Ripustin käsillään

Ripustin Vaatteiden omin käsin

Valtava määrä ehdotuksia lattian henkarit ehdottaa: mitä jos en tee tätä kädet? Kotona puku henkari, vaateripustin ylä- ja lasten vaatteita, jotka peitetään pölyistä ovat asianmukaisia ​​ja käytännöllisiä huonekaluja. Kalusteiden sopii täydellisesti sisälle, se voidaan helposti siirtää ympäri huonetta ja asunto.

Vaatteita ripustin rypistyy vähemmän kuin kaapissa. Se on joskus kutsutaan kastike, koska sen avulla voit osittain purkaa kaappihuonekalu vaatteiden ja puvut tulee olemaan esillä. Lasten vaatteet on myös kätevästi sijoitettu tällä grafiikalla. Asia vaateripustimiin tarvitaan suojaa pölyltä.

Suurin vaikeus tehdä omissa käsissä on pintakäsittelyyn ja ulottuvuus. Liitäntä komponentit on maksimoitava, jota ei aina voida saavuttaa käsin. Siksi valmistuksessa ulkona naulakot käyttää yhdistettyä menetelmää: joitakin yksityiskohtia ja toiminnan ammattilaisilla on tilauksesta.

Kätevin malli sopii ripustin päällystetty kansi gallupit ja määrä myynti on telineeseen seuraavista rakentaminen:

Ripustin puku käsillään järjestelmään

Mittoja voidaan muuttaa jostain syystä. Ylemmässä pyöristetty hallituksen takapuolelta halutaan vahvistaa koukku ripustin vauva. Tämä laajentavat käyttömahdollisuuksia ripustimet. Ei pitäisi suuresti vähentää paksuutta, kuin mahdollista taipumat kuormituksen alaisena komponentteja. Kasvettua kohtuuden rajoissa tehdä vakaampi ripustin.

Ripustin puku

Materiaali voi valita: pyökki, saarni, mänty, koivu tai mänty. Jälkimmäinen on edullisin. On helpompi käsitellä ja viimeistely. Valittaessa materiaali on erityisen tärkeää, kosteuspitoisuuden, koska kuiva raaka yksityiskohtia puun muuttamalla geometrinen muoto. Yksinkertaisesti sanottuna, kohde voidaan taivuttaa tai taittaa potkurin. Kun malli on valittu olemaan valmiina tekemään materiaaleja.

Valmistukseen kotona on parasta valita männyn aihioita. Ne ovat kaupallisesti saatavissa ja kätevä käsitellä. Sopii lapsille, vaatekaappi henkarit. Sähköistämätön alla kattaa muovitettu. Niiden edut verrattuna muihin puulajeja:

 • Helppous työkalut. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, joka määrittää tarkkuuden ja laadun osia. Vaikka verrattuna koivu mänty tämä ominaisuus aihiot voidaan merkittävästi vähentää työn monimutkaisuus. Tammi tai tuhka ei suositella kotitekoisia osia. Niillä on suuri kovuus. Selviämään puun edellyttää tehtaan teollisuuden laitteiden;
 • Alhaiset kustannukset. Rakennuksessa on supermarketteja, baareja ja laudat kaikenkokoisia edulliseen hintaan. Mänty materiaalit halvempaa kuin kaikki muut puulajeja.
 • Korkea murtuma voimaa. Valitun suunnittelu murtolujuus on kriittinen. Koivu tai haapa komponentit ovat vähemmän vahvoja.
 • Hyvin peitetty lakat ja maalit. Kaunis mänty koostumus tulee näkyviin, kun lakkapäällyksen. Koivu ja haapa, että laatu ei ole. Lisäksi käsittely mänty on huomattavasti vähemmän lakka kulutusta.
 • Asia tai materiaalia sen valmistuksessa.

Tämä on perus joiden toiminta riippuu laadusta lopputuotteen. Kuten nähdään piirustuksesta, sen tulisi valmistella tai osta palaa puuta ja lämpökäsitellyillle. Niiden ei pitäisi olla solmua suurempi kuin 5 mm. Puun tulee olla kuiva. Kaarevuutta baareja ja levyt on kielletty. Ostaessaan, muista ottaa huomioon muutokset, jotka on tehty ottaen huomioon erityispiirteet ja sitova sivustoon. Muutamia vinkkejä:

 • Palkit tulisi olla pienellä marginaalilla käsiteltäväksi. Ostaessaan parempi ottaa kaksi kappaletta yksiosainen, ottaen huomioon mahdollinen avioliitto työtä;
 • Oikea geometrinen muoto. Tarkista visuaalisesti. Käyrät tuote välittömästi näkyvissä;
 • Pituus otettu marginaali vähintään 3 cm varovasti katkaista 5 mm kotona palapelin epäonnistuvat .;
 • Pyöreä maalin yli 18 mm halkaisijaltaan täytyy etsiä. Jos ei ole koko, nämä osat on tilattava;
 • työstetyt osat ennen päällystämistä lakalla toivottavaa käsitellä antiseptinen;
 • Kyseessä voi olla kangasta tai muuta materiaalia.

Valmistukseen edellyttää vähintään joukko käsin ja sähkötyökaluja:

 • Jigsaw yksinkertaisin malli;
 • porakoneen kanssa nopeuden säätö;
 • sarja pora puun;
 • sirkkeli;
 • ruuvimeisseli;
 • hiomakone;
 • hiekkapaperi eri karkeus;
 • lakka ja puunsuoja;
 • useita teräviä talttaa jos valaisin pyöristetty ylälauta on kuten piirustuksessa;
 • joukko porat ja upottimet;
 • hallitsija ja mittanauha;
 • Vernier paksuus;
 • vasara;
 • kynät;
 • tasolla;
 • Harja pinnoite lakka;
 • liuotin lakan tai maalin.

Tarvitsee sidonta- tai vauvan telineet vaatteiden:

 • männystä taulut;
 • ruuvit ruuvit puu;
 • pora puun;
 • kynsien mänty puunsuoja;
 • käsintehty kirvesmiehen työkaluja;
 • kattavat.

Moderni työkaluja varten suuttimet imee sirut ja pölystä työalueen avulla pölynimuriin. Kotona, tämä vaihtoehto on erittäin hyödyllinen.

Nyt, kun läsnä on joukko aihioita. Valmistaa niitä mittojen mukaisesti piirustuksessa. Symmetrinen osat vertailla. Niiden on oltava samat. Sahattu kokoon, kiillotettu tasainen pinta hienontaa. Kaarikahva hiekkapaperilla. Tämä on eniten aikaa vievä osa valmistukseen henkari teline puku kerroksessa. Kun leikkaus voi osoittaa, että puun Asetelman paksuus on märkä. Tällaisessa tapauksessa olisi vaikeaa pinnan kiillottamiseksi. Tällaisia ​​eriä ennen viimeistelyä hoito on tarpeen kuivua huoneenlämmössä. Riippuen kosteudesta, kuivumista voi kestää useita päiviä.

Kokoaminen lattia kastike Pukuripustimet

Tämä on viimeinen vaihe valmistamiseksi kerros ripustimet vaatteita. Kaikki osat on valmistettu piirustuksen ja putkiko'oille todennettu ne ovat jo kaikki merkitty osien valmistus. On välttämätöntä kiinnittää huomiota laatuun laitteisto. Se on valinta ruuvien ja ruuveilla. Yleiset suuntaviivat valita ruuveja:

 • Pituus ei saa ylittää paksuus kahden kiinnitetty osaan. Muuten ruuvi taukoja pinnan läpi toisen osan ja kaikki on pilalla. Männyn yksityiskohtaisesti toisessa kiinnityskomponenttien porata reikä ei tarvitse;
 • Väri ruuvit valittu mukaisesti pinnoitteen väri materiaalista;
 • Ruuvit on jokin tarkoitus hirsitöihin. Käyttö metalli ruuvit vähentää merkittävästi sidoslujuus.

Se on tärkeä menetelmä merkinnän reikien poraamiseen kiinnittimien. Ehdottoman välttämätöntä käyttää nimitystä kannan aukon. Hahmotella poraus paikka tarvitaan, jotta poranterä ei ole väliä satunnaisesti. Tässä tapauksessa, sidoslujuus on riittämätön yksityiskohta.

Halkaisija reikien porataan ruuvit täytyy olla pienempi kuin kaksi kertaa halkaisija itse ruuvit. Menevien reikien puuttuminen voi johtaa halkaisu puun prosessissa kiertämällä ruuvi, ja työ on pilaantunut.

Vinkkejä kiristysruuvit ruuvimeisseli:

 • Ei kierrä ruuvi loppuun. Hyvällä väännöllä ruuvimeisseli ja hän voi kääntyä ruuvia materiaalissa.
 • Lopullinen kiristys kiinnikkeitä tehtävä käsin ruuvimeisselillä jottei pyörimään ruuvin reikään, koska tässä tapauksessa yhdiste menettää voimaa.

Kun ripustin on kerätty joskus on tarpeen lakata risteykseen ruuveilla. Kantaruuvit täytyy olla pinnalla tasolla. Nämä paikat pitäisi mennä hiekkapaperilla ja lakka yhdessä korkki ruuvilla.

Piirteet ulkoalueille naulakot

Lisäksi koko, lattia henkarit lapset eivät eroa aikuisten. Paksuus kohdetta lapsille suoritusmuodossa voidaan vähentää. Siten paino on vähemmän, mikä mahdollistaa lapsen siirtämään lasten henkarit. Valitse koko lasten henkari pitäisi perustua lapsen vaatteiden koot. Malleja tytöille ja pojille voi vaihdella. On toivottavaa antaa mahdollisuuden suunnitella roikkua ripustimet vaatteita ripustin ja sitten kattaa tuppi. Voit tehdä tämän, voit säätää kahden metallikoukuilla johon ripustaa henkari. Koukut voidaan sijoittaa takapuolelle tai rakenteen sivujen.

Muita vaihtoehtoja lattia kannakkeet puvut ja vaatteet

Curly pukeutuminen puku ulkona vaateripustin

Se on sellainen vaihtoehto näyttää alkuperäisen, mutta valmistuksessa kodin voi olla joitakin vaikeuksia valmistuksessa kaarevia osia. On vaikea ylläpitää, kun symmetriaa palapelin. Molemmat osat on leikattu pois ja kiinnittää kohdistamalla kaksi aihioita. Kokonaispaksuus ei saa ylittää jyrsintäsyvyys asettaa palapelin. Nykyaikaiset kotitalouksien mallit on suunniteltu sahaussyyvyyden jopa 70 mm, ja tämä on aivan tarpeeksi. Mutta tämä malli ei sovi paitoja ja puseroita. Eli käyttö on rajoitettua.

Mobile Pukuripustimet vaatekaappi pyörillä

Toinen mielenkiintoinen malli pyörillä. Top muotoilu kruunaa tavallista henkarit, joka on erittäin kätevä sijoittaa takki, paidat ja puserot. Mukava housut roikkua yli. Pyörät ovat onnistuneita suunnittelu siunaus, koska ladattu ripustin helpompi roll kuin kestää. Kyseessä on kalvon tai kankaan kattaa kätevä ripustin.

Tämä malli on tuottanut IKEA Venäjällä puku ja vaatekaappi ripustin.

Tee tämä omin käsin on helppoa. Se vaatii erityistä kiinnikkeitä. Kuten kuviosta nähdään, pystypylvään on kiinnitetty alustaan ​​metalli ruuvit. Valmistuksessa täytyy huolellisesti ja tarkasti poraa ruuvinreiät pystypylväissä. Tämä on ainoa vaikeus. Kaikki muu on helppo valmistaa ja koota. Haittapuolena on, että on tarpeen purkaa rakenteen kuljetuksen aikana. Meidän täytyy ruuvata ruuvit pitkästä uprights.

Kokoontaitettava puku Vaateteline ulkona maalainen

Tämä henkari sopii paremmin eteisen tai käytävän. Sen nojalla on mahdollista laittaa kenkiä. Valmistuksessa kättensä, tämä malli on merkittävä haaste. Haluat tehdä suuri halkaisija reikä leikkaavat ympyrän telineisiin. Yleensä on erittäin vaikeaa porata reikiä kotitalouksien työkalu pyöreä yksityiskohtaisesti. On parempi olla kokeilla. Voit kiertää tämän epämiellyttävä teknologinen vivahteita voi ei-pyöreä neliö pilari. Käyttämällä erityistä poraa tehdä reikiä vaadittu halkaisija neliötangoilla on realistinen. Palkki on suositeltavaa ottaa metallin. Puu painuu.

Tämä malli on kokoontaitettava. Riittää poistamaan bar rei'istä ja osa, joka koostuu ripustin voidaan kompaktisti pakataan kuljetusta varten.

Tehty kotona kerroksessa kastike ripustin vaatteet, haluttaessa, joista kukin kykenee. Vähimmäisvalikoimaa käsin ja sähkötyökaluja on luettavissa kokonaisuudessaan. Materiaalit tehdä saatavilla markkinoilla rakennuksessa laaja valikoima moneen makuun. Paljon tilaa mielikuvitukselle on lähes rajaton valinnassa ja mallin suunnittelussa. Tuloksena on asia, mitä tarvitset talossa, kaunis ja toimiva. Ripustin omin käsin lisää houkutteleva sisustus. Käyttämällä kansi estää saastumisen vaatteet.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Ripustin Vaatteiden omin käsin: materiaalit, työnkuva

Ripustin Vaatteiden omin käsin voidaan tehdä helposti. Sitä käytetään usein paitsi asuntoja ja taloja, mutta myös toimistoissa. Tietenkin tällainen asia voi ostaa kaupasta kyseessä olevia tavaroita, mutta melko usein kustannukset ripustin on korkea eivätkä kaikki mallit ovat sopivia värin ja koon. Aihetta - täydellinen ratkaisu sali, jossa ei ole riittävästi vapaata tilaa. Nämä mallit, jotka on kyky ostaa kaupasta, useimmiten kaksi puolta on helppo päästä (neljästä). Vailla kyseisiä puutteita henkari koukku vaatteita, ostaa sen ja vahvistaa yksinkertaista. Usein käytetään sen valmistuksessa on käytettävissä koukkuja, jotka sijaitsevat mahdollisimman lähellä, niin on vaikea päästä muualle osapuolille. Lopulta ripustin ladataan toisella puolella, mikä on varsin usein syynä hänen syksyllä. Tämä johtuu siitä, että rakenne on liian korkea painopiste. Olet ehkä huomannut, etteivät kaikki henkarit on koukkua hattuja ja laukkuja. Siksi voit keksiä muotoilu, jossa otetaan huomioon kaikki puutteet tehtaan tuotteita.

Valmistamiseksi, materiaalit ja työkalut

Ripustin Vaatteiden omin käsin voidaan suorittaa millä tahansa noviisi mestari. Kuitenkin sinun on ensin kehittää joukko työkaluja ja materiaaleja, kuten: ruuvit, hiekkapaperia, lastulevy, kääntölaite, ruuvi, saha sekä reunasta.

Joten, valinta - Ulkoilma vaatenaulakko. Käsillään maksajalle, voit tallentaa, koska esitetyt mallit kaupoissa, ovat melko kalliita. Kuitenkin ennen tuotanto on tarpeen kehittää hankkeen suunnittelu, kun pitäisi ottaa huomioon ongelmat, jotka on kuvattu edellä. Tämä saa ripustin, joka vaihtelee toiminnallisuutta ja mukavuutta käytössä. Perustuote on ontto parallelepipeds asetettava pohjalta pyörivän tyypin. Se on kaksi konetta. Pyörivä mekanismi on oltava kannatusalustojen, jotka sijaitsevat alapuolella. Osta tarvikkeet voi olla erikoisliike. Mekanismin tulisi olla laakerit, jotka tarjoavat kääntämällä kuormitettuna, jonka paino on 110 kg. Tukialustan ylemmässä tasossa voi olla pyöristetty, käytetään tämän jig.

Jos valmistetaan henkari vaatteiden omin käsin, sinun täytyy ensin valmistella kohteita. Rakenne kootaan lastulevy, materiaalin paksuuden tulisi saavuttaa 16 millimetriä. Väri valinta riippuu ominaisuuksista sisätilojen ja toinen huonekaluja, jotka ovat käytävällä. Valmistelu yksityiskohtia, on tärkeää kunnioittaa suorassa kulmassa, joten asiantuntijat neuvovat varata leikkaus elementtejä ammattilaisia, mutta reuna liimaus voidaan suorittaa itsenäisesti.

Ennen kuin teet henkari vaatteet, sinun täytyy oppia tuottamaan liimaamalla reunaan. Se on liima pohja ja voi olla melamiinia. Sen paksuus on 0,5 mm tai vähemmän. Reuna levitetään elementin päässä, jossa tartunta-aine on alaspäin. Sitten - raudalla rauta, joita ei tulisi lämmittää. Siihen saakka, kunnes reuna ei ole viileä, sileä se kuivalla liinalla. Seuraavassa vaiheessa käsittelyn reunat, reunat ylijäämä on poistettava terävällä veitsellä ja nazhdachki.

Jotta on kääntynyt henkari vaunu vaatteita, sinun täytyy valmistautua alemman pohjan neliön muotoinen puolella 560 mm. Yläpohjan puolen pitäisi olla vastaava 380 millimetriä. Sivuelementtien alaosien tehdään määrä 2 kpl, koko kunkin on tehtävä 600x300 mm. Kaikki muut yksityiskohdat ovat suoritetaan määrä 2 kappaletta, tämä koskee sisäpuolelle elementtejä, jotka muodostavat alaosan. Mitat kunkin aihioiden tulee olla yhtä suuri kuin 600x267 mm. Ylä- ja alareunassa on neliön muotoinen puolella 267 mm. Samankaltaiset osat on tehty neliön 167 mm.

Sivuelementit on oltava kooltaan yhtä suuri kuin 1200x200 mm. Lateraalinen sisempi yläosa on mitat, jotka muodostavat 1200x167 mm.

Metalli ripustin voidaan hankkia sinulle varastossa - tämä on helpompi tehdä kuin tehdä se itse. Mutta jos päätät tehdä oman ulkona rakenne puusta, joudut käyttämään rakentaa ruuvi mitat 50x70 mm. Näiden esivalmistettuja aukkojen päissä. Voit tehdä tämän, soveltaa 5mm poranterä. Poraussyvyys tulisi olla 60 mm. Reiät tasoissa on syvyys on yhtä suuri kuin 8 mm. Onko heillä olla kautta. Ei tarvitse pelätä, että kiinnitin pää on näkyvissä - he voivat olla piilossa käyttämällä tynkä. Voit olla valmis ja ripustin seinään käsillään. Tehdä tämä on valmistella bar lastulevyn, muutama koukkuja ja kiinnikkeet. Kaikki nämä komponentit on yhdistetty toisiinsa, ja sen jälkeen, kun rakenne on seinälle. Tapauksessa lattian rakenne on täysin erilainen. Ripustin on kierretty läsnäolo pyörivän mekanismin, se on kiinnitetty ruuveilla 4x16 mm.

Pyörivä mekanismi on yksiosainen rakenne ja sen kiinnitys alustaan ​​on tehty luomalla tekninen reikiä 10 millimetriä perusteellisesti. Alunperin olla osioon. Kun ripustin kerätään, piilokiinnityksellä on ylätason. Ripustin voidaan varustaa eri koukkuja. Siten, jonka päälle voi olla pidempi, joka käyttää niitä hattuja. Lähi tarkoitettu lasten vaatteita, mutta suhteessa alempaan, he voivat sijoittaa pusseja. Kestävä rakenne saadaan aikaiseksi se, että painopiste siirtyy lattiapintaa kohti.

Henkari seinä käytävällä Myös voidaan tehdä sinulle. Voit tehdä tämän, sinun täytyy valmistautua hallituksen, sahatavara sekä koukkuja. Hallitus tulee olla seuraavat osiot: 25x150, 50x100, ja 25x80 mm. Kuten baarissa, hänellä täytyy olla neliömäinen poikkileikkaus, jossa on puolen 100 mm. Emäksenä puutavaran suorittaa, joka on merkitty halutun pituuden ja leikata. Jos teline ei ole seinää, ja lattia, sen pitäisi kiinnittää jalat. Suunnittelu välttämättä käsiteltiin hiekkapaperilla. Jos jalat ovat, niillä pitäisi olla pituus on 350 millimetriä. Jalat yhdellä kädellä katkaistu kulmassa 45 astetta, joka lisää estetiikkaa. Niiden reunat olisi seistä, jotka ovat kiinteitä. Nämä ylimääräiset levyt leikataan aihiosta, jolloin poikkileikkaus - 25x80 mm.

Vahvistaa jalkojen on 330 millimetriä pitkä. Nämä aihiot on valmistettu lankku 50x100 mm. Olisi neljä. Kun ripustin on tehty seinän välillä, yläosa voidaan tehdä siro koristeltu koriste, joka on valmistettu 5 cm: n levyt. Puutavara on leikkaus neliön, joka on kiinnitetty ruuveilla pohjan avulla kahdella ruuvilla. Korjuu on vahvistettava siten, että varusteet, mutta koriste-elementti, jos haluat tehdä oman, niin se tulisi menettää kiinnikkeiden ruuvaamalla. Tyhjä tässä tapauksessa on kiinnitetty puusepän koostumus.

Kun tehdään naulakot kaapissa, on tärkeää tarjota laadukkaita kiinnikkeet. Usein sitä käytetään paitsi mekaanisia, vaan myös tapa liimaa. Jälkimmäisessä tapauksessa, molemmat pinnat on päällystetty puusepän liimaa. Sen jälkeen, suunnittelu annetaan kuivua kokonaan päättynyt ja vasta sitten se voidaan käsitellä lakalla tai tahra. Seos levitetään useita kerroksia, välissä, joista kukin tuote jätetään kunnes se on täysin kuiva. Kun pinta on käsitelty hiekkapaperilla. Ennen kuin edetään laskeuman seuraavan kerroksen, pinta pyyhitään kostealla liinalla. Prosessissa valmistamiseksi naulakot kaapissa voidaan käyttää vyshepredstavlennaya tekniikkaa. Huolimatta siitä, mitä suunnittelu valitset, jos se perustuu puuhun, kaikki kulmat on keräilyyn, sama pätee rakentamiseen päättyy. Tämä voidaan tehdä kerrosten välillä, niin pinta hankkii aged vaikutus.

Lattiajalustat, henkarit vaatteet: taloudellinen ja nopeasti!

Näitä henkarit voidaan käyttää paitsi vaatteita käytävällä, ja mini-vaatekaappi huoneessa. Kaikki riippuu siitä, minkälainen ja muotoilun haluat. telineet Vaateripustimet ovat toimivia, helposti vaihtoivat paikasta toiseen, ja vailla turhia takaisin tuolit siellä vaatteita.

Tämä artikkeli sisältää mielenkiintoisia ja helppoja tapoja tehdä ripustin vaatteiden omin käsin. He eivät vie paljon aikaa ja vaivaa.

Valitse haluamasi vaihtoehto ja edelleen muuttaa sisätilojen!

 1. Kaksi kupari putken pituus 3 m ja 2 cm: n paksuinen, jokainen niistä tulee leikataan niihin osiin (se voidaan tehdä kotona parannus liikkeeseen, josta ostat kaikki):
 • pituus 1,5 m - korkeus ripustimet (esimerkiksi korkeus tulisi olla riittävän takkeja ja pal'nite, mutta voi kestää enemmän tai vähemmän tahdosta);
 • 1 m - koko putken, joka suoraan ripustaa asioita (se on myös mahdollista ottaa pidempi tai lyhyempi, laskea, kuinka paljon haluat laittaa sen);
 • kaksi putken pituudet jonnekin 20-25 cm - Näiden henkarit tekee jaloissa.

Toisin sanoen kupariputki 2 saadaan 1,5 m 2-1 m, 4, 20-25 cm.

 • 4 kupari-takaisinvedon kiinnike (putki taivutettu kulmassa 90 astetta) kiinnittämiseksi putket toisiinsa, poimia halkaisija (noin 2 cm);
 • 2 T-liitintä;
 • 2 korkki putkille;
 • Liima (epoksi liimaa, tai kuulla liikkeen, koska mitä on saatavilla, tekee);
 • Huopanastat suojata lattia (lisävaruste).

Askel askeleelta opas:

Mittaa lattialla, jossa teline, varmista, että se kykenee seisomaan. Jos otamme nämä mitat johtavat 150 cm x 100 cm x 45 cm.

VINKKI: Säädä kokoa tarpeen mukaan.

Vaihe 2: Operaattorin jalkaa ripustimet

Ripustin itse muotoutumassa jaloista, tee tukea ja teline. Tätä varten otamme ensimmäinen pari putkia 20 cm ja kiinnitä ne yhteen T-muotoinen liitin, ja sitten sama tehdä toisen parin.

Vaihe 3: Kiinnitä suojukset

Että keskellä putken, joka toimii jalat eivät altistu pölylle ja lian, sulje reiät. Kustakin kahden taitettu jalat edellisessä vaiheessa liittää toiseen päähän korkki putkille.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

34 − 26 =