisäänrakennettua rakennetta.

  Suunnitelma mahdollistaa huonekalujen sopusointuisen järjestelyn. Se on, miten huonekalut asennetaan, että yleinen suunnittelu yhden makuuhuoneen huoneisto riippuu. Täällä pääsääntö on, että asuntoa ei tarvitse hajauttaa. Anna huonekalujen olla vähän, mutta se toimii. Miten järjestää huonekalut, harkitse vaihtoehtoja:

  • Päähuoneen asennus riippuu huonekalujen sijainnista. Keskellä tai lähellä seinää on sijoitettava sohva, sen ei pitäisi olla suuri;
  • Jos sali yhdistetään keittiön kanssa, on tarpeen erottaa paikka ruoanlaittoon. Tätä varten voit käyttää telineitä tai koteloita.
  • jos kaappi on asennettu, sen pitäisi olla pieni, mutta tilava. Tuolien sijaan voit asentaa 3-4 tuuletinta, ne vaativat pienen tilan. On toivottavaa asentaa pöytää sohvan eteen. Suunnitelma mahdollistaa irrotettavien rakenteiden käytön, joten voit ostaa asunnon muutosmallin. Tässä valokuvassa auttaa, jossa näet taulukon vaihtoehdot yhden huoneen asuntoon Hruščov;
  • keittiössä on asennettu pieni sviitti, jossa on roikkuvat kaapit. Myös ikkunaluukun alla voi olla paikka. Siellä voit asentaa pienen säilytyslaatan erilaisten taloustavaroiden säilytykseen.
  • käytävässä on asennettava pukuhuone. Voit käyttää seinään rakennettua kaappia.

  Kuinka huonekaluja voi sijoittaa parhaiten, näet selvästi eri valokuvissa. Ne osoittavat kunkin kohteen sijainnin. Siksi järjestelyssä on toivottavaa käyttää erilaisia ​​esimerkkejä suunnittelusta.

  Yhden huoneen asunto on vaikea, mutta samalla kiehtova prosessi. Pieni tila tarjoaa mahdollisuuksia fantasian ilmentymiselle. Suunnittelun suorittamisessa sinun on harkittava kaikkea - seinien, lattian, katon, valaistuksen asennus, huonekalujen koko ja huoneen jakaminen huonekaluille. Vain tällä tavalla voit tehdä tyylikkään yhden huoneen.

  Remodeling 1 huone Hruščov valokuva

  Päätti tehdä korjauksia?

  Pintamaalaus

  katot

  seinät

  kipsilevy

  lattiat

  Electrics

  Moderni kylpyhuone

  Kuinka laittaa lampi puutarhaan

  Saniteettitekniikka

  Maalaus, lakkaus ja kiilto

  eristys

  muuraus

  Seinien ja katon päällystäminen puulla

  dacha

  Sähkötyökalu

  Tilojen suunnittelu

  Kodinkoneet

  Liittimien asennus

  Kaapelinhallinta

  Electric Shields

  Sähkölaitteet asunnossa

  2017

  2016

  2015

  2014

  2013

  2012

  2011

  2010

  2009

  2008

  Forumhouse

  Mestarin kaupunki

  Suunnittelu ja kunnostaminen 1 huoneen Hruščov

  Kirjoittaja: Kendys Igor

  Tyypillisen Hruščovin yhden miehen joukkue ei ole helppo tehtävä, mutta toteutettavissa. Voit luonnollisesti tutkia itsenäisesti erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja ja järjestelmiä, jotka ovat noin 30 neliömetriä. mittareita luomaan oma ainutlaatuinen mestariteos, mutta tähän on oltava jonkinlainen taiteellinen tyyli, spatiaalinen ajattelu jne. Meidän täytyy kaataa paljon sivustoja, jotka on omistettu korjaamaan ja muotoilemaan, ja päätä, taata, menee ympäri ja alkaa särkyä.

  Paras vaihtoehto on löytää asiantuntija, joka kokoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet ja kyvyt - suunnittelija ja rakennusmestari, mutta yleensä ei ole tällaisia ​​ihmisiä ystävien kesken. Tai ottakaa yhteyttä suunnittelutoimistoon, joka tekee projektin, antaa neuvoja rakentajille ja suorittaa jopa tekijän valvonnan kohteen - se maksaa rahaa ja huomattavaa.

  Joka tapauksessa, ennen kuin etsit jonkun, sinun on vielä hankittava ajatus asunnon tulevasta jälleenrakentamisesta, suunnitteluvaihtoehdoista, tarvittavista asiakirjoista jne.

  On syytä kiinnittää välittömästi huomiota siihen "odnushki9quot; 50s-60-luvun rakennuksissa on pääsääntöisesti oikea geometria, joka mahdollistaa kunkin neliön rationaalisen käytön jälleenrakennuksen aikana. pienen alueen senttimetriä.

  Kuten aiemmissa suunnitteluartikkeleissa mainittiin - tavallisimmat vaihtoehdot 1 huoneen huoneiston vaihtamiseksi:

  • jos erillinen kylpyhuone - se on yhdistetty

 • jos kylpyhuone yhdistetään - laajenee käytävän ansiosta

 • Laajentaminen käytävän kautta kulku keittiöön

 • sali yhdistetään keittiön kanssa (paitsi - jos uuni on kaasu)

 • virkistysalueiden kaavoitus (eristäminen) (makuuhuone)
 • Tämä ei tietenkään kaikki vaihtoehdot, mutta se riittää toteutumista rohkein fantasioita. 1 makuuhuoneen huoneisto on ihanteellinen nuorille, ei ole (vielä) lapsia, vanhempia pariskuntia ja yksin asuville. Mutta valitettavasti usein käy niin, että on 30 neliöitä on rinnakkain kolme, neljä ja jopa viisi heistä on yksinkertaisesti otettava radikaali ratkaisu jako tilaa niin, että jokainen mielestä hänen nurkkaan, missä hän voisi olla yksin.

  Nuori perhe, jossa on kolme henkilöä, mahtuu 30-40 neliöön, jolloin yksi huoneesta tulee kahteen, yksi huoneista on luonnollisesti lastentarha, ja toinen - vanhempien olohuone ja makuuhuone samanaikaisesti - mitä tehdä.

  Voit tarjota seuraavia vaihtoehtoja kunnostamiseen:

  Keittiö, sali ja käytävä yhdistyvät yhdeksi tilaksi - huoneistossa on visuaalisesti tilava, luonnollisesti elintilaa kasvaa, jos peilipintoja käytetään seinien viimeistelyyn. Keittiöalue voidaan leikata baarista sijoittamalla se tiettyyn kulmaan kantavien seinien päälle.

  Olohuoneen keittiö, myös yhdistyvät. Läsnä ollessa erillinen kylpyhuone - se yhdistetään ja lisää tilaa käytävällä, jonka avulla voit sijoittaa kaapissa. Myös kun kaavoitetaan tilaa olohuoneessa, jossa on kirjahylly, saa täyden lepopaikan.

  Asuinympäristöä voidaan myös parantaa laadullisesti parvekkeella lämmittämällä ja kääntämällä se tutkimukseksi, mutta tämä edellyttää koordinaatiota asiantuntijoiden kanssa, koska se voi vaikuttaa seinämiin ja muuttaa elintilaa lämmitysjärjestelmään.

  Vaihtoehtoisesti voit lisätä kylpyhuoneen aluetta kiinnittämällä osan käytävästä - pesukone menee kylpyhuoneeseen. Keittiön, käytävien ja eteiden välisen yhdistyksen takia asuinalue, joka on kunnollinen määrällisesti ja toimivuudeltaan. Myös seinien kehän kasvaessa keittiö voi asentaa kaikki laitteet. Baaritiski, joka sijaitsee ikkunan välisessä väliseinällä, joka on täysin kaavoitettu olohuoneen ja keittiön. Saliin itsessään sohvan lisäksi voit sijoittaa pöydän ja luoda työtilaa ja tilaa tilaa kaappeille, joissa molemmat asiat ja esineet tallennetaan.

  On tarpeen kiinnittää huomionne eräisiin vivahteisiin. Kun ajatellaan kehitystyötä seinien purkamisen avulla, sinun täytyy kuvitella selkeästi, mitkä seinät ovat, mikä ei ole. Jos päätät esimerkiksi koskettaa kantavaa seinää, esimerkiksi leikkaamalla sen reikää, tätä aukkoa on vahvistettava erityisasetuksilla, ja tämän pitäisi tehdä asiantuntijoiden ja asianmukaisten organisaatioiden luvalla. Itseaktiviteetti ei ole hyväksyttävää ja vaarallista!

  Kun yhdistät kylpyhuoneen ja wc: n, on tarpeen muistaa koko yhtenäisen alueen vedeneristys. On myös kiellettyä lisätä vessan, kylpyhuoneen ja keittiön alueita asuinalueiden vuoksi - muista tämä. Poikkeus voi olla, jos sinulla on pohjakerros ja sinulla on kellari tai myymälä.

  Et voi siirtää keittiötä olohuoneen paikkaan eikä vessaan kylpyhuoneella - viestintä (pakokaasu, vesi ja viemäröinti) eivät ota tällaista rohkeutta ja ihottumaa. Jos kyseessä on kaasuliesi - on ehdottomasti kiellettyä yhdistää yksi huone keittiöksi. Joka tapauksessa on väliseinä tarpeen tai sähkön kaasua muutetaan. Kaikki nämä hetket löytyvät verkosta tai suoraan ottamalla yhteyttä BTI, ZHKO, jne.

  Tässä on esimerkki suunnittelijoiden työstä. Mitä voit luoda 28 neliömetriin. metriä, löytyy verkosta. Tuen mukaan enimmäismäärät eivät ole Hruščov, vaan vanhan 50-luvun rakentaminen Moskovan keskustassa.

  Avaruus voidaan kaavoittaa monin eri tavoin käyttämällä seiniä, lattioita ja kattoja.

  Esimerkkejä uudelleenjärjestelyistä

  Joten, Tässä lyhyt artikkeli - antavat vierailija idea, vaikkakin epätäydellinen, mitä voit luoda vanhan asunnon kanssa oikea lähestymistapa ja halu, ja vakuutan teille, tällainen transformoitu tasainen tuo sinulle paljon positiivisia tunteita, tunteen suoritus eteensä ja ei vain, ja palvelee yli kymmenen vuoden ajan.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  9 + = 11