Retro johdotus puutalossa kuva

Retro-johdotus puutalo: laitteet, asennuksen ja valokuvia

Electrocommunications asuinalueella alussa sähköistyksen asennetun kierretty alumiinikaapeleille.

Kahdelle yksittäiselle juosteelle eristeen yhdessä kierretty parikaapeli ja siten asennettu seinään posliini eristeet. Liitäntärasiat kun ei käytetä.

Modernin retro-johdotus on valmistettu uuden teknologian avulla ja se edustaa uskottava jäljitelmä antiikin ylitti alkuperäisen lähes kaikki tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet. Johdotus rakenne lisätty tarvittavat elementit turvallisuuden varmistamiseksi voimassa olevien säännösten mukaisesti.

Ensimmäinen eristekerros on valmistettu vinyyli, toisen - punos palamatonta kuitujen päälle - koriste punos puuvillaa, lasikuiduista tai silkki kierteet. Turvallisuuden varmistamiseksi, eristys kangas luonnonkuituja kyllästetty tulenkestävällä lakka.

Johtimet kaapelin retro-tyyliin tehty kuparista. Kahdenlaista kaapeleita retro-johdotus: tärkeimmät valaistus ja liitospistoistukan ryhmille. Niiden väliset erot on vähennetty paksuus johtimia.

Valaistukseen käyttö kaapelien 1,5 mm ², ruusuke johdotus osa on valmistettu langoista 2,5 mm ². Kytkeä sähköliesi ja muut suuret virrankuluttajat täytyy antaa piilossa rivejä retro suuria kaapeleita ei tuoteta.

Näytteitä retro-johdotuksen puutalossa näkyy kuva:

Johdotus retrotyyli käytetään suunnittelussa puutalon sisustuksia historiallisia tyylejä "kansanomainen" Alkuperä: vuosikerta, maa, Provence, ja joitakin eroja parvi tyyli. Making puutalo sisustus vuosikerta elementtejä - ratkaisemaan yhteisiä ja aivan luonnollista.

Talot hirsirakenteinen laadullisesti asentaa kaapelikanavat on teknisesti mahdotonta. Asennuksen eristeet Se on ainoa tapa tuottaa tehoa säilyttäen estetiikka huoneen.

 • rakenteellisesti Retro johdotus on auki electrocommunications, joka on tunnettu siitä, asettamalla johtimien ja kytkentä verkkoelementtien yli seinämään. Kaikki toiminnalliset elementit järjestelmän on kiinnitetty pohjapinnan eristimien avulla vastaavan tyyppinen.

 • Alkuperäisyyden estetiikka retro-lanka täydentää laaja valikoima sen muunnelmia. Sähköiset tuotteet saatavilla eri värejä, joista voit valita sopivin toteutumista käsitteen tietyn sisustus.
 • Avaa tahansa johdotus on teknisesti helpompi suorittaa, kuin suljettuja. Asennus tehdään ilman aikaa vievää askel shtrobleniya seinät, Kaikki piirielementit on asennettu päällekkäin tavalla.

  Kuitenkin tehokkuus retro johdotuksen näyttää melko epätodennäköistä, koska korkeat kustannukset osien.

 • Avaa sijainti verkkoelementtien, kuten liitäntärasiat, yksinkertaistaa korjauksen ongelmatilanteissa. Johtimet ja kytkinlaitteet on asennettu eristeet tai eristävien välikkeiden. Tämä tarjoaa riittävän suojan mahdollista syttymisen.
 • Kun tuotanto Sähköasennustarvikkeiden, antiikki käyttämällä nykyaikaisia ​​materiaaleja, jotka tarjoavat korkean turvallisuuden.
 • Aikana peruskorjaamiseen vaara vahingoilta johdotuksen, asennettu avolouhos on minimaalinen.
  • Avoimuus electrocommunications on eristeet Se on negatiivinen puoli. Suora seuraus asemansa tuki on vähemmän voimaa kuin suljetun tyyppistä viestintää.
  • Ulkoinen järjestely rakenteellisten elementtien edellyttää käytettävissä olevan tilan. Pienessä talossa se voi olla kriittinen.
  • Jos kotona oletetaan läsnäolo sisustusta, avoin johdotus huomattavasti vaikeuttaa viimeistelytyö aikana korjauksia.

  Hyödyllisiä artikkeli miten tehdä kytkentäkaavio johdotuksen asunnossa.

  Pääsääntöisesti avoin johdotus retro-tyylillä todella yhdistetään. Sustain tasaisuus tyyliin sähkön talon ja liitettyjen kuluttajien tehokas paikallaan virta on mahdotonta. suuri osa retro-kaapelia ei ole tehty.

  Kiinnityselimiin olisi harkitse pieni vivahde: ​​materiaalit hinnat vaihtelevat suuresti paitsi kannalta proiskhodzheniya materiaalista vaan myös mallista riippuen väri. Esimerkiksi ruskea paketti maksaa lähes kolme kertaa halvempaa kuin sininen tai kulta.

  Arvioitu hinta tarvikkeet:

  Lisäksi nämä tekijät täytyy laatikot, ruuveja tai ruuveilla, terminaali-lohkoja tai PPE. Kiinnityselementit on valittu valinnan jälkeen eristeet. Tämä poistaa mahdollisuuden virhe asennusmitoille.

  Joukko työkaluja pinta-asennettavaksi eristeet:

  Sähkötyöt tehdään lopettamisen jälkeen, jos sellainen on, on annettu. Menettely asennus avoimen kaapelointi on seuraava:

  • Luo yksityiskohtainen suunnitelma electrocommunications käy ilmi sijainti liityntäpisteiden sijaintien suhteen huonekalut ja muut sisustuselementtejä.

 • Laatimista kytkentäkaavio kaikkien laitteiden kuluttavat sähköä.

  Suunnitelmasta ja johdotuskaaviossa sisältää kaikki kytkentäpisteet, myös yksittäisiä, suunniteltu high-end paikallaan kuluttajille.

 • Osiointi valjaat kautta tasolla. Reitti asetetaan pitkin lyhintä reittiä, vertikaalisesti tai horisontaalisesti, kääntyy toimivat suorassa kulmassa.
 • Asentaa liitäntärasiat ja eristeet, rullat markup.
 • Johdotus.
 • Mittaus eristysvastuksen ja testata yhteyden.
 • Rullat on asennettu etäisyyden ollessa noin puoli metriä, välinen etäisyys kytkentäpisteen ja lähimmän eristimen ei saa olla pienempi kuin 5 cm. mutkissa on asennettu kaksi rullaa etäisyydellä 45 cm kulmassa 45 ° suhteessa laid rataosa.

  Retro-johdotus puutalossa on helppo suorittaa ja yleensä osoittaa erinomaisen maun kodin omistaja.

  Hyödyllinen ja informatiivinen video ohje miten tasoittaa retro johdotuksen puutalo:

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

  Retro-johdotus puutalossa. Johdotus retro-tyyliin: asennus

  Talo on rakennettu puusta, on mahdollista luoda johdotus melkein millään tavalla. Viime aikoina on kuitenkin suunnittelijoiden valita retro-tyylillä. Loppujen lopuksi tämä menetelmä on useita etuja. Ensinnäkin, tämä on hyvä tapa järjestää valtaa talossa. Toiseksi kaapelointi, joka asennetaan tällä tavalla, suurin painottaa retrotyyli koko sisustus.

  Mikä on retro-kaapelointi? Kuvat auttavat vastata kysymykseen. Tällainen sähkökaapeli asennustapa viime vuosisadalla pidettiin ainoa. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua alkoi antaa johdot erikoislaatikoihin - televisio- tai Stroebe. Johdotus retro on sovellettu harvoin. Useimmiten tämä menetelmä on käytetty laitoksen vain korostamiseksi omaperäisyys sisustus. Viime vuosina monet valmistajat ovat alkaneet tuottaa lukuisia kierretty harjateräs.

  Nykyisin kuluttajilla on mahdollisuus ostaa televisio, puhelin ja sähkökaapelit, valaisimet, pistorasiat jakorasioille, tehty tyyliin viime vuosisadan. On huomattava, että luoda niitä käyttävät pääasiassa posliini sähkötekniikan muovi, messinki ja kupari.

  Piirteitä johdotus retro-tyyliin

  Suurin osa maan mökkejä, jossa sovelletaan menetelmää annetun sähkökaapeli, täynnä erilaisia ​​valaisimia ja energiaintensiivisen laitteet. Sen vuoksi on tarpeen käyttää asennuksen kuparijohtimia (reitityksen kattokruunut ja lamput), jossa on suurennettu poikkileikkaus (mm² 1,5), ja markkinoita tehon - enintään 2,5 mm².

  On syytä huomata, että retro-johdotus puutalossa ei ole piilotettu seiniin. Se on ehdottomasti kielletty. Johtuen siitä paloturvallisuudesta rakennuksen. Twisted johdot talossa voi ratkaista monia ongelmia. Kaapeli käytännössä ole kosketuksissa seinän pintaan. Tässä tapauksessa kaikki pistorasiat ja kytkimet on yläpuolella.

  Perussäännöt johdotuksen retro-tyyliin

  Johdotus retro-tyylillä olisi suoritettava etäisyydellä 10 mm seinästä pinnasta. Tulipaloja usein johtua puuttuvat tavanomaiset ajolangan rasiaan. Siksi jokainen kaapeli on hyvin kiinteä. Voit tehdä tämän, se on parasta käyttää erikoisterminaalien. Mitä tulee jakolaatikoissa se on parasta asentaa ne helposti saatavilla olevassa paikassa.

  Asennettu siten johdotus kotona paitsi puuta, mutta tiiliä. Tällöin rullat parhaiten kiinnitetään tapeilla. Kun ruuvaamalla ruuvi holkki kiilautuu. Tämä elementti on kuitumainen rakenne. Siksi asennus ei ole ongelma.

  Mitä sinun tarvitsee tietää miten asennetaan kaapelin

  Johtosarja on tavallisesti kaksi tai kolme johdinta. Hänen Valinta riippuu läsnäolo kentällä. Ennen ja jälkeen eriste ennen kiinnittämistä pituudet lämpökutistuva putki olisi laittaa kaapeli, joka on täydellinen väri. Tämä varotoimenpide tekee asennuslevyn luotettavampia. Retro-johdotus puutalot on noudatettava kaikkia sääntöjä paloturvallisuutta. Kuten kaapeli, se on sertifioitu munivia auki johtoja.

  Clip kiinnittämiseksi kaapelin on parempi korjata ruuvit puulle. Asennettaessa kaapeli asennetaan posliini eristeet jokainen kytkin ja pistorasia. Aseta ne seisoo etäisyydellä 5 cm: n etäisyydelle elektrotochki. Rullat on liitettävä johdot viivaa välein 0,5 m, ja taipuminen - 0,45 m, ja kulma on 45 °. Voit liittää kaapelin kytkentärasia, sinun on käytettävä terminaalien taipuisa johto.

  Olipa käyttää aaltopahvin putki?

  Jos retro-johdotus puutalossa on auki, aaltopahvin putki ei voi käyttää. On kuitenkin syytä harkita, että kaapeli on suuri poikkipinta tällä tyylillä ei ole tehty. Siksi on epätodennäköistä mahtua sisätilaan. Tällöin voit piilottaa sen aaltopahvin putki. Jos joissakin paikoissa on annettu johdotus piilotettu kanavat, sinun tulisi käyttää erityistä kaapelia sopivalla paloturvallisuus indeksiin.

  Myös johdot tarkoitettu Vallanhaluinen laitteita, olisi säädettävä vuonna aaltoletkut. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää tavallista muovia kaapelikanava, mikä on sopivin väri. Usein retro johdotus puutalossa asetetaan vain näkyvät osat silmään. Tämä säästää huomattavia summia.

  Miten asennus retro-johdotus

  Johdotus retro-tyylillä puutalo tehdään useassa vaiheessa.

  1. Määritelmä paikkoja joka talon valaistus ja laitteet. Pistorasiat ei tule asettaa liian alhaiseksi, koska on mahdollista tahatonta mekaanisten vaurioiden riski. Kun valitset paikka päätelaitteiden muistettava paitsi turvallisuudesta vaan myös mukavuutta.
  2. Seuraava vaihe - määritelmän päätelaitteen yhteyden kaavioita. Tällä riippuu luotettavuutta koko järjestelmän ja määrä kaapelia. Jos järjestelmä on optimoitu, ja johdotus kaikkien komponenttien ottaa vähän. Tämä säästää huomattavan määrän. Jälkeen retro-johdotus sekä kaikki tarvittavat komponentit sen muotoilu eivät ole kovin halpaa. Kun oikea lähestymistapa, energia pienenevät.
  3. Tässä vaiheessa jäljittää asettelua. Kätevin ja yksinkertainen menetelmä - jäljitys laserin tasolle. Näin vältetään epätarkkuuksia.
  4. Vahvistamisesta tarkoitettu juoksurullia.
  5. Seuraava askel - asettaminen asennus- ja raspaechnyh laatikot.
  6. Johtosarja ja kytke päätelaitteisiin. Kun kytket kaapelin, sinun täytyy välttää käänteitä.
  7. Tarkista kaikki kytkennät, mittaus vastus.

  Asennus retro-johtoja ei aiheuta paljon ongelmia, jos noudatat kaikkia sääntöjä. Tuloksena on hyvä lisä perus tyyli sisustus. Jos käytät raaka-aineet retro-kytkentä, joka täyttää kaikki vaatimukset, ei voi pelätä äkillisiä tulipalon.

  Avoin kaapelointi retro-tyyliin

  Jokin aika sitten, se ei niin johdotus - naulattu seinään eristeet, he kiinnittivät kierretyt johdot. Sitten muoti piilotettu johdotuksen. Jokainen yritti piilottaa johdot mahdollisimman paljon, jättäen vain ulkopuolella myyntipisteistä ja kytkimet, ja tehdä saman huomaamaton kuin mahdollista. Mutta uusimmat muotivirtaukset elvyttää uudelleen avoin tyyppi johtoja. Hän on huomattavan mahtuvat tyyliin parvi, näyttää hyvältä puutaloja lokit. Lokin mökeissä retro johdotus varmasti näyttää paremmalta kuin muovin käyttöä kaapelikanavat. Ja sisäinen johdotus puuseinät - se on hyvin vaikeaa, lähes mahdotonta yrityksen.

  Joidenkin retrotyyli sulautuu täydellisesti johdotus

  Syyt, joiden valitun ulkoisen johdotuksen

  Ensimmäinen syy on selvä - esteettiset näkökohdat. Toinen - tekniset vaikeudet suorittaa huuhtelu kodeissa lokit. Vaatimusten mukaisesti SAE palavien rakenteiden (puiset seinät) Kytkentä voidaan suorittaa vain kauko (rei'ittämätön) rasioita. Toinen vaihtoehto - palamatonta kipsi. Lisäksi ympäröivät johdinkerros on 1 cm. Liioittelematta, tämä on vaikeaa.

  Pätevästi tehty retro johdotus on sisustusta

  Ongelmana annetun asennuskaapeli Metallilaatikossa ei ole vain sitä, mikä on välttämätöntä tehdä syvällisiä Stroebe. Suurin vaikeus on, että puutalo koko ajan muuttaa korkeutta. Senkin jälkeen, kun aiemmin, tärkein kutistuminen, muutoksilla on ja ne on kausiluonteista - märkä aikoina seinän saa enemmän, se asettuu kuiva. Korkeusero voi olla jopa 5-7 cm yhdessä kerroksessa. Koska metallinen laatikko ei vedetä, siitä tulee vakava ongelma. Yleisesti näyttää siltä, ​​että näkyvillä olevat johdot helpottaa. No, koska vaijeri venyy yli, jotkut niistä voivat tehdä koristelu kuten on käynyt ilmi, jos asiantuntevasti tehdä retro-johdotus.

  Kannalta paloturvallisuuden, se on yhdenmukainen vaatimusten kanssa: asennettu etäisyydellä 12-18 mm palavista seinät, jotka perustuvat keraaminen tai metallinen (palamaton) eristeet. munivien langan avulla kierretty, pienemmällä polttoaineen kapasiteetti. Niin että tältä puolelta ei ole ongelma.

  Jos seisoo kaikki yhdessä tyyliin, se näyttää erittäin hyvältä

  Pistorasiat, kytkimet, raspaechnye (kokoonpano) laatikon voit käyttää säännöllisesti - muovista. Vaan että kaikki näytti orgaanisesti, on järkevää laittaa posliinia tai metallista ja myös Staley "retro". He myös täytä turvallisuusvaatimuksia, jonka teki palonsuojamateriaalia.

  Laitteille retro johdotuksen tarvitaan erityinen kierretty johto ja erottimet (pyörät). Muut komponentit - liitäntäkoteloihin, kytkimet ja pistorasiat säästää, voit ottaa tavallista muovia. On tärkeää täyttää vaatimukset: heillä on oltava takaseinän palamattomasta materiaalista. Eli voit ottaa ne, jotka on sallittu asennettava palavaan seinään.

  Kierretty johto johdotus retro tehdä perusteella säikeisen kuparijohdin, joka on pakattu PVC eristys. Nämä kaksi kuorta. Levitetään toinen tekstiilien vaipan. Yleensä tämä tekninen silkki, joka on kyllästetty antiperennymi koostumuksia (alempi syttymis-). Voidaan punottu puuvilla.

  Kierretty kaapeli retro-johdotus

  Kaapelit ovat 2, 3 tai 4 johdinta. Suorittamaan retro johdotus sääntöjen mukaisesti tarvitaan kierretty kaapelin kolmesta johtimesta, yksi johto on asteittain, toinen - nolla (neutraali), kolmas - suojaava ( "maa").

  Myönnetty kierretty kaapelit ytimen poikkileikkaus on 1,5 mm2 ja 2,5 mm2. Suuri osa ei. Kun kehittäessään on tarpeen ottaa tämä huomioon ja suunnitella johdotus asettelu tyypin mukaan säteilyn. On ulostulo-osa ottaa 2,5 mm2 kaapelia, kukin rivi voidaan "ripustaa" 2-4 kappaletta. Mutta kokonaisteho kytketty laitteita ei saa olla yli 3 kW, ja virrankulutus arvo on suurempi kuin 16 A, että siellä on pyörre, etenkin keittiössä, joka sisältää monia tehokkaita laitteita. Mutta keittiö on usein valittu viimeistely laatta, ja se makasi Levelled seinälaastikerroksen. Laattaan kierretty johto ei näytä samalta, joten on järkevää tehdä piilossa olevaan sähköjohtoon.

  Valaistukseen ottaa kierretty kaapeli osa 1,5 mm 2 linjan maksimikuorma 2 kW tai 10 A virrankulutuksen. Valaistuksen on yleensä enemmän kuin tarpeeksi jopa kaksi huonetta - voit sisällyttää 20 kappaletta stovattnyh ja LED taloudenhoitajan tai jopa enemmän.

  Johto retro-johdotus on valittava ei niinkään ulkonäkö kuin laadultaan

  Valmistajat kierrejohto johdotuksiin retro tarjoavat varsin laajan värivalikoima valita punos. Koska tämä ei ole ongelma. Myynnissä tänään on kaapeli-Euroopan ja Venäjän tuotanto. Eurooppaan kalliimpaa noin 20-30%. Kaikkein tunnettu italialainen yhtiö Gambarelli, Cordon Dor, Fontini Garby. Näistä kolmesta valmistajat tapahtuu parhaiten Gambarelli. Hän on tiukin, sijaitsee hyvin eristeet. Mutta on paljon näitä kaapeleita: 3 metriä * 1,5 maksaa noin $ 2-4, ja 3 * 2,5 maksaa $ 3-5 per neliömetri. Myös saksalainen valmistaja Replikata, ja paljon muita, mutta heillä ei ole edustustoa Venäjällä, on tarpeen varata "kotona" site. Kuitenkin tilauksen toimituskulut lähes 2 kertaa halvempaa kuin ostaa samanlainen tuote "paikan päällä". Joten on tarpeen ripustaa.

  Eletkrokabeli retro-tyyliin on tuotu ja kotimaassa tuotettujen

  Myös venäläisiä valmistajia: sähkölaitteet tehdas "Gusev», VILLARIS (venäjä-espanja), Kaksonen Electro, Bironi. Tässä hinnat ovat paljon enemmän vaatimaton: hinta per neliömetri kolmejohtimisella kierre 3 * 1,5 - 87 ruplaa (noin $ 1.3), jossa on suuri elävä - 2,5 mm 2-121 ruplaa / m (noin $ +1,8 ).

  Vaikka otamme suhteellisen edullisia kaapeleita retro-johdotus Venäjän tuotannon määrä lopulta kertyy huomattava. Linja saa paljon, koska pistorasia ryhmä on vedettävä erilleen kunkin paneelin. On käynyt kiinteä menekki. Säästää rahaa, voit kutoa omia kaapelin sopivan johto ominaisuuksia. On olemassa kaksi vaihtoehtoa:

  • BPVL. Piirilevyyn, monisäikeinen kupari. Jokainen säie säilyke-. Kuori - PVC platifikat jonka yli patentti CB kela. Tulevat eri värejä, mutta teknisenä johtoon, eikä suunnittelija, sinun täytyy katsoa mitä värejä ovat kaupoissa. Hinta per metri viiran poikkileikkaus 2,5 mm2 (Podol'skkabel) - noin 8 ruplaa (kun dollarin 65-66 ruplaa). Vaikka otetaan huomioon se, että samassa kaapelissa tulisi olla 3 johdot, ja jopa kiertämällä virkavapaalla 25-30% pituudesta, käy ilmi, että omatekoinen maksaa hieman yli 31 ruplaa. Meidän on kuitenkin otettava huomioon tarvittava aika "kutomaan."

  Lanka BPVL joista voidaan kutoa retro kaapeli

  Se - wire RGKM

  Jotta pelastaa tämä vaihtoehto on hyvä, että voidaan kutoa johto on suurempi halkaisija tarvittaessa. Nämä johdot ovat saatavilla myös 4 ja 6 mm2. Voit siis uskaltaa. Toinen etu - johto voi vain twist-kierre ja kutoa jotain, vaikka tavallista punos. Kuitenkin kulutus johto samanaikaisesti on suurempi, mutta näkymä varmasti vuosikerta.

  Kutoa parempi paikka - leikattu pala haluttuun pituuteen lisäämällä 20-30% menee twist (1 metri valmiin kaapelin on 1,2-1,3 m johto). Koukku ylös, sitten kierretty asennuspaikka ensimmäisen eristeen myötäpäivään. Kiersi eristimen, ja sen jälkeen kiertämällä vastakkaiseen suuntaan - vastapäivään, ja niin edelleen. Mitä hyötyä on tämän vaihtoehdon? Ei tarvitse kidutetaan heidän punos päihin pyöräyttää "automaattinen", ja kutistuminen puutalo, on mahdollista poistaa johdotus eristeen, joten useita kierroksia, poista löysyys kaapelissa.

  Kiinnittämällä kierre tarvittavan kaapelin eristeet tai rullat. Tee heidät pois keraamisesta, ne voidaan maalata eri värillä. Pohjan halkaisija voi olla 18-22 mm, korkeus - 18-24 mm. Yläosa on kahta kokoa: kapea ja leveä.

  Jos kaapeli käyttää kaksi johtoa, voit ottaa ne, joilla on kapea kärki, jos johdot on kolme - on helpompaa laaja. Loput ole mitään vaatimuksia tai rajoituksia.

  Ylempi osa voi olla kapea tai laaja

  Asentaa kiinnitin läpi eriste on läpireikä. Koosta riippuen isolaattorin on välttämätöntä valita ruuvin puun tai naulan kiven tai betoniseinät. Väri kiinnittimet valitaan riippuen väri keramiikkaa, ja pituus - sen on mentävä seinään ainakin 2/3. Joten meidän täytyy katsoa pitkään ja hoikka. Jotkut valmistajat myyvät laitteiston mukana. Se on erittäin kätevä ja suuresti säästää aikaa.

  Pistorasiat, kytkimet, liitäntäkoteloiden

  Kuten jo aiemmin mainittiin, on mahdollista käyttää tavanomaisia ​​pistorasiat / kytkimet, mutta retro johdot tässä tapauksessa näyttää vähän oudolta. Tärkein tyyli on juuri täällä nämä oudot ja epätavallinen asia, että vain antaa koko yritykselle saman charmia.

  Erittäin mielenkiintoinen sarja Bironi venäläinen yritys (Biron)

  Uudelleen markkinoille on vielä retro sähköasentaja kotoisin Euroopassa on venäläisvalmisteisia. Jos rekisteröintiä kotimaisten tuottajien vähän mitä myöntävät, niin laatu sähkö osa on parempi eurooppalaisia ​​tuotteita. Voit myös löytää näitä tuotteita Kiinassa. Tässäkin sama näkymä voi olla kaikki hyviä, mutta laatu yhteystiedot - kuten tekee (itse asiassa, kuten tavallista).

  Kuitenkin yleensä ostaa keraamiset pistorasiat ja kytkimet valmistettu Venäjällä. Liian suuri hinta ero. Yksi yksikkö keraamisten pistorasiat / kytkimet tulevat Euroopasta kustannukset € 20-30 (siellä on myös paljon kalliimpaa). Kytkimet Venäjän tuotantokustannus 1000 ruplaa (noin € 14).

  Kun asennat, voit, kuten kuvassa, tai käytä puitteet vuori. Niillä on myös melko laaja. Voit poimia ne vastaamaan seiniin, voit ostaa paikan päällä maalaamaton järjestää kuin haluat. Periaatteessa voit tehdä ilman niitä, mutta vain sahatavaran talossa.

  Pitkä pistorasiakaukaloita retro-johdotus

  On myös keraaminen päätekotelot. Ne ovat yleensä pyöreitä, mutta on suhteellisen pieni koko. Vain espanjalainen yritys Llinás on pitkä posliini seinärasioihin. Heillä on samalla tavalla, alhaisempia hintoja Muiden tuotteiden noin 30% (verrattuna keskimääräiseen), ja laatu on melko kunnollinen.

  Yleensä on tarpeen noudattaa yleisiä sääntöjä kenttäkytkentäkäytäntöjen:

  • kukin haara on asennuslevyn (päätelaitteen) laatikko;
  • linja laatikko putoaa alas pystysuoraan;
  • vähintään pistorasia / kytkin pois ovenkarmin tai ikkuna kaltevuus - 10 cm;
  • etäisyys viestinnän (vesi, kaasu, lämmitys) - ei ole vähemmän kuin 50 cm;

  Modernien standardien mukaisiksi korkeutta asennus pistorasioiden ja kytkinten ei ole standardoitu, ja ulkoasu kone voi mennä kattoon tai lattiaan. Monet eivät pidä lukuisia johdot, jotka täytyy vetää mieleen. Joka huoneessa, vähintään, katon tulisi olla kaksi erillistä kappaletta - valaistuksen ja pistorasioihin. Jo niin runsaasti johtoja on vaikea tehdä houkutteleva. Koska jotkut omistajat haluavat piilottaa liner viimeistelyyn kattoon. Siellä, tavanomainen kaapeli sopiva poikkileikkaus, saavat virtansa koneen asennettu paneelitalot. Liitäntäkotelot kiinnittää suoraan kattoon (ei riko, mutta on hankala työskennellä), se lasketaan alas kierretty johdin kytkimen tai pistorasiaan.

  Säännöt, joissa avoin johdotus retro

  Mutta se oli yleinen sääntö. Nyt oikeastaan ​​kuinka asentaa kierretty sähkökaapeli. Ensimmäinen setti eristeet. Suurin etäisyys toisistaan ​​- 80 cm, optimaalinen - 50-60 cm, joissakin tapauksissa täytyy tehdä 30 cm Jos puhumme rakentamisen tukki asetetaan lähettää eristeet retro joka toinen käytävällä .. Tämä on paras vaihtoehto.

  Kuten edellä on esitetty, pistorasia tai kytkin asettaa etäisyydellä 50 cm: n päässä viimeinen eriste. Tämä etäisyys voi olla hieman pienempi, mutta se on parempi olla kasvattamatta - lanka voi roikkua. Hänen tietenkin voidaan leikata ja uudelleen yhteys, mutta eivät aina halua puuhastelun.

  Normit sijoittamalla eristeet vanha kirja

  Yllä olevassa kuvassa näkyy, mitä etäisyydellä toisistaan ​​asennettaessa johdotuksen eristeet kääntyä. Tämä normi vanhan oppikirjoja, mutta ne ovat todennäköisesti ajankohtaisia.

  Yleensä avata johdotuksen näytti hyvältä, paljon kovaa työtä. Loppujen lopuksi kaikki on näkyvissä, kaikki puutteet ovat ilmeiset. Jos retro-johdotus tehdään puutalo, se ei ole totta jokaisen ruuvin on kierretty polkua maski vaikeaa. Koska ennen kuin alat tehdä kaikki insertin kaikki merkit seinille, ja vasta sitten alkaa. Jos et ole varma, onko sinulla oikein sijoitettu pistorasiat / kytkimet, et tiedä onko ne näyttävät hyvältä tässä paikassa, yrittää korjata kattoon johto (ainakin jonkin maalarinteippiä, vaikkakin hyvin ohut kynnet). Joten voit olla todennäköisempää kuvitella miltä se näyttää yhdessä.

  Yhdistetty vaihtoehto - putkien ja ilman

  Toinen seikka. Jos puutalo edelleen "istuu" vetää johtoja. Jos kehys on puolustaa, tai on tehty kertopuusta kutistuminen ja pidä odottaa, on parempi olla vetää johtoja. Niiden ei pitäisi roikkua, mutta myös liian jännittynyt ei voi olla. Yleensä onnea! Muutama kuva inspiraatiota, miten voit tehdä retro johtoja.

  On aina parempi nähdä useita jo "valmis" huonetta. On helpompi ymmärtää, mitä se on, että haluat ja mitä ei, tehdä alustava käsitys siitä, miten asiat saattavat näyttää.

  Esimerkki kytkennästä alhaalta - kaapeli menee alle valmiin lattian Metal Box, seinät nousevan vain kierretty johdot asennus pistorasioiden ja kytkinten

  Väri Avainkilpi voidaan tarkastella seinään, mutta täytyy myös olla läsnä muualla sisätilojen

  Se näyttää hyvältä, ja tapetit, niin retro johdotus voidaan tehdä asunnossa, mutta tyyli on vastattava ....

  Se on vaihtoehto muovinen selkä laatikot ja kytkimet

  Retro johdotus voidaan tehdä putkissa. Panivat normaali kaapelin

  Se näyttää retro johdotus putkien sisätilassa

  Miten kaksinkertainen ulosotto väliseen kapeaan rakoon ikkunoiden

  Johdotus keittiössä retrotyyliä myös näyttää varsin orgaanisesti

  Kokoelmat pistorasiat / kytkimet retro-tyyliin

  Usein ajatus rekisteröinnin koko tilan voi työntää erityisesti asia. Kun se tulee erityinen sähköasennuksen tuotteiden retrotyyli, tällainen voi olla jopa vaihtaa tai -painiketta. Jotkut kokoelmat ja mielenkiintoisia malleja eri valmistajien julkaisemme alla. Ne ovat erilaisia ​​muotoilun, on mahdollista, että jotkut pitävät sinua.

  Suosituin malli retro-katkaisijat - ns perhonen

  Venäläinen yritys Gusev tuottaa posliini pistorasiat / kytkimet luettelo

  Se on heidän sähköasentaja valkoinen messinkiä elementtejä

  Toinen vakiintunut yritys - Salvador

  Se on heidän mielenkiintoinen dual pistorasiat

  Maalaus silti näyttää hyvältä, mutta on tyyliin sopivia

  Tämä posliini kytkimet tunnettu yritys Legrand. Tyyli aivan erilainen

  On myös sellaisia. Ne on yhä useammin yhdistää art nouveau tai retrotyyli

  Ja tällainen vaihtoehto. Näyttää siltä, ​​voidaan syöttää myös klassikoita

  Hyvää päivää! Olen kiinnostunut retrohenkinen johdotus lisävarusteita. Prompt ota toimitusaika Kazakstanissa, Atyrau. kiitos!

  Hyvää päivää! Emme kauppaa. Verkkosivuilla tietoa. Sinun täytyy löytää toimittaja.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  80 − = 76