Säädä ikkunoiden itsenäisesti video talvi

Miten säätää muovi-ikkunat itsenäisesti

Nykyään ihmiset ovat aktiivisesti korvata vanha puinen runko euron ikkunat. Kätevä moderni design kerätään muovista ja metallista, ovat luotettavia ja kestäviä. He vain kiinni ja tarjoavat korkean lämmöneristys. Tietäen miten käsitellä muovi-ikkunat itse, voit ratkaista ongelmia ilman osallistumista asiantuntijoita. Oikeasta ja turvallisesta asetus euron ja muotoilu vaatii noudattamista joitakin sääntöjä, mutta tämä ei ole iso juttu. Lue ja oppia toimimaan missä tahansa tilanteessa.

Mitä ongelmia voidaan ratkaista itse

Kuten mikä tahansa muu mekanismi, muovi-ikkuna voi vahingoittua. Korjaus voi aiheuttaa vakavaa haittaa on parempi jättää ammattilaisille. Pieniä ongelmia voit korjata omin käsin. Riippumaton peruskorjaukset, jotka voivat täyttää joku ilman että siihen liittyy Master sisältää seuraavat työt:

 • korvaa epäonnistui kahva;
 • poistaa häirintä kädensijan avoimessa asennossa;
 • Päivittää voitelumekanismiin kahva;
 • epäkeskot säätö poistaa ilman vuotaminen tiivisteen alla;
 • setup rajoituksia;
 • kuluneiden tiivisteen.

Askel askeleelta Ohjeita muovi-ikkunat

Säätö muovi-ikkunat ei tarkoita yhtään mitään monimutkaista. Tärkeintä - kuuntelemaan arvokkaiden suositusten asiantuntijoiden ja erittäin huolellisesti ohjeiden noudattamatta. Seuraavissa jaksoissa tämän artikkelin löydät yksityiskohtaiset ohjeet auttavat ymmärtämään, kuinka säätää ikkunoiden optimoida työnsä. Tallentaa tai kirjoittaa itse näitä perus järjestelmän korjaus-, jottei eksyä ylivoimaisen esteen sattuessa.

Kun talvi tulee yhdessä pakkasta, monet omistajat asunnoista voi olla ajattelematta, miten säätää muovi-ikkuna talveksi. Voit tehdä tämän, sinun täytyy muuttaa asentoa nastat (erityinen kappaletta metallbeslag) lisätä aste painamalla läppien. Kuulostaa pelottavalta, mutta itse asiassa tämä ongelma ei ole erityisen vaikeaa. Joten, merkitse säätämisestä kaksinkertaiset ikkunassa, jottei vaientaa kadun kovilla pakkasilla:

 • Varmista, että laatikko suunnittelu on varustettu erityisillä kamerat, luiston astetta puristinsiipiä (jos ei, et voi vaihtaa ikkunan "talvi" -tilassa);
 • Etsi kamerat sisäpuolella siivet (ne sijaitsevat täsmälleen keskellä ja reunoilla siivet);
 • kiinnittää huomiota nykytilaa epäkeskot, ja käännä kumpaakin 40-50 ° myötäpäivään;
 • varovasti sulje ikkuna tuntea iskun kahvan;
 • Jos huomaat, että tämä liike on annettu pienellä vaivalla - se tarkoittaa, että tiiviste puristuu aiempaa voimakkaammin, ja siksi luotettavammin pidättelee ilman;
 • Muuten, käännä vastapäivään kunnes saat toivotun tuloksen.

Oikeasta ja turvallisesta Valinta "talvi" / "kesä" käyttää erityistä ruuvimeisselillä. Kierrä eksentrinen mahdollisimman paljon puite kiristys ei suositella. Voimakas kuormitus johtaa tuhoaminen tiivistysmateriaalin, minkä vuoksi huononee väistämättä eristysominaisuuksia IG-yksikön.

Jos ikkuna ei sulkeudu tiiviisti, ehkä se oli virheellisesti altistuvat asema yhden tai useamman silmukan. Tässä tapauksessa, kun avaaminen kehys on leikattava yhteen suuntaan. Tämä pieni ongelma voit korjata itse. Säädä silmukat muovi-ikkunat tehdään käyttämällä yksinkertaista kodin työkalut, joita esiintyy joka kotiin. Tallenna askel askeleelta ohjeet, jotka auttavat nopeasti tuomaan ikkunan, jotta:

 • avata ikkunan;
 • etsiä silmukan ylempi aukko kuusikulmion;
 • Aseta kuusikulmio sopivan kokoisia ja alkavat pyöriä myötäpäivään;
 • samalla tavalla säätää alempi sarana;
 • Näiden toimintojen suorittaminen, varo kehystää tilanne tasoittuu;
 • saada täysin tasainen pystysuora taso, käytä rakennuksen tasolla.

Nämä ohjeet voivat olla säädettävissä muovi-ikkunat ja ovet tuotemerkit Rehau (Rehau), Veka ja KBE. Muiden valmistajien tarvikkeiden on useita ominaisuuksia, niin ja-silmukka säätöpiiri näyttää täysin erilainen. Kuitenkin säätää itsensä muovi-ikkuna on hyvin yksinkertainen. Kaikki nämä mekanismit toimivat samalla periaatteella. Tärkeintä - löytää ja asianmukaisesti määrittää asianmukaiset laitteistot, joka on vastuussa silmukan.

Kun ulkona on kuuma, ihmiset tuulettaa asumiseen. Voit tehdä tämän, avaa kaikki ikkunat / ovet keittiössä ja kylpyhuoneissa. Intensiivinen operaatio kahvamekanismi löysätään, joten se ei tarvitse säätää. Jos ikkunat ovat aina auki tasaisesti ja äänettömästi alkavat kiinni, yrittää ratkaista ongelman ennen kuin se aiheuttaa vakavampia seurauksia. Säädä ikkunoiden kädet eivät vaadi läsnäolo erikoistyökaluja ja hallussapito erityisiä teknisiä taitoja. Käsittelemään uudelleen työskennellyt vähiten seuraavasti:

 • avata ikkuna ja virkistää lohkon mekanismi rasva kynät;
 • tarkista asento lukko (se on osa lehtiä, missä kahva sijaitsee);
 • jos käy ilmi, että hän on toiminut myöhässä, paina lukko paikalleen, ja sitten voi vapaasti kääntää nuppia sopivaan asentoon (vaakasuoraan);
 • tarkistaa huollettavuutta sisäinen mekanismi, on tarpeen poistaa itse kahva ruuvimeisselillä;
 • näköinen alla muovinen kansi, saatat nähdä ilmeinen ongelma ja voi korjata sitä (esimerkiksi jos yksi niistä tekijöistä mekanismin vain otti väärässä asennossa);
 • ruuvimeisselillä yrittää ratkaista ongelman, mutta älä liioittele;
 • opiskelu sisäinen mekanismi kahvan, yritä poistaa likaa (se on täysin mahdollista, että kynä on juuttunut takia pieniä vieraita hiukkasia).

Jos nämä keinot eivät ratkaise ongelmaa, se on tarpeen kutsua asiantuntija. Poistamaan joitakin vikoja ilman apua kokenut mestari on lähes mahdotonta, joten se ei tarvitse kokeilla. Itse toiminnan ymmärtämiseksi monimutkaisten muovi-ikkuna mekanismi ei ole niin helppoa, koska se tarjoaa monia toimintoja.

Tarve tähän toimintoon on määritelty hyvin yksinkertaisesti. Jos tiiviste menettää kimmoisuutensa ja sen monia halkeamia - se on aika vaihtaa se. Muuten, ikkuna on vapaa, jotta ilma ympäristöstä asuntoon, ja jopa luotettavin mekanismia ei pelasta sinua kylmältä, pölyn ja melun. Vaihtaminen eristys ikkunoiden suorittaa seuraavalla algoritmilla:

 • avata ikkuna ja ylhäältä alkaen tai alakulmaan varovasti poista vanha tiiviste;
 • huolellisesti hoitaa ura poistaa kaikki pöly, lika ja hiekka;
 • samalla tavalla, alkaen yläkulmassa, aseta uusi tiiviste leveyden poikki ikkunan;
 • Varmista, että se pysyy tukevasti uraan koko pituudeltaan;
 • sen jälkeen varman tiiviyden pystysuoraan asennon ohjaamiseksi kulmat (ei venytä kumi, tai kulmat eivät täsmää);
 • Kiinnitä alempi vaakasuora viiva, ja sitten tarkistaa tiivisteen kehän ympäri.

Edellisen osiossa oppinut miten käsitellä kotimaan muovi-ikkunat itsenäisesti talvikaudeksi. Tarvittaessa sovelletaan asianmukaisia ​​ohjeita varmistaakseen hyllyn uusi tiiviste runkoon. Kierrä eksentrinen suurinta ei ole välttämätöntä, tai uudet renkaat menettävät kimmoisuuden muutaman kuukauden, ja aiot vaihtaa se.

Video: Säädä ikkunoiden käsillään

Katso video alla, ymmärrätte miten säätää kotimaan muovi-ikkunat itsenäisesti, ilman osallistumista asiantuntijoita. Arvokkaita vinkkejä auttaa oikaista ovi, muokata talviajotilassa ja vaihda kumitiiviste. Seuraa yksinkertaisia ​​ohjeita ja voit saada toivottua tulosta ja välttää yleisimmät virheet.

Säädä ikkunoiden talvella omin käsin

Hanki meidän aika on melko yleistä, muovi-ikkunat, liioittelematta, on suora vaikutus 'sää talossa. " Yhteydessä yhä energian hinnat ja näin ollen kustannukset sähkölaskua (erityisesti lämmitys), on tärkeää, että artikkelit eivät ole vain oikein valittu ja asennettu. Myös ajankohtainen ja laadullisia säätö ikkunoista talvella. Muuten, että kylmän jakson arvokas lämpö pakenee läpi vuodot muodostettu ulospäin kuumentamalla katu.

Oikaistu muovi-ikkuna talvella edistää lämpöä ja mukavuutta talossa

Lämpimässä aika vuodesta esiin laatu on asuntojen ilmanvaihdon. Se myös helposti saavuttaa oman muovi-ikkunat, ovat joutuneet oikea säätö.

Tässä artikkelissa esitellään, miten valmistautua ikkunat talvella ja kesällä. Lisäksi vinkkejä miten poistaa pieniä vikoja, kuten notko ja kitkaa siivet, joka on myös osa koulutusta sopivaan lämpötilaan vuodenaikoina.

Pääsääntöisesti valmistelu säätö muovi-ikkunoiden kulloinkin pelkistetään valinta sopivaa työkalua, ja tunnistaa ongelma-alueet vaativat interventio säädin. Mietitäänpä Molemmat vaiheet tarkemmin.

Säätämään ikkunahelat vaativat usein tavallista kuusiokoloavaimella "neljä". Joskus saatat tarvita avain tähden, erityinen asennus avain syvennys muodossa soikea (soikea lukitustappien). Harvinainen erilaisia ​​lisävarusteita voidaan säätää tavallista ruuvimeisseliä tai pihtejä.

Käytä kuusiokoloavainta suoritetaan suurin osa työstä säätämisestä ikkunat

Tällaisen avaimen joukko voi käsitellä mitä tahansa ikkunahelat

Tällainen yleisavain avulla voidaan säätää ikkunahelat tahansa valmistaja ja tyyppi

Määritettäessä tarvetta säätö paikkojen

Sijainnit tarvitsevat mitään säätöjä, määritetään yleensä seuraavalla tavalla:

 1. Ensin selvittää säätö pakottava tarve ikkunan (puitteen). Voit tehdä tämän, aseta asema lukitustappien sijaitsee Lehden reunan vieressä ikkunan kahva. Asetuksen nastat pyöreä poikkileikkaus muoto määritetään avulla naarmuja heihin tai pisteitä (jäljempänä riskit). "Staring" ylös nastat riskejä tarkoita, että läppä on keskiasennossa. Niin usein he altistuvat oletuksena luotu, asennusohjelma. Pin loven suuntaan huoneen sanoa, että siipi on asetettu talviasennossa, käänteinen asento riskeistä merkitsee suuntaa kesällä. Tämä tieto auttaa määrittämään, onko ikkuna ei tarvitse muuttaa asian.

Kun kesällä positioriskin pin kanssa pyöreän poikkileikkauksen tarkastellaan kadulla

 1. Tarkista lisäksi läppä löysällä. Yleensä tämä edellyttää pitkäaikaisen ikkuna. Notko tulee usein syynä kitkaa puitekehyksen aikana avaamisen ja sulkemisen. Kitka on yleensä mukana on ominainen ääni, ja se määritetään foneettisesti.

Notko sash voivat aiheuttaa halkeamien muodostumista ja puuttuu kylmä talvi olohuoneessa

Säätäminen omiin käsiinsä

Jos tarkastuksessa todettiin, notko liukuikkuna, se on poistettava. Tee se seuraavasti:

 1. Avoin ikkuna 90 astetta suhteessa runkoon.
 2. Ruuvi sijaitsee säätömekanismin yläosassa silmukan.
 3. Työnnetään avaimenreikään ruuvin (yleensä kuusikulmio) ja tuottaa rotaation halutun tuloksen saavuttamiseksi.

Poisto notko taittuu ruuvilla säädettävä mekanismi yläsaranan

Kääntämällä ruuvia myötäpäivään nostaa vastakkaiseen lävistäjä kulman läpät (kauimpana pohjasta sarana), vastapäivään - laske.

Kun kokemattomuus operaation tulokselle on tarkastettava jokaisen kierroksen jälkeen ruuvin. Tarpeen, jotta saavutetaan täydellinen katoaminen kitkaa.

Kuten aiemmin on mainittu, tärkein tapa säätää puristamalla ikkunan puite on muutos asennossa tapit (epäkeskot) pystysuoralla reunalla lehtiä vastapäätä sijainnin saranat.

Koska kamerat voivat olla eri tyyppisiä - pyöreä tai soikea, joissa Valiumin, erikseen harkita, miten tehdä säätötoiminto kussakin tapauksessa.

Jos tappi on pyöreä poikkileikkaus nykyisen riskit ovat seuraavat:

 1. Asteen muuttamiseksi puristuksen kesästä talveen asentoon avainta kääntämällä tappi 180 astetta niin, että riski kääntää kadulla, oli "look" suuntaan huoneeseen.
 2. Käännettäessä lehtiä talvesta kesään asennossa, nivelen scroll 180 astetta niin, että tuloksena riski "näköinen" suuntaan kadun.

Tarkoittaa (pystysuora) asento epäkeskon kanssa Valiumin

 1. Keskiasennossa (kun riski on suunnattu ylöspäin tai alaspäin) on riittävän epäkeskinen selaa 90 astetta oikeaan suuntaan, kuten edellä on kuvattu.

Säätäminen ikkunaluukut ikkunoiden soikealla nastoja ttohjeet:

 • Valmistettaessa ikkunan talvella ja epäkesko avaimella sijoitettu vaaka-asentoon.
 • Käännetty pystysuunnassa elementti merkitsisi säästää asentoon.
 • Sijoitettu viistosti eksentrinen - keskimääräinen sijainti käytetään off-kausi.

Vasemmalta oikealle: keskimäärin kesällä ja talvella sijainti soikea pin säädettäessä painamalla puitteen

Selvemmin ymmärtää säätö sääntöjen avulla videon alla.

Joten, kuten näette, valmistelu ikkunat kesällä tai talvella kausi ei ole työvoimavaltaista ja pystyvät mainiosti jopa yksinkertainen kadunmiehen. Muista, että nämä työt on tehtävä kaksi kertaa vuodessa, ja emme saa unohtaa, että tiukasti lukitut ovet ja ikkunat voi olla kielteinen vaikutus raikkautta huoneilmaa tapauksessa tietenkään ei tarjota lisää ilmanvaihtoa. Tämä pätee erityisesti koteihin.

Ikkunoiden erikseen säädettävissä video

Ikkunat - itsesääntely ovat alkaneet selvittää vian syy, video katsomaan tärkeimmät viat PVC-ikkunat, jotka vaikeuksitta voidaan ratkaista itse.

Huono kierretty ikkunan kahva

Jos on vaikeuksia kääntämällä kahvaa, kun sitä pyöritetään on stressiä tai jännitystä tai kuullut kiristellään mahdoton kääntää kahvaa loppuun - puhdistus ja voitelu tarvitsee tarvikkeet. Tässä prosessissa poistaminen noen ja rasvaa voitelun paikkoihin.

Välillä ikkunan ja kehyksen ilmestyi luonnos

Välillä puitteen ja ikkunan kehys oli luonnos - on tarpeen säätää puristusvoimaa. Jotkut lajit Euroopan liitos on tämä mahdollisuus.

Säätö suoritetaan pyörittämällä tai liuskoista kiertämällä puristustelan (tappi) käyttäen 3 mm tai 4mm kuusiokoloavaimella riippuen merkki varusteet. Yritys "Maso" pyörimiseen valmistetaan käyttämällä erityistä tai pihdeillä.

Maksimi kiinnitys tulisi käyttää vain paikoissa, joissa puhallus. Varusteet, jolloin saranatappi kierto tapahtuu ruuvimeisselillä tai avaimella ei ole tarpeen käyttää väärin tietojen prosessi.

Varusteet Yksittäisten valmistajat, kuten Winkhaus, Roto (Sentro101) säädetään puristin voidaan suorittaa toistuvasti ilman vaaraa löystymisen liuskoista tai painimen nastat.

Joka tapauksessa, suurin kiristys tulisi käyttää vain talvella, muina vuodenaikoina vuodesta se olisi alennettava, jotta vältetään menetys elastisen tiivisteet. Vähentämällä puristin vähentää kulumista ja mahdollistaa kahvan kierto pienellä vaivalla.

Luonnos välillä ikkunan karmiin ja kynnysten

Jos luonnos välillä ikkunan runko ja kynnysten, eli alkaen kynnys tila huuhtelua tiivistetty vaahto-tai silikonilla, poistamisen jälkeen vanha eristävää materiaalia.

Kuitenkin paras vaihtoehto on - uudelleenasennusta refluksi.

Podduvanie rinteessä, toisin sanoen kulmakertoimen välillä, ja ikkuna osoittaa huono tiivistys liitoskokonaisuuden tai tuhoutuminen vaahtoa. Pieni podduvanii voi perezapenit sauma kadulta, ja sitten käsitellä sitä läpäisevä tiivistysaine. Jos ongelma ei ratkea - on suorittaa korvaaminen rinteitä.

Huono puolestaan ​​muovi-ikkuna kahva

Jos on olemassa vaikeuksia kääntämällä kahvaa - se voi olla väärän avaaminen tai sulkeminen läppä tai epäonnistumisen varusteet. Ensimmäisessä tapauksessa on välttämätöntä painaa kierto lukko, kahvan siirtämiseksi vaaka-asentoon ja vapauta lukitus.

Säätö puitteen asennossa rungon suhteen tuottaa kuusiokoloavaimella 3mm tai 4mm. Jos läppä ei avaudu tai lähellä - aloittaa olisi sopeutettava pohjasta saranan.

Syy kosteuden ja homeen kaltevuus on liiallinen kosteus huoneeseen tai neuteplonnost rinteillä. Tässä tapauksessa, on olemassa tarve muutos rinteitä niiden eristys. Ensimmäisessä tapauksessa ongelma voidaan ratkaista asentamalla ilmanpoistoventtiili.

Ikkunoiden erikseen säädettävissä opas

Ikkunoiden säätö talveksi

Vältä korjaus PVC ikkunoiden ansiosta sääntöjen noudattaminen niiden toimintaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 3 =