Säätö ovet video itse

Ovet ja itsesäätyvä, video

Muovinen ovi on kunnollinen korvaaminen vanha puinen ovi. Se palvelee paitsi uloskäynti parvekkeelle, mutta myös suojata tiloja pölystä, melusta, luonnoksia. Mutta huolimatta kaikista eduista, muovi ovi koska niiden huomattava paino alkaa painua eivätkä sulje. Ei ole tarpeen tässä tapauksessa heti soittaa asiantuntijoita. Lue huolellisesti ohjeet, ovi voidaan säätää itsenäisesti.

Osto ikkunat ja ovet muovia pitäisi olla vakiintunut yritysten, älä kitsastella laatuun. Asennus on toivottavaa valvoa, jotta varmistetaan, että ensisijainen säätö toteutetaan. Ottaen työn asentajat, meidän pitäisi kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Avata ja sulkea oven puoliskon pitäisi olla helppoa, ilman työtä. Voit käyttää vesivaa'alla tarkistaa sen pystysuoruuden.
 • Kehyksen kehän ympäri tulisi olla tasaisesti ja tiiviisti rasian ympärillä.
 • Hieman avaa oven puoliväliin, varmista, että se ei pyri mielivaltaisesti avata tai sulkea.
 • Ennen tuloaan asentajat katsoa videon ensisijaisen säätö oven, on käsitys siitä, miten tehdä se.

Kun parvekkeen oven on aikaa sopeutua

Se, että runko alkaa painua, näet kiertänyt ympäryksen lyijykynällä. Jos piirretty viivat poikkeavat rinnakkain, on aika miettiä säätämiseen. Ilmeiset ongelmat ovat vahvoja luonnoksia lähtöisin ovesta ja sulkemalla kireälle.

Tiheyden määrittämiseksi sovi, voidaan käyttää paperiarkin painettava rungon ja kehyksen. Arkki tulee vetää esiin pienellä vaivalla. Jos jokin osa oven se on liian helppoa, siis täydellisen tiivistyksen tässä vaiheessa ei riitä.

Vaikutuksen alaisena eri kantojen ja lämpötila voi esiintyä Liukuva puitteen. Tämän seurauksena ovilehden alkaa koskettaa kehyksen keskelle. Usein muovi ovi vaikutuksen alaisena niiden paino alkaa liukua, koskettaa avattaessa alareunan puitteen kynnys.

Ovenkahva on mukautettava, jos se loukkaa itsensä tai putoaa pois pesästä.

Muoviosa voi lopettaa tiukasti vasten kehyksen seurauksena tiivisteen kulumisen. On tarpeen säätää oven ja siinä tapauksessa, että avaat lukitus ei ole pidetty kiinni.

Miten säätää muovin etuovi

Tunnistaminen viat ennen ryhtymistä itsesääntelyyn, on muistettava, että tämä olisi tehtävä lopussa takuuaikana.

Oven lohko muovi oven pidätysmekanismeja suunnittelu tarjoaa mahdollisuuden säätää asemaansa kolmeen suuntaan.

Ennen työ on tarpeen valmistella tarvittavat välineet:

 • ja tasainen ristipääruuvimeisseli;
 • eri kokoa kuusioavaimia;
 • ruletti;
 • muovi tiivisteet;
 • pihdit;
 • manuaalinen säätö.

Rainaoffsetpainatusta ylös- tai alaspäin vastaa pystysuoran säätöruuvin silmukka. Turvautua kuten säätö, jos alempi tai ylempi tiivisteet havaittavissa syvennyksiä tai läppä hieroo kynnyksen.

Alapäässä silmukan on tarpeen löytää säätöruuvi, joka on suunnattu akselia pitkin silmukan, ja ottaa lakin.

Pyörittämään ruuveja tarvitse käyttää viittä millimetrin Allen. Jos käännät sitä myötäpäivään, niin kehys nostetaan, vastapäivään - laskevan.

Useimmiten, on tarpeen poistaa notko muovirainalle, jotka ovat syntyneet johtuu sen vakavuudesta.

 1. Kun avaat siiven kanssa alkuun kaksi silmukkaa käyttäen trehmillimetrovogo hex Avaa ruuvit.
 2. Ja läppä on kiinni säätöruuvin poistaa tyynyjä. Se täytyy sijoittaa vaakasuoraan pisin ruuvi.
 3. Voit suoristaminen ovet kierretty ruuvin keskellä ja ylempi saranat. Ylimpänä silmukan kiertymään pitäisi olla hieman vahvempi.
 4. Taittaa tasaisesti siirtynyt silmukoita tai ne voi kiristää tai rentoutua kolme oven saranat horisontaalista ruuveja.

Keulaosa (säädettävä kiinnike)

Voit vaihtaa paineen säädön on säännöllisesti: heikentää kesällä, talvella vahvistamiseksi. Tämä tehdään avulla mutteri on tarpeeksi yksinkertainen:

 • runkoon löytää lukitustapin, joka on lovi, joka auttaa määrittämään tiheys puristin;
 • kautta lovi heksaedriin pyörii kehyksen puristin löystyvät, ja päinvastoin (runko) on vahvistettava.

Mutta ei voi aina pelastaa säätöruuveja. Joskus ne ovat jo ääriasentoon, ja vika on. Tässä tapauksessa menetelmä on säätää kehyksen lasitus.

 • Irrotettava Lasituslistojen, jotka pitävät lasitus.
 • Erityistä terä välillä muovin ja lasin oikeaan paikoissa PVC tiivisteet.
 • Oikein valittu paksuus tiivisteiden ja niiden sijainti, voi poistaa vinossa muuttamalla geometriaa ovilevyn.
 • Asentamista Lasituslistojen paikallaan, ne pitäisi taivuttaa kumi-vasara.

Parvekkeen oven, Kauan operoidaan loimi muotoaan tiiviste. Tässä tapauksessa, se olisi korvattava löytää uuden vastaavan poikkileikkauksen muotoja.

 • Ruuvimeisselillä vanhaan tiiviste on poistettu aukosta.
 • Rako on poistettu vanha liimajäämät ja lian ja voidella liima.
 • Asettamalla tiiviste, on pidettävä huoli, että se ei ole venytetty.

Saatat kohdata kaksi ongelmaa muovikahvoja parvekeovet:

Kahva irtosi. Avoin pääsy ruuveja, kääntämällä yhdeksänkymmentä astetta pad asennettu paikalleen kiinnityksen kahvan runkoon. Kiristä ruuvit ruuvitaltalla, korjaten siten vika.

Kahva pyörii tiukasti tai ei kokonaan.

Tämä ongelma esiintyy useimmiten kun väärään asentoon ovilehden. Siksi on tarpeen käsitellä sitä jollakin edellä esitetyistä menetelmistä. Sen jälkeen kahva pitäisi toimia hyvin. Jos näin ei tapahdu, niin se on vaihdettava.

Eteen muovi ovi enää tulla toimeen ilman säätöä, se voidaan varustaa kahdella hyödyllisiä laitteita: aukon rajoitin ja nostin.

 1. Rajoitin ei anna hieman löysä klo saranat aidan oven karmi.
 2. Nostaja estää notko ovilevyn, pitäen sitä suljetussa asennossa painon itse.
 3. Määräajoin voiteluöljyn silikonilla koostumus, on mahdollista merkittävästi pidentää sen käyttöikää.
 4. Sitä ei suositella käsittelemään parvekkeen oven ripustaa raskaita laukkuja. Ylimääräistä painoa voi johtaa sen nopeaan notko.
 5. Emme saa unohtaa säännöllisesti voitele lukko. Kahva, joka on vaikea kääntää, alkaa vetää voimakkaasti, mikä johtaa epätasapainoon.

Ehdotetut ja videot varmasti helpottaa itsenäistä säätöä menettelystä ovet.

Säätää itsenäisesti muovi parvekkeen oven

Muovi-ikkunat ja ovet - suuri asuntoja ja taloja. Mutta ne eivät kestä ikuisesti, ja se tapahtuu, että parvekkeen oven ongelmat. Jos näin tapahtuu takuuaikana, vaivaa ymmärtää ammattilaisia ​​asentajan yritykselle ilmaiseksi. Mutta kun takuu on ohi, korjaus voi olla kallista. Kerromme miten säätää muovinen parvekeovet käsillään ja säästää rahaa.

Kun ovi on mukautettava?

Parvekeovet ovat yleensä valmistettu metallista ei vaadi ennaltaehkäisevää sopeuttamista. Jos sinulla ei ole valituksia siitä, miten ne toimivat, ja sitten tehdä mitään. Ja voit vain asentaa oven coupe, eikä ole mitään ongelmia. Ostaakseen nopeasti ja helposti tällaiset ovet on riittävää käyttää huoltoluukun coupe tilauksesta.

Mutta jos huomaat, että ovi alkaa toimia ole niin sen pitäisi olla, se on varma merkki siitä, että ei tarvitse muuttaa.

Seuraavat oireet ovat yleisimpiä.

 1. Kertainen koskettaa sen alaosassa kehyksen reunan palvelevat kynnys. Tämä tapahtuu yleensä johtuu siitä, että läppä notko omalla painollaan. Ikkunat useimpien lehtien massa. Jos olet asentanut triple-ruudussa ikkunat paksut ruutujen 6 mm, ajan myötä silmukka "väsynyt" sellaiselle kohdalle, koska mitä siiven liikkuu. Aukko oikeassa yläkulmassa - merkki notko ovet
 2. Lehti "koskettaa" keskellä runko. Syy: sivuttaissiirtymä läpän johtuvat lämpötilan muutoksia.
 3. Läppä on tiiviisti runkoon, jonka vuoksi kylmä ilma puhaltaa pois tiivisteen. Yleensä se liittyy säädettävä lukituslaite parvekkeen ovet pyörimisen johdosta tiettyjen lukituselementit.
 4. Toteutuksessa puutteita nuppi pesässä, minkä vuoksi kierto on liian helppoa. Tämä ongelma voidaan helposti ratkaista muutamassa minuutissa.
 5. Säätö on tarpeen, jos asennettu parvekkeen oven säröillä ikkunat. Tämä voi viitata väärästä käytöstä suunnittelussa.
 6. Huonosti asennettu varusteet.
 7. Jos asut uuden talon, parvekkeen oven joukko Metal profiilin voi lopulta joutua muuttamaan. Syynä tähän on vähäinen taipuminen uusien rakennusten, jonka vuoksi on ikkunoiden ja ovien kehykset näyttävät vinossa.

Säädön itse

Syy sitten mikä tahansa ongelman poistamiseksi se saatat tarvita seuraavia työkaluja:

 • kuusioavaimia eri kokoja;
 • ruuvimeisseli - tasainen ja Phillips;
 • ruletti;
 • pihdit;
 • muovivälikkeitä. Kuusiokoloavaimet säätää

Jos parvekkeen oven kun aukko koskettaa alareunaa puitekehyksen, olisi poistettava säätämällä löysällä. Tämän ovilevyn "poistaminen" ylös ja siirretään ylempään silmukkaan.

 1. Avaa läppä käännetyssä asennossa (huom, tämä ei ole asemaa ilmanvaihto).
 2. Hex säätö avaimella 4 mm kiertämällä ruuvia yläosassa silmukan päähän läppä. Tee muutama kierros oikealle (myötäpäivään) vetää läpän. Sulje luukku.
 3. Poista alempi saranan suojukset muovia. Tämä antaa sinulle pääsyn säätöruuvia päällä saranan.
 4. Käännä sitä myötäpäivään. Läppä nostetaan.
 5. Tarkista vapaus lehtiä aivohalvaus. Tarvittaessa toista toimenpide. Säätö ylemmän löysällä silmukan

Kiinnittää huomiota! Jotkin järjestelmät on varustettu sovitussäätö ruuveilla alla avain- "tähti" eikä standardin kuusikulmio. Tarvittaessa se on parempi ostaa niin keskeisessä etukäteen.

Tällöin läppä voidaan siirtää lähemmäs saranat.

 1. Ottaa pois läppä pohjaan silmukan. Säätelemiseksi lisätään avain sivusuunnassa säätöruuvia kiristetään läpän saranan suuntaan.
 2. Jos tämä ei riitä, toista prosessi ylemmän saranan. Hänen säätö olemme kuvanneet yllä. Säädä alempi sarana

Tyypillisesti tällainen menettely on tarpeeksi kertaa pitempi takertua runko.

Säätö paina puitetta pakottaa oven kehykseen suoritetaan lukitus- elementtejä. Ne ovat lehden. Useimmat liittimet on varustettu lukituselimet muodossa kamerat. Pyörittää niitä pihdeillä tai avain optimaalinen kiristys.

Tehokkuuden lisäämiseksi, jotta sääntelyprosessissa, lukea asiaa järjestelmiä käsin tai online-laitteiston valmistajalta.

paineensäätö

paineohjausta yleensä suositeltavaa pidetään kahdesti vuodessa: talvella asettaa tiukempia puristin, kesällä - on heikompi.

Tämä on yksinkertainen tehtävä, jolla voit helposti hallita lyhyessä ajassa. Yleensä ongelma kahvat on, että ne tönäistään ajan.

säätökahva

 1. Kiertää 90 astetta muovisuojus juuressa kahvan.
 2. Kiristä ruuvit ruuvimeisselillä avataan. Tee se varovasti, jotta se ei vahingoita kädensijan rungon.
 3. Jos peli ei häviä kiristämistä, se voi ilmoittaa muodostumista halkeamia kädensijakotelon. Tällöin kahva on vaihdettava.

On erittäin tärkeää pystyä säätämään parvekkeen oven kunnolla jos tulee jokin ongelma. Mutta vielä enemmän hyödyllistä tietää, miten estää näitä ongelmia, tai ainakin niin käsitellä niitä mahdollisimman vähän.

 1. Valitsemalla ikkunat ja parvekeovet metalli-profiilin, kiinnittää huomiota ominaisuudet laitteiston. Niiden tulisi tarkasti painon ovilehden. Sopivin järjestelmät nykypäivän valmistajat voidaan määrittää puitteen paino jopa 130 kg. Yleensä tämä riittää.
 2. Painumisen estämiseksi lehtiä, koska sen oman painon avulla ns nostaja tai SAG kompensaattori. Tämä kohta on raskas ovi lähtee suuret mitat tai kolminkertainen paketti. Suunnittelussa tämä yksikkö voi olla eri kuin pieni vipu lehden sivua telan sen pohjassa.
 3. Säädä aukko seis - erityistä huoltoa linja. Tämä auttaa estämään tukoksia ja notko taittuu.

Lisäksi on hyödyllistä tarkistaa asennuksen oven. Kiinnitä huomiota seuraaviin parametreihin:

 • miten tiiviisti ovi painuu profiilia laatikon ympärillä kehä;
 • Jos lehti offset ilmestyi pystysuunnassa;
 • miten staattista ovilevy auki.

Jos asennat muovisen parvekkeen oven tehtiin oikein, linjaus on ehkä hyvin pitkään.

Video säätämisen prosessia muovi parvekkeen oven

Käyttämällä näitä vinkkejä, voit suojautua turhia taloudellisia kustannuksia. Kertoa meille kokemuksistasi säätelyssä PVC ovet. Onnea!

Säätää itsenäisesti ovet: suosituksia, kuvia ja video-ohjeita

Harjoittaja käyttää ammatillisen master hoitaa ole aivan halpaa, joten turvautua tällainen vaihtoehto tulisi olla viimeinen keino. Luettuaan pieni ohje, voit selvittää, miten säätää muovinen parvekkeen oven. Säästöt ilahduttaa perheen budjetin, ja ylpeys omasta työstä vahvistaa luottamusta.

Parvekkeen ovi ajoittain tarvitsee säätöä, yksityiskohtaiset ohjeet myöhemmin tässä artikkelissa

Pääosat ovet

Kaikki muotoilu sisältää perus- ja lisä (katso. Kuvio №1). Ennen perustamista, se olisi pakollista tutustua mekanismin laitteen. On tärkeää ymmärtää oikein, miten laitteiston rakentamisessa käytetyt.

Vakio koostumus osaa muovisia parvekkeen ovet (kuvio №1)

Rakenteen ovet ovat yleensä sisältää:

 • PVC-profiilit on liitetty kiinnikkeiden ja rungon muodostamiseksi;
 • kertainen, valmistettu samalla tavalla kuin kehyksen;
 • silmukoita jossa kangas pidetään;
 • kahva ja salpa, joka toimii aukon sulkemiseksi ja kytkennän ventilaatiotoimintamuoto;
 • kumitiivisteet, jotka tarjoavat luotettavan tiivistyksen;
 • ikkunat.

Sinun pitäisi tietää! Luettelo tärkeimmistä ja ylimääräisiä osia voidaan vaihdella, koska läsnä on eri toimintoja. Pääyksikön on varustettu ovensulkimet, tulpat, jne.

Ennen, hallita varusteita ovet, olisi tutkittava keinoja estää, vähentää tai jopa välttää räätälöinnin. Ne koostuvat oikeassa hyväksikäytön ja oikea valinta liikkuvia osia.

Koska lavalla osto, varmista, että puitteen paino on oikeassa suhteessa kuorman, joka pystyy kestämään sulkumekanismeille. Monet lajit kantavat laitteen painon oven 100-150 kg. Tutustu tekniset tekemään oikean valinnan.

Jos suljin on auki - yritä vetää sitä voimakkaasti. Huolimaton käsittely järjestelmä vaatisi usein säätö tai korjata kanssa varaosia.

Jotkut taittuu ovat raskaita, ne täytyy asentaa kompensaattori notko. Se näyttää rullavipuja erityisellä lomakkeella.

Säätää itsenäisesti osien ovet perustuu erityinen ongelma. Heidän on useita: huono lehtiä puristin, hänen notko, horjumista kyniä, offset-tason lasku. Huomattuaan mitä ongelma sinun täytyy ratkaista, toteuttamaan tarvittavat työkalut: ruuvimeisselin ja laput.

painamalla tiheys tulisi määrittää riippuen siirtymisestä lämpimänä tai kylmänä vuodenaikana. Jaksollisuus tämä menettely edellyttää ohje tenttiin itsesäätyvällä ovet kunkin omistajan.

Taulukko ovi säätöarvot puristaa (kuvio №3)

Ottaa paperiarkki, laittaa sen väliin oven ja karmin, joten tarkistaa puristuksen tiheys. Paperiarkki, sulje ikkunan kahva, ei pitäisi vetää ulos. Jos on sen vapaan liikkuvuuden, läppä tulisi säädellä. Alkaa etsiä salpamekanismien, ne vaikuttavat painamalla tiheys. Otetaan avaimella tai pihdeillä, kierrä lukot kunnes tulet riittävän kiristys.

On tarpeen tehdä säätö epäkeskot, jos muovi parvekkeen ovi ei ole kunnolla kiinni. Pick laput oikean kokoinen, ehkä myös pihdit. takana asettaminen ruuveilla, jotka on saranoitu. Ohjeet niiden tarkka sijainti annetaan yhdessä varusteet, mutta myös sen puuttuessa pitäisi olla mitään ongelmaa.

Lisääntynyt painamalla etuosa tiheys suoritetaan kiertämällä tappi (katso kuvio №4-5.) Toiseen suuntaan ja vaimennus - toiseen. Keskity erityinen lovi, se on kaikenlaisia ​​tarvikkeita. Näin saat pystyä tiukemmin puristaa oven talvella ja rentoutua kesällä.

Asettaminen oven hangataan reunaa vasten kehyksen

Jos on siirrytty taso tasonoven - hän alkaa hangata kehyksen reunaa. Korjata tämän sinun täytyy, säädä ruuvit sijaitsevat saranat. Normaalisti Ovi on kiinnitetty kolmella lukko, jonka avulla voit säätää sen kolmeen suuntaan (katso kuva №2.):

 1. vaakasuunnassa - alttiina välinen etäisyys laatikon ja rainan sarana puolella;
 2. pystyssä - säädettävä terän korkeus asema suhteessa laatikkoon;
 3. edestä - säännellään puristin sinetöidä purukumia.

Avaa oven, poista kiinnikkeet, joka korjaa koristeellinen pinnoite rima. Sitten sulje ovi ja poista koriste-elementti kanssa kiinnityskohdat. Sinulla täytyy olla pääsy pultti, joka määrittää kaltevuus vaakatasossa. Altistuvat horisontaalinen säätämällä kaikki silmukat. Jos ovi painuu - tarpeeksi kiristää kahdella ruuvilla ylhäältä ja alhaalta pystysuoraan on tullut normi.

Yleisin ongelma usein tulee sulkemista kahvaan. LOOSE esiintyä kova käyttö, jyrkkiä käännöksiä, ei täysin kierretty pultit. Älä roiku kahvassa laukkuja ja muita raskaita esineitä. Sen lisäksi työ löysällä, se voi mennä vinoon koko ikkunan. Rungon profiilin itsessään ei ole helppoa, ja sen paino on erittäin toivottavaa.

Päästä kiinnityspultit voidaan kiertämällä muovisuojus kahvasta pohja neljänneskierros (ks. Kuvio №6). Kiristä irrotetaan pultit, ja sitten testata. Jos tämä ei riitä - ehkä yksityiskohdille on murtunut. Tarkista huolellisesti materiaalin vahingon sattuessa - kahva on muututtava.

Joissain tapauksissa tapahtuu päinvastoin - kynä liikkuu liian tiukka. Ongelma voidaan ratkaista, jos voitele lukko erityinen seos. Varo olla happo- tai hartsia sen koostumusta. Myös syy tähän voi olla väärä sijainti oven avaamista. Säädä kuten edellä on kuvattu.

Tarkemmat video ohje säätämällä parvekkeen oven

Säädä puristin ovi on järkevää vain, jos tiiviste ei ole kulunut. Muuten, tarvitsematta asentaa uusi kumitiiviste kunnolla säätää tätä asetusta ei toimi.

Korvaamalla oven tiiviste kumi (kuvio №7)

Poista vanha tiiviste käsin (ks. Kuva №7), uran puhtaana pölystä ja muita pieniä kohteita. Ota uusi tiiviste ja asenna se paikalleen. Huomaa, että sivuläpät on sijoitettu päähän lehden sivua. Helpoin tapa poistaa oven ja käynnistää asennuksen, niin saat helposti saranan puolelta. Parempi ostaa sinetti saman yhtiön profiileja.

Tiiviste asetetaan yläpuolelta

Pidentää tiivisteen käyttöikää voidaan avulla silikonikoostumus. Voitele ne kaikki kumipinta suojaa sitä kuivumasta. Kiinteä kumi ei murru muodonmuutoksen aikana, se pysyy ehjänä pitkän aikaa.

Home käsityöläinen, joka huoltaa omia mekanismeja, pitäisi tietää, miten poistaa muovinen oven saranat. Suorittaa tämä tehtävä voidaan tarvita eri tilanteissa. Poistetaan asianmukaisesti auttaa välttämään vahinkoja varusteet ja ovet kokonaisuutena.

Alkaa millainen silmukoita (klikkaa suuremmaksi kuvat):

Kuosi ovet eivät juuri poikkea tulo. Laatikko on asennettu oviaukko, korjata yksi osa silmukan sitä. Ovilevyyn on toinen osa. Määrä silmukoita 3-4 kappaletta varmistaa tasainen kuorma.

Etäisyys toisistaan ​​yhtä. Ylä- ja alaosat ovat paljaina laatikon linja. Koriste-elementtejä sulkea silmukka mielen. Tämä saavutetaan eheys ja houkuttelevuutta ulkonäkö suunnittelussa.

Usein tarvitse poistaa aikana remontin huoneessa, korvaamalla tai säätämällä muovinen parvekkeen oven. Tarkastellaan tapauksia, joissa purkaminen voidaan vaatia:

 1. tarpeen muuttaa. Jotkut osat ovat rikki ja joutua säätämään, se on helpompi toteuttaa tämän prosessin poistamisen oviin.
 2. Osien vaihtoa, tai uumat. Jos kohde on rikki korjauskelvottomaksi ja on täysin vaihdettava. Tällöin et voi tehdä ilman purkamista. Terän vaihto edellyttävät samoja toimenpiteitä.
 3. Turvallisuutta aikana korjaukset. Vakava korjaukset voivat uhata eheys oven. Tässä tapauksessa se voi peittää, mutta vielä parempi - poistamiseksi.
 4. Poista Raina voi olla tarpeen, jos huonekalujen mitat ei salli häntä sisään huoneeseen. Tämä auttaa laajentamaan käytettävissä teräkäytävä.

Oli syy mikä tahansa, web on poistettava ilman vaurioita, ja yhtä huolellisesti käyttöön.

Poistamisohjeet parvekkeen oven

Oven poisto tapahtuu useassa vaiheessa. Mietitäänpä jokaisen niistä:

 • Poistaminen koriste-elementtejä. Ensimmäinen askel on päästä käsiksi saranat. Sulje ovi ilman kääntämällä kahvaa, väännä ajokulman tylpällä esineellä, jotta se ei vahingoita muovia ja taivuta kevyesti.
 • Irrottamista elementit silmukoita. Paina päälle silmukan, se alentaa tapin alas. Vedä se kokonaan ulos pihdeillä.
 • Luukun poisto. Ottaa kankaan molemmilla puolilla, hieman kallistaa yli ja vedä ylös. Sen pitäisi disunite silmukka. Jotta menettely paremmin yhteen, koska rakenne on melko raskas.

Mielenkiintoinen video siitä, miten suuremmat parvekkeen oven:

Monet omistajat asuntoja ja taloja ovat siirtyneet käyttöön kaksinkertaiset ikkunat, koska niiden kestävyys, helppokäyttöisyys, hyvä suorituskyky lämmön säilyttämiseen. Miten säädellä ole huollettavia muovia parvekeovet pitäisi ymmärtää jokaisen itseään kunnioittavan perheen pää. Tällaisia ​​malleja käytetään parvekkeet, loggias, uloskäynti pihalle omakotitalon. Itsevirittyvät säästää rahaa, aikaa tehdä siirtyminen talvella ja kesällä, jotta vältetään huonolaatuisia palvelun kolmannen osapuolen mestareita. Ennen kuin aloitat, lue käyttöohje huolellisesti, jotta ei pilata yksityiskohtia. Suoritettuaan säädön useita kertoja, sinulla ei ole vaikeuksia tulevaisuudessa.

Hyödyllistä tietoa?

osake hänen ystävänsä ja he jakavat jotain mielenkiintoista ja hyödyllistä sinulle! Se on erittäin helppoa ja nopeaa, helppoa lehdistö palvelu painike, jotka käyttävät eniten:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 1