Säätäminen parveke ovet

Miten säätää muovi parvekkeen oven, video

Nykyisin muovi-ikkunat ja ovet, koska korkean laadun ja toimivuuden on valtava kysyntä. Aluksi nämä mallit eivät aiheuta ongelmia toiminnassa, mutta ovet ja ikkunat ovat liikkuvia mekanismeja, jotain vikaa tai pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa joitakin ongelmia.

Jos parvekkeen oven ei toimi kunnolla tai kokonaan pois käytöstä, on syytä säätää. Itsesääntely voi tapahtua, jos omistaja on selkeä tietoinen kaikista koukerot tätä, tai et voi edelleen pahentaa tilannetta.

Monimutkainen käyttöolosuhteissa ja haitallisia ilman vaikutuksia johtaa usein toimintahäiriöitä parvekkeen ovi ja ikkuna profiileja. Tiukka tai löysä laitosten sulkeminen on osoitus säätöä varten. Jos on tae tuotteen joudut pyytämään apua toimittaja yritys. Muuten sopeuttamiseen voidaan tehdä kotona.

Merkkejä on asennettu oikein parvekkeen ovi

Laatu asennus muovi ovi suunnittelu auttaa käyttäjää pitkään ja täysin hyödyntämään tuotteen ilman säätöä. Kiitos useat ulkoiset tekijät voivat itsenäisesti arvioida laatua oven asennusta.

 • Raina painautuu kehyslaatuinformaatio profiilin yli rajojen.
 • Ei visuaalinen poikkeama ikkunaluukut pystysuunnassa.
 • Lasitettu staattinen, eli normaaleissa olosuhteissa, läppä on stabiili, ei sulkeudu ja vaihtelut.

Jos näin on, niin asennus on laadullisesti erilaisia ​​ongelmia parvekeovet tulevat riittävän nopeasti.

Vikatyypit parvekeovet ja niiden signaalit

Ensimmäinen ja ensisijainen ominaisuus ongelma on, että saatavilla on luonnos. painamalla puite laatu tarkistetaan tavanomaisella paperiarkki. Tähän luetteloon olisi hyppysellinen ja vedä ovi kohti. Häiriintynyt puristin on helppo vetää ulos levyn. Vääristymiä havaitaan on myös melko yksinkertainen. Tarvitset lyijykynä, joka ympäröi läppä. Jos piirtää viivan kulkee rinnakkain rungon, niin ei ole vinoutuminen.

Notko parvekkeen ovi on esitetty laiduntaminen muovi kynnys aikaan aukon puitteen. Tämä johtuu siitä, että huomattava paino rakenteen. Vakavuudesta ovet johtaa väsymykseen ja siirtymä silmukka taittuu alas. Vaikeissa tapauksissa yläkulmassa muodostetun raon. Useimmiten on löysällä kesällä, koska tähän aikaan vuodesta parvekkeen koko ajan auki.

Jos kehys on koskettaa kertaiseksi keskellä, se tarkoittaa, että oli olemassa sivusuunnassa. Syyt tähän epäonnistumiseen ovat jatkuvasti luonnoksia ja huono eristys parveke. Kiitos yksinkertaisen manipulointia läppä takaisin paikalleen pitkällä aikavälillä.

Signaali löyhästi painamalla puitteen kehys on vuoto kylmää ilmaa. Tämä johtuu laitteiston vaurioita. Tällaiset ongelmat voidaan ratkaista yksinkertaisesti. Sinun tarvitsee vain vahvistaa lukituselementit. Vaikeissa tapauksissa päällikön oven tiiviste vaihdettava.

Miten itsesäätyvällä parvekkeen ovi

Säätötyökalu muovia parvekkeen ovi

Epätäydellinen oven sulkeutumista tai laiduntamisen olisi käsiteltävä ajoissa. Jos sinulla on vielä takuu rakenteeseen, on parempi kääntyä master. Tässä tapauksessa korjaus on vapaa, ja riski vahingoittaa mekanismi ovi on minimaalinen.

Vuoden takuuajan aikana, huolellisen tutkimuksen ohjeiden säätö parvekkeen oven voidaan suorittaa itsenäisesti. Itsesäätyvä läsnäolo kuusioavaimia eri halkaisijat, ja tasainen Phillips ruuvimeisseli, pihdit ja rulettia tarvitaan.

Säätö silmukoita parvekkeen ovi

Notko ovi estää sen sulkemista ja johtaa kynnys laiduntavat avaamisesta.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi silmukan kiristämiseksi, ja läppä vedetään ylös. Voit tehdä tämän, kuusiokoloavaimella 4 millimetriä olisi laajasti avaa oven. Sitten, yläsaranan koristelu korkki poistetaan, avain on viety sisään ja sitä pyöritetään myötäpäivään säätöruuvin useita kertoja. Vastaavia toimintoja suoritetaan alemman silmukka. Säätämisen jälkeen suljin on kiinni ja työn arvioinnissa. Jos ongelma muistuttaa itsestään, ruuvit pitäisi kiristää uudelleen. Sinun pitäisi tietää, että ennen säätöä tarpeen tarkastaa kaikki kiinnitys, sillä saatat tarvita avain tähden.

Jos läppä kiinnittyy kehyksen keskellä, säätö on sama korjaus edellisessä tapauksessa. Alussa, kuusikulmio kierretään ruuvi mekanismi alla ja muovi läppä painetaan pohjaa vasten silmukan. Kiertämällä ylempi sarana on esitetty epätäydellinen korjaus.

Yksinkertaisin sellainen ovi korjauksen säätö löysäämällä muovikahva. Tässä tapauksessa koristekerros korkki, joka sijaitsee pohjan kahvan, on käännetty 90 astetta, ja ruuvit kiristetään varovasti ruuvimeisselillä. Jos asetus ei toimi, se ilmoittaa mahdollisista vahingoista kädensijakotelon. Tässä tilanteessa, kahva on vaihdettava.

Suurin ongelma on tällaisten rakenteiden on vakio löystyminen ja lisääntynyt välys oven ja karmin. Tämä johtaa jatkuvaan luonnoksia kireällä ja sulkeminen venttiilit. Tämä ongelma on eliminoitu poistaminen alemman silmukan suojus ja vetämällä Allen puitteen. Se on sinun vastuullasi hankkii määräysvallan painamalla parvekkeen oven, koska kausitasoituksen on tiheys kuilu rungon ja kankaalle vaatii erityistä osaamista ja kokemusta. Varmistaa luotettavan eristyksen talvella on välttämätöntä kiristää kertaiseksi tiukka. Kesällä puristin vähenee.

Joissakin tapauksissa, muovi ovi säädettävä eksentrinen. Pihdit tai avaimella, näiden nastojen tulisi kääntää haluttuun asentoon. On muistettava, että heikko ikkunan paine vastaa pystyasentoon epäkeskisen, vahva - vaakasuora, ja standardi - diagonaalinen kaltevuus.

Lisäksi on tarpeen ymmärtää ja säädettävä kiristys silmukoita parvekkeen ovi. Prosessi voi käsittää kaikki silmukat, mutta ovi ilmanvaihdon korjaus- toimintojen ainoana edellytyksenä alkuun. Säätää silmukan korkki on poistettu, ja sitten avata pääsy ylemmän osa konetta, painamalla lukon ja avaa puitteen. Jälkeen suoritetaan nämä vaiheet reikään avain työnnetään ja läppä vedetään vaaditulle tasolle.

Estetään kaikki vika on paljon helpompaa kuin sen poistamista. Noudattaminen yksinkertaisia ​​ehkäisevien toimenpiteiden johtaa pitkä ja täynnä toimintaa oven ilman säätöä.

 1. On ostettava vain parasta laatua varusteet valmistajille. Toistuvasta käytöstä kulku parvekkeelle lisää tärkeys ovelle.
 2. Asennettaessa muovi parvekeovet olisi seurattava tarkasti kyseisen suoritusarvot liitokset massa venttiilejä. Liiallisen kuormituksen nopeasti johtaa epäonnistumiseen.
 3. Useita kertoja vuodessa olisi suoritettava tarkkailun suunnittelun, ja mekanismi on säännöllisesti voidella. Web asema olisi myös säädettävä.
 4. Suojautua notko sash nostaja on suositeltavaa asettaa tai avaa tulppa.

Säätäminen parvekkeen oven kädet täysin kykeneväinen yleismies. Ammattitaitoisen työvoiman saatavuus käyttää yksinkertaisia ​​työkaluja auttaa poistamaan monia ongelmia. Läsnä ollessa takauksen tai vaikeissa tilanteissa on parempi hakea ammattiapua. Tämä säästää aikaa ja vähentää todennäköisyyttä vahinkoa teiden rakentamiseen.

videot: Miten säätää muovin parvekkeen oven

Joskus on tarpeen mukauttaa muovin parvekkeen ovet huonoja puristin. Korjata sellainen vika käytetään yleensä sulkulevyn profiili. Kun on olemassa asennuslevyt ura kuusiokoloavain, avain työnnetään uraan, sitten pyöritetään puoli kierrosta.

Säätäminen muovia parvekeovet käsillään: 9 perussäännöt

Muovinen parvekkeen ovet ovat arvokas korvaa aiemmin käytetyn puiset ovet - se toimii kunnolla saada korkeatasoinen tiiviyden, eristävät sisätilojen melusta ja luonnoksia.

Kuitenkin ovet on valtavaa tietomäärää, joka lopulta johtaa notko, josta ne alkavat huonosti kiinni, menetti menneen kireys.

Säädä muovi ovi

Säätäminen parveke ovet, joka vaaditaan tällaisessa tilanteessa voidaan toteuttaa myötävaikutuksella yritys-asentaja, mutta jos aika palvelumuotoilun on kulunut, se varmasti on haaste hallita kalliita, ja helpompaa, halvempaa ja mikä tärkeintä, tekee säätöjä omin käsin.

Mieti, kuinka tämä menettely voidaan suorittaa itsenäisesti.

Säädön ohje parvekeovet muovia

Säätäminen parveke ovet vaatii seuraavat työkalut ja välineet:

 • kuusikulmio L-avaimella yleensä 4 mm;
 • muovia vuoria.

Seuraavaksi sinun täytyy selvittää, miksi ovi sulkeutuu huono.

 1. Avaa ovi ja tarkasta tiiviste.
 2. Se määrittää, mikä suunta on jännitetty ovilevyn. Tässä tapauksessa tiiviste puristuu kokoon, ja jälkiä läpät ovat se on selvästi näkyvissä.
 3. Lisäominaisuutena syrjäytetyn läppien palvelee heikko toiminta parvekkeen oven kahva, joka pyörittää suurella vaivalla tai pyöriessään vähenee.

Ehdot suorittamiseksi säätö

Kaavio säätö parveke ovet

Säätäminen oven muovi parvekkeelle se toteutetaan mukaisesti seuraavia sääntöjä:

 1. Aseistettu L-jakoavaimen, siirtää yläkulmassa oven oikealle tai vasemmalle.
 2. Irrota yläsaranan koriste korkki ruuvi ja silmukan kiristämiseksi.
 3. Asento puitteen vaakasuorassa suunnassa säädetään, kääntämällä läppä vastapäivään ja myötäpäivään alemman silmukan.
 4. Voidakseen siirtää alakulmaan vasemmalle ja oikea ovi irrotetaan pohjasta silmukan.
 5. Silmukan kiristämiseksi ruuvi, Kuusiokoloavaimella 4 mm.
 6. Säätö on valmistettu muovista parvekkeen ovet vaakatasossa avulla läppien samanaikaisesti kääntyy yläsaranan.
 7. Havaitessaan muodonmuutoksen tiivisteen sen alaosassa, läppä nostetaan hieman - Miksi tuottaa pystysuora säätö silmukka kuusioavaimella.
 8. Jos tiiviste muuttaa muotoaan yläosassa silmukan ohjataan siten, että puite voi pudota alas.

silmukkaohjauspiirin

Alentaa ovilevyn, sarana kiertämällä ruuvia myötäpäivään nostaa sitä - kääntämällä vastapäivään.

 1. Jos oikaisu muovinen parvekkeen ovet, saranat ei ole toivottua tulosta, on tarpeen yrittää "vetää" oven. Tämän talteen muotolista oven ja liittää lasituksen ja profiilin (yläreuna), muovia tiiviste (yksi tai useampi).

Kuitenkin tähän toimintoon on oltava hyvin varovainen, muuten väärinkäytöksistä voi yksinkertaisesti menettää takuun oveen jos käytettävissä.

Joskus on tarpeen mukauttaa muovin parvekkeen ovet huonoja puristin. Korjata sellainen vika käytetään yleensä sulkulevyn profiili. Kun on olemassa asennuslevyt ura kuusiokoloavain, avain työnnetään uraan, sitten pyöritetään puoli kierrosta.

Jos malli ei ole uraa, säätö suoritetaan käyttäen PIN, saatavilla lisävarusteita. Ristikappaleita pyöritetään pihdeillä, kun taas valvoa sen asema. Kun sijoittamalla kärjet rinnakkain profiili - puristin ovi on minimaalinen, joka on kohtisuorassa asennossa tarjoaa maksimaalisen kiristys.

Kun haluat säätää ovet

Tarkastellaan tapahtumia, jotka osoittavat, että tarvitaan sääntelyä parvekeovet:

 • Säätäminen muovi parvekeovet tarvitaan, jos tuplalasit asennettu se säröillä itsestään - Tämä osoittaa virheellisen toiminnan Profiili oven muotoilu.
 • Edellytä usein säätö parvekeovet huonolaatuisten asettaa niitä lisävarusteita.
 • Toinen signaali on ulkonäkö viileä ilma sisällä. Tämä viittaa siihen, että oven tiiviste on kulunut, ja käyttää sitä vain tapauksissa vääristymän suhteessa normaaliin asentoon ovilehden.
 • Tietenkin ovi tarvitsee säätö banaali vajoaminen silmukoita. Tässä tapauksessa, välykset muodostuvat rungon ja muovista.
 • Asennettaessa muovi parvekkeen ovet uudessa kodissa, todennäköisesti, kun taas, se täytyy säätää, koska uudelleen pystyttämistä rakennusten pyrkivät laskeutumaan hieman, ja jotkut kärsivät että ovien ja ikkunoiden kehykset, muodostaen pieniä vääristymiä.

Säätämällä yläsaranan parvekkeen oven

Jos muovi parvekeovet ovat vinossa, ja päätettiin tehdä omia sääntöjään, tulisi kiinnittää huomiota säätelyelementtejä saranan ryhmissä.

Elements vierekkäin, säätöön tarvitaan matalan ja korkean kulma rakenne, jonka avulla voit siirtää sitä vasemmalle ja oikealle.

Jotka on järjestetty pystysuoraan, tarvitaan nostamiseksi ja laskemiseksi ovirakenteen.

Video aiheesta, tietenkin helpottaa itsesäädön menettely siis pitämällä tapauksessa lukea Ovirakenteeseen sekä perinpohjin tehdä säätö prosessi. Ja kun tämä työ on ryhtymässä rekisteröinti ikkunan parvekkeen oven.

Säätäminen parveke ovet

Nykyisin muovi - yksi käytännön materiaalia. Puumateriaali pidetään ympäristöystävällisiä, mutta vaikea ylläpitää, lisäksi vaikea käsitellä puurakenteiden jälkeen ne häviävät ajan myötä ja menettää sen ominaisuuksia.

Jotta ei tarvitse pelätä, että kun parvekkeen oven vain ei sulje, tai päinvastoin sulkeutui niin, että se ei voi avata, moderni rakennus omistajat perustaa parveke ovet, jotka voidaan säätää aina.

Kun ovi on mukautettava?

Pääsääntöisesti emme voi sanoa tarkkaa päivämäärää tai aikaa, joka on optimaalinen säätämiseksi suunnitteluun. Yleensä se tapahtuu lähempänä kylmänä vuodenaikana. Kesällä on avoin ovi usein, jotta liittimet voivat löystyä, ja sitten sopeuduttava.

Mieti, miten tuoda oven tavanomaiset kustannukset, jos on tapahtunut seuraavat merkit:

 • luonnos
 • Kaksoislasin ikkuna halkeama
 • Käsittelee kovia kierroksia, tai päinvastoin käy liian helposti.

Käsillään tai soita mestari?

Vastaus tähän kysymykseen on epäselvä, koska toisaalta, luotettava isäntä tietää aina työnsä, varsinkin jos se on - yhtiön työntekijä, että ovi on asennettu. Joskus käy niin, että kaikki parempi ottaa omiin käsiinsä. Asiantuntijat sanovat - selviytyä tästä tehtävästä omasta - on varsin todellinen, eikä mikään kauhea ei ole täällä. Tärkeintä on ottaa tarvittavat välineet ja asettaa toimimaan.

Ennen kuin aloittaa prosessin säätö on huolehtia, kaikki mitä tarvitset tämä oli kotiin. Joukko yksinkertainen, mutta se ei ole ilman sitä irtoaa maasta.

Tällaiseen työhön, tarvitset:

 • pihdit
 • kuusikulmio ruuvimeisseli
 • rulettia
 • Litteä ja Phillips ruuvimeisseli
 • Tiivisteet PVC

Jos olet tehnyt kaiken tarvittavan, voit aloittaa prosessin säätö. Tehdä mahdolliseksi: pystysuora, vaakasuora ja edestä suuntaan.

Säätöruuveja voi helposti nähdä, jos poistat sisustuspaneelilla. Voit tehdä tämän avaamalla parvekkeen oven ja kuusiokoloavaimella 3 mm.

Ohjeet säätöarvoja

Vaakasuora - on liikkeen ovilevyn oikealle tai vasemmalle. Useimmiten sitä käytetään, kun ovi ei enää suljettu tasaisesti, ja tämä johtuu eroista lämpötilojen kadulla - sulaa, pakkasta vaikutus rakenteeseen. Säätämiseksi oven kuusikulmio asetettu puolella säätöruuvilla, joka sijaitsee sivupintaan alemman saranan. Yksinkertaisia ​​toimenpiteitä ruuvi kierre, joten läppä vedetään silmukan.

Pystysuunnassa - kun se koskettaa oven kynnyksellä tai kun tiiviste ylä- tai alareunaan lommo siellä. Siellä täytyy säätää erilaisia ​​ruuvimeisseleitä - se on kuin laput 5 ja 2,5 mm, ja tavallinen ruuvimeisseliä. Kompensoimaan tärkein vastalevyn tulee ristin ruuvimeisseli, joka on läsnä jokaisessa isännässä.

Ja viimeinen - edestä. Täällä monimutkaisemman menettelyn. On välttämätöntä poistaa Lasituslistojen, jotka säätelevät lasitus. Sitten välillä ikkunat ja muovi täytyy lisätä tiivisteen. Se ei ole helppoa, koska sinun täytyy löytää oikea paksuus ja koko. Siksi usein tällaista oikaisua tarkoittaa turvautuvat yleisvirkamiesten. Ne voivat joko työskennellä ovet ja säädä liukuva alumiini-ikkunat, jos ne on asennettu parvekkeella.

Tämä voidaan tehdä itsenäisesti tavanomaisella paperiarkki. Sopii ehdottomasti mitään. Se on väliin puitteen ja karmin. Jos, jotta vetää pois levyn haluat hakea työtä, niin malli on kunnossa, ja se ei vaadi korjausta tai säätöä. Jos esite-levyn, helppo poistaa, niin ero oli muodostunut, ja ovi on korjattava.

Jos olet tehnyt yksinkertainen testi paperin ja se on osoittanut, että on tarpeen puuttua, jotta ei tyhjennetään talvella kylmä, niin sinun täytyy ostaa tarvittavat välineet. Niitä myydään missä tahansa rautakaupasta. On sarjat ja yrityksiä asentaa ikkunat ja ovet, voit soittaa ja kysyä johtaja. Välineet voivat olla merkityksellisiä kaupoissa, esimerkiksi yksiköt, joilla ne myyvät polkupyöriä, voit aina löytää joukko laput. Ne maksavat 400-500 ruplaa, ja aina tulla kätevä tilalla.

Mitä jos esimerkiksi lasien vinossa ja käveli ulos tiivisteen?

Se sattuu yksi lehti reunaan ja visuaalisesti havaittavissa. Asiantuntijat neuvovat voidaan irrottaa rungosta Lasituslistojen. Tämä voidaan tehdä terävällä esineellä, kuten veitsellä tai lastalla. Meidän ei pidä pelätä vahingoittamasta helmi, PVC tunnetaan ominaisuuksista joustavuus, se välttää muodonmuutoksia. Nyt voit keskittää lasitus, ja aseta muovivälikkeiden (mahdollistaa säädellä paksuus). Nyt sinun täytyy palauttaa lasituslistojen paikallaan. Siellä täytyy kumivasaraa, joka ajaa heidät takaisin ja ei vahingoita rakennetta.

Jos oli tiivistyminen, tarkoittaako tämä, että ovi on viallinen ja tarvitsee säätöä?

Tiivistyy, kun huone ei riitä ilmanvaihto. Muovi rakenteet ovat riittävän raskas ja ei puhalletaan ulos. Neuvostoaikana, puiset kehykset leikattiin, jotka suljettiin vanulla talveksi. PVC ei. Joten jos parveke yksikkö sijaitsee akun vieressä, voit laittaa erityinen ilmanottoaukon alapuolella. Oven tulisi myös asettaa toiminnon mikroprovetrivaniya, se avaa muutaman senttimetrin, ja ilma tunkeutuu huoneeseen. Voit myös käyttää oven harjaa, jonka avulla voidaan korjata ovea, ja että ilma pääsee kiertämään. Kaikki nämä laitteet eivät vaadi erityistä hoitoa, pitkä toiminta ja helposti ohjata kotona ilman asiantuntijan.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 6