Säätää painetta kytkin paineakun

Painekytkin akulla: miten asentaa ja konfiguroida

Peruselementit itsenäisen pumppaamon - pumppu, varastokapasitanssilla, painekytkin hydraulisen akun ja sulkuventtiilin. Paineyksikön pumput ennalta määrätty tilavuus vettä verkossa. Varaajan kerää ja ylläpitää jatkuva paine veden toimittamiseksi kuluttajalle. Ohjausosa tarjoaa vakaan jakson kylmän veden järjestelmän laitteita. Tarkastellaanpa tarvittaessa ja miten määrittää varaajan ja painekytkin.

Veden paine kytkin ohjaa kytkentä päälle ja pois laitteesta veden syöttämiseksi säiliöön on

Varaajan järjestelmässä kylmä vesi

Suorasta kosketuksesta uppopumppu tai pinta on syy epävakaa vettä. Paine yksikkö joutokäynti minimoiden veden kulutusta. Kun läsnä on painovoiman tai pneumaattinen ohjausjärjestelmä ei vaadi jatkuvaa toimintaa ensisijaisen paineen puhallin. Varmuuskopiointi kondensaattori ylläpitää tasaisen veden virtauksen juomiseen ja terveys tarpeisiin. Veden vähentää riippuvuutta yksittäisten vesihuollon ulkoisista tekijöistä.

Painovoiman kokooja rakenne on ilmakehän säiliö float tasolla anturi. Avaa säiliö asennetaan ullakolle, vedenpinnan yläpuolelle näytteenottopaikkojen. Paine järjestelmä luo painon nestepatsaan. Se ohjaa pumpun mekanismin tai kellua tasolla antureita.

Pumppuasema akkujen ja painekytkimet

Moderni hydraulinen asemat vedensyötöllä työtä, koska ylipaine ilmakammion. Periaate pneumaattisten akkujen rakennettu vuorovaikutusta paineilman ja veden. Pumppu pumppaa vettä puhallin, joka sijaitsee kotelon sisällä. Tilavuus ilmakammion pienenee ja paine kasvaa. Välisissä väleissä sisääntyöntöyksikön työntää ilman veden kalvosta käyttäjän verkkoon.

Vesi ei ole yhteyttä sisäseinien suljetun astian. Kalvo erottaa ilmakammion metallikoteloa. Jos akku käytetään juomaveden, kalvon materiaali on kemiallisesti inertti kumia. Käytettäessä varastosäiliöön lämmitysjärjestelmän tai lämpimän veden käyttäen kalvoa, jolla on korkea kestävyys korkeissa lämpötiloissa.

Suunnittelu kalvopainesäiliön

On pysty- ja vaakasuunnassa malleja ilman varastointisäiliöistä useita eri kokoja. Johtoja, jotka yhdistävät kerääjän määrittelee, millaista pumpun ja ajaa mallia. Vaakasuora säiliöitä käytetään laajentaminen pinnan yksikköä. Ahtimen paine on asennettu alustan yläosassa taajuusmuuttajan kotelon (eli sylinteri on alle itseimevä pumppu).

Asetus vedenpainetta siirtyä säätää pumpun. Ottaa perehtynyt yksinkertainen veden painekytkin säätö sääntöjä sekä koukerot asetukset voidaan suorittaa tällaista työtä omasta.

Pumppaamot vedenalaisissa yksiköt täydentävät pystysuorat asemat. Varaajan ylittää Porareikävalokuvaus pumpun asennusta.

Siirtymä hydropneumaattinen säiliö riippuu aika veden virtausnopeus, ja pumpun teho kytkentätajuudet korkeus putkiston. Korkeampi veden virtaus ja vähemmän painehäviön päälle / pois pumpun, sitä suurempi kapasiteetti akun.

Tyypillinen järjestelmä riippumaton vettä hyvin

Rakenneosia varaajan:

 • suljetun metallikotelon, joka on suunniteltu toimimaan paineen alaisena (1,5 Ö 6 ilmakehää);
 • elastinen kalvo - sisäinen vesisäiliö;
 • laippa kiinnittämiseksi venttiilin kalvo kuoreen ja täytä se vedellä;
 • nippa ilman injektoimiseen ilmasylinterin kammioon;
 • Venttiilillä vesisäiliön (akkujen, jotka ylittävät 100 litraa);
 • kiinnike pieni säiliö seinälle tai tukijalkoja kumitiivisteillä asennukseen suuremman kapasiteetin malleissa;
 • vaakasuora säiliön mukana kannatin on asennettu yhdessä pinta pumpun paineakun ja painekytkimen.

Tärkeää! Ensimmäinen täyttö hydraulisen akun sylinteri tuottaa vettä vähitellen, jotta se ei vahingoita eheyden päärynät, koska varastoinnin jälkeen kumikalvo seinät ovat yleensä liimataan yhteen.

Pumppaamon auttaa saavuttamaan täysimittaiseen riippumaton veden puutarha

Laskeminen akulla tilavuuden

Valitsemiseen käytettävät menetelmät akku on suunniteltu omakotitaloissa, jotka kuluttavat suuria määriä vettä (viemäri-, kylpy, suihku, muutaman hanat, bidee, pesukone ja astianpesukone). Mukaan määrä jakelupisteitä määräävät kokonaiskulutuksen määrä ja suurin virtausnopeus vettä juomavetenä. Tilavuus akun määritetään kaavalla:

V - tilavuus akku, L;

Qmax - maksimi veden virtaus juomavetenä, l / min;

ja - useita järjestelmän käynnistysten tunnissa (suositeltu arvo on 10 käynnistyy);

Pmin - pumppu paineen, atm.;

Pmax - pumppaa pois painetta, atm.;

Po - paine ilma-akku, kammion ilmassa.

tarjonta rakenne koostuu: 1 - akun; 2 - pumppu; 3 - painekytkin; 4, sulkuventtiili; 5 - Virta

Standardi vesihuolto asennus pieni talo kausiasunnot yleensä varustettu akulla kapasiteetti on 24 litraa. Kotelo, jossa on useita Analyysin kolmen valitun tallennuskapasiteetti on 50 litraa. Ja tiedot laitteiden valmistaja osoittaa koko säiliön tilavuus (ilmakammion mukana).

Säätäminen toimii paineakku

Vesihuoltoon on yksikerroksisia taloja, paine ilmakehässä pidetään riittävänä. Huomaa kuitenkin, että ilmanpaine ilmakammion tulisi olla suurempi kuin staattinen paine veden tarjoajien korkein kohta.

Maksimi pois paine riippuu paineominaisuuksia pumpun. Paine, joka pumppu pumput, jaettuna 10, vastaa ylemmän kynnyksen automaattinen veden järjestelmässä. Tehty muutos lineaarisen virtausvastus, todellinen verkkojännite, tekninen laitteiden kuntoa ja korkeus koti veden syöttö.

Komponenttien säätämiseksi veden paine hydraulisen säiliössä

Suositeltava paine-ero pumpun päälle ja pois riippumaton vesi on 1,0 Ö 1,5-ilmakehässä. Lisääntyvä tehdasasetukset (1,5 ilmakehä) vähentää varauksesta määrän ja lisää painetta järjestelmässä. Korkeapaine kylmän veden kulutus kasvaa, mikä johtaa tehottomaan energiavarojen käytön.

Kaavan arvon laskemiseksi halutun paineen akun:

Hmax - korkeus metreissä keskilinjasta varaajan yläosaan veden näytteenotto vaihteen (kaksikerroksinen omakotitalo 6 ÷ 7 metriä).

Ilmanpaine ilmakammioon pellin aluksen tarkistetaan ja säädetään ennen asennusta, tai epäonnistuminen asetukset poikkeavuus vettä. Säädön aikana virta pumppuaseman irti verkosta, että veden poisto akusta.

Kaikki elementit on kiinnitetty toisiinsa varusteet

Pneumaattinen venttiili ilmakammio sijaitsee alle koriste polttoainesäiliön korkki kehon. Arvo tai paineen poikkeama ennalta määritellystä toiminta-parametrit määritettiin manometri yhdistettynä puolan. Mukaan mittaustulokset ylimäärä ilmaa poistetaan tai pumppaamaan ilmakammion paine moottorin pumppu.

Jos säätö työparametrien varaajan ei ole tuonut toivottua tulosta, sitten tarkistaa painekytkimen asetukset.

Laitteen akun painekytkin

Painekytkin ohjaa pumpun ja säätää täyttö nesteen akun. Laite yhdistää, valvoo ja säätelee kylmä vesi laitteet.

Ulkonäkö pumpun ohjausyksikkö muistuttaa pieni muovinen laatikko. Laite on asennettu sisäänkäynnin varastosäiliöön. Painekytkin, että paineakku koostuu mekaanisen ja sähköisen osat.

Painekytkin kokoamattomat

Osia standardin suunnittelu painekytkin:

 • muovisen kotelon (kansi ruuveilla ja emäs);
 • metalli peitekalvon (mutteriin kiinnittämistä varten putki);
 • kumi kalvo;
 • messinki mäntä;
 • kaksi nastat kierre ja pähkinät;
 • suuret ja pienet säätö jousen;
 • metallinen pohjalevy;
 • nivelletty alusta;
 • sähköinen kontakti kokoonpano, jossa on lehtijousen;
 • kytketään puristamiseksi kaapelin;
 • riviliittimeen.

Suunnittelu painekytkimen ja sen säätö

Jousen säätömekanismi ja kytkentärasian suojaa muovinen kansi. Metallinen pohjalevy pohja tukee muovinen kotelo. Pohja erottaa toimilaitteen (kalvon mäntä) toimilaitteen (saranoitu alustalle, kaksi jousien vaarnaruuveille ja sähkökontaktikokoonpano).

Sähköinen painekytkin vesi on kaksinkertainen kytkentäreleen kytkentäpiirejä. Ylöspäin sähkökontaktikokoonpano väliin metallin pohjalevyn ja muovinen kotelo. Kaksi kytkimet puristamiseksi kaapelin (verkon ja pumpun syöttöjohdon) ja kytkeä releen solmun paineakku sijaitsee pohjan muovikotelon.

Standardi halkaisija tulo- tuumasta. Sisäisestä laitteen poikkileikkaus sovittimen kiinnitysmutteri kumi kalvo on rajallinen. Edestakaisen joustavan kalvon yhteydessä messinki mäntä, joka välittää voiman sarana metalli alustan.

Painemittari käytetään mittaamaan veden paine

Ylhäältä, liikkuva laiturin reunan, murskata suuri ja pieni jousivoima, joka vastustaa männän. suuri pakkaus keväällä säätää asteen pumpun. Useita pieniä muodonmuutoksia jousen yksikkö tarjoaa matkan paine.

Tapoja liittää painekytkin paineakun

Erottaa painekytkin liitäntä piiri paineakku vesi ja sähkö.

Kuinka kytketään painekytkin veden?

Kytkentäsolmun, joka yhdistää painekytkin kokoojaputkelle putki on jäykästi kiinnitetty. Laite on asennettu kootussa tilassa. Ennen kokoonpanoa on tarpeen säätää riittävästi tilaa pyörittämiseksi kotelon asentamiseksi painekytkin.

Laite ruuvataan erillisen säikeen upotettu putken tai tuottavat kokoamisen suoraan ulostulon paineakku erityisellä sopiva. Istuva viisi ulostuloa mahdollistaa asettaa painemittari pumpun lähellä ohjauslaite.

Kytke johdot painekytkimen

Miten voit liittää painekytkin paineakun sähköisen osan?

Suora osallisuus ylipaineensäädin tuottavat 220V edellyttäen, että valta pumpun toiminta nykyinen on enintään 10 ampeeria.

Ennen kaapelin kytkemistä laitteen poistetaan suojaava muovi. Sähkökaapeli tai pumppu linjat johtaa oikeisiin kytkentä. Ulkopuolella kihartuminen mutteri on kiinnitetty muovinen rengas. Nimeäminen yhteystietoryhmiä merkitty pakkaukseen. kaapelin pää on jaettu säikeitä. Vaihe, nolla, maa puhdistetaan eristävän vaipan ja kytketty liittimiin kontakti ryhmän.

Tärkeää! Sähkö- ja sääntely työt toteutetaan laite on yhteydessä verkkoon. Sähköliitännät toteutetaan lakisääteisten sääntöjen teknisen toiminnan ja turvallisuuden sähköasennuksissa.

Rele automatisoi pumppuaseman ja katkaisee veden, kun ennalta määrätty merkki

Säännöt painekytkinsarjassa säätö hydrauliakkumulaattorin

Rele ohjaa minimi ja maksimi paine varaajassa pitää paine-ero on / off pumppu. Rajoittaa sallitut rele asetusarvoista perustuu aikaan nopeuden ja pumpun tehoa.

tehdasasetus ominaisuudet teknisissä tiedotteessa. Standardi painekytkin asetus vesihuollon - 1,0 ÷ 5,0 ilmakehää. Aloita Paine - 1.5 ilmapiiri. moottorin toiminta-alue Pumpun - 2.5 ilmapiiri. Maksimipaine sammuttaminen - 5,0 ilmakehää.

Jos tehdaskonfigurointi asetukset eivät ole merkityksellisiä tai epäonnistunut asennustyöt, jossa ja säätö veden paine kytkin toteutetaan omasta käyttäen painemittari. Tarkkailumittari on asennettu jakotukkiin paineakku. Korjaus tehdään painemittari, sen jälkeen kun pumppu on kytketty pois päältä. Painehäviö luoda avoin hanasta paineakku lähimpään veden saanti kohta.

Liittäminen painekytkin ja kytkinrasia uppopumppu

Varaajan paine kytkimen asetus suoritetaan paineen alaisena sulkematta pois virtalähde pumppuaseman. Pumppu on täytettävä septitankkia ja nosta painetta verkossa. Kun rele laukeaa ja laite sammuttaa moottori, poista muovinen kansi ja täysin löysää jännitystä pieni jousimekanismi.

Miten säätää vedenpaine kytkin pumpun minimituotto painetta?

Asettaminen suuri säätö keväällä:

 • kiristysmutteri kierretään myötäpäivään lisäämiseksi alkaa paine;
 • helpottaa tiiviys - pienentää releen käyttöpaine ja aktivoimalla moottori;
 • tarkistaa tuloksen säätämällä hana avataan ja vettä valuu kunnes pumppu.

Paineen säätämiseksi kytkimen avulla kaksi mutteria: iso ja pieni

Miten säätää painekytkimet varaajan pumppu sammutus?

Asettamalla pieni säätöjousesta:

 • mutteri nastan pieni kierre jousen lisätä paine-eroa;
 • vaimennus interferenssiä, jolloin alempi paine moottorin pysäyttäminen;
 • korjaus tulos tarkistetaan testi pumpun käynnistystä.

Jos painemittari lukema on sama kuin haluttu arvo, kun kytket / sammuttaa moottori, säätö on valmis. Kun se on mahdotonta säätää nykyisen laitteen omasta, käyttää palveluja päteviä ammattilaisia, tai ostaa uusi laite. Jos päätät ostaa painekytkin paineakun, sitten kiinnittää huomiota yhteensopivuutta työtä pumppaus laitteiden ja menetelmää yhteyden virtalähteeseen.

Automaattinen suojaus kuivakäynniltä perusteella neljän varusteet

Tärkeää! Kasvattaminen alkaa arvon tehdasasetus varaajan painekytkimen (yli 1,5 ilmakehää) luo kriittisen kuormituksen kalvon akulla. Toiminta-alue pumpun muutetaan huomioon suurin sallittu vedenpaine varusteet. Paine rajoittaa, jotka tiivisteet on suunniteltu sekoittimet ja hanat 6 ilmakehää.

Ilmanpaine ilma-akku kammiossa ei vaikuta painerele ja pumppaamo yleensä. Puuttuminen tai puutos ilman johtaa liiallisen venymisen kalvon ja pumpun käytön kussakin valinnan veden järjestelmästä. Lisääntynyt ylipaine ilmakammion vähentää veden kalvoon ja käynnistää väli säätöpaine. Usein on-off-aika pumppukokoonpanon vähentää käyttöikää.

Normaali toiminta pumppaamon voidaan aikaansaada, että ilman paineakku kammiossa on 10% pienempi pumppu. Oikea asennus ja säätö painekytkimet ja paineakku varmistaa, että pumppu ei voi ylikuormittua, optimaalinen täyttö veden varastointi. Integroitu lähestymistapa perustamiseen ja säätämällä laitteiden pidentää kalvon ja luotettavuuden lisäämiseksi itsenäisen veden syöttöjärjestelmään.

Asetus vedenpainetta vaihtaa säätää pumpun

Miten asettaa pumppua lisäämään vedenpaine asunnossa

Miten valita pumppaamo kuulusteluihin ja asentaa sen oikein

Videophones asunnon: miten valita, asentaa ja käyttää

vesi paineensäädin vesistössä: optimointi vesi-

Muovia caisson kaivojen: miten valita ja asentaa

Miten painetta päälle varaajan?

Akkuun yhdistettynä painekytkin ja pumppu on tärkeä osa veden huviloille, tilojen ja muiden rakennusten. Oikein ja asennettu anturi mahdollistaa vapauttaa omistajan useimmat veteen liittyvät ongelmat.

Liittäminen painekytkin ja lisävarusteiden asennukset ei ole helppo prosessi, se vaatii huomiota ja erityistä osaamista elektroniikan ja pumppuaseman kanssa akulla.

Kuvaus anturin 1 ja pumppausjärjestelmän

Vesi paineanturi - sähköinen laite, joka tarjoaa säätö paine varaajassa olevan pumppuaseman. Se myös tarkkailee nesteen painetta kanavassa ja käsittää joko sulkee vettä varaajaan.

Tämä johtuu siitä, että sulkemisen johtoja. Ylittävät sallitun rajan avaa koskettimet ja sammuta pumppu. Laskee alle tason sulkee koskettimen laite, mukaan lukien vesi. Voit säätää manuaalisesti sekä ylemmän ja alemman kynnysarvojen.

Järjestelmä painekytkimen

Peruskäsitteitä painekytkimen järjestelmän kanssa akulla:

 • Rvkl - alempi painekynnystasolle käynnistyksen, että oletusarvo on 1,5 bar. Koskettimet on kytketty ja yhdistetty rele pumppu alkaa veden pumppaamiseksi;
 • Rvykl - yläkynnysarvosta paine, sammuta virta, on parempi asettaa bar 2,5-3. Piiri katkeaa, ja automaattinen signaalin pysähtyy pumppu;
 • delta P (DR) - paine-eron komponentti alemman ja ylemmän raja-arvot;
 • maksimipaine - pääsääntöisesti enintään 5 bar. Tämä arvo näytetään ohjaus laitteen ominaisuudet veden ja ei muutu. Ylimäärä johtaa Laite- ja lyhentää käyttöikää takuun.

Tärkein osa painekytkimen hydraulisen akun on kalvo reagoi veden paine. Hän taipuu paineen mukaan ja kertoo mekanismi, miten, nostaa tai laskea veden paine pumppaamon. Taivutus kytkinkontaktien releen. Vesi vastustaa painetta erityisen jousi (joka on viivästynyt säätöä varten). Kevät pienempi määrittää ero, eli ero alemman ja ylemmän kynnysarvon paine.

Releet voivat olla kahdenlaisia. Ensinnäkin valta, vaikuttaa suoraan pumpun yhteystiedot. Toimitusjohtaja tyyppi vuorovaikutuksessa automaatioyksikköön ja sen sisällä vaikuttaa pumpun toimintaan.

Akku ja painekytkimet muodostavat luotettavan järjestelmä, jolla varmistetaan veden tarjonta kaikkiin tiloihin, ulkorakennukset ja muilla aloilla. Pumppu Automation myös välttämätön osa - koska se on erittäin helppo hallita kokoelma veden ja nopeasti pumppaamaan säiliössä ja putket.

Paine välityslaitteen pumppaamon

On aina mahdollista liittää ylimääräisiä akkuja ja rele, automaatio-, anturit ja pumput.

1,1 säätö paineen kytkin paineakun

Ennen laitteen liittämistä säiliöön, tarkista releen toiminta ja säätää sitä. Ottaa lukemat mekaanisen painemittari on suositeltavaa. Se on enemmän pisteitä ja vähemmän alttiita sisäisen rikkoutumisen, minkä vuoksi hänen todistuksensa ei voisi olla totta.

Jatkossakin seurata ohjeita oikein säätää painekytkin. Ensisijaisesti on tarpeen lukea passin laite, pumppu ja varaajan ilmanpaineen määrittämiseksi rajoja näiden elementtien pumppaamon. Tarkoituksenmukaista ostaessaan pre-luetun datan parametrien ja hienosäätää niitä keskenään.

Lisäksi tulisi toimia seuraavassa järjestyksessä:

 1. Avoin veden kulutus (hana, letku, venttiili) nähdä läpi painemittari paine, jossa rele aktivoituu ja pumppu kytketään päälle. Yleensä se on 1,5-1 bar.
 2. Vedenkulutus on sammutettu nostaa paine järjestelmässä (Varaajasäiliöön). Painemittari kiinteä raja, jossa kytkin sammuttaa pumpun. Yleensä se on 2,5-3 bar.
 3. Säädä mutteri, ankkuroitu iso keväällä. Se määrittelee arvon, jossa pumppu käynnistyy. Lisätä kytkentäkynnyksessä on välttämätöntä kiristää mutteri myötäpäivään pienentää - löysää (vastapäivään). Toista edellä mainitut vaiheet, kunnes kytkentä paine ei ole toivottua vaikutusta.
 4. Säätämällä anturi pois esiintyä pienillä jousimutteri. Se on vastuussa ero kahden kynnyksen, ja asettamalla periaate on sama: eron suurentamiseksi (ja lisää painetta pois) - kiristä mutteri, vähentää - heikentää.
 5. Ei suositella kerran kääntyä mutterin yli 360 astetta, koska ne ovat hyvin herkkiä.

1.2 Miten säätää painekytkimen pumppuaseman? (Video)

Koska anturi havaitsee myös ilmanpaine varaajan pumppuaseman, tulisi tietää, ja laitteen kuvaus. Näin varmistetaan, että toimivaltaisen akulla yhteys. Jos luulet vakavasti, miten valita akkuun, on tarpeen kiinnittää huomiota seuraaviin kohtiin.

Laitteisto koostuu metallista säiliön 19, 24, 50 L tai enemmän, jopa 1000. säiliöt 50 ja 24 litran ovat yleisimpiä esikaupunkialueilla, ja pieni kaupunki taloa. kuitenkin on huomattava, että koko säiliön tilavuus - se ei ole vesimäärää, joka voidaan sisällyttää siihen. Sisällä varaajan ilmanpaineen on oltava noin 0,2-0,3 bar pienempi kuin valmisteilla.

On välttämätöntä valita, ottaen huomioon kuono paineen asetus, sitä korkeampi asetus ja kestävämmät laite, sitä enemmän vettä voidaan lastata säiliöön. Siten pumppuaseman, jossa on säiliö 24 litraa, paineessa, joka on 2,5 Rvykl ja Rvkl yhtä suuri kuin 1,0, tilavuus tallennettujen vettä, jossa on pieni määrä 9 litraa. Erikoispöydät auttaa valitsemaan viisaasti tilavuus ja painekatkaisin. Mikä soveltuu paremmin - riippuen kuoppien syvyydestä, putkien pituudet ja toistuvuus ja tarkoituksiin.

Pumppuaseman, jossa akku on päärynä ja kalvo. Ensimmäisen tyypin kumia on sisäinen kapasitanssi, "päärynä", jossa ilma pumpataan pumpulla. Päärynä laajenee ja painautuu sisällä vesisäiliön, joka tarjoaa sen virtaus putkien läpi. Miten pumpata ilmaa "päärynä"?

Pumppu akulla

Tätä tarkoitusta varten tavanomaista ilmaa pumpun ja moottorin nänni. Eri tavalla järjestetty hieman kalvo: kumi säiliön (valmistettu butyyli), vesi pumpataan ilma painaa ulkosivulla säiliöt. Ilma sijaitsee välillä metallin säiliön seinämien ja kalvon veden kanssa.

Varaajasta uppopumppu on kytketty järjestelmän kautta, joka koostuu seuraavista osista:

 • painekytkin;
 • Kuivakäyntisuojan anturi;
 • putki piiri;
 • veden suodattimet;
 • automaatio- yksikön ja lisälaitteita.

2.1 Akku Paineenmittausliitännät

Ennen yhteyden verkkoon ja pumppausjärjestelmä, kokooja on testattava paineella. Koska toimintaperiaate pumppuaseman koostuu paineistetaan putkiin käyttäen rele, pumput ja paineakku, testi - se on erittäin tärkeä toimenpide. Tason seuraamiseksi ilmanpaine, joka lopulta muuttuu kulumisen seurauksena, vahinkoa, tukkeutumisen, vaikein osa ennakoivan huollon pumppaamon.

Indikaattorit mittari poistetaan. On tarpeen poistaa koriste korkki ja liitä painemittari varaajan nänni. Yleensä pidetään hyväksyttävinä luku 1,5 baarin, mutta vähemmän sopiva ja - jopa noin 0,8, riippuen säiliön. Näin ollen akku säädetään pumppaamon.

Joukko työkaluja yhteyden akkuun

ilmanpaine säiliön sisällä muuttaa veden paine. Veden paine on korkeampi, kuluminen nopeammin järjestelmän. Alhainen vedenpaine ei salli käyttöä hierova suihku tai poreamme, mutta säästää rahaa korjaukseen ja varaosien Hydrauliikka.

2.2 Miten yhdistää varaajan välittää?

Liitetty pääkytkin kaksi paria kontakteja. Kanavaan yhteys on kierteitetyn reiän lävitse, vakio halkaisija on 0,25 tuumaa (6 millimetriä). Jotta voidaan varmistaa oman pumppuaseman painekytkin vaatii seuraavat työkalut:

 • kytketään liitosmutteri (on "amerikkalainen" ihmiset) käytetään yleensä halkaisijaltaan 1 ";
 • kytkentä holkki puristin;
 • MPH kytkin;
 • messinki adapteri;
 • hermeettisesti nauha (edullisesti FUM, se tarjoaa vakaan yhteyden pumpun paineakkuun);
 • putket, liittimet, painekytkimet, paineakku.

Kytkentäkaavio veden kerääjän

Kytkentäkaaviosta varaajan pumppaamon kädet on seuraava:

 1. Lanka varaajan tarvitaan sinetti nauha, jotta vesi vuotaa, tunkeutuminen ilmaa järjestelmään, helpottaa ehkäisyyn, sekä helpottaisivat korjaus ja vaihto putket.
 2. Painekytkin ei ole kytketty suoraan, mutta käyttäen kytkentä sisäkierremutterin. Tämä tehdään myös helpottaa tulevaisuudessa huolto ja tiheämpi eriste putken. Tämä kytkentä mukaan lukien helpottaa yhteyden ja sitä seuraavan automaattisen säädön.
 3. Rele on kytketty haluttuun kulmaan, niin että kun laitteisto asennetaan, voit helposti seurata suorituskykyä. Sitten otetaan huomioon, että joskus koko automaation laittaa hankalissa paikoissa - kapeilla takaisin kaduille, pieni tekninen tila, vaikka upotetaan suljettu hyvin tai kaivoja. Siksi on erittäin tärkeää määrittää tarvittava kallistuskulma releen ja voi yhdistää sen muihin teoksiin, eikä suoraan säiliöön.
 4. Painemittari turvallisella puolella, myös voidaan liittää suljettuun nauha, vaikka käytetty tiiviste.
 5. Muovi putkenosat tarvitaan juottaa polven kuluttajalle linja.
 6. Ohjain on yhdistetty polven vuoksi juotettu putki kytkimen ja RLV kanssa messinki sovitin.
 7. Syviin, uppopumppu, usein polyeteeniputki-. Tiiviisti yhdistää ne rele vaatii kytkennän holkki leikkeen.
 8. Valmistelu- viimeistellyn osan ja edelleen tarvitaan yhteyden akkuun ja painekytkimen muuhun pumppuaseman.
 9. Yhdistämisen jälkeen putki, sinun täytyy liittää sähköä.
 10. säädin kansi mount ruuvaa tavallinen ruuvimeisseli. Sisältä on johdanto reikä, joka tiivisti virtajohto ja pumpun kaapelin. Yhteydet allekirjoitettu tai ne on kirjattu ohjeet.

Näin liität painekytkin ja varaajan pumppuaseman.

Miten valita oikea pumppu puhallettava patja?

Pumpun vaihtamista kuopassa: miten ja milloin tehdä?

Samanlaisia ​​ja suositellut artikkelit

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

© 2018 Portaalin pumput · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

Painekytkin akuissa tietoa asentamisesta ja määrittämisestä

Järjestämällä rakenne vedellä hyvin tai hyvin pakollisesti asetettu akku, joka on sopiva määrä kapasiteettia. Sitä käytetään yleensä yhdessä erityisellä painekytkin. Sillä se on akun ohjauslaite, jonka avulla voidaan vähentää pumpun sykliä.

Tärkeimmät komponentit pumppuyksikkö paineakun

Käyttöelimet ja laitteen toimintaa

Näkökulmasta rakenteelliset ominaisuudet välitysyksikön on pienikokoinen, joissa on erityiset jouset. Ensimmäinen rajan määrittelee suurimman paineen, ja toinen - pienin. Säätö tehdään avulla ylimääräisten salvat on sijoitettu kotelon sisällä.

Johdanto sisäinen rakenne laitteen

Sininen jousi, joka on kytketty kalvoon, joka reagoi paineen hyppyjä tai muuten. Suurempi kuin suurin suorituskyky johtaa puristuksen metallin kierre ja lasku - venyvyys. Tämän järjestelyn ansiosta, kontakti ryhmä suorittaa avaamista ja sulkemista koskettimien tietyssä vaiheessa.

Sijainti laitteen yleiseen järjestelmään

Toimintaperiaate paineen kytkin paineakku on seuraava. Kalvon säiliö veden vastaanottamiseksi, kunnes se on täysin täytetty, mikä johtaa paineen nousuun. Saavuttamisen kanssa enimmäistason pumppu pysähtyy pumppaus nestettä.

järjestelmän paine laskee, koska veden virtausta. Käsiteltäessä matalan tason laitteet käynnistää uudelleen. Syttyy ja sammuu toistetaan yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes järjestelmän osat otetaan käyttöön.

Johdotus läsnä hanan järjestelmän

Tyypillisesti rele koostuu seuraavista osista:

 • muovikotelo;
 • kumikalvo;
 • mäntä messinki;
 • kalvo kansi;
 • kierretapit;
 • metallilevy;
 • kytkimet kiinnittämiseksi kaapelin;
 • tyynyt terminaalit;
 • nivelletty alusta;
 • jousien;
 • kosketinryhmä.

Käyttäen ylipaine voi visuaalisesti tunnistaa

Optimaalinen paine hydraulisen säiliön

Mikä tahansa akku sisällä kumikalvo, joka jakaa tilan kahteen kammioon. Yhdessä niistä se sisältää vettä, ja toinen - paineilma. Tämän rakenteen johdosta, voi luoda haluttu paine täytön ja tyhjennyksen kumi säiliön.

Osoittaa selvästi, paineakku laite

Pidentää laitteiden, on välttämätöntä tietää, kuinka paljon painetta pitäisi olla varaajan. Se riippuu paljolti suorituskyky näytteillä pumpun. Paine säiliön sisällä pitäisi olla noin 10 prosenttia vähemmän.

Tarkistaminen säiliön paine

Esimerkiksi, jos kytkin on asetettu 2,5 baariin, ja off - 3,5 bar, ilmanpaine olisi perustettava säiliön sisällä 2,3 bar. Valmis pumppaamot eivät yleensä vaadi lisäsäätöjä.

Työskennellä liittäminen ja konfigurointi painekytkin varten paineakun

Vaikka monet uskovat prosessin asennuksen ja laitteen vaikea ymmärtää, itse asiassa se ei ole. Jokainen omistaja talo läsnäolo hyvin tai kaivoja voidaan erikseen asentaa ja konfiguroida laitteen vesihuollon rakenteen.

Yksi piirien liitetty akuston

Normaalipaineessa kytkimen liitäntä piiri paineakun

Valmiin tuotteen vuorovaikutuksessa molemmat vedellä ja rakennuksen sähköjärjestelmään. Sulkemalla ja avaamalla koskettimet tai päällekkäisyyksiä syötettävän nesteen. Painelaitteet asennetaan pysyvästi, koska se siirtää paikasta toiseen ei ole välttämätöntä.

Totesi tarkoituksena kosketuslaitteen ryhmien

Liitettäväksi suositellaan varata erillistä virtajohtoa. Suoraan paneelista tulee suorittaa kaapeli kuparilanka poikkileikkaus 2,5 sq. mm. Se ei ole suositeltavaa liittää johdot ilman maa, koska yhdistelmä vesi ja sähkö aiheuttaa piilotettu vaara.

Läpinäkyvä itsenäisten ammatinharjoittajien Releliitäntä

Kaapelit täytyy kulkea aukkojen, jotka sijaitsevat muovinen kotelo ja sitten kytketty riviliittimeen. Se sisältää päätteet vaihe ja nolla, maadoitus johdot pumpun.

Kiinnittää huomiota! Sähkötyöt olisi suoritettava kytkettynä tilana verkossa. Kun asennat voida sivuuttaa kuluessa yhteisen teknisen turvallisuussääntöjä.

Asianmukainen kokoonpano laskurin painekytkimen

Säädä väline vaatii tarkkaa painemittari, jonka avulla on mahdollista määrittää paine ilman virheitä. Keskittyminen hänen todistuksensa, voidaan tehdä suhteellisen nopeasti ympäristössä. Kiertämällä mutterit on sijoitettu jouset, voidaan vähentää tai korotetussa paineessa. Asennuksen aikana sinun täytyy noudattaa tiettyä toimintojen sarjaa.

Parhaillaan perustaa yksikkö

Näin ollen paineen säätäminen kytkin paineakku seuraavalla tavalla.

 • Järjestelmä on aktivoitu, tarkkaillaan sitten käyttämällä painemittari indikaattoreita, jossa laite on kytketty päälle ja pois päältä;
 • Ensimmäisen jousen alempi kerros konfiguroidaan suurikokoiset. Säätämiseksi käyttää tavallista avaimella.
 • Esityskieli testaus näytteillä kynnys. Tarvittaessa edellisen kohdan toistetaan.
 • Edelleen, jousimutteri on kierretty, jolloin ylemmät paine. Se on pienempi koko.
 • Järjestelmä on täysin testattu. Jos jostain syystä tulokset eivät täyty, niin uudelleen kokoonpano suoritetaan.

Osoittaa säätömutteri laite

Kustannukset releen ja akkujen jotkut valmistajat

Osta rele malleja voi olla suhteellisen halpa. Tyypillisesti tuotteiden kustannukset eivät ylitä tuhat ruplaa. Kuitenkin elektroninen kollegansa voi olla korkeampi hinta, koska ne mahdollistavat tarkemman ympäristössä. Alla olevassa taulukossa on esitetty mallia jotkut valmistajat ja niiden kustannuksista.

Esittämä painekytkin JEELEX RDM-5

vesi paineensäädin vesistöön. Jos vedenpaine on normaali tai jopa vahva, niin sinun täytyy vain laitteen. Miksi opimme erikseen tutkia.

Mitä akkujen, kustannukset voivat olla paljon suuremmat. Pohjimmiltaan riippuu rakentamisen volyymi. Tilava säiliö on voitu merkittävästi vähentää työjaksojen. Kuitenkin paikat eivät ole aina riittänyt hänelle. Taulukossa esitetään hinnat vesi akkujen eri kokoisia.

Hydraulinen kapasiteetti Poplar 24 l

JEELEX akun, jonka kapasiteetti on 24 l

Koska akun ilman painekytkin, joka on ohjattu laitteen toimimaan ei kykene keskittynyt asennuksen ja asetusten tämän laitteen. Asianmukaista säätö tuote on täysin mahdollista pidentää käyttöikää ja päälaitteet.

Säädä painekytkimet varaajan pumppaamo - ei mitään fancy (video)

Saatat myös olla kiinnostunut:

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

© 2017 Aquatic-Home.ru. Kaikki oikeudet pidätetään

Internetin tietosanakirja noin apuohjelmia kotona

 • Sivukartta
 • Kysy asiantuntijalta
 • Ehdot ja tekijänoikeus
 • Ota hallinnon

Kopiointi ja materiaalien käyttö on kielletty!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 + 2 =