Säädin lattialämmitys

Miten valita lämmin lattia valvontaa?

Teknisen prosessin ei ole paikallaan. Viime aikoina erityisen suosittu on käsite "älykäs koti". Se yksinkertaistaa jokapäiväistä elämää henkilö ja tekee siitä mukavampaa. Osittain tämä tekniikka koskee tällaisen mallin, kuten lattialämmitys. Nykyään joka kolmas talo on remontoitu varustettu tällaisella innovaatio. Lattialämmitys ohjain avulla voit hallita ja varmistaa optimaalisen lämpötilan ja luo miellyttävän sisäilmaston.

On olemassa kolmen tyyppisiä lattialämmitys: veden lämmitys, sähkö ja infrapuna. Sen teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia, ne eroavat huomattavasti toisistaan, mutta niillä kaikilla termostaatti lattialämmitykseen. Hallinta Tämän laitteen voi olla sähköinen tai ohjelmoitavissa. Toinen voit automatisoida järjestelmän ja luoda lisää mukavuutta. Esimerkiksi puoli tuntia ennen paluuta kotiin töistä lattiasta alkaa lämmetä. Näin säästät energiakustannuksissa. Näiden laitteiden asennuskustannukset suoritetaan yläpuolella tavalla tai viemistä johdotus laatikko. Jos lämmitys on asennettu huoneeseen, jossa korkea kosteus, lattialämmitys ohjain kestää tilojen ulkopuolella.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • ja sammuttaa;
 • kyky ylläpitää lämmön ennalta määrätyssä lämpötilassa;
 • avtopodogrev kerros tietty aika ja lämpötila;
 • sähkönsäästönä ym.

Mitä etsiä valitessaan termostaatti?

Päätarkoitus tämä laite - ei pelkästään käyttöön tai pois käytöstä lämmitykseen, vaan myös sen varmistamiseksi, että haluttu lämpötila. On malleja, joissa on upotettu lämpömittari mittaamaan huonelämpötilan. Mutta tämä ominaisuus on turha, koska suorituskyky voi vaihdella useista ulkoiset tekijät, kuten luonnoksia, ilmavirran läheiset laite, joka tuottaa lämpöä, ja niin edelleen.

Ohjelmoitava valvonta lattialämmitys suositellaan tilavissa huoneissa. Sen yhteenlaskettu asennettu teho on noin 3 kW. Tällaista laitetta maksaa itsensä melko nopeasti. Pienille ryhmille on parempi käyttää sähköistä termostaatti. Hän voi nopeasti lämpöä huoneeseen, ilman ylimääräisiä energiakustannuksia.

Yksi suosituimmista muunnokset elektroninen termostaatti on varustettu lattia-anturin. Ne ovat saatavilla, helppokäyttöisiä ja kestäviä.

Luokittelu termostaatit

Markkinoilla tarjotaan meille paljon malleja termostaatit, jotka eroavat paitsi hinta vaan myös toiminnallisuutta.

On olemassa useita erilaisia ​​termostaatteja luokittelu:

 • Virta. Tämä indikaattori on yksi tärkeimmistä valittaessa laitteita. Kukin ohjain lattialämmitys on suunniteltu tiettyä teho tarvitaan lämmitykseen. Jos huone on liian paljon ja liian vähän, vaikka tehokkain termostaatin, huone on jaettu vyöhykkeisiin. Kunkin alue voidaan asettaa yksittäiseen laitteeseen.
 • Asennus. On kaksi tapaa asentaa: asennus ja huomautus. Embedded malleja tarvitaan paikkansa seinään. Overhead termostaatit asennettava erityiseen ruutuun.
 • Mukaan tyyppisen hallinnon. Säätölaitteet on varustettu kahden anturit ja integroidun tukijalkojen. Integroidut anturit mahdollistavat säätö ilman lämpötila, mikä ei ole totta laajennuksen.
 • Toiminnallisuuden ne jaetaan ohjelmoitavissa ja ei-ohjelmoitava. Kuin ohjelmoitava mallit ovat edullisempia ja helppo hallita. Ohjelmoitava valvonta mahdollistavat sen asettamisen toimintaan mukavampaa lattialämmitys.
 • Tyypin. Ulkonäöltään termostaatit mieli tehdään moneen makuun. Erilaisia ​​malleja voit valita termostaatin kaikkein silmäänpistävä muotoilu, joka täydellisesti sopivat sisälle huoneeseen.

Kytke lattialämmitys säädin tekee elämästäsi mukavampaa!

Asennus lattialämmityksen säätimet

 • Miten valita säädin?
  • Luokittelu termostaatit
 • Asennus termostaatin
 • Miten kytkeä termostaatti veden lämpimien lattioiden

Eri termostaatit lattialämmitys säätö suoritetaan, ja ohjaus- ja tarjota mahdollisimman optimaalinen huoneenlämpötilassa. Jos säädin voidaan käyttää, ovat, määrittää tai poistaa käytöstä järjestelmän lämmintä kerrosta.

Lattialämmitystermostaatti voit luoda mukava lämpötila olla talossa.

Lämmin lattia ovat vesi, sähkö ja infrapuna. Yksi osa tällaisten järjestelmien suorittaa ohjaus, jonka avulla täysin hallita lattialämmitys prosessi.

Ohjain voidaan asentaa kojerasia seinään tai yläpuolella menetelmällä. Kytkeä lattialämmitys ohjaus suoritetaan tavanomaisella sähköverkossa. Kun kyseessä on käyttöä lattialämmitysjärjestelmiä märkätiloissa syytä ottaa rajojensa ulkopuolella.

 • kytkeminen päälle / pois päältä järjestelmän;
 • automaattinen kuumennetaan halutussa lämpötilassa tietyn ajan;
 • lämmittää säilyttää funktio;
 • toimiakseen tehonsäätö;
 • Energiansäästötoiminto.

Sijainti lattialämmitys ohjain koko järjestelmän

Valittaessa ohjain, on otettava huomioon, että hänen on päälle ja pois päältä lattialämmitys, jolloin saatiin haluttu lämpötila ja vastaavat kytketty sähköjärjestelmän. Useimmiten rajoittava voima kotimaan mallien termostaatin on 3 kW.

Lattian lämmitys mahdollisesti käyttämällä lämpötilan lukemien.

Pienille ryhmille on parempi olla käyttämättä ohjelmoitava termostaatti, koska lämmitys tilojen voidaan vaatia milloin tahansa ja nopeasti.

Ohjelmoitava malleja sopii parhaiten laajojen alueiden tilaa. Kapasiteetista määrä voi olla jopa 3 kW ja enemmän. Tällöin laite maksaa itsensä lyhyessä ajassa.

Suosituimpia ovat kotitalouksien elektroniset termostaatit antureilla lattiat. Niiden erotus - in edullisuutta, helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta.

Luokittelu termostaatit

Tämä on yksi tärkeimmistä parametrit valitsemalla termostaatin. Laite ilmaisee teho lattialämmityksen, joka lasketaan säädin.

Se tapahtuu niin, että lattialämmitys käytetään melko laajalla alueella, joka ylittää ominaisuuksia tehokkain termostaatit. Tällaisissa tilanteissa on tarpeen joko jakaa tilaa vyöhykkeisiin kunkin yksittäisen termostaatin, tai soveltaa edelleen magneettinen kytkin. Tämä laite suojaa termostaatin ylikuormitukselta.

Mukaan asennustyypin

Voimalaitoksen tyyppi termostaatti lattialämmityksen määräytyy välineiden tyypistä: upotettu tai yläpuolella termostaatit. Sisäänrakennettu mallit vaativat tekemään reiät seinään. Overhead asennettu erityinen asennus laatikko, joka on kiinnitetty seinään.

Mukaan tyypin hallintajärjestelmän

On olemassa muunnelmia lämpötilan säätimet lattiaan upotettu antureita, jotka säätelevät ilman lämpötila. Joissakin termostaatit on ulkoinen lämpötila-anturi.

toiminnallisuutta

Järjestelmä pokdlyucheniya lattialämmitystermostaatti.

Tämä luokitus termostaatit ovat ohjelmoitavia ja ei-ohjelmoitava. Varsin kätevä ominaisuus ohjelmoitava termostaatit, jotka kykenevät pyytämään muutaman päivän toiminnan lattialämmitys. Kuin ohjelmoitava mallit ovat helpommin hallittavissa ja edullisempia. Mutta jotkut näistä malleista voidaan ajastinta, tarkka aika, jolloin lattialämmitys on kytkettävä pois päältä.

 • Aallotettu muovinen putki, jonka halkaisija on vähintään 16 mm;
 • asennus muovinen laatikko;
 • ruuvimeisselillä.

Ennen asennusta lattia täytyy määrittää sijainnin lattialämmitys ohjaimen sijainti. Kytkeä tarvittavan jännitteen 220V. Lattiaa sinun täytyy valita paikka lämpötila-anturi. Hänen täytyy olla lähellä termostaatti päällä, ilman huonekaluja.

Lattioihin infrapuna-anturi, joka on asennettu alapintaan kalvo, ja sitten yhdistetty johdot, jotka menevät termostaatti.

Kaapeli kerros, joka on kaadetaan betonilaatan, anturi on sijoitettava metalli aallotettu putki, ja eristää se putoamisen betoni. Tällainen toimenpide on tarpeen helppo anturi poistamista.

Kosketuspaneeli tekee käytöstä entistä helpompaa.

Asennuksen jälkeen lattia on valmis, aloita asennus säätimen. Valittu paikka on seinämän koloon termostaatin tai koko markup vahvistaa pinta. Sitten etupaneeli poistetaan ja säädin kiinnitetään paikoilleen.

Verrattuna kytkentätaajuuden teho termostaatti yhteyksiä ja kapasiteettia lämpökaapelin tai infrapuna-kerroksessa. Jos se on pienempi, magneettinen kytkin on lisäksi asennettu. Piiri Lämpökaapeli on kytketty koskettimien magneettinen käynnistin virtalähteen 220, ja käynnistin kelat on kytketty lähtöön termostaatin.

Jos tarpeeksi virtaa hakkurisäätimen yhteydet, sitten kuumennus kaapeli on kytketty lähdön termostaatin. Seuraavaksi kytkeä anturi piiri liittimiin merkitty passiin.

Liität valta liittimiin 220. Useimmiten ne ovat F tai L - vaihe ja N - nolla. Hoito tulee asteittain. Määrittää sen väri johdot: jos kaapeli on uusi ja säilytetään oikein, niin vaihejohtimet musta, ruskea tai valkoinen eristys, ja nolla - sininen. Jos lattialämmitys ohjain on yleensä yhdistetty yhteiseen pistorasiaan, vaihe on avulla ruuvimeisselin tai jännitteen osoitin osoitin.

Tarkista, että termostaatti, virtaa 220V. Asennettu termostaatti vähintään lämpötila-arvon. Juomalasin mukana lattialämmitys. Lämpötila vaihdetaan suurimpaan käyttämällä painikkeita tai kääntämällä kahvaa, lisäksi, olisi klikkaus, joka ilmoittaa piiri Circuit.

Miten kytkeä termostaatti veden lämpimien lattioiden

Vesi lattialämmityslaitteet esitetään termostaatit laite servo-ohjauksen, joka ohjaa syöttö lämmin jäähdytyspiirin. Niissä on elektroninen ja manuaalinen säätö. Sitä paitsi, nämä järjestelmät käyttävät ilman lämpötila mittausanturiin, mutta ei lattia, koska suuri inertia lämmitys.

Anturi asennetaan seinälle korkeus on noin 100-120 cm: n korkeudelle lattiasta, voi olla noin termostaatin. Seinä ei voi kohdistaa toinen lämmitys jäähdyttimen. Asentaa anturi piiri ja lämpötilan sähköiset.

Käytettäessä termostaatti lattialämmitys sähköliitäntä toimilaitteeseen on tarpeen vahvistaa kaapeli ohjauspiirejä.

ohjausjärjestelmä toiminta tarkastus suoritetaan ulkoisen lämpömittarilla: säädin asettaa haluttu tila ja mitattu lämpötila-anturin asennus useita tunteja. Vaihtelevat merkittävästi lämpötilan ei pitäisi.

Kaikki toimii liittämisestä piirit ovat esiintymään katkaisijan. Tämä takaa turvallisuutesi!

Joista valita termostaatti lattialämmitykseen

Varmasti et edes ajattele sitä, että lämmitysjärjestelmä "lämmin lattia" - ei ole vain lämmityselementin alla laatat, parketti tai laminaatti, ja tarkkaan mietitty ja kerättiin asennusta. Lisäksi se sisältää useita toimintoja sen valmistamiseksi, luominen, ylläpito ja valvonta huoneen lämpötila. Ja jotta voidaan varmistaa tehokkaan, ja mikä tärkeintä, kustannustehokkaan toiminnan lämmitysyksikön, on tarpeen asiantuntevasti hallita kunnolla. Valmistajat tällaisten laitteiden ovat ajatelleet ja tämän vivahde luomalla lattialämmityksen ohjaus. Siinä kaikki tänään niin jutellaan.

Säätö ja luoda parhaat mahdolliset olosuhteet

Vaiheessa asennus piilevä lämmityslaitteet on tarpeen määritellä kyky, joita tarvitaan luomaan mahdollisimman miellyttävän sisälämpötilan olosuhteissa. Mutta vain sanoa, mikä on sen suuruus on hyvin vaikeaa, koska se riippuu pitkälti koko huoneen ja sen tarkoituksesta, sekä ilmastolliset erityispiirteet siinä. Yleisesti, virta määritys tehdään tapauskohtaisesti.

Välittömästi Halusin selventää, että maksimikapasiteetti ei aina tarvita, vaan ainoastaan ​​alkuvaiheessa. Tätä voidaan verrata kanssa korin liikkeen, joka kasvoi kiihtyvyys teho on tarpeen, niin se on vain tarpeen säilyttää kirjoittamalla nopeus. Periaatteen mukaisesti identiteetin työn ja sisäisen lämmitysjärjestelmä. Joten, jotta suorittaa alkukuumennus lattiapinnan, järjestelmä täytyy toimia täydellä kapasiteetilla. Ottaa huomioon, että huolto tilassa ennalta määrätyn tason, se kuluttaa vain pienen osan siitä. Ja että tällainen toimintatapa suoritetaan lämpötilan säätimen lattialämmitys.

Kiitos innovatiivisia teknologioita, nykyisin on olemassa valtava määrä lattialämmitys valvontaa, mutta sen toteuttaminen on jaettu kolmeen ryhmään:

Kaikki nämä Lämpösäätimet lattialämmitys on omat etunsa ja haittansa. Joten Puhutaan vähän lisää kunkin tämäntyyppisten laitteiden luoda parhaat mahdolliset olosuhteet huoneessa.

VIDEO: Yleiskatsaus termostaatit

Nämä vaihtoehdot ovat yksinkertaisin. On identtiset piirin toimintaan moderni silitysrauta mallia käytettäessä Kiertokahvan olet sets silitys tilassa tai lämpötilan (kaikki riippuu laitteen merkki).

Huolimatta melko vanhentunut mekanismi, nykyään suurin osa sisäinen lämmitys pinta säädellään tällaisia ​​laitteita.

Parannettu säädin malli lattialämmitys, jolloin lämpötila voi visuaalisesti seurata tilassa esitetyn järjestelmän näytöllä. Nämä termostaatit ovat hyvin suosittuja ja näyttäytyä luotettavana välineenä käyttää lattialämmitys järjestelmiä.

Tämä vaihtoehto on samanlainen kuin edellinen, mutta sitä vastoin on mahdollisuus kytkeä päälle / pois päältä lämmityksen kulloinkin. Esimerkiksi aamulla, joten älä odota kunnes voit ohjelmoida sen lattiaan lämmittää sisällyttäminen puoli tuntia ennen heräät ja kun heräät, pinta on täysin lämmennyt.

Kumpi olisit ei variantti mieluummin missään tapauksessa saat termostaatti, joka ohjaa syötetyn tehon lämmityselementti, niin että tuntuu mukavin huoneeseen.

Prosessin lämpötilan säätämiseksi edellytykset

Koko prosessin luoda ja ylläpitää ennalta määrätty lämpötila, joka perustuu signaalien, jotka lähetetään lämpöanturi. Laitemallit Jotkut säätävät lattialämmitys ilmastoitu yhdistämällä useita anturin suoritusmuodossa - ulkoinen ja upotettu, joista kukin on vastuussa tehonohjausprosessi piilotettu lämmitysjärjestelmä.

Saadakseen tarkempia tietoja tilasta lämmityselementti, lämpötila-anturi sijaitsee suoraan kuumennetun pinnan (alle koristepinnoite). Siten, rakentamisen aikana jäähdytysnestettä (kaapeli termomaty, kalvo lämmin lattiat, putket, jne.), Anturi puoli täytetty betonilaatan. Kun lämmön avulla mattoja tai kalvo lämmityselementin, jossa ei ole tarvetta sementtilaastille, se sijoitetaan liima pohja. Tämä käyttää poimun, joka teplodatchik ja asetetaan yhteen johdot. Aallotetun putken leikkaus urat sijaitsevat aikaisemmin seinämään päällekkäisyys ja sementin matriisi.

Miksi kaikki on niin kova, ja jos et voi täysin täyttää sementtilaastilla anturi? Luultavasti koska ihmiset ajattelevat, että eivät ole vielä kohdanneet asennus kotimainen lattialämmitys. Itse asiassa niin monimutkainen asennus teplodatchika tehty pyrkimyksenä mahdollistaa sen purkamista. Ajattele sitä, jos tämä laite on yhtäkkiä epäonnistuu, poista se tie on hyvin ongelmallista. Mutta Grooves seinässä on paljon helpompi poistaa laitteen ja korvata sen uudella, mikäli tarpeen.

Niin, takaisin lukijan tietoja. Kun se on kytketty anturiputkea mittaa ja lähettää dataa pinnan tilan lämpötila, jossa se sijaitsee. Ja lattialämmitys säädin perustuu esiasetusparametrit muuttaa tehoa lämmittämiseksi lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmä.

Tarpeeksi saada lämmin lattia lämpötilan säädin, joka on varustettu aallotettu putki ja anturin itse. Vaikka joskus häikäilemättömät valmistajat toteuttamaan näitä laitteita erikseen, yrittää ansaita niin paljon voittoa. Ja jos kohtaat tällaisen tilanteen, on parempi valita kuuluvan toisen yhtiön.

On rajoitus sallittu teho yhden termostaatin. Siinä tapauksessa, kun haluat ohjata enemmän kuin sallittu teho laitteen tai samanaikaisen lämmityksen kahden tai kolme huonetta, voimme turvautua käyttää erityistä kahden vyöhykkeen valvontaa. Niitä voi ostaa erikoistuneissa kaupoissa tai, kuten monet tehdä tänään, tilata internet.

VIDEO: Kumpi on parempi termostaatti - mekaaninen tai ohjelmoitavan

Tyypillisesti kytkentäkaavio esitettyjä ohjeita, koska se voidaan nähdä koteloon. Me vain kuvaamaan, miten se välttää rikkoutuminen tai vahinkoa varomattomia.

Yksikössä on erityisiä tyynyjä, jotka yhdistävät jotkin johto:

 • №1 - vaihe sähkölaitteen paneelin tai pistorasia 220;
 • №2 - Kytke «09raquo; kaapeli virtalähteeseen;
 • №3 - yhteys «09raquo; kaapeli lattialämmitys järjestelmä;
 • №4 - vaihe lattialämmityksen kanssa;
 • №6 ja №7 - yhdistää lämpötilavaihtelu anturit.

Liittäminen termostaatti irrota vallan sähköverkosta.

Loppujen yhteystiedot haava pad, on aika testata milloin tahansa koneen, joka sinun täytyy tehdä seuraavat:

 1. Tarkistaa, onko kosketinlohkon ohjeiden mukaan tai kaavio tapauksesta.
 2. Termostaatti minimiin.
 3. Päälle verkkojännite ja vaihtaa maksimiasentoon. Kun yhteyttä syötetään jännite pitäisi näkyä eri napsautuksella koskettimet 3 ja 4.

Kun lämpötila laskee kytkemällä rele kytkeytyy virta pois päältä, se on myös näyttöä siitä, että oikean laitteiden toimintaa. Mutta jos terminaaleihin 3 ja 4, ei ole sähköä, tarvitaan erityinen laite testata lattialämmitystermostaattia. Digitaalinen data tulee vastata passin, jos ei, niin ota yhteyttä kauppaan tai valmistajan korvaaminen viallisen tuotteen.

Kun työskennellään ohjelmoitava termostaatti virheilmoitus näkyy yleensä heti ottelun.

VIDEO: Miten yhdistää säätimen lämmin lattia

Oikein valittu termostaatti - avain laadukasta, tehokasta ja, mikä tärkeintä, edullista yksikön sähkön hintaa, toiminnan lattialämmitys järjestelmiä. Kokeneet asiantuntijat eivät suosittele säästää tällä laitteella. Ja mikä on kone antaa mieltymyksensä - Delhi kullekin henkilölle. Joku täysin tyytyväinen työhön mekaanisen laitteen, mutta joku enemmän mieleisekseen vaihtoehto mahdollisuus ohjelmointia. Täällä, kuten sanonta kuuluu, "maku ja väri toverit siellä."

VIDEO: Muutama sana kuinka yhdistää laitteet

I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • 01.13.2018 »Moonshine Brownie

  1 Brownie oli ensimmäinen pontikka. Ostin sen tietämättään mainonta johti. .

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  41 − 34 =