Rinteitä ikkunoiden käsillään Video

1. Jätä ikkuna-aukkojen ilman, että pitkän aikaa ei ole tarpeen, koska vaahto, välissä ikkunan ja seinän lämmöneristykseen, hyvin nopeasti tuhoutui ultraviolettisäteilyä. Jos se on jo väri muuttui ja alkoi murentua, se olisi poistettava huolellisesti.

Vaahtoamista yhteisen seinän ja ikkunan kehys

Ylimääräinen vaahto leikataan terävällä veitsellä

Ikkuna peitetty sientä

1. Jos ikkunat on peitetty suojakalvo, poista se, jotta työt pitäisi olla. Se auttaa paitsi saastumisen välttämiseksi kehyksen, mutta se on suojassa mekaanisilta vaurioilta. Jos suojakalvo ei ole, ikkunan kehys, voit liimata rakentamisen teipillä. Suojautua saastuminen on kiinnitetty dioja polyeteenikalvon.

Suojata lasia lialta parempi sulkea elokuva

Sälepohja muurattiin kehä ikkunan

Tarkista horisontaalisuuden rinteitä

Vahvistamisesta lähtöaineena profiili runkoon

Mittaus kaltevuus sivuosat ennen leikkaamista

Sahaus kulma C-profiilit

Käsittely saumoja

Vahvistamisesta maalarinteippiä

Kipsilevyä viimeistely rinteet

1. Lopeta kadun rinteillä parempaa käyttöä sementtilaastilla tai kipsi julkisivu. Kohdata rinteillä talon sisällä voidaan käyttää kipsiä tai kalkkia-kipsi ratkaisu.

Rinteitä ikkunoiden käsillään

Asennus muovi rinteillä standardin huoneisto 2-3 huonetta tehdään omin käsin vain yksi päivä, roskia ja jopa pöly melkein ei tapahdu.

Asennus metallia ikkunoiden harvoin tehdään yhdessä asennuksen rinteillä. Asentajat maksaa vain purkamista vanhat ikkunat, rinne valmistelu ja asentamalla uusia ikkunoita. Vanha runko vain rikkoo käyttämällä sorkkarauta. Asentamalla uusia ikkunoita joskus mukana on tasaus rinne - puncher kaataa rinnettä alueita, jotka häiritsevät oikea asennus.

Ja sitten uusi ikkuna on asennettu, mutta kaltevuus vanha kipsi on tuhoutunut, ja jos betonin talo, rungon ja säilynyt muodostama kulmakerroin rako. Tämä ero ei ole merkki "krivorukost kokoonpanijat" - vanha ikkunan karmiin leveys on 120-180 mm, ja nykyinen - 80 mm, joten asennuksen jälkeen ikkunat tulee asentaa uusi rinne!

Ikkuna rinteet voidaan tehdä kipsistä, mutta se on pitkä ja melko likainen, plus on odotettava rappaus, kitti ja maali. Valmistuksessa rinteillä Kipsilevy pölyn ja lian liian lyhyt. Se on kätevintä tuottaa uusia rinteillä nykyaikaisen materiaalista - muovi sandwich-elementit. Paneelit on valmistettu kahdesta kerroksesta kestävästä muovista, joka sijaitsee vaahdotetun polypropeenin, joka toimii teplozvukoizolyatora.

Asennettaessa rinteillä sandwich-elementtejä käytetään kahta menetelmää asennuksen: käynnistämättä U: n muotoista profiilia, tai käyttämällä U-muotoinen profiili. Harkitse molempia menetelmiä.

Miten saada rinteille ilman alkuperäisen U-muotoinen profiili

Asennus rinteillä ilman ensimmäisen profiilin käytetty kun ikkuna sopii aukkoon ja U-muotoinen profiili ei ole paikka asennusta.

Luettelo välineitä työskennellä:

 • Mittanauha,
 • Rakennus taso 90 cm,
 • Veitsi terävällä terä (mahdollisen toimiston)
 • vasara,
 • perforator,
 • Vannesahan.

Asennus kaltevuus alkaa valmistamiseksi ikkuna-aukon - se on tarpeen leikata pois ylimääräinen veitsellä jäädytetty vaahto, joka estää sijoittaminen sandwich-elementtien runkoa vasten ja ampua ulkonevat kipsi.

Vaahto leikataan uran syvyys senttimetri sandwich-paneelin paksuus.

Etupuolella puinen riman kiinteä kulmakerroin osa 10 x 40 mm. Se on kiinnitetty oikealla, vasemmalla ja yläosassa avulla ase, ruuvit ja muovi ankkurit. Rake määrittelee kääntyy oikealle sandwich-suhteessa ikkunan tasossa ja taso linjassa. Paneelit kääntökulma tulisi olla samat kaikille ikkunat, tätä tarkoitusta varten on parasta tehdä sapluuna.

Pituus ja leveys paneelien mitataan rulettia. Paneeli leikata rautasahalla, kulmahiomakone tai palapelin. Leveys paneeli on helpompi määritellä "paikalleen", mikä paneeli, jossa se myöhemmin vahvistetaan, urasyvyys on vaahtoa on myös otettava huomioon. Etureuna paneelin mitataan tason seinämän, on kynän tai markkeri ja katkaista rautasahalla. Räätälöidyt muovia kätevä veitsi terävä terä.

Alkavat sopeutua yläpaneelin, niin paljon helpompi määrittää koon.

Jos se on asennettu ikkuna ja ikkunalaudalle, on tarpeen tarkemmin vymeryat vertikaalinen sandwich-elementtien taipumisen välttämiseksi.

Vieressä ikkunalaudalla täytyy huolellisesti säätää vähimmäismäärän saavuttamiseksi kuilu. Kun sopiva käytettäessä hiekkapaperia, voit hakea hiomakone leikkaus pyörä.

Kun kaikki asennetut paneelit, mene niiden vakauttamista.

Takaosa paneelin uraan vaahdon paneelin ja on taivutettu hieman väliseen tilaan kaltevuus ja sandwich-paneeli vaahto säiliöstä jaetaan pieninä annoksina. Erityisen tarkasti repimättä vaahto tulisi sijoittaa silloin paneeli on liitetty ikkunaan. Laajeneva vaahto painaa paneelin runkoon, tiukasti yhdistää kaltevuus ja sandwich-paneeli. Vaahdon jäykistetty nopeasti kuin mahdollista kevyesti kostuttaa kulmakerroin käyttäen kotimaista sumutin kostealla liinalla.

Vaahto ei saisi olla paljon, muuten se painua laajennus paneeli. Muista tarkistaa tämän rakennuksen taso sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Rinteessä saa olla pölyä, se poistetaan pölynimurilla tai vispilällä. Löysät rinteet Tässä vaiheessa voidaan edelleen kyllästetty pohjamaali tunkeutua syvälle.

Etuosa paneelit on kiinnitetty kiskoon pieniä nastat niin, että niiden tulpat ovat sijaitsee etäisyydellä noin 5 mm: n päässä reunasta luiska. Täytyy naulata varovasti, jotta vasara ei vahingoita paneelia, älä jätä jälkiä muovista. On mahdollista kiinnittää paneelin nastat tai maalarinteippiä, päällikön valitsee menetelmän, joka on mukavin hänelle.

Kynsihoitola kiinnitetty laajeneva vaahto ei työnsi hänet pois rinteessä. Kasvu vaahdon määrä on melko vahva ja se voi täysin sotkea geometria kaltevuus. Mutta jos on paikka päästä laajeneva vaahto tai hänen numeronsa ei ole liian suuri, ettei downforce maalarinteippiä pitämällä valtaa pienten nastoja.

Täytettäessä vaahto laaja kaltevuus voi joskus menetä putken pituutta, niin laaja rinteitä parempi käyttää tekniikkaa, jossa poikkeama asentamiseksi sandwich-elementin. Koska vaahto on taatusti pääsee perille, että se täyttää koko tärkein alue - kehyksen.

Asennus rinnettä lähtöaineena U-muotoinen profiili

Ensimmäinen valmistaa rinteillä, toisin kuin ensimmäisessä menetelmässä, kun tämä - strays kipsi, pöly poistetaan ja pinta tiili, betoni, kipsi kyllästetty aluketta.

Työkalulista ei ole muuttunut, mutta lisäsi nitoja niittejä 8-10 mm turvata U-muotoinen profiili. Jos on nitoja, profiili voidaan kiinnittää ruuveilla tai nastoilla.

Ennen asennusta profiili on velvollinen vahvistamaan pala puuta, joka voittaa profiilin. Poikkileikkauksen säteen tulee olla sellainen, että se sijaitsee seuraavassa kehyksessä.

Ei välttämättä baarissa on valittu kiinteänä aineena, se voi olla eri pituudella segmenteille. Vuori apua Säädä säteen, on suotavaa hieman kallistaa suhteessa runkoon, jotta aloittaa profiili ei poista sitä, kun se asetetaan sandwichelementtien.

Avulla meistin tai ruuvimeisselin tanko on kiinnitetty betoniankkureiden, niin tiukasti, että polyuretaanivaahto ei ole käytössä, ei lakaista se sivuun.

Aloita profiilin pitäisi ostaa tiukka, kalliimpia. Halpa profiilin, kun asennat levyt voidaan taivuttaa, tuntuva rako niiden väliin muodostuu senvich paneeli.

U-muotoinen profiili on sijoitettu niin, että kun asennus muovi vuori - pitkän sivun palkkiin. Se on parempi tehdä nitojan tai ruuveilla - vasaralla voisi heikentää lujuutta liitepalkista. Profiili on hyvin vasten ikkunan kehyksen täysin välttää ulkonäkö halkeamia.

Kiinnitysruuvit käynnistin liuska on parempi käyttää ei kipsilevyä ja tasainen korkit puristinta pesukone.

Markup paneelien pituus on suorittaa perustuen kynnyksen sivuosien. On tekniikka, kun asennus sivupaneelien ylemmän viipale koristella U-muotoinen profiili, jotta helpottaa menettelyn sopiva ylä- ja puolella kaltevuus.

Edessä telineen rinteillä on asennettu samalla tavalla kuin menetelmässä ilman U-muotoinen profiili.

Helppo asennus paneelit tapahtuu - mittaat leveys ylä- ja sivuosat.

Tehdä tämän, aseta sandwich-paneeli leikataan haluttuun pituuteen, profiili ja leveys huomata suorittamalla merkki kynällä, kynä tai vastaava Katkaista rautasahalla ja muokata tarpeen mukaan. Jos kynnys on asennettu, sinun täytyy saavuttaa vaakatasossa sivupalkin taipumatta.

Vaihtoehtoinen muunnelma rekisteröinnin nivelten paneelien avulla kulmikas.

Jo sovitettu etulevy puolella käynnistimen profiilin. Niiden kiinnitys vaatii hieman taipua suuntaan kaltevuus ja lyö liuska sylinterin vaahtoa. Toinen tekniikka - ensimmäinen käärme aiheuttaa vaahdon rinteeseen kone, täysin täyttää aukon välillä tangon ja rungon aseta paneeli ja paina sen kaltevuus.

Avulla taso tarkistaa oikean paneelin asennossa pystysuorassa tasossa, maalarinteipeissä korjata etureunasta. Jos on epäilyksiä vahvuus teippi, lisäksi korjata kynnet.

Lähikuva rako sisemmän rinteitä

Kun kuilu on edelleen olemassa, ja he haluavat piilottaa, niin tehokkain ja yleisimmin käytetty menetelmä - käyttää erityisiä kitti. Älä käytä kipsi täyteaine - muovinen ne eivät sido, murtunut ja crack ilmestyy heti kuivuttuaan. Epoksikitillä - on paljon tehokkaampi, mutta hartsi on vaikea poistaa muovista, ja kiillotus aiheuttaa naarmuja.

Paras kitti muovin - akryyli! Tämä materiaali, joka on yhdistetty muovista, laaja valikoima värejä ikkunalaudalla tai paneeliin. Akryyli myydään kauhat tai putket, josta se suulakepuristetaan rakentamisen ruiskun. Nenä putki voidaan leikata riippuen siitä, mitä raon leveys. Joissakin master tasoittamiseksi halkeamia kumisella lastalla. Mutta kaikkein hyödyllinen työkalu - oma sormi! Työskennellä akryyli sormen vedellä kostutetulla tiivistävään ei tartu ihoon. Ylimäärä akryyli on helppo puhdistaa kostealla liinalla. Eivät saa käsitellä akryyli alhaalta ylös -. Edullinen ensimmäinen aukon pystysuoran paneelien ja rampin ja paneelit ja ikkunan kehys. Siirrytään vähitellen alaspäin poistaa aukon sivupaneelit senvich ja täydellistä poistamista aukkoja liitokset ikkunalaudalle.

Valmisteen täydellinen kovettumisaika, jonka valmistaja määrittelee pakkauksessa, yleensä jopa päiviä, mutta polymerointi alkaa myös kerralla, akryylin yläkerroksen alla on pitkä vielä pehmeä. Toisena päivänä lähtöaukot on tarkastettava - joskus ne kiinnittyvät akryyliin ja vielä yksi kerros on lisättävä.

Jos et voi välttää halkeamien ilmaantumista paikoissa, joissa paneelit liitetään ikkunaluukkuun, tilanne voidaan korjata muilla tavoilla. Ensimmäinen tapa on leikata pieni kappale muovihelmistä, joka sulkee liitoksen, ja liimaa se kiinnitysliimaan ikkunaluukkuun. Reuna kääntyi huoneeseen on parempi leikata vinosti, koristeellisesti. Voit käyttää L-muotoista profiilia lasitushelmien sijasta, mutta tämä muunnos on huonompi, koska profiilissa on pieni jäykkyys.

Kuinka valita paneelit rinteiden asennukseen

Valitsemalla paneeleja ikkunoiden rinteiden asentamiseen omiin käsiisi, älä lopeta muovisten saumattomien paneelien valintaa, jotka on suunniteltu kattoihin! Määritä laatu on helppo varastoida - sopimattomissa paneeleissa kohdistetaan poikittaiset ja pitkittäiset jäykkyydet. Eli kaikki nämä rivit ovat täysin näkyvissä sivun päivänvalossa! Lisäksi nämä paneelit eivät ole kovin vahvoja, niitä voidaan helposti työntää jopa sormella.

Sandwich-paneelien valinta mahdollistaa rinteiden asentamisen lyhyessä ajassa, ja tämä kaltevuus toimii pitkään! Lisäksi laajennettu polyeteeni toimii lisäeristyskerroksena. Eli rinteet eivät ole kylmiä, ne eivät uhkaa muotin ulkonäköä.

Asennus vaahto valita, mieluiten talvella. Se ei laajene niin nopeasti, ja voit käyttää sitä jopa jäädytetyillä rinteillä. On myös tyyppisiä vaahtoja, jotka on erityisesti tehty liimaamalla kipsilevy, puupalkit.

Videoiden asennus rinteisiin muovi-ikkunoihin omilla kädillä

Tarkastelimme, miten muovisia rinteitä ikkunat omilla käsillä. Asennuksen pääkohdat tietäen voit yhdistää laitteita itsenäisesti ja tehdä kauniita sisäisiä rinteitä.

 • ehdottaa, että puolet yksinkertaisesti mainostaa, loput rehellisesti jakaa mielipiteitä juhlia. jotenkin niin luultavasti, huonoista niin paljon ei sanota

  Noin kymmenen vuotta sitten, he lopettivat toimittavan kuumaa vettä asuntoon ja ensimmäiset kattilat korkeilla hinnoilla ja tuotemerkeillä ilmestyivät. Menin ostamaan kalliin vedenlämmitin.

  Joka talvi, sama ongelma - miten suljetaan ikkunat? Yleensä käytän liimaa, vaahtoa ja kangasta. Hauskaa koko päivän: (Jo aika väsynyt.

  Kun rakensin kotitaloani, runko-talo, luonnollisesti syntyi kysymys lattian eristämisestä ensimmäisessä kerroksessa ja ongelma ratkaistiin hyvin yksinkertaisesti. Hän teki karkean kerroksen.

  Me yksityisessä talossa käytämme bakteereja Venäjän Bogatyr. Luemme, että sitä käytetään myös teollisuusjätevedenpuhdistamoissa. Hyvä huume.

  Tykkään kovasti tämän materiaalin kanssa, peitin seiniä vanhan asunnossani nestemäisinä useammin kuin kerran, se on mukava niistä ja hengittää hyvin.

 • Ikkunan rinteiden muovia: itse asennettava - 2 tapaa

  Muovi-ikkunoiden asentamisen jälkeen ikkuna-aukko ei näytä kovin hyvältä: vaahtopallot, kipsilevyt, seinien materiaali voidaan nähdä paikoissa. Kaikki tämä "kauneus" on suljettu monella tavalla, käytännöllisin, nopein ja halpa niistä, jotka ovat muovisia rinteitä. Jotta ne paranee sandwich-paneeleista (kaksi kerrosta muovia, joiden välissä vaahdotettu polypropeeni). Ne ovat tiheitä, vahvoja, hyvää materiaalia valmistettu.

  Muovisten rinteiden asennuksen tärkeimmät menetelmät ovat kaksi: lähtöprofiililla ja ilman sitä. Molemmat annetaan vaiheittaisella ohjeella ja valokuvilla. Kuinka kiinnittää rinteitä muovi-ikkunoihin päättää itse. Molemmat menetelmät antavat hyviä tuloksia.

  Valokertomus 1: rinteiden asennus sandwich-paneeleista ilman käynnistysprofiileja

  Tämä menetelmä sopii, kun ikkuna on asennettu niin, että etäisyys ikkunan kehyksestä aukon seinämään on liian pieni. Tällöin asennuksen aloitusprofiili (ks. Alla) tai erittäin monimutkainen tai - yleensä saranapuolella - ei ole lainkaan mahdollista.

  Muovisen ikkunan asentamisen jälkeen oli tällainen kuva.

  Muovi-ikkunoiden rinteet alkavat aukon valmistelusta: vaahdon jäännökset leikataan kirjoitusveitsellä. Se leikataan helposti, mutta älä ylikuormita sitä, leikkaa taso ja älä leikkaa sitä - vaahtoa ja pidä sitä ja eristää kehyksen. Poistetaan myös kipsinosat, jotka häiritsevät ja työntyvät. Jos ne pysyvät kunnolla, eivätkä ne ulotu tulevan kaltevuuden tasolle, voit jättää ne - vähemmän vaahtoa liukuu.

  Sitten ikkunan reunaa pitkin kynsimme (voimme laittaa tukaan, jos seinä on betoni) ohuen kiskon - 10 * 40 mm - leveällä puolella rinteeseen.

  Nailoitunut rakeen reunaan

  Yleensä se ei ole tasoitettu, naulattu kuten onkin, mutta jos haluat, voit laittaa sen suoraan, laittamalla oikeaan paikkaan kappaletta vaneria, ohut levyt jne.

  Ura sandwich-paneelin alla muovista

  Kehyksen kehän lisäksi vaahtoa leikataan siten, että siihen asetetaan sandwich-paneeli. Sen pitäisi mennä noin 1 cm: iin. Leikkaamme vaahtomuovin varovasti niin, ettei rungossa ole jälkiä, mutta vahingoittamatta muovia.

  Nyt sinun täytyy leikata muoviosat oikein. Se voidaan tehdä vakiona: mittausten avulla voit tehdä stensiiliä. Stencilillä, kuten, se on helpompaa. Ota paperi suurempi kuin ikkunasi (minulla oli vanha taustakuva). Levitä rinteeseen, pakkaa ja taivuta liikaa. Kaarevilla viivoilla leikattu, yritä, korjaa tarvittaessa.

  On helpompaa aloittaa aukon yläosa. Kun olet tehnyt paperimassan, hahmottele se muovilla. Koska noin 1 cm menee vaahdon uraan, reunan viereen lisätään tämä senttimetri. Pienellä marginaalilla leikattu - leikkaus helpompaa kuin sitten peittää.

  Me leikkaamme metallisella metallisella kankaalla, kokeilla, sopeutetaan, jotta muovi pysyisi tasaisena taivuttamatta. Olemme niin vahvoja, että paneeli on tasainen kipsin kanssa. Reuna on lähes sama, tarvittaessa ansaitsemme myös tiedoston.

  Kaltevuuden yläosa muovista

  Kun poistat likimääräisen ja säädetyn nauhan, ulkoreunaa pitkin, joka on naulattu palkkiin, porataan reikiä neilikoiden paksuuden läpi vetäen noin 0,5 cm reunoilta. Joten se on helpompi kiinnittää eikä vahingoittaa muovia.

  Jälleen laittaa paikalleen, otamme ilmapallon kiinnitysvaahdolla ja lyhyt "pshiki" täyttää aukon vaahdolla. Yritämme saada mahdollisimman syvälle, mutta emme kaada paljon: se voi kaataa muovia, kun se täyttyy.

  Täytä noin näin

  Kiinnitysvaahtoa varten on useita pisteitä. Jos muovi on sileä, vaahdolla ei ole hyvää otetta sen kanssa. Parannetaan sitä tai käsitellään seinällä, hiekkapaperilla ja / tai pohjamaalattua pintaa, jottei tartunta paranisi. Toinen väri: normaalin vaahdon polymerointiin tarvitaan kosteutta. Siksi, ennen kuin asennat muovia, kaltevuus ruiskutetaan vedellä ruiskupistoolista. Luonnollisesti seinän pöly ei saa olla - se pyyhitään pois harjalla tai imuroidaan. Jos kipsi tai laasti on löysä, aukkoa käsitellään lävistysalustalla, joka sitoo betonipartikkelit yhteen.

  Paneelin nostamisen jälkeen murskaava vaahto, kynsit työntyvät reikiin ja kiinnittävät ulkoreunan palkkiin. Sisustus on kiinni ikkunan runkoa vasten.

  Kiinnitetty ylimmän muovipaneeli ikkunan rinteessä

  Samaa tekniikkaa - leikkaamme paperimallin, yritämme sitä, siirretään muoviin - leikkaamme muovisen sivupaneelin. Täällä sinun on oltava erityisen tarkka, jotta rinteessä olevan paneelin ja ikkunaluukun (ylemmän kaltevuuden) välissä rako on vähäinen. Tätä varten reunaa on käsiteltävä hiekkapaperilla. Särmän helpottamiseksi se oli kätevämpää käsitellä pesällä, joka kiinnitettiin tasapalkkiin, tiedostoon tai hiomakiviin (puolipiste, kuten kuvassa).

  Muovipaneelin reunaprosessointi

  Sopeudumme ihanteelliseen (mahdollisimman pitkälle) sattumiseen ylä- ja alareunassa, asettettuna paikalleen, joka vie yhden reunan uraan ikkunan lähelle. Kun tulos on tyydyttävä, tasoitamme ulkoreunan pystysuora reunan yhdellä tasolla seinän kipsiä. Voit tehdä sen paperityökalulla paikallaan tai voit laittaa viivan paneeliin (lyijykynällä, ohut merkki, naarmuttaa se jotain terävällä) ja tarkentaa, mikä on kätevää.

  Vedä ulompi reuna myös reikiä neilikoille. Asennetaan paneeli paikalleen, otetaan vaahto ja täytetään aukko alhaalta ylös. Liian paljon vaahtoa ja sitten - se ei ole hyvä, koska muovi voi taipua. Siksi täytämme lyhyitä osia, yritämme täyttää mahdollisimman paljon.

  Rinteiden pystysuorilla osuuksilla voit tehdä sen eri tavalla: rungon alle kiedossa olevaan reuna-alareunaan asennettavaan paneeliin on asennettava vaahto ennen asennusta. Bändi on kiinteä tai pienikokoinen käärme. Vain tehdä se ei edes reuna, mutta vähän. Sitten muoviosa ruiskutetaan leikattuun uraan, altistetaan tarpeen mukaan, täytä loput aukosta vaahdolla (älä unohda kostuttaa seinää ennen asennusta). Täyttö, puristus, tasoitus, kiinteä neilikka palkissa.

  Ylä- ja alemmat liitokset kiinnitetään maalinauha ennen vaahdon polymerointia.

  Varmistaa, että vaahtomuoto ei polymeroinnin aikana siirrä kaltevuuden reunoja ylhäältä ja alhaalta, liitos on liimattu maalinauhalla. Riippumatta siitä, kuinka vaikeasti he yrittävät säätää muovia, halkeamat, vaikka pienet, pysyvät. Ne voidaan peittää akryylillä. Sitä myydään putkissa, joissa on asennusvahvuus, asennettu samaan asennusaseeseen.

  Purista nauha aukkoon, hankaa se, kohdista se, irrota liika kostealla pehmeällä kankaalla tai sienellä. Suorita tämä toiminta pienillä alueilla ja pyyhi varovasti - puhdas. Vaikka akryyli ei ole jäätynyt, se puhdistaa hyvin. Sitten - suurilla vaikeuksilla. On helpompaa aloittaa urien upottaminen ylhäältä - yhtä aikaa - vaakasuorasta kaltevuuspaneelista, sitten nivelten, sitten siirtyä alaspäin ensin toiselle puolelle, sitten toiselle. Jälkimmäiset on peitetty liitoksilla, joissa on ikkuna.

  Kuivauksen jälkeen 12-24 tuntia riippuen tiivisteen (kirjoitettu putkiin), akryyli voi vetää saumaan - tämä on, jos halkeamat osoittautui suuriksi. Kaikki nämä paikat kulkevat toisen kerran samalla tavalla. Kun toinen kerros kuivuu, jos on karheutta ja karheutta, ne voidaan tasoittaa pesällä, jossa on ohut jyvä, kaksinkertaistetaan se. Yleensä on parempi huolellisesti tasata kunnes raaka, muuten voit naarmuttaa muovia.

  Asennetut muoviset rinteet

  Kaikki, muoviset rinteet on asennettu. Vaahdon lopullisen polymeroinnin jälkeen viisteet on maadoitettava ja kohdistettava seinien pinnan kanssa. Sen jälkeen voit poistaa suojaavan sinisen kalvon. Tämän seurauksena ikkuna näyttää jotain tällaista.

  Ikkuna muovien rinteillä (hiekkalaatikko)

  Näitä muovisia rinteitä asennettaessa käytetään sandwich-paneeleja. Nämä ovat kahta muovikerrosta, joiden välissä on laajenevan vaahdon kerros. Samalla tekniikalla voit tehdä ikkunankehyksen edullisista muovi-ikkunoista tai seinänvalkoisista PVC-paneeleista. Kaikkein epäluotettava materiaali - Panel: jopa seinä puristetaan melko helppoa, lisäksi, e fuusio edessä ohut muovikerros (matala) päälle rainojen näkyvän valon. Sandwich-paneeleissa ja muovi-ikkunoissa tämä ei ole. Ja pyrkimys painaa, se kestää paljon, ja jopa lumen on hyppääjät siellä.

  Valokertomus 2: Asennamme rinteitä muovista lähtöprofiililla

  Muovisten rinteiden asennus ja tämä tekniikka alkavat ikkunan aukon valmistelulla. Me katkaisimme vaahdon tarkasti, poistamme kaiken, mikä ei ole kunnolla, puhdista pöly, tarvittaessa lähdemme aukosta alusta, joka parantaa kädensijaa.

  Ikkunan avaamisen valmistelu

  Aukon kehä, mutta jo kehyksen lähellä, on puinen lohko kiinnitetty. Paksuus valitaan etäisyyden mukaan: sen pitäisi melkein mennä kehykseen. Palkin yksi puoli on käsiteltävä tasolta, joka tekee rinteestä. Tämän kasvon kallistuskulma on yhtä suuri kuin kaltevuuden asennuskulma. On mahdollista nähdä, mutta tehdä se on vieläkin vaikeampaa, ellei pyörösahaa ole säädettävällä kulmalla.

  Teemme rinteessä jonkin pylvään pinnistä

  Jalostettu tanko on ruuvattu seinämille aukon reunan yli. Kiinnitystapa riippuu seinän materiaalista. Jos seinä on tiili, voit kokeilla itsekiertymistä, betonissa on tarpeellista asettaa tapit.

  Voit ostaa aloitusprofiilin myymälästä, aseta se pitkällä puolella palkkiin ja kiinnitä se. On helpompaa ja nopeampaa kiinnittää se palkkiin niittien avulla. Jos ei ole, voit käyttää pieniä pultteja tai itsekierteittäviä ruuveja litteillä päillä.

  Korjaamme aloitusprofiilin

  Kun valitset käynnistysprofiilin, ota tiukka. Se on kalliimpaa, mutta olet vain kevyesti kolme metriä ikkunaa kohden, ehkä hieman enemmän. Tiukka profiili pitää muovia hyvin, pehmeä profiili taipuu ja ulkoasu muuttuu rumaiseksi. Toinen kohta - kun asennat profiilia, paina sitä mahdollisimman tiukasti runkoon niin, että aukkoja ei ole tai lainkaan, tai ne olivat vähäisiä.

  Yläosassa, kun pystyt pystysuoraan ja vaakasuoraan profiileihin, sinun on oltava erityisen varovainen ja leikattava ne tarkasti 45 ° kulmassa. Jos on pieniä halkeamia, ne voidaan tiivistää akryylillä.

  Perustettu aloitusprofiili

  Tällä tekniikalla on helpompi aloittaa rinteiden asennus sivuseiniltä. Aseta paneeli kiinteään aloitusprofiiliin. Ne ovat myös parempia kalliiksi ja tiheiksi, paksulla muovikerroksella. Jos asetat halpaa (katto), etuseinä on ohut, ja kirkkaassa valaistuksessa näet hyppyjä. Lisäksi tällaista muovia voidaan työntää jopa sormella.

  Profiilissa lisätään muovipaneeli

  Muovipaneelin leveyden tulee olla suurempi kuin kaltevuus. Jos leveys ei riitä, kaksi liittyä yhteen. Mutta sitten risteyspisteessä tarvitset lisää pystysuoraa palkkia, johon ensimmäinen sivu kiinnitetään.

  Profiiliin sijoitettu paneeli on pääsääntöisesti pidempi kuin aukko. Pidä se kädelläsi, merkitse aukon rivi. Irrottamisen jälkeen katkaise merkitty rivi.

  Leikkaa kokoon

  Asennamme paneelin uudelleen, siirrämme sitä hieman pois seinästä ja täytetään se kiinnitysvaahdolla, yritämme täyttää sen puuttuessa, mutta ilman liikaa. Jotta voisimme tehdä tämän, aloitamme kaukana alakulmasta - käymme alhaalta ylös lähellä naulapalkkia. Kun ne saavuttivat yläosan, vaahto laajeni hieman pohjassa. Jälleen vedämme vaahtolinjan, mutta se on lähempänä reunaa. Mitä lähempänä ulkoreunaa, sitä vähemmän vaahtoa tarvitaan - loppujen lopuksi paneeli asennetaan rinteeseen, joten kaikki ohuemmat tekevät raidat. Kun olet päässyt keskelle, päätä loput käärme ja paina paneelia sen seisomaan. Taso ja tarkistus. Kiinnitä seinään maali- nauhalla. Asenna vain toinen osa ja sitten yläosa. Se voidaan myös leikata paperikuvioon, ja reunat voidaan säätää sopivaksi (tai lähes) sattumaksi pesimällä.

  Asennetut ikkunan rinteet muovista

  Kun kaikki rinteessä olevat osat on kiinnitetty ja kiinnitetty maali- nauhalla, jätä kunnes täydellinen polymerointi. Jotta ei täytetä kaltevuuden ja seinän välistä rakoa, nestemäisiin kynsiin liimataan valkoinen muovikulma. Päätehtävänä on katkaista tarkalleen kulmat. Liimaa vain: nurkkaan molemmissa kulmissa on ohut liimanauha, paina, kulkeva käsi pitkin ja pidä pari minuuttia. Joten asenna ne ympäri kehä, ja sitten ennen liiman kuivumista, myös liimaa maali nauha ja lähteä.

  Kiinnitetyt kulmat rinteessä

  Päi- vän kuluttua irrotamme Scotchin, muoviset rinteet ovat valmiita.

  Joten se näyttää ikkunalta, jossa on muovisia rinteitä

  Jos niissä on aukkoja, ne suljetaan akryylillä, kuten yllä on kuvattu. Älä käytä silikonia. Valossa se muuttuu nopeasti keltaiseksi. Vuoden tai kahtena ikkunat näyttävät kauheilta. Etsi valkoista akryylitiivisteitä ja peitä ne.

  Mahdollisuus asentaa rinteitä aloitusprofiiliin, joka on kiinnitetty ikkunan kehykseen, katso tätä videota.

  Videoesitys rinteiden asennuksesta muovista ilman käynnistysprofiilia.

  Ja toinen tapa tässä videossa. Tässä kiinnitä huomiota paneelien liitosten pintaan. Ne valmistettiin erikoisprofiililla. Se on mahdollista ja niin.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  43 − 42 =