Resanta sais 250pn

Arvostelut Resanta Sai 250PN

Keskuudessa luokkatoverit julkaisi kohtuuhintaan ja luotettavan laadun.

Se on toiminut 2 vuotta. Toistaiseksi mitään valittamista.

Keitetyt heitä aidat, portit, autotallin ovet, lämmittämällä kaksi sisäänkäyntiä.

Vielä yllättävämpää pystyy hitsaamaan kaksi levyä 12mm.

Tietenkin minun piti tehdä viiste mutta svarochnik selviytyivät!

Olen fani perus elektrodit - palavat tällä hitsaus ilman turhia liikkeitä ja raapimista, polttaa tasaisesti, mutta tärkeintä, jos rikkoa kaari, toinen ruokkivat nopeasti ja ilman puolisoa 🙂

Tavanomaiset rutiili brews jopa minun seitsemän vuotias poika - kiitos käänteitä ja antizalipa arcforcing kolmosia erin palamaan kuten olkia, ilman kiinni elektrodin polariteetti.

Kun hitsaus elektrodi läpi tavanomaisen kolmen ulostulon koti 100-120 A ok, mutta jos se on tarpeen kiehua jo 150 A ja edellä vaaditaan kunnollinen johdotuksen pistorasiat, ainakin kuparia 4mm osin neliömäinen poikkileikkaukseltaan ja tehokas tulppa 16 amp.

Yhteenvetona - hitsauskone arvoinen ole halpaa, nykyinen voidaan hitsata kiskoihin kuvaaja. No, palveluverkostoa on melko hyvä, jos näin käy - on paljon johtuu, ja korjaus.

3 mm elektrodia kokki - laulu! Mukava kaari syttyy muhomentalno - tyhjäkäynnillä jännite - 80 volttia! Vaikka raaka elektrodit kokkeja täysin ja ei tarvitse manata kanssa kalsinoinnin.

Ostoskori on tyhjä

Moskova: Kashira passage, 17, s. 5.

 • //
 • hitsaajat
 • //
 • Hitsaaja alijännite (SAIPN)
 • //
 • Resanta
 • //
 • Hitsauskone alijännite Sai 250PN

koko Venäjän Moskovassa

viralliset takuu

tahansa sopivalla tavalla

todistus:

Hitsauskone alijännite Sai 250PN

viralliset takuu yhtiön palvelukeskus

Tahansa alueella Venäjällä, vapaa

Ennakko

Maksukortti vastaanotettaessa

 • Hitsauskone alijännite Resanta SAI-250 PN jolla on kaikki ominaisuudet, jotka mahdollistavat laadullisesti pehmeästi ja tarkasti tuottaa Hitsauksen tahansa monimutkaisuus.
 • Hitsaa tuottama virta tuote ei muuta laadullinen koostumus metallin elementtien kytketty.
 • laite ohjauspaneeli on suojattu läpinäkyvä kansi ja sisältää merkkivalot ja digitaalinen näyttö, ja käsittele helpottavat ja sujuvasti säätää parametrit työtä.
 • Laite on luotettavasti suojattu ylikuumenemiselta, ja voi tasoittaa merkittäviä eroja syöttöjännitteen.
 • Kone on jolla on hyödyllisiä "antizalipanie9raquo toimintoja; (Anti Stick), «hot start» (Hot Start) ja "Hurjapäät kaaren» (kaaripaine), helpottaa hitsaajan työskentelyä ja takaavat keskeytymättömän kaaren.
 • Järjestelmän käyttöön IGBT teknologia, joka on vähentänyt sen ulkomitat, paino ja toimia vapaasti jopa suhteellisen hankalaa paikoissa.
 • Laite on helppo määrittää, ei vaadi erityisiä taitoja, helppo kuljettaa käsin tai kätevä olkahihna.

Perusteella tuotteen suunnittelun Resanta SAI-250 PN laittaa kehittynyt invertteriteknologia, joka perustuu tasasuuntaaja moduuli, jossa on pulssi-ohjattu ja virran vakautinta. Laite saa virtansa tavanomainen yhden vaiheen sähkönsyötön 220 V. Tämä invertteri hitsaus kone on tullut melko yleinen väline luoda kestävin metalliosien omakotitalojen, kauppoja ja muita ammatillisia tai kotimaan tapauksiin. Tämän melko kompakti laite voi tarjota korkealaatuista ja tarkkuus hitsin muodostaman elektrodin avulla tasavirralla. kaapeli Mukana erityinen elektrodin pidin kätevä, sekä kaapelin kiinnikettä, joka tarjoaa suljetun silmukan. Pituus kunkin kaapelin - 2 metriä.

Invertteri toimintaperiaate hitsauskoneen, yhdistettynä käyttöä igbt-transistoreita, saa tehdä laitteen kevyt (noin 6,9 kg) ja aseta se on pieni koko. Tämä tehostaa merkittävästi käytettävyyttä ja monipuolisuutta koneen. Käyttäjä voi helposti kantaa sitä käsin tai käyttämällä olkahihna, sekä lähetetään työskentelemään hankalissa ja ahtaissa tiloissa. Tämä laatu vaaditaan ymmärrettävä kokenut hitsaaja, jotka joutuvat työskentelemään raskas ja tilaa vievä hitsauslaitteen perustuu tavanomaisen muuntajan.

Kanssa modernin teknologian tuotannossa laitteessa Resanta SAI-250 PN onnistui saavuttamaan sen, mitä on pieni ja kevyt tuote tiiviste itsessään vakavia käytännön laatua. Hitsausvirta on melko huomattava arvo (10-250 A) ja hitsin jännite 80 V on helppo ylläpitää valokaarta ja elektrodit käyttää enintään 5 mm: n halkaisija. Kuorman kesto (TD) järjestelmä saavuttaa 70%. Että on, aikaväli 10 minuutin kuumennusaika laite voi jatkuvasti niin paljon kuin 7 minuuttia ja 3 minuuttia vaaditaan vain levätä.

Elinkelpoisuus työkone on tuettu tehokas pakotetun lämmön poistaminen, joka ei salli ylikuumentua laitetta. Lisäksi, valvoa laitteen lämpötila-anturit kertaa läpi merkkivalo hälyttää tauon ja antaa yksikön ylimääräisiä loput talteen.

Suunnittelu hitsaaja Resanta SAI-250 PN on, että laatu hitsaus on nyt olkapäähän, jopa noviisi tässä asiassa, koska yksikkö oli siirtotie useita hyödyllisiä ominaisuuksia:

- "Antizalipanie9raquo; (Anti Stick) - automaattinen alentaa käyttökustannuksia nykyinen, edistää helpon erottamisen elektrodin tapauksessa kiinni sen työkappaleeseen. Erottamisen jälkeen elektrodin, toimintaparametrit järjestelmän välittömästi korjata.

-"Hot start» (Hot Start) - pulssi ohimenevä kasvu toimintavirta hetkellä kosketuksessa hitsattu elektrodipinnat, tähtäysosoitinta helppo kaaren ja helpottaa alussa hitsausprosessin.

-"Hurjapäät kaaren» (kaaripaine) - voit säätää tunkeutumissyvyys (kaaren jäykkyys) ja metallin ohjausparametrit paikassa hitsauksen. Tämä toiminto ohjataan manuaalisesti.

Lisäksi, laitteiden laite mahdollistaa sujuvan syöttöjännite on epästabiili varsin merkittävä rajoja (-30%: sta + 10%). Näin ollen laite takaa vakaan toiminnan ja yhtenäinen hitsin tunkeuma on välillä vaihtelut syöttöjännite 140-240 V.

Muotoilu ja toiminnallisuus

Hitsausinvertteri laite Resanta SAI-250 PN on suorakulmainen kotelo (300h170h300 mm) kerättiin teräslevystä, joka on päällystetty dielektrisellä koostumusta, joka suojaa sitä altistumiselta ja korroosiolta. Kehon tehty erityinen lähtö on tarkoitettu vapaa jäähdytys ilmassa. Top kiinnitetty tukeva kahva manuaaliseen käsittelyyn, ja on myös olkahihna joka vapauttaa käyttäjän käsissä. tasainen pohja rungon ja niin pitää vakaana pinnalla laitteen. Sähkö kotelo on IP21-luokan. Tämä tarkoittaa, että laite ei ole sopiva käytettäväksi korkeassa kosteudessa (yli 90%) tai sateessa.

Takapaneelin asettaa verkon kytkin ja virtajohto on kiinnitetty tulppa tavallista myyntipisteissä.

Etupaneeli on tullut istuin koneen ohjauspaneeli. Tässä alla pehmeä läpinäkyvä kansi on valmistettu kestävästä polymeeristä ratkaistaan ​​käsitellä tasainen säätö hitsausvirran (10-250 A), kaari säätönuppia (0-100%), merkkivalot ja verkko hätä ylikuumenemisen, sekä digitaalinen näyttö, joka esittää nykyisen asetuksen . Alla ohjauspaneeli ovat satamissa vastaanottamiseksi kiinnitys työ- kaapelit (kaapeli paino ja kaapeli elektrodipitimineen).

Olennaisia ​​työoloja elementti Laite on sijoitettu kotelon sisälle ja varastoidaan suojelukseensa. Tämä on erityinen muuntaja invertteri muuntaminen perusteella pulssin taajuusmodulaatio. Tässä osa - luominen hitsausvirran optimaalinen parametrit. Ensimmäinen nykyinen verkko, jonka taajuus on 50 Hz ja jännite 220 V korjataan DC, mutta korkeammalla jännitteellä (400 V). Sitten tämä virta muunnetaan suurtaajuus AC tasasuunnataan ja uudelleen siten, että lähtöjännite 80 V. Tämä jännite yksinkertaistaa alussa hitsausprosessin.

Työtaakkaa hitsauskone, mikä johtaa lisääntyneeseen lämmön kerääntymisen sen tärkein toiminnan osia. Takaisinveto liiallisen lämmön ja estää lämpötilan nousta jopa tasolle hätä - ensisijainen ongelma tällaisissa järjestelmissä. Tässä tapauksessa parantaa jäähdytystehoa kuumenee Komponenttien pintojen on varustettu verkkoa alumiinilevystä, ja pakotetun puhaltaminen on järjestetty sisäänrakennettu tuuletin.

Hitsausprosessin johtuu siitä, että sen avulla työskennellä kaapelin luo suljetun piirin toimintavirta. Kohdassa, piiri, jossa elektrodi koskettaa pinnat hitsataan, kaaren sulaa elektrodin ja juotetut reunat. Vuon päällystetty elektrodi, joka palamisen aikana muodostaa suojaavan kaasun ympäristössä, joka estää nopeutettu hapettumisen ja muodostumista kuonan sulatteessa.

Aloittaminen

Hitsausinvertteri Resanta SAI-250 PN on rakenteeltaan yksinkertainen ja valmis työskentelemään lähes aina. Sinun tarvitsee vain kytkeä kaapelit työ, tee tarvittavat asetukset, kytke virta päälle ja laite on valmis suorittamaan hitsaustyön. Tarvittavat valmistelut olisi sisällyttävä yksityiskohtainen selvitys mahdollisista teknisistä turvallisuusohjeet, asennus ja toiminta hitsauskone. Tämä ohje on yleensä olennainen osa toimitusta pakki.

Työ- hitsaaja luo olosuhteet, joissa korkea kohta paikallinen lämmitys voidaan hajottaa eri suuntiin kipinöitä ja joskus tippaa sulan metallin. Niinpä laite voi olla keino lisätä palovaaran. Tämä tulee ottaa huomioon, kun arvioidaan paikan työn. Lisäksi erittämä hitsauksen aikana kaasujen haitallisia kehon operaattorin, joten työpaikalla on hyvin tuuletettu. hitsaajan itse on sovellettava omaa suojavarusteita (erityinen vaatteita, erityistä hitsausvisiirin ja kasvot, käsineet, säärystimet, päähine ja paksu nahka kenkiä).

Valmistaja invertteri hitsaus kone Resanta SAI-250 PN on asettanut tuotteilleen takuuaika on 12 kuukautta. Kuitenkin tarkkailemalla perussääntöjä toiminnan kohdekoneen, voit tehdä käytännössä ikuinen toimintaa.

Resanta AIS 250 - tekniset tiedot, hinta ja videootzyvy

Hitsauskone invertteri yksi vaihe 250 Resanta AIS kehitetty Latviassa ja on menossa Kiinaan.

Se on suunniteltu Kaarihitsauslaitteet kotiympäristössä, ja kehittäjät ovat yrittäneet laittaa koneen toiminnan lisääntynyt valtaa ajoittaista tilassa. Hitsaaja Resanta AIS 250 on hyviä arvosteluja ja hinta 10 000 ruplaa, kun se on hyvä tilaisuus, tekee siitä kannattavaa hankintaa.

Laite toimii modernin energian muuntaminen periaatteet, ja sen tehokkuus saavuttaa 95-98% (verrattuna enintään 70% tavanomaisen hitsauksen muuntaja). Tässä tapauksessa laite on erittäin alhainen paino, vain 5,2 kg, ja se voidaan kuluneet olkaimet.

Tulo verkkojännite tasasuunnataan ja syöttää tehoa pulssi muuttaja toimii suurella taajuudella suuruusluokkaa kymmeniä kilohertsin. Tämän vuoksi tuotos muuntaja, joka voidaan sijoittaa Palm, muuntaa lähes kaikki valta ilman lämmitystä. Jännite on sitten korjattu ja syötetään antoliittimet hitsauspiiri. Joten, kone brews tasavirtaa.

Erittelyt Resanta SIA 250 osoittaa, että tämä laite tulee ammattilaistasolla. Vaikka se ei ehkä toimi enintään nykyinen aika, mutta asuin ruoanlaitto kuusi voida missään muussa laitteessa kotitalouksiin.

Tässä on valmistajan hitsausvirran tilat:

 • Syöttöjännite, V: 140 242
 • Esim. joutokäynnillä, V: 80
 • Esim. kuormitettuna, C: 29. 30
 • Max tulo, A: 35
 • Virrankulutus, kW: 7,7
 • Hitsausvirta, A: 10 250
 • MF maksimivirralla,% 70
 • Kotelointiluokka: IP21
 • Käyttölämpötila, ºC: -10. 40
 • Paino, kg: 5,2

Laite on myös varustettu ominaisuuksia antizalipaniya ja "hot start". Jos nappaat elektrodin ja valokaari ei huuhdella, nykyinen vähenee automaattisesti ja elektrodi voi ottaa helposti. Hot start, päinvastoin kasvattaa nykyisestä automaattisesti helpottamaan syttymisen kaaren. Molemmat toiminnot toteuttaa nopea elektroniikka, ohjauslaite.

Laite jäähdytetään sisäistä tuuletinta, ja tämä johtaa joitakin hienouksista, jotka eivät joudu kohtaamaan hitsaajien, jotka ovat tottuneet toimimaan vanhemmissa laitteissa kaarihitsaukseen.

Suojaa laite kosteudelta ja metallilastut ja chips! Pidä ne niin pitkälle kuin mahdollista.

Kotelon sisällä asennetaan elektroniikkakortissa, se on lähes sama kuin tietokoneita tai muita elektronisia laitteita. suuritehoiset osat (avain ajaa transistorit ja diodit, tasasuuntaajat, induktorit), joka virtaa suuria virtoja, vierekkäin tällä alueella hienoja yksityiskohtia.

Nämä pienet osat kuuluvat melko monimutkaista elektroniikkaa, joka ohjaa muuntimen. Jännite ne kaikki muutaman voltin, mutta vahinko välittömästi aiheuttaa epäonnistumisen päävirtapiirin yksikkö. Tämän seurauksena laitteen tai "die hiljaa" tai Bang ja puuvilla lakkaavat toimimasta.

Koska tuuletin jatkuvasti puhaltaa ilmaa yksikön läpi, niin se voi helposti lentää seuraavat erät, jotka eivät ole harvinaisia ​​rakennustyömailla, työpajoissa ja suorituskyvyn korjaukset:

 • asteikko hiukkasia;
 • metallipölyn;
 • metallilastut;
 • kipinöitä mylly;
 • Vesipisaroita tai liuos.

Kerran aluksella, metallilastut tai kosteus aiheuttaa lyhyen muuntimen ohjauspiirejä. Jopa lyhyt (noin millisekunnin!) Jättäminen tehopuolijohteen muunnin silta avaimet johtaa ns kautta-virta, joka välittömästi kaataa dorogushchie igbt-transistoreita.

Samaan aikaan, hitsaaja pitäisi olla selvää, että sulkeminen yksikkö poistoilmahöyryä on myös mahdotonta, hän nopeasti ylikuumentua suojan ja poistaa sen. (Tämä on merkitty LED.) Tältä osin kuluttajat ovat usein herää kysymys: onko tässä tapauksessa mahdollista laajentaa hitsaustoimintaan johdot?

Tietenkin voit, mutta se on tarpeen säilyttää niiden vastustuskyky on vähintään se oli asetettu tehtaalla, jotta et menetä valta hitsin. Tallentaa yhtä resistanssijohto jatkettaessa se voi vain verrannollinen kasvu sen poikkipinta-ala. Ja se on yhdistetty kuparin halkaisija käyttäen neliöjuuri.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos haluat kaksinkertainen pituus hitsauslangan halkaisija kupari olla puoli kertaa suurempi (1,41 kertaa). Tällöin kaapelin paino ja sen hinta tulee olemaan neljä kertaa kalliimpi.

Toimittaessa maksimivirralla työssä enintään 5 minuuttia, ja sitten anna koneen 5 minuuttia jäähtyä. Kun työ, käytä maahan.

Yrittävät työskennellä normaalia jännite! Eivät mene lankaan pienjännite "140 V". Kun alijänniteyksikkö toimii ankarissa olosuhteissa, antaa merkittävästi alennetulla teholla ja riskien vaurioitua.

Usein herää kysymys, onko mahdollista yhdistää laitteen Sähkögeneraattoriin jos työoloja verkkoon ei ole käytettävissä? Voit, mutta on välttämätöntä, että generaattori on puoli kertaa enemmän kuin virrankulutusta hitsauslaitteen. Sillä Resanta 250 on 12 kW.

puhelimessa Resanta AIS 250 PROF (Hinta 19 000 hieroa.) Normaalikäytössä vika ei saa tapahtua hyvin pitkän aikaa.

Toimivaltainen hitsaajat todella kehu. Negatiivista palautetta, mikä näkyy niiden huolellista tutkimista, kuluttajat jäävät melko räikeästi rikkovat käyttöolosuhteissa.

videot: Katsaus Resanta AIS-250 PROF.

Resanta 250 PN, hinta, joka muuten on 4-5 kertaa alhaisempi kuin Länsi kollegansa (keskimääräinen hinta 12 500 ruplaa.), edellyttää uuden suhde hitsauskone. Tämä ei ole enää ratkaisu värjätään, ruostunut metallinen laatikko rakennustyömaalla, hänellä on sisällä herkkä asioita.

videot: Katsaus Resanta AIS 250PN.

Loppusanat Jos konetta ohjeiden mukaan se tulee toimimaan monia vuosia, ja vika on pieni ja helppo käsitellä.

Olin heti tyytyväinen ominaisuuksien hitsauskone ja sen edullinen hinta. Keväästä hän osti itselleen, ja hän palvelee minua hyvin siitä lähtien. Minulla ei ole ollut mitään ongelmia hänen työhönsä. Cook ja Narada - laite on kevyt, ripustettu olkapäällään ja työtä. Kuten se, että se jäähdytetään sisäistä tuuletinta, vaan vain varoa pieniä siruja ja muita juttuja, ei pilata laitteeseen. Kaikki periaatteessa olen edelleen tyytyväinen!

Käytä hitsauskone yli vuoden, ostin sen Levachev lisäksi tärkeimmät teoksia yksityishenkilöiltä, ​​kuten mitenkään, mutta lisätuloja ei voi satuttaa. Pidän tästä hitsauskone kovasti, on vakaa, ei sulkeudu ja tyrmää sähköä sähköverkosta, kokki pääasiassa neljä ja viisi.

Vuoden aikana käyttää tätä hitsauskone ei tarvitse korjata. Entä kestävyydestä se arvoinen laite. Tyytyväinen myös kustannuksia, se on suhteellisen halpa verrattuna muihin, mutta laatu on joskus parempi kuin että kallista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

55 − = 48